Mäklarhuset Hudiksvall

Mäklarhuset Hudiksvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sörfjärden Vassbäcksvägen 1, Sörfjärden, Nordanstigs kommun

Sörfjärden Vassbäcksvägen 1

Fritidshus
Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 595 000 kr
64 m²
3 rum
1 531 m² tomt

Välkommen till populära Sörfjärden och detta charmiga timmerhus som smälter in i den vackra omgivningen med naturtomt och havsutsikt. Vassbäcksvägen ligger lite avskiljt med ett behagligt och skyddat läge som du når genom att följa Strandvägen några hundra meter söder om fiskeläget. Fastigheten erbjuder bostadshus uppfört i timmer omfattandes ett stort allrum med köksdel, två sovrum samt duschrum med wc. Utöver huvudstugan finns även en timrad gäststuga som är sammankopplad med bostadsstugan via en vindskyddad uteplats under tak. Avlopp finns anslutet medan tidigare sommarvatten inte längre är i bruk. Kommunalt vatten finns till tomtgräns och behöver grävas in och anslutas till stugan. Fastigheten har en otroligt fin potential men har ett visst behov av översyn. Sörfjärden är en by som ligger vid kusten i Nordanstigs kommun, ca 10 kilometer öster om Gnarp, precis där Gnarpsån mynnar i Bottenhavet. Området erbjuder fina omgivningar, camping, golfbana samt Norrlands längsta sandstrand på cirka 2 000 meter. Varmt välkommen att boka in dig på en visning!

Hudiksvägen 7c, Centrum/Norr, Hudiksvalls kommun

Hudiksvägen 7c

Lägenhet
Centrum/Norr, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 575 000 kr
66,1 m²
2 rum
vån 2/5
3 575 kr/mån
23 828 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt helrenoverade tvårummare. Här bor du två halvtrappor upp i en stabil och ekonomiskt stark förening en kort promenad från centrum. Lägenheten erbjuder en ombyggd och förbättrad planlösning med en öppen social yta invid köksön mellan kök och vardagsrum, klädkammare som inretts till kontor och ett avskärmat sovrum med intilliggande garderobsförvaring. Renoveringarna har utförts med omsorgsfullt utvalda materialval i skandinaviska toner med enhetliga golv och behagliga färgval. Köket går i grått, med marmorkakel samt svarta bänkskivor och vitvaror. Badrummet är även det helrenoverat med kakel i marmorerad granit och svarta accentfärger. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en social och lyxig känsla där man kan hänga och umgås. Från vardagsrummet nås även balkongen i sydvästläge mot innergården med den gemensamma uteplatsen. I avgiften ingår både tv samt bredband och som boende har man tillgång till övernattningsrum, bastu samt mindre gym. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Inälv 273, Inälv, Hudiksvalls kommun

Inälv 273

Tomt
Inälv, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
395 000 kr
1 623 m² tomt

Välkommen till en av de mest idylliska platserna i Hälsingland - södra Dellen. Här finner du denna, en av två lediga och obebyggda fastigheter som väntar på att bebyggas. Belägen bland Hälsinglands blå berg, bara ett stenkast från en fantastisk sandstrand vid Inälvsviken, är denna tomt perfekt för dig som söker lugn och ro nära naturen. För den motionsintresserade finns två leder i närområdet; Borgarleden som passerar vid strandkanten och Norrboleden som ansluter strax västerut. Med ny infart och förhandsbesked på bygglov för byggnad på 80 kvm är tomten förberedd för att tas vidare i byggprocessen. Tomtgränsen till fastigheten är belägen ca 130 m från Dellens strandlinje. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i denna vackra del av Hälsingland. Välkommen med din intresseanmälan!

Finkvägen 17, Sandvalla, Hudiksvalls kommun
  • Fre 26 apr kl 16:00

Finkvägen 17

Radhus
Sandvalla, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 430 000 kr
102,5 m²
4 rum
7 174 kr/mån
13 951 kr/m²

Varmt välkomna till Finkvägen 17 - ett mycket trivsamt bostadsrättsradhus inom Sandvallas populära område! Här bor man i ett radhus på två plan med egen ingång och dubbla uteplatser. Entréplan erbjuder hall, sovrum med klädkammare, renoverat kök, duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt stort vardagsrum med utgång till baksidan. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, renoverat badrum och klädkammare. Ombonad och trivsam utemiljö för vårens och sommarens soldagar med altan, grästäppa och odlingar på baksidan samt en uteplats på framsidan som erbjuder eftermiddags- och kvällsol - perfekt för grillmiddagen! Från baksidan nås även ett av föreningens grönområden med lekplats. Två förråd hör till, en större isolerad arbetsbod/förråd vid entrén och ett förråd/redskapsbod med vidbyggt sidoförråd på baksidan. Inom Brf Sandvalla finns samlingsrum, bastu och övernattningslägenhet som går att bokas av boende. Tv, bredband och garage med mororvärmare ingår i avgiften. Barnvänligt läge med närhet till både natur, lekparker, promenadstråk, skola, förskola, buss och mataffär. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Starvägen 31, Sandvalla, Hudiksvalls kommun

Starvägen 31

Radhus
Sandvalla, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 950 000 kr
104 + 10 m²
4 rum
224 m² tomt

Välkommen till detta praktiska boende inom gemytliga Sandvalla. Här bor du i en lättskött bostad med tre sovrum, vardagsrum, kök i vitt utförande, duschrum och gästtoalett. Via vardagsrummet nås ett inglasat uterum mot innergården med gräsmatta, planteringar och ytterligare en uteplats genom fristående altan. Inom samfälligheten tillhör en garageplats i länga. Närområdet trafikeras av stadsbussarna och ett stenkast bort finns Ica Maxi med apotek. Välkommen med din visningsanmälan.

Tallstigen 3, Ilsbo, Nordanstigs kommun

Tallstigen 3

Villa
Ilsbo, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 895 000 kr
117 + 60 m²
4 rum
1 195 m² tomt

Välkommen till Ilsbo och en renoverad villa med barnvänligt läge endast några hundra meter från Ilsbo skola. Fastigheten har ett lugnt och trivsamt läge vid en återvändsgata och i dess absoluta närhet finns elljusspår och fotbollsplan. Tomten erbjuder fina möjligheter till lek och spel och dessutom finns ett utebad med spabad och simdel med skyddat läge för mysiga badstunder och simmöjligheter oavsett årstid. Bostaden har en trivsam planlösning där kök och vardagsrum med dess öppna planlösning spelar en central roll. Det moderna köket och den väl tilltagna köksön inbjuder till trivsamma stunder för gemensam matlagning samtidigt som brasan brinner i den intilliggande kaminen. Vardagsrummet, köket och den rymliga, inglasade, altanen/uterummet ger en härlig känsla av öppenhet och gemenskap. Bostaden rymmer även en entré med dubbeldörr, tre sovrum, duschrum, gästtoalett samt en groventré med tvättstuga och förrådsutrymmen. Vidbyggt garage finns i anslutning till groventrén. På fastigheten finns även en timrad gäststuga, förråd, vedbod samt hundgård. Välkommen med din intresseanmälan.

Norrhoga 55, Norrhoga, Hudiksvalls kommun

Norrhoga 55

Villa
Norrhoga, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 850 000 kr
160 + 64 m²
6 rum
2 213 m² tomt

Välkommen till Norrhoga by och en lantlig idyll belägen mellan Sörforsa och Näsviken 15 minuters bilväg från Hudiksvall. Här finner du ett böljande landskap med utsikt över blånande berg, ängar och Rolfstaån. Byn präglas av både äldre gårdar, nyare villor samt fin bygemenskap. Rolfstaån, som rinner mellan södra Dellen och Kyrksjön, är varierad i sin struktur och ger möjliget till både fiske och kanotturer. Området är mycket barnvänligt med många barnfamiljer inom gång- och cykelavstånd. Nu finns möjlighet att bli ägare till en renoverad villa med öppna ytor och plats för umgänge. Villan, som är uppförd 1983, omfattar stort matrum och vardagsrum i fil med utgång till den inglasade altanen. Modernt och ljust kök med köksö och gott om plats för den matintresserade. Tre sovrum, allrum, badrum, duschrum samt tvättstuga med groventré i anslutning till köket. Möjlighet finns att dela av allrummet till ytterligare ett eller två sovrum vilket innebär att även en större familj får plats. Vidbyggt garage med förråd. Stor carport med förråd. Lusthus. Rejäl hundgård med varmbonad del. Bekväm uppvärmning via bergvärmepump innebär även låga driftskostnader. Tomten erbjuder goda odlingsmöjligheter med växthus, trädgårdsland, odlingsbäddar, fruktträd samt fina gräsytor för lek och spel. Här finns möjlighet att äta middag på den inglasade altanen, tillagad på uteköket med egenodlade råvaror från något av växthusen eller de lättskötta odlingsbäddarna. Njut av utsikten från den insynsskyddade altanen med dess fina solläge i söder. Välkommen med din intresseanmälan.

  • Energieffektiv
Västra Tullgatan 32A, Centrala Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Västra Tullgatan 32A

Lägenhet
Centrala Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
895 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2
3 375 kr/mån
24 189 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och härliga enrummare i trivsamma Brf Hudiksvallshus 1- en välskött förening med egen vaktmästare! Detta boende är en idealisk lösning för studenter, pendlare eller seniorer. Välplanerad in i minsta detalj med genomtänkta färger och materialval vilket skapar en härlig ombonad känsla. Samtliga ytskikt är renoverade under 2023. Planlösningen består av kök där matgrupp ryms, renoverat duschrum, möblerbart rum med plats för soffa och säng samt utgång till den rymliga inglasade balkongen. Hall med goda förvaringsmöjligheter och dessutom ett tillhörande vindsförråd. Balkongen är väl tilltagen och kan användas som ett extra rum stora delar av året. Hiss finns till byggnadens samtliga plan och tvättstuga finns på bekvämt avstånd. Här bor man med närhet till det mesta som Hudiksvalls centrum har att erbjuda. Alldeles runt hörnet finns bland annat snabbmatsrestaurang, sjukhus, bowlinghall, dygnet-runt-öppen mack, busshållplats och vackert promenadstråk runt Lillfjärden. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 15, Iggesund, Hudiksvalls kommun
Nygatan 15, Iggesund, Hudiksvalls kommun, bild 2
Nygatan 15, Iggesund, Hudiksvalls kommun, bild 3

Nygatan 15

Villa
Iggesund, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 650 000 kr
154 + 73 m²
6 rum
1 031 m² tomt

Välkommen till Nygatan 15 - ett lättskött boende inom barnvänligt område med gott om ljusinsläpp och flertalet sovrum. Här kan vi erbjuda en fastighet med närhet till naturen och alla bekvämligheter som Iggesund har att erbjuda. Rymligt och väl omhändertaget bostadshus med en total boyta om 154 kvm fördelat på två våningsplan med källare, fem sovrum och kök. Via trädäcket kommer man in i entrén och en hall med avhängningsmöjligheter, här finns trappan till både källaren som till ovanvåningen. Planlösningen erbjuder vardagsrum med öppen spis, sovrum, duschrum samt kök med plats för matbord utrustat med diskmaskin, fläkt, spishäll, ugn samt kyl och frys. Övre plan rymmer hall, fyra sovrum varav ett med öppen spis samt wc med golvvärme. I källarplan finns ytterligare förvaringsutrymmen, pannrum, sovrum/gästrum och hobbyrum. Tacksam och driftsäker uppvärmning genom bergvärmepump. Infarten har plats för flera bilar samt laddningsstation (Zaptec) för elbil. Trivsamt läge på lugn gata med trädgård som erbjuder odlingsmöjligheter i mindre skala. Altan i anslutning till entré samt ytterligare en uteplats i skyddat läge mot skogsparti. I Iggesund bor man med närhet till barnomsorg, mataffär, Ankarmons trevliga badplats, Camp Igge, promenadstråk samt järnvägsstation. Välkomna att kontakta oss för att boka en visning!

  • Premium
Sörfjärden Lillskärsvägen 24, Varpsand Sörfjärden, Nordanstigs kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00

Sörfjärden Lillskärsvägen 24

Villa
Varpsand Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
3 250 000 kr
120 m²
4 rum
1 256 m² tomt

Välkommen till Sörfjärden och denna nyproducerade villa med trivsam planlösning och flertalet fina detaljer. Bli den första att bo i detta havsnära hem! Lillskärsvägen 24 i Varpsand erbjuder ett boende där naturnära färger och trägolv av hög kvalitet genomsyrar hela bostaden vilket ger en varm och inbjudande atmosfär. I hallen möts man av akustikpanel och blicken dras genast mot loftet och den häpnadsväckande rymden i bostaden. Öppen planlösning med gott om ljusinsläpp omfattande kök, matrum, allrum med kamin, tre sovrum, duschrum samt loft. Köket är hjärtat i hemmet och här möts modern design och funktionalitet i perfekt harmoni. Spishällen med inbyggd fläkt och inbyggt skafferi är eleganta detaljer som höjer standarden. Duschrummet är smakfullt utformat med Fibo våtrumsskivor, utrustat med dusch, tvättställ, wc och tvättmaskin. Uppvärmning via luftvärmepump och golvvärme i delar av huset. Det soliga läget blir extra njutbart på det stora trädäcket som sträcker sig mot baksidan av bostaden. En perfekt plats för avkoppling, frukost, middagar eller sociala stunder med nära och kära. Det havsnära läget med fina stränder bringar mervärde sommartid och för den sportintresserade lockar kanske Sörfjärdens golfklubb, padelbana eller varför inte en dag på havet med fiskespöet. Ett boende för dig som värdesätter ett modernt hem där varje detalj omsorgsfullt har utvalts för att skapa ett hem att trivas i. Sörfjärden är en by som ligger vid kusten i Nordanstigs kommun, ca 55 km till Sundsvall och ca 10 kilometer öster om Gnarp just intill där Gnarpsån mynnar i Bottenhavet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
Sörfjärden Tennallén 5, Sörfjärden, Nordanstigs kommun

Sörfjärden Tennallén 5

Fritidshus
Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 200 000 kr
45 + 16 m²
3 rum

Inom Sörfjärdens attraktiva fritidsområde kan vi nu erbjuda detta nyproducerade och vinterbonade fritidshus. Huvudbyggnaden är ett timmerhus som tilläggsisolerats och anpassats för att både fungera som åretruntboende men även för att smälta in i den vackra omgivningen. Entréplan om 45 kvm med kök/allrum i öppen planlösning, ett stilrent och kaklat badrum samt ett sovrum. Utöver detta finns ett sovloft om 16 kvm med plats för flera bäddar. Stor altan som nås via allrummet med utsikt mot grönområde. Uppvärmning via luftvärmepump, vintervatten via förening samt kommunalt avlopp. Lättskött naturtomt där det utöver fritidshuset finns en nybyggd gäststuga om 15 kvm. Säljaren erbjuder kundanpassning/tillval för komplementbyggnad eller tillbyggnad på den befintliga bostaden till självkostnadspris. Sörfjärden ligger vid kusten i Nordanstigs kommun, ca 10 kilometer öster om Gnarp just intill där Gnarpsån mynnar i Bottenhavet. Området erbjuder fina omgivningar, camping med minigolf, golfbana, restaurangen "En liten sjökrog" samt mycket vackert havsbad på kort promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

Trastvägen 7, Sandvalla, Hudiksvalls kommun

Trastvägen 7

Radhus
Sandvalla, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 175 000 kr
99,5 m²
4 rum
7 378 kr/mån
11 809 kr/m²

Inom omtyckta och barnvänliga Sandvalla ligger det här trivsamma enplansradhuset i gott skick med uteplats på både fram- och baksidan. Här erbjuds en bostad med tacksam planlösning, två bad/duschrum, renoverat kök och möjlighet till uthyrning tack vare rum med separat entré. Mycket gott om förvaring med klädgarderober, klädkammare och dubbla fristående kallförråd. Altanen på baksidan är försedd med motordriven markis och via uteplatsen på framsidan nås både huvudentrén som den extra entrén. Inom Brf Sandvalla finns lekparker och grönytor, samlingsrum och övernattningslägenhet samt till bostadsrätten hör en garageplats i länga. Bredband och tv ingår i avgiften medan värme och vatten är tillkommande. Trädgårdsredskap lånas från föreningen och på våren ställs container för trädgårdsavfall fram för de boende. Välkommen på visning!

Huggargatan 8, Iggesund, Hudiksvalls kommun

Huggargatan 8

Villa
Iggesund, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 375 000 kr
176 + 84 m²
5 rum
1 169 m² tomt

Välkommen till Huggargatan 8 - ett välskött boende som passar den större familjen. Här kan vi erbjuda en fastighet med närhet till småbåtshamn och alla bekvämligheter som Iggesund har att erbjuda. Maffigt bostadshus med en total bostadsyta om 176 kvm fördelat på två våningsplan med källare, fördelat på fem rum och kök. Inredningen är genomgående ljus och ombonad med stora sociala ytor för umgänge. Via det nya trädäcket så kommer man in i entrén och en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Här finns trappan till både källaren som till ovanvåningen. Rymligt kök med plats för matbord samt köksluckor i ljust utförande utrustat med diskmaskin, fläkt, spishäll, ugn samt kyl och frys. Ovanvåning med rymlig hall, renoverat duschrum och fyra sovrum. Förutom entréplanet finns även källarplan med förvaringsutrymmen, gillestuga och tvättstuga. Trädgård med fruktträd och gräsmatta som även erbjuder odlingsmöjligheter i mindre skala. Trivsamt läge på lugn gata med uteplats i soligt läge mot småbåtshamnen. I Iggesund bor man med närhet till barnomsorg, mataffär, badplats, promenadstråk och järnvägsstation inom ca 1,5 km avstånd. Varmt välkomna på visning!

Klockarvägen 13, Kyrkbyn-Bjuråker, Hudiksvalls kommun

Klockarvägen 13

Villa
Kyrkbyn-Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
895 000 kr
118 + 44 m²
4 rum
1 545 m² tomt

Varmt välkommen till en mycket trivsam enplansvilla i Kyrkbyn, Bjuråker. Här kan vi erbjuda en bostad med tre sovrum, vidbyggt garage och barnvänlig trädgård för utelek. Planlösningen består av kök, vardagsrum, hall, tre sovrum, duschrum vilket renoverades 2020 samt gästtoalett. Utöver detta finns tvättstuga med utgång till trädgård, pannrum, groventré med ingång till garage samt bra med förvaringsmöjligheter. Kommunalt VA och vattenburen värme via pelletspanna. Trevlig tomt med gräsmatta, planteringar och buskar. Stenlagd uteplats vid huvudentrén som ger en liten glimt av utsikt över Norra Dellen. Här bor man mitt i den kulturrika Dellenbygden med spelmansstämmor, viskvällar och de populära Dellensjöarna på kort avstånd. Härliga omgivningar med närhet till fina badplatser och andra utflyktsmål under sommar- såväl som vintersäsongen. Till Delsbo med närservice är det ca 7 km och till Friggesund ca 6 km. Varmt välkommen på visning!

Örviksvägen 15, Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun

Örviksvägen 15

Tomt
Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
345 000 kr
1 612 m² tomt

Tomt med ett bra läge för att bygga nytt inom Mellanbyns fritidsområde! Här bygger du din bostad på ett bra läge med skogen på baksidan och havsglimt på framsidan. Dessutom med en allmänning mellan dig och grannen mot norr. Förberett för anslutningar till el, vatten och bdt-vatten. Fiber finns även det inom närområdet. Mellanbyns fritidsområde är barnvänligt med grönytor, sandstrand och lekplats men här finns också tennisbana, båthamn och föreningsstuga. Fastigheterna i området utgörs av både fritids- och permanentbostäder varav flera är nybyggda villor. Drygt 10 km till Hudiksvalls centrum. Välkommen med din intresseanmälan!

Finnsjövallen 13, Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun
  • Lör 4 maj kl 11:30
Finnsjövallen 13, Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun, bild 2
Finnsjövallen 13, Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun, bild 3

Finnsjövallen 13

Fritidshus
Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
675 000 kr
60 m²
3 rum
2 449 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga på Finnsjövallen, idylliskt belägen i vackert område där naturen är din granne. Här kan vi erbjuda en stuga inom vallområdet med utsikt över Finnsjön samt tillhörande gäststuga och förrådsbyggnader. Entréplan består av hall, allrum med kamin och kök med vedspis samt utrymme för separett. Ovanvåningen rymmer två sovrum. Köket är rymligt med köksluckor i ljust utförande, utrustat med gasolspis/ugn, gasolkylskåp och vedspis. Gäststuga med ett sovrum, allrum, bastu och dusch. Förutom huvudstugan och gäststugan finns även två förrådsbyggnader och ett fristående dass. Låga driftskostnader då fastigheten är försedd med en liten solcellsanläggning med konvertering och batteri. Härlig trädgård med rabatter och grönska som skapar en avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av sommardagar i solen, odla egna grönsaker eller bara koppla av. I området finner man bär- och svampskogar samt Finnsjön som inbjuder till fiske och bad eller varför inte bara njuta av långa promenader eller cykelturer i det vackra landskapet. Mindre plastbåt med elmotor medföljer. Beläget ca 20 km från centrala Hudiksvall med alla bekvämligheter som erbjuds. Välkommen på visning!

  • Premium
Sörfjärden Bäckvägen 5, Varpsand Sörfjärden, Nordanstigs kommun

Sörfjärden Bäckvägen 5

Tomt
Varpsand Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
650 000 kr
1 638 m² tomt

Välkommen till omåttligt populära Sörfjärden där vi nu har möjlighet att kunna erbjuda en tomt med bra förutsättningar för nyproduktion. Fastigheten ligger i Varpsand med högt läge och utsikt över Sörfjärdens fina havsvik. Anslutningsavgift till kommunalt vatten och kommunalt avlopp ingår. Uppkopplingsavgift för el och fiber tillkommer. Detaljplanen för området medger bostadshus på 150 kvm samt komplementbyggnader om totalt 50 kvm. Se detaljplanen under "Dokument och Filer". Sörfjärden är en by som ligger vid kusten i Nordanstigs kommun, Hälsingland. Området erbjuder fina omgivningar i form av fiskelägen och promenadstråk, camping, golfbana och inte minst Norrlands längsta sandstrand. Välkommen att kontakta oss för frågor eller lämna in ditt intresse!

Gränsfors 226, Gränsfors, Nordanstigs kommun

Gränsfors 226

Gård/Skog
Gränsfors, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 150 000 kr
105 + 30 m²
2 rum
2,9 ha tomt

Välkommen till Gränsfors 226, en blivande idyll för den djurintresserade! Mindre lantbruksfastighet med högt och naturskönt läge i Gränsfors, Bergsjö. Här bor man med närhet till Grännsjön, Orrsjön och Älgeredssjön med möjlighet till fiske samt dess härliga omgivningar med svamp-/bärskogar och vandringsleder. Skoterled finns runt hörnet som tar dig vidare mot exempelvis Baståsen och Hassela. Hassela Ski Resort erbjuder både slalomåkning som längdåkning under säsong. Här erbjuds ett gediget bostadshus sammanbyggt med loge och den gamla ladugården finns bevarad och används idag som förråd. Planlösningen inrymmer kök med plats för matbord, sovrum, vardagsrum med härligt ljusinsläpp och möjlighet att installera kamin, samt duschrum med dusch, tvättställ och wc. Ovanvåningen som är i behov av renovering består av tre rum och ett utrymme för wc. Källaren rymmer värmepump till jordvärme samt en extra bufferttank om 110 liter. Tillhörande mark om ca 2 ha i anslutning till bostadshuset, perfekt för djurhållning i mindre skala eller odling. Logdelen samt det gamla "fejset" är perfekt för förvaring eller varför inte en framtida festlokal. Fastigheten är fiberansluten. Ca 10 kilometer till Gnarp samt ca 8 km till Bergsjö med mataffär, apotek, förskola och skola. Varmt välkomna på visning!

Parkvägen 5, Näsviken, Hudiksvalls kommun

Parkvägen 5

Villa
Näsviken, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 850 000 kr
126 m²
4 rum
2 093 m² tomt

På Parkvägen 5 i Näsviken kan vi nu erbjuda ett boende med insynsskyddat och barnvänligt läge nära skog och sjö. Lämna tomten och du når direkt ett skogsparti och en kort promenad tar dig sedan till "kaffegrus" som är en fin liten badstrand vid Södra Dellen med fantastisk kvällssol, Inom gångavstånd finns även skola för årskurs 1-6, nybyggd förskola med nattisverksamhet, affär, busshållplats mm. För den båtintresserade kan det finnas möjlighet att ha båt vid kanalen vid Dellens utlopp i centrala Näsviken- Charmigt bostadshus uppfört 1936 i 1 1/2-plan med källare. Vid husets entré möts man av en inbjudande glasveranda som även har utgång till en altan under tak. Från hallen når man sedan ett trivsamt kök för att sedan gå vidare till ett matrum. Matrummet kan även användas som sovrum. I vardagsrummet finns en öppen spis med spisinsats och i anslutning till hallen en gästtoalett. Övre plan rymmen hall/kontor, 2 rymliga och ljusa sovrum, duschrum samt relaxrum med bastu. Källaren omfattar pannrum, tvättstuga med groventré samt matkällare. Bekväm uppvärmning med bergvärme kombinerad med vedpanna. Solpaneler är istallerade på taket på carporten. På fastigheten finns även en varmbonad gäststuga på ca 20 m² med kamin, carport, förråd samt hundgård. Stor, uppvuxen, trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar samt trädgårdsodlingar erbjuder goda odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Tomten har även en stor gräsmatta som rymmer plats för spel och lek. Välkommen med din intresseanmälan .

Storgatan 13, Centrum, Hudiksvalls kommun

Storgatan 13

Lägenhet
Centrum, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 100 000 kr
123 m²
3 rum
vån 1/3
6 868 kr/mån
17 073 kr/m²

Välkommen till Assurska huset på Storgatan 13 - ett attraktivt läge nära centrum. Här möts du av en praktfull byggnad uppförd 1925 som genomgick en omfattande renovering på 1980-talet varvid bostadsrättföreningen Trädgårdsmästaren bildades. Föreningen omfattar 9 lägenheter med en sammanlagd boyta av 797 m². Dessutom finns en carport med 8 bilplatser försedda med motorvärmare samt en gemensam gård med uteplats. Det stiliga trapphuset och tio trappsteg tar dig till lägenheten som är belägen på bottenvåningen. När du öppnar dubbeldörrarna till den 123 m² stora lägenheten så möts du av ett stilfullt boende med mycket charm vilket den höga takhöjden, spegeldörrarna och den luftiga planlösningen bidrar till. I hallen finns en gästtoalett och längre in i lägenheten hittar man ett rymligt kök som ursprungligen även innehöll en pigkammare vilken går att göra om till stort skafferi eller varför inte en alkov. Idag omfattar lägenheten vardagsrum och bibliotek/sovrum i fil med öppen och luftig planlösning, sovrum samt ett kakelklätt badrum. För den som är i behov av fler sovrum så finns möjlighet att på ett enkelt sätt förändra planlösningen så att tre sovrum samt en sovalkov erhålles om så önskas. Välkommen med din intresseanmälan till en charmig lägenhet i ett av bostadsrättsföreningen väl omhändertaget hus.

Nybruksvägen 6, Fridhem, Hudiksvalls kommun

Nybruksvägen 6

Villa
Fridhem, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
3 400 000 kr
119 + 31 m²
6 rum
538 m² tomt

Välkommen till Fridhem och en trevlig tegelvilla i tre plan. Här finns plats för den större familjen tack vare fem sovrum, varmbonad gäststuga och altan med högt och soligt läge, viss havsutsikt och plats för många. Fastigheten erbjuder tomt i etage med nyanlagd entré och trappa upp till den övre delen av gården. Invid entrén finns även garage och carport, båda med elbilsladdare. Planlösningen inrymmer på sutterängplan ett sovrum, gästtoalett, pannrum och tvättstuga med dusch och bastu. Mellanplan har kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum, dusch/wc och utgång till altanen i söderläge. På övre plan finns tre sovrum och ytterligare ett badrum. Flera stora renoveringar har skett i närtid med bland annat nya fönster, ny bergvärmepump, nytt kök och nytt badrum. Trapphiss finns från sutterängplan hela vägen upp till övre plan. Ett lättskött hus i ett centralt beläget område. Välkommen på visning!

Trogsta 39, Trogsta, Hudiksvalls kommun

Trogsta 39

Villa
Trogsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 675 000 kr
130 + 133 m²
5 rum
1 684 m² tomt

Välkommen till detta varma och ombonade hus i genuin bullerbymiljö mitt i populära Trogsta! Här möts klassisk atmosfär med moderna bekvämligheter i en smakfullt inredd bostad. Entrésidan av huset erbjuder en romantisk och inbjudande gårdsmiljö med inramande staket och pergola i falurött. Rejäla uteplatser via stenlagd yta invid entrén och en stor altan i söder som nås från vardagsrummet. Via entrén med den rundlagda stentrappan nås hallen med förhöjt tak och spiraltrappan till övre plan. Planlösningen inrymmer i övrigt bland annat fyra sovrum, nyrenoverat lantkök, kaklat badrum och vardagsrum. Karaktäristiska detaljer som trägolv, vedspis, pärlspont och bröstpanel. För den som söker möjlighet till större boyta är logen förberedd för att inreda vidare med fler rum. Fiber är indraget och värme via jordvärmeanläggning. Ett otroligt trivsamt boende med gott om hälsingsk karaktär. Välkommen på visning!

Bäckviksvägen 7, Forsa-Bäck, Hudiksvalls kommun
Bäckviksvägen 7, Forsa-Bäck, Hudiksvalls kommun, bild 2
Bäckviksvägen 7, Forsa-Bäck, Hudiksvalls kommun, bild 3

Bäckviksvägen 7

Villa
Forsa-Bäck, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
4 950 000 kr
168 + 56 m²
6 rum
9 448 m² tomt

Välkommen till Bäck i Forsa ca 1 mil väster om Hudiksvall. Här kan vi nu erbjuda en fastighet med stor tomt och ett härligt solläge invid Kyrksjön. Tomten som är på 9 448 kvm, har ett strandnära läge med möjlighet till egen båtplats och för den trädgårdsintresserade finns goda odlingsmöjligheter. På fastigheten finns ett mycket välbyggt bostadshus uppfört helt i timmer, stort garage också det i timmer samt en stor loge med goda förvaringsmöjligheter. Bostadshuset som är i souterrängmodell erbjuder på entréplan en öppen och luftig planlösning med ryggåstak i vardagsrum och kök från vilket man når en stor balkong/altan i sydvästläge. I övrigt finns sovrum, kontor och våtutrymmen på detta plan. I souterrängplanet finner man allrum med utgång till uteplats i markplan, stort sovrum, våtutrymmen samt pannrum. Uppvärmning sker bekvämt via en sjövärmepump från 2019, kamin samt öppen spis. Ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet med ett fint sjönära läge och ett fantastiskt välbyggt timmerhus. De öppna och generösa ytorna i kombination med ryggåstaket och övriga sällskapsytor ger en fantastisk rymd. Från balkongen/altanen kan man helt ostört njuta av solen, den fina sjöutsikten och de blånande bergen i bakgrunden. Det timrade garaget som är på ca 50 m² är uppfört på betongplatta. Friliggande, äldre loge med med jordkällare under logen och ett mindre växthus vid loggaveln. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Lönnånger Sörvägen 1, Lönnångersfjärden, Nordanstigs kommun

Lönnånger Sörvägen 1

Fritidshus
Lönnångersfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 775 000 kr
82 + 24 m²
3 rum
1 850 m² tomt

Nytt pris! Välkommen till en mycket välskött sommaridyll med torpliknande fritidshus uppfört i timmer och med möjlighet till åretruntboende. I Harmånger / Lönnångersfjärden mitt emellan Hudiksvall och Sundsvall ligger det pittoreska fiskeläget Lönnångersfjärden. Här har det bedrivits fiske med nät och trålare sedan tidigt 1900-tal. Fina sandstränder med härlig strandpromenad, trivsamma strövområden med bärrika skogar, sommarcafe och båthamn finns i stugans absoluta närhet. Bostaden har ett insynsskyddat och soligt läge och omfattar förstuga, hall, kök, storstuga med braskamin, 2 sovrum samt duschrum. Flertal uteplatser varav en med direktutgång från storstugan. Utöver detta finns också gäststuga samt lekstuga. Vintervatten från egen borrad brunn samt sommarvatten från samfällighet. Enskilt avlopp. Fastigheten är fiberansluten. Rejäl tomt på 1850 kvm, som delvis är planerad och delvis naturtomt. Samtliga byggnader är i gott och välunderhållet skick, med en färgsättning som bidrar till en lugn och trivsam känsla för hela fastigheten. Välkommen med din intresseanmälan!

Strandviksvägen 4, Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun

Strandviksvägen 4

Tomt
Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
325 000 kr
1 774 m² tomt

Tomt inom Mellanbyns fritidsområde. Med ett havsnära läge finns nu möjligheten att köpa en fastighet inom Mellanbyns fritidsområde, ca 12 km från Hudiksvalls centrum. Rymlig tomt som lämpar sig väl för nybyggnation med den perfekta kombinationen av avskildhet och naturnära läge. Bdt-avlopp samt kommunalt vatten förberett genom samfällighetsförening (finns i anslutning till tomtgräns) och fiberanslutning möjlig genom Zitius nät. Endast en kort promenad bort finns badplats med strand och brygga. I området utgörs fastigheterna av både fritids- som permanentbostäder. Barnvänligt med grönytor och lekplats, här finns också båthamn och föreningsstuga. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och intresseanmälan!

Visar 1 - 25 av 34