Mäklarhuset Västerås

Mäklarhuset Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Klockargatan 16c, Klockartorpet, Västerås kommun
  • Sön 24 mar
Klockargatan 16c, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 2
Klockargatan 16c, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 3

Klockargatan 16c

Lägenhet
Klockartorpet, Västerås kommun
1 995 000 kr
80,7 m²
3 rum
vån 2/3
5 312 kr/mån
24 721 kr/m²

Välkomna till denna fina och välplanerade lägenhet i populära kvarter! På andra våningen i huset ligger denna något ombyggda lägenhet, som moderniserats med att öppna upp mellan hall och kök, för ett mer öppet flöde genom lägenheten. Härligt luftigt vardagsrum med parkettgolv, och stort fönsterparti för maxat ljusinsläpp! Köket är renoverat och går i stilrent svart och vitt och är väl utrustat. Här bor du i en stabil välskött förening med nära till till exempel Hälla Shopping åt ena hållet och centrum åt andra hållet.

  • Premium
  • Balkong
Thulevägen 22, null, Hallstahammars kommun

Thulevägen 22

Villa
Hallstahammars kommun
1 550 000 kr
92 + 48 m²
4 rum
650 m² tomt

Välkommen till en trivsam 40-talsvilla om 4 rum, belägen på Fredhem - ett genuint villaområde i Hallstahammar. Villan i 2 plan disponeras med vardagsrum, matsal, kök, hall och badrum i entréplanet. Övre plan med 2 sovrum - varav master bedroom med balkong - samt övre hall. Bra driftskostnader. Stor altan under tak, lättskött trädgårdstomt och badpool. Villan är besiktad 2024 - protokoll presenteras i samband med visningar. Välkommen att boka din visningstid här på web !

Skjutbanegatan 9b, Haga, Västerås kommun
  • Imorgon kl 17:00

Skjutbanegatan 9b

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 195 000 kr
55,9 m²
2 rum
2 301 kr/mån
21 377 kr/m²

Rymlig 2:a på andra våningen med en balkong utöver de vanliga! Helkaklat badrum och ett kök i toppskick. Bra läge med närhet till mataffärer och logistikförbindelser. Vardagsrum, kök och sovrum har bra ljusinsläpp. Köket har god arbetsyta på granit bänkskivan och sovrummet är väl tilltaget. Välkommen på visning!

  • Plus
Östra Tullgatan 3, Centralt/Östermalm, Västerås kommun

Östra Tullgatan 3

Lägenhet
Centralt/Östermalm, Västerås kommun
2 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/5
3 945 kr/mån
33 258 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 2:a med centralt men skyddat läge mot innergård. Inglasat uterum samt öppen del med stenplattor för soliga dagar. Rymligt, helkaklat badrum med tvättmaskin och tumlare. Bra med förvaring med stor klädkammare samt garderobsvägg i sovrum. Öppen planlösning. Kök i vitt med gott om förvaring även här. Byggår 2014.

  • Hiss
Åsgårdsgatan 10, Irsta, Västerås kommun

Åsgårdsgatan 10

Villa
Irsta, Västerås kommun
2 495 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
937 m² tomt

Välkommen till Åsgårdsgatan 10, ett charmigt hus med stor potential och ett fantastiskt läge i Irsta, Västerås. Här erbjuds en bostad med visst renoveringsbehov, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med samtliga sovrum belägna på samma våning. Perfekt för den familj som önskar närhet och trygghet. Den lummiga tomten ger möjlighet till sköna utomhusaktiviteter och den trevliga uteplatsen erbjuder många soltimmar för avkoppling och sociala sammanhang. Läget är naturnära och området är barnvänligt, perfekt för den aktiva familjen. Du har även närhet till kommunikationer vilket gör pendlingen smidig och enkel. Objektet erbjuder 91 kvadratmeter boyta samt en tomtarea på 937 kvadratmeter. Här finns även en friggebod för extra förvaring eller kanske som gäststuga. Åsgårdsgatan 10 är en unik möjlighet för dig som vill skapa ditt drömhem i ett attraktivt område. Kontakta oss idag för att boka visning och låt oss tillsammans upptäcka potentialen i denna bostad.

Tujagatan 10, Skiljebo Äng, Västerås kommun

Tujagatan 10

Lägenhet
Skiljebo Äng, Västerås kommun
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 6/6
6 206 kr/mån
30 561 kr/m²

På Tujagatan 10 välkomnas du in i denna perfekt planerade hörnlägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 98 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. En öppen bostad med stora fönster som släpper in mycket ljus. Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, tre sovrum, ett rymligt, stilrent och socialt vardagsrum samt ett kök. I hallen hittar vi platsbyggda garderober och vardagsrummet bjuder bland annat på mycket dagsljus, vacker utsikt, fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och plats för soffa och matgrupp. Det stora, sociala och öppna köket erbjuder vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Det ena av bostadens två badrum är rymligt, smakfullt och fräscht med toalett, kommod, torktumlare, tvättmaskin och duschvägg och det andra är lite mindre och fräscht. De två balkongerna gör att du kan tillbringa hela dagar utomhus utan att behöva lämna lägenheten. Här bor du vid ett av Skiljebo Ängs bästa lägen, med skiljebo centrum, skola och förskola precis utanför porten. Hälla shopping och Västmanlands Sjukhus ligger en cykeltur bort och Västerås Universitet, Centralstationen och Västerås Centrum finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Hiss
Hyttgatan 36D, null, Sala kommun

Hyttgatan 36D

Villa
Sala kommun
3 750 000 kr
218 + 63 m²
6 rum
655 m² tomt

Välkommen att ta en titt på en välhållen villa om 218 kvm i centralt & skyddat läge i Sala. Villan i 2 plan disponeras med 2 generösa sällskapsrum - 1 på varje plan, hela 4 sovrum, stort kök med matplats & köksö samt bra arbetsytor, helkaklat badrum, 2 separata toaletter, bastu & dusch samt en fin tvättstuga. Ett perfekt boende för en stor familj med omfattande umgänge - kanske tonåringarna får sitt eget plan med 2 sovrum och stort allrum. Övre plan erbjuder dessutom goda möjligheter att tillföra ytterligare 1-2 sovrum. Vidbyggt garage med billaddare & elektrisk vikport samt förrådsytor, plus parkering för 2 bilar framför garaget. Bästa läge med några hundra meter till Stora Torget med butiker, restauranger och gallerian Sala Torg. Villan är besiktad i februari 2024 med gott resultat - protokoll presenteras i samband med visningar. Välkommen att boka din visningstid på web !

Siggesborgsgatan 5 B, Gideonsberg, Västerås kommun
Siggesborgsgatan 5 B, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Siggesborgsgatan 5 B, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Siggesborgsgatan 5 B

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 990 000 kr
114 m²
4 rum
vån 2/3
7 302 kr/mån
17 456 kr/m²

Härlig lägenhet med inglasad balkong! Ljus och trevlig lägenhet med rymligt renoverat kök. Totalt 4:a rok på 114m² på populära Gideonsberg. Här finner ni 3 sovrum vara ett föräldrasovrum med fransk balkong och eget badrum med badkar. Lägenhetens båda badrum är helkaklade och renoverade med tillhörande kvalitetsdokument. Det finns även en rymlig inglasad balkong. Denna lägenhet har 4 förråd. Beläget i Brf Siggesborg. Mer info om Brf Siggesborg på www.siggesborg.se Välkommen på visning!

  • Premium
Narvavägen 31, Hammarby, Västerås kommun
  • Tis 26 mar kl 17:00
Narvavägen 31, Hammarby, Västerås kommun, bild 2
Narvavägen 31, Hammarby, Västerås kommun, bild 3

Narvavägen 31

Lägenhet
Hammarby, Västerås kommun
1 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 333 kr/mån
18 239 kr/m²

Välkommen till en själfull 3:a på Narvavägen 31 som bjuder på en charmig och funktionell interiör. Här bor du på ett optimalt läge med balkong i västerläge mot den grönskande innergården. Bostaden är ljust och luftigt inredd, har ett ek kök samt badrum med egen tvättmaskin. De två sovrummen är perfekta för dig som behöver extra utrymme för barn eller för dig som vill ha ett eget hemmakontor. Narvavägen är en utmärkt plats för dem som önskar naturlig skönhet och fridfullhet men ändå vill bo med närhet till stadens puls. Ta en titt på denna bostad med egna ögon genom att boka en visning idag.

  • Premium
  • Balkong
Bullsta 11, Dingtuna, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Bullsta 11, Dingtuna, Västerås kommun, bild 2
Bullsta 11, Dingtuna, Västerås kommun, bild 3

Bullsta 11

Villa
Dingtuna, Västerås kommun
6 395 000 kr
156 m²
6 rum

Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp där du som OBOS-medlem kan ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Välkommen till denna lantliga idyll på första parkett endast en kort bilfärd till centrala Västerås! Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och ca 15 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås.

  • Premium
Bullsta 16, Dingtuna, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30
Bullsta 16, Dingtuna, Västerås kommun, bild 2
Bullsta 16, Dingtuna, Västerås kommun, bild 3

Bullsta 16

Villa
Dingtuna, Västerås kommun
5 995 000 kr
146 m²
6 rum
1 439 m² tomt

Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp där du som OBOS-medlem kan ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och ca 15 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås. På den här tomten har Myresjöhus byggt en härlig, ljus familjevilla i en plan. En villaklassiker som håller vad den lovar, med fyra sovrum, två badrum och gott om fantastiska umgängesytor. Här finns också gott om förvaringsytor och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk groventré – allt för att underlätta vardagspusslet ytterligare. Tillträde enligt överenskommelse. • 4 sovrum • Fina öppna sällskapsytor med ryggåstak • Fullutrustat kök • 2 badrum • Separat klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare • Garage

  • Premium
Södra Ringvägen 2 D, Östermalm, Västerås kommun

Södra Ringvägen 2 D

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
2 950 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/8
5 825 kr/mån
31 383 kr/m²

Välkommen till en city-4:a med radhuskänsla i markplan på Östermalm ! En härlig lägenhet i ett modernt snitt som präglas av ljus & rymd - välskött och nykänsla som hänger kvar. Med 4 rum och hela 94 kvm finns utrymmen för både familjeliv i vardag & umgänge till fest, samt såklart plats för modernt arbete på hemmaplan. Ett trevligt attribut är markplanslägenhetens insynsskyddade terrass under tak med soldäck - visst ger det lite radhuskänsla med en egen liten täppa! Lägenheten, i genomgående planlösning med fönster i öst & väst, disponeras med 3 sovrum, 2 helkaklade badrum samt vardagsrum & kök med matplats i öppen planlösning. Dubbla entréer till trapphus från gata och innergård. Hiss i trapphuset. Mycket generös förvaring i 3 stora skjutdörrsgarderober i fullhöjd, Genomgående parkettgolv och vitmålade ytskikt & snickerier. Tvättmaskin & torktumlare i lägenheten. Samtliga köksmaskiner i hög kvalitet från Siemens. Teve & bredband via Telia Triple Play. Källarförråd om cirka 5 kvm hör till lgh. Parkeringsplats i närliggande parkeringsgarage - med kö fn. Välkommen att boka din visningstid här på web !

  • Hiss
Önstavägen 6, Södra Gryta, Västerås kommun

Önstavägen 6

Lägenhet
Södra Gryta, Västerås kommun
2 850 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/5
8 510 kr/mån
26 887 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade hörnlägenhet om 106kvm och 4 rum med stor balkong under tak i söderläge. Bostaden är nyproducerad 2023 så allt är således i toppskick. Två stilrent helkaklat badrum med komfortvärme och spotlights i tak. Egen tvättstapel med tvättmaskin och torktumlare finns i ena badrummet. Kök och vardagsrum i öppen planlösning disponerat på en yta av hela 44kvm ger en trevlig social yta med fönster i två väderstreck samt utgång till den rymliga balkongen. Gott om förvaring med både garderober, skjutdörrsgarderober, separat klädkammare samt ett förråd i separat byggnad. Bör ses på plats! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Relävägen 4, Asea-stan, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 24 mar kl 13:00

Relävägen 4

Lägenhet
Asea-stan, Västerås kommun
1 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/3
5 751 kr/mån
19 369 kr/m²

Mycket välplanerad, fräsch och trivsam gavelfyra i populära ASEA-stan som med enkla medel kan göras om till en femma. Utrustad med ett helkaklat badrum, extra wc samt ett fint och välutrustat kök. Bostaden ligger längst ut på loftgången och kan därför nyttja densamma som en rymlig balkong. Genomgående fina golv (klinker- alt laminatgolv), vitmålade väggar samt ljus och rymd tack vare fönster i flera väderstreck. Närhet till Västerås City, matbutik och med snabb access till E18. Stabil förening med god ekonomi och med fina faciliteter såsom övernattningslägenhet, gym mm. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Infanterigatan 79, Viksäng, Västerås kommun

Infanterigatan 79

Radhus
Viksäng, Västerås kommun
3 595 000 kr
94 m²
4 rum
434 m² tomt

Längst in på återvändsgata med bästa läget i området finns detta synnerligen välplanerade 1-plansradhus. Fritt läge med endast en granne och i övrigt tre sidor närmast gränsande mot allmänning. Friköpt hörntomt med stor altan i soligt söderläge, pool på 4 x 8 m samt ett rymligt isolerat förråd. Egen parkering för ca 2-3 bilar direkt utanför huset samt ytterligare parkering i garagelänga. Mycket bra planlösning med 3 sovrum, helkaklat badrum i stilrent utförande samt kök och matplats i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Närhet till skolor, förskolor och service i form av livsmedelsaffärer mm. Ett mycket bekvämt boende i gott skick med bästa läget!

Vångsta 58B, Vångsta, Västerås kommun

Vångsta 58B

Tomt
Vångsta, Västerås kommun
1 590 000 kr
3 419 m² tomt

Villa Ljung är ett modernt och rymligt Vårgårdahus som planeras att byggas i det attraktiva området Vångsta i Västerås, bara några minuter från Erikslund Shopping Center. Huset har en öppen planlösning med stora fönster som släpper in mycket ljus och ger en härlig utsikt över trädgården. Huset har fyra sovrum, två badrum, ett kök med köksö, ett vardagsrum med braskamin och ett allrum på övervåningen. Huset är byggt med hög kvalitet och energieffektivitet, och har en frånluftsvärmepump, och golvvärme. Villa Ljung är ett perfekt hem för den som vill bo i ett lugnt och naturnära område, men ändå ha nära till all service och kommunikation som Västerås erbjuder. Andra hus genom Vårgårda hus fins att tillgå för denna tomt, vid mer info om Vårgårdahus tag kontakt med Thomas Singelman 070-298 14 10 eller [email protected]. Pris för generalentreprenad med köp av tomt, vatten, avlopp och Hus Modell Villa ljung via Vårgårda hus så uppskattas priset till ca 5.155.527 Skr

Vångsta 58  C, Vångsta, Västerås kommun

Vångsta 58 C

Tomt
Vångsta, Västerås kommun
1 590 000 kr
3 235 m² tomt

Om du drömmer om att bo i ett nybyggt hus med ett attraktivt läge, kan du passa på att ta en titt på Vångsta. Här erbjuder Vårgårdahus Villa Haga, ett modernt och välplanerat hus med fyra rum och kök. Du får en stor tomt med utsikt över naturen och närhet till Erikslund köpcenter, där du hittar allt du behöver för din vardag. Vångsta är ett lugnt och barnvänligt område med goda kommunikationer till Västerås centrum. Missa inte denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem i Vångsta! Andra hus genom Vårgårda hus fins att tillgå för denna tomt, vid mer info om Vårgårdahus tag kontakt med Thomas Singelman 070-298 14 10 eller [email protected]. Pris för generalentreprenad med köp av tomt, vatten, avlopp och Hus Modell Villa Haga via Vårgårda hus så uppskattas priset till ca 5.464.171 SKR

Vångsta 58D, Vångsta, Västerås kommun

Vångsta 58D

Tomt
Vångsta, Västerås kommun
1 790 000 kr
3 500 m² tomt

Kliv in i ett hus som verkligen tar för sig men som samtidigt erbjuder en privat oas i och med uteplatsen som blir i vinkeln. Huset har 3-4 sovrum, 2 badrum, stora öppna sällskapsytor och en luftig och ljus känsla. Här får hela familjen sin egna plats samtidigt som de öppna sällskapsytorna är som gjorda för härliga middagar och fester! Ladhus stilens karaktärsdrag går igenom exteriören med indragen takfot, stora fönster och slät, smal panel. Njut av vardagslivet och skapa nya härliga minnen i Villa Ekhagen! Andra hus genom Vårgårda hus fins att tillgå för denna tomt, vid mer info om Vårgårdahus tag kontakt med Thomas Singelman 070-298 14 10 eller [email protected]. Pris för generalentreprenad med köp av tomt, vatten, avlopp och Hus Modell Villa Ekhagen via Vårgårda hus så uppskattas priset till ca 5.880.496 SKR

Krutkällarvägen 1, Centralt/Karlsdal, Västerås kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00

Krutkällarvägen 1

Lägenhet
Centralt/Karlsdal, Västerås kommun
975 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 7/13
2 244 kr/mån
26 712 kr/m²

Välkommen till Krutkällarvägen 1! Flytta hemifrån, studerar du vid MDU eller är du i behov av övernattningslägenhet? Här är den! Högt upp med rejäl utsikt över Västerås hittar du denna lägenhet som med sin planlösning och goda skick ger dig ett prima boende. Vardags/sovrummet är väl tilltaget och är lättmöblerat med sin fina layout, och har utgång till den inglasade balkongen. Köket ger dig fina arbetsytor och är väl utrustat med vitvaror i rostfritt stål, och plats för matplats/arbetsplats. Fräscht badrum, och hallen ger gott om förvaringsmöjligheter i olika garderober.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östjädravägen 21, Dingtuna, Västerås kommun

Östjädravägen 21

Villa
Dingtuna, Västerås kommun
3 600 000 kr
139 + 7 m²
6 rum
801 m² tomt

Välkomna till denna magnifika och mycket välskötta fastighet på stor Friköpt tomt med inglasat uterum och pool. Invändigt karaktäriseras fastigheten av stora öppna och sociala ytor med hög mysfaktor via braskamin, stilrent och påkostat kök från Ballingslöv, två renoverade badrum varav det ena med bastu, tre rogivande sovrum, utbyggd tvättstuga till en bra klädvårdsavdelning samt en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Utvändigt återfinner ni den härliga inglasade altanen med stora skjutbara fönster-och glaspartier som gränsar mot det härliga poolområdet, garage med integrerad cykelparkering, separat varm - och kallförråd om ca 8 respektive 6 kvm.

Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun
Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun, bild 2
Slagårda 6D, Lillhärad, Västerås kommun, bild 3

Slagårda 6D

Tomt
Lillhärad, Västerås kommun
1 295 000 kr
3 439 m² tomt

Grovplanerad tomt i vackra Slagårda på 3 439 kvm där du tillsammans med Fiskarhedenvillan har möjlighet att skapa ditt drömhus. Tomten är belägen på ett vackert lantligt läge med närhet till Västerås. Tillfartsväg och avlopp (minireningsverk) är samfällt i gemensamhetsanläggning med totalt 3 fastigheter. Egen vattenbrunn finns 72 meter djup. El och fiberanslutning 1 Gbit/s är beställt. Vid nybyggnation betalar man inte fastighetsavgift de första 15 åren. Visningshus Atmosfär finns möjlighet att titta på adress Slagårda 6B, trevligt hus i ett plan med vinnande planlösning med låga driftskostnader. Åk 66an från Västerås/Erikslund och ta av in på den lantliga landsvägen den sista korta biten. Du kan även åka via Skultunavägen. Som köpare ingår du ett avtal med Fiskarhedenvillan, för att ta del av det breda utbudet av husmodeller besök http://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ För intresseanmälan kontakta Eva Tell Rylander på Mäklarhuset. För husrelaterade frågor kontakta Emil Morell 021-120080 eller Patrik Andersson 021-4440964 på Fiskarhedenvillan.

  • Premium
Slagårda 6C, Lillhärad, Västerås kommun
Slagårda 6C, Lillhärad, Västerås kommun, bild 2
Slagårda 6C, Lillhärad, Västerås kommun, bild 3

Slagårda 6C

Tomt
Lillhärad, Västerås kommun
1 295 000 kr
3 439 m² tomt

Grovplanerad tomt i vackra Slagårda på 3 439 kvm där du tillsammans med Fiskarhedenvillan har möjlighet att skapa ditt drömhus. Tomten är belägen på ett vackert lantligt läge med närhet till Västerås. Tillfartsväg och avlopp (minireningsverk) är samfällt i gemensamhetsanläggning med totalt 3 fastigheter. Egen vattenbrunn finns 72 meter djup.. El och fiberanslutning 1 Gbit/s är beställt. Vid nybyggnation betalar man inte fastighetsavgift de första 15 åren. Visningshus Atmosfär finns möjlighet att titta på adress Slagårda 6B, trevligt hus i ett plan med vinnande planlösning med låga driftskostnader. Åk 66an från Västerås/Erikslund och ta av in på den lantliga landsvägen den sista korta biten. Du kan även åka via Skultunavägen. Som köpare ingår du ett avtal med Fiskarhedenvillan, för att ta del av det breda utbudet av husmodeller besök http://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/ För intresseanmälan kontakta Eva Tell Rylander på Mäklarhuset. För husrelaterade frågor kontakta Emil Morell 021-120080 eller Patrik Andersson 021-4440964 på Fiskarhedenvillan.

  • Premium
Skyttegatan 6 B, Haga, Västerås kommun

Skyttegatan 6 B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
835 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 115 kr/mån
20 617 kr/m²

Välkommen in i en optimalt planerad lägenhet med lugnt, attraktivt och vackert läge. Denna ljusa etta är i mycket fint skick har bland annat fräscha ytskikt och bra planlösning. Den stilrena känslan är genomgående i den här lägenheten. Den öppna planlösningen visar sig direkt man kommer in i hallen. Därefter hittar vi ett stort och trivsamt kök i öppen planlösning med allrummet med stora ljusinsläpp, vacker utsikt och fina ytskikt. Här är det lättmöblerade och plats för både soffa och säng. Badrummet är smakfullt renoverat med våtrumsmatta och våtrumstapet samt påkostat med toalett, handfat, dusch, badrumsskåp och handdukstork. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor, ljus och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder trätrall, sol möjligheter hela eftermiddagen och kvällen och plats för balkongmöbler. Här bor du vid ett av Hagas bästa lägen, med finnslätten och Västerås centrallasarett inom gångavstånd. Västerås universitet, Centrum och Mälaren ligger en cykeltur bort. Vi ses på visningen!

  • Plus
Önstavägen 8, Södra Gryta, Västerås kommun

Önstavägen 8

Lägenhet
Södra Gryta, Västerås kommun
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
5 015 kr/mån
25 776 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta hörnlägenhet på Södra Gryta. Bostaden är nyproducerad 2023 så allt är således i toppskick. Stilrent helkaklat badrum med spotlights i tak och tvättpelare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till den trevliga balkongen i fritt och insynsskyddat nordvästligt läge. Gott om förvaring med både garderober, skjutdörrsgarderob samt ett förråd i separat byggnad. Här behöver man inte tänka på renovering på många år framöver så ta chansen och flytta till detta bekväma boende.

  • Balkong
  • Hiss
Skiljeboplatsen 1C, Skiljebo, Västerås kommun

Skiljeboplatsen 1C

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 500 000 kr
52 m²
2 rum
vån 7/10
3 967 kr/mån
28 846 kr/m²

Trevlig lägenhet med högt läge och fin utsikt! Härlig 2a på våning 7 med inglasad balkong. Hiss finns med möjlighet att direkt nå husets garage. Garageplats eller p-plats finns att hyra. Lägenheten har en välkomnande hall med bra förvaringsutrymmen. Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Kök med stilren köksinredning och full maskinell utrustning. Plats med köksbord intill fönsterparti. Från köket når man den inglasade balkongen. Helkaklat rymligt badrum med Tvättmaskin och Torktumlare. Bredband och kabel TV ingår i månadsavgiften. Förråd i husets källare. Nymålade ytskikt 2021. Lägenheten har ett mycket bra läge intill Skiljebo centrum med livsmedelsaffär, apotek, restaurang, frisersalong och butiker. Inom föreningen finns en gemensamhetslokal för festligheter och har du gäster så finns en övernattningslägenhet att hyra. På kooperativet hjärtpunkten Skiljebo finns tillgång till flera aktiviteter. Här träffas många för att delta i bland annat föreläsningar, allsång, träning, yoga och diverse spel. Det finns även förskola, fritidsgård, bibliotek och cafeteria.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 33