Mäklarhuset Vänersborg

Mäklarhuset Vänersborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trombälgen 215, null, Vänersborgs kommun

Trombälgen 215

Fritidshus
Vänersborgs kommun
995 000 kr
63 m²
3 rum
1 020 m² tomt

I en skogsglänta mitt mellan två sjöar ligger detta fritidshus/mindre villa lugnt och fridfullt. I närheten finns flertalet sjöar och närmsta badplats ligger på cirka 500 meters promenad från stugan. Under 2019 gjordes flera renoveringar såsom nya plankgolv i sovrummen, samt i köket, vardagsrummet och i de båda sovrummen har tak samt väggar målats. SOLIGA DAGAR På den väl tilltagna altanen om cirka 7,5 x 11 meter ryms det mesta. Här kan man ha: grill, matbord, lounge-del och solstolar, allt på samma gång. För den aktive finns en mängd möjligheter till många olika aktiviteter. Här erbjuds ett utmärkt läge för de som till exempel gillar att fiska, cykla, åka vattenskidor (vid Lillesjön ligger Vänersborgs vattenskidklubb) eller plocka svamp- och bär . REGNIGA DAGAR När inte solen skiner kan man som alternativ enkelt ta sig till något köpcentra. Restid till Torp i Uddevalla respektive Överby i Trollhättan är båda knappt 20 minuter. På tomten finns två uthus samt flera fruktträd, såsom äpple, päron och körsbär. Uppvärmning sker med luftvärmepump, elradiatorer och /eller braskaminen med energikassett. Eget vatten från en borrad brunn. Avloppet går till en sluten tank. Upplevs bäst på plats. Kontakta fastighetsmäklaren för visning!

Flanaden 104, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 104

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
95 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 056 kr/mån
1 557 kr/m²

Tvårumslägenhet med bra läge i området - i utkanten och med fri utsikt från sovrum mot stor gräsyta, samt med balkong i söder-/sydostläge, med bra utsikt över närområdet. Lägenheten fördelas på: rymlig hall (här har sedan lång tid tillbaka vägg tagits ned och tidigare klädkammare finns ej). Kök med matplats. Vardagsrum med utgång till balkong. Sovrum i bra storlek, samt badrum. Lägenheten har ett renoveringsbehov men badrummet kommer totalrenoveras via bostadsrättsföreningens försorg. Detta i samband med påbörjat stambyte, då även alla badrum renoveras. Badrummen blir helkaklade och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. (Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum renoveringen för den här lägenheten kommer ske men det kommer troligen dröja, då hela bad- och stamrenoveringen beräknas ta ca 2,5 år och man börjat i västra delen av området). Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö). Dessutom finns cykelförråd och motorcykelförråd Fräscha tvättstugor. Bastu och solarium finns också i närmaste tvättstuga.. Föreningen tillhandahåller även ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år! Flera lekplatser finns i området och det är nära till livsmedelsbutiker, skola, vårdcentral, sportcentrum och bra bussförbindelser. Till centrum är det ca 2,5 km (kortaste vägen/cykelvägen). Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Bokgatan 26, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 26

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
195 000 kr
46 m²
1 rum
vån 4/4
3 877 kr/mån
4 239 kr/m²

Högst upp i huset hittar ni denna stora och renoverade etta med hörnläge! Lägenheten fick sig en rejäl uppfräschning under 2022. Då lades det genomgående gråa laminatgolv i samtliga utrymmen utom badrummet. Hallen, köket och vardagsrummet tapetserades om. Nya garderober med spegeldörrar i hallen. Köksinterören fick sig en uppfräschning med nymålade luckor, nya bänkskivor och kakel över köksbänk samt vitvaror. Badrummet totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2017, då även elen sågs över. Förråd inne i lägenheten som säljaren nyttjat som sovrum, passar också utmärkt som kontor eller spelrum. Nya fönster och balkongdörrar i hela föreningen, byte skedde sommaren 2023. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till ett fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Lungt läge med trevlig innergård med bland annat grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter, knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Avstånd till centrum är cirka 2,5 km (gång-/ cykelvägen). Kontakta fastighetsmäklaren för visning, upplevs bäst på plats!

Bangatan 12, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 12

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
435 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 510 kr/mån
7 909 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en trevlig genomgångslägenhet (fönster åt två håll), om två rum och kök samt balkong i sydvästläge! Lägenheten fördelas på: välkomnande hall i vinkel med nylagt golv. Kök med vita köksluckor och matplats. Vardagsrum med utgång till balkongen. Sovrum i bra storlek, samt badrum med dusch. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen har nyligen bytt yttertak och installerat solcellsanläggning. I samband med det har man gjort om så att man har ett gemensamt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning, detta gör att lägenhetsinnehavaren ej behöver betala nätavgiften. Fiber finns indraget. Bostadsrättsföreningen har lagt ned stort arbete på utomhusmiljön och det finns exempelvis flera gemensamma uteplatser. I närområdet finns pizzeria, minilivsbutik, apotek, busshållplats m.m. Det är även ganska nära till Sportcentrum och ca 1,5 km till centrum. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Poppelvägen 80, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 80

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
175 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
3 784 kr/mån
4 268 kr/m²

Passa på och titta på denna fräscha och trevlig etta med gavelläge. Lägenheten genomgick en större renovering 2019. Inbjudande hall med klinkergolv och gott om förvaring. Stilrent kök från IKEA med vita släta köksluckor, klinker på golv, snyggt med dold diskmaskin med mera. Här finns även plats för ett mindre matbord. Rymligt och ljust vardagsrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Snyggt helkaklat badrum i grå nyanser som totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2011. Byte av låssystem med nya nycklar blev precis klart (2024). Föreningen har tecknat ett fördelaktigt kollektivavtal för bredband (1000/1000 Mbit/s) och kabel-TV för 150 kr/månad som ligger med i månadsavgiften. Detta gäller hela föreningen (alla medlemmar), så egna avtal slipper tecknas. I övrigt så ingår värme och vatten i avgiften. Välskött förening (HSB). Som medlem här har man tillgång till bland annat gym för endast 500 kr/år. Gästlägenhet finns med fem bäddplatser. Stor gräsbelagd innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Här bor man med närhet till bland annat mataffärer, skolor, dagis, idrottscenter och busshållplats. Avstånd till centrum är cirka tre kilometer samt knappt två kilometer till Vänern med bad och trevliga promenadstråk. Läs gärna mer under fliken "Området". Upplevs bäst på plats, bokning krävs!

Bangatan 14, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 14

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
370 000 kr
48 m²
1 rum
vån 4/4
3 933 kr/mån
7 708 kr/m²

Trevlig etta om hela 48 m² och som kan ses som en 1,5:a. Lägenheten ligger högst upp i huset - takfönster i kök och matplats samt stora fönster i vardagsrum, ger bra ljusinsläpp. Det höga läget gör att man bor insynsskyddat och har bra utsikt över närområdet. Lägenheten fördelas på hall med klinkergolv, stor inre hall/passage som kan nyttjas som sovdel. Barkök med intilliggande matplats, vardagsrum med parkettgolv i original och utgång till balkong i sydvästläge. Dessutom rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Vindsförråd på samma våningsplan - praktiskt i sig. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Föreningen har nyligen installerat solcellsanläggning och i samband med det har man gjort om så att man har ett gemensamt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning, (nätavgiften ingår). Fiber finns indraget. Bostadsrättsföreningen har lagt ned stort arbete på utomhusmiljön och det finns även flera gemensamma uteplatser. I närområdet finns pizzeria, minilivsbutik, apotek, busshållplats m.m. Det är även ganska nära till Sportcentrum och ca 1,5 km till centrum. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Flanaden 122, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 122

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
375 000 kr
76,5 m²
3 rum
5 877 kr/mån
4 902 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trea med något så ovanligt som två uteplatser! Den ena ligger i Ö/NO (morgonsol) och den andra, som ligger i V/SV har även ett inglasat uterum. Häftigt vardagsrum med infällda spotlights i taket. Nyare kök med stor matplats. Två välplanerade sovrum. Helkaklat badrum som kommer att renoveras i och med kommande stamrenovering. För den träningssugne invigde bostadsrättsföreningen hösten 2022 ett gym och kostar endast 500 kr/lgh. och år! Fiber finns indraget (Telia), ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Detta ska föreningen nu utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. (Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras). Relativt nyligen har föreningen gjort flera renoveringar såsom: nya fönster, nya ytterdörrar till lägenheterna, byte av panel på balkonger och uteplatser samt byte av balkongräcken. Området erbjuder bland annat stora innergårdar där flera har både lekplats och grillplats. Öppna gräsytor, flera lekplatser, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Parkeringsplats i gemensamt garage under tak eller på parkeringsdäck finns att hyra (separat kö och i skrivande stund finns det lediga platser, avgift på båda). I närområdet finns det mesta, såsom mataffärer, sportcenter, vårdcentral och busshållplats med mera. Avståndet till centrum är cirka två kilometer och knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Lyxigt med två uteplatser, kom på visning. Den här lägenheten bör upplevas på plats, bokning krävs!

  • Uteplats
Flanaden 16, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 16

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
230 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
5 055 kr/mån
3 770 kr/m²

Tvåa med helt nytt, totalrenoverat badrum (via bostadsrättsföreningens och dess gemensamma upphandling. Klinkergolv och helkaklade väggar) och balkong i sydostläge. Lägenheten ligger på våning två av två och har ett bra läge - ytterläge, gränsande till stor gräsyta på norra sidan samt fri utsikt. Endast 4 lägenheter i anslutning till trappuppgången. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer läggas på avgiften för detta). Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år! Närhet till matbutiker, skolor, sportcentrum, vårdcentral och busshållplatser. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Bangatan 20, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 20

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/4
3 933 kr/mån
8 229 kr/m²

Varmt välkomna till denna härliga vindslägenhet med charmigt snedtak, takfönster, nya fräscha ytskikt (-21) och genomgående laminatgolv. Planlösningen har ändrats om och numer finns ett sovrum med plats för 160 cm säng och inbyggda sänglampor i huvudgaveln ger en lyxig känsla och ljusknappen inom bekväm räckvidd. En klädkammare har smarts byggts upp i vardagsrummet, som diskret förvarar alla dina kläder. Fullutrustat kök med intilliggande matplats. Vardagsrummet har generöst fönsterparti och utgång till balkongen som ligger i sydvästläge, ger sol större delen av dagen. Föreningen har nyligen installerat solcellsanläggning och i samband med det har de gjort om så att man har ett gemensamt fördelaktigt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning. Fiber finns indraget. Tvättstuga, torkrum och cykelrum finns i huset. Avgiftsfri parkering på gatan utanför huset samt på en närliggande parkeringsplats. Cirka 200 meter till busshållplatsen där buss 65 tar dig till vidare direkt till Trollhättan och bland annat Högskolan Väst. En kvadratsmart, ljus och fräsch bostad att flytta rätt in i, helt klart värd ett besök- välkommen på visning!

  • Balkong
Bokgatan 20, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 20

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
195 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
3 877 kr/mån
4 239 kr/m²

Prisvärd mini-tvåa med hörnläge, som dessutom renoverats för några år sedan. Denna var tidigare en stor etta med förråd inne i lägenheten, men som idag är ombyggd till en liten tvåa. Parkettgolv i samtliga rum och ljusa väggar. Badrummet totalrenoverades i samband med stambytet 2017. Nya fönster i hela föreningen (skedde sommaren 2023). Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till ett fast pris om 205 kr/månad, båda dessa poster ligger med i månadsavgiften som obligatoriska tillägg. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. På Bokgatan bor man med närhet till mataffärer, idrottscenter och busshållplats. Knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Avstånd till centrum är cirka tre km. Trevlig innergård med bland annat grillplats. Upplevs bäst på plats. Varmt välkomna på visning!

Poppelvägen 60, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 60

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
275 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
6 304 kr/mån
3 819 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en trea med toppenläge! Lägenheten ligger med ytterläge och med inglasad balkong om ca 5 m² i sydost, gränsande till stora grönytor och vidare till radhusområde. Stora välskötta gräsbelagda innergårdar, med lekplatser, gemensamma uteplatser och utegrillar. Närhet till matbutiker, förskola, skola och sportcentrum samt bra bussförbindelser. Trevlig planlösning med sovrummen i fil till höger om hallen och kök samt vardagsrum till vänster. Från vardagsrummet har man utgång balkongen, ingång till köket och valv mot hall. Kök med matplats och med fönstret mot grönytorna. Badrum med klinkergolv och helkaklade väggar som totalrenoverades i samband med stamrenovering år 2011. Inre reparationsfond om ca 6 000 kr! Föreningen har tecknat ett fördelaktigt kollektivavtal med internetuppkoppling (bredband, Sappa) och kabel-TV för 150 kr/månad som ligger med i månadsavgiften. Detta gäller för alla medlemmar, så egna avtal slipper tecknas. I övrigt så ingår värme och vatten i avgiften. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även ett gym, där medlemmar får träna för endast 500 kr/år! Möjlighet till garage (separat kö). Fönster- och balkongdörrbyte har nyligen genomförts, liksom byte av låssystem med nya nycklar. Varmt välkomna att boka visning!

Flanaden 10, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 10

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
250 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 923 kr/mån
3 268 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trea med balkong i väst/sydväst. Ljust och trevligt läge då lägenheten ligger på våning tre, men grannhuset bara har två våningar, ges här goda förutsättningar för kvällssol. Lägenheten fick sig en uppfräschning under 2016. Då renoverades badrummet som kommer att renoveras snart igen i och med kommande stamrenovering samt så lades det nya golv i flera av rummen. I övrigt så är det dags att tapetsera/måla om. Perfekt för den som vill sätta sin egen prägel. För den träningssugne invigde bostadsrättsföreningen hösten 2022 ett gym och kostar endast 500 kr/lgh. och år! Fiber finns indraget (Telia), ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Detta ska föreningen nu utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. (Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras). Relativt nyligen har föreningen gjort flera renoveringar såsom: nya fönster, nya ytterdörrar till lägenheterna, byte av panel på balkonger och uteplatser samt byte av balkongräcken. Området erbjuder bland annat stora innergårdar med där flera har både lekplats och grillplats. Öppna gräsytor, flera lekplatser, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Gemensamt garage under tak eller på parkeringsdäck finns att hyra (separat kö och i skrivande stund finns det lediga platser, avgift på båda). I närområdet finns det mesta, såsom mataffärer, sportcenter, vårdcentral och busshållplats med mera. Avståndet till centrum är cirka två kilometer och knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Passa på och kom på visning, den här lägenheten bör upplevas på plats, bokning krävs!

Flanaden 70, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 70

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
250 000 kr
61 m²
2 rum
5 015 kr/mån
4 098 kr/m²

Tillfälle att förvärva en tvårumslägenhet gavelläge och uteplats i söder/sydost! Den här lägenheten har ett riktigt bra läge i området. Utöver gavelläget är det även utsikt mot grönyta från sovrummet. Lägenheten har en bra planlösning såsom hall i vinkel med klädkammare, korridorkök med matplatsdel, utgång till uteplatsen från vardagsrummet och separat förråd vägg i vägg med lägenheten. För den träningssugne invigde bostadsrättsföreningen hösten 2022 ett gym och kostar endast 500 kr/lgh. och år! Fiber finns indraget (Telia), ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Detta ska föreningen nu utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. (Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras). Relativt nyligen har föreningen gjort flera renoveringar såsom: nya fönster, nya ytterdörrar till lägenheterna, byte av panel på balkonger och uteplatser samt byte av balkongräcken. Området erbjuder bland annat stora innergårdar med där flera har både lekplats och grillplats. Öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Gemensamt garage under tak eller på parkeringsdäck finns att hyra (separat kö och i skrivande stund finns det lediga platser, avgift på båda). I närområdet finns det mesta, såsom mataffärer, sportcenter och busshållplats med mera. Avståndet till centrum är cirka två kilometer och knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Området erbjuder öppna gräsytor, flera lekplatser och fräscha tvättstugor. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, sportcentrum samt bra bussförbindelser. Fiber via Telia (ingår ej i månadsavgiften). Möjlighet att hyra garageplats i gemensamhetsgarage, eller egen p-plats. Kom och upplev denna trevliga lägenhet på plats, bokning krävs!

  • Uteplats
Bokgatan 35, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 35

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
265 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/4
5 728 kr/mån
4 015 kr/m²

I populära Torpa hittar du denna trevliga välplanerade tvårummare i fint skick, endast en trappa upp! Här har du chansen att köpa ett hem med fräscha ytskikt i samtliga rum. Här är det lätt att trivas. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i rakt söderläge som vetter mot den ombonade innergården. Praktiskt kök med matplats där det mesta renoverats 2019. Badrummet renoverades år 2007 i samband med föreningens stamrenovering. HSB brf. Mejseln är en välskött förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, lekplats, övernattningslägenhet och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och dessutom bredband och el (bredbandet och elen (oavsett förbrukning)) som obligatoriska tillägg om 160 resp. 300 kr/mån. Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för 300 kr /månad och parkeringsplats med elstolpe 120 kr/månad, utan 70 kr/mån, båda med separata köer. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, sportcentra, busshållplats m.m. Naturområdet Holmängen vid Vänern ligger bara en kilometer bort och avståndet till centrum är cirka tre kilometer. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Flanaden 52, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 52

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
130 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 763 kr/mån
3 210 kr/m²

Nu finns tillfället att förvärva en hörnlägenhet på andra våningen. Perfekt lägenhet som "förstaboende" eller för den som söker något mindre. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och fransk balkong i väster/sydväst. Perfekt för att få en sovdel i vardagsrummet tack vare de två fönstren. Kök med fräsch interiör (2019) och plats för ett mindre matbord. Lägenhetsförråd om cirka fyra kvadratmeter finns i anslutning till trapphuset, bredvid lägenheten. Vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd. Stamrenovering och nytt badrum är på gång via Brf:s försorg. Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum det kommer ske i just denna lägenheten, men stamrenoveringen är påbörjad och en byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Detta ska föreningen nu utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd. Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Utöver detta tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år och lägenhet! Kom på visning!

Korteredsvägen 13, Skogshöjden, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Korteredsvägen 13

Lägenhet
Skogshöjden, Trollhättans kommun
1 250 000 kr
80,5 m²
3 rum
6 980 kr/mån
15 528 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en trea i markplan, med uteplats i öst-/sydost och med gavelläge. Lägenheten är handikappanpassad och köket har höj- och sänkbar köksbänk samt ett höj- och sänkbart skåp (som också går att fälla ut). Rymlig hall med intilliggande klädkammare. Vardagsrum med burspråk och utgång till uteplatsen. Två bra sovrum samt helkaklat badrum med golvvärme (el), som renoverades för ca 8-9 år sedan. Bostadsrätten ligger på populära Skogshöjden med närhet till strövområden och i ett lugnt område. Fiber/TV via Telia ingår i månadsavgiften. Till bostadsrätten hör två stycken förråd. Tvättstuga finns i samma hus. Möjlighet att hyra garage (i länga) eller p-plats - båda har separat kö. Föreningen tillhandahåller även tre kvartershus, en lokal, två övernattningslägenheter och tre bastuar. Välkommen att boka visning!

Bokgatan 10 , Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 10

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
435 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/4
7 270 kr/mån
4 579 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en av få fyrarumslägenheter i denna bostadsrättsförening! Lägenheten ligger med gavelläge - har två renoverade kaklade badrum från 2017 (renoveringen genomfördes via bostadsrättsföreningens upphandling för samtliga bostadsrätter och i samband med stamrenovering), samt inglasad balkong i söder-/sydostläge. Samtliga lägenheter fick nya fönster och balkongdörrar sommaren 2023. Genomtänkt planlösning med separerade sovrum, vardagsrum i bra storlek samt kök med matplats. I anslutning till hallen finns ett rymligt förråd/klädkammare. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Tele2 gällande bredband till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s) - detta ligger med som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften. Garage finns i länga. Möjlighet till egen parkeringsplats - separat kö till båda. Tre gemensamma cykelförråd. I närheten finns fina strövområden, matbutiker, sportcentrum samt bra busskommunikationer. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Flanaden 30, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 30

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
170 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 055 kr/mån
2 787 kr/m²

Dags att förvärva en välplanerad tvårumslägenhet med balkong i söder/sydost och snart även nyrenoverat badrum? Lägenheten har en mycket praktisk och yteffektiv planlösning bland annat tack vare: klädkammaren mellan hallen och sovrummet, förrådet som ligger precis utanför lägenhetsdörren, som även ger en extra distans till grannen och inte minst korridorköket med matplats. Lägenheten har ett renoveringsbehov (färg och tapeter). I övrigt får man här väldigt mycket för pengarna baserat på läget, planlösningen och att badrummet kommer att renoveras. Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras, men föreningen har gjort en byggnad (stambyte och nya badrum) vilket utvärderas innan stamrenoveringen går vidare med alla andra byggnaderna. Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. Planerad återstart är våren (mars-april) 2024. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd. Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år och lägenhet! Kom på visning, bokning krävs!

Bokgatan 20, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 20

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
195 000 kr
46 m²
1 rum
vån 2/4
3 877 kr/mån
4 239 kr/m²

Rymlig 1:a, belägen en trappa upp och med gavelläge. En ombyggnad har gjorts där man tagit ned vägg mellan kök och tidigare rymligt förråd och därmed fått en sovalkov. Hall med bra med garderober, kök med vita släta köksluckor (ej original), vardagsrum med parkettgolv samt fräscht badrum (totalrenoverat 2016/-17 i brf:s försorg och i samband med stamrenovering, då även elen sågs över). Samtliga lägenheter fick nya fönster och balkongdörrar sommaren 2023. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fast pris om 205 kr/månad. Ett mindre separat förråd som tillhör lägenheten och som nås från trapphus finns i markplan (stort som en garderob). Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bl. a. nyare grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter och strövområden. Varmt välkomna att boka visning!

Poppelvägen 84, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 84

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
365 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
6 304 kr/mån
5 069 kr/m²

Trerumslägenhet med inglasad balkong i ett av områdets bästa lägen, ytterläge i söder/sydost med utsikt över grönområde. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Badrummen i föreningen totalrenoverades i samband med stambytet 2011. Flera renoveringar gjordes i lägenheten under 2016, medans köket renoverades så sent som 2020 och kommer ifrån Västkustskök. Föreningen har tecknat ett fördelaktigt kollektivavtal med internetuppkoppling (bredband, Sappa) och kabel-TV för 150 kr/månad som ligger med i månadsavgiften. Detta gäller hela föreningen (alla medlemmar), så egna avtal slipper tecknas. I övrigt så ingår värme och vatten i avgiften. Fönster- och balkongdörrbyte samt byte av låssystem med nya nycklar blev precis klart (2024). Ett separat förråd som nås från trapphuset (en trappa upp) tillhör också lägenheten. Garage finns att hyra (kö). Omtyckt förening (HSB), med tillgång till bl. a. övernattningslägenhet med fem bäddplatser. För de som gillar att träna tillhandahåller föreningen ett eget gym för bara 500 kr/år. Närhet till matbutiker, förskola, skola, sportcentrum och fina promenadstråk. Goda kommunikationsmöjligheter och drygt två km till centrum. Den här lägenheten bör upplevas på plats. Kom på visning, bokning krävs.

  • Balkong
Bokgatan 20, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 20

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
275 000 kr
67,5 m²
2 rum
5 239 kr/mån
4 074 kr/m²

Fräsch tvårumslägenhet i markplan med bland annat nyare kök, fräscht badrum och en del nytapetsering. Lägenheten ligger med gavelläge och med uteplats i nordväst! Entré till rymlig hall i vinkel med intilliggande förråd/klädkammare. Kök med matplats och gott med plats för förvaring. Vardagsrum med parkettgolv, stora fönster och utgång till uteplatsen. Sovrum i bra storlek. Badrum med kaklade väggar och dusch - totalrenoverat under 2016/-17 i brf. regi och i samband med detta sågs även elen över i alla lägenheter och jordfelsbrytare installerades. Samtliga lägenheter fick nya fönster och balkongdörrar sommaren 2023. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bl. a. nyare grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter och strövområden. Välkomna att boka visning!

Bokgatan 33, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 33

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
475 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/4
7 789 kr/mån
5 163 kr/m²

Se hit! Tillfälle att förvärva en fyrarumslägenhet om 92 kvadratmeter! Här hittar ni en lägenhet med tre sovrum, stort kök med matplats, trevlig balkong med söderläge som vetter mot en skyddad innergård och två toaletter, då det här både finns badrum och gästtoalett. Flera renoveringar har skett i lägenheten de senaste åren i form av tapetsering och målning. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, centrum, sportcentra m.m. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Bredband och El ligger med i avgiften som obligatoriska tillägg, elen om 300 kr/mån oavsett förbrukning! Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för 300 kr /månad och parkeringsplats med eller utan eluttag för 120 kr/månad, båda med separata köer. Välkomna på visning! Denna bostad visas löpande och med enskilda visningar. Kontakta ansvarig mäklare för att boka egen visningstid.

  • Balkong
Karlstorpsvägen 129, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 129

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
880 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 760 kr/mån
11 812 kr/m²

Endast en halvtrappa upp hittar ni denna fräscha och trivsamma trerumslägenhet med inglasad balkong i söder/sydväst! Mycket välplanerad och trevlig planlösning med till exempel platsbyggda garderober som ger dig förvaring från golv till tak. Här ligger det även parkettgolv i alla rum, förutom i badrummet som har våtrumsmatta och kaklade väggar. Badrummet är stilrent och totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2004. Här bor du bekvämt och lugnt med närhet till trevliga promenadstråk samtidigt som du bara har 2-3 kilometer till Högskolan Väst och centrum. Ett mellanting mellan stad och villaområde. Här erbjuds parkering i direkt närhet, precis utanför huset och även möjlighet till garageplats. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats (linje 23, 24 och 52). I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär, pizzeria och bensinmack. Välskött förening med god ekonomi, bland annat tack vare intäkter från tre lokaler som hyrs ut. Varmt välkomna på visning, bokning krävs!

Flanaden 28, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 28

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 055 kr/mån
5 738 kr/m²

Trivsam tvårumslägenhet som omfattande renoverats för ett år sedan, med nytt kök, nya golv, ljusspottar i kökets tak, samt omtapetsering och målning. I hallen har även klädkammare tagits bort för en större och möblerbar hall. Badrum är i behov av renovering men det kommer totalrenoveras i samband med bostadsrättsföreningens bad- och stamrenovering (byte av värmerör, vattenrör m.m.). Det blir helkaklade badrum och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. Renoveringen har påbörjats i den delen av området med de lägre numren gällande adresserna och en byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Detta ska föreningen nu utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer läggas på avgiften för detta). Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år! Närhet till matbutiker, skolor, sportcentrum, vårdcentral och busshållplatser. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Flanaden 28, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 28

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
170 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 055 kr/mån
2 787 kr/m²

Här har ni en tvårumslägenhet med praktisk planlösning i hela lägenheten. Hall i vinkel med klädkammare, korridorkök med matplats, balkong i S/SO som nås från vardagsrummet samt med trevligt läge och renoveringschans. Verkligen ett utmärkt tillfälle att köpa en lägenhet till riktigt bra pris med tanke på att bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum) och föreningen nu ska utvärdera detta. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. Fiber finns indraget (Telia, ingår ej i avgiften). Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, mataffärer samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 kilometer (gång-/ cykelvägen) och Vänern ligger bara 1,5 kilometer bort. Upplevs bäst på plats, välkomna på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 37