Mäklarhuset Karlshamn

Mäklarhuset Karlshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Erik Dahlbergsvägen 115, null, Karlshamns kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00

Erik Dahlbergsvägen 115

Lägenhet
Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
5 263 kr/mån
5 784 kr/m²

Hörnlägenhet med gångavstånd till centrum samt bra pendlingsmöjligheter. Tvåa om 51m² med en rymlig hall, helkaklat badrum från 2019, sovrum med plats för dubbelsäng, ett uppfräschat arbetskök med anslutande matplats samt renoverat vardagsrum med utgång till balkong. Balkong i västerläge med utsikt över föreningens grönområde. Gångavstånd till centrum, kommunikationer samt mataffär. HSB BRF Trasten är en mindre bostadsrättsförening med totalt 17 lägenheter. Föreningen tillhandahåller gemensamma utrymmen så som tvättstuga, torkrum, cykelförråd mm. i samma byggnad. Parkeringsplats går att hyra, kösystem råder. Välkomna på visning.

  • Plus
Ronnebygatan 40A, Centrum, Karlshamns kommun

Ronnebygatan 40A

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
625 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
4 671 kr/mån
12 755 kr/m²

Helrenoverad tvåa på tredje våningen med balkong i sydvästläge. Bostaden är modernt renoverad med en generös takhöjd samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med grå köksinredning, mörk laminatbänkskiva, rostfria vitvaror samt integrerad diskmaskin. I köket finns plats för ett mindre köksbord/klaffbord. Helkaklat badrum (stambytt 2019/2020) med bl.a. golvvärme, spotlights och tvättmaskin. Lättmöblerat vardagsrum med panelvägg, perfekt plats för tv:n. Sovrum med morgonsol, här finns plats för dubbelsäng samt garderober. I samma byggnad finns tillgång till tillhörande matkällare och förråd samt gemensam tvättstuga. Bostaden är belägen några kvarter från Karlshamns stadskärna i korsningen av Ronnebygatan/Hantverkaregatan. Promenadavstånd till bl.a. torget, strandpromenaden, resecentrum, busshållplats mm. HSB Brf Varberg i Karlshamn är en förening med totalt 28 lägenheter fördelade på två byggnader. Föreningen har gjort löpande förbättringar på fastigheten bl a stambyte, dränering, markarbeten på innergården mm. Föreningen har bundna lån till en fördelaktig ränta några år framöver. På innergården finns gemensamt cykelförråd, grillmöjlighet samt en pergola som de boende får lov att nyttja. Föreningen erbjuder 6 parkeringsplatser på Hantverkaregatan, fritt för de boende att använda. Välkomna på visning.

  • Plus
Kyrkogatan 33A, Centralt, Karlshamns kommun
  • Mån 6 maj kl 11:30

Kyrkogatan 33A

Lägenhet
Centralt, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
950 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 229 kr/mån
16 814 kr/m²

Fräsch bostad på tredje våningen med inglasad balkong med utsikt över bl. a klocktornet och föreningens trivsamma innergård. Genomgående tvåa om 56,5m² med renoverat kök med ljus köksinredning och integrerade handtag ifrån Ballingslöv samt helkaklat badrum. Rymligt vardagsrum som rymmer både soff- och matgrupp samt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Månadsavgift om endast 3229 kr inkl. värme, TV-utbud samt bostadsrättstillägg. Kostnaden för hushållsel, vattenförbrukning, hemförsäkring, fiber samt balkongtillägg tillkommer. Inflyttningsklar bostad på ett centralt läge med promenadavstånd till allt vad Karlshamns innerstad har att erbjuda. Riksbyggen BRF Karlshamsnhus nr 6 är en stabil och välskött bostadsrättsförening som utfört löpande underhåll på byggnaderna bl.a fönsterbyte, relining, takrenovering, inglasning utav balkonger, installation av fiber mm. I samma byggnad finns tillhörande matkällare, förråd samt gemensamma utrymmen så som tvättstuga, gästlägenhet samt cykelförråd. På innergården finns boulebana, trädäck samt miljöhus. Föreningen tillhandahåller P-platser - separat kö. Fria parkeringsmöjligheter finns i närområdet. Välkomna på visning.

  • Plus
Erik Dahlbergsvägen 83, Centrum, Karlshamns kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00

Erik Dahlbergsvägen 83

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 050 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 464 kr/mån
19 091 kr/m²

Modernt renoverad tvåa på första våningen endast en halvtrappa upp med balkong i västerläge. Genomgående grått fiskbensmönstrat laminatgolv samt väggfärger som går i tonerna vitt, beige och grått. Stilrent kök med svart köksinredning med grå bänkskiva och matchande stänkskydd, här finns plats för matgrupp. Helkaklat badrum med bl.a. duschväggar och tvättmaskin. Vardagsrum med platsbyggd bokhylla i matchande väggfärg. Lägenheten helrenoverades år 2020 förutom badrummet som renoverades vid stambytet 2012/2013. Stilren och inflyttningsklar lägenhet som bör upplevas på plats. HSB Brf Trädgården är en bostadsrättsförening med totalt 36 lägenheter fördelade på två byggnader. Föreningen har gjort löpande förbättringar bl tak- och fönsterbyte, stambyte/badrumsrenovering, balkonger mm. Föreningen tillhandahåller gemensam tvättstuga och torkrum (angränsande byggnad), föreningslokal samt flera parkeringsplatser med separat kö. Månadsavgift om 3464 Kr inkl. värme, vatten samt tv-utbud. Välkomna på visning.

  • Plus
Regeringsgatan 111, Centrum, Karlshamns kommun
  • Imorgon
Regeringsgatan 111, Centrum, Karlshamns kommun, bild 2
Regeringsgatan 111, Centrum, Karlshamns kommun, bild 3

Regeringsgatan 111

Radhus
Centrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
5 500 000 kr
190 m²
6 rum
980 m² tomt

Välkomna till Regeringsgatan 111 och Innergården B & B. Nu finns möjligheten att förvärva fastigheten Sölvesborg 4 i centrala Karlshamn med en välrenommerad Bed & Breakfast, hög beläggning och goda intäkter. En härlig prunkande trädgård med träd, blommor och gräsmatta. Mysigt orangeri uppfört i den västra delen av fastigheten, möjligheter att köra in och parkera två bilar på fastigheten. Trivsam uteplats i soligt västerläge intill husets kök. Besök gärna Innergården B & B på https://www.booking.com/hotel/se/innergardens-bed-and-breakfest.sv.html och läs om gästernas fina omdömen. Det finns även länk under dokument i annonsen. Över 200 betyg från gäster och det högst rankade boendet i Karlshamns kommun med 9,5 i betyg. En stabil grund att bygga vidare på och utveckla sitt entreprenörskap. Huvudbyggnad med två våningar samt oinredd vind. Huset är ca 190 m² fördelat på två våningar. Bottenvåning med ett par sovrum, matsal, kök med pelletskamin och utgång till uteplats samt badrum/tvättstuga. Ovanvåning med helkaklat badrum/golvvärme, vardagsrum med braskamin, sovrum samt stort sovrum med klädkammare. Gårdshus om ca 94 m² där Innergården B & B har sin verksamhet. Mysig vinterträdgård med karaktär. Teglad vägg, fönster med spröjs, betonggolv och vy mot trädgården. Detta rummet nyttjas som frukostrum och sällskapsrum till gästerna på B & B. Två lägenheter om ca 32 m²: Allrum/vardagsrum med parkettgolv. Bäddsoffa, kyl/frys, tv, mikrougn och kaffe/vattenkokare. Sovrum med två bäddar i vardera lägenhet samt badrum med dusch, handdukstork och toalett. Rum med spis, fläkt tvättmaskin och torktumlare för att bedriva verksamheten. Luft/luft värmepump i lägenheter och vinterträdgård. Löpande förbättringar och underhåll har skett löpande på fastigheten från 2005 såsom: Renovering av badrum, renovering av B & B, byte av fönster, installation av kaminer, installationer av luft/luft värmepumpar, byggnation av orangeri samt uppdatering av el. Välkommen att ta en kontakt för visning (lånelöfte kommer att begäras av spekulanter inför visning enligt säljarens önskemål).

  • Premium
Erikstorpsvägen 262-10, Erikstorp, Olofströms kommun

Erikstorpsvägen 262-10

Villa
Erikstorp, Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn
595 000 kr
67 + 16 m²
3 rum
2 373 m² tomt

Fridfullt läge på Olofströms landsbygd, vackert och naturskönt område med skog, ängar och sjö. Hus i ett plan med inredd vind. Huset har nyttjats året-om men passar även bra som ett fritidshus. Bottenvåning med entré, badrum, kök, tvättstuga/groventrè, vardagsrum, sovrum och allrum med braskamin. Ljusgrått kök med vitt kakel och ekbänkskiva. Köket och badrummet renoverades 2015 av fackman. Under del av huset finns matkällare för förvaring samt varmvattenberedare och hydrofor. Delvis inredd vind med låg takhöjd. Ett rum och förvaring med plankgolv. Denna fastigheten har ett avskilt läge med naturen och skogen som närmsta granne. Väl tilltagen tomt 2 373 med gräsmatta, berg i dagen och diverse trädslag. På fastigheten finns garage/carport i sämre kondition, förråd är beläget på grannfastigheten. Djuborrad brunn samt enskilt avlopp (bör åtgärdas, ev enbart infiltrationen). Ett utmärkt läge för en rofylld tillvaro och en bra utgångspunkt för trevliga utflykter runtom i Sveriges trädgård. Välkomna att boka er till visning!

Ängsvägen 3, Mörrum, Karlshamns kommun

Ängsvägen 3

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 400 000 kr
99 + 57 m²
4 rum
918 m² tomt

Gedigen lösvirkesvilla uppförd 1969 av Nils J. Johanssons Byggnadsfirma (Per Johansson). Helteglad villa med sadeltak av betongpannor (-08), isolerglasfönster (Traryd-07/-09) samt krypgrund och platta på mark. Fastigheten är belägen på ängsvägen med begränsad trafik, ypperligt för en barnfamilj och på gångavstånd är Mörrums nya skola. Villan är sammanlagt 156 m² fördelat på ett plan med 99 m² boarea och 57 m² biarea, samt en lättskött tomt med baksida i söderläge och framsida med asfalterad uppfart och stenbelagd gång till entrén. Bo-arean är fördelad på ett vardagsrum (ca 24 m²), tre separata sovrum (ca 8-13 m²), badrum och praktiskt kök med god förvaring och arbetsyta. Från köket nås biarean med egen entré, mindre badrum, garage, tvättstuga, pannrum och förråd som kan nyttjas till kontor eller som ett extra sovrum. Sällsynt tillfälle att förvärva en helteglad villa i ett plan med minimalt yttre underhåll, tillsammans med en lättskött trädgårdstomt. Härlig inglasad altan i söderläge med uteplatser intill. Värmesystem med kombipanna från 1988 samt luft/luft värmepump. Fiber finns möjlighet att ansluta till i gatan utanför. Välkomna att boka er till visning!

Hantverkaregatan 33, Centralt, Karlshamns kommun
  • Fre 3 maj

Hantverkaregatan 33

Radhus
Centralt, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
2 250 000 kr
110 m²
3 rum
114 m² tomt

Välkomna till Hantverkaregatan 33, ett gatuhus i centrala Karlshamn fördelat på två plan med inredd vind. Fastigheten genomgick en större ombyggnation i mitten utav 80-talet. Entréplan med hall, badrum samt två rum (genomgångsrum) som idag används som sovrum och arbetsrum. Ovanvåning med praktiskt arbetskök samt öppen planlösning med matplats i kombination med vardagsrum i vinkel, härifrån nås balkongen där du kan njuta av kvällssolen. Vinden är inredd med en stor öppen yta som kan användas till ex. sovrum, förvaringsutrymme mm. Direktverkande el samt två braskaminer, en på vardera plan. Från bostadshuset nås den lättskötta innergården som är stensatt och insynsskyddad. I anslutning till innergården finns ett putsat uthus som rymmer tvättstuga, matkällare, förråd/snickarbod samt ett rum som kan användas för ex. diverse hobbies, tonårshäng eller liknande. Fria parkeringsmöjligheter finns i närområdet. Bostaden lämpar sig för den mindre familjen som vill skapa ett framtida drömhem med lättskött utemiljö och uthus där möjligheterna är många. Fastigheten är belägen med endast en kort promenadsträcka till torget, dessutom har du nära till Karlshamns fina strandpromenad, resecentrum, kallbadhus mm. Besiktning samt energideklaration är utförd på fastigheten inför försäljningen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul - kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkomna på visning.

  • Plus
Hantverkaregatan 45, Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Hantverkaregatan 45, Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun, bild 2
Hantverkaregatan 45, Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun, bild 3

Hantverkaregatan 45

Villa
Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
3 800 000 kr
295 m²
9 rum
651 m² tomt

Detta gårdshus är uppfört 1897 i kvarteret Halmstad i centrala Karlshamn. Vacker exteriör med liggande träpanel, smyckad takfot, falsat tak och takkupor mot Hantverkaregatan i öster. Interiör med ekstavsparkett, spegeldörrar, två vackert utsmyckade kakelugnar, arbetade golvsocklar och tak utsmyckade av dekorationsmålaren Wickström den äldre. Takhöjden om cirka tre meter ger rymd tillsammans med rikligt ljusinsläpp från fönsterna. Gårdshuset rymmer hela nio rum varav tre sovrum med möjligheter för fler sovrum. Längan som sträcker sig från köket och väster finns möjligheter att inreda till kontor eller en lägenheten om ca 75 m². Salong med vackert plankgolv, kakelugn och middagsbord för flera gäster. Genomgångsrum/bibliotek samt sällskapsrum med kakelugn. Oktagon-format rum utsmyckat med takmålning, egen entré och möjlighet för en till eldstad. På bottenvåningen finns även ett rymligt kök med ljus inredning, badrum och ett stort luftigt rum med burspråk som vetter mot gården. Ovanvåning med tre väl tilltagna sovrum, ett större allrum med burspråk samt badrum/tvättstuga. Härlig insynsskyddad trädgård med gräsmatta, träd och plank som ramar in fastigheten mot väster. Infart belagd med byasten, parkering för 2-3 bilar samt fristående förrådsbyggnad. En fastighet med mycket stor potential och möjligheter, gårdshuset har en boarea om ca 295 m². Kontakta fastighetsmäklaren för enskild visning.

  • Premium
Bjärnösundsvägen 224, Köpegårda, Karlshamns kommun
  • Imorgon
Bjärnösundsvägen 224, Köpegårda, Karlshamns kommun, bild 2
Bjärnösundsvägen 224, Köpegårda, Karlshamns kommun, bild 3

Bjärnösundsvägen 224

Fritidshus
Köpegårda, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
2 250 000 kr
93 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Huset rymmer 3 sovrum med totalt 8 sängplatser, gäststuga med ytterligare tre sängplatser.. Ett hus med mycket trevliga sociala sällskapsytor och uteplatser i tre väderstreck. Kök med stor matplats intill, direkt utgång till rum med öppen spis och det härliga stora uterummet. Trädäck intill uterummet med morgonsol. Vardagsrum med öppen spis, utgång till uteplats i västerläge. Entré till huset med bra förvaringsutrymme och tvättstuga. Härlig trädgårdstomt med mycket yta för lekar och platser för avkoppling, tomten gränsat till naturtomt med berg på baksidan. Två infarter varav en delas med grannfastigheten. Gäststuga på tomten med ytterligare sängplatser samt redskapsbod. Fastigheten har kommunalt sommarvatten och vintervatten som delas med 4 fastigheter. Enskild avlopp med septiktank (avlopp är anlagt av föregående ägare, ingen dokumentation finns avseende avloppet). Fastigheten ingår i Karlshamn energis utbyggnad av kommunalt vatten/avlopp och anslutning planeras mellan 2023-2025. Köpegårda erbjuder vacker natur inpå knuten. Vackra omgivningar i Blekinges kustband för återhämtning och avslappning. Vid Köpegårdaviken finns kommunala båtplatser (40 st). Välskött badplats med brygga och grillplats. Skärgårdsidyllen Tjärö ligger inom fem minuters båtfärd från fastigheten och är trafikerad med färja från Järnavik. På ön finns både restaurang och café, bastuflotte och utegym. I närområdet kan ni ta del utav Sveriges sydligaste skärgård, avnjuta en viltmiddag på nordens största safaripark Eriksberg. Utflyktsmålen är oräkneliga i denna delen av Sverige. Inom ett par timmars bilfärd nås solen och vindarnas ö, västkusten, österlen och de djupa småländska skogarna. Nuvarande ägare säljer huset möblerat och tillträdet är flexibelt. Överlåtelsebesiktning är utförd. Välkomna att boka er till visning!

  • Premium
Porsvägen 10, Korpadalen, Karlshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Porsvägen 10

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
2 395 000 kr
121 + 113 m²
4 rum
900 m² tomt

Välunderhållen villa med ekonomiskt uppvärmningssystem, mekanisk frånluftsventilation och låg driftkostnad. Uteplats och inglasad altan i soligt söderläge (ca 56m²) tillsammans med lättskött och insynskyddad trädgårdstomt med gräsmatta och häckar/staket runtom. På entréplan rymmer villan tre separata sovrum och ett stort vardagsrum i vinkel, med möjlighet att dela av rummen för både ett och två till sovrum på entréplan. Vitt och trevligt kök med matplats och utgång till altan i söderläge. Badrum med kakel och klinker/vattenburen golvvärme samt gästtoalett. Källare under hela huset med gästrum, stort allrum med öppen spis och badrum med bastu. Tvättstuga med matkällare intill samt pannrum och groventrè med utgång till garage. Uppfart med plats för 2-3 bilar och isolerat garage med elstyrd port. Kontinuerliga förbättringar/underhåll såsom: värmesystem, renovering av badrummen, takbyte, fönsterbyte, fiber och tillbyggnad av uteplats/altan. Behagligt område för barnfamiljer, bra utbyggt med cykel/gångbanor. Område med flera lekplatser och grönområden. Närhet till skog och natur samt centrala Asarum. Kommunikationer med buss till Karlshamn och bra pendlingsläge med närhet till E22:an. Överlåtelsebesiktning och energideklaration finns att läsa under dokument och filer! Offert för solpaneler och värmesystem under dokument och filer. Välkomna att boka er till visning!

Musseronvägen 47, Södra Prästslätten, Karlshamns kommun

Musseronvägen 47

Lägenhet
Södra Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 795 000 kr
105 m²
4 rum
6 459 kr/mån
17 095 kr/m²

Välkommen till Musseronvägen 47 i Södra Prästslätten. Här erbjuds en inflyttningsklar bostad med villakänsla som helrenoverades 2021 i modern stil. Genomgående grått laminatgolv och ljusa väggar. Vitt L-format kök med bl a bra arbetsyta, rostfria vitvaror samt plats för matgrupp. Två badrum, ett på vardera plan med golv- och väggmatta varav ett med dusch och ett med bubbelbadkar. Ljust vardagsrum med en platsbyggd tv-bänk samt utgång till trädgårdens baksida. Samtliga tre sovrum är rymliga och placerade på ovanvåningen tillsammans med en stor klädkammare. Lättskött hörntomt i anslutning till bostaden som den boende får lov att nyttja och ansvarar för att hålla iordning. Vid entrén finns en stenbelagd uteplats där ni kan njuta utav dags- och kvällssolen samt ett tillhörande förråd. Här har ni närhet till förskola, skola, naturområde samt kort promenadavstånd in till Karlshamns Centrum. Ett bekvämt och infyttningsklart boende som passar alla åldrar. Riksbyggens BRF Karlshamnshus nr 12 är en äkta bostadsrättsföreningen med totalt 34 bostadsrätter som är uppförda år 1989. Föreningen har utfört löpande underhåll och renoveringar på fastigheten. Bostaden är ansluten till fiber. Avgift om 6459 kr/mån inklusive värme, vatten, bostadsrättstillägg samt ett grundutbud av Tv-kanaler. En tillhörande parkeringsplats för endast 125 kr/mån tillkommer samt fria besöksparkeringar i området. I närområdet finns förskola, skola, motionsslinga mm. Dessutom har ni promenadavstånd till Karlshamns innerstad. Välkomna på visning.

Prästslättsvägen 22, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 22

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
275 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/6
3 320 kr/mån
7 143 kr/m²

Välplanerad 1:a i Prästslätten om 38,5m² Ljust och fräscht kök med matplats för 3-4 personer. Vardagsrum inrett med soffgrupp och sovalkov med plats för en dubbelsäng (180cm). Fräscht badrum med dusch,handdukstork, handfat och toalett. Entré med klinker och garderob för förvaring. Bostadsrätten är belägen på våning två och fönster vetter mot öster med morgonsol. I byggnaden finns hiss, gemensam tvättstuga samt förråd. 3 320 kr/månadsavgift som inkluderar värme, tv-kanaler, bredband, bostadsrättstillägg och renhållning. Kostnad för hushållsel, vatten och hemförsäkring om ca 570 kr/månad. Trivsam bostadsrättsförening i utkanten av centrala Karlshamn, närhet till tåg/buss och väl utbyggd cykel/gångväg. I områdets närhet finns trevliga promenadstråk med vacker natur. Aktivt föreningsliv och heltidsanställda fastighetsskötare. Välkomna att boka er till visning!

  • Hiss
Norra Fogdelyckegatan 2F, Nya stan, Karlshamns kommun

Norra Fogdelyckegatan 2F

Radhus
Nya stan, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
2 475 000 kr
120 + 60 m²
5 rum
143 m² tomt

Välkommen till Norra Fogdelyckegatan 2F i Nya Stan! Centralt beläget Radhus, närhet till centrala Karlshamn, grönområden och skolor. Lättskött radhus med fasad av kalksandsten och omläggning tak utfört 2017. Liten nätt trädgård med bod, stensatt uteplats och gräsmatta/staket. Radhuset är 120 + 60 m² fördelat på två plan med källare. Bottenvåning med kök, vardagsrum och gästtoalett. Ovanvåning med fyra separata rum samt badrum med golvmatta och badkar. Källare under hela huset med förvaring, allrum och tvättstuga/dusch. Ekonomisk bostad med låg driftkostnad och centralt läge med möjlighet att gå och cykla till skolor, jobb och aktiviteter. Fastigheten hör till samfälligheten Karlshamn Uppland S:1 där garage, underhåll/el och renhållning hanteras för en årsavgift om 3 000 kr. Till fastigheten hör därmed egen garageplats. Närhet till lekplats. Överlåtelsebesiktning samt energideklaration är utförd. Ägaren kommer att teckna en dolda-fel försäkring för fastigheten. Välkomna att boka er till visning!

Kraftvägen 7, Svängsta, Karlshamns kommun

Kraftvägen 7

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
875 000 kr
92 + 60 m²
3 rum
995 m² tomt

Denna villan är fördelad på 1½ plan med källare (92m²+60m²). Bottenvåning med entré, toalett, badrum, vardagsrum och kök. Ovanvåning med två separata sovrum samt hall. Källarvåning med förråd, pannrum och tvättstuga. Fastigheten är belägen på Kraftvägen med närhet till Hundsjön, busslinje till och från Karlshamn, skolor och centrala Svängsta. Lugnt och behagligt villaområde med närhet till vackra miljöer. Trädgårdstomt med staket på framsidan, samt enkel carport och uppfart med plats för 2 bilar. Baksidan av trädgården vetter i nordväst-läge, altan med morgon/förmiddagssol. Utförda renoveringar: Takbyte utfört 2023 (papp,läkt,pannor). Badrum och gästtoalett renoverades 2019. Luft/vatten värmepump installerad 2023 för låga driftkostnader samt kök renoverat 2022. Välkomna att boka er till visning!

Tärnö byväg 120-0, Hällaryds skärgård - Tärnö, Karlshamns kommun

Tärnö byväg 120-0

Villa
Hällaryds skärgård - Tärnö, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
3 250 000 kr
60 m²
3 rum
1 288 m² tomt

Skärgårdsidyllen Tärnö är de största av öarna i Karlshamns skärgård. Njut av en sommardag vid Sandvik, promenera till fyren och Drakaberget för att blicka ut över horisonten och Blekinges kustlinje. Vid laxboden kan ni bli serverade läckerheter och här finns även en enklare handelsbod med väsentliga produkter till hushållet. Stuga med stående träpanel, plintgrund och sadeltak. Fastigheten är ansluten till både el, fiber och kommunalt vatten/avlopp. Enkelt kök med matplats för 4-6 personer tillsammans med sovrum, rum med matbord, allrum med öppen spis och entré med en extra sovplats. I byggnaden intill ryms två förråd tillsammans med ett badrum. Med enkla medel kan stugan byggas om för 2-3 fristående sovrum tillsammans med kök/matplats/allrum i fil. Fastigheten är del i gemensamhetsanläggning där fastigheten har rätt till en båtplats samt rätt att utnyttja stig/väg från och till bryggan för fastigheten. Fastigheten har även ett officialservitut vid närliggande brygga för tilläggsplats av båt samt rätt att nyttja stig från och till bryggan. Så när fastlandets gäster kommer på besök finns det alltid två båtplatser att tillgå, förutom den kommunala gästbryggan och förbindelsen med fastlandet via skärgårdsbåt. Välkommen att boka en privat visning!

Rosenvägen 20, Hunnemara, Karlshamns kommun

Rosenvägen 20

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
850 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 139 kr/mån
12 057 kr/m²

Hörnlägenhet om ca 70,5 m² på fjärde våningen med balkong. Välplanerad lägenhet med rymlig och möblerbar hall med svart klinkergolv. Renoverat kök med högblank köksinredning samt helkaklat badrum med bl.a tvättmaskin. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen som ligger i sydvästläge, härifrån har du utsikt över föreningens innergård. Två sovrum med garderober samt praktisk klädkammare. Månadsavgift om 5139 Kr inkl. värme, vatten, tv-utbud samt bostadsrättstillägg. Välplanerad trea i trivsam bostadsrättsförening. BRF Karlshamnshus nr 4 är en bostadsrättsförening med totalt 110 lägenheter. I samma byggnad finns tillgång till vindsförråd, källarförråd, gemensamt cykelförråd samt bastu. Tvättstuga och övernattningslägenhet finns i angränsande byggnad. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller flertalet parkeringar samt garage som kan hyras av de boende mot en kostnad per månad - separat kö. Innergården är lummig och välskött. Hunnemara är ett naturnära område med närhet till havet med både kallbadhus och väggabadet, motionsslingor, friskvårdsanläggningar, servicebutik mm. samt cykelavstånd till Karlshamns centrum. Välkomna på visning.

Hunnemaravägen 27, Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 27

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/6
4 652 kr/mån
16 831 kr/m²

Renoverad och ombyggd trea som idag är en stor tvåa med ett rymligare vardagsrum med plats för matgrupp. Bostaden helrenoverades 2009 och därefter har bl.a. delvis nya vitvaror bytts ut. Vitt ljust kök, helkaklat badrum med badkar, stort vardagsrum med parkettgolv och valv mellan vardagsrum och tidigare sovrum, här är en perfekt plats för stor matgrupp. Ett sovrum med parkettgolv. Förvaring finns i form utav klädkammare och skjutgarderober i hall och sovrum. Inglasad balkong i söderläge. En social bostad med ombyggd planlösning på våning 3/6. Månadsavgift om 4652 kr inkl. värme, vatten, tv-utbud samt bostadsrättstillägg. Populär bostadsrättsförening med stabil ekonomi och som utfört löpande förbättringar/underhåll bl a inglasning av balkonger, fönsterbyte, uppfräschning av innergård mm. Föreningen erbjuder möjlighet till att hyra P-plats, garage samt gästlägenhet. På innergården finns tillgång till uterum med grillmöjligheter. Gemensam fräsch tvättstuga och cykelrum samt två tillhörande förråd i samma byggnad. Välskött område med naturnära omgivning samt promenadavstånd till mataffär, centrum, kallbadhus mm. Välkomna på visning.

  • Hiss
Moränvägen 20, Svängsta, Karlshamns kommun

Moränvägen 20

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 575 000 kr
106 + 119 m²
6 rum
924 m² tomt

Familjevilla i Svängsta med hela 6 rum varav 4 sovrum, möjlighet till 5 sovrum. Belägen på lugn återvändsgata med gångavstånd till förskola och skola. Hjältevadshus uppfört 1978, huset är uppfört i flera etage som ger en bra planlösning för en barnfamilj. Stora kostsamma renoveringar utförda sedan 2019. Dagvattenledningar/dräneringsrör och montering av isodrän är utfört 2019 samt effektiv luftvattenvärmepump nyinstallerad 2023. Renoveringar utförd av tvättstuga, allrum, entré, vardagsrum och sovrum 2020. Fiber installerat. Stort vardagsrum i vinkel som går att dela av för ett till sovrum. Stort kök med matplats och utgång till altan i österläge. Badrum med dusch samt tvättstuga med dusch. Allrum/sällskapsrum med insatskamin. 4 separata sovrum invändigt och källaren rymmer mycket förvaring, vidbyggt garage. Lättskött plan tomt med gräsmatta som avgränsas med häckar och staket mot grannar samt mot skogsparti i österläge. Uteplats intill entrén och stor altan med utgång från kök/matplats. Asfalterad uppfart med plats för 1-2 bilar. Närhet till förskola, skolor, kommunikationer, restauranger och servicebutik. Promenera längs Mörrums-åns vandringsleder. 15 minuter med bil till centrala Karlshamn med ett rikt utbud av restauranger, kulturliv, skärgårdsbåtar och torghandel. Från Mörrum avgår tåg varje dag till Malmö/Köpenhamn. Överlåtelsebesiktning och energideklaration utförd. Välkomna att boka er till visning!

Bräknebodavägen 175-4, Forneboda, Karlshamns kommun

Bräknebodavägen 175-4

Villa
Forneboda, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 650 000 kr
95 + 2 m²
4 rum
1 013 m² tomt

Välkommen till Bräknebodavägen 175-4! Fastigheten är belägen på landsbygden inbäddad i vackert Blekingskt landskap. 2 km till närmsta byn Mörrum med nybyggd skola, butiker, tågförbindelse till Köpenhamn. Mörrum erbjuder flertalet aktiviteter som ishall, golfbana, paddelbanor, skytteklubb, bollsporter och ridanläggning. Villan är uppförd i 1½-plan med manzardtak, liggande träpanel och kopplade fönster. Kommunalt vatten och eget avlopp (anlagt 2012 av entreprenör). Lättskött tomt med gräsmatta (automatisk gräsklippare) och singlad infart/parkering till den kommunala vägen. På fastigheten finns två större förråd med möjligheter samt uteplats med vedeldad tunna. Bottenvåning; Entré med klinker och trappa till ovanvåningen. Kök med praktiskt klinkergolv och luckor av ljust trä. Vardagsrum och matsal med slipade plankgolv, kakelugn i vardagsrummet. Matsalen är direkt ansluten till köket och till altan under tak i västerläge med en fin vy över äng och skog, helt insynsskyddat läge. Groventrè/tvättstuga samt toalett med klinker. Ovanvåning med hall/kontor, badrum med kakel och klinker/golvvärme. Sovrum med platsbyggd garderob, plats för dubbelsäng och fönster som vetter mot äng och skog. Ett mindre sovrum/kontor/klädkammare med slipat plankgolv, stora sovrummet behöver passeras för att komma in till detta rum. Bra standard med löpande underhålla och förbättringar senaste 15 åren såsom fasadpanel, tilläggsisolering, renovering av kök och badrum, tillbyggnad av altan och uteplats med vedeldad tunna. Fastigheten är ansluten till fiber, BOA/BOA 95m²/2m² enligt mätning av ägaren. Driftkostnad om ca 3 600 kr/månad. Välkomna att boka er till visning!

Prästslättsvägen 12, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 12

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
950 000 kr
107 m²
4 rum
vån 7/7
7 955 kr/mån
8 879 kr/m²

Tillfälle att förvärva en rymlig 4:a på våning 7/7 med fantastiskt utsikt, hiss finns. Renoverat kök med bl.a. ljus köksinredning med integrerade handtag samt två helrenoverade badrum varav det ena med dusch och det andra med bubbelbadkar. Vardagsrum som nås ifrån både hall och kök. Här finns tre rymliga sovrum. Gott om förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt praktisk klädkammare. Balkong i västerläge med markis och fantastisk vy ut över området. Till bostaden finns två separata entréer. Ett tillhörande förråd samt gemensam tvättstuga finns i källarplan. Barnvänligt område med närhet till förskola och skola samt lekplatser på området. Gångavstånd till både skogsmiljö och centrum. En bostad som lämpar sig för alla åldrar. BRF Karlshamnshus nr 11 är Karlshamns största bostadsrättsförening med närhet till både natur och kort promenadavstånd till centrum. Välskött bostadsrättsförening som utfört flera renoveringar så som stambyte, installation av fiber, renovering av tvättstugor mm. Trivsam innergård med tillgång till bl a lekplats, grillplats, hundrastgård, boulebana mm. Fina omgivningar med skog och natur intill samt kort promenad- och cykelavstånd till allt vad Karlshamn har att erbjuda. Välkomna på visning.

  • Plus
  • Hiss
Nygårdsvägen 4c, Mörrum, Karlshamns kommun

Nygårdsvägen 4c

Lägenhet
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
575 000 kr
77,7 m²
3 rum
vån 3/3
4 060 kr/mån
7 400 kr/m²

Ljus och trevlig trea med närhet till centrala Mörrum! Bostadsrätten är belägen på gaveln med fönster i tre väderstreck. Stor och rymlig bostadsrätt om ca 77m², två sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och stor garderob vid entrén. Härlig inglasad balkong i söderläge med utgång från vardagsrummet. Vitt stilrent kök med grå bänksskiva, vitt kakel samt vitrin. Smakfullt badrum med kakel och klinker, dusch med glasvägg och toppmatad tvättmaskin (renoverat 2014 i samband med stambyte). Från månadsavgiften avsätts 94 kr i månaden till den inre reparationsfonden. BRF Laxen är en välskött bostadsrättsförening som utfört kontinuerliga underhåll och förbättringar så som byte av tak, stammar, fönster mm. På innergården finns lekplats, stenbelagd uteplats med grillmöjligheter, miljöhus samt cykelförråd. I angränsande byggnad finns tillgång till tvättstuga, förråd i samma byggnad. Centralt läge med gångavstånd till Mörrums-ån, kommunikationer, tågstation, förskola, nya skolan med mera. Välkomna på visning!

Gärdesvägen 16, Hästaryd, Karlshamns kommun

Gärdesvägen 16

Villa
Hästaryd, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 495 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
949 m² tomt

Eksjöhus uppfört 1972, enplansvilla med källare. Välplanerad enplansvilla med lättskött tomt, carport, stenbelagd uppfart och inglasad altan med uteplats i soligt söderläge. Ägaren har utfört flertalet förbättringar och renoveringar löpande såsom altan, fönster, tak, värmesystem med mera. Bottenvåning med fyra rum varav 3 separata sovrum. Badrum med badkar samt kök med utgång till den inglasade altanen i söderläge. Källaren rymmer ypperliga förvaringsmöjligheter, sällskapsrum och extra sovrum för gäster eller barn. Väl tilltagen tvättstuga med dusch, pannrum, stort förråd och matkällare. Allrum/f.d. gillestuga samt toalett. F.d. Frisersalongen kan inredas till hobbyrum, gästrum eller tonårsrum med egen ingång. Lättskött villa med fasad av kalksandsten och fasadpanel är uppdaterad. Stor uppfart med plats för flera bilar samt carport med plats för en bil. Trädgårdstomt med plan och lättskött gräsmatta. Fiber anslutet. Bostadsområde med närhet till förskola och Jössarinken. Väl utbyggda gång och cykelbanor i Mörrum. I centrala Mörrum finns tågförbindelse med Köpenhamn, Nybyggd skola, kommunikationer, livsmedelsbutiker och restauranger. Det finns vackra omgivningar längs Mörrumsån och i Mörrum erbjuds aktiviteter såsom fiske, golf, paddel, bollsporter, ridning, skytteförening och mycket mera. Besiktning och energideklaration utförd. Ägaren har för avsikt att teckna en dolda-fel försäkring. Välkomna att boka er till visning!

Hunnemaravägen 11, Gullbergslyckan/Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 11

Lägenhet
Gullbergslyckan/Hunnemara, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
275 000 kr
19 m²
1 rum
vån 3/4
1 699 kr/mån
14 474 kr/m²

Mindre bostadsrätt om ca 19 m² i Hunnemara Entré med klinker samt garderob. Badrum med kakel och klinker. Dusch, handfat, handdukstork och toalett. Vardagsrum med parkettgolv samt pentry. Månadsavgift 1 699 kr/månad inkl värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg och hushållsel. Hushållsel kommer från 2024 faktureras separat av bostadsrättsföreningen, bostadsrättsföreningen bekostar nätavgiften för elen. BRF Karlshamnshus nr 4 är en välskött bostadsrättsförening med totalt 110 lägenheter. I samma hus finns tillgång till stort tillhörande vindsförråd, matkällare, gemensamma tvättstugor, övernattningslägenhet samt cykelförråd. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller flertalet parkeringar samt garage som kan hyras av de boende mot en kostnad per månad - separat kö. Innergården är lummig och kan nyttjas utav de boende i området. Gullbergslyckan ligger på ett naturnära område med närhet till havet med både kallbadhus och väggabadet, motionsslingor, friskvårdsanläggningar, servicebutik mm. samt cykelavstånd till Karlshamns centrum. Välkomna på visning!

  • Plus
Apollovägen 15, Högadal, Karlshamns kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Apollovägen 15

Radhus
Högadal, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 850 000 kr
142 + 36 m²
4 rum
177 m² tomt

Trivsamt radhus om 177 m² på högt läge i populära Högadal. Bostaden har genomgått flera löpande renoveringar och förbättringar under åren. Här finns idag ett uppfräschat ljust kök, helkaklat badrum och toalett samt fyra rum varav tre sovrum. Praktisk planlösning som går att ändra utifrån era behov och önskemål. Uppvärmning sker via el-radiatorer samt luft/luft värmepump. Fiber är installerat. Två uteplatser varav en stenbelagd på framsidan i västerläge samt trädäck på baksidan i österläge dessutom finns det en balkong med glasräcke där ni har utsikt över Högadals takåsar. Tillhörande garageplats med fjärrstyrd port samt fria parkeringar i området. Välskött radhus med praktisk och flexibel planlösning som passar både den mindre och större familjen. Välkomna på visning.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 27