Mäklarhuset Lidköping/Vara

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Majorsallén 44 C, Gamla staden, Lidköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Majorsallén 44 C

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
700 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 1/4
3 257 kr/mån
10 853 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet belägen på bekväma första våning. Här bor man i populär bostadsrättsförening och med mycket låg månadsavgift! Lägenheten inrymmer en hall med anslutande klädkammare, ett rymligt kök, två sovrum samt ett vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong i västerläge. Toalett med dusch och egen tvättmaskin. Inre reparationsfond om drygt 11 000 kr finns för nästa ägare att nyttja. Bra läge med gångavstånd till mataffär, vårdcentral och centrumhandel.

  • Plus
Lidåkersgatan 10C, Lidåker, Lidköpings kommun

Lidåkersgatan 10C

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
750 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 759 kr/mån
10 345 kr/m²

Trevlig trerummare på andra våning med bra läge vid en stor och härlig innergård på Lidåker. Här finner vi en inglasad balkong i soligt söderläge med anslutning från vardagsrummet som ger möjlighet till varma och soliga dagar stora delar av året. Rymligt sovrum mot skuggigare norrsidan med stora skjutdörrsgarderober och ytterligare ett mindre sovrum som även går att använda till kontor eller gästrum. Köket med ursprung från byggår bjuder på tåliga massiva stommar, vita fina luckor och charmiga handtag. Badrummet i kakel och klinker renoverades i samband med stamrenovering omkring 2007. Vacker gårdsmiljö med närhet till skog, grönområde, förskola och skola. Välkommen på visning!

Vippgatan 15, Majåker, Lidköpings kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00

Vippgatan 15

Radhus
Majåker, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
2 500 000 kr
137 m²
5 rum
767 m² tomt

Kedjehus om 1 ½ -plan beläget på Majåker. På entréplanet möts man av en rymlig hall, ett hemtrevligt kök, ljust vardagsrum med kakelugn och ett sovrum. En trappa upp finns ytterligare två sovrum samt ett allrum. Stora rum som inbjuder till bygge av fler sovrum om så önskas. Uteplatser i både öster- och västerläge med gott om plats i trädgården. Bilen parkeras bekvämt i intilliggande carport. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber är installerat. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till skog och elljusspår samt knappa kilometern till Majåkerskolan med klasser mellan F-6. På Majåker kan barnen fritt cykla omkring på områdets bilfria gång- och cykelbanor. Närmsta busshållplats finns ca 50 meter från bostaden och leder oss direkt in till Lidköpings centrum.

  • Plus
Allégatan 14, Centrala Vara, Vara kommun

Allégatan 14

Lägenhet
Centrala Vara, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
195 000 kr
19,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 357 kr/mån
10 000 kr/m²

På Allégatan 14, mitt i centrala Vara, hittar man detta trevliga boende om ett rum med kokvrå. Ett mycket bra alternativ för en student eller den som flyttar hemifrån och letar efter ett första eget boende. I denna fina etta finns allt man behöver på liten yta; compact living när det är som bäst! I hallen finns garderob och plats för avhängning och härifrån nås också badrummet med handfat, wc och duschplats. Längre in i lägenheten ligger det kombinerade allrummet/sovrummet. Här finns plats för soffa, säng och kanske ett litet skrivbord. En trevlig kokvrå med induktionshäll, diskmaskin, diskho, kyl/frys samt mikro finns också, med plats om man vill installera ugn. Från lägenheten är det praktiskt gångavstånd till all service i Vara som järnväg/buss, butiker och restauranger.

VARA ONSJÖ 1:63, del av, Edsmären, Vara kommun

VARA ONSJÖ 1:63, del av

Gård/Skog
Edsmären, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
3 500 000 kr
16,1 ha tomt

I Larv Edsmären ligger denna virkesrika, välskötta och välarronderade skogsfastigheten på ca 16 hektar utan byggnader. Virkesförrådet enligt upprättad skogsbruksplan är ca 4 400 m³sk. Trädslagsfördelningen är mestadels barrskog i gallringsålder men även en del att föryngringsavverka om man så önskar. Jakten är fri för köparen fr.o.m. tillträdesdagen. Mer information om skogen finns under fliken dokument. Fastigheten säljs via fastighetsreglering. Visning av skogsegendomen sker på egen hand eller via tidsbokning med mäklaren.

  • Plus
Härjevad Hagalund 1, Järpås, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Härjevad Hagalund 1

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
775 000 kr
78 m²
4 rum
5 244 m² tomt

På stor tomt med ett lugnt och lantligt läge i Härjevad finner man detta trivsamma fritidshus med tillhörande uthus. Bostadhuset, om 1 ½ -plan, inrymmer ett charmigt kök med vedspis samt vardagsrum och matsal i öppen planlösning på entréplanet och en trappa upp finns två sovrum samt wc-utrymme. På fastigheten finns även en stallbyggnad, delvis isolerad, med wc-/duschutrymme och hobbyrum. Här finns även två garagebyggnader. Husen omges av en stor trädgård med uppvuxna buskar och träd samt gott om utrymme för egen odling. Kommunalt vatten och avlopp via förening samt fiber finns installerat.

Ågatan 9, Kvänum, Vara kommun

Ågatan 9

Villa
Kvänum, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 795 000 kr
147 + 32 m²
5 rum
905 m² tomt

Med ett av Kvänums bästa lägen, på trevlig hörntomt i återvändsgränd och gränsande mot grönområde, ligger denna fina familjevilla. Bostaden, om ett och ett halvt plan, erbjuder hall och kök i öppen planlösning, vardagsrum, sovrum, tvättstuga och duschrum på entréplan. På ovanvåningen finns två sovrum, allrum samt toalett. Som ett extrarum har man också det härliga, inglasade uterummet med kvällssol. Via skjutdörrar kommer man ut i den lummiga, lättskötta trädgården med plats för lek och spel. Vidbyggt huset hittar man ett garage för en bil och plats för parkering finns även på uppfarten. Från bostaden är det bekvämt gångavstånd till skola, butik, badhus och restaurang med bowling.

  • Plus
Härjevad Börjestorp 1, Järpås, Lidköpings kommun

Härjevad Börjestorp 1

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 175 000 kr
57 + 6 m²
2 rum
3 501 m² tomt

I Härjevad, lantligt och lugnt, ligger denna trevliga bostad med tillhörande uthus på stor tomt med uppvuxna träd och granar som skärmar av mot vägen. Det fina, renoverade bostadshuset består av två rum och kök. I öppen planlösning med hallen finns mysigt vardagsrum och från hallen nås även ett fräscht duschrum. Längre in hittar man groventré med tvättmaskin. Köket med sina snygga gröna luckor har en trevlig matplats vid fönstret. Från köket kommer man in i sovrummet med bra förvaring i flera garderober. Vid gårdsplanen ligger den väl underhållna ladugården med murad djurdel, vagnbod samt loge/maskinhall med loft. Till fastigheten hör också ett uthus med bra förråd för t ex trädgårdsredskap. En rejäl altan finns utanför groventrén och i trädgården växer ett par äppelträd och plats finns för egen odling. Här bor du fritt och enskilt, men med bara ca 8 km till Järpås där bland annat matbutik och skola finns. Till Vara är det ca 1,5 mil och till Lidköping ca 2 mil.

  • Plus
Västgötagatan 1C, Centrala Vara, Vara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västgötagatan 1C

Radhus
Centrala Vara, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 495 000 kr
96 + 45 m²
4 rum
578 m² tomt

Välkomna till Västgötagatan 1C och detta radhus med spännande planlösning, fördelad på hela fyra plan. Bostaden ligger på en hörntomt i barnvänligt villaområde. På entréplan finns hall, kök, vardagsrum samt toalett. Från köket kommer man ut till det inglasade uterummet. En halvtrappa upp finns ett allrum, som tidigare varit sovrum, samt två sovrum och badrum. En halvtrappa ner från entréplan hittar man tvättstuga med dusch och bastu, förråd och garage. Ytterligare en halvtrappa ner finns idag ett förråd samt outgrävd källare. På framsidan finns asfalterad parkering samt fin stensättning med infälld belysning. På baksidan finns utöver uterummet även en altan med plats för trevligt umgänge. En friggebod finns också på tomten. En robotgräsklippare hjälper till med klippning av gräs. Här är gångavstånd till all service Vara har att erbjuda; butiker, resecentrum och restauranger.

Edsvära Stommen 5, Edsvära, Vara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Edsvära Stommen 5

Villa
Edsvära, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
900 000 kr
138 m²
6 rum
6 035 m² tomt

Omgiven av hästhagar ligger denna avstyckade gård strax utanför Edsvära samhälle. I uthusen finns plats för djurhållning i liten skala eller kanske vill man använda utrymmena till verkstad eller kanske lokal för egen verksamhet. Utöver ladugården finns även brygghus och vagnslider samt hönshus. Huset omges av en stor trädgård med möjligheter för den som vill odla själv och här växer flera fruktträd, bl a bigarrå. Bostadshuset om ett och ett halvt plan består av sex rum och kök, varav upp till fyra sovrum. Entréplan rymmer flera gemensamma utrymmen, tvättstuga samt kök. Här finns också ett utrivet badrum. På ovanvåningen finns sovrummen samt ett duschrum. I bostaden finns möjlighet att sätta sin egen prägel, då det behövs förbättringar på sina ställen. I Edsvära finns en friförskola/fritidshem och till Kvänum med övrig service som skola, butik och restauranger är det ca 8 km.

Odengatan 1, Centrala Kvänum, Vara kommun

Odengatan 1

Villa
Centrala Kvänum, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 395 000 kr
110 + 55 m²
4 rum
880 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva denna hemtrevliga villa på lugn gata i utkanten av Kvänum. På en lättskött hörntomt med utsikt över åkrarna ligger detta hem i ett praktiskt plan. Hallen och kapprummet är i öppen planlösning med kök och matplats. I kapprummet ligger också en gästtoalett. Från köket når man groventré/tvättstuga samt stort förråd och garage. Rakt fram från hallen kommer man in i vardagsrummet med utgång till uterummet. I sovrumsdelen ryms tre sovrum med mycket förvaringsutrymmen i form av garderober. Från ett av sovrummen nås baksidans altan. Ett fräscht duschrum finns också i denna del av huset. I trädgården växer fruktträd som äpple och plommon samt även någon vinbärsbuske. På framsidans altan fångas morgonsolen och på baksidan njuter man av kvällssol. I Kvänum har man tillgång till livsmedelsbutik, skola och annan service man behöver på gångavstånd från huset.

  • Plus
Kasebergsvägen 7, Arentorp, Vara kommun

Kasebergsvägen 7

Villa
Arentorp, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 395 000 kr
142 m²
6 rum
730 m² tomt

I Arentorp ligger denna trevliga bostad på en lugn återvändsgata. Huset är om ett och ett halvt plan med hela fyra sovrum. Omgivande trädgård består mest av gräsytor med något fruktträd och är lättskött. På baksidan hittar man ett inglasat uterum och både uteplats och stor balkong finns på framsidan. Alldeles utanför tomten ligger en lekplats, gemensam med grannarna. Entréplan rymmer ljus hall, ett mindre sovrum, ett större sovrum med utgång till uterummet, vardagsrum, duschrum, kök samt groventré/tvättstuga. På ovanvåningen hittar man två sovrum, badrum samt mysigt allrum med dörr ut till balkongen under tak. Det fristående garaget har plats för en bil och här finns dessutom ett hobbyrum samt ett kontor. I Arentorp finns skola, obemannad butik, idrottsplats, många fina promenadvägar samt en badsjö. Till Vara med lite större serviceutbud är det ca 5 km och fin cykelväg är anlagd hela vägen.

  • Plus
Tumlebergsvägen 21, Arentorp, Vara kommun

Tumlebergsvägen 21

Villa
Arentorp, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
449 000 kr
96 + 40 m²
4 rum
634 m² tomt

Välkommen till det lilla lugna samhället Tumleberg och detta hus på Tumlebergsvägen 21. Bostaden är om ett och ett halvt plan samt källare. Entréplan rymmer hall, ett sovrum/allrum, badrum, kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås baksidans uteplats. På ovanvåningen hittar man två sovrum och möblerbar hall. Flera praktiska vindsförråd finns här också. I källaren finns pannrum och förrådsrum. Parkerar gör man på den grusade uppfarten eller i carporten. I trädgården växer mycket ätbart, bland annat plommon, rabarber och blåbär. På baksidan finns en altan, delvis under tak för trevliga utekvällar. Växthus, redskapsbod och en liten gäststuga finns också på tomten. En kort promenad från huset finns en fin lekplats. Till Arentorp där det finns skola och obemannad matbutik, är det ca 4 km och till Vara med tågstation och övrig service är det ca en mil.

Norra Kedum Gröneberg 6, Norra Kedum, Lidköpings kommun

Norra Kedum Gröneberg 6

Villa
Norra Kedum, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 700 000 kr
155 + 19,5 m²
5 rum
1 447 m² tomt

Norra Kedums gamla Mejeri byggdes i början av 80-talet om till denna bostad. Bostadshuset är om 1 ½ -plan och rymmer fem rum varav tre sovrum. Under de senaste åren har huset fått nytt yttertak och både bostadshuset och garagebyggnaden har målats om. Samtidigt har även det inre fått sig en uppfräschning med både golvbeläggning, tapeter och färg. Bra planlösning med sociala ytor och badrum på entréplan och sovrum samt extra allrum på ovanvåning. Fiber och kommunalt vatten är indraget. Asfalterad gårdsplan och i garagebyggnaden finns tillräckligt med plats för t.ex. båt eller mindre traktor. Ca 3 km bort ligger Marbogårdens badplats med både sandstrand och klippbad.

  • Plus
Portvaktsvägen 3C, Sjölunda, Lidköpings kommun

Portvaktsvägen 3C

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 650 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
4 300 kr/mån
24 627 kr/m²

Välkommen till en ljus, modern och härlig lägenhet överst i huset där kvalitetskänslan är genomgående. Med förmiddagssolen på loftgången vid entrén och eftermiddagssolen på balkongen kan man följa solen under dagen. Inne i lägenheten är det öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Genomgående lite extra fina materialval så som vitlaserad ekparkett och rostfria vitvaror som är extraval utöver vanlig standard. Lägenheten går överlag i ljusa färger förutom i det stora sovrummet där man valt en mörkare nyans av grönt. Helkaklad toalett med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Den stora balkongen i soligt söderläge ger utsikt mot både grönområde och lekplats. Området är beläget nära vattnet med möjlighet för bad vid Väners strand ca 700 m bort. Sjölunda förskola och skola (1-6) ligger bara ett stenkast bort. Till lägenheten hör en parkeringsplats samt ett förråd i nära anslutning. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Majorsallén 23A, Gamla staden, Lidköpings kommun

Majorsallén 23A

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
450 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
3 413 kr/mån
11 538 kr/m²

Välkomna till en välplanerad och trivsam etta med närhet till Örthagsparken och centrum. Här finner man ett rejält vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, kök med matplats och badrum som stamrenoverades 1997. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område i Gamla staden. Tv-utbud och bredband ingår i avgiften. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Tun Gamlegården 1, Tun-Såtenäs, Lidköpings kommun
  • Mån 22 apr

Tun Gamlegården 1

Gård/Skog
Tun-Såtenäs, Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
4 000 000 kr
297 + 15 m²
8 rum
6,3 ha tomt

Välkomna till denna nyligen avstyckade gård som ligger precis i utkanten av Tuns samhälle. Denna fastighet om ca 6 ha erbjuder ett stort bostadshus om ca 300 kvm med kringliggande hagar och ridbana. Vidare finns även gott om ekonomibyggnader i form av en klassisk magasinsbyggnad med källardel, lada med betonggolv, "smedja", hölada och mindre garage med hundgård. Bostadshuset ligger högt och fint med stor träaltan i bästa söder/väster-läge. Vid entrén av huset möts vi direkt av den generösa takhöjden om ca 285 cm samt eldstad. Hela entréplanet är en stor social yta med både kök, vardagsrum, matsal och cigarrum. Ovanvåningen inhyser den privata delen med hela fyra sovrum, badrum samt allrum med utgång till balkong. Uppvärmning via jordvärme och fiber finns inkopplat. Det ståtliga magasinet är perfekt för dig som vill ha en klassisk festlokal eller annan verksamhet. Boxplats för häst finns att hyra hos grannen vid gårdsplan. Här bor du mitt på landet men ändå i precis anknytning till samhället. Enbart 700 meter bort finner vi Tuns Skola samt Ica ToGo.

  • Plus
Blomsterstigen 2, Vedum, Vara kommun

Blomsterstigen 2

Villa
Vedum, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
3 500 000 kr
184 + 35 m²
6 rum
1 231 m² tomt

På återvändsgata, med lugnt läge i Vedum ligger detta moderna, stilrena hem. Baksidan gränsar mot grönområde och fin lekplats samt Vedums enda pulkabacke; perfekt för barnfamiljen. Från bostaden tar det bara ett par minuter att promenera till centrala Vedum med livsmedelsbutik, järnvägsstation och skola. Vid ankomst möts man av en stor stenlagd uppfart med plats för flera bilar. Kring uppfarten finns charmiga planteringar och stenpartier. På insidan välkomnas du av härlig takhöjd, snygga materialval, stora fönsterpartier, roliga vinklar och vrår samt avskärmande väggar. Entré, kök och vardagsrum är i öppen, social planlösning. Här kan du laga mat vid köksön och samtidigt ha fin kontakt med gästerna i vardagsrummet. Över master bedroom hittar man ett mysigt loft samt stort förråd. Från vardagsrummet nås master bedroom med rymligt badrum och utgång till altanen. Till höger från entrén ligger sovrumsdelen med tre sovrum, allrum, duschrum och tvättstuga. Utanför entrén finns en trevlig stenlagd uteplats och baksidan är en härlig oas med stor altan, delvis under tak, med spabad och god plats för utemöbler. Vidbyggt huset hittar man garage för en bil samt förråd och på tomten finns ett vedförråd. I trädgården växer äpple-, plommon- och körsbärsträd samt jordgubbar, hallon, björnbär och fina planteringar.

  • Plus
Råda Ekelund 1, null, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Råda Ekelund 1

Villa
Lidköpings kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
8 000 000 kr
130 m²
5 rum
4 503 m² tomt

Välkommen till en gammaldags gårdsidyll precis i utkanten av Lidköpings stadskärna. I denna grönskande oas finns ett modernt boende där huvudbyggnaden är ett hus från 2003. Huset är omgärdat av ursprungliga gårdshus som blivit varsamt renoverade till dagens goda standard. Gården är uppväxt med träd och buskar som ger ett fint och lummigt insynsskydd. För den intresserade finns flera goda odlingsmöjligheter, här finns bland annat ett vackert orangeri, ett rejält odlingsland och ett mjölkrum där mycket ätbart går att förvara. För den som vill och kan jobba hemifrån finns det ett gårdshus som har blivit inrett till ett fullisolerat kontor, här finns det såklart flera andra användningsområden för den som vill. Ett annat av gårdshusen är inrett med kök, wc, vardagsrum, allrum och sovrum vilket gör det idealistiskt för gäster eller kanske för tonåringen som bor hemma. Två ladugårdar finns med bland annat snickarbod, pannrum och förvaringsutrymmen. Energieffektiv uppvärmning till huvudbyggnaden och kontoret som sker primärt via jordvärmeanläggning och solfångare men går även att komplettera genom vedeldning kopplat till samma vattenburna system. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett boende utöver det vanliga, lantligt och ändå med närhet till staden.

  • Plus
Dahlénsgatan 16, Emtunga, Vara kommun

Dahlénsgatan 16

Villa
Emtunga, Vara kommun
Mäklarhuset Lidköping/Vara
1 495 000 kr
93 + 93 m²
4 rum
847 m² tomt

I trevliga Emtunga, i lugna barnvänliga kvarter, ligger denna fina villa om ett plan med källare. På entréplan finns rymlig hall, två sovrum, snyggt duschrum, allrum, lättmöblerat vardagsrum samt ljust och hemtrevligt kök. Källaren rymmer garage, fin tvättstuga, toalett, pannrum och två rejäla förrådsrum. I den lättskötta trädgården finns växthus och plats för odling och i det härliga uterummet kan man njuta lite kyligare kvällar. I Emtunga finns Önums friskola med fritids, förskola och skola åk 1-6. Till Vara, med all övrig service, är det ca 3 km och vill man inte åka bil finns en fin cykelväg.

Visar alla 20