Mäklarhuset Västerås

Mäklarhuset Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hallsta gårdsgata 20, Erikslund, Västerås kommun

Hallsta gårdsgata 20

Övrigt
Erikslund, Västerås kommun
650 000 kr
61,1 m²
1 rum
3 461 kr/mån

Denna bostadsrätts lokal/garage är perfekt för den som söker ett mångsidigt utrymme med alla bekvämligheter inkluderade. Med en rymlig garageyta på 40 kvm, komplett med epoxibelagt betonggolv och avlopp till olje- och sandavskiljare, är detta en dröm för alla entusiaster eller entreprenörer. Det tillhörande loftet på 21 kvm erbjuder ytterligare utrymme för kreativitet och produktivitet, med laminatgolv och en stålstrappa för enkel åtkomst. Använd det som ett kontor, en matplats eller en extra arbetsyta - möjligheterna är oändliga! Köket är fullt utrustat med vita luckor och allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk, inklusive spishäll, kylskåp och en kombinerad ugn/grill/micro. Kolfilterfläkten håller luften fräsch och ren under matlagningen. Avsluta dagen med en uppfriskande dusch i det helkaklade badrummet, komplett med toalett och handfat. Denna lokal erbjuder allt du behöver för att driva ditt företag eller utföra din hobby. Kontakta oss idag för att inte missa denna möjlighet på Erikslund!

Klockargatan 16c, Klockartorpet, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag
Klockargatan 16c, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 2
Klockargatan 16c, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 3

Klockargatan 16c

Lägenhet
Klockartorpet, Västerås kommun
1 895 000 kr
80,7 m²
3 rum
vån 2/3
5 608 kr/mån
23 482 kr/m²

Välkomna till denna fina och välplanerade lägenhet i populära kvarter! På andra våningen i huset ligger denna något ombyggda lägenhet, som moderniserats med att öppna upp mellan hall och kök, för ett mer öppet flöde genom lägenheten. Härligt luftigt vardagsrum med parkettgolv, och stort fönsterparti för maxat ljusinsläpp! Köket är renoverat och går i stilrent svart och vitt och är väl utrustat. Här bor du i en stabil välskött förening med nära till till exempel Hälla Shopping åt ena hållet och centrum åt andra hållet.

  • Premium
  • Balkong
Jakobsbergsgatan 16 B, Djäkneberget / Centralt, Västerås kommun
Jakobsbergsgatan 16 B, Djäkneberget / Centralt, Västerås kommun, bild 2
Jakobsbergsgatan 16 B, Djäkneberget / Centralt, Västerås kommun, bild 3

Jakobsbergsgatan 16 B

Lägenhet
Djäkneberget / Centralt, Västerås kommun
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
2 486 kr/mån
29 917 kr/m²

Trivsam och centralt belägen gavellägenhet med goda materialval och ett stenkast från city och Djäkneberget. Öppet välplanerat vardagsrum med goda ljusinsläpp från tre håll. Fräsch helkalkad WC med egen tvättmaskin. Fint välutrustat kök med bl.a. diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Balkong i soligt västerläge med fri utsikt över närområdet. Bostadsrättsförening med bra ekonomi och låg månadsavgift. Välkommen på visning!

  • Premium
Brisgatan 80, null, Gävle kommun

Brisgatan 80

Villa
Gävle kommun
1 800 000 kr
117 + 23 m²
5 rum
4 545 kr/mån

Håll villadrömmen vid liv - missa inte chansen att ta en titt på en fristående bostadsrättsvilla om 5 rum & kök på Brisgatan ! En perfekt bostad för en barnfamilj, belägen på en lättskött trädgårdstomt med närhet till både lekplats & lekkamrater ! Villan omfattar 117 + 23 kvm i 2 plan och erbjuder 4 sovrum, möblerbar hall med plats för hemmakontor, vardagsrum i modern öppen planlösning mot ett vitt och fint kök plus 2 badrum - varav ett med tvättmaskin & torktumlare plus groventré. Perfekt att slussa in barnen efter en lekstund och hundar efter en långpromenad. Och vad sägs om både soldäck & uterum för sköna grillkvällar & soliga dagar, plus ytterligare soldäck/terrass på entrésidan Fint tillfälle för er som söker en villa med bra boendekostnader i barnvänligt och funktionellt område med goda kommunikationer in till stan - busshållplats nån minut från huset. I området är det nära till skola, förskola, Hemlingby fritidsområde med skidspår och skidbacke samt lekplats inom tittavstånd från huset. Och närheten till Hemlingby handelsområde förenklar vardagen med enklaste och snabbaste matinköp och annan shopping. Enkel bilpendling med E4 inom några minuter. Garage i länga ingår i månadsavgiften. Förråd vid entré till tomten. Teve & Bredband 250 MB är toppen för hela familjen. Välskött och lågt belånad BRF är bra för framtida boendekostnader. Välkommen att boka din visningstid !

  • Uteplats
Haga Parkgata 7b, Haga, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Haga Parkgata 7b

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
695 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
3 336 kr/mån
19 306 kr/m²

Nyrenoverad och fint planerad etta bekvämt belägen en trappa upp i fastighet med hiss. Genomgående nya parkettgolv och vitmålade väggar samt en rymlig balkong i soligt sydvästläge. Helkaklat badrum i gott skick samt ett väl tilltaget kök med plats för matgrupp. I föreningen finns tvättstuga, samlingslokal, övernattningsrum och motionsrum till medlemmarnas förfogande. Ledig parkeringsplats finns att hyra! I närheten finns bussförbindelser, restauranger och matbutik. Ca 8-10 minuter med cykel finns City, Finnslätten, Centrallasarettet och Stenby. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Neptungatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Neptungatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
3 427 kr/mån
44 352 kr/m²

Nu har du chansen att bo i en exceptionellt snygg gaveltvåa ett stenkast från Mälaren. Bostaden präglas av ett härligt ljus tack vare sin öppna planlösning, stora fönster i två väderstreck och ljusa materialval. Genomgående ekparkettgolv, ljust målade väggar samt ett mycket välutrustat kök med gott om förvaring. Rymligt badrum med kakel och klinker, kombitvättmaskin/tumlare och duschväggar i glas. Här finns också en inglasad södervänd balkong med en glimt av Mälaren. Här bor du ett stenkast från Mälaren, Steam Hotel, caféer och restauranger. En bostad som bäst upplevs på plats så varmt välkommen att boka in er på visning

  • Balkong
  • Hiss
Tujagatan 9, 3 rok, Skiljebo Äng, Västerås kommun

Tujagatan 9, 3 rok

Lägenhet
Skiljebo Äng, Västerås kommun
1 595 000 kr
62 m²
3 rum
vån 0/6
4 497 kr/mån
25 726 kr/m²

På Tujagatan 9 välkomnas du in i denna perfekt välplanerade lägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 62 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En öppen bostad med stora fönster som släpper in mycket ljus. Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, två sovrum, ett rymligt och stilrent vardagsrum samt ett kök. I hallen hittar vi platsbyggda garderober och vardagsrummet bjuder bland annat på plats för social samvaro och fint ljusinsläpp. Det rymliga köket erbjuder vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor samt gott om plats för matbord. Badrummet är rymligt, smakfullt och fräscht med toalett, kommod, torktumlare, tvättmaskin och duschvägg. Uteplatsen är ca 16 kvm och ligger intill vardagsrummet här kan du tillbringa hela dagar utomhus utan att behöva lämna lägenheten. Här bor du vid ett av Skiljebo Ängs bästa lägen, med Skiljebo centrum, skola och förskola precis utanför porten. Hälla shopping och Västmanlands Sjukhus ligger en cykeltur bort och Västerås Universitet, Centralstationen och Västerås Centrum finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Hiss
Skiljeboplatsen 1A, Skiljebo, Västerås kommun

Skiljeboplatsen 1A

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 775 000 kr
64 m²
2 rum
vån 5/10
4 563 kr/mån
27 734 kr/m²

Denna fantastiska lägenhet på Skiljeboplatsen 1A i Västerås är perfekt för dig som söker både ljus och rymd. Den har en stor balkong i sydvästläge där du kan njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar. Med sina generösa 64 kvadratmeter erbjuder lägenheten gott om utrymme för både vardagsliv och umgänge. Skiljeboområdet är känt för sin trevliga atmosfär och närheten till både natur och stadens bekvämligheter. Tveka inte att utforska denna underbara lägenhet på Skiljeboplatsen 1A. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Tulpangatan 17, Önsta Gryta, Västerås kommun

Tulpangatan 17

Radhus
Önsta Gryta, Västerås kommun
3 990 000 kr
158 m²
6 rum
288 m² tomt

Utbyggt parhus på 158 kvm. Stort härligt kök med burspråk. Groventré med tvättstuga, dusch/bastu. Vardagsrum med utgång till varmbonat åretruntuterum med skjutbara isolerglaspartier. Föräldrasovrum och sovrum på husets bottenvåning. Helkaklat badrum med dusch. Stort allrum på husets övervåning. Helkaklat badrum med dusch och träinredning. 2 st sovrum. Insynsskyddad trädgård. Uteförråd. Friköpt tomt.

Tujagatan 10, 2 rok, Skiljebo Äng, Västerås kommun

Tujagatan 10, 2 rok

Lägenhet
Skiljebo Äng, Västerås kommun
1 295 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/6
3 733 kr/mån
26 429 kr/m²

På Tujagatan 10 välkomnas du in i denna trevligt planerade lägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 49 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En öppen bostad med stora fönster som släpper in mycket ljus. Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, ett rymligt sovrum, ett rymligt, stilrent vardagsrum samt ett kök. I hallen hittar vi platsbyggda garderober och vardagsrummet bjuder bland annat på mycket bra ljusinsläpp och plats för soffgrupp. Det stora sociala och öppna köket erbjuder vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord. Badrummet är rymligt, smakfullt och fräscht med toalett, kommod, kombinerad torktumlare/tvättmaskin och duschvägg. Uteplatsen är på hela 17 kvm och gör att du kan tillbringa hela dagar utomhus utan att behöva lämna lägenheten. Här bor du vid ett av Skiljebo Ängs bästa lägen, med Skiljebo centrum, skola och förskola precis utanför porten. Hälla shopping och Västmanlands Sjukhus ligger en cykeltur bort och Mälardalens Universitet, Centralstationen och Västerås Centrum finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Hiss
Brödkorgsvägen 1, Skälby, Västerås kommun

Brödkorgsvägen 1

Villa
Skälby, Västerås kommun
5 295 000 kr
145 m²
6 rum
574 m² tomt

1,5-plans familjevilla i utmärkt skick belägen på sparsamt trafikerad återvändsgata på populära Skälby. Här finns det mesta en familj kan önska sig såsom pool med stort pooldäck, utekök, pergola, inglasat uterum samt carport med tillhörande isolerat förråd. Huset är i mycket gott skick med helkaklade badrum (ett på vardera bostadsplan), modernt kök och genomgående parkettgolv. Lättskött friköpt tomt med stenlagd uppfart och baksida närmast gränsande mot allmänning med lekplats. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Långängsvägen 19M, Skälby, Västerås kommun

Långängsvägen 19M

Övrigt
Skälby, Västerås kommun
1 085 000 kr
72 m² tomt

Äntligen har du chansen att investera i en fin fastighet till ditt företag eller din hobby i Västerås. Ta tillfället i akt och förvärva en egen fastighet som är friköpt och innebär att du slipper dyra månadsavgifter. Den är dessutom byggt helt i trä vilket både är klimatsmart och trevligt att vistas i. Fastigheten är rymlig och har högt i tak vilket möjliggör att du kan utforma den så det passar just dina behov. I fastigheten kan man bedriva produktion, lagerverksamhet och samtidigt ha ditt kontor. Allt under samma tak. Även privatpersoner kan köpa en fastighet för att utöva sin hobby, förvara sina fordon eller ha en gemensam lokal att samlas i för nära och kära. Vi skapar förutsättningen och du får möjlighet utforma just din kubik.

  • Nyproduktion
Långängsvägen 19A-21X, Lokal/garage med äganderätt, Västerås kommun
  • 33 lediga bostäder

Långängsvägen 19A-21X

Övrigt
Lokal/garage med äganderätt, Västerås kommun
fr. 1 085 000 kr
72 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en friköpt lokal som ger extra utrymme för ditt företag eller hobby. Projektet ligger 5 min från Erikslund shoppingcenter och i direkt anslutning till E18. Långängarna är ett verksamhetsområde i västra delen av Skälby. lokalerna beräknas klara Q4 2024. Äntligen har du chansen att investera i en fin fastighet till ditt företag eller din hobby i Västerås. Ta tillfället i akt och förvärva en egen fastighet som är friköpt vilket innebär att du slipper dyra månadsavgifter. De är dessutom byggda helt i trä vilket både är klimatsmart och trevligt att vistas i. Fastigheten är rymlig och har högt i tak vilket möjliggör att du kan utforma fastigheten så det passar just dina behov. I fastigheten kan man bedriva produktion, lagerverksamhet och samtidigt ha ditt kontor. Allt under samma tak. Även privatpersoner kan köpa en fastighet för att utöva sin hobby, förvara sina fordon eller ha en gemensam lokal att samlas i för nära och kära. Vi skapar förutsättningen och du får möjlighet utforma just din kubik.

  • Nybyggnadsprojekt
Siggesborgsgatan 5 B, Gideonsberg, Västerås kommun
Siggesborgsgatan 5 B, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Siggesborgsgatan 5 B, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Siggesborgsgatan 5 B

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 990 000 kr
114 m²
4 rum
vån 2/3
7 302 kr/mån
17 456 kr/m²

Härlig lägenhet med inglasad balkong! Ljus och trevlig lägenhet med rymligt renoverat kök. Totalt 4:a rok på 114m² på populära Gideonsberg. Här finner ni 3 sovrum vara ett föräldrasovrum med fransk balkong och eget badrum med badkar. Lägenhetens båda badrum är helkaklade och renoverade med tillhörande kvalitetsdokument. Det finns även en rymlig inglasad balkong. Denna lägenhet har 4 förråd. Beläget i Brf Siggesborg. Mer info om Brf Siggesborg på www.siggesborg.se Välkommen på visning!

  • Premium
Lövhagsgatan 71, Råby, Västerås kommun

Lövhagsgatan 71

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
665 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
4 621 kr/mån
10 391 kr/m²

Välkommen in till denna trivsamma tvåa högst upp, och på hörnet, på Lövhagsgatan 71! Denna lägenhet presenterar alla möjligheter till att skapa ett boende som passar just dig, utefter dina egna önskemål! Här kommer du in i en praktiskt utformad hall med flertalet garderober för förvaring, och från hallen når du både kök, vardagsrum och badrum. Köket är bra planerat, med goda arbetsytor och med plats för matbord. Från köket når du även lägenhetens balkong, som är både utbyggd och inglasad. Vardagsrum och sovrum är båda väl tilltagna och även, i och med sin planlösning, lätt att möblera utefter eget tycke och smak. I området runt lägenheten finns det bland annat lekplats för barnen på innergården, och föreningen har även gott om parkeringsmöjligheter. Bussförbindelser finns bara ett stenkast bort och allmän service så som ICA, pizzeria finns ett par hundra meter bort vid Råby centrum, där det även finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall. Ned till Västerås centrum är det ca 3,5 km. Välkommen hit och välkommen hem!

  • Balkong
Kremlavägen 19, Enhagen, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kremlavägen 19

Villa
Enhagen, Västerås kommun
5 750 000 kr
140 + 40 m²
4 rum
857 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus på Kremlavägen 19 i barnvänliga Enhagen, Västerås. Med sina 140 kvadratmeter och fyra rum är detta en perfekt plats för den familj som söker ett bekvämt och funktionellt boende. Ett av de mest attraktiva dragplåstren med detta hem är att samtliga sovrum är belägna på samma våning. Detta ger både trygghet och bekvämlighet för hela familjen. Njut av härliga soltimmar på det trevliga soldäcket, perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Med en tomtarea på 857 kvadratmeter finns gott om utrymme för att utnyttja utomhuslivet till fullo. Detta hem erbjuder också en extra bonus i form av ett poolhus med bastu och dusch. Här kan du och dina nära och kära njuta av avslappning och lyxiga stunder året om. Läget i Enhagen är perfekt för barnfamiljer som söker en trygg och lugn miljö. Här finns gott om grönområden och lekplatser i närheten, vilket gör det till en idealisk plats att växa upp på. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara villa på Kremlavägen 19. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Thulevägen 22, null, Hallstahammars kommun

Thulevägen 22

Villa
Hallstahammars kommun
1 550 000 kr
92 + 48 m²
4 rum
650 m² tomt

Välkommen till en trivsam 40-talsvilla om 4 rum, belägen på Fredhem - ett genuint villaområde i Hallstahammar. Villan i 2 plan disponeras med vardagsrum, matsal, kök, hall och badrum i entréplanet. Övre plan med 2 sovrum - varav master bedroom med balkong - samt övre hall. Bra driftskostnader. Stor altan under tak, lättskött trädgårdstomt och badpool. Villan är besiktad 2024 - protokoll presenteras i samband med visningar. Välkommen att boka din visningstid här på web !

Tujagatan 10, 4 rok, Skiljebo Äng, Västerås kommun

Tujagatan 10, 4 rok

Lägenhet
Skiljebo Äng, Västerås kommun
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 6/6
6 206 kr/mån
30 561 kr/m²

På Tujagatan 10 välkomnas du in i denna perfekt planerade hörnlägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 98 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. En öppen bostad med stora fönster som släpper in mycket ljus. Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, tre sovrum, ett rymligt, stilrent och socialt vardagsrum samt ett kök. I hallen hittar vi platsbyggda garderober och vardagsrummet bjuder bland annat på mycket dagsljus, vacker utsikt, fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och plats för soffa och matgrupp. Det stora, sociala och öppna köket erbjuder vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Det ena av bostadens två badrum är rymligt, smakfullt och fräscht med toalett, kommod, torktumlare, tvättmaskin och duschvägg och det andra är lite mindre och fräscht. De två balkongerna gör att du kan tillbringa hela dagar utomhus utan att behöva lämna lägenheten. Här bor du vid ett av Skiljebo Ängs bästa lägen, med skiljebo centrum, skola och förskola precis utanför porten. Hälla shopping och Västmanlands Sjukhus ligger en cykeltur bort och Västerås Universitet, Centralstationen och Västerås Centrum finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Hiss
Narvavägen 31, Hammarby, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 29 apr kl 17:00
Narvavägen 31, Hammarby, Västerås kommun, bild 2
Narvavägen 31, Hammarby, Västerås kommun, bild 3

Narvavägen 31

Lägenhet
Hammarby, Västerås kommun
1 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 333 kr/mån
18 239 kr/m²

Välkommen till en själfull 3:a på Narvavägen 31 som bjuder på en charmig och funktionell interiör. Här bor du på ett optimalt läge med balkong i västerläge mot den grönskande innergården. Bostaden är ljust och luftigt inredd, har ett ek kök samt badrum med egen tvättmaskin. De två sovrummen är perfekta för dig som behöver extra utrymme för barn eller för dig som vill ha ett eget hemmakontor. Narvavägen är en utmärkt plats för dem som önskar naturlig skönhet och fridfullhet men ändå vill bo med närhet till stadens puls. Härifrån är det gångavstånd till ICA Sjöhagen och bussförbindelserna är goda och mycket närbelägna oavsett om man ska ut mot Erikslund eller ni till city. Brf Krumeluren är en mycket välfungerande bostadsrättsförening som erbjuder sina medlemmar fräsch bastu/relax, nytt gym, övernattningslägenhet för gäster och festlokalen Oktagonen att hyra för sina större tillställningar. Innergården är en lugn grön oas sommartid med flertalet grillställen, sittytor och leklpats för de minsta. Ta en titt på denna bostad med egna ögon genom att boka en visning idag.

  • Premium
  • Balkong
Bullsta 11, Dingtuna, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Bullsta 11, Dingtuna, Västerås kommun, bild 2
Bullsta 11, Dingtuna, Västerås kommun, bild 3

Bullsta 11

Villa
Dingtuna, Västerås kommun
6 395 000 kr
156 m²
6 rum

ERBJUDANDE! De två första som tecknar avtal om köp av hus i Bullsta får 200 000 kr i rabatt. Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp där du som OBOS-medlem kan ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Välkommen till denna lantliga idyll på första parkett endast en kort bilfärd till centrala Västerås! Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och ca 15 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås.

  • Premium
Bullsta 16, Dingtuna, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Bullsta 16, Dingtuna, Västerås kommun, bild 2
Bullsta 16, Dingtuna, Västerås kommun, bild 3

Bullsta 16

Villa
Dingtuna, Västerås kommun
5 995 000 kr
146 m²
6 rum
1 439 m² tomt

ERBJUDANDE! De två första som tecknar avtal om köp av hus i Bullsta får 200 000 kr i rabatt. Här bor du i en nybyggd villa med låga driftskostnad, nästan underhållsfritt de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp där du som OBOS-medlem kan ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och ca 15 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås. På den här tomten har Myresjöhus byggt en härlig, ljus familjevilla i en plan. En villaklassiker som håller vad den lovar, med fyra sovrum, två badrum och gott om fantastiska umgängesytor. Här finns också gott om förvaringsytor och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk groventré – allt för att underlätta vardagspusslet ytterligare. Tillträde enligt överenskommelse. • 4 sovrum • Fina öppna sällskapsytor med ryggåstak • Fullutrustat kök • 2 badrum • Separat klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare • Garage

  • Premium
Önstavägen 6, Södra Gryta, Västerås kommun

Önstavägen 6

Lägenhet
Södra Gryta, Västerås kommun
2 850 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/5
8 510 kr/mån
26 887 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade hörnlägenhet om 106kvm och 4 rum med stor balkong under tak i söderläge. Bostaden är nyproducerad 2023 så allt är således i toppskick. Två stilrent helkaklat badrum med komfortvärme och spotlights i tak. Egen tvättstapel med tvättmaskin och torktumlare finns i ena badrummet. Kök och vardagsrum i öppen planlösning disponerat på en yta av hela 44kvm ger en trevlig social yta med fönster i två väderstreck samt utgång till den rymliga balkongen. Gott om förvaring med både garderober, skjutdörrsgarderober, separat klädkammare samt ett förråd i separat byggnad. Bör ses på plats! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Infanterigatan 79, Viksäng, Västerås kommun

Infanterigatan 79

Radhus
Viksäng, Västerås kommun
3 495 000 kr
94 m²
4 rum
434 m² tomt

Längst in på återvändsgata med bästa läget i området finns detta synnerligen välplanerade 1-plansradhus. Fritt läge med endast en granne och i övrigt tre sidor närmast gränsande mot allmänning. Friköpt hörntomt med stor altan i soligt söderläge, pool på 4 x 8 m samt ett rymligt isolerat förråd. Egen parkering för ca 2-3 bilar direkt utanför huset samt ytterligare parkering i garagelänga. Mycket bra planlösning med 3 sovrum, helkaklat badrum i stilrent utförande samt kök och matplats i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Närhet till skolor, förskolor och service i form av livsmedelsaffärer mm. Ett mycket bekvämt boende i gott skick med bästa läget!

Östjädravägen 21, Dingtuna, Västerås kommun

Östjädravägen 21

Villa
Dingtuna, Västerås kommun
3 600 000 kr
139 + 7 m²
6 rum
801 m² tomt

Välkomna till denna magnifika och mycket välskötta fastighet på stor Friköpt tomt med inglasat uterum och pool. Invändigt karaktäriseras fastigheten av stora öppna och sociala ytor med hög mysfaktor via braskamin, stilrent och påkostat kök från Ballingslöv, två renoverade badrum varav det ena med bastu, tre rogivande sovrum, utbyggd tvättstuga till en bra klädvårdsavdelning samt en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Utvändigt återfinner ni den härliga inglasade altanen med stora skjutbara fönster-och glaspartier som gränsar mot det härliga poolområdet, garage med integrerad cykelparkering, separat varm - och kallförråd om ca 8 respektive 6 kvm.

Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun
Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun, bild 2
Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun, bild 3

Slagårda 6D

Tomt
Lillhärad, Västerås kommun
1 295 000 kr
3 439 m² tomt

Grovplanerad tomt i vackra Slagårda på 3 439 kvm där du tillsammans med Fiskarhedenvillan har möjlighet att skapa ditt drömhus. Tomten är belägen på ett vackert lantligt läge med närhet till Västerås. Tillfartsväg och avlopp (minireningsverk) är samfällt i gemensamhetsanläggning med totalt 3 fastigheter. Egen vattenbrunn finns 72 meter djup. El och fiberanslutning 1 Gbit/s är beställt. Vid nybyggnation betalar man inte fastighetsavgift de första 15 åren. Visningshus Atmosfär finns möjlighet att titta på adress Slagårda 6B, trevligt hus i ett plan med vinnande planlösning med låga driftskostnader. Åk 66an från Västerås/Erikslund och ta av in på den lantliga landsvägen den sista korta biten. Du kan även åka via Skultunavägen. Som köpare ingår du ett avtal med Fiskarhedenvillan, för att ta del av det breda utbudet av husmodeller besök http://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ För intresseanmälan kontakta Eva Tell Rylander på Mäklarhuset. För husrelaterade frågor kontakta Emil Morell 021-120080 eller Patrik Andersson 021-4440964 på Fiskarhedenvillan.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 34