Mäklarhuset Lerum

Mäklarhuset Lerum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rörkärrsvägen 1, Gräfsnäs, Alingsås kommun
  • Sön 21 apr
Rörkärrsvägen 1, Gräfsnäs, Alingsås kommun, bild 2
Rörkärrsvägen 1, Gräfsnäs, Alingsås kommun, bild 3

Rörkärrsvägen 1

Villa
Gräfsnäs, Alingsås kommun
4 150 000 kr
167,2 m²
4 rum
2 680 m² tomt

I Gräfsnäs en liten ort 20 minuter utanför Alingsås hittar man denna nästan färdigställda villan med ett stort garage och carport. Fastigheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område med ett synnerligen bra läge. Villan har en blivande boarea om ca 167 mycket välplanerade kvm som är fördelade på 4 rok varav 3 rejäla sovrum, ett stort vardagsrum och kök samt två badrum och en tvättstuga. Tomten är 2680 kvm med gräsmatta på baksidan och på framsidan ett fristående garage och carport om totalt 120 kvm. Fastigheten säljes ej färdigställd och det som återstår är ytskikt invändigt samt två badrum och köket. Villan har byggts i lösvirke med energiförbrukning i åtanke och uppfyller nästan kraven i ett passivhus när det kommer till husets energiåtgång. Detta är verkligen en (once in a lifetime) chans att förärva en fastighet till ett attraktivt pris där man kan bestämma ytskikten samt kök och badrum själva. Varmt välkomna på husesyn!

  • Premium
Rågvägen 3, Drängsered, Lerums kommun

Rågvägen 3

Villa
Drängsered, Lerums kommun
4 250 000 kr
172 + 93 m²
7 rum
399 m² tomt

I ett omtyckt och barnvänligt område ligger detta trivsamma grupphuset med garage i sluttningsvåningen. Lättskött trädgård med relativt ostört läge där solen kan avnjutas större delen av dagen på balkongen eller i trädgården på baksidan. Detta kan bli ett fantastiskt boende för barnfamiljen eller för familjen som önskar en välplanerad sluttningsvilla med gott om utrymmen. Genomtänkt planlösning med stora sociala ytor med vardagsrum och kök i halvöppen planlösning, privat del med tre sovrum invid varandra, ett badrum samt en väl tilltagen klädkammare. Tvättstugan är praktiskt placerad i hallen alldeles invid entrén. Nedre plan har idag en liten lägenhet om 3 rok samt relaxrum och bastu med dusch, förråd och det stora garaget. Lägenheten i sluttningsplan ger möjligheter som generationsboende, uthyrningslägenhet eller att ha företaget hemma. I Drängsered bor man bekvämt med en kort cykeltur eller promenad till både Floda Station och Drängseredsbadet. Floda centrum bjuder på social service och affärer inklusive livsmedelsaffär.

Gräskärrsvägen 55, Gräskärr, Lerums kommun
  • Borttagen före visning

Gräskärrsvägen 55

Villa
Gräskärr, Lerums kommun
2 500 000 kr
58 m²
3 rum
2 325 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Burhultsvägen 41, Gråbo Björboholm, Lerums kommun

Burhultsvägen 41

Villa
Gråbo Björboholm, Lerums kommun
4 200 000 kr
84 m²
3 rum
3 005 m² tomt

Gråbo-Björboholm är det lätt att trivas och läget på Burhultsvägen är briljant. Här bor man naturnära med både Björboholm och sjön Mjörn på bekvämt avstånd. I området finns badsjöar, en småbåtshamn och bra kommunikationer nere vid huvudvägen, busshållplatsen vid väg 190, till antingen till Gråbo, Lerum, Göteborg eller Alingsås, med andra ord perfekt för den lilla familjen och Er som älskar närhet till naturen. Här har man en pärla till mindre villa om tre rum och kök fördelat på 84 välplanerade kvadratmeter som är nyreovoerade med smakfulla färger och material. Utvändigt finns fördelar, bland annat en stor solig och ogenerad altan med plats för ett stort matbord och en generös loungemöbel, solen har man förmiddag, eftermiddag och kväll. Huset ligger med ett högt läge på en stor sluttningstomt om ca 3 000 kvm som vår och sommar är ett grönt paradis. Till fastigheten hör också ett fristående bastuhus. Varmt välkomna att boka visning

Mjörnbo Allé 4, Gråbo, Lerums kommun

Mjörnbo Allé 4

Lägenhet
Gråbo, Lerums kommun
1 385 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 1/5
2 975 kr/mån
35 063 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt trivsamma tvåa i toppskick, beläget i den nybyggda och moderna delen av centrala Gråbo, granne med allt man kan tänkas behöva för en lättsam vardag. Bostaden ligger i bekvämt markplan med en egen liten uteplats där sol kan avnjutas större delen av dagen. Den tilltalande planlösningen har öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum, medans det rofyllda sovrummet ligger mer avskilt. Gott om förvaring finns i de många garderoberna och bostaden upplevs ljus och luftig tack vare de många fönsterpartierna. Inredningen är stilren med nästan helt genomgående vit färgsättning, redo för en ny innehavare att sätta sin egna prägel. Här bor man bekvämt i en förening där det mesta ingår i månadsavgiften och med både service, handel, skola och förskola inom mycket kort gångavstånd. Ett stenkast bort väntar sköna naturupplevelser och en aktiv livsstil med både sjöar och skog. Utmärkta kommunikationer från torget som snabbt och smidigt tar er vidare in till Lerum eller centrala Göteborg.

  • Uteplats
  • Hiss
Östad byväg 10, Sjövik, Lerums kommun

Östad byväg 10

Villa
Sjövik, Lerums kommun
7 000 000 kr
281 m²
10 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till Lidagården en villa i hjärtat av Sjövik. Det är idag en hästgård i toppskick med 10 boxar och sadelkammare samt inhägnade hagar och en paddock om 60x25 m. Ladugården totalrenoverades och blev ett stall 2004. Villan på Östad byväg 10 är en vacker och charmig sekelskiftesfastighet som erbjuder en fantastisk livsstil för hela familjen. Med sina 10 rum och 281 kvm boarea kan du vara säker på att du och dina nära och kära kommer ha gott om utrymme att sträcka på er och leva bekvämt. När du kliver in i villan möts du av en välkomnande hall med vackra detaljer som får dig att känna dig välkommen direkt. Här finns gott om utrymme för förvaring av ytterkläder och skor. Detta är bara början av vad som väntar dig! Villan har stora fönster som ger gott om naturligt ljus och en härlig atmosfär. Utrustad med moderna funktioner och högkvalitativa material, är detta hem perfekt för en familj som söker både stil och komfort. Dessutom finns en generös trädgård runt huset, vilket ger barnen gott om utrymme att leka på. Östad byväg 10 ligger i en av Sjöviks mest populära och lugna områden. En kort promenad tar dig till lokala butiker och restauranger, och det finns utmärkta transportförbindelser till centrala staden. Vi inbjuder dig till en personlig visning av denna underbara villa. Tveka inte att kontakta oss för att boka din tid idag!

Visar alla 6