Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Malma ringväg 39 B, Norby, Uppsala kommun

Malma ringväg 39 B

Villa
Norby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
5 800 000 kr
171 m²
6 rum
254,4 m² tomt

Välkommen till Malma Ringväg 39 B. Innanför den pittoreska gatan når du via gränden denna stora villa som erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ert drömboende. Med generösa sociala ytor och flera sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Skyttelgatan 17, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun
Skyttelgatan 17, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun, bild 2
Skyttelgatan 17, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun, bild 3

Skyttelgatan 17

Lägenhet
Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 550 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/7
2 478 kr/mån
56 667 kr/m²

2:a om 45 m² i fastighet byggd 2019 med uteplats om 24 m², mycket god ekonomi i brf! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sjötullsgatan 7 K, Öregrund, Östhammars kommun
  • Lör 27 apr

Sjötullsgatan 7 K

Lägenhet
Öregrund, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
3 550 kr/mån
37 431 kr/m²

Med ett helt fantastiskt läge, endast ett par hundra meter från havet och nära färjeläget i lugnt och trivsam miljö men också med "sommar-sorlet" inom kort gångavstånd, finns denna nyrenoverade bostadsrätt, 3 rok om 72 m². Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Sjötullsgatan 7 H, Öregrund, Östhammars kommun

Sjötullsgatan 7 H

Lägenhet
Öregrund, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 057 kr/mån
33 790 kr/m²

Fin gavel-2:a om 62 m² med havsnära läge i Öregrund! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Dag Hammarskjölds Väg 15 C, Kåbo, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Dag Hammarskjölds Väg 15 C, Kåbo, Uppsala kommun, bild 2
Dag Hammarskjölds Väg 15 C, Kåbo, Uppsala kommun, bild 3

Dag Hammarskjölds Väg 15 C

Lägenhet
Kåbo, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 395 000 kr
27 m²
1 rum
2 869 kr/mån
51 667 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1-rumslägenhet, en pärla som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och stil. Upptäck stadens shopping, restauranger och kulturella sevärdheter samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i stadsskogen, perfekt för avkoppling och frisk luft! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
Kungsgatan 52 D, Centrum, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr
Kungsgatan 52 D, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 52 D, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 52 D

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 950 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 042 kr/mån
45 349 kr/m²

Med närhet till centralstationen, universitet och gågatan finner du även Citys alla butiker och restauranger inom gångavstånd. En toppenlägenhet för dig som pendlar, pluggar eller letar efter ditt första egna boende. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
Gustaf Kjellbergs Väg 1B, Ulleråker, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Gustaf Kjellbergs Väg 1B

Lägenhet
Ulleråker, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
5 662 kr/mån
31 188 kr/m²

På Gustaf Kjellbergs Väg i Ulleråker finner ni denna ljusa och välplanerade 3:a med två härliga uteplatser. Här finns det bästa av två världar med skog och natur runt knuten men samtidigt närheten till stadskärnan via goda kommunikationer. Välkommen att anmäla ert intresse! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Astervägen 216, Tunabackar, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Astervägen 216

Fritidshus
Tunabackar, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
895 000 kr
35 m²
1 rum
400 m² tomt

Välkommen till Astervägen 216 och denna pittoreska kolonistuga nära Fyrisån, ett bra alternativ till ett lantställe eller fritidshus. Här kan du förverkliga dina drömmar då tomten erbjuder fantastiska odlingsmöjligheter - från jord till bord! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Johan Marméns Väg 20, Alunda, Östhammars kommun

Johan Marméns Väg 20

Radhus
Alunda, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 095 000 kr
120,5 m²
5 rum
7 207 kr/mån
9 087 kr/m²

Nu saluförs detta charmiga parhus om 120,5 kvm beläget på Johan Marméns Väg 20 i omtyckta Alunda. Här har ni ett bekvämt boende med närhet till både busshållplats, skola, matbutik och café. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Kungsgatan 93 E, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun

Kungsgatan 93 E

Lägenhet
Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/8
3 155 kr/mån
48 056 kr/m²

Bo kvadratsmart i ett hus byggt så sent som 2018. Fastigheten erbjuder hiss från markplan och här är det bara att flytta in och slippa allt vad renovering innebär! Stadslivet här är fantastiskt med sitt utbud av caféer, restauranger och butiker inom gångavstånd. Dessutom finns det underbara grönområden längs Fyrisån och i Stadsparken, perfekta för avkopplande promenader eller picknickar. En av höjdpunkterna är stadsträdgården som under sommartid är platsen för konserter. Bostaden är belägen på våning 3 med stor balkong in mot gården som ger er ett extra rum under sommaren. Genomgående är det en stilren modern stil som präglar denna 2:a och på golvet ligger ett parkettgolv i ek till de enfärgat målade väggarna. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning till varandra och gör det till en perfekt social yta och som detalj har man valt att sätta en avgränsande modern svart spaljé från hallen. På de 54 kvadratmetrarna inryms även ett sovrum där ni kan placera en bekväm dubbelsäng och intill hittar ni det rymliga helkaklade badrummet med dusch och egen tvättavdelning. Från bostaden har du direkt närhet för pendling, grönområden och Fyrisån samt in till stadens kärna för shopping. Detta stadsnära läge ger tillgång till Uppsalas vackra stadspark och härliga promenadstråk utmed Fyrisån. Vidare är det ett mycket kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta till ett utmärkt läge för pendlaren. Mataffären Willys finner du i närområdet och Citys breda utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger finns inom bekvämt promenadavstånd. Utöver en stor matbutik finns bland annat gym, restauranger och skönhetssalonger i området. Inom gångavstånd når ni även Studenternas IP. Varmt välkommen att kontakta mig för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Fyrislundsgatan 32, Årsta, Uppsala kommun

Fyrislundsgatan 32

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 595 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/6
2 868 kr/mån
35 444 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och stora 1:a om 45kvm med harmonisk känsla. På Fyrislundsgatan 32 bor du i en stor förening med god och stabil ekonomi. Föreningen har en låg belåningsgrad med väl underhållna fastigheter som även ger tillgång till en samlingslokal, två tvättstugor, en bastu samt hobbyrum Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kvarntorgsgatan 2B, Höganäs, Uppsala kommun

Kvarntorgsgatan 2B

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/5
44 044 kr/m²

Nu finns chansen att överta denna nyproducerade 3:a om 68 välplanerade kvadratmeter med balkong i fina Skiffertornet. Här bor du mitt i grönskande kvarter, i ett centralt beläget hus klätt i en skimrande grön skiffer med närheten till centralstationen och Uppsalas stadskärna. Denna bostad har en månadsavgift om 6 233 kr/mån enligt den ekonomiska planen. Lägenhet omfattas dock av Nordrs räntegaranti vilket innebär att för det fall bostadsrättsföreningens lån slutplaceras till en ränta som överstiger 3,25% står Nordr för den överstigande räntekostnaden. För den här lägenheten innebär det en preliminär avgift på 4 533kr/månaden. Räntegarantin gäller från första tillträde i projektet till och med 3 år efter att bostadsrättsföreningens lån har slutplacerats. För med information om räntegarantin, se dokument "Överenskommelse om räntegaranti" Hemmet är inrett enligt det innovativa konceptet "Kristall" från Nordr. Ett elegant kök från Vedum med vita skåpluckor prytt med inslag av rostfritt stål välkomnar dig, komplett med en sofistikerad grå bänkskiva. Köket ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet och det är även härifrån ni når den 11 kvm stora balkongen. Väggarna är målade i en modern palett och golvet pryds av en ljus ekparkett som lyfter rummets atmosfär. Badrummet är helkaklat och är utrustat med en genomskinlig duschvägg och en egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i vardagen. Förvaringsutrymmen finns gott om, med garderober i båda sovrummen varav det ena även har en klädkammare. Det finns även plats för avhängning av ytterkläder i hallen, samt ett separat förråd om 3kvm i källaren för att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Samtliga vitvaror är från Siemens och lika så den kombinerade tvättmaskinen & torktumlaren. Brf Skiffertornet återfinns på gränsen mellan Höganäs och Kvarngärdet – klätt i skimrande grön skiffer och bara minuter från city och Resecentrum. Med de 12 våningarna kommer Skiffertornet att höja sig över den omgivande bebyggelsen och bli ett av de högsta husen så centralt i staden. Mot Torkelsgatan görs plats för ett par butiker och ett kafé, och i kvarterets sydöstra del skapas ett helt nytt och grönt torg. På cykelsadeln trampar du till Vaksala Torg på tre minuter, du har fem minuter till tåget och nio till universitet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Sysslomansgatan 35B, Luthagen, Uppsala kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00

Sysslomansgatan 35B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 413 kr/mån
41 462 kr/m²

Välkommen till Sysslomansgatan 35B och denna fantastiska 2:a som är belägen på andra våningen i ett vackert och välskött 30-talshus, som kännetecknas av sina gröna spröjsade fönster och fönsterluckor. Lägenheten är belägen på gaveln av huset och har stora fina fönsterpartier. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kansliskrivargatan 20, Norra Rosendal, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kansliskrivargatan 20

Lägenhet
Norra Rosendal, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 895 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/5
2 520 kr/mån
49 868 kr/m²

Här har du nu möjligheten att bo kvadratsmart i en ytterst modern fastighet där materialen är valda med omsorg. Precis utanför dörren har du även grönskande natur och trevliga promenadstråk och löparspår, samtidigt som du har stadens puls på nära avstånd! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Mårtensboda - Havtornsvägen, Mårtensboda, Östhammars kommun
  • Lör 4 maj kl 11:30
Mårtensboda - Havtornsvägen, Mårtensboda, Östhammars kommun, bild 2
Mårtensboda - Havtornsvägen, Mårtensboda, Östhammars kommun, bild 3

Mårtensboda - Havtornsvägen

Tomt
Mårtensboda, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
745 000 kr
2 500 m² tomt

Drömläge att köpa en tomt på vackra Gräsö under april 2024 för fast pris från 745 000kr! Prishöjning kommer genomföras i maj 2024. För den som önskar förvärva tomt med aningen bättre läge erbjuds : tomt nr 6 : 920 000kr( fritt läge ) och tomt nr 26 ( mark är förberett på den tomten): 1 160 000kr se bif karta. Samtliga tomter har stor byggrätt och erbjuder godkända lösningar för vatten och avlopp. Flertalet hus är redan på plats och här finns en väl fungerande samfällighet. Under den varmare delen av året tar ni en kort promenad till den härliga badstranden och njuta av fina badklipphällar med havet i väster. På hösten kan ni ta långpromenader i skog och mark och vintertid njuter ni av den bleka solen över Öregrundsgrepen. Gräsös nordvästra kustlinje skapar något som de flesta andra platser längs östkusten inte kan erbjuda, nämligen möjligheten att kunna njuta av solnedgången över vidsträckt hav. En fantastisk plats för alla årstider och närheten till både matbutik och restaurang på Gräsö samt hela Öregrunds utbud via färjan på 5 minuter är detta en dröm för många! Totalt finns 21 villa-/fritidshustomter i detta detaljplanerade område beläget i vackra Mårtensboda ca 8 km norr om Gräsöfärjan från Öregrund. Tomtstorlekarna är på mellan 2500 m² och 3300 m², huvudbyggnad med max byggyta på 150 m² i max två plan (dvs 300 m²), komplementbyggnader med max byggyta på 40 m² per byggnad i ett plan, max 250 m² total byggyta per tomt. Utöver det kommer 5 fastigheter för handel/service att bildas samt lokalgata och gemensamma lösningar för vatten och avlopp. De tomter som ligger närmast havet har bara 80 m promenadväg till en fin badstrand och de som ligger längst bort har omkring 400 m till stranden eller till flera fina klipphällar längs stranden. Välkomna till visning!

  • Premium
Fålhagsleden 103, Årsta, Uppsala kommun

Fålhagsleden 103

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 495 000 kr
99 m²
4 rum
vån 4/6
6 518 kr/mån
25 202 kr/m²

Modern gavel-4:a i högt och fritt läge med inglasad balkong. Här bor ni med närhet till både centrum, service, goda kommunikationer samt grönområden. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Murargatan 30 B, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj

Murargatan 30 B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/4
3 336 kr/mån
32 231 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade lägenhet om 3 rum och kök med fri utsikt från våning 3 med balkong där morgonkaffet kan avnjutas i solen. Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Luthagsesplanaden 17B, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Luthagsesplanaden 17B

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
5 200 000 kr
135 m²
4.5 rum
vån 1/5
5 213 kr/mån
38 519 kr/m²

En rymlig 4,5:a med uthyrningsdel, murad öppen spis och balkong mot innergård! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Eksätravägen 130, Tomtebo/Södra Gottsunda, Uppsala kommun

Eksätravägen 130

Lägenhet
Tomtebo/Södra Gottsunda, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
89,4 m²
3 rum
vån 5/5
6 795 kr/mån
23 434 kr/m²

Söker ni ett ljust rymligt boende med balkong i högt fritt läge? Denna 3:a är ytterst välplanerad med stora sovrum, öppna ytor för umgänge och ni erbjuds dessutom att bo i en populär förening med egna båtplatser och med närhet till naturen. Både ytskikt och kök har under de senaste åren genomgått renovering och är i fint skick! När ni tar klivet in i bostadens möblerbara hall dras blickarna direkt mot det stora öppna vardagsrummet som fullkomligen badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna samt den helglasade pardörren ut mot balkongen. Från vardagsrummet når ni de två stora sovrummen som är placerade på varsitt håll i bostaden. Här kan ni enkelt möblera med en dubbelsäng i det ena och använda det andra som ett generöst barn-, arbets- eller gästrum. Det separata köket nås sedan från hallen samt från ett utav sovrummen och här finns utrymme för ett matbord där både er familj får plats men även när matbordet ska utökas inför festligheter. Den moderna inredningen i nordiska toner gör köket ytterst trivsamt och även enkelt för er att sätta er egen prägel på i form av inredning. Självklart är det även fullt utrustat med rostfria vitvaror som ger ett fint påkostat intryck. Tvätta kan ni göra i det egna badrummet när tiden är knapp, alternativt bokar ni tid i föreningens gemensamma tvättstugor för längre tvättsessioner. Här bor ni med grönskande gårdar och tillgång till bastu, samlingslokal och två tvättstugor. Föreningen har även 24 båtplatser med egen brygga i Vårdsätraviken. På promenadavstånd finns centrum, badplats, fotbollsplaner och spår för längdskidor/cykling. Här bor ni också med närhet till kommunikationer och bra cykelvägar. Välkomna att boka er visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kastanjeblomsvägen 3, Skölsta, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kastanjeblomsvägen 3

Villa
Skölsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
6 495 000 kr
159 + 7 m²
6 rum
880 m² tomt

På Kastanjeblomsvägen 3 i Skölsta får ni det bästa av två världar då ni kan njuta av det lantliga lugnet men på ett bekvämt avstånd till Uppsalas stadskärna. Genomgående återfinns moderna materialval och ljus färgsättning vilket gör det enkelt för er att forma ert drömhem! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Funbo Klockhammaren 50, Funbo, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Funbo Klockhammaren 50

Villa
Funbo, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
6 495 000 kr
202 m²
8 rum
1 405 m² tomt

Välkommen till denna vackra tvåplansvilla i den fridfulla byn Funbo, skapad för den stora familjen! Med sex sovrum och två rymliga allrum erbjuder denna bostad en rymd, skräddarsydd för varje familjemedlem. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Topeliusgatan 8, Nyby, Uppsala kommun

Topeliusgatan 8

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 084 kr/mån
25 414 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3:a med all bekvämlighet ni kan önska er i grönskande Nyby! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Högåsvägen 3, Knivsta, Knivsta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Högåsvägen 3

Lägenhet
Knivsta, Knivsta kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/4
4 551 kr/mån
21 230 kr/m²

Välplanerad 2:a med stor balkong på Högåsvägen 3! Bostaden erbjuder bland annat ett rymligt vardagsrum, stort kök samt ett badrum utrustat med tvättmaskin! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Leopoldsgatan 25, Nyby, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr
Leopoldsgatan 25, Nyby, Uppsala kommun, bild 2
Leopoldsgatan 25, Nyby, Uppsala kommun, bild 3

Leopoldsgatan 25

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 029 kr/mån
34 519 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna härliga och välplanerade 2:a med stora fönster i två väderstreck som skapar ett generöst ljusinsläpp. Här kan du njuta av nyproduktionens alla fördelar så som modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, parkettgolv och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bruksvägen 30A, Eriksberg, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj

Bruksvägen 30A

Villa
Eriksberg, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
6 750 000 kr
134 + 59 m²
6 rum
780,4 m² tomt

Välkommen till detta souterränghus i karaktäristisk 70-talsstil där det vidbyggda garaget ger er direktaccess in i nedre planet. Med en fantastisk potential att skapa ert framtida drömboende är detta en unik möjlighet som inte får missas. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 65