Mäklarhuset Hyltebruk

Mäklarhuset Hyltebruk

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Söregårdsvägen 12, Nyarp, Hylte kommun

Söregårdsvägen 12

Fritidshus
Nyarp, Hylte kommun
1 950 000 kr
72 m²
3 rum
813 m² tomt

Välkomna till detta trevliga fritidshus som ger en avkopplande fristad från vardagens jäktande. Huset kan användas för permanentboende och har optimalt läge med sjön utanför fönstret och att enkelt ta sig till både Skärshults sjön för bad och Isaberg för skidåkning på vintern och andra roliga aktiviteter året runt. Här finner du 72 kvm boarea med tre rum som ger gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Detta mysiga fritidshus har även generösa utomhusytor, frisk luft och fria vyer, och utgör en fridfull plats som sätter livet i perspektiv. Skapa minnen som varar livet ut. Boka en visning och upplev denna fantastiska plats själv!

Verdandigatan 5, null, Hylte kommun

Verdandigatan 5

Villa
Hylte kommun
1 700 000 kr
178 + 9 m²
7 rum
1 879 m² tomt

Välkommen till denna unika och ståtliga villa från 1919 belägen på Verdandigatan 5 i Hyltebruk. Med 7 rymliga rum och 178 kvm boarea erbjuder detta hus en idealisk plats för en bekväm livsstil. Villan har bevarat sin charm genom åren, med vacker kamin och detaljer som större fönsterpartier och trägolv. Vidare erbjuder detta hem också en stor trädgård med uteplats, perfekt för grillkvällar eller andra sociala sammankomster. Utöver allt detta, har villan också ett fantastiskt läge med närhet till allt Hyltebruk har att erbjuda. Kort sagt, denna villa erbjuder allt du kan tänkas vilja ha för en bekväm livsstil. Kom och upplev charmen med dina egna ögon genom att boka en visning.

  • Plus
Grylins väg 2, Sjögård, Hylte kommun

Grylins väg 2

Villa
Sjögård, Hylte kommun
900 000 kr
93 + 93 m²
4 rum
821 m² tomt

Välkommen till Sjögård, ett populärt område i Torup med närhet till sjö och bad. Villan är på ett plan med en användbar källare och ligger i ett barnvänligt område med närhet till skola, dagis och sjukvård. Välkommen att boka en visningstid för ditt framtida hem, välkommen till Grylins väg 2!

Centrumvägen 15, Landeryd, Hylte kommun

Centrumvägen 15

Villa
Landeryd, Hylte kommun
750 000 kr
144 + 72 m²
6 rum
1 405 m² tomt

Välkommen till Centrumvägen 15! Detta tvåvåningshus med källare har gott om utrymme för hela familjen. Huset har tidigare varit en bank och har en entré från gatan, så här kan man öppna en butik eller ha hemma kontoret om så önskas. Idag används rummet som ett större sovrum. Huset har två toaletter i nytt skick och badrum i källaren. Möjlighet att installera badrum på ovanvåningen finns med redan framdraget vatten. Huset kräver viss vårdnad men inget är i akut behov av att renoveras omgående. Huset har närhet till skola och tågstationen där du kan ta bussen in till Hyltebruk och enkelt ta tåget till Halmstad eller Jönköping som går flera gånger per dag. Landeryd är ett lugnt, mindre och trivsamt samhälle som passar alla åldrar. Här får man mycket hus för pengarna och huset passar både för förstagångsköpare som för den växande familjen. Välkommen på visning, välkommen till ett trivsamt boende!

Bokkullegatan 4, null, Hylte kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bokkullegatan 4

Villa
Hylte kommun
1 300 000 kr
110 + 140 m²
4 rum
1 670 m² tomt

Välkommen upp till natursköna Nittebo! Denna 1-plans villa med källare med närhet till natur, skola och är ett lugnt och trivsamt område. Villan består av rymligt kök och vardagsrum, tre sovrum och badrum på ovanvåning. Så här finns det plats för de flesta familjer. Källaren är till delvis inredd med stort allrum och extra rum, perfekt för hemmakontoret eller hobbyrum. Villan har underhållits på ett bra sätt genom åren och här kan man flytta in som det är. Välkommen på visning av Bokkullegatan 4!

Nissadalsvägen 28A, Rydöbruk, Hylte kommun

Nissadalsvägen 28A

Villa
Rydöbruk, Hylte kommun
1 500 000 kr
120 m²
1 556 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bäckgatan 12A, null, Hylte kommun

Bäckgatan 12A

Villa
Hylte kommun
1 450 000 kr
205 + 40 m²
6 rum
941 m² tomt

På Bäckgatan ligger detta rymliga och trevliga hus i suterräng. På nedervåningen finner vi ett sovrum som också fungera perfekt som hemma kontor och stort allrum för hobbyverksamhet eller tv-rum. Resten av källaren består av pannrum med duschutrymme, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Vi når garaget från källaren eller genom den eldrivna garageporten. På ovanvåningen har vi familjens ytor med ett rymligt vardagsrum som leder ut till en större balkong med plats för utemöbler, tre sovrum, badrum och kök med plats för matbord. På baksidan har vi en altan med tak och trädgård i nivåer som gränsar mot grönområde som man kan gå genom för att komma direkt till skolan och gymnastikhallen med badhus. Huset värms med fjärrvärme vilket är väldigt kostnadseffektivt och har därför låga uppvärmningskostnader för sin storlek. Välkommen på visning av Bäckgatan 12A, välkommen till ert nya hem!

Skärshult Norra, Skärshult, Hylte kommun

Skärshult Norra

Tomt
Skärshult, Hylte kommun
600 000 kr
851 m² tomt

Vi har glädjen att åter erbjuda en tomt vid populära Skärshultssjön. Tomten ligger ca 60 meter från sjön och har tillgång för en privat badplats för de boende. Tomen är en hörntomt på ca 850 kvm och kan bebyggas med ett boningshus för antingen permanent eller fritidsboende. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till ett gemensamt vatten och avlopp, som finns i direkt anslutning till fastigheten. Säljaren kommer ansvara för avstyckningskostnaderna och anslutningsavgiften för vatten och avlopp ingår i priset! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
Holländaregatan 10, Kanalstaden, Hylte kommun

Holländaregatan 10

Villa
Kanalstaden, Hylte kommun
890 000 kr
63 + 70 m²
3 rum
1 072 m² tomt

Kanalstaden i Hyltebruk är ett barnvänligt och lugnt villa område som gränsar till handeln längs Storgatan och förskola i direkt anslutning. Man tar sig också till Elias Fries skola utan att behöva korsa någon större väg. Detta är ett av de äldsta områdena i Hyltebruk och består av mysiga hus i mindre storlek. Ett av dessa har du nu chansen att köpa! Källaren är vidgjord och här finns möjlighet att bedriva hobby, anlägga en relaxavdelning eller bara ha den för förvaring. Taket är nytt och inne i huset har man påbörjat en uppfräschning av rummen. Här har man ett trivsamt boende för den mindre familjen. Det stora garaget behöver lite kärlek men har potentialen att bli ett trevligt utrymme för den bilintresserade som vill ha en hemmaverkstad för sin ögonsten. Välkommen på visning, välkommen till Holländaregatan 10!

Landerydsvägen 29, Örnabäckshult, Hylte kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00

Landerydsvägen 29

Villa
Örnabäckshult, Hylte kommun
1 450 000 kr
180 + 90 m²
6 rum
1 245 m² tomt

Längst Landerydsvägen hittar vi detta Q-märkta hus där en trevlig uppfart och grillstuga anlagts, genomgående renoveringar i källare och entréplan är utförda. Två fastigheter har sammanslagits så här erbjuds stor tomt för lek och spring. Missa inte detta charmiga hus med gott om plats för den stora familjen. Välkommen att boka din visning!

  • Plus
Nyhemsgatan 2, Staffansbo, Hylte kommun

Nyhemsgatan 2

Villa
Staffansbo, Hylte kommun
675 000 kr
92 + 9 m²
4 rum
2 155 m² tomt

Välkommen till Nyhemsgatan 2 , en villa på 1 ½-plan med delvis källare. Villan moderniserades 2010 och i källaren finns tvättrum och pannrum. Entréplan har badrum, kök, allrum och sovrum medan vi finner ett stort allrum och större sovrum på ovanvåning. Välkommen att kontakta Mäklarhuset för mer information eller för att boka din visningstid.

Brännövägen 6, Brännögård, Hylte kommun

Brännövägen 6

Villa
Brännögård, Hylte kommun
875 000 kr
214 + 135 m²
5 rum
1 807 m² tomt

I Brännögård hittar vi detta trevliga hus med stor potential. Två badrum fördelat på varje våningsplan, tre stora sovrum och på nedervåningen finns stort vardagsrum med direkt tillgång till köket. Det finns även möjlighet att dela upp huset till två lägenheter om detta önskas. Välkommen att boka din visningstid!! OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING ! Priset har sänkts från 1,1 miljoner till 875'000 då badrummet på ovanvåning behöver göras om helt.

  • Plus
Skärshult Norra Stugområdet 5, Skärshult Norra, Hylte kommun

Skärshult Norra Stugområdet 5

Fritidshus
Skärshult Norra, Hylte kommun
790 000 kr
40 m²
2 rum
1 500 m² tomt

Trevlig stuga på stor trädgårds- o naturtomt med utsikt över populära Skärshultssjön. Här finns bad, camping och naturen med trevliga strövområden alldeles utanför tomtgränsen. Stugan är i ett plan och har en härlig veranda med utsikt ner mot sjön, ett vardagsrum med öppen spis, praktisk kök, ett sovrum och badrum. Godkänt avloppssystem. Välkomna på visning! OBS ! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE, FÖR DIN PERSONLIGA VISNING !

Visar alla 13