Mäklarhuset Partille

Mäklarhuset Partille

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bisittarevägen 4, Björndammen, Partille kommun

Bisittarevägen 4

Lägenhet
Björndammen, Partille kommun
1 890 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1
4 767 kr/mån
28 209 kr/m²

Välkommen till en mysig och välplanerad tvårummare med stor uteplats som består av ett trädäck samt en egen trädgårdstäppa! Idag disponeras bostaden som en 2.5:a där tvättavdelning även nyttjas som extra sovrum (kökets vinkel) Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett stilrent kök i vinkel med matplats vid fönstret. Tvärr delen består av tvättmaskin, torkskåp och tvättho. Genomgående ljusa ytskikt och bra med förvaring i form av flera garderober och rymlig klädkammare i anslutning till sovrummet. I Björndammen bor man med närhet till grönska och natur, fina promenadstigar, busshållplats ligger precis i anslutning till föreningendit du kan ta dig till Allum med ett stor utbud av affärer och butiker. Men bra kommunikation kan du lätt ta dig in till Centrala Göteborg. Varmt välkommen att kontakta mäklare Carina för bokning av visning!

Rådjursgatan 4, Långedrag/hagen, Göteborgs kommun

Rådjursgatan 4

Lägenhet
Långedrag/hagen, Göteborgs kommun
2 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
2 892 kr/mån
49 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt charmiga vindslägenhet med snedtak, vackra tak och vägg bjälkar, takfönster och öppen planlösning bara för att nämna några attribut som ger bostaden karaktär. Dessutom finns tillgång till gemensam relaxavdelning med jacuzzi och möjlighet att njuta, odla och grilla i den mysiga trädgården med trädäck. I avgiften ingår värme, vatten, fiber och parkeringsplats! Ett par våningar upp har du din egen trappa upp till lägenheten med avhängning möjligheter i trapphuset med fönster som ger ett ljust och luftigt intryck. Lägenhet bjuder på en spännande planlösning med många vinklar och vrå och med de sluttande väggar ges mycket extra utrymme där bara fantasin kan sätta dina gränser. (Som en härlig lekhörna för barn eller skapa en egen mysvrå där du kan krypa in och avnjuta av en god bok eller nyttja som förvaring) På cykel och promenadavstånd når du havet med fina promenadstråk. Ett par minuter bort ligger spårvagnen som tar dig in till Göteborgs City eller till Saltholmen där man tar båten ut till skärgården. I närheten finns mataffärer, träningsanläggningen STC, Påvelundshallen med skogsslingan och restauranger. Att avnjuta en kväll i solnedgången på Långdrags värdshus är uppskattat. Flexibelt tillträde! Passar inte planerad visningsdag - vänligen kontakta mäklaren för privat visning!

Gamla Kronvägen 49, Centrala Partille, Partille kommun

Gamla Kronvägen 49

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
2 175 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/7
3 798 kr/mån
40 278 kr/m²

På våning 4 finner man denna nyproducerade 2:a som har närhet till det mesta som man kan tänkas behöva. Lägenheten erbjuder bl.a. moderna materialval, öppen planlösning och en balkong med högt och fritt utsiktsläge. Bostaden har stilren interiör med klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummet är helkaklat med golvvärme och dessutom bekvämt utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Brf Lyckan ligger i ett expansivt område med härlig citykänsla där man har nära till mataffärer, butiker, träning, idrott, kultur, naturområden och kommunikationer. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många grannar. Kommunikationerna är goda med smidig förbindelse till E20 och täta avgångar med expressbuss som når centrala Göteborg på ca 15 minuter. Välkommen att uppleva Partilles nya stadsdel; Partille Port!

  • Balkong
  • Hiss
Kyrktorget 91, Centrala Partille, Partille kommun

Kyrktorget 91

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
1 990 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/8
3 274 kr/mån
56 857 kr/m²

Ta chansen och bli ägare till denna toppmoderna 1:a som stod klar för inflytt 2019. Lägenheten präglas av hög standard och funktionell planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Till lägenheten hör en inglasad balkong på hela 8 kvm som blir ett extra rum nästan året om. Invändigt väntar ett kvalitetskök från Marbodal, helkaklat badrum med kombimaskin, enhetlig parkett och bra med förvaringsmöjligheter. Det finns en naturlig sovalkov i lägenheten som ligger mellan köket och vardagsrummet. Brf Kronhöjden erbjuder verklig citykänsla där man har nära till flera matbutiker, brett shoppingutbud, träning, kultur och kommunikationer. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av stadsdelens många grannar. Föreningen har dessutom en gemensam tvättstuga, privat innergård och övernattningslägenhet. Ett riktigt kanonläge med nära till allt man behöver!

  • Balkong
  • Hiss
Broängsvägen 22, Sävedalen, Partille kommun

Broängsvägen 22

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
2 850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 818 kr/mån
39 583 kr/m²

Välkommen till en ljuvlig lägenhet på våning två – med balkong i soligt söderläge! Här erbjuds ett socialt präglat hem med genomgående planlösning, bra hall med gott om förvaring, fräscht badrum, stilrent kök samt ett stort vardagsrum med plats för matbord. Föreningen har nyligen genomgått stambyte vilket har resulterat i nytt badrum. Här kan ni njuta av ett välplanerat hem med genomgående fina golv, harmonisk färgsättning och fina detaljer rakt igenom. Varmt välkommen hem!

  • Plus

Visar alla 5