Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kristinebergs Strand 3, 5tr, Kungsholmen / Kristineberg, Stockholms kommun

Kristinebergs Strand 3, 5tr

Lägenhet
Kungsholmen / Kristineberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
7 150 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 5/6
5 151 kr/mån
101 418 kr/m²

Drömboende invid Mälaren som presenterar ett högt hörnläge och dubbla balkonger som omges av grönska och vatten. Här flyttar du till en Stockholmsidyll med sjö- och båtliv precis utanför dörren och där sommarens tidiga morgondopp och svalkande kvällsdopp ligger nära till hands. Det är onekligen utsikten som präglar denna fantastiska hörnlägenhet som ligger belägen i det första huset på strandpromenaden och ger dig en vidsträckt panoramavy med lång distans till närmaste granne. Lägenheten är något utöver det vanliga med ett fritt och insynsskyddat läge samt stora fönsterpartier i två väderstreck. Med två rymliga balkonger som bjuder på sol från tidig morgon till sommarkvällens ankomst får du två extra uterum att njuta av under sommarhalvåret. Du finner en social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt generösa ytor att umgås med vänner och familj. I master bedroom möblerar du med dubbelsäng och vaknar till utsikten över Ulvsundasjöns lockande vatten. Lägenhetens andra sovrum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. I såväl de båda sovrummen som i hallen finner du mycket bra förvaring. Det lyxigt stora badrummet är inrett med dubbla handfat och en kombinerat tvättmaskin/torktumlare för en enklare vardag. Lägenheten ska absolut upplevas på plats! På soliga Kristinebergs Strand bor du med innerstans häftigaste sjöläge med marin närhet, rofylld boendemiljö och grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor i din direkta närhet. Boende i närliggande föreningar har förtur till båtplats utanför porten och strandpromenaden kantas av restauranger som Piren Restaurang, Lilys Burger, Beirut bistro, glassbarer, bagerier och flera Sushi-ställen. Kungsholmsborna letar sig hit under soliga sommarkvällar för att avnjuta god mat och en helt magisk solnedgång. Kristinebergsparken ligger också nära med härlig grönska och en barnvänlig sektion med lekplats för barnen samt fotbollsplan med konstgräs och en populär Skate-park. Bad och solmöjligheter finner du längs hela Kristinebergs strand samt Hornsbergs strand som erbjuder flertal badbryggor, sittplatser och grillmöjligheter. Lindhagensgallerian ligger i området och här har du allt du behöver i form av service och mer därtill. Apotek, Systembolag, stort garage med goda parkeringsmöjligheter, caféer, frisör, inrednings- och designbutiker samt Stockholms största Ica Maxi som erbjuder ett utomordentligt sortiment. Brf Mälarstrand 2 är en ytterst välskött förening med god ekonomi som huserar i en barnvagns- och handikappvänlig fastighet med dubbla entréer varav en i markplan och med stor hiss. I källaren finns ett rymligt förråd som tillhör lägenheten och i fastigheten finns bonusar som bland annat gästrum, bastu och hobbyrum.

  • Balkong
  • Hiss
Hantverkargatan 79, 3 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Hantverkargatan 79, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
7 475 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/6
2 331 kr/mån
98 355 kr/m²

Ljus, stilren och ytterst välplanerad sekelskiftestrea i mycket bra skick. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Riddarfjärden, Rålambshovsparken och Fridhemsplan i närområdet. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak, takrosett, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök (2020) samt helkaklat badrum med tvättmaskin, delvis renoverat 2021. Det finns elektroniska rullgardiner i sovrummet som styrs med fjärrkontroll, samt en HUE bridge till köksbelysningen som ingår. Ypperlig förvaring med ett flertal garderober och klädkammare. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 5 kvm. Låg avgift i äkta förening som äger marken och har låg belåning. Äkta och stabil förening med låg belåning och som äger marken. Stilfull fastighet anno 1912 med vackert trapphus och hiss. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden några minuter bort. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Petite France, Orangeriet och AG. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. I närområdet finns Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Ett flertal förskolor och skolor finns i närområdet. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med grön och blå tunnelbanelinje och bussar som tar dig till stadens alla hörn samt flygbuss till Arlanda och Bromma flygplats precis runt knuten. Endast ca 15 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda Express.

  • Plus
  • Hiss
Kungsholms Hamnplan 3 B, 1,5 tr (vån 2), Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15

Kungsholms Hamnplan 3 B, 1,5 tr (vån 2)

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
11 975 000 kr
120 m²
4 rum
vån 2/6
3 823 kr/mån
99 792 kr/m²

Representativ sekelskiftesvåning i skuldfri Brf med absolut toppläge på nedre Kungsholmen. Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Balkong i soligt västläge mot idyllisk innergård. Stilfull, fungerande kakelugn skapar charm och känsla. Sekelskiftescharm med högt i tak, fina takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Ypperlig förvaring med ett flertal klädkammare och garderober. För extern förvaring finns två källarförråd om ca 3 kvm samt 6 kvm. Låg avgift i äkta och skuldfri Brf som äger marken. Kabel-tv basutbud samt bredband ingår i avgiften. Stilfull fastighet anno 1911 med elegant trapphus och hissar. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Området kring Kungsholmstorg innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset något kvarter bort samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar närområdet. Närliggande Landstingsparken samt Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kavallerivägen 22, Rissne, Sundbybergs kommun

Kavallerivägen 22

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 895 000 kr
113 m²
5 rum
6 609 kr/mån
34 469 kr/m²

Belägen i en byggnad från 2004, bjuder denna bostad på en modern och bekväm planlösning i utmärkt skick. komplett med en rymlig terrass i sydvästläge och en privat ingång, bara en minuts promenad från livsmedelsbutiker och tunnelbanestationen, samt den kommande tvärbanan. Renoverad till perfektion år 2019, den här bostaden håller enastående standard. Bostaden sträcker sig över två våningar. Entréplanet hälsar dig välkommen med det sociala hjärtat av hemmet, inklusive kök, matplats, vardagsrum och tillgång till den generösa terrassen, samt ett sovrum. Varje våning har också ett eget badrum, ett med badkar och det andra med dusch. På övervåningen finns tre sovrum, varav ett större sovrum komplett med skjutdörrsgarderober. - 2 Våningar - 2 Badrum - Stor Terrass - Goda förvaringsmöjligheter - Nyrenoverad - Stenkast från tunnelbanan Stig in i denna välkomnande bostad genom en genomtänkt entré med egen ingång och gott om plats för att organisera din vardag direkt innanför den säkra dörren. Njut av det behagliga ljusinsläppet som strömmar in från två håll och ger en omedelbar känsla av hemtrevnad, tack vare det praktiska ljusa trägolvet och de ljusa väggarna. Det öppna vardagsrummet välkomnar dig till en harmonisk atmosfär där matplatsen, köket och vardagsrummet smidigt smälter samman. Planlösningen erbjuder flexibilitet för olika möbleringsalternativ och inspirerar till trivsamma stunder med nära och kära. Slå upp dörrarna och stig ut på den stora terrassen för att förlänga dina kvällar. Utforska sedan de välskapta sovrummen som erbjuder en mängd användningsmöjligheter och flexibla utrymmen för både arbete och vila. Det nyrenoverade badrummet på nedre plan välkomnar dig med sina ljusa kaklade väggar och ljusa klinker, komplett med en rymlig dusch samt golvvärme för ultimat bekvämlighet. På övervåningen väntar ytterligare tre sovrum samt ett stilfullt badrum med även här golvvärme för extra komfort. Här kan du slappna av i ett stort badkar eller ta en uppfriskande dusch efter en lång dag. Det rymliga huvudsovrummet på övervåningen bjuder in till avkoppling med sina stora fönster släpper de rikligt in med naturligt ljus samtidigt som de generösa garderoberna erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för dina ägodelar. Det är här, i denna underbara bostad, som drömmar blir verklighet och ett nytt kapitel i ditt liv tar sin början. Brf Mittpunktens hus består av 41 lägenheter i två huskroppar och är en äkta förening som äger marken. Huset stod klart 2004. Föreningen har genomgått löpande underhållning och har inga större arbeten planerade framöver.

John Ericssonsgatan 6, Kungsholmen, Stockholms kommun

John Ericssonsgatan 6

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 250 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/6
3 121 kr/mån
94 444 kr/m²

- Bra förening med välskött ekonomi - Fungerande öppen spis och bevarade originaldetaljer - Stora fönsterpartier - Mathiss - Restaurangen Petit France på gatuplan Äntligen är en lägenhet till salu på John Ericssonsgatan 6 eller "Markeliushuset" - en av Europas vackraste och prisbelönta 1930-talsbyggnader. Med Norr Mälarstrands promenadstråk runt hörnet bor du i Kungsholmens bästa kvarter, en mysig oas mitt i stan. Lägenheten är en perfekt planerad 2:a med utsikt över den stora grönskande innergården. Lägenhetens stora vardagsrum har fönsterpartier och överfönster som ger lägenheten ett otroligt ljusinsläpp. I vardagsrummet finns en fungerande öppen spis och det nyrenoverade köket i öppen planlösning har en mathiss där du som boende kan beställa upp mat från den prisbelönta och populära krogen "Petit France". Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi och låg belåning. Här bor du med närhet till allt vad Norr Mälarstrand och Kungsholmen har att erbjuda. En tvättstuga finns belägen i källaren utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel samt ett stort torkrum, som kan nyttjas dygnet runt. Fastigheten har också sopnedkast, cykelrum samt generöst tilltagna förråd. Läs gärna mer om denna fantastiska fastighet och dess historia på www.markeliushuset.se

  • Hiss
Rålambsvägen 10A, Kungsholmen / Marieberg, Stockholms kommun

Rålambsvägen 10A

Lägenhet
Kungsholmen / Marieberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 295 000 kr
77,5 m²
4 rum
vån 2/6
4 313 kr/mån
81 226 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet med 3 sovrum och stor balkong som har nära till allt! Här bor ni i ett lugnt och populärt område nära grönområden och parker i en välskött och stabil förening som äger marken. Lägenheten präglas av stora fönsterpartier i två väderstreck, hall med förvaring och spegeldörrar, som leder ut till ett rymligt samt fullt utrustat kök i social öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är ljust och fräscht med ljust målade väggar, sammanhängande golv och ger plats för soffgrupp och mediemöblemang samt utgång till en stor inglasad balkong. Det finns 3 sovrum med plats för förvaring och ett stort kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har mycket god ekonomi och är lågt belånade. Här har medlemmarna tillgång till gästrum, eller boka in dig för en härlig stund i föreningens bastu. Gemensam tvättstuga, samlingslokal och cykelrum. Till lägenheten hör ett förråd i källaren. Här bor du nära till allt, restauranger, mataffärer, skolor. Bakom huset ligger grönskande Konradbergsparken som leder dig till tunnelbanestationen Thorildsplan eller med en kort promenad tar du dig till city med buss 1 på 15 minuter. Med gångavstånd finns även möjlighet till bad vid Fredhällsklipporna, Smedsuddsbadet eller aktivitet i Rålambshovsparken.

  • Balkong
  • Hiss
Fridhemsgatan 70, Kungsholmen, Stockholms kommun

Fridhemsgatan 70

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 250 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/5
6 493 kr/mån
91 912 kr/m²

Underbart och ett alldeles unikt sekelskiftesboende med egen entré och cirka 3,2 meter i takhöjd. Här presenteras sällskapsytor med en enastående rymd och två stora panoramafönster som bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp. En framtagen tegelvägg ger lägenheten extra karaktär och de ljusa öppna ytorna bjuder på sociala kvadratmeter för middagar och fest. I motsatt väderstreck ligger de båda sovrummen som har ett lugnt läge mot föreningens gemensamma innergård. Här har du utgång till din alldeles egna uteplats och direkt access till innergården som är utrustad med utekök. Uteplatsen ger dig ett extrarum under sommarhalvåret där du kan plantera din örtagård samt möblera med en loungedel och ett litet matbord. Master bedroom ger plats för såväl dubbelsäng och hemmakontor samt att du finner fantastisk förvaring som löper längs med ena väggen. Härifrån når du även lägenhetens badrum som är utrustat med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Toaletten når du separat via hallen i nära anslutning till båda sovrummen. Även lägenhetens andra sovrum är rymligt och passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Den här lägenheten måste absolut upplevas på plats! På Fridhemsgatan 70 flyttar du in i en ytterst välskött förening med god ekonomi och en låg skuldsättningsgrad på 3.588 kr/kvm. Här bor du med ett lugnt och centralt läge med närhet till allt. En minut bort ligger Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av butiker, restauranger och shopping. I samma kvarter ligger även flertalet matvaruaffärer samt gym som Puls &Träning, SATS samt Friskis och Svettis. Invid Fridhemsplan finner du mycket goda kommunikationer som dessutom är Stockholms näst största knutpunkt för kollektivtrafik med blå och grön T-banelinje Fridhemsplan samt bl.a. buss nr 1, 3, 4 och 77. Går du cirka 5 minuter på Sankt Eriksgatan ned över bron så finns Birkastans och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger som sommartid blir en gågata med uteserveringar. Strax runt hörnet ligger även badbryggor för ett morgondopp eller om du vill hyra paddelboard för att ta en tur längs med kanalen. Här finns även favoriter som den brasilianska Boteco Da Silvania och glassbutiken Fryst. Lummiga löpar- och promenadstråk tar dig längs med vattnet och ca. 1 mil runt Kungsholmen och ligger strax utanför dörren. Här når du snabbt restaurangtäta strandpromenaden längs med Hornsberg Strand där vattnet kantras av flertalet badbryggor.

  • Uteplats
  • Hiss
Västansjövägen 56 - Hus 4/Skäret, null, Österåkers kommun

Västansjövägen 56 - Hus 4/Skäret

Villa
Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
1 800 000 kr
24 + 7 m²
1 rum
2 670 kr/mån

Hela idén med Ljusterö Skärgårdsby är att kombinera skärgårdsboendets alla fördelar med ett bekvämt och praktiskt boende i bostadsrätt. Nu säljer vi husen i etapp nummer fem – BRF Skogsbrynet 2. Det blir en fint varierad grupp med 24 små och större trähus. I Ljusterö Skärgårdsby kan alla som är sugna på ett modernt skärgårdsboende hitta ett hus som passar livet perfekt. A-gruppens arkitekter har ritat fyra olika hustyper. Alla är i trä och har tomt med nyttjanderätt. I husen går det också att påverka rumsindelningen så att det passar just dina behov. Alla hus är lika fina inuti som utanpå. Som standard är de inredda i konceptet BAS i ljusa, neutrala färger. Men om du vill, kan du också välja till något av våra specialritade inredningskoncept. Där har våra inredningsarkitekter komponerat två olika enhetliga stilar, där material och kulörer samspelar på varsitt sätt med skärgårdskänslan. Du som väljer SAND får ett hem i genomgående ljusa färger. Vill du istället ha en twist i blå toner är HAV det rätta valet. Skärgårdsbyn ligger ungefär mitt på norra ön. Där har du nära till det mesta. På gång- eller cykelavstånd finns förskola och en skola där det går 140 elever i klass F till 9. Allra närmast har du till Ljusterö Torg där det finns butik och service som man når på ett par minuters promenad. Mer information om husen och Skärgårdsbyn finns att läsa på www.ljusteroskargardsby.se Välkommen till Ljusterö Skärgårdsby!

  • Nyproduktion
Västansjövägen 60 - Hus 2/Holmen, null, Österåkers kommun

Västansjövägen 60 - Hus 2/Holmen

Villa
Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 115 000 kr
71 + 2 m²
3 rum
4 537 kr/mån

Hela idén med Ljusterö Skärgårdsby är att kombinera skärgårdsboendets alla fördelar med ett bekvämt och praktiskt boende i bostadsrätt. Nu säljer vi husen i etapp nummer fem – BRF Skogsbrynet 2. Det blir en fint varierad grupp med 24 små och större trähus. I Ljusterö Skärgårdsby kan alla som är sugna på ett modernt skärgårdsboende hitta ett hus som passar livet perfekt. A-gruppens arkitekter har ritat fyra olika hustyper. Alla är i trä och har tomt med nyttjanderätt. I husen går det också att påverka rumsindelningen så att det passar just dina behov. Alla hus är lika fina inuti som utanpå. Som standard är de inredda i konceptet BAS i ljusa, neutrala färger. Men om du vill, kan du också välja till något av våra specialritade inredningskoncept. Där har våra inredningsarkitekter komponerat två olika enhetliga stilar, där material och kulörer samspelar på varsitt sätt med skärgårdskänslan. Du som väljer SAND får ett hem i genomgående ljusa färger. Vill du istället ha en twist i blå toner är HAV det rätta valet. Skärgårdsbyn ligger ungefär mitt på norra ön. Där har du nära till det mesta. På gång- eller cykelavstånd finns förskola och en skola där det går 140 elever i klass F till 9. Allra närmast har du till Ljusterö Torg där det finns butik och service som man når på ett par minuters promenad. Mer information om husen och Skärgårdsbyn finns att läsa på www.ljusteroskargardsby.se Välkommen till Ljusterö Skärgårdsby!

  • Nyproduktion
Västansjövägen 62 - Hus 1/Storfjärden, null, Österåkers kommun

Västansjövägen 62 - Hus 1/Storfjärden

Villa
Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 550 000 kr
92 + 3 m²
4 rum
5 287 kr/mån

Hela idén med Ljusterö Skärgårdsby är att kombinera skärgårdsboendets alla fördelar med ett bekvämt och praktiskt boende i bostadsrätt. Nu säljer vi husen i etapp nummer fem – BRF Skogsbrynet 2. Det blir en fint varierad grupp med 24 små och större trähus. I Ljusterö Skärgårdsby kan alla som är sugna på ett modernt skärgårdsboende hitta ett hus som passar livet perfekt. A-gruppens arkitekter har ritat fyra olika hustyper. Alla är i trä och har tomt med nyttjanderätt. I husen går det också att påverka rumsindelningen så att det passar just dina behov. Alla hus är lika fina inuti som utanpå. Som standard är de inredda i konceptet BAS i ljusa, neutrala färger. Men om du vill, kan du också välja till något av våra specialritade inredningskoncept. Där har våra inredningsarkitekter komponerat två olika enhetliga stilar, där material och kulörer samspelar på varsitt sätt med skärgårdskänslan. Du som väljer SAND får ett hem i genomgående ljusa färger. Vill du istället ha en twist i blå toner är HAV det rätta valet. Skärgårdsbyn ligger ungefär mitt på norra ön. Där har du nära till det mesta. På gång- eller cykelavstånd finns förskola och en skola där det går 140 elever i klass F till 9. Allra närmast har du till Ljusterö Torg där det finns butik och service som man når på ett par minuters promenad. Mer information om husen och Skärgårdsbyn finns att läsa på www.ljusteroskargardsby.se Välkommen till Ljusterö Skärgårdsby!

  • Nyproduktion
Västansjövägen 58 - Hus 3/Kobben, null, Österåkers kommun

Västansjövägen 58 - Hus 3/Kobben

Villa
Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 190 000 kr
65 + 11 m²
3 rum
4 040 kr/mån

Hela idén med Ljusterö Skärgårdsby är att kombinera skärgårdsboendets alla fördelar med ett bekvämt och praktiskt boende i bostadsrätt. Nu säljer vi husen i etapp nummer fem – BRF Skogsbrynet 2. Det blir en fint varierad grupp med 24 små och större trähus. I Ljusterö Skärgårdsby kan alla som är sugna på ett modernt skärgårdsboende hitta ett hus som passar livet perfekt. A-gruppens arkitekter har ritat fyra olika hustyper. Alla är i trä och har tomt med nyttjanderätt. I husen går det också att påverka rumsindelningen så att det passar just dina behov. Alla hus är lika fina inuti som utanpå. Som standard är de inredda i konceptet BAS i ljusa, neutrala färger. Men om du vill, kan du också välja till något av våra specialritade inredningskoncept. Där har våra inredningsarkitekter komponerat två olika enhetliga stilar, där material och kulörer samspelar på varsitt sätt med skärgårdskänslan. Du som väljer SAND får ett hem i genomgående ljusa färger. Vill du istället ha en twist i blå toner är HAV det rätta valet. Skärgårdsbyn ligger ungefär mitt på norra ön. Där har du nära till det mesta. På gång- eller cykelavstånd finns förskola och en skola där det går 140 elever i klass F till 9. Allra närmast har du till Ljusterö Torg där det finns butik och service som man når på ett par minuters promenad. Mer information om husen och Skärgårdsbyn finns att läsa på www.ljusteroskargardsby.se Välkommen till Ljusterö Skärgårdsby!

  • Nyproduktion
Garvargatan 7, 2tr, Kungsholmen / Norr Mälarstrand, Stockholms kommun

Garvargatan 7, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen / Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
15 750 000 kr
132 m²
5 rum
vån 2/5
4 842 kr/mån
119 318 kr/m²

Underbart boende med stora spröjsande fönsterpartier i två väderstreck och en enastående utsikt ner mot Riddarfjärdens vatten. Här finner du ett boende utöver det vanliga och som absolut ska upplevas på plats. Huset är byggt 1928 och präglas av en typisk 20-talskaraktär med med en generös takhöjd på cirka 2,75 meter, tavellister upp mot tak samt en vacker fiskbensparkett i original. Lägenheten presenterar ytterst väldisponerade kvadratmeter där vardagsrum och kök delar på generösa sällskapsytor. Tillsammans bjuder de båda rummen på en på en fantastisk rymd och ljusinsläpp med tre stora fönsterpartier i soligt söderläge varav det ena öppnar upp med pardörrar i spröjsat glas mot lägenhetens unika franska balkong. Vyn ner mot vattnet och Norr Mälarstrand med Söders höjder i bakgrunden bjuder på sol från tidig morgon till solnedgång. Det rymliga köket ger dig mycket bra förvaring som döljer sig bakom grå skåpinredning och bakom den generösa arbetsytan i svart granitkomposit sträcker sig ett vitt kakel upp mot tak. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger dig sociala ytor att umgås med vänner och familj. I motsatt väderstreck finner du lägenhetens 4 sovrum. Master bedroom ger plats för dubbelsäng, garderober och extra möblering samt har två stora spröjsade fönster. Härifrån når du även lägenhetens lyxigt stora badrum som är utrustat med dubbla handfat, fantastisk förvaring samt både takdusch och badkar i modern design. Även sovrummet intill ger dig generösa ytor för bredare säng, skrivbord och övrig möblering. Mellan det två större sovrummen finner du en bonusyta som idag nyttjas som ett bibliotek/lounge med skön fåtölj och bohylla fylld med böcker och spel. Även de två mindre sovrummen ger plats för säng samt skrivbord och passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. I hallen finner du fantastisk förvaring i flertalet garderober som sträcker sig längs med ena väggen. Härifrån når du även lägenhetens gästtoalett som även är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. På Garvargatan 7 flyttar du in i en välskött förening med god ekonomi och mycket låg belåning på 1 419kr/kvm. Du bor på en ytterst attraktiv adress och en lugn gata invid vackra Norr Mälarstrand och härliga Kungsholmstorg med torghandel och grönska. Området runtomkring inger en trivsam atmosfär där du kan njuta av både stadspulsen längs Hantverkargatan och Scheelegatan samt de otroliga vyerna mot Riddarfjärden och Söders höjder. Här får du det bästa av båda världar med närhet till City och utelivet i kvarteren kring Kungsholmstorg. Här finns allt från enklare caféer, välbesökta vinbarer, hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar som Mäster Anders, Lokal Izakaya, Trattorian och härliga Orangeriet. Strandpromenaden invid Norr Mälarstrand tar dig längs med vattnet cirka 1 mil runt Kungsholmen. Kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset. Här finns också ett flertal busslinjer som till exempel buss 3, 50 och 61. Tar du en kortare promenad ner för Hantverkargatan eller Norr Mälarstrand förbi Stadshuset och över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter.

  • Hiss
Torsplan 8, 5 tr, Hagastaden, Stockholms kommun

Torsplan 8, 5 tr

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
9 975 000 kr
85 m²
4 rum
vån 5
8 063 kr/mån
117 353 kr/m²

Stilren och exklusiv 4:a med två stora, härliga balkonger/terrasser i olika väderstreck med sol från morgon till kväll! Hörnlägenhet med magnifika panoramafönster i två väderstreck med generöst ljusinsläpp och vidsträckt utsikt. Ytterst välplanerad med tre bra sovrum samt kök och vardagsrum i trevlig, öppen planlösning. Absolut toppskick, nyproducerad 2018 med exklusiva och påkostade materialval. Stilrent badrum med spa-känsla och tvättpelare samt separat gäst-wc i smakfull design. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 6 kvm. Det finns tre rymliga, moderna hissar. Garage finns i fastigheten, hissen går ner till garaget. Kontakta gärna mäklaren för privatvisning: Jakob Jakobsson, 0707-69 21 00, [email protected] Exklusivt boende med modern elegans på populära Torsplan och möjlighet till lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, gästlägenhet, relaxavdelning med bastu och festvåning i föreningen. Norra Tornen tilldelades 2020 The International Highrise Award, ett av världens finaste arkitektpriser. Byggnaden är landmärket för nya stadsdelen Hagastaden. Här ska också den nya tunnelbanelinjen passera och vara i drift 2028. Välkommen till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan och flygbussen från Torsgatan. Flera skolor i området såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Pipersgatan 45 B, 6 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pipersgatan 45 B, 6 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 750 000 kr
76 m²
3 rum
vån 6/9
4 031 kr/mån
88 816 kr/m²

Ljus och genomgående 3:a med stora, eleganta fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Toppläge vid strandpromenad mellan Kungsholmen och Vasastan. Högt upp med magnifik sjöutsikt och slående vy mot City. Härlig, inglasad balkong. Fritt läge och strålande sjöutsikt mot Karlbergssjön, frontläge mot vattnet. Genomgående och ytterst välplanerad 3:a med optimal planlösning och två bra sovrum. Stilrent renoverat (2023) kök med kvalitativa vitvaror samt smakfullt renoverat (2012) badrum med badkar och tvättmaskin. För extern förvaring finns ett stort källarförråd om ca 8 kvm. Rymlig, modern hiss. Garage finns med 39 platser med laddstolpar. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Idylliskt läge invid strandpromenad mellan Kungsholmen och Vasastan. Toppläge nära Kungsholmstorg och Rådhuset. Populärt utegym finns i direkt anslutning till fastigheten vid strandpromenaden. Bara 1 minuts gångväg till Ica kvantum, systembolag och Apotek. Närhet till vackra Rådhusparken och Kronobergsparkens grönska. Norr Mälarstrands vackra strandpromenad nås med kort promenad. Närhet till några av Kungsholmens populäraste restauranger. T-bana Rådhuset i närheten och kort promenad till Arlanda Express. Även utmärkta kommunikationer med ett flertal busslinjer. Centralen och Vasastan nås på bara några minuters promenad. För den bilburne så finns garage i fastigheten.. Alternativt boendeparkering för Kungsholmen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Frejgatan 42, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Frejgatan 42

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 995 000 kr
38 m²
1 rum
1 814 kr/mån
105 132 kr/m²

Sekelskiftesetta med högt i tak, eldstad och privat uteplats mot lugn innergård! Ca 3,7m takhöjd! Välkomna hem till en enastående fin sekelskiftesetta med högt i tak om ca 3,7 m, ljusa materialval, eldstad och egen uteplats mot lugn innergård på eftertraktade Frejgatan. Mycket stark ekonomi i föreningen med en låg belåning om endast 1 013kr/kvm. Sociala sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med utgång till den härliga uteplatsen. Högt i tak och charmigt bevarade detaljer som tegelvägg och imponerande korsfönster i fil som ger mycket ljus och som vetter mot innergård. Uteplatsen, bostadens lyx bjuder på en härlig oas med stort parasoll över sittgruppen med grill och planteringsmöjligheter. - Uteplats mot lugn innergård med parasoll - Eldstad (bioetanol/spisbränsle) - Högt i tak - Öppen planlösning - Dubbelsäng - Säkerhetsdörr - Stabil förening med mycket låga lån De stora fönstren i vardagsrummet välkomnar naturligt ljus som strömmar in genom de stora glasade dubbeldörrarna och fyller rummen med en varm och inbjudande atmosfär. I vardagsrummet ryms en härlig soffgrupp och mediemöbel som ombonas av den mysiga braskaminen/eldstaden (bioetanol) och den karaktäristiska tegelväggen. Välutrustat kök i vitt med moderna vitvaror så som diskmaskin och med gott om arbetsytor och förvaring. Tillhörande matplats i trevlig anslutning till de vackra pardörrarna ut till uteplatsen. Sovrumsdel med plats för bredare säng med sängskåp för god förvaring. Helkaklat badrum i vitt med wc och dusch. Bekvämt boende med säkerhetsdörr i vackert trapphus med trevlig entré med postfack. Lättillgängligt för barnvagn. Tillhörande förråd. Byggår 1886. Äkta förening som äger marken (friköpt mark) 22 bostadsrätter och en hyresrättslokal om 21 kvm. Låga lån om endast 1 013 kr/kvm (enligt årsredovisning 2022). En bostad ni inte vill missa! Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kostervägen 3, 1 tr, Lidingö/Baggeby, Lidingö kommun

Kostervägen 3, 1 tr

Lägenhet
Lidingö/Baggeby, Lidingö kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
1 995 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/7
1 651 kr/mån
68 793 kr/m²

I ett högt, insynsfritt läge med härlig vy mot Kostervägens lugna kvarter och grönska finner ni denna charmiga etta. - Perfekt första lägenhet! - Lidingöbanan en kort promenad bort - Helkaklat badrum med tvättmaskin - Gott om förvaringslösningar I det grönskande Baggeby, bara två stationer bort från Ropstens tunnelbana, ligger Kostervägen 3. Lägenheten, perfekt som första bostad, är belägen på andra våningen i en högt belägen och insynsskyddad miljö med en underbar utsikt över det lugna området och grönskan. Bostaden har en optimerad planlösning med en halvöppen planlösning mellan kök och allrum. Det ljust och välutrustade köket bjuder in till matlagning med en naturlig matplats intill för fyra gäster. Allrummet, som ligger delvis öppet mot köket, ger rummet en luftig känsla och utmärkta möbleringsmöjligheter. Rummet är rymligt och erbjuder gott om plats för säng, soffa och annan möblering. Hallen är välkomnande med gott om förvaringsutrymme genom en inbyggd garderob och avhängning. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och fin träparkett på golv. Det unika blåa huset ritades av arkitekt Arvid Klosterborg. Fastigheten och grannfastigheten som ritats av samma arkitekt, bedöms av Riksantikvarieämbetets bebyggelseregister ha särskilt kulturhistoriskt värde. Brf Kostern är en äkta bostadsrättsförening som sedan 2010 äger fastigheten Kostern 7. Föreningen upplåter 32 bostadsrätter och 2 hyresrättslokaler. Marken innehas med äganderätt av grannfastigheten. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg-Hansa. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg. Juridisk person godkänns inte som köpare. Delat ägande godkänns med önskemål om att den som bor i fastigheten har majoritetsägande. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Simpleko. Lugnt och attraktivt läge på populära Lidingö med närhet till det mesta. Baggeby är en stadsdel från femtiotalet som ligger på Lidingös södra del. Här finns ett fint torg med fontän och tidstypiska växtligheter - allt i stil med femtiotalet då Walter Bauer ritade torget. Lidingö är känt för sina fina grönområden och i närheten finns åtskilliga promenadstråk. Långängens friluftsområde är en del av Långängen-Elfviks naturreservat. Kottlasjön är perfekt för bad sommartid och har på vintern plogad skridskobana. Restaurang Lidingö saluhall som även säljer delikatesser är en stor magnet för Lidingöborna. Saluhallen serverar också lunch på veckodagarna. Ön har åtskilliga matbutiker som Ica Kvantum och Coop, Willys och Lidl. På Baggeby torg finns utmärkta Tempo som också är paketombud. I närområdet finns både kommunala och fristående förskolor. Utmärkta kommunikationer med Lidingöbanan som når Ropsten på bara några minuter. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse

  • Hiss
Fatburs Kvarngata 3, Stockholm - Södermalm, Stockholms kommun

Fatburs Kvarngata 3

Lägenhet
Stockholm - Södermalm, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 250 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/6
6 237 kr/mån
66 929 kr/m²

Renoverad tvåa med optimal planlösning - Inglasad balkong - Nära till allt! Varmt välkomna till Fatburs Kvarngata 3, beläget på Södermalms bästa läge för kommunikation. Här har ni nära till södra station, flera busslinjer samt tunnelbanans röda och gröna linje. Ni bor även i Södermalms nav av restauranger, caféer, och flertalet träningsanläggningar. Ett perfekt läge för er som gillar att bo nära allt! I högt läge på våning två hittar ni denna otroligt trevliga bostaden. Här har ni en helt renoverad lägenhet med väl valda material in i minsta detalj, harmonisk färgsättning i varje rum och perfekt planlösning för er som gillar ett socialt hem som ger möjlighet till många middagar med vänner och familj. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas stora ytor för umgänge och matlagning. Köket är välplanerat och perfekt utformat för det här hemmet med många smarta lösningar. Här har ni ett kök som bjuder på gott om förvaring samt är fullt utrustat med spishäll, fläkt, ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Vidare in i bostaden har ni ett rymligt sovrum med gott om plats och förvaring. Här är det idag möblerat med en 160 säng, nattduksbord samt flera garderober. Härifrån når ni även den härliga balkongen, där ni under de varmare månaderna kan njuta av det soliga läget och när kylan smyger sig på kan ni enkelt vinkla ut inglasningen och få ett extra rum. Den här balkongen kan verkligen nyttjas till sin fulla potential! Avslutningsvis har ni det rymliga badrummet. Här är det utformat med vita kaklade väggar, mörkt klinker och snygga detaljer som går ihop med resterande av bostaden. Här är det utrustat med kombinerad tvättmaskin, dubbla handfat med förvaring, badkar samt toalett. Det här är ett hem som har en fin röd tråd genom varje rum och i varje detalj. Låter det här som en bostad för dig? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare! Här på Fatburs Kvarngata 1 bor ni i Brf Brinckan 1 som är en äkta förening och består av 106 bostadsrätter samt 7 lokaler. Brf Brinckan 1 en välskött förening med många gemensamma faciliteter såsom tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum, återvinning, grovtvättstuga, gästlägenhet och bastu. Föreningen har även en fin trädgård med utemöbler, perfekt för varma sommardagar. Föreningen är även delaktig i Södra Stations Garagesamfällighet med ca 700 garageplatser i området. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Drakenbergsgatan 23, 6 tr, Södermalm / Tanto, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Drakenbergsgatan 23, 6 tr

Lägenhet
Södermalm / Tanto, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
7 950 000 kr
92 m²
4 rum
vån 6/8
4 417 kr/mån
86 413 kr/m²

Gavelfyra - Högt upp i huset - Inglasad balkong i västerläge - Stabil förening med låg belåning Varmt välkomna till Drakenbergsgatan 23, beläget i ett trevligt område vid grönskande Tantolunden. Här bor ni med vatten och grönområden runt knuten med flera badplatser, mysiga promenadstråk och många lekplatser, perfekt för barnfamiljer. Ni bor dessutom några minuters promenad från Hornstull centrum, med kommunikation och flera matbutiker, shopping, apotek m.m. vilket underlättar vardagen! I högt läge på våning sex hittar ni denna välplanerade, ljusa och luftiga fyra. Här bor ni bekvämt med 3 sovrum, stort vardagsrum i hörnläge, kök med matplats, både badrum och gästtoalett samt en härlig balkong i soligt västerläge. Gott om ljusinsläpp i alla rum med stora fönsterpartier som vetter i tre olika väderstreck tack vare det trevliga gavelläget. Bostaden bjuder dessutom på många fina detaljer som speglar byggåret, vilket skapar stor charm i hela bostaden. Avslutningsvis finns det goda förvaringsmöjligheter med inbyggd klädkammare, garderober och kapprum för säsongens ytterkläder och skor. En bostad som måste upplevas! Låter det här som ert nästa hem? Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för information! Brf Draken 12 är en stabil förening bestående av 272 bostadsrätter, 28 hyresrätter samt 13 hyresrättslokaler. Föreningen har god ekonomi med en låg belåning om 1673kr/kvm. Föreningens lokaler genererar bra kassaflöde till föreningen (ca 5 Mkr varje år). De 28 hyresrätterna på sammanlagt 2035 kvm anses som en dold tillgång och kommer ge goda framtida intäkter. Föreningen har flertalet bekvämligheter för sina boende såsom stor hiss, fin festlokal, hobbylokal och cykelrum samt möjlighet att hyra extra förråd. Dessutom finns tre gästlägenheter som hyrs ut till besökande vänner och släkt till en väldigt låg kostnad. Det här är en förening att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Sysslomansgatan 26, 5 tr, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sysslomansgatan 26, 5 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 695 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 5/8
2 933 kr/mån
90 122 kr/m²

Fem trappor upp är ni välkomna in till denna stilfulla 1,5 rok med balkong i allra bästa sol-och utsiktsläge! - Milsvid utsikt med sjöglimt över Riddarfjärden - Möjlig 2 rok - Balkong i solläge - Välskött förening med god ekonomi - Gemensam Takterrass - Direkt närhet till Fridhemsplan och Rålambshovsparken I hjärtat av Kungsholmen finns nu denna välplanerade lägenhet med balkong i oslagbart läge ute på marknaden. Genom lägenhetens säkerhetsdörr kommer ni in i hallen, som är mycket inbjudande med god förvaring via flertalet platsbyggda och inbyggda garderober samt gott om plats för avhängning. Stort fullutrustat kök med generös arbetsyta, perfekt för den matlagningsintreserade. Intill burspråket, vid fönstret, har ni en naturlig plats för matbordet. Från vardagsrummet når ni balkongen, som i ett högt och härligt läge har en milsvid utsikt över bland annat Riddarfjärden och Södermalm. Vardagsrummet är lättmöblerat och ni får med enkelhet plats med större soffgrupp, skrivbord och annat önskvärt möblemang. En vägg avskiljer sovalkoven från vardagsrummet. I sovalkoven finns det plats för större säng och förvaringsmöjligheter. Helkaklat, ljust och fräsch badrum med dusch, handfat i kommod och wc. Detaljer som den höga takhöjden, spanjolettfönster och fiskbensmönstrad parkett ger lägenheten karaktär. Möjlighet finns att göra om denna till en 2 rok. Lägenheten är belägen vid Kungsholmens knutpunkt Fridhemsplan med en härlig stadspuls och flera grönområden runt omkring. Går ni nedför backen kommer når ni Rålambshovsparken och Riddarfjärden. Här finns trevliga promenadstråk och populära Smedsuddsbadet ligger bara 10 minuters promenad bort. Sommartid är området en given oas med utebio, foodtrucks och volleybollplaner. Här finns bland annat Västermalmsgallerian med stort utbud av både shopping och matbutiker. I området finns flertalet erkända/bra restauranger där man kan frossa i läckerheter. Fridhemsplan är även en knutpunkt för två tunnelbanelinjer (blå och grön), flera busslinjer samt flygbussar till Bromma och Arlanda. Här flyttar du in i en välskött förening med takterrass. Brf Hemmet 15 är en äkta förening som äger marken och upplåter 36 bostadsrätter samt 1 lokal. Juridisk person godkänns ej. Godkänt delande ägandeskap med minsta andelen på 10% Belåning mer kvm ligger på endast 3900 kr/ kvm ( enligt föreningens hemsida). Ekonomiska förvaltningen sköts av Princip Redovisning AB. Föreningen är fullvärdesförsäkrad genom Bostadsrätternas medlemsförsäkring. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

  • Balkong
  • Hiss
Folkskolegatan 6, Södermalm/Hornstull, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Folkskolegatan 6

Lägenhet
Södermalm/Hornstull, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 950 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 0,5/5
3 755 kr/mån
87 778 kr/m²

- Renoverat 2024. - Möjlig tvåa. - Stabil förening. - Flexibelt tillträde. - Altan till bostaden. - Läge, läge och läge! Här bor man i en vacker byggnad uppförd 1929, på en lugn del av Folkskolegatan utan genomgångstrafik. Detta hem erbjuder en välkomnande atmosfär med sina bevarade tidstypiska detaljer såsom de vackra djupa fönsternischerna. Den generösa takhöjden och det fantastiska ljusinsläppet skapar en behaglig miljö där man kan trivas väl. Föreningen har även tillsatt en altan till bostaden vilket erbjuder en trevlig social yta för sommarkvällar med sällskap. Lägenheten har gott om förvaringsutrymmen och köket erbjuder en hemtrevlig atmosfär. Sovalkoven erbjuder plats för säng och visst möblemang. Vardagsrummet är luftigt med möjlighet för både matbord, större säng samt en soff- och TV-grupp. Med en stabil förening och stora renoveringar bakom sig kan man känna sig trygg i sitt boende. Folkskolegatan 6 är perfekt då det innehar det bästa läget i Hornstull med närhet till Långholmen. Den som söker en smart och funktionell lägenhet mitt i stadens puls, samt nära grönska kan sluta söka! Här finns allt man behöver inom räckhåll, från shopping till matställen och goda kommunikationer. Den avslappnade stämningen och de charmiga 20-talsvibbarna, tillsammans med den gröna innergården, gör det enkelt att känna sig hemma och koppla av. Kontakta ansvarig mäklare för mer information: 070 359 32 93

  • Uteplats
  • Hiss
Fatburs Brunnsgata 32, 3 tr, Södermalm / Södra Station, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fatburs Brunnsgata 32, 3 tr

Lägenhet
Södermalm / Södra Station, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 950 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/7
3 844 kr/mån
76 154 kr/m²

Centralt belägen högt upp i huset med stor balkong i sydvästläge. Genomgående och välplanerad lägenhet med stabil ekonomi i föreningen. Renoveringsmöjligheter. Nära till kommunikationer. Välkommen till denna fantastiska bostad belägen högt upp i huset på Fatburs Brunnsgata! Här erbjuds du en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i en välskött förening med stabil ekonomi. Med en stor balkong i sydvästläge kan du njuta av solen större delen av dagen. Den genomgående planlösningen ger en luftig och ljus känsla i hela lägenheten. Bostaden är välplanerad och erbjuder generösa ytor för både vardagsliv och sociala sammankomster. Läget är centralt och erbjuder närhet till såväl kommunikationer som service. Med Södra Station inom bekvämt avstånd har du smidiga pendlingsmöjligheter. Dessutom har du Södermalms härliga utbud av restauranger, butiker och grönområden inom gångavstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Ulriksborgsgatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:15

Ulriksborgsgatan 7

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/18
4 439 kr/mån
83 000 kr/m²

Denna fantastiska och välplanerade tvårumslägenhet ligger insynsskyddat med enormt stor uteplats. Gavellägenheten erbjuder en unik och exklusiv funktion med altandörr ute till en privat och avskild uteplats. Uteplatsen, med sin charmiga och lite hemliga atmosfär, har en vacker träaltan som sträcker sig över hela altanen och ger en grönskande och inbjudande känsla. Denna uteplats är perfekt utformad för att njuta av utomhuslivet. Den erbjuder gott om utrymme för ett stort matbord där man kan avnjuta trevliga middagar med vänner och familj. Dessutom finns det gott om plats för en bekväm soffgrupp där man kan koppla av och umgås. För soliga dagar finns det också solstolar där man kan luta sig tillbaka och njuta av solens strålar. Lägenheten i sig har stilrena ytor i sobra toner och generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Detta skapar en ljus och luftig känsla i hela lägenheten och ger en behaglig atmosfär. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Modernt och ljust kök med alla faciliteter som önskas. Vardagsrummet har utrymme för soffgrupp, matplats och arbetshörna. Finns möjlighet att bygga om till en 3 ROK. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober både i hallen och walk in closet i sovrummet, vilket underlättar för en organiserad och välkomnande miljö. Brf Lindhagensterrassen 1 är en äkta och markägande förening som bildades 2004 och består i dagsläget av 161 bostadsrättslägenheter. Föreningen har god ekonomi och har vissa år erbjudit medlemmarna avgiftsfria månader. Fastigheten består av 2 flerbostadshus med adresserna Ulriksborgsgatan 7-9. Föreningen godkänner delat ägande utan krav på minsta ägarandel. Juridisk person godkännes ej. Lägenheten planeras komma ut mot vårkanten. Hör därför av er till ansvarig mäklare för visning tidigare.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Valhallavägen 49, Vasastan/Östermalm, Stockholms kommun

Valhallavägen 49

Lägenhet
Vasastan/Östermalm, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 350 000 kr
21 m²
1 rum
vån 2/5
1 136 kr/mån
111 905 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Valhallavägen 49. Den perfekt planerade ytan om 21 kvm erbjuder en inbjudande hall, ett rymligt och lättmöblerat rum och ett praktiskt arbetskök. Lägenheten präglas av charmiga 30-tals detaljer såsom vacker fiskbensparkett, stuckaturer och speglade dörrar. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och bra utnyttjande av varje kvadratmeter. Här bor du med närhet till både pulsen i city och lugnet i naturen. En kort promenad på ca 1 min, har du tunnelbanans röda linje vid Tekniska högskolan. I kvarteret finns en rad olika restauranger, caféer och butiker som ger liv och rörelse året om. Du har även promenadavstånd till Odenplan, Östermalmstorg samt Karlaplan. Längs Odengatan och Valhallavägen råder en härlig stadspuls med ytterligare utbud av service, butiker och shopping. Söker du lugnet kan du promenera till Norra Djurgården och Lill-Jansskogen och njuta av omgivningarna längs med flera promenadstråken. Runt omkring finns mycket bra kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, tunnelbanans röda linje samt Roslagsbanan. Endast en kort promenad bort ligger Kungliga Tekniska Högskolan. Enkelheten och bekvämligheten som denna lägenhet erbjuder passar perfekt för studenten, singeln eller det lilla hushållet som söker en önskvärd livsstil i en attraktiv miljö. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Lignagatan 7, Södermalm / Tanto, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 14:00

Lignagatan 7

Lägenhet
Södermalm / Tanto, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 750 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/7
5 010 kr/mån
73 370 kr/m²

Varmt välkomna till denna superlägenhet i omtyckta föreningen Lingonet på Lignagatan 7 som genomfört stora amorteringar och sänkt sin lån per kvm! Med ett perfekt läge som har nära till både kommunikationer och stadsliv samtidigt som direkt närhet till Tantolunden, bor du både trivsamt och bekvämt. Här är det aldrig långt till ett bad eller en löprunda längs med vattnet. Denna välplanerade bostad om 4 rok innefattar 3 bra sovrum, ett uppdaterat kök, stort badrum och gäst-wc samt både ett stort härligt vardagsrum och balkong i västerläge. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en inbjudande känsla. In till vänster hittas ungdomsavdelningen med dubbla sovrum, en stor walk-in-closet och gäst-wc. Med stora fönster får rummen ett fint ljusinsläpp och har båda utrymme för säng, förvaring och skrivbord om så önskas. Via hallens platsbyggda förvaring tar du dig vidare in i bostaden. In till höger hittas badrummet som är stort och rymligt med tvättmaskin och bra arbetsytor. Här finns ett fönster för vädring och förvaring i väggskåp. På andra sidan hallen hittas det varsamt uppdaterade köket. Här har man renoverat de tidigare massiva luckorna med ny färg och beslag. Man har valt att framhäva känslan från byggåret men med en modern känsla och nya vitvaror. Allt för en snygg och smidig vardag samtidigt! Invid fönstret finns god plats för matbord. Master Bedroom hittas med genomgående ingång via både kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för stor säng och bra förvaring hittas i platsbyggda garderober. Den trevliga balkongen i soligt läge blir som ett extra rum och nås via detta sovrum. Här kan du njuta av en god kopp kaffe och en bra bok eller utveckla dina odlingskunskaper. Det stora sovrummet som har två ingångar kan även enkelt avgränsas till att bli två sovrum om behovet finns. Från hallen sett och genom ett vackert glasparti som bevarats från byggåret kliver du in i vardagsrummet. Med sitt lugna läge mot gården blir detta en fristad för familjen. Ett ställe att samlas på för både härliga filmkvällar, släktkalas eller annat. Här har man en vacker utblick över föreningarnas grönskande gårdar som uppdaterats under de senaste åren. Det här är en familjelägenhet som inte får missas. Tack vare den smarta planlösningen och det fina läget blir detta en bostad att trivas i under många år. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fleminggatan 60 A, Kungsholmen/Fridhemsplan, Stockholms kommun

Fleminggatan 60 A

Lägenhet
Kungsholmen/Fridhemsplan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 877 kr/mån
99 038 kr/m²

Sekelskifte - Lugn och lummig innergård - Sociala och stora öppna ytor Välkommen till Fleminggatan 60 A! Fantastisk lägenhet som erbjuder en välplanerad planlösning, tidstypiska detaljer såsom fönster med spröjs och speglade nischer, generös takhöjd samt trägolv. Bra sällskapsytor och ypperlig förvaring. Med en balkong i söderläge får du möjlighet att njuta av solens strålar och utsikt mot föreningens lummiga innergård med körsbärsträd precis utanför balkongen. Lägenheten är smart planerad för maximal funktionalitet och komfort. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar rymd och plats för umgänge med familj och vänner. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här finns det en walk-in-closet med fönster. Helkaklat duschrum och en separat wc som nyligen renoverades. I Brf Ankaret 4 flyttar du in i en ytterst välskött förening som äger marken och har många stora renoveringar gjorda. Läget på Fleminggatan ger dig närhet till stadens puls samtidigt som du har en avkopplande oas att återvända till. Allt från kollektivtrafik till restauranger och grönområden finns på bekvämt avstånd. Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med en kort promenad på bron över St Eriksbron är du plötsligt mitt i Birkastan där du även kan njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 37