Mäklarhuset Vetlanda

Mäklarhuset Vetlanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Badstigen 15, Östanskog, Vetlanda kommun

Badstigen 15

Villa
Östanskog, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
4 795 000 kr
145 + 32 m²
6 rum
1 236 m² tomt

Välkommen till Badstigen 15 där denna moderna 2-planvilla väntar på dig. Med en boarea på 145 kvm och ett attraktivt läge med skogen som granne blir detta ditt nya hem i Östanskog. Här kan du uppleva en bekväm och avslappnad livsstil i en bostad som utstrålar charm och trivsamhet. Den öppna planlösningen på bottenvåningen ger en luftig känsla och gör hemmet perfekt för umgänge och sociala aktiviteter. På övervåningen finner du en avskild avdelning bestående av fyra rymliga sovrum , allrum samt ett stilrent badrum. Fristående garagebyggnad innehållande garage, carport och förråd. Det unika läget längst in på återvändsgata erbjuder både skogsområden och närhet till Vetlandas centrum. Med naturen som närmsta granne kan du njuta av frisk luft och avkoppling när du önskar. En kort promenad tar dig exempelvis till förskolan, Östanåbadet, golfbanan och flertalet fina vandringsleder. Boendet på Badstigen 15 är det perfekta valet för dig som värdesätter lugn och ro men samtidigt vill ha bekvämligheter nära till hands. Kom och upplev denna unika villa! Välkommen på visning.

  • Energieffektiv
Stens Väg 7 B, Stensåkra, Vetlanda kommun

Stens Väg 7 B

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
745 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
4 840 kr/mån
9 085 kr/m²

Välkommen till denna underbara ljusa trea belägen på Stens Väg 7 B i Vetlanda. Den har en boarea på 82 kvm och har två balkonger som erbjuder fantastisk utsikt över omgivningarna. Lägenheten är perfekt för en familj som vill ha gott om plats att röra sig på. Ett stort vardagsrum erbjuder tillräckligt med utrymme för avslappning och umgänge. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och har ett separat matrum. Lägenheten har också två sovrum, var och en med gott om garderobsutrymme. Ett badrum. Det finns också ett separat förråd. Föreningen är välskött och erbjuder flera bekvämligheter som en gemensam grillplats, cykelförråd, och lekplats samt en lokal. Denna trea är perfekt för en familj som vill ha plats att leva och röra sig på. Bjud in dina släktingar eller vänner för en grillfest eller koppla av på balkongen med en kopp kaffe och njut av solnedgången. Välkomna på visning!

  • Balkong
Skånegatan 1, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Skånegatan 1

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
309 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 132 kr/mån
10 842 kr/m²

Välkommen till Skånegatan 1! Mysig etta med snedtak, perfekt som övernattningslägenhet eller som första bostad. . Välplanerade 28,5 kvm, stort rum med plats för dubbelsäng, soffgrupp och tv-möbel, klädkammare som kan användas som sovalkov eller kontor, praktiskt kök samt egen tvättmaskin. Fräscht badrum med kakel och våtrumsmatta . Fiber bredband finns indraget i lägenheten. Lugnt område med cykelavstånd till centrum, närhet till både Tomaslundsskolan, flera förskolor, Östanåbadet samt Vetlandas golfbana. I området finns också friluftsområde med disc golf, motionsspår och padel. Välkomna på visning!

Bruksgatan 41, Fågelfors, Högsby kommun

Bruksgatan 41

Villa
Fågelfors, Högsby kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 175 000 kr
125 m²
8 rum
2 028 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på Bruksgatan 41 i Fågelfors, där mysig karaktär och bekväm livsstil möts! Med en boarea på ca 125 kvm ger detta hem en intim och välkomnande känsla. Huset har en bra trädgård, idealisk för utomhusmåltider och sommarfester, och med närhet till skogen kan du njuta av långa promenader och cykelturer. Det är som att bo i din egen lilla oas! Inuti huset finns allt du behöver för ett bekvämt liv, inklusive ett fint kök, vardagsrum och två sovrum, alla dekorerade i en klassisk, tidlös stil. Det finns också en fin uteplats där du kan koppla av och njuta av trädgården på kvällarna. På fastigheten finns även redskapsbodar samt ett växthus. Välkommen på visning!

Östanå Sommarvägen 14, Östanå, Vetlanda kommun

Östanå Sommarvägen 14

Villa
Östanå, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
845 000 kr
30 m²
2 rum
255 m² tomt

Drömmer du om att koppla av och njuta av stilla sjöutsikt i ditt eget fritidshus? Då är detta huset vid Östanå i Vetlanda perfekt för dig! Detta charmiga fritidshus har nyligen renoverats invändigt och är redo att välkomna nya ägare till en bekväm och avslappnad livsstil. Stugan har två rum och kök. Med sjönära läge ger det möjlighet att njuta av vacker sjöutsikt och charmiga omgivningar. Här kan du ta ett morgondopp från bryggan, fiska eller bara koppla av och njuta av den vackra naturen. Invändigt har stugan renoverats med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Här finner du moderna och bekväma bekvämligheter som gör att du kan känna dig hemmastadd från första stund. Köket har en modern inredning och rymmer allt du behöver för att laga goda måltider. Sovrummet är mysigt och bra i storlek, och vardagsrummet är charmigt och idealiskt för avkoppling. Sammanfattningsvis är detta fritidshus vid sjön en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar och kunna koppla av. Välkommen på visning!

Berghällsvägen 4, Sjunnen, Vetlanda kommun

Berghällsvägen 4

Villa
Sjunnen, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
845 000 kr
135 + 10 m²
5 rum
772 m² tomt

1-plansvilla i vinkel med en öppen och ljus planlösning. Huset inrymmer bland annat tre rymliga sovrum, stort härligt vardagsrum och kök i en öppen planlösning. I vardagsrummet finns en centralt placerad braskamin som ger en härlig värme. Praktisk tvättstuga/groventré med dusch. Här har du möjlighet att renovera efter eget tycke och smak och skapa ditt framtida drömboende. Välkommen på visning!

Mellangatan 8, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Mellangatan 8

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 495 000 kr
106 + 106 m²
6 rum
874 m² tomt

Välkommen till Mellangatan 8 i Holsbybrunn! Denna charmiga villa har allt du behöver för att koppla av och njuta av livet. Med sina 106 kvadratmeter boarea och 106 kvm biarea finns det gott om utrymme för hela familjen. Du kan njuta av soliga dagar både på framsidan på den stenlagda uteplatsen eller på den stora altanen på baksidan. Strax utanför dörren finns cykel- och promenadstråk. Inne i huset finner du stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och ger en rymlig känsla. Köket är modernt och välutrustat. De tre sovrummen är en perfekt plats att vila ut efter en lång dag. Boka en visning idag och upplev allt detta fantastiska boende har att erbjuda!

  • Energieffektiv
Skirövägen 22, Skirö, Vetlanda kommun

Skirövägen 22

Tomt
Skirö, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
349 000 kr
1 173 m² tomt

Välkommen till Skirövägen 22 - platsen där dina drömmar om ett hus med närhet till sjö kan bli verklighet. Denna tomt på 1.173 kvm väntar på dig och din vision om det perfekta hemmet. Med sjöutsikt som få kan uppleva och en byggklar mark som passar alla typer av hem, är möjligheterna oändliga. Tomten är perfekt belägen i charmiga Skirö, bara en kort bilresa bort från Vetlanda. Om du vill leva en avkopplande och naturskön livsstil, är detta den perfekta platsen för dig. Låt dina tankar om en frisk, stressfri livsstil bli verkliga och skapa din dröm vid sjön på Skirövägen 22. Tomten är ansluten till såväl el som kommunalt vatten och avlopp. Enligt Vetlanda Kommun får man uppföra en bostadsbyggnad med en byggnadsarea på max 140 kvm (bottenplan) och med en maximal höjd på 7,2 meter samt en kompletteringsbyggnad om max 40 kvm med samma maximala höjd. Boka in ett möte idag så förklarar vi mer.

Vinkelgatan 3, Pukaregården, Vetlanda kommun

Vinkelgatan 3

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 675 000 kr
66 + 64 m²
4 rum
592 m² tomt

Välkommen till ett idylliskt hem som garanterat kommer att charma dig! Denna villa på Vinkelgatan i Vetlanda erbjuder en härlig kombination av lugn och närhet till stadens puls. Här bor du centralt, men samtidigt insynsskyddat på en trivsam tomt med en praktisk planlösning på 66 kvm. Inredningen ger en modern och stilren känsla med fina detaljer. De unika funktionerna inkluderar ett mysigt vardagsrum, ett ljust och fräscht kök samt två sovrum med plats för hela familjen. Den insynsskyddade trädgården är en oas i sig själv, och erbjuder trivsam och avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av solen och låta barnen leka fritt utan störande insyn. Denna villa är den perfekta boende valet för dig som värderar en bekväm livsstil i en lugn och central miljö. Välkommen på visning!

Växjövägen 25, Korsberga, Vetlanda kommun

Växjövägen 25

Villa
Korsberga, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
795 000 kr
134 + 80 m²
5 rum
1 675 m² tomt

Välkommen till en trevlig sutteränghus i Korsberga! Stor härlig tomt i flera etage med möjligheter att odla och plantera. Växthus med vinrankor, och ett förråd på tomten. Automover ingår som klipper gräset på framsidan. Huset har tre bra sovrum varav det ena har utgång till det inglasade uterummet på baksidan. Stort vardagsrum i vinkel med plats för såväl matsalsmöbler och soffgrupp, här är även en utgång till balkongen mot framsidan, detta rum kan delas av om man behöver ytterligare ett sovrum. Kök med bardisk och gott om förvaringsmöjligheter, även här kan man komma ut till det inglasade uterummet. Vidare har huset två badrum, hobbyrum, tvättstuga samt förråd. Uppvärmning sker via bergvärme, (2017), fiber finns installerat. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Klackenäs 4, Klackenäs, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klackenäs 4

Villa
Klackenäs, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
525 000 kr
38 m²
2 rum
668 m² tomt

Välkommen till Klackenäs 4, ett fritidshus med en unik charm som passar perfekt för dig som söker en avkopplande livsstil. Här bor du i ett naturnära område med skogen och gångavstånd till Hjärtasjön. Huset är fördelat på två rum och erbjuder en boarea om 38 kvm. Den soliga altanen gör sig perfekt för att njuta av sommarmorgonens kopp kaffe eller för att avnjuta en härlig grillmiddag. Vid altanen sitter det en solcell. På sommarhalvåret kan du ta ett uppfriskande dopp i sjön som ligger bara några minuter bort eller utforska natursköna området med skogen runt knuten. Detta bekväma fritidshus har allt som behövs för en avkopplande och önskvärd livsstil. Så passa på att bo nära natur och vatten. Välkommen på visningen.

Alberts väg 4, Kvillsfors, Vetlanda kommun

Alberts väg 4

Villa
Kvillsfors, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
725 000 kr
136 + 5 m²
5 rum
2 315 m² tomt

Välkommen till Alberts Väg 4 i Kvillsfors. Ett hus med många möjligheter. Huset har på bottenvåningen ett nytt kök med både induktionshäll och gasspis, här finns i anslutning även en bakugn. Groventré som används som förråd. Vardagsrum med matplats. Ett sovrum med luftvärmepump och kamin, samt ett badrum. På ovanvåningen finns ett stort vardagsrum med plats för matbord och soffa. Två sovrum och ett lite mindre kök. Samt ett toalettrum med handfat. Huset har fiber installerat. I trädgården finns ett växthus, ett stort uthus och en jordkällare. Huset säljs med inventarier. Välkommen på visning!

Järnvägsgatan 31C, Centrum, Vetlanda kommun

Järnvägsgatan 31C

Radhus
Centrum, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 695 000 kr
177 + 27 m²
6 rum
215 m² tomt

Nu erbjuds Järnvägsgatan 31C, detta charmiga radhus med centralt läge och fin baksida. Radhuset består av fyra bra sovrum, kök, stort vardagsrum, allrum med kamin, två badrum varav ett har bastu, toalett samt tvättstuga med bra förråd. Fina uteplatser, två balkonger, altan på baksidan samt en plattläggning på framsidan för att njuta av morgonkoppen. Bra baksida men plats för att spela Kubb, i anslutning till baksidan finns carport för bilen. Fjärrvärme finns indraget i fastigheten. Här bor du med ett stenkast från Vetlanda stadskärna, närhet till skola, förskola, resecentrum, butiker och massa andra aktiviteter. Välkommen på visning!

Törnvägen 4, Korsberga, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Törnvägen 4

Villa
Korsberga, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 495 000 kr
120 + 120 m²
8 rum
1 089 m² tomt

Nu erbjuds denna gedigna villan på Törnvägen i Korsberga. Här bor man på en lugn gata och granne med lekplats. Stor villa om 120 kvm boarea och 120 kvm biarea. Villan innehar fem bra sovrum, kök, stort vardagsrum. Två badrum, gillestuga, hobbyrum, tvättstuga och snickarrum. Stor trädgård med plats för spring och lek samt en stor altan med sol hela dagen. Bra garageuppfart med plats för flertalet bilar samt ett bra dubbelgarage. Fastigheten har genomgått flertalet stora renoveringar senaste åren. Keddyinsats 2017, nytt yttertak 2020, utvändig målning 2020, solceller 2023, fiber 2022 etc. Här bor man med närhet till ICA, skolan, förskolan och allt vad Korsberga har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Hägnevägen 1, Hofgård, Sävsjö kommun

Hägnevägen 1

Villa
Hofgård, Sävsjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 495 000 kr
154 + 77 m²
5 rum
1 569 m² tomt

Rymlig och trevlig villa med stor trädgård i centrala Sävsjö. Huset inrymmer bland annat ett fint kök, tre sovrum, rymligt och ljust vardagsrum med öppen spis, två kaklade badrum samt en praktisk brukskällare. Den stora tomten inbjuder till såväl trädgårdsodlingar som spring och lek. Uppvärmning sker med en bergvärmepump. Här bor man ett stenkast från flertalet idrottshallar, skolan, badhuset och naturen. Välkommen på visning!

Östergatan 22, Brunnsgård, Vetlanda kommun

Östergatan 22

Villa
Brunnsgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 000 000 kr
102 + 17 m²
5 rum
927 m² tomt

1-plansvilla på bra läge med hörntomt i Brunnsgård. Villan består av tre sovrum. Stort vardagsrum i fil. Kök med utgång till uteplats och trädgård. Vidbyggt garage med eldriven port. Skola och förskola ligger bara ett stenkast bort. Likaså härliga strövområden och centrum. Huset passar någon som vill bo med närhet till det mesta och som gärna vill sätta sin egen prägel på sitt nya boende.

Östra Nygatan 19, Brunnsgård, Vetlanda kommun

Östra Nygatan 19

Övrigt
Brunnsgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 500 000 kr
987 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna flexibla och välskötta fastighet som är belägen i Brunnsgård. Den totala lokal- och bostadsytan uppgår till ca 352 kvm samt ca 176 kvm i källaren som inrymmer lagerutrymmen, förråd, garage och tvättstuga. Lokalen som har disponerats av en och samma verksamhet under många år går att bygga om till en eller två lägenheter om så önskas. På andra våningen finns två fina lägenheter om totalt ca 160 kvm. Fastigheten har en tomtareal på 987 kvm som till stora delar är asfalterad och lastkaj finns på gaveln. I området finns såväl bostäder, industri och handel där det rör sig mycket folk vilket ger bra exponeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Gökgatan 16, Pukaregården, Vetlanda kommun

Gökgatan 16

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 195 000 kr
145 m²
5 rum
758 m² tomt

Välkommen till Gökgatan 16 och denna trivsamma 1½-plansvilla på centralt läge. Entréplan innehåller kök, vardagsrum två sovrum, badrum samt en praktisk groventré/tvättstuga. På ovanvåningen finner vi ett sovrum, badrum samt ett stort allrum som med enkla medel skulle kunna göras om till två sovrum. På baksidan av huset finns ett härligt uterum med tillhörande altan. Uthus med plåttak, här finns avlopp och el framdraget. På fastigheten finns också ett garage. Här bor man med närhet till såväl centrum som flertalet skolor och friluftsaktiviteter. Fastigheten är SBR-Besiktigad!

Lasarettsgatan 43 B, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 43 B

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
845 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 436 kr/mån
10 563 kr/m²

Välplanerad trea på tredje våningen i populära HSB Stensåkra. Stor och välkomnande hall med garderob och plats för ytterkläder och skor. Två rymliga sovrum och ett fint vardagsrum med parkettgolv och härligt ljusinsläpp. Renoverat kök från Ikea (2016) med god plats för matbord. Praktiskt badrum med duschkabin, tvättmaskin och torktumlare. Fin inglasad balkong med plats för loungegrupp. Centralt läge med gångavstånd till restauranger, matbutiker och centrum. Välkomna på visning!

  • Balkong
Rosengränd 7, Karlslund, Vetlanda kommun

Rosengränd 7

Villa
Karlslund, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
2 795 000 kr
122 + 85 m²
6 rum
616 m² tomt

Välkommen till Rosengränd 7 i Karlslund och denna trevliga enplansvilla med källare. Öppen härlig planlösning mellan kök, matplats och det stora vardagsrummet. Genomgående fina materialval i hela huset. Kaminen som är centralt placerad kan man njuta av i stora delar av entréplan. Här finns två sovrum. Det ena har en gång varit två och kan lätt återställas om man har behovet. Ett duschrum med wc, dusch, handfat och handdukstork. I tillbyggnaden som gjordes 2009 finns ett badrum med dusch, wc, handfat, handdukstork och bastu. Här finns även ett stort vardagsrum med öppet upp till nock. Härligt ljusinsläpp med hjälp av de stora fönsterpartierna. I källaren finns två sovrum, det ena med en öppen spis. En mindre toalett med handfat. Vidare ett hobbyrum/förråd med matkällare och tvättstuga samt pannrum/förråd. Uppvärmning sker med bergvärme. Samtidigt som huset byggdes till bytte man taket på hela huset. Garaget har nytt plåttak 2022. Altanen som sträcker sig längst hela baksidan av huset är försedd med pergola på ena delen och en eldriven markis i andra änden. Här inbjuds till både middagar och umgänge oavsett väder. Varmt Välkommen på visning!

Bellisvägen 10, Ekenässjön, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bellisvägen 10

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 050 000 kr
88 + 86 m²
6 rum
1 062 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma 1-plansvilla med källare i Ekenässjön. På lugn gata ligger Bellisvägen 10. Huset har en ljus och trevlig planlösning med tre sovrum och en stor härlig inglasad altan med tillhörande soldäck. Vidbyggt garage med stort tillhörande förrådsdel. Bra uppvärmningssystem i form av bergvärme vilket ger låga driftkostnader och ett skönt inomhusklimat samt en fin kamin. Bra trädgård med fri baksida mot lekplats. Välkommen på visning!

Skirö Strömsberg 6, Skirö, Vetlanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skirö Strömsberg 6

Övrigt
Skirö, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
495 000 kr
2,4 ha tomt

Industrifastighet där det fram tills för något år sedan har bedrivits hyvleri och byggvaruhandel. Flertalet maskiner till att klyva och hyvla virke finns kvar i fastigheten vilka kan köpas med om så önskas. På fastigheten finns flertalet byggnader där huvudbyggnaden består av kontor, WC, produktionslokaler, förråd och ett stort kallager där virke har förvarats. Vidare finns flertalet förråds- och garageutrymmen med mera. Stor gårdsplan som gör det möjligt att expandera om behovet uppstår.

Tegnérgatan 6, null, Sävsjö kommun

Tegnérgatan 6

Villa
Sävsjö kommun
Mäklarhuset Vetlanda
1 550 000 kr
134 + 45 m²
5 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till Tegnérgatan 6. En tvåplansvilla med 134 kvm boyta. När vi kliver in i huset möts vi av en hall med plats för förvaring. Vidare in öppnar sig huset upp och vi finner den fina trappan som senare leder oss upp på övervåningen. Vidare på entréplan finner vi två sovrum med bullerglas, ett mindre gäst wc och längre in i huset har vi tvättstuga och pannrum. Via tvättstugan når vi också garaget och vi kan ta oss ut på husets gavel för att nå trädgården. På ovanvåningen möts vi av ett stort vardagsrum i vinkel med ett fint stavparkettgolv och en braskamin, samt utgång till balkongen mot framsidan. Här finns även två sovrum, det ena med utgång till balkongen och det andra har en egen liten fransk balkong. Ett badrum med kakel och klinkers där vi har en dusch, handfat och wc. Och ett praktiskt kök med ekparkett. Häll och ugn från 2022, nyare diskmaskin samt fläkt, micro, kyl och frys. Vill man ha ett större kök går det öppna upp till sovrummet bredvid. Stor härlig trädgård med ett enklare uterum med ett stort trallgolv framför. Förrådsbyggnad för praktisk förvaring av diverse trädgårdsredskap mm. I närheten finner du ett badhus samt sporthall. Sävsjö erbjuder även en skidbacke med lift. Närhet till elljusspår och många andra möjligheter till aktivitet så som Sävsjö Skyttecenter och Boda Borg.

Mossgård 5, Mossgård, Vetlanda kommun

Mossgård 5

Villa
Mossgård, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
3 295 000 kr
146 + 65 m²
6 rum
2 013 m² tomt

Välkommen till Mossgård 5! Smålandsvillans ”Villa Vetlanda” uppförd 2015 med en boarea på 146 kvm. På lantligt läge strax utanför Bäckseda ligger denna trevliga fastighet. Huset har en rymlig, ljus och öppen planlösning med bland annat fyra sovrum, stort härligt kök, två WC/dusch samt en praktisk tvättstuga/groventré. Altan runt stora delar av huset där man kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Stor härlig trädgård som ger plats för både trädgårdsodlingar och lek. Fristående garagebyggnad med garage, carport och ett stort förråd. I anslutning finns ett enklare vedförråd. Här bor man med naturen som närmsta granne och med cykelavstånd till bland annat Bäckseda skola, Paradisvallen och Kyrkvikens badplats. In till centrum är det ca 4,5 km bilvägen. Välkommen på visning!

Östergatan 11, Landsbro, Vetlanda kommun

Östergatan 11

Villa
Landsbro, Vetlanda kommun
Mäklarhuset Vetlanda
950 000 kr
122 + 112 m²
5 rum
1 210 m² tomt

Välkomna till Östergatan 11! Välplanerad villa i Landsbro. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Villan är fördelad på fem rum och kök. Entréplan innehar kök, vardagsrum, badrum och två sovrum. Ovanvåning med två sovrum varav ett har balkong samt en toalett. Källare med badrum, hobbyrum, rum (under renovering), pannrum samt förråd och garage. Stor trädgård med infart från såväl framsidan som baksidan. Billigt boende med låg driftkostnad med hjälp av bergvärme installerad 2019 samt en luftvärmepump. Har bor du på en lugn gata med närhet till Landsbros aktiviteter samt naturen. SBR-Besiktigad! Välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 47