Mäklarhuset Haninge

Mäklarhuset Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringvägen 86, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 86

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1,5/4
4 775 kr/mån
17 222 kr/m²

Endast 1,5 tr upp på attraktiva Ringvägen intill Hanvedens naturreservat och 500 m till Västerhaninge centrum finns nu lägenheten som attraherar familjen som önskar prägelsätta sitt egna boende. Den spännande planlösningen erbjuder även stora möjligheter till ombyggnation och en rymlig 4:a Tack vare gavelläget finns här fönster i alla fyra väderstreck vilket bidrar till både ljus och rymd. Här finns ett rymligt kök, vardagsrum med burspråk mot gaveln, stambytt och renoverat badrum samt möjlighet med upp till tre sovrum. Inom den populära föreningen med inhägnade, bilfria innergårdar finns tillgång till barnvagns och cykelförråd. Bostaden är belägen i ett lugnt och attraktivt område med gångavstånd till flera för- och grundskolor samt direkt närhet till natur, rid och idrottsanläggningar såväl som ett familjära Västerhaninge centrum med allehanda service samt smidig pendeltågskommunikation. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Balkong
Gränsvägen 4, Ribby, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Gränsvägen 4

Lägenhet
Ribby, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 684 kr/mån
24 904 kr/m²

Nu har du snart chansen att förvärva en av Brf Ribbys otroligt populära tvåor belägen på endast en halv trapp. Bostaden har ett underhållsbehov men har mycket stor potential för att bli en perfekt tvåa med låg månadskostnad där elen ingår i månadsavgiften. Tack vare sitt optimala läge på endast en trapp så bor du bekvämt och med balkong mot föreningens trevliga och grönskande innergård. Lägenheten disponeras över ett väl tilltaget kök med gott om förvaring och plats för matbord, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, en välkomnande hall med platsbyggda garderober, ett stambytt badrum samt ett härligt vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddagssol. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skarplöts Allé 9e, Västerhaninge, Haninge kommun

Skarplöts Allé 9e

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 895 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
5 142 kr/mån
27 464 kr/m²

Välkomna till Skarplöts allé 9E - ett modernt och lantligt boende endast 30 minuter från centrala Stockholm. Här hittar du en optimalt planerad bostad med låg månadskostnad och en mysig balkong som är svårslagen. Lägenheterna är uppförda 2012 och har genomgående vackra parkettgolv, ljusa väggar samt generösa fönster med spröjs som bidrar till både underbart ljusinsläpp och en härlig känsla. Direkt när du kliver innanför dörren möts du av öppna ytor och goda förvaringsmöjligheter i den stora hallen med tillhörande klädkammare. Bostaden har även två stycken sovrum, ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkongen är generös i storlek och bjuder in till härliga sociala tillställningar samt har ett trevligt solläge. Här har du områdets bästa placering mot ostört läge och ett stenkast till skogen. Brf Blåklockan är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med härlig bär och svampskog inpå knuten. Flertal golf och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms Central. Varmt välkommen till Skarplöts Allé 9E!

  • Balkong
Kampkärrshöjden 22, Tungelsta - Lilla Hållsättra, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kampkärrshöjden 22, Tungelsta - Lilla Hållsättra, Haninge kommun, bild 2
Kampkärrshöjden 22, Tungelsta - Lilla Hållsättra, Haninge kommun, bild 3

Kampkärrshöjden 22

Villa
Tungelsta - Lilla Hållsättra, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 495 000 kr
45 m²
3 rum
2 231 m² tomt

Välkommen till denna pärla med oslagbart läge som måste upplevas på plats. Längst in på en lugn återvändsgata hittar du denna helt insynsskyddade och underhållsfria naturtomt på 2231 kvm som gränsar mot åkrar och hästhagar. Från den stora altanen har du fri utsikt över vackra Vedasjön som du dessutom har badrocksavstånd till. Denna vinterbonade fastighet passar utmärkt för dig som vill bo i ett populärt område omgiven av natur, men också för dig som letar efter det ultimata miljöombytet från storstaden på helgerna, eller varför inte byta ut stadslivet helt till ett naturnära och enklare permanentboende. Inne i bostaden välkomnas du av ett härligt ljusinsläpp och oavsett vilket fönster du än tittar ut genom fångas din syn av grönska. Här finns ett kök, ett sovrum med plats för förvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, en separat toalett och ett stort sällskapsrum. Sällskapsrummet som har fönster i tre väderstreck, erbjuder plats för stora sällskap både till middagen och i soffan framför den mysiga braskaminen. Här når du även den inbjudande altanen där du kan avnjuta fågelkvitter och rogivande vyer. På fastigheten finns även en gäststuga med plats för dubbelsäng och annat möblemang, en väl tilltagen carport och ett förråd med plats för både verktyg och annat. Såväl gästhus som förråd är ca 15 kvm. Huset värms upp med hjälp av två luftvärmepumpar samt braskaminen. Väländan är ett område där allt fler väljer att bo permanent tack vare sitt naturnära läge och närhet till kommunikationer och Tungelstas utbud av affärer, restauranger och skolor. Vedasjön med omgivningar har dokumenterat höga naturvärden och området har också värdefullt djurliv. Området präglas av permanentboende fritidshus och via samfällighetsföreningen erbjuds vägunderhåll och snöröjning samt grannsamverkan. Någon kilometer bort finns buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) och närhet finns även till pendeltågskommunikation samt infartsparkering både vid Tungelsta och Västerhaninge station. Inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Tuvvägen 7, Handen, Haninge kommun

Tuvvägen 7

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 395 000 kr
40,5 m²
1.5 rum
vån 4/5
4 125 kr/mån
34 444 kr/m²

Högt läge, genomgående bra standard och välplanerade ytor. På Tuvvägen 7 hittar du denna trevliga lägenhet som disponeras som en 1,5:a. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för både matgrupp och tv-möbler. En praktisk sovalkov med skjutdörr, uppbyggd säng för extra förvaring under, fönster för ljusinsläpp och infällda spotlights. Både hall och badrum erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och stora ytor. Från köket når du även den trevliga balkongen med soligt och högt läge. På Tuvvägen 7 bor du centralt med promenadavstånd till allt du behöver. Haninge centrum erbjuder allt från affärer till restauranger, serviceutbud och utmärkta kommunikationer via både pendeltåg och buss. En bostad som erbjuder det mesta du kan tänkas behöva!

  • Balkong
  • Hiss
Mellanvägen 1A, Fullersta, Huddinge kommun

Mellanvägen 1A

Tomt
Fullersta, Huddinge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 500 000 kr
687 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Här finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i populära och barnvänliga Fullersta. En kuperad och högt belägen hörntomt om 687 kvadratmeter med stor potential. Detaljplanen Minsta tomtstorlek är 600 kvm. Högst en femtedel (1/5) av tomten får bebyggas där en huvudbyggnad samt ett garage får uppföras. Byggnaden får högst konstrueras med två våningar där maxhöjden är 7,6 meter. El Anslutning till elnät kostar ca 40 000 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. Bygglov Huddinge kommun kan svara på frågor kring bygglov 08-535 30 000. På tomten finns en liten förvaringsbyggnad med tak. Inom gångavstånd finns både förskolor, skolor, naturområden och en busshållplats. Fina asfalterade cykel- och gångvägar till Huddinge C. Till Huddinge C tar det ca 15 minuter att promenera och med buss 5 minuter.

Växelbruksvägen 43, Västerhaninge - Nedersta, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Växelbruksvägen 43, Västerhaninge - Nedersta, Haninge kommun, bild 2
Växelbruksvägen 43, Västerhaninge - Nedersta, Haninge kommun, bild 3

Växelbruksvägen 43

Radhus
Västerhaninge - Nedersta, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
3 875 000 kr
121 m²
5 rum
5 430 kr/mån
32 025 kr/m²

Med ett fantastiskt läge mot allmänning och natur ligger detta moderna och väldigt stilfulla radhus om 121 kvm med altaner på fram och baksida samt generösa vistelseytor inomhus som utomhus. Huset präglas av harmoniska färgval, trendsäkra interiöra detaljer och anpassningar gjorda för ett fridfullt familjeliv från start. Här finns fyra generösa sovrum, två helkaklade badrum, en rymlig tvättstuga samt ett påkostat Marbodalkök med modern vitvarupark och exklusiva kompositbänkar. På ett elegant sätt övergår köket via matplatsen till det luftiga vardagsrummet med stora fönster och utgång till en fantastisk uteplats med en generös tomt med staket runt om. Här finns en pergola, en mindre lekstuga för barnen, ett redskapsförråd samt en robotgräsklippare som ingår i köpet. Vid huset framsida ryms ett fordon med möjlighet till totalt två-tre fordon. Här finns även en fin insynsskyddad uteplats och en stilfull entréträdgård. Från huset är det en stenkast bort till den omtyckta lekplatsen, utegymmet med löpspår samt Jensens förskola belägen endast ett par hundra meter bort. Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse i naturnära omgivningar. Här finns allt från ishall, fotbollsplaner och ridskolor samt flertal golfanläggningar. För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera förskolor till nybyggda Ribby högstadieskola. I Västerhaninge centrum finns all närservice familjen kan behöva som bl.a matbutiker, restauranger, vårdcentral, bank, apotek och systembolag. Bostaden är belägen mellan Västerhaninge och Krigslida, båda med pendeltågsstation varifrån Stockholm City nås inom 30 min. Välkommen med ditt intresse och till detta familjära och bekväma boende!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ekstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun

Ekstigen 4

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
5 444 kr/mån
26 228 kr/m²

Områdets charmigaste tvåa på en halv trapp och med ett vackert ljusinsläpp från tre väderstreck! Perfekt solläge, optimal planlösning, vackra parkettgolv och välbevarade originaldetaljer kännetecknar denna härliga bostad. På Ekstigen 4 kan du verkligen bara flytta in och trivas i en bostad som omsorgsfullt renoverats. Här finner du charmiga och välbevarade originaldetaljer men med alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva och med ett oslagbart läge i området. Tack vare sin bekväma placering på en halv trapp och med gavelläge så erbjuder denna tvåa både mer förvaringslösningar, bättre ljusinsläpp och ett optimalt solläge. På balkongen kan du njuta från morgon till kväll med utsikt mot föreningens grönskande och lummiga innergård. I huset finns praktiskt nog både källarförråd och tvättstuga men det är även förberett för tvättmaskin i badrummet för den som önskar installera en egen. Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Huggarvägen 48, Ribby, Haninge kommun

Huggarvägen 48

Lägenhet
Ribby, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
6 685 kr/mån
18 519 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna stambytta 3a belägen högst upp, med både fransk och vanlig balkong! Lägenheten erbjuder härligt ljusinsläpp och möjligheter till att skapa ett generationsboende eller uthyrningsdel tack vare de dubbla ingångarna. Här finner man gott om praktiska förvaringslösningar, genomtänkt planlösning, två stora sovrum och ett kök där hela familjen ryms. Bostaden erbjuder även två badrum som är i fint skick då de stambytts och renoverats 2018, helt enkelt en fin lägenhet i original som på enkelt sätt kan fixas till och skapa ett drömboende. Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av privata festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns! Varmt välkommen med ditt intresse!

Vallavägen 77, Centrala Handen, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vallavägen 77

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 300 000 kr
43 m²
1.5 rum
4 374 kr/mån
30 233 kr/m²

Med ett av områdets bästa lägen finns nu denna stambytta och generösa 1,5:a med stora möjligheter till "egen enklare prägelsättning" samt uteplatsvistelser i insynsskyddat läge. Lägenheten om 43 kvm består av ett stamrenoverat badrum 2022, rymligt kök, vardagsrum, sovalkov och en rymlig klädkammare samt en inglasad balkong med möjlighet till både staket och altanbygge utanför. Bekvämligheter som cykelförråd/barnvagnsförråd på samma plan finns och ett rymligt förråd ingår. Här bor du i en bra förening med de stora kostnaderna bakom sig samt med ett centralt läge. Inom föreningen finns tillgång till flertal tvättstugor, föreningslokal i separat byggnad samt extra förråd att hyra. Parkeringsplats, carport och garage finns. Utanför bostaden finns flertal grönområden, lekparker, grillplatser, fotbollsplan, Valla livs med Postnord paketbox samt Ica Nära med utsökt närservice. Från bostaden nås såväl pendeltåg, buss, Haninge Centrum som Slätmossens samt Rudans naturreservat inom 10 minuter. Gott om strövområden, motionsstigar, badhus samt ishall finns. Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

  • Balkong
  • Uteplats
Vendelsö Skolväg 7, Vendelsö, Haninge kommun

Vendelsö Skolväg 7

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 000 000 kr
84 m²
4.5 rum
vån 3/3
5 481 kr/mån
23 810 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Nu finns möjligheten att förvärva en unik lägenhet där nuvarande ägare nyttjat varje kvadratmeter till fördel för den stora familjen. Insynsskyddat läge fördelat på 84 kvm där man tagit tillvara på alla kvadratmetrar och skapat hela 7 rum varav 4 rum med fönster. I samtliga rum får ordinärt möblemang plats och i köket ryms den stora familjen runt middagsbordet såväl som i vardagsrummet. Här finns ett renoverat badrum 2016 som inkluderar dusch, wc, handfat och tvättmaskin. Köket är äldre men maskinellt välutrustat. Lägenheten är belägen högst upp i hus med HISS samt med ett barnvagns/cykelrum intill den egna entrédörren och i husets källardel finns ett rymligt förråd. Lägenheten passar den större familjen som önskar bo med gångavstånd till utmärkta kommunikationer, skolor och barnomsorg samt naturfaciliteter som erbjuds kring den populära badsjön Drevviken samt Tyresta nationalpark. Brf Folkparken är en välhållen förening där det mesta ingår i den låga månadsavgiften. Föreningen är ombildad 2011 och består av 208 lägenheter varav ca 30 lägenheter fortfarande upplåts med hyresrätt. Inom föreningen finns förråd, cykel och barnvagnsförråd, en modernt renoverad tvättstuga samt en föreningslokal att hyra vid privata festligheter. Flertal lekplatser finns inom föreningen och en stor idrottsplats är belägen precis intill med fotboll och tennisplan. Närområdet erbjuder flera handelsplatser samt utmärkta busskommunikationer som når Gullmarsplan och Stockholm innerstad inom 30 minuter. Kontakta mäklaren för privatvisning - Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Långvägen 41, Tungelsta-Krigslida, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Långvägen 41

Radhus
Tungelsta-Krigslida, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 795 000 kr
90 + 20 m²
4 rum
395 m² tomt

Välkommen till Långvägen 41 och chansen att skapa ditt drömboende! Här möts du av ett enplanshus med välplanerade kvadratmeter. Huset har idag stort vardagsrum, kök, badrum, gästwc och 2 sovrum. Ett tredje sovrum skapas enkelt genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet. I övrigt finns även förrådsdel, tvättdel och förråd på baksidan med ingång från både hus och uteplats. På baksidan finns altan och gräsmatta med utsikt över gräsområde och lekplats. Huset har renoveringsbehov vilket skapar den perfekta möjligheten för dig som vill skapa ditt drömboende. Huset är beläget i idylliskt kvarter med stor gemenskap med vacker natur runt hörnet och tomten gränsar mot öppna gräsytor och lekplats. Området uppskattas för sin närhet till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor. Endast en kort promenad bort finns Krigslida pendeltågsstation som tar en till Stockholm C på 40 minuter.

Arrendatorsvägen 2B, Huddinge C, Huddinge kommun

Arrendatorsvägen 2B

Lägenhet
Huddinge C, Huddinge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 100 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 417 kr/mån
42 000 kr/m²

Välkommen till Arrendatorsvägen 2B och denna lägenhet i oslagbart läge i huset. Här har du en insynsskyddad lägenhet med en balkong som slår de mesta. Här kan du sitta och njuta av utsikten eller grönskan beroende på årstid. Lägenheten i sig är välplanerad med rejält vardagsrum och sovrum. Sovrummet vätter ut mot grönska och man har möjlighet att vakna upp till fågelkvitter istället för att höra trapphuset, vilket många andra lägenheter gör. Kök med plats för matbord samt utgång till balkong. Badrummet är stambytt, har golvvärme och är helkaklat. För den som vill renovera lägenheten finns en renoveringsfond om 15.000kr. Gångavstånd till Huddinge centrum med butiker, restauranger, cafeer och mycket annat. Här ligger även Huddinge station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm central. En lägenhet som inte får missas för den som söker efter bästa läget i området. Flexibelt och omgående tillträde!

Nynäsvägen 98, Centrala Handen, Haninge kommun

Nynäsvägen 98

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 050 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/6
2 454 kr/mån
51 250 kr/m²

Vid intresse, kontakta mäklare på 072-0707037! Välplanerad minitvåa med absolut toppskick, ett oslagbart läge med kommunikationer och ett brett serviceutbud direkt utanför dörren. Den moderna och stilrena lägenheten erbjuder både praktiska förvaringslösningar, stilrena och moderna materialval och en stor balkong i bästa solläge. Här hittar du en smart planerad lägenhet med kvadratmetrarna på rätt ställe. Brf Framsidan bildades 2016 och husen stod inflyttningsklara 2020. Detta är en del av den växande Haningeterrassen som kommer präglas av bostäder, restauranger, butiker, kommunikationer och puls. Ett stenkast från Haningeterrassen ligger Haninge centrum, med all tänkbar service. Det är aldrig långt till ett aktivt liv. För dig som gillar natur så är Sjön Rudan med sina kringliggande friluftsområden belägen alldeles intill området och det är inte långt till skolor, sportcentrum och skärgården. Möjlighet till snabb inflyttning och möjlighet att överta vissa möbler för den som önskar! Välkommen till ett optimalt boende mitt i centrum.

  • Balkong
  • Hiss
Odenvägen 19, 1 tr, Centrala Handen, Haninge kommun

Odenvägen 19, 1 tr

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 125 kr/mån
23 750 kr/m²

Bekvämt belägen 1 tr upp i låghus, ett stenkast från Haninge Centrum, finns denna välplanerade och rymliga 3:a till försäljning. Lägenheten disponerar över generösa och välvårdade ytor med inglasad söderbalkong och är belägen i en välskött HSB förening med de stora kostnaderna bakom sig. Här bor du bekvämt med allt det nödvändigaste inom gångavstånd. Bostaden lämpar sig bäst för dig som önskar modernisera ditt boende utefter egen smak. Brf Vikingen är en stabil och betrodd förening. I föreningens månadsavgift ingår bredband, tv och ip-telefoni såväl som värme, vatten samt kollektivt el-abonnemang (egen förbrukning tillkommer). För föreningens medlemmar finns flera tvättstugor att nyttja, föreningslokal för diverse festligheter, välutrustat gym och ett pingisrum. Även den aktiva seniorföreningen Vikingarna huserar här. Utmärkta parkeringsmöjligheter med boendeparkering finns samt även privata parkeringsplatser med motorvärme och garage. Utmärkta kommunikationer erbjuds till Stockholm Central som nås inom 30 min oavsett om du åker pendeltåg, buss eller bil. Inom en radie om 500 m finns flertal skolor och gymnasieskola samt Haninge Centrum med brett serviceutbud såväl som kulturhus. Några busshållplatser bort finns flertal större handelsplatser, däribland Port 73 och Länna handelsplats. På gångavstånd nås Slätmossens naturpark, Rudans friluftsområde med badsjö och härliga skidspår och motionsslingor samt Eskilsparken med intilliggande Torvalla idrottsanläggning med bl. a inomhusbassäng, fotbollsplaner och ishall. Hjärtligt välkommen med ditt intresse och till detta familjära och centrala läge!

  • Balkong
Lillgårdsvägen 14, Tungelsta-Lillgården, Haninge kommun

Lillgårdsvägen 14

Lägenhet
Tungelsta-Lillgården, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/3
5 813 kr/mån
21 685 kr/m²

Välkomna till en trivsam lägenhet med förskola/skola runt hörnet, lågt belånad förening och goda kommunikationer. Lägenheten har en härlig balkong i bästa eftermiddagssolsläge och en praktisk uthyrningsdel/separat del med egen ingång, toalett, klädkammare och sovrum. Bostaden har gott om förvaring i platsbyggda fullhöjdsgarderober, ett nyrenoverat och fullutrustat kök, rymligt vardagsrum, tre sovrum, ett duschrum och en separat wc. Varmt välkomna på visning!

Vallavägen 105, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 105

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
6 758 kr/mån
25 500 kr/m²

***** ACCEPTERAT PRIS ***** Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a med ett av områdets bästa lägen! Belägen i lugnt kvarter i populär förening med gångavstånd till utmärkta kommunikationer, affär och alla bekvämligheter som man kan behöva. Lägenheten har en utmärkt planlösning med två nya badrum från stambytet, stor hall och tre sovrum som med enkla medel kan göras om till två. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och här finns dessutom den stora balkongen med trevlig utsikt över föreningen välskötta innergård. Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med stor plats för matbord, stilrena vitvaror och modern inredning. Ett kort gångavstånd från lägenheten finns Handen C, pendeltåg som tar dig till T-centralen på 25 minuter samt vackra strövområden runt sjön Rudans friluftsområde. Ett par hundra meter bort finns dessutom ett flertal bussar och ICA nära. Det finns ett flertal förskolor samt skolor att välja på i närområdet och Handen sjukhus och vårdcentral finns i närheten. Varmt välkomna till ett bekvämt boende och ett hem att verkligen trivas i!

Visar alla 17