Mäklarhuset Norrtälje

Mäklarhuset Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ortvägen 8, Herräng, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr
Ortvägen 8, Herräng, Norrtälje kommun, bild 2
Ortvägen 8, Herräng, Norrtälje kommun, bild 3

Ortvägen 8

Fritidshus
Herräng, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 495 000 kr
99 + 171 m²
4 rum
1 922 m² tomt

Sällan till salu! Ta chansen att förvärva ett hem som sällan sälja, det är nämligen ett stort hem för familjen och gästerna i natursköna Herräng. Hemtrevlig och välskött villa i gavel om 99 + 171m² med bra potential att skapa sitt drömboende. Huset passar perfekt för den stora familjen, sommargästerna, egen företagare eller du som driver en verksamhet och behöver lager och stora ytor, e generationsboende med egen ingång till källare etc. Huset har anor från 70-talet och ägaren har bevarat fina detaljer som ger huset karaktär och charm. I första anblick så möter du en välordnad uppfart med två parkeringsplatser, sedan ett garage med hyllplan. Altan vid farstun med västerläge. Huset bjuder på stora ytor och rum genomgående och är fördelat på ett plan med källare. Entréplanet erbjuder en praktiskt hall, charmigt badrum i nostalgiska grön ton med vattentoalett och badkar. Gästtoalett med vattentoalett. 3 st. gedigna sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust och lantligt kök med detaljer från förr, stora arbetsytor. Matrum i anslutning till köket med plats för 8-10 personer. Utgång till altanen i öst. Luftigt vardagsrum med fint trestavigt parkettgolv och tidstypisk tapet från 70-talet. Stort fönsterparti med trevligt ljusinsläpp och utsikt mot trädgården. Ena sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Allrum som binder ihop samtliga rum på planet och en fin trapp ned lotsar sällskapet vidare ned till källarplanet. En trapp ned så möts du av källarplanet, ett spatiöst allrum som binder ihop samtliga rum på planet. Vidare så möts du av traditionell gillestuga/hobbyrum, praktiskt tvättstuga med dusch och bastu i anslutning. Gästtoalett, förrådsrum med egen ingång. Teknikum med värmepanna, ytterligare ett förrådsrum och sedan ett garage med förrådsdel. Gäststuga på tomten om ca 15m² med plats för bäddar, kontor eller trevlig skrivarstuga. Kommunalt VA, huset är belägen på en lugn återvändsgata med närhet till natur och havet. Fiber indraget och betalt. Stor trädgårdstomt i gavel om 1 922m² med stora gräsytor med plats för lek, sport och odling. Egen infart från fastighetens norra sida som kan användas som parkeringsplats. Garage vid uppfarten som idag nyttjas som lager men rymmer även en parkeringsplats. Ypperlig chans att förvärva ett välskött hus som du kan utforma till ert drömboende och där hela familjen eller ert intresse får plats! Renoveringar gjorda av nuvarande ägare: • Takbeklädnad papp omlagd 2022/23 • Ny tjock lösullsisolering över hela vindsutrymmet 2023 • Ny vinds/ inspektionslucka placerad inomhus år 2023 • Bergvärmepump installerad ca 2013. Garantiutbytt ny kompressor 2023. Anläggningen försäkrad. • Fönster och ytterdörr övervåningen utbytta till 3-glas runt slutet -90/ början -20 talet • Ny garageport entrésidan år 2023 Områdes informationen under rubriken övrigt! Tillträdet flexibelt- varmt välkomna på visning!

  • Premium
Östra Syningevägen 28, Finsta, Norrtälje kommun

Östra Syningevägen 28

Fritidshus
Finsta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 250 000 kr
100 m²
4 rum
2 460 m² tomt

Möjlighet att förvärva varsamt renoverat och tillbyggt torp med anor från 1909, otroligt vackert beläget med vidsträckt utsikt över det öppna landskapet. Här bor ni på landet men samtidigt med endast 40 min till Stockholm och med goda pendlingsmöjligheter för den som vill bo året runt på denna magiska plats. Huvudbyggnaden har renoverats och byggts till med varsam hand och man har här lyckats bibehålla charm och detaljer samtidigt som huset möter dagens krav på funktion och komfort. Här finns bland annat vackra takbjälkar bevarade och den härliga braskaminen som sprider både trivsel och värme. Torpet ligger inbäddat i grönska på en stor och mycket vacker trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, blommande buskar och träd, perenna rabatter samt stenlagda uteplatser. Genomgående fina materialval som vackra tidstypiska tapeter och bröstpaneler för att passa husets ålder. Huset erbjuder en välkomnande hall som nås via trevlig förstukvist. Här finns även trappan upp till övre plan. Trivsamt lantkök med matplats vid fönster och innanför köket ligger vardagsrummet med ljusinsläpp från tre håll och öppens spis med roslagsspisinsats som höjer mysfaktorn och skapar stämning. Här finns utgång till det delvis inglasade uterummet med två infravärmare som förlänger sommarsäsongen. Fint sovrum med plats för dubbelsäng samt kaklat duschrum med förbränningstoalett. En trappa upp finns två underbara sovrum med utsikt mot grönskan - här sover man som en prins. På gaveln, under huset finns en fantastiskt fin jordkällare/vinkällare med vackert välvt tak. Fiber finns indraget i huset. På tomten finns ett gästhus med plats för 2 bäddar och i anslutning ligger ett charmigt utedass. Här finns även ett praktiskt och rymligt garage med snickarbänk samt ett förråd. Otroligt vackra omgivningar med en levande landsbyggd och fina strövområden. Närmste badsjö, Fyrsjön ligger en knapp mil bort och inte långt från huset ligger Handelsträdgården Wallby Trädgård. Perfekt för den trädgårdsintresserade! Till Sundsta Säteri är det ca 2,5 km och här finns bland annat golfbana, en trevlig restaurang och möjlighet att ta jägarexamen. Till närmaste busshållplats är det ca 1,3 km. Härifrån går bussar till både Norrtälje, Rimbo och Uppsala. Det är ca 1 mil till både Norrtälje och Rimbo med all tänkbar service. Avstånd: Rimbo: 1 mil Norrtälje: 1,1 mil Stockholm: 5,6 mil Till Rösa Trafikplats är det ca 4 km och här finns pendlarparkering och pendlarbuss mot Stockholm.

Roslagsbrovägen 50D, Kvilunda, Norrtälje kommun
Roslagsbrovägen 50D, Kvilunda, Norrtälje kommun, bild 2
Roslagsbrovägen 50D, Kvilunda, Norrtälje kommun, bild 3

Roslagsbrovägen 50D

Tomt
Kvilunda, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
895 000 kr
2 008 m² tomt

På en fin höjd endast 10 min från Norrtälje har man styckat av fem tomter där man kommer dela brunn samt avloppsanläggning (infiltrationen). Varje tomt kommer ha sin egen slamavskiljare som man själv får sköta. I tomtpriset ingår kostnaden för uppförande av avlopp samt brunn med pumphus. Pumphuset(vatten) delas mellan de fem fastigheterna. Driften för pumphuset (drift=el & kommande service och underhåll) samt kommande service för avloppet (infiltration & ledningar) delas lika mellan fastigheterna. Infiltration samt ledningar delas mellan fyra fastigheter (A,B,C,D). Fastighet E kommer ha sitt eget avloppsystem. Servitutsavtal kommer finnas för avlopp, vatten samt vägar. Priser: Tomt 50A: 895 000 kr SÅLD Tomt 50B: 895 000 kr (2242 kvm) Tomt 50C: 950 000 kr (2207 kvm) Tomt 50D: 895 000 kr (2008 kvm) Tomt 50E: 895 000 kr (2015 kvm) Tomterna ligger i Putten efter Uddeboö kurvan (Kvilunda) med vackra omgivningar och blandad bebyggelse med allt från gamla torp till bondgårdar endast 10 min från Norrtälje. Till Drottningdal är det endast 7 min med bil. Där finns dagis, grundskola upp till årskurs 6 samt en fantastisk idrottsrörelse. För den golfintresserade ligger Roslagens golfklubb endast 5 min bort och badsjö ligger inom cykelavstånd (Gillfjärden och Utlundabadet). Buss 645 och 652 går precis utanför. Passa på och åk ut och titta, det går att köra hela vägen upp.

  • Premium
Norrby Gårdsväg 38, Norrby gård, Norrtälje kommun
  • Ons 1 maj kl 12:20
Norrby Gårdsväg 38, Norrby gård, Norrtälje kommun, bild 2
Norrby Gårdsväg 38, Norrby gård, Norrtälje kommun, bild 3

Norrby Gårdsväg 38

Fritidshus
Norrby gård, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
995 000 kr
60 + 10 m²
2 rum
952 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva den gamla våffelstugan om ca 60 kvm på en plan och fin trädgårdstomt med vacker havsutsikt om 952 kvm vid Norrby gård. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Västerlånggatan 23, Gåsvik, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Västerlånggatan 23, Gåsvik, Norrtälje kommun, bild 2
Västerlånggatan 23, Gåsvik, Norrtälje kommun, bild 3

Västerlånggatan 23

Fritidshus
Gåsvik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 900 000 kr
90 m²
3 rum
1 133 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fritidshus om 90 kvm med permanentstandard på en magiskt vacker, prunkande trädgårdstomt om 1133 kvm lugnt beläget med milsvid utsikt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Flisbergen 51, Flisbergen, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 16:15
Flisbergen 51, Flisbergen, Norrtälje kommun, bild 2
Flisbergen 51, Flisbergen, Norrtälje kommun, bild 3

Flisbergen 51

Fritidshus
Flisbergen, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
995 000 kr
68 + 5 m²
4 rum
2 620 m² tomt

Välkommen till denna renoveringschans i fritidshus om 68 kvm med friggebod och uthus på en plan tomt om 2620 kvm lugnt belägen längts in på återvändsgata men ändå nära bad och båthamn. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Solö backe 2, null, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Solö backe 2, null, Norrtälje kommun, bild 2
Solö backe 2, null, Norrtälje kommun, bild 3

Solö backe 2

Villa
Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 995 000 kr
135 m²
3 220 m² tomt

Välkommen till ett enplanshus som utstrålar både elegans och praktisk funktionalitet. Med generösa sociala ytor får du gott om plats att umgås och skapa minnen med familj och vänner. Här finns flertalet sovrum, duschrum med bastu. Intill huset finns garagebyggnad där man byggt ett separat gästrum. Trädgården är ombonad och huset är byggt i vinkel vilket gör att du kan sitta skyddat och njuta av den grönskande trädgården. På tomten finns även ett växthus för dig som gillar att odla eller som vill ha en plats till att njuta på. Området kring Solö Backe erbjuder en fantastisk naturomgivning som blir din egen privata oas att utforska. Låt dig inspireras av den skiftande naturen, ta långa promenader eller koppla av på din egen trädgårdsterrass medan du njuter av lugnet. Förälska dig i den perfekta kombinationen av moderna bekvämligheter och naturskönhet. Ett av de mest förtjusande dragningarna med denna plats är dess närhet till havet och möjligheten till bad på bekvämt gångavstånd. Tänk dig att varje dag börjar med en uppfriskande promenad till det glittrande havet, där du kan njuta av den salta brisen mot ditt ansikte. Och när solen börjar sänka sig, är det enkelt att ta ett kvällsdopp eller bara luta dig tillbaka och njuta av de fantastiska solnedgångarna. Fastigheten ingår i område för utbyggnad av kommunalt VA. För mer information: Kommunalt VA på Solö - Norrtälje Vatten och Avfall (nvaa.se) För detta tillkommer en kostnad som köparen av denna fastighet kommer att erlägga. Området trafikeras av SL-buss och hållplats finns på gångavstånd. Vill man åka bil till Norrtälje tar det ca 15 minuter och till Stockholm tar det ca 1timme. Solö ligger på vägen ut mot Furusund där du hittar färjor som tar dig vidare ut till öarna Yxlan och Blidö. Du kan även från Solö ta dig till Marholmen där du har en hotellanläggning och stugby som har restauranger och fantastiska promenadstråk och sandstränder. På Solö Backe är havet inte bara en syn att beundra på avstånd - det är en del av din vardag. Så varför drömma om det perfekta stillsamma livet när du kan leva det? Boka din visning idag och upptäck allt som väntar på dig vid Solö Backe 2!

  • Premium
Bussholmsvägen 20, Rådmansö, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Bussholmsvägen 20, Rådmansö, Norrtälje kommun, bild 2
Bussholmsvägen 20, Rådmansö, Norrtälje kommun, bild 3

Bussholmsvägen 20

Fritidshus
Rådmansö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
9 000 000 kr
63 m²
2 934 m² tomt

Upplev den ultimata harmonin och skärgårdslivet i dess renaste form på denna magiska plats i Roslagens famn. Fastigheten är en strandtomt belägen på en holme med servitut på vattenområdet vilket ger en extra dimension av frihet och möjlighet att njuta av skärgårdslivet fullt ut. Hit kan du ta bilen hela vägen fram vilket är praktiskt, speciellt när man ska transportera sig till och från platsen med packning eller inköp. Det här är en plats där du finner lugn och ro, perfekt för avkoppling och återhämtning från vardagens stress. Den strategiska placeringen i skärgården gör det enkelt att med båt upptäcka allt som finns i skärgården runt omkring. På fastigheten finns två boningshus vilket gör att det finns gott om plats för familj och vänner att dela stunder av gemenskap. Uteplatserna, omgivna av den vackra naturen, bjuder in till långa sommarkvällar och avkopplande stunder i solen. För de som önskar en aktiv twist finns en boulebana för underhållning och lek. Men det verkliga guldkornet är det privata och insynsskyddade läget som garanterar fullständig integritet och lugn. Fastigheten har egen brygga där du kan lägga till båten och avnjuta både middagar och härliga stunder i solen efter bad och lek. Och för den ultimata morgonupplevelsen, varför inte ta båten till det närliggande Rådmansöbageriet och försörj dig med färska, nybakade frallor till frukosten? Det är den perfekta starten på dagen på denna sagolika plats. Välkommen till din drömdestination, där vardagens stress förvandlas till ren frid och skönhet. Välkommen till ditt nya paradis i Roslagen!

  • Premium
Tors väg 2, Centrala Älmsta, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45
Tors väg 2, Centrala Älmsta, Norrtälje kommun, bild 2
Tors väg 2, Centrala Älmsta, Norrtälje kommun, bild 3

Tors väg 2

Villa
Centrala Älmsta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 495 000 kr
99 + 45 m²
4 rum
1 251 m² tomt

Nyrenoverad villa om 99 kvm vid idrottsplats och skola på en stor härlig trädgårdstomt om 1 251 kvm lugnt beläget mitt i centrala Älmsta. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Utveda hamnväg 191, Utveda, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 10:45
Utveda hamnväg 191, Utveda, Norrtälje kommun, bild 2
Utveda hamnväg 191, Utveda, Norrtälje kommun, bild 3

Utveda hamnväg 191

Fritidshus
Utveda, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 895 000 kr
61 m²
3 rum
2 324 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade och vinterbonade fritidshus om 61 kvm med vattentoalett på en stor öppen trädgårdstomt om 2324 kvm med plana gräsytor och vackra berg i dagen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Täbylundsvägen 9, Addarsnäs, Norrtälje kommun

Täbylundsvägen 9

Fritidshus
Addarsnäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 595 000 kr
55 + 19 m²
2 rum
2 629 m² tomt

Välkommen till populära Addarsnäs och detta trivsamma vinterbonade fritidshus beläget på stor insynsskyddat tomt på promenadavstånd från badplatsen. Husets 55 kvm är fördelade på härligt vardagsrum med braskamin med fint ljusinsläpp och utgång till stort uterum, kök med matplats vid fönster, fint sovrum, toalett med separett samt välkomnande hall. Stor tomt om 2600 kvm bestående av såväl plana gräsytor som naturtomt. Här finns flera fina uteplatser, planteringar och odlingslådor. På tomten finns även gästhus, tvättstuga med dusch och möjlighet till framtida bastu, förråd, vedbod samt jordkällare. Utöver tomten han man även del i ängen nedanför huset som är en samfällighet på ca 5400kvm och delas tillsammans med två grannar. Här finns alla möjligheter till odling eller varför inte hyra in ett par får på sommarbete. Fiber finns indraget i huset. Addarsnäs är ett mycket trivsamt och barnvänligt område och från huset är det endast ett par minuters promenad till badsjö med sandstrand och båtbryggor. Tomtägarföreningen anordnar årligen midsommarfirande. Fantastiska omgivningar och skogen är rik på både svamp och bär. Optimalt läge med bara 20 min in till Norrtälje stadskärna och 45 min från Stockholm.

Stinsen, Radhus, Norrtälje kommun
  • 1 ledig bostad

Stinsen

Radhus
Radhus, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
fr. 2 450 000 kr
120 m²
5 rum
5 400 kr/mån

Välkommen till omtyckta Bålbroskogen och i Hemriks familjevänliga, flexibla radhus bor du nära naturen. Husen utmärker sig genom generösa fönsterpartier och uteplatser i flera väderstreck. Stinsens radhus har 120 perfekt planerade kvadratmetrar i två plan och erbjuder ett modernt och bekvämt boende för hela familjen. • Separat tvättstuga • Två badrum med dusch • Två vardagsrum • Rymlig altan • Balkong på övervåningen • Plats för två bilar på den egna uppfarten • Uteplats även på framsidan • Gångavstånd till skola och centrum • Praktiskt arbetskök med gott om ytor Områdets mittersta del blir en trivsam gemensam, grön oas med lekplats, boulebana, dagvattendamm och plats för mysiga fikastunder. Välkommen att trivas i Bålbroskogen!

  • Plus
  • Nybyggnadsprojekt
Wientorpsvägen 1, Harka, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Wientorpsvägen 1, Harka, Norrtälje kommun, bild 2
Wientorpsvägen 1, Harka, Norrtälje kommun, bild 3

Wientorpsvägen 1

Fritidshus
Harka, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 495 000 kr
79 + 11 m²
3 rum
2 170 m² tomt

Upplev det söta livet i detta fritidshus med vackra planteringar, perfekt för avkoppling och nöje. Charmigt boende i vackra Harka. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Kasenvägen 15, Björkö, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr
Kasenvägen 15, Björkö, Norrtälje kommun, bild 2
Kasenvägen 15, Björkö, Norrtälje kommun, bild 3

Kasenvägen 15

Fritidshus
Björkö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 495 000 kr
40 m²
3 rum
3 502 m² tomt

Mysigt ställe för dig som vill koppla av och spendera sommaren och ledig tid i en härlig lantlig miljö och med en kort promenad till havet som erbjuder fantastiska klippbad. Solig och stor tomt med blåbärsris inpå husknuten. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Lugnets Oas, Bostadsrätt, Norrtälje kommun
  • 24 lediga bostäder

Lugnets Oas

Lägenhet
Bostadsrätt, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
fr. 1 295 000 kr
35-110 m²
1-4 rum
2 742 kr/mån

I hjärtat av Norrtälje växer Lugnets Oas fram. Första inflyttningen är planerad till i slutet av 2024. Norrtäljes nya pärla med närhet till staden, havet och mysiga restauranger. Här uppför Credentia 55 st nya bostadsrätter med hiss, parkeringsgarage och en lummig innergård för umgänge och lek. Perfekt läge för pendlaren. De välplanerade bostäderna finns i flera storlekar - från yteffektiva ettor till rymliga våningar. Dessutom finns det även bokaler för den som önskar ett extraordinärt boende eller vill driva egen verksamhet. Varje kvadratmeter används på bästa sätt och alla lägenheter har minst en uteplats eller balkong. • Parkeringsplats i garage • Fina materialval • Kök från Ballingslöv och vitvaror från Cylinda • Helkaklade badrum • Inbjudande balkonger • Eget förråd i källarplan • Kort promenad till busstation och Norrtäljes mysiga stadskärna Norrtälje ligger några mil norr om Stockholm och lockar många med sin natur och sin lugna atmosfär. En klassisk skärgårdsstad med goda kommunikationer. Bussarna är utrustade med wi-fi och många startar sin arbetsdag redan när de kliver på bussen. Läs mer om Lugnets Oas och se bostadsväljaren på Credentias projektsida, https://www.credentia.se/projekt/lugnetsoas/

  • Plus
  • Nybyggnadsprojekt
Elmsta Udde21c, Väddö - Älmsta, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Elmsta Udde21c

Lägenhet
Väddö - Älmsta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 395 000 kr
84 m²
3 rum
7 252 kr/mån
16 607 kr/m²

I Roslagens skärgård finner du pärlan Väddöviken, med ett elegant och fagert inlopp mot Väddö kanal hittar du den omtycka bostadsrättsföreningen Elmsta Udde. Nu på nr 21 c finns chansen att förvärvar en och stor balkong sydväst med sagolik utsikt över sjö och land samt en vacker kvällssol. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Riala Kyrkväg 9, Riala, Norrtälje kommun

Riala Kyrkväg 9

Radhus
Riala, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 750 000 kr
122,8 m²
5 rum
6 397 kr/mån

Välkommen till detta trevliga bostadsrättsradhus i två plan om ca 123 kvm, idyliskt beläget i lantlig miljö. Här bor ni på landet med bullerbykänsla men samtidigt med bekvämligheten att ha både förskola och skola F-6 i området samt 45 min till Stockholm och utmärkta pendlingsmöjligheter. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Baldersgatan 8B, Lgh 1.1103, null, Norrtälje kommun

Baldersgatan 8B, Lgh 1.1103

Lägenhet
Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 395 000 kr
93 m²
4 rum
5 209 kr/mån
36 505 kr/m²

Välkommen till denna rymliga hörnlägenhet som är placerad längst ut i bostadshuset. Här finns väl tilltagna sociala ytor som är perfekta för härliga middagar och umgänge. Två wc som båda har dusch. Den stora balkongen är södervänd och har fin utsikt över innegården.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Alörsgatan 3, Lgh B1301, Klackskär, Östhammars kommun

Alörsgatan 3, Lgh B1301

Lägenhet
Klackskär, Östhammars kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 920 kr/mån
33 688 kr/m²

Inflyttningsklar trea högst upp i huset. Optimalt planerad bostad att trivas i. Hall med praktiska skjutgarderober för smart förvaring. Två bra sovrum varav det ena utrustat med klädkammare. Bostaden har två balkonger, den ena med utgång från köket åt nordväst och den andra har utgång från vardagsrummet och vetter mot sydost. • Ljusinsläpp från tre håll • Öppen planlösning med barkök • Generösa balkonger åt två väderstreck • Högst upp i huset Välkommen att uppleva den speciella känslan av att flytta in i en helt ny bostad!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Hiss
Riggen, Nyproduktion, Östhammars kommun
  • 5 lediga bostäder

Riggen

Lägenhet
Nyproduktion, Östhammars kommun
Mäklarhuset Norrtälje
fr. 1 595 000 kr
50-80 m²
2-3 rum
4 427 kr/mån

Vi har glädjen att bygga ytterligare ett hus i det vackert belägna Klackskär i Östhammar. Bostäderna erbjuder hög komfort och all tänkbar bekvämlighet man kan önska. Här finns smarta och väldisponerade bostadsrätter i storlekarna två till fyra rum. Riggen är områdets tionde hus och består av 14 st fina bostadsrätter. Precis som tidigare hus på Klackskär finns det hiss och alla lägenheter får minst en balkong eller uteplats med utsikt över omgivningarna. • Generösa balkonger eller uteplatser • Flera av bostäderna har två balkonger • Hiss • Badrum med dusch och tvättstugedel • Öppen och ljus planlösning • Helkaklat badrum • Bra förvaring bakom skjutdörrsgarderober • Förråd på vinden med hiss hela vägen upp • Gångavstånd till centrum Klackskär är beläget på en udde strax utanför Östhammars centrum. Här har du vatten i tre väderstreck och den familjära Klackskärs Camping som närmsta granne. På några minuter promenerar du in till Östhammars pittoreska stadskärna där du hittar apotek, caféer och flera restauranger intill vattnet. Varmt välkommen att trivas il Östhammar! Läs mer om Riggen på Credentias projektsida: https://www.credentia.se/projekt/riggen/

  • Nybyggnadsprojekt
Billborgsgatan 25, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Billborgsgatan 25, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Billborgsgatan 25, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Billborgsgatan 25

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 495 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/4
7 622 kr/mån
32 064 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på en yta om 109 kvm belägen på första våningen av fyra med hiss. Centralt läge med kortare promenad till allt som Norrtäljes stadskärna har att erbjuda med restauranger, butiker, livsmedelsbutiker, hamnstråk, park mm. Den härliga planlösningen är något som verkligen tilltalar med fina vinklar och tilltagna sovrum som är 3st i antalet samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ni har en uteplats i norrläge och utsikt mot innergården. Ett större badrum med dusch, wc, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, överskåp, tvättställ, spegelskåp samt golvvärme. En gäst-wc med dusch och tvättställ. Golvvärme finns i båda badrummen. Ett förråd finns i lägenheten samt ett förråd i garageplan. En parkeringsplats i garaget ansöks om via föreningen. Finns platser. Här bor ni med direkt närhet till buss, skolor, förskolor och det serviceutbud ni behöver för en bekväm vardag. Hissen utgår från garaget och förråden med högsta bekvämlighet. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lissbyvägen 50, Malsta, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lissbyvägen 50, Malsta, Norrtälje kommun, bild 2
Lissbyvägen 50, Malsta, Norrtälje kommun, bild 3

Lissbyvägen 50

Villa
Malsta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 300 000 kr
129 m²
5 rum
1 817 m² tomt

Välkommen till en vackert belägen villa i lantlig miljö i perfekt solläge. Stora grönområden omger denna fastighet där den ligger längst in på en återvändsgata. Tomten sluttar svagt från huset med stora gräsytor i bästa solläge. Villan är på 129 m2 med en rymlig altan i söderläge. Huset är indelat i 4st sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett större badrum med dusch samt ett rum med en mindre wc, tvättstuga och hall. Kamin installerades 2018 där man också drog in fiber. Bastustuga med relaxdel placerades på altanen 2022. Fint ljusinsläpp och sociala ytor samt fina detaljer som får en lyxig känsla. Solceller har installerats och ger en låg driftkostnad och billigt boende. Kontakta mäklaren för mer info!

  • Premium
Brittastigen 10, Byholma, Norrtälje kommun
  • Ons 1 maj kl 15:20
Brittastigen 10, Byholma, Norrtälje kommun, bild 2
Brittastigen 10, Byholma, Norrtälje kommun, bild 3

Brittastigen 10

Fritidshus
Byholma, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 300 000 kr
75 m²
3 rum
1 870 m² tomt

Välkommen till detta ljusa, fräscha, vinterbonade fritidshus om ca 75 kvm med stora sociala ytor både inne och ute på en havsnära naturtomt om 1 870 kvm. Badrocksavstånd till strand och havsglimt mellan träden. Huset har stora ljusa och öppna ytor för kök, matplats och vardagsrum med en stor braskamin centralt placerad som värmer skönt. Från matplatsen för 4-6 personer har man en vacker havsglimt över Kolskärsfladen, som man även ser från altan och delar av tomten. Huset har nu två stora sovrum, men har man behov av fler sovrum kan man relativt enkelt dela av ytterligare ett till två sovrum. Nyrenoverat badrum från 2015 med kakel, klinkers, dusch, handfat och förbränningstoalett. Altaner i öster, söder och väster garanterar ett perfekt solläge från morgon till kväll. Den lättskötta naturtomten har en del fina berg i dagen, tallar, blåbärsris samt syrener och andra prydnadsbuskar. Från tomten når man enkelt ett fint bad bara drygt 150m bort och möjlighet till båtplats. På tomten finns även en friggebod som är inredd som gäststuga samt ett uthus om ca 6 kvm. Närhet till Grisslehamn ca 2,4 km där det finns åretruntöppen ICA , restauranger, fiskaffär, seglarskola, SPA-hotell, Ålandsbåt m.m. Ca 350m till SLbuss 637 som trafikerar Norrtälje och Stockholm. Huset har en dokumenterad fuktproblematik i grunden där besiktningsprotokoll och åtgärdsförslag finns, se gärna mer under dokument nedan. Välkommen på visning!

  • Premium
Vigelsjövägen 16C, Vigelsjö, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Vigelsjövägen 16C, Vigelsjö, Norrtälje kommun, bild 2
Vigelsjövägen 16C, Vigelsjö, Norrtälje kommun, bild 3

Vigelsjövägen 16C

Lägenhet
Vigelsjö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 395 000 kr
48,6 m²
2 rum
2 903 kr/mån
28 704 kr/m²

På Vigelsjövägen 16 C ligger denna välplanerade och fina två:a om 48,6 kvm med trevlig planlösning och fint ljusflöde. Under 2022 har samtliga väggar och tak målats om, köket tapetserats, nya dörrfoder och golvlister sats in samt nytt golv i hela lägenheten lagts så här kan man flytta in och bara bo. Ett stort plus är även lägenhetens trevliga uteplats som ligger i söderläge med många soltimmar och lugnt läge in mot föreningens innergård. Lägenheten ligger en trappa ner från entréplan. Trivsamt kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen, sovrum med plats för dubbelsäng och fräscht helkaklat duschrum. Bra läge i området med närhet till buss, bad, elljusspår och handelsområde. Ca 15 min promenad till centrum. Brf Mandelblomman är en av områdets mest populära föreningar där även hushållselen är inkluderad i den redan låga avgiften. Välskötta fastigheter med fina innergårdar och välskötta ytor, fiber finns indraget. Gemensam tvättstuga i föreningen och förråd till lägenheten finns bekvämt i markplan i samma hus. I Vigelsjö har du nära till allt, gångavstånd till centrum, närhet till skola och förskola, lokalbuss direkt nedanför huset och stort handelsområde inom en kort promenad. För den naturintresserade bjuder området på oslagbar natur. Motionsspår och ordnad badplats med strand finns några minuter bort. Välkommen på visning av en riktigt trevlig bostad!

  • Premium
Åmmanäsvägen 16, Gräddö, Norrtälje kommun
Åmmanäsvägen 16, Gräddö, Norrtälje kommun, bild 2
Åmmanäsvägen 16, Gräddö, Norrtälje kommun, bild 3

Åmmanäsvägen 16

Fritidshus
Gräddö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
6 500 000 kr
101 + 8 m²
1 909 m² tomt

Välkommen till Åmmanäsvägen 16, ett vinterbonat fritdshus med sjöläge i charmiga Gräddö. Belägen i en idyllisk omgivning, kombinerar denna 101 kvm bostad med en härlig miljö. Delad strand och delad brygga med en annan fastighet nedanför huset (se under dokument Ga:9 och Ga:10). Här finns gott om utrymme för hela familjen med många bäddar och en härlig havsutsikt som kan njutas från flera delar av huset. Stort insynsskyddat altandäck i sydväst med sol hela dagen samt ytterligare ett altandäck mot havet. Den öppna planlösningen och de generösa fönsterpartierna skapar mycket ljus och en luftig känsla som förstärker de natursköna omgivningarna. Stort härligt kök som bjuder in till gemensamma matlagningsstunder med matplats för det stora sällskapet. Det finns också två sovrum samt duschrum och toaletter. Fastigheten har gott om sängplatser totalt idag 10 st i huvudhuset och i de två ytterligare byggnaderna på fastigheten. Ett hus med havsutsikt som för närvarande används som ateljé och ytterligare ett gästhus med två dubbelrum. Stort altandäck i sydväst alternativt mot havet ger många möjligheter med sol hela dagen, havsutsikt och härliga grillkvällar. Med närheten till Gräddö hamn finns det också gott om möjligheter att upptäcka området till fots eller på cykel. Gräddö har mataffär (ICA ombud för apotek och systembolag), gästhamn med båtmack, glasscafé, kajakuthyrning, gemytliga Kvarnudden med hemtrevlig restaurang. Hit tar ni er med SL-buss eller bil. Restid med bil från Stockholm är ca 1 tim. och 15 min och cirka 25 min till charmiga Norrtälje med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer, bibliotek, badhus, konsthall med mera.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 96