Mäklarhuset Karlskrona

Mäklarhuset Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Polhemsgatan 16, POLHEMSGATAN, Karlskrona kommun

Polhemsgatan 16

Övrigt
POLHEMSGATAN, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
5 000 000 kr
1 029 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Riksvägen 87, Lyckeby, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Riksvägen 87

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
2 750 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
940 m² tomt

Helrenoverad familjevilla med centralt läge i Lyckeby. Entréplan med stilrent umängeskök och vardagsrum i öppen planlösning. Vitvaror i rostfritt utförande och kyl/frys med ismaskin. Helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat och golvvärme. Ovanvåning med tre bra sovrum och platsbyggda garderober. Balkong. Helkaklad gäst-wc. Källare med gott om utvecklingsmöjligheter. På tomten finns ett stort garage med plats för en eller flera bilar. Bra tomt med gott om plats för familj och vänner. Uppvärmning via fjärrvärme. Ett boende i toppskick med närhet till service, handel, skola, idrottsplats och kollektivtrafik. Måst upplevas! Välkommen på visning.

Vanadisgatan 6, Elleskär, Karlskrona kommun

Vanadisgatan 6

Villa
Elleskär, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
10 000 000 kr
420 + 32 m²
11 rum
2 098 m² tomt

"VILLA ELLESKÄR"! - Under 1900-talets första årtionde lät löjtnant Kugelberg uppföra en grosshandlarvilla för sin familj på ön Elleskär, ett stenkast från Karlskrona centrum, i klassisk Schweizerstil. En genomgripande ombyggnad på 60-talet gav villan sitt nuvarande utseende enligt dåtidens stilideal och mycket av sekelskiftescharmen försvann. Villan delades i två rymliga (ca 200kvm styck) bostäder där den ena har hyrts ut med bra intäkter. Läget och utsikten finns dock kvar. Bottenvåningen rymmer flera sov/arbets/gästrum, gott om plats för umgänge, stort kök och klassisk glasveranda. Även vackra stavparkettgolv, dubbeldörrar och eldstad. Badrum av äldre datum. Ägarbostaden en trappa upp har även den en fantastisk rymd, liknande kvaliteter och många rum för familj och vänner. Eldstad. Balkong i väster. Från detta plan har man även access till vindsvåningen och "pigtrappa" till trädgården. Utmärkt för den stora familjen, generationsboende, företagaren med hemmakontor eller för dig som hyra ut. Läget behöver knappast beskrivas, här låter vi bilderna tala. Ett generellt moderniseringsbehov bedöms föreligga. Insynsskyddad och uppvuxen hörntomt med stensatta gångar, syrenbuskar, fruktträd och rabatter, flera uteplatser beroende på väder och vind. Dubbelgarage med fjärrstyrda portar. Vedbod (Blivande gäst/lekstuga?). Besiktigat.

Korpavik 111, Brömsebro, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Korpavik 111

Villa
Brömsebro, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Karlskrona
2 750 000 kr
178 + 42 m²
6 rum
8 486 m² tomt

STOR FAMILJEVILLA MED GOTT OM UTVECKLINGSMÖJLIGHETER! - Villan från tidigt 30-tal har genom åren genomgått både till- och ombyggnader. Genomgående hall, modernt kök, två stora vardags/allrum varav ett med härligt ljusinsläpp och ryggåstak. Gott om plats för umgänge. Bra badrum med tvättmaskin och golvvärme. Centraldammsugare. Belysningen kan styras via app (Plejd). Stor terrass med markis och härliga vyer. Isolerat garage/förråd. Ovanvåning med tre sovrum varav ett tornrum om ca 25kvm. Välskött tomt med markbelysning och stora ytor. Gårdshus/friliggande garage med gästrum och förråd. Välkomna på visning!

  • Plus
TORSÅS KROKA 4:28 - 4:38, Söderåkra, Torsås kommun
TORSÅS KROKA 4:28 - 4:38, Söderåkra, Torsås kommun, bild 2
TORSÅS KROKA 4:28 - 4:38, Söderåkra, Torsås kommun, bild 3

TORSÅS KROKA 4:28 - 4:38

Tomt
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Karlskrona
325 000 kr
825 m² tomt

Nu finns chans att förverkliga drömmen om ett nybyggt hus i idylliska Djursvik. Tomterna har ett härligt, lantligt läge i lugn miljö och närhet till både vatten och natur! Tomten säljs utan någon förbindelse till specifik husleverantör. Området är detaljplanerat. Anslutning för VA/avlopp, el och fiber tillkommer enligt Torsnet's taxa. Kontakt Torsnet: Hemsida: https://torsnet.se/ Telefon: 0486-332 52 Anslutning för fiber enligt Torsnet's taxa: Anslutning för fiber (folkbokförd på adressen): 19900:- Anslutning för fiber (ej folkbokförd på adressen): 21490:- Kontakt Torsnet: Hemsida: https://torsnet.se/ Telefon: 0486-332 53

  • Premium

Visar alla 5