Mäklarhuset Åre

Mäklarhuset Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Årevägen 174A, lgh 307, null, Åre kommun
Årevägen 174A, lgh 307, null, Åre kommun, bild 2
Årevägen 174A, lgh 307, null, Åre kommun, bild 3

Årevägen 174A, lgh 307

Lägenhet
Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 700 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/6
6 093 kr/mån
61 039 kr/m²

Granne med VM8:an finner du Liengården, ett vackert lägenhetshus ca 700 meter väster om Åre torg. Denna välplanerade och trevliga lägenhet om 79 kvm är uppdelad på 3 sovrum, kök/allrum, stor och rymlig skidåkarhall med gott om förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med bastu. Kök och allrum är i öppen planlösning med plats för sällskapsdel och matgrupp i burspråket som vetter mot den stora altanen, där du kan spana ut över backarna med en kopp kaffe i sen eftermiddagssol! Denna bostad är perfekt för dig som värderar skidåkningen fullt ut och vill vara först i 8:an på morgonen och samtidigt bo i en välskött & stabil förening med låg belåning. Lägenheten ligger för närvarande på uthyrningsavtal med Skistar som ger goda intäkter året om. Avtalet är uppsagt och avslutas 2024-05-01. I lägenheten finns även ett låsbart ägarförråd. Skidbussen stannar nedanför fastigheten under vintern. Tågstationen ligger ca 700 m ifrån lägenheten. I föreningens byggnader finns garage, tvättstuga, bagagerum, förråd, skidskåp och vallarum. Lägenheten säljes med möbler & inventarier förutom säljarens personliga tillhörigheter. Under fliken dokument och länkar finns årsredovisning, stadgar m.m. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Hiss
Tegefjäll Mellanalpen 12D, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Mellanalpen 12D

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 750 000 kr
67 m²
4 rum
vån 2/2
3 253 kr/mån
70 896 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva toppvåning i trivsamma Tegefjäll. Njut av fantastisk vy över Åredalen och Renfjället, storslagna solnedgångar från den stora balkongen om ca 15 m², gott om utrymme och ett perfekt läge bara några minuters promenad från liftsystemet och den härliga skidåkningen. Efter skidåkningen går det att glida ner från backen via Smultronet och landa direkt vid lägenheten. Lägenheten har en boarea på 67 luftiga kvadratmeter i modern stil. Genomgående fina ytskikt, stora fönster, högt i tak och vackra materialval. Väggarna pryds av fin betsad träpanel från Norsk Limtre och på golven ligger 1-stavs ekparkett från Boen med vattenburen golvvärme i samtliga rum. När du kommer in möts du av ljuset från allrummets stora glasparti, modernt kök och allrum i öppen planlösning med tak öppet upp i nock. Master bedroom med stora fönster med utsikt söderut. Badrum, dusch och bastu som du når både från master bedroom och korridoren vid de andra två sovrummen. Lägenheten innehåller även ett sovloft, ett sovrum med plats för våningssäng samt ett sovrum med charmigt snedtak som rymmer plats för två enkelsängar. Från entrén når du gästtoalett med tvättmaskin, torkskåp och värmepump från Nibe. I lägenheten finns två kattvindar som är utöver boarean på 67 kvm samt skidförråd utanför entrén en trappa ner. Passar sig som både permanentboende eller fritidsboende. Här finns allt för att förgylla din vistelse i Åredalen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun, bild 2
Åre Huså 1:320, Huså, Åre kommun, bild 3

Åre Huså 1:320

Tomt
Huså, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
675 000 kr
1 343 m² tomt

Har ni drömt om att äga en tomt i fjällen, ca 20 minuters bilfärd från Sveriges populäraste skidort? Då är den här tomten er gyllene biljett till fjälläventyret ni alltid velat ha! När du kommer fram till Årebjörnen och Sadeln har du full access till hela Åres skidsystem! Tomten, som är lätt sluttande om 1343 m² söker nu ny ägare. Belägen ca 1 km innan Huså på den vänstra sidan med fin utsikt ut över Kallsjön. Med denna tomt får ni möjlighet att skapa ert alldeles egna fjällboende skräddarsytt helt efter era egna önskemål och behov. Oavsett om ni drömmer om en mysig stuga för familjesemestrar eller en modern alpin get away för skidsäsongen, är denna tomt den perfekta grunden för era visioner. Förhandsbesked för fritidsbostad om ca 70 m2 har funnits på tomten. Här finns gott om möjligheter till utomhusaktiviteter året om, inklusive vandring, skidåkning, snöskoter, fiske och utforskande av de omgivande fjällen. Vill man åka på längden så är Fröå gruva och Årebjörnens XC arena nära tillhands. För den som hellre vill åka skoter så tar man skotern direkt ifrån tomten och beger sig ut på dom fina skoterlederna som tar dig vidare på fjället! På fastigheten är det eget avlopp med ett minireningsverk som avloppsanläggning och egen färskvattenbrunn som är placerad i tomtens ena hörn. Avloppet kommer att delas med Åre Huså 1:321. Anslutningspunkterna för vatten och avlopp finns på tomten. Elanslutningskostnad tillkommer om ca 50.000:- Under fliken dokument & länkar finns måttsatt tomtkarta m.m. Välkommen till Huså- enligt många rätt sida om Åreskutan.

  • Premium
Enafors Högåsen 149, Högåsen/Enafors, Åre kommun
Enafors Högåsen 149, Högåsen/Enafors, Åre kommun, bild 2
Enafors Högåsen 149, Högåsen/Enafors, Åre kommun, bild 3

Enafors Högåsen 149

Fritidshus
Högåsen/Enafors, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 850 000 kr
83 m²
5 rum
2 218 m² tomt

Välkommen till denna fantastiskt fina och välbyggda fjällvilla i 1 plan med loft i Högåsen/Enafors. Det här är ett boende med allt, och passar lika bra för fritid som för permanent. Stora sociala ytor med öppet upp i nock, panoramafönster som bjuder in hela fjällvärlden och en värmande täljstenskamin i mitten. Gott om sovrum med plats för många. Stilrent kök med bra arbetsytor. Badrum med vedeldad bastu för skön värme. Rymligt loft med flera sängplatser och ytor för spel och samvaro. När solen flödar kliver man ut på den rymliga altanen i söder, slår sig ner, blickar ut över Storsnasen och låter stillheten och lugnet ta över. Förutom fjällvillan finns också ett rymligt varmbonat garage och ett separat förråd/garage för skoter eller annat. Fastigheten kommer inför försäljning att besiktas med ett sk "Skyddat köp". Besiktning och försäkring mot dolda fel i 10 år.

  • Premium
Sundet 160, Sundet, Åre kommun

Sundet 160

Villa
Sundet, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 800 000 kr
147 m²
5 rum
1 846 m² tomt

Välkommen till Sundet strax väster om Duved. Här vid Indalsälvens strand med omgivningar som ger en "Bullerby-känsla" ligger denna 1 1/2 plansvilla som nu är till salu. Naturen finns bokstavligen runt knuten och på andra sidan E14 ligger Åres populära golfbana. Bostadshuset som byggdes 1988 innehåller kök, två allrum, tre sovrum samt två badrum. På tomten finns ett fristående garage med plats för både bil och annan förvaring. Huset är besiktat och försäkrat via s.k. "Skyddat köp". Besiktningsprotokoll hittar du under fliken dokument och länkar. Varmt välkommen på visning!

Åre Stamgärde 2:219, Trillevallen, Åre kommun

Åre Stamgärde 2:219

Tomt
Trillevallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
975 000 kr
1 807 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fjällnära tomt i Trillevallen, längst in i området! Här bor du ostört med en fin utsikt mot fjällen. Här kan du förverkliga din dröm, att bygga ditt fritidshus eller ditt hus för att bo permanent! Här bor du med skidliftar, tur- längdspår och skoterled runt knuten! Detaljplanen medger en byggnadsarea om 100 m² . Byggnaden får maximalt inrymma en våning med en maximal byggnadshöjd om 3,5 m. Ett uthus/förråd får uppföras om maximalt 30 m² (i uthus får ej bostadsrum inredas). För mer information se bifogad detaljplan som du finner under dokument och länkar. El och vatten finns vid tomtgräns. Elanslutnings kostnad till Jämtkraft 50.000:-. För att koppla på sig på vattenledningen så finns det en brunn på stamfastigheten. (erläggs en summa till fastighetsägaren). På tomten måste enskilt avlopp anläggas och det krävs tillstånd från Åre kommun. I södra Årefjällen ligger den mysiga och familjära skidbyn Trillevallen. Här kan du uppleva fantastisk skidåkning, omfattande tur- och längdspår, och vackra vandringsleder. Det går även bra att utgå med skoter till närliggande skoterleder. Trillevallen med sitt lugnare område med storslagen natur utanför knuten ligger cirka 2 mil från Åre.

Bäckvägen 16A, Duved, Åre kommun
Bäckvägen 16A, Duved, Åre kommun, bild 2
Bäckvägen 16A, Duved, Åre kommun, bild 3

Bäckvägen 16A

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
5 790 000 kr
98 m²
5 rum
3 799 kr/mån
59 082 kr/m²

Välkommen till Brf Ski Hame III! Totalt 12 parhuslägenheter i 2-plan! I dagsläget finns 3 stycken lägenheter kvar till försäljning. Se bostadsväljaren för lediga lägenheter. Lägenheterna har ett alldeles perfekt ski-in/ski-out-läge för både längd - och alpinåkning, och en härlig utsikt mot fjällvärlden! Även skoterleden går förbi precis vid huset. Från Brf Ski Hamre III är det gångavstånd till Duveds centrum med butiker, restauranger och tågstation samt skola och förskola. Väldisponerade lägenheter med god standard och fina materialval. Väggar med träpanel i grå/brun färg och svart köksinredning. Klinkergolv i våtrum och entré, 200 mm enstavsparkett i ek i övriga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. I lägenheterna finner man 3-4 sovrum, allrum/kök med panoramafönster och öppet i nock, badrum, bastu, gästtoalett, förråd samt tvättstuga/teknikrum. Brf Ski Hamre III är en förening med mycket låg belåning, endast 2000:-/kvm. Se ekonomisk plan under fliken Dokument. Lägenheterna är färdiga och inflytt kan ske till kommande vintersäsong 2023/2024. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Hallvägen 21, Järpen, Åre kommun

Hallvägen 21

Villa
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 500 000 kr
170 + 75 m²
6 rum
1 762 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade villa belägen på Hallvägen 21 i Järpen. Med en total boyta på 170 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Huset som är ett Hjältevadshus har totalt 4 sovrum och 2 badrum. Stort kök med stommar och luckor från Ballingslöv i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Braskamin med täljsten från Handöl som värmer gott under dom kalla vintermånaderna. Stor altan i söderläge. Tvättstuga, groventré, grovkök och förvaringsutrymmen. En trappa upp finns allrum med "öppet i nock" för extra rymd, utgång till balkong, 3 sovrum och ett helt nytt badrum från 2023. Fiber är installerat. Vidbyggt garage om 50 m² med fantastiska förvaringsutrymmen. Sluttningstomt om 1 762 m² med garage/förrådsbyggnad, carport för skoter eller trädgårdsredskap, hundgård med varmbonad hundhusdel. Huset är besiktat och försäkrat mot dolda fel i 10 år. Ni finner alla protokoll, husritningar mm. under fliken dokument. Varmt välkommen på visning.

12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr, Ottsjö, Åre kommun
12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr, Ottsjö, Åre kommun, bild 2
12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr, Ottsjö, Åre kommun, bild 3

12 st tomter i Ottsjö! Pris från 1.150.000 kr

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 150 000 kr

Nu finns chansen att förverkliga din dröm, att bygga ditt hus i Ottsjö! Ottsjö är beläget i Södra Årefjällen. Här finns mycket vacker natur i och runt Ottsjön. Byn Ottsjö ligger på norra sidan av sjön och mitt emot reser sig det vackra Ottfjället. På södra sidan finns en härlig, långgrund sandstrand med fantastiska solnedgångar. Här finner man inloppet till Storån, som bjuder ett enastående fiske. På norra sidan finns vackra platån och Språngsdalen med sommar- och vinterleder mot bland annat Ytterstvallen och Hållfjället. Till Åre är det cirka 3 mil. Bara 5 km till Trillevallens skidanläggning med 8 liftar och 21 nedfarter samt 12 mil preparerade tur- och längdspår samt backrestaurangen Ripan. Åre Ottsjö 1:353, SÅLD Åre Ottsjö 1:354, SÅLD Åre Ottsjö 1:355, SÅLD Åre Ottsjö 1:356, SÅLD Åre Ottsjö 1:357, 1 400 000 kr Åre Ottsjö 1:358, 1 500 000 kr Åre Ottsjö 1:359, RESERVERAD Åre Ottsjö 1:360, 1 250 000 kr Åre Ottsjö 1:361, SÅLD Åre Ottsjö 1:362, SÅLD Åre Ottsjö 1:363, 1 250 000 kr Åre Ottsjö 1:309, RESERVERAD Under fliken dokument & länkar finns detaljplan, avstyckningskarta, m.m Anslutning till kommunalt V/A kommer ske genom en gemensamhetsanläggning. Uppskattad kostnad: ca 60 000 SEK. Markarbeten för väg, vatten, avlopp, elkraft och fiber (fram till tomtgräns) färdigställs under hösten. Välkommen till Ottsjö - enligt många en av de vackraste byarna i Jämtland!

  • Premium
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun, bild 2
Bäckvägen 10B, Duved, Åre kommun, bild 3

Bäckvägen 10B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
5 750 000 kr
98 m²
5 rum
vån 2/2
6 101 kr/mån
58 673 kr/m²

Välkommen till en helt nyproducerad kvadratsmart bostadsrätt i parhus med härlig utsikt mot fjällvärlden och gångavstånd till Duveds alla faciliteter. Med sina 98 kvm i två plan har du öppen och ljus gemensamhetsyta med kök, allrum och utgång till altan i söderläge på entréplan. I souterräng finner du de 4 sovrummen med bad, bastu och utgång till trädäck från ett av sovrummen, även detta i söderläge. Väldisponerade bostadsrätt med god standard och fina materialval. Väggar med ljus träpanel och svart köksinredning. Klinkergolv i våtrum & entré, 200 mm enstavsparkett i ek i övriga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. Här tar ni er snabbt ut i Hamrebackens skidsystem, eller om ni väljer att skida runt i Hamrelias spårsystem. Gångavstånd ner till Duveds by där ni har affärer, restauranger, f-9 skola , samt förskolor, veterinär, tågstation mm. Tillträde kan ske omgående, perfekt för er som vill hitta ett nyproducerat boende med möjlighet att uppleva fjällvärlden redan nu i vinter! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vintergatan 31A, Storlien, Åre kommun

Vintergatan 31A

Lägenhet
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 190 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
3 082 kr/mån
18 308 kr/m²

Välkommen till ett centralt boende om ca 65m² på Vintergatan 31A i Storlien i skuldfri förening. Denna lägenhet på tredje våningen erbjuder en charmig och välplanerad boendelösning för dig som söker ett centralt beläget hem. Med sina två sovrum, hall, kök, badrum och ett vardagsrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Det centrala läget ger dig gångavstånd till natur, skidbackar, längdspår, affärer, restauranger och övriga tjänster som gör vardagen mer bekväm. Större kallt förråd i anslutning till lägenheten samt ett i källaren. Gemensamma utrymmen i källaren såsom tvättstuga med angränsande torkrum. Säljes med möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter. Storlien ligger ca 60 km från Åre och 2 km från norska gränsen. En fjällby som senaste åren blommat upp igen med nystart av Högfjällshotellet, mer byggnation av fritidsboende, förskola, affärscentrum, skidbackar mm. Storlien är också byn som ligger på fjället, med allt vad det innebär, att gå på tur, ta sig till fantastiska fiskevatten på skidor, till fots eller med skoter. Att plocka svamp och bär är också en favoritsysselsättning i dessa trakter. Till Storlien tar du dig enkelt med tåg där stationen ligger på gångavstånd till det mesta. Vill man ta flyget så finns flygplats i Vaernes Norge och i Östersund. Välkommen att boka visning!

Storvallsvägen 10C (med adress 5C), Storvallen, Åre kommun
Storvallsvägen 10C (med adress 5C), Storvallen, Åre kommun, bild 2
Storvallsvägen 10C (med adress 5C), Storvallen, Åre kommun, bild 3

Storvallsvägen 10C (med adress 5C)

Fritidshus
Storvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 550 000 kr
55 m²
3 rum
193 m² tomt

Välkommen till ett trevligt kedjehus på hörntomt med direkt anslutning till fina sommar- och vinterleder utanför stugknuten. Här kan du flytta rakt in, packa ryggsäcken och ge dig ut på tur från dag ett. Stugan är genom förra och nuvarande ägare smakfullt totalrenoverad. Fina parkettgolv i alla rum. Nytt kök 2023. Här finns möjlighet att bygga ut om så önskas eller om du vill dela av ett av de två stora sovrummen för att få ytterligare ett sovrum. En stor del av möblerna ingår. Skotergarage med ramp finns på gaveln av stugan (används även som förråd). Rymlig altan i härligt söderläge. I området och med direkt anslutning till stugan finns oändligt många fina leder - både kortare och längre - med fantastiska vyer i alla väderstreck. Strax nedanför stugan ansluter du till starten på Södra Kungsleden som tar dig upp till Blåhammaren och vidare in till Sylmassivet, Jämtlandstriangeln och även över på norska sidan där du hittar bland annat Storerikvollen och Nedalshytta. Om du inte vill ge dig iväg alldeles för långt finns det gott om fina utflyktsmål i närheten - även dessa med direkt anslutning till stugan. Så gott som alltid med magisk utsikt mot majestätiska Snasahögarna och Getfjället. Det har byggts nya vindskydd både på Kaffehögen (vid starten på Södra Kungsleden) och vid Hjärttjärn (mot Stenfjället). Lederna för både vandring och cykling är under upprustning och det körs regelbundet upp skidspår både 3 och 5 km med utgångspunkt från STF Storliens Fjällgård. En fin rundtur tar dig från stugan till Tullen över Sandtjärnarna, vidare över Visjövalen tillbaka till Fjällgården och stugan. Du har även det trevliga och lättåkta Apelsinspåret från Fjällgården till Rundhögen. Vid Storlien Högfjällshotell - som storsatsar i området - finns längdspårsarenan med fina elljusspår och vid bra väderförhållanden dras det spår rakt upp på kalfjället till Åhlensstugan. Här hittar du även välpreparerade och familjevänliga slalombackar. Sommartid kan du vandra på den kända och vackra Blomsterstigen via Vindarnas Tempel och Ernstkumlet - du kan även fortsätta in mot Skurdalssjön och Skurdalsporten på gränsen mot Norge. Det finns även gott om fiskemöjligheter både sommar och vinter. Svamp och bärplockning är också populärt i området. Inne i byn finns flera restauranger, frisör, skiduthyrning mm. På Fjellhandeln hittar du sportaffär och apotek samt 2 stora livsmedelsaffärer. Järnvägen rustas upp (Meråkerbanan elektrifieras) så att du snart kan åka tåg direkt från Stockholm till Trondheim via Storlien. Idag går det 2 avgångar dagligen mellan Sundsvall - Storlien och vidare till Trondheim.

  • Premium
G:a semlanvägen 108, Mattmar, Åre kommun

G:a semlanvägen 108

Villa
Mattmar, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 800 000 kr
138 m²
11 rum
1 184 m² tomt

Möjligheternas fastighet! Charmiga Agdas kafé i Mattmar. Väl inarbetat och med året-runt-öppet sedan 14 år. Kafét är inrett i en gammal ladugårdsbyggnad med plats för ett 30 -tal gäster. Bageri, kök, personalrum och kontor. Övre plan rymmer även en 3-rums lägenhet med kök och bad. Möbler och inventarier ingår. Fiber är installerat. Bostadshus med bergvärme för eget boende alternativt uthyrning eller Bed & Breakfast i anslutning till kafét. För närvarande hyrs övre plan ut som kontorshotell vars intäkt bär boningshusets kostnader. Närliggande tomt om 7 000 m² där halva ytan idag nyttjas som gästparkering till Kafét den andra halvan är gräsbelagd och har stora utvecklingsmöjligheter. Mitt i Jämtland, i Åre kommun ligger Mattmar. I området finns det massor med olika aktiviteter och sevärdheter. Vandring, cykling och fiske. Endast 45 km till Åre som är Skandinaviens alpina huvudstad som erbjuder förstklassig skidåkning såväl i som utanför pisten. I den anrika fjällbyn hittar du gott om restauranger, shopping och aktiviteter. Bydalsfjällen som erbjuder storslagen skidåkning med 17 liftar, 40 nedfarter och 420m fallhöjd nås på cirka 35 minuter med bil från Kafét. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
Fjällbyvägen 19, Åre Fjällby, Åre kommun

Fjällbyvägen 19

Lägenhet
Åre Fjällby, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
4 450 000 kr
52 m²
3 rum
vån 2
2 583 kr/mån
85 577 kr/m²

Granne med VM8an finner du denna välplanerade 3a med vacker utsikt över Åresjön och närhet till allt som Åre by har att erbjuda. Lägenheten är på 52 kvm och innehar två sovrum, kök och allrum i öppen planlösning med balkong i söderläge. Helkaklat badrum renoverat 2020, med duschhörna, wc, handfat och tvättmaskin samt hall utrustad med torkskåp och avhängning. Till lägenheten hör även garageplats och skidförråd. Från lägenheten är det gångavstånd till allt i byn - butiker, restauranger, barer, tågstation, skola, skidliftar mm. Bara en kort promenad från lägenheten finner du Grädda, ett härligt bageri dit du enkelt kan smita ner för att köpa nygräddade frukostbullar och godaste morgonkaffet innan du vintertid tar dig ut i pisten, eller sommartid beger dig ut på en härlig fjällvandring eller en dag i Åres downhillpark. Lägenheten tillhör Brf Störtloppet som är en obelånad bostadsrättsförening med låg avgift där det mesta ingår. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Granitstigen 3, Järpen, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Granitstigen 3

Villa
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 895 000 kr
114 + 114 m²
7 rum
1 024 m² tomt

Välkommen till Granitstigen i Järpen och denna lite ovanliga villa med flera etage. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till altan som löper längs långsidan i söderläge. En halvtrappa upp finns 3 sovrum och ett badrum. En halvtrappa ner en trivsam "gillestuga med öppen spis, samt ytterligare 1-2 sovrum/gästrum. Ytterligare en halvtrappa ner finns dusch/wc, förrådsutrymmen och tvättstuga. Här finns även en genomgång och trappa till husets garage. Huset har vattenburen värme via fjärrvärme, fiber finns längs gatan och går att koppla in sig på mot en avgift. Besiktningsprotokoll under fliken "Dokument" Rymlig familjevilla för den större familjen i utsökt läge med gångavstånd till både skola, elljusspår, mataffärer mm. Varmt välkommen på visning.

  • Energieffektiv
Blomsterbutik (Karolinervägen 19), Duved, Åre kommun
Blomsterbutik (Karolinervägen 19), Duved, Åre kommun, bild 2
Blomsterbutik (Karolinervägen 19), Duved, Åre kommun, bild 3

Blomsterbutik (Karolinervägen 19)

Övrigt
Duved, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
600 000 kr

Oasen - blomsterbutiken i Duved är till försäljning. Här köper du lager, inventarier och övertar hyreskontrakt till en förmånlig prislapp, en sk inkromsförsäljning. Oasen är ansluten till Interflora, Euroflorist, och Florister i Sverige för budleveranser av blommor och har under 2023 levererat några tusen blombud, vilket gör en stor del av omsättningen. Utöver det levererar Oasen idag blommor till Åregården, Fjällpuben mfl samt en stor del begravningar och bröllop. Lokalen är på 91 kvm plus gemensamma ytor och en kylavdelning samt fikarum för personalen med toalett. Hyran är idag 17 000:-/månaden och det inkluderar allt (värme, el V/A samt renhållning). Fastigheten ägs av Duveds framtid som håller på att ta fram ett nytt planprogram för Duved där denna fastighet ingår. Hyreskontraktet är därför ett rivningskontrakt som automatisk förlängs årligen med ett år i taget, idag är det skrivet till 2024-11-30. Uppsägningstid 3 månader. Duved ligger vid foten av Mullfjället och Indalsälven, ca 8 km från Åre. Många av Åres permanenta invånare bor här och under de senaste åren har det hänt mycket i Duved som är under ständig utveckling. Till Duved tar du dig enkelt med tåg eller buss då stationerna ligger inom gångavstånd till det mesta. I Duved finns en ny F-9 skola som stod klar hösten 2022, centralt belägen i byn. I övrigt finns ett litet och mysigt centrum med bland annat mataffär, sportbutik, blomsterbutik, restauranger och Åre Glashytta. Byn har även en idrottshall, fotbollsplan och en aktivitetshall med padelbanor, golfsimulator, tennisbana, gym, kontorslandskap och snart en klätterhall. Tempot är lugnare och backarna är långa, breda och välpistade. Skidsystemet sitter ihop med Tegefjäll och skidbussen tar dig vintertid snabbt in till centrala Åre. Vill man åka längd finns upplysta skidspår, allt från 2,5 till 15 km. På sommaren bjuder Duved liksom de flesta andra ställen i Åre på skön natur och många fina vandringsleder. Här har du också fint fiske i Indalsälven. Några km väster om Duved ligger Åre Golfbana, en naturskön skogs och parkbana med 18 hål intill Indalsälvens forsar. Se länk till företagets hemsida under fliken dokument. För mer information kring omsättning m.m vänligen kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Norra vägen 24A, Järpen, Åre kommun

Norra vägen 24A

Lägenhet
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
925 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 025 kr/mån
17 130 kr/m²

Mycket charmig och ljus 2:a i perfekt läge mitt i centrala Järpen med gångavstånd till skola, skidgymnasium, mataffärer mm. Lägenheten som ligger på våning 3 har 1 sovrum i bra storlek med garderober. Ljust uppfräschat kök med vita köksluckor och med maskinell utrustning i form av kombinerad kyl/frys, spis med ugn, fläkt och diskmaskin. Stort vardagsrum med utgång till balkong i läge sydväst med utsikt över Välliste och sjön Liten. Lägenheten har parkettgolv i alla rum. Kaklat badrum med badkar. Rymlig klädkammare och eget vindsförråd. Stabil förening med god ekonomi. Fiber är installerat. Tillträde kan ske från 15 juni. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Vintergatan 55A, Storlien, Åre kommun

Vintergatan 55A

Radhus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 750 000 kr
80 m²
4 rum
566 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt fjällboende i radhuslänga med naturen och fjället inpå knuten. Boendet passar sig bra för fritids- såväl som permanentboende. Det här är ett trevligt radhus på hörntomt med stor altan i sydväst läge, där du kan njuta av utsikten och solen stora delar av dagen. Bostaden som är uppförd 2011 har en rymlig entré med högt i tak och stor garderob för förvaring. Vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning där en kamin finns centralt placerad.. Från köket finns utgång till en stor härlig altan i sydväst. På entréplan finns även bad med dusch/wc, teknikrum med skåp och vask samt förberett för tvättmaskin. Trapp leder upp till övre plan med 3 rymliga sovrum samt en separat klädkammare som nås från hallen. Från trappen når man ett litet loft som uppskattas av barnen att leka på. Till fastigheten finns två yttre förråd, det ena är placerat på den stora altanen samt det andra finns placerad vid den mindre altanen vid entrén. Säljes delvis med möbler och inventarier med undantag för personliga saker (se inventarielista). Fastigheten kommer att besiktas och försäkras mot dolda fel i 10 år genom ett s.k "Skyddat köp". Storlien - en fjällby ca 6 mil västerut från Åre som senaste åren blommat upp igen med nystart av Högfjällshotellet, mer byggnation av fritidsboende, förskola, affärscentrum, skidbackar mm. Storlien är också byn som ligger på fjället, med allt vad det innebär, att gå på tur, ta sig till fantastiska fiskevatten på skidor, till fots eller med skoter. Att plocka svamp och bär är också en favoritsysselsättning i dessa trakter. Välkommen att boka dig på en visning!

Skolvägen 12, Järpen, Åre kommun

Skolvägen 12

Villa
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 600 000 kr
115 + 87 m²
5 rum
1 331 m² tomt

Mycket centralt placerad villa i 1 ½ plan med källare med byggnadsår 1958. Renoverade ytskikt, kaklade badrum. Inglasad altan, 3-4 sovrum. 2 garage. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel! Varmt välkommen på visning.

Bratteggen Lunnarvägen 7, Bratteggens fritidsby, Åre kommun

Bratteggen Lunnarvägen 7

Fritidshus
Bratteggens fritidsby, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 750 000 kr
50 m²
3 rum
1 223 m² tomt

Välkommen till Bratteggens fritidsby och dessa nybyggda Attefallsstugor i högt läge på Lunnarvägen. Stuga 1 är uppförd 2018 och är inredd med kaklat badrum med dusch, wc och handfat. Kök och matplats med värmande braskamin. Sovrum och sovloft. Panoramafönster med utsikt över fjällen och Åreskutan, trägolv och högt i tak. Stuga 2 är uppförd och färdigställd 2023 och har idag ett enda stort rum och här är möjligheterna många. Även här stora panoramafönster med härlig utsikt. Stugorna binds samman av en stor altan. Boarean i vardera stuga är 25 m². 25 min med bil till Åre Björnens skidområde! Bratteggens Fritidsområde är ett trivsamt stugområde på andra sidan Åreskutan och Kallsjön, ca 1 mil nordväst om Järpen och 3 mil från Åre. Tur-och skoterspår finns att avnjuta i anslutning till området samt pulkabacke med grillplats. Varmt välkommen på visning.

Vintergatan 33A, Storlien, Åre kommun

Vintergatan 33A

Lägenhet
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 790 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
3 350 kr/mån
22 375 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet om tre rum och kök centralt belägen i Storlien, här har du närhet till tåg, restauranger, skidbackar och längdspår! Lägenheten som är ca 80 kvm har hall, två sovrum, badrum och en separat toalett. Kök med plats för matbord samt rymligt vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Det ena sovrummet har en mellanhall med garderober och en rymlig klädkammare. Det andra sovrummet har egen klädkammare samt en angränsande separat toalett och egen ingång där nuvarande ägare har gjort plats för kläder och skor. Här har du också möjlighet att hyra ut denna del. Fiber finns installerat och till lägenheten finns två förråd. Gemensamma utrymmen i källaren såsom tvättstuga med angränsande tork- och mangelrum, förrådsutrymmen, bastu med omklädningsrum, dusch och toalett. Cykelförråd och aktivitetsrum med pingisbord, motionscyklar mm. Säljes med möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Bergtjärnskroken 9, Storvallen/Visjövalen, Åre kommun

Bergtjärnskroken 9

Fritidshus
Storvallen/Visjövalen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
2 950 000 kr
100 + 19 m²
6 rum
1 896 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fjällstuga med utsikt över fjällvärlden! Huset erbjuder gott om sällskapsytor med hela tre vardagsrum med olika karaktär, det största finns i anslutning till matplatsen och har stora härliga fönster med utsikt över fjällen, ett i anslutning till köket och ett på övre plan. Här finner du fyra sovrum, två i entréplan och två på övre plan. Huset har ett fullt utrustat kök med gott om bänkytor, ett badrum med bastu i separat hus och en toalett inne i huset. Stort soldäck längs husets hela framsida och som avslutas med det separata bastuhuset ger goda solchanser hela dagen! På tomten finns också en varmbonad friggebod med plats för dubbelsäng och en platsbyggd loftsäng. I anslutning till huset finns ett förråd/skotergarage med bra förvaringsmöjligheter för allt en aktiv fjällfamilj kan tänkas behöva. Huset är besiktat med sk "skyddat köp", besiktning och försäkring mot dolda fel i 10 år. Säljes med möbler och inventarier med undantag för någon enstaka möbel och personliga tillhörigheter. Varmt välkommen på visning!

Svarttjärnsvägen 62B, Storlien, Åre kommun

Svarttjärnsvägen 62B

Fritidshus
Storlien, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
3 300 000 kr
75 m²
4 rum
365 m² tomt

Så har vi återigen fått nöjet att sälja en fjällvilla på Svarttjärnsvägen 62 B i Storlien. Det här är ett praktiskt parhus på ca 75 kvm i ett plan + loft, samt garage och förråd, en bit in på vägen med fin utsikt mot Svarttjärn. Bostaden som är uppförd 2007 av nuvarande ägare har entré med förvaring, 2 sovrum, bad med dusch/wc och tvättmaskin. Ett rejält allrum med matplats och kök, som har öppet upp i nock och utgång till en härligt stor altan med söderläge. Trapp upp till loftet med ytterligare ett sovrum. Ett trädäck omgärdar hela huset och binder det samman med garage och förråd. På baksidan mot Svarttjärn finns ett separat varmbonat förråd. Storlien - en fjällby ca 6 mil västerut från Åre som senaste åren blommat upp igen med nystart av Högfjällshotellet, mer byggnation av fritidsboende, förskola, affärscentrum, skidbackar mm. Storlien är också byn som ligger på fjället, med allt vad det innebär, att gå på tur, ta sig till fantastiska fiskevatten på skidor, till fots eller med skoter. Att plocka svamp och bär är också en favoritsysselsättning i dessa trakter. Här har du också tåget som går rätt genom byn mot Trondheim. Välkommen att anmäla er på visning!

Storvallsvägen 12 I (med adress 2 C), Storvallen, Åre kommun

Storvallsvägen 12 I (med adress 2 C)

Fritidshus
Storvallen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 750 000 kr
75 m²
3 rum
315 m² tomt

Välkommen till Storvallsvägen 2 C i Storvallen. Här har du ett trivsamt fjällboende i en parhuslänga med naturen och fjället inpå knuten. Dessutom har du en praktisk gäststuga i anslutning till huset med två mindre sovrum. Här tar du dig lätt ut på fjället, antingen med skoter, på skidor eller till fots. Du möts av en rymlig entré med plats för kläder och skor och ett utrymme med tvättmaskin och torktumlare. Direkt innanför ett stort och luftigt allrum med kök/matplats och eldstad. Från allrummet kommer du ut till altanen, där du kan njuta av solen en stor del av dagen. I anslutning till altanen ett rejält förråd där du får plats med utemöbler, skidor mm. Innanför allrummet har du två sovrum, båda med dubbelsängar och ett badrum med dusch/wc. Ca 4,5 km från Storvallen västerut ligger Storlien med Högfjällshotellet, Fjellhandel affärscentrum, restauranger, tågstation, förskola, skidbackar och liftar mm. Välkommen att boka dig på en visning!

Norra vägen 26A, Järpen, Åre kommun

Norra vägen 26A

Lägenhet
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
975 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 852 kr/mån
12 829 kr/m²

Trivsam bostadsrätt ½ trappa upp i huset. Här bor du mitt i centrum med gångavstånd till skola, skidgymnasium, mataffärer mm. Lägenheten har 2 sovrum i bra storlek, kök och vardagsrum. Kaklat badrum och inglasad balkong i sydvästläge med utsikt över Välliste och sjön Liten. Stabil förening med god ekonomi. Fiber är installerat. Från Järpen är det 25 km till Åre och 73 km till Östersund. Här finns allmän service såsom hälsocentral, biograf, apotek, systembolag, affärer, restauranger, skolor, ishall, gym, längd- och motionsspår mm. Bra buss och tågförbindelser mot både Åre, Östersund samt Trondheim. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 31