Mäklarhuset Sundsvall

Mäklarhuset Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sockenvägen 4, Nedre Klockarberget, Sundsvalls kommun

Sockenvägen 4

Radhus
Nedre Klockarberget, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 550 000 kr
115 m²
5 rum
424 m² tomt

Välkommen till Klockarberget och Sockenvägen 4. I denna tilltalande enplansvilla i vinkel har ni nu möjligheten att skapa en fin och trivsam bostad för framtiden. Här finns plats för både den stora och lilla familjen. Planlösningen går att justera så att den passar just er, ett hus med potential helt enkelt. Altanen i söderläge har ett insynsskyddat läge och i trädgården finns det plats för odling m m för den trädgårdsintresserade. Här har ni nu möjligheten att skapa er framtid i denna prisvärda bostad med låga driftskostnader, med potential att kunna sänka driftskostnaderna ytterligare med installation av t ex luftvärmepump. Här är det nära till naturen i form av både skog och bad, perfekt om man är hundägare eller friluftsintresserad och vill plocka bär, svamp m m. Man kan fiska och bada i Ljungan eller i Skottsund, alternativt åka till Bergafjärden med bil på några minuter. Det är också nära till två populära golfbanor samt till slalombacke. Här är det nära till förskola, skola, busshållplats och det är promenadavstånd till ICA Bommen. Vill man ta bilen når man Kvissleby Centrum på några minuter. Där finns ICA, apotek, vårdcentral, systembolag, simhall, skola m m. Resan in till Sundsvall tar endast 10 minuter med nya E-4:an. ​ - Tillträdet är mycket flexibelt. - Huset har genomgått besiktning. - Kontakta mäklaren för mer info. Välkomna med er visningsbokning.

  • Uteplats
Bågevägen 49b, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 49b

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 250 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/3
6 248 kr/mån
12 626 kr/m²

Välkommen till Bågevägen 49B och denna trevliga 4:a längst upp i huset. Köket är renoverat i smakfulla färger och utrustat med kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, integrerad micro samt fläkt. Här finns plats för matgrupp. Vidare finns tre sovrum varav det ena med utgång till stor möblerbar inglasad balkong och fungerar som ett extra rum från vår till höst. Vardagsrummet är rymligt och ger härligt ljusinsläpp från stora fönster. Närhet finns till parkering. Här bor Ni i ett barnvänligt område med lekpark och gemensamma uteplatser och med närhet till fina strövområden, stor matvarubutik, blomsterbutik, bageri och Apotek. Goda kommunikationsmöjligheter till både Birsta köpcentrum och Sundsvalls centrala stadskärna med allt vad de har att erbjuda. I området finns flera förskolor och skola åk 1-6. Från Åk 7-9 är Hagaskolan den närmaste skolan belägen ca 2km från Bosvedjan. Välkommen att boka er för visning!

  • Balkong
Storgatan 58b, Centralt, Sundsvalls kommun

Storgatan 58b

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
895 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 1/8
2 419 kr/mån
23 867 kr/m²

Här på Storgatan 58 B finns nu denna fina lilla 2:a med pentry. Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Välkomnade allrum med plats för soffgrupp och mindre matgrupp, utgång till uteplats mot innergård. Sovrummet är luftigt och har plats för dubbelsäng, skrivbord och bra förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober. Här finns vidare ett rymligt helkaklat badrum med badkar. Denna lägenhet passar perfekt som ett första boende eller varför inte som övernattningslägenhet. Stabil och populär förening i centrala Sundsvall med allt som staden kan erbjuda inom kort promenadavstånd, här bor man även med närhet till Universitetet. Låg månadsavgift där internet ingår! Trots sina få kvadratmeter är detta en pärla som upplevs bäst på plats så varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Färgargatan 20, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Färgargatan 20

Villa
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 800 000 kr
100 + 74 m²
5 rum
788 m² tomt

Varmt välkomna till Färgargatan 20, beläget i slutet av återvändsgata med skogen som granne! Här kan ni ha er egna oas på uteplatsen med insynsskyddat läge på baksidan. Tomten har dessutom schaktats ur för att skapa en plan yta för barnens aktiviteter, perfekt yta för att spela fotboll eller anlägga en isplan på vintern. Huset är genom åren utbyggt både vid entrén och på baksidan och entréplanet bjuder nu på härliga sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Båda våningsplanen innehåller varsitt badrum samt två sovrum vilket gör detta till en perfekt bostad för familjen. Badrummet i källaren är dessutom nyligen renoverat! Huset värms upp ekonomiskt via bergvärme och taket är utbytt så sent som 2022! Här bor ni med bekvämt avstånd till centrum samt Sidsjön med möjlighet till skidåkning både utför & på längden vintertid, under sommaren kan ni träna på utegym eller fiska och bada från någon av bryggorna. I Sidsjö finns också närbelägna Ica Sidsjö samt SFG grundskola F-9.

  • Uteplats
Harmonigatan 34, Kubikenborg, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Harmonigatan 34

Lägenhet
Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
875 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 478 kr/mån
11 745 kr/m²

Välkommen till Harmonigatan 34 och denna genomtrevliga trea med insynsskyddat läge. Lägenheten erbjuder hall med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och vardagsrum med plats för både soffgrupp och matmöbel. Kök med plats för matbord samt utgång till balkong som vetter mot innergård. Två bra sovrum. Välskött förening med bland annat träningslokal och övernattningsrum som kan nyttjas av de boende. Vidare finns två möblerade grillplatser, den ena alldeles jämte den nyrenoverade lekparken med lekhus och massa leksaker. Dessutom finns lediga parkeringsplatser att hyra. Här bor man med närhet till mataffär, gym, vårdcentral, bussförbindelser, fotbollsplaner (Kubikenborgs IP), Kubenbadet, förskola och skola. Välkommen att boka er för visning!

  • Plus
  • Balkong
Skolgatan 6a, Södermalm, Sundsvalls kommun

Skolgatan 6a

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
620 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 059 kr/mån
14 419 kr/m²

Kliv in i en egen charmfull oas mitt i centrala Södermalm där ni omges av vackra trähus, grönskande trädgård och ett lantligt lugn. I det stora röda huset med vita knutar kliver ni in och når en unik vindslägenhet med öppen och genomtänkt planlösning. Renoverat och stort kök och badrum. De synliga takbjälkarna, fönster som vetter ut mot den trevliga innergården och snedtaket skapar gemytlig känsla till hela bostaden. Nå centrum på bara några minuters promenad. Varmt välkomna på visning!

Nygatan 57, Timrå, Timrå kommun

Nygatan 57

Radhus
Timrå, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall
950 000 kr
125 m²
5 rum
7 596 kr/mån
7 600 kr/m²

I skyddad och familjär miljö med närhet till naturen, lekplatser och matbutik finns nu detta trevliga radhus om fyra sovrum, två badrum, stor inglasad altan i solläge samt bra förvaringsytor. En egen entré med möjlighet till sittplats och odling hälsar er välkomna och vidare in i huset möts ni av de sociala ytorna som vardagsrum, kök och altan på första plan. På övre plan finns tre av de fyra sovrummen, ett rymligt badrum samt förvaring. Föreningen tar väl hand om både omgivning och hus där bland annat ny ventilationsanläggning precis installerats. Tillgång till parkering. Varmt välkomna på visning!

Tallskogsvägen 8b, Matfors, Sundsvalls kommun

Tallskogsvägen 8b

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
695 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
5 017 kr/mån
10 373 kr/m²

Välkommen till Tallskogsvägen 8 B och denna charmiga lägenhet med genomgående bra standard. Bevarade originaldetaljer med bland annat fina trägolv och generös takhöjd. Nyrenoverat badrum med våtrumsmatta. 2 sovrum varav det ena med garderobsvägg. Gemensam tvättstuga i separat byggnad. Gemensam grillplats. Insynsskyddat och lummigt läge med utsikt över både Ängomstjärnen och Ljungan. Balkong och garanterad parkeringsplats för ett bekvämt boende i idyllisk miljö. Närhet till natur, matbutik, förskola, skola, café och gym. Promenadavstånd till Matfors centrum. Välkommen att boka er för visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Storgatan 52 B, Centralt, Sundsvalls kommun

Storgatan 52 B

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 6/8
5 003 kr/mån
17 798 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna 3:a i centrala Sundsvall! Lägenheten är belägen högt upp i huset på våning 6 i populära föreningen Guldsmeden! Lägenhetens 84 kvm fördelar sig över ett stort vardagsrum, badrum, kök med matplats, två sovrum samt hall med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet renoverades stilfullt 2015 med kakel och klinker. Lägenheten har även en inglasad balkong belägen i fint västerläge. Läget är riktigt bra med endast en kort promenad från city och i området finns både restauranger, café & gym. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Villagatan 6, Centralt, Sundsvalls kommun

Villagatan 6

Villa
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
4 750 000 kr
164 + 72 m²
5 rum

Låt oss presentera en bostad utöver det vanliga; en sekelskiftesvilla, centralt belägen intill Sundsvalls stadskärna. Det lilla villaområdet intill Norra Berget är mycket populärt och här kommer det sällan ut något till salu. Nu har ni chansen att köpa denna villa med en hel del sekelskiftesdetaljer såsom kakelugn, högt i tak, inbyggda hörnskåp m m. Ett gammalt smycke mitt i Sundsvall som i sina forna dagar varit en ståtlig sekelskiftesdröm. Här har tiden stannat av och huset är fyllt av flera bevarade originaldetaljer så som spröjsade fönster, profilerade innerdörrar och plankgolv. En riktig juvel för den som älskar byggnadsvård! Bostaden är fördelad på entréplan, övre plan samt källare. Utvändigt finns en inglasad altan i söderläge, carport med förrådsdel, två separata fristående förråd samt en lagom stor trädgård. Med bara några minuters promenad når man Stora Torget och här finns direkt närhet till kommunikationer, skolor, affärer, restauranger m m. Bostaden säljs med friskrivningsklausul. Välkomna med er visningsbokning.

  • Balkong
  • Uteplats
Nybrogatan 52 B, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 17:00

Nybrogatan 52 B

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 495 000 kr
102,6 m²
4 rum
vån 1/2
6 607 kr/mån
14 571 kr/m²

Välkomna till Nybrogatan 52 B som har ett i det närmaste optimalt läge för er som gärna vill bo centralt men ändå bo i ett lugnt område. Bostaden är från början två lägenheter som slagits ihop till en. Här bor ni på bekvämt gångavstånd till centrum men även till LV5 och Södra Stadsberget med elljusspår, skog, natur m m. Denna mysigt inredda fyrarummare med två ingångar, två badrum och två balkonger är belägen endast 1 trappa upp och har balkonger med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden är ljus och mysigt inredd i lugna färger. Här finns bl. a. ett rymligt kök, tre bra sovrum, ett stort vardagsrum samt två helkaklade badrum, ett med tvättmaskin och ett med badkar. Föreningen är stabil, lågt belånad och har gjort många av de stora renoveringarna. Parkeringsplats med motorvärmare går att överta direkt och här betalar man endast för elförbrukningen. Här har ni en lägenhet där det är bara att flytta in och börja trivas! Vi ser fram emot att välkomna dig för en visning!

  • Plus
  • Balkong
Dalgatan 1 B, Centralt - Väst på stan, Sundsvalls kommun

Dalgatan 1 B

Lägenhet
Centralt - Väst på stan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
775 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 103 kr/mån
19 375 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilfulla 1,5 om 40 kvm belägen på våning 2 i Brf Underlaget. Bostaden har en väldisponerad planlösning med goda förvaringsmöjligheter, stilfullt kök och en smart tillbyggd sovalkov med direkt ljusinsläpp. Ljust och generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, från vardagsrummet når man balkongen mot innergården. Generöst vindsförråd, matkällarförråd samt en modern utrustad tvättstuga i samma hus. Här bor du med universitetet som granne liksom Sundsvalls stadskärna med allt vad den har att erbjuda i form av butiker, restauranger, caféer, matvarubutik, bibliotek, gym mm. Med bara en kort promenad når du bland annat Norra Stadsberget, Himlabadets äventyrsbad, NP3 fotbolls och evenemangsarena och Tonhallen (Sundsvalls stora scen för konserter, shower, dans mm). Denna mycket smak- & stilfulla lägenhet måste upplevas på plats, varmt välkomna att boka in er för visning!

Vattjom 201 & 202, Vattjom, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 16:00

Vattjom 201 & 202

Gård/Skog
Vattjom, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
4 295 000 kr
299 + 151 m²
9 rum
47,1 ha tomt

Välkommen till Vattjom 201 & 202 och denna mycket unika fastighet med möjlighet för djurhållning. Här får du nu chansen att förvärva något utöver det vanliga. Fastigheten består av ett stort, arkitektritat bostadshus (Vattjom 202) , en ekonomibyggnad bestående av en mindre lägenhet, loge samt ett gammalt stall som omvandlats till hobbysnickeri (Vattjom 201). På 202 finns även en anlagd tennisbana som för närvarande arrenderas ut, där fastighetsägare får nyttja tennisbanan gratis enligt överenskommelse med arrendatorn. Till detta tillhör även en markareal om dryga 47 hektar uppdelad i skogsmark, betesmark samt åkermark (se information samt fastighetskartan nedan). Till huvudbyggnaden/bostadshuset leds du in av en björkallé, där uppfarten har gott om plats för flertalet bilar. Genomgående tema för hela fastigheten är generösa utrymmen såväl invändigt som utvändigt. Intill bostadshuset finner du en välskött trädgårdstomt med stora gräsytor, äppelträd, bärbuskar och gott om plats för odling samt uteplatser. Robotgräsklippare ingår. Invändigt möts du av en välplanerad och social planlösning med stora öppna sällskapsytor. Bostadshuset består av två rymliga plan med totalt 9 rum och kök, plus den rymliga källaren där det finns simbassäng (ur funktion), bastu, förråd, matkällare mm, samt ett varmgarage. Bostadshuset har centraldammsugare, värms upp av bergvärme och har solpaneler samt laddare för el-bil. Här bor du i ett familjärt och lugnt område med direkt närhet till Cirkel K där det finns en busshållplats för buss 141 mellan Matfors och Sundsvall. Med bil tar du dig till centrala Sundsvall på en kvart. Till Matfors centrum är det ca 3 km. Där finner du matbutik, skola (fk-åk 9), förskola, apotek, vårdcentral, bibliotek, simhall, idrottshall, café, restauranger mm. Denna fastighet måste upplevas på plats. Bostaden annonseras som "Kommande försäljning". Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare redan nu för mer info och för att lämna er intresseanmälan.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Vegagatan 1, Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Vegagatan 1

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 395 000 kr
100 + 146 m²
4 rum
1 052 m² tomt

En enplansvilla utöver det vanliga med stor pool inomhus! Bostadsdelen har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två sovrum. Det stora poolrummet rymmer sittgrupper kring poolen för härligt bad året runt! I anslutning till poolrummet finns en uthyrningsdel med eget pentrykök och badrum. God förvaring i det rymliga dubbelgaraget Välkommen på visning

  • Plus
Ringvägen 11F, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 11F

Radhus
Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 200 000 kr
72 + 36 m²
4 rum
84 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva pärla belägen i det eftertraktade och barnvänliga området Södermalm. Här presenterar vi stolt ett topprenoverat gavelradhus med lummigt och soligt läge och härlig utsikt över parken. Stor noggrannhet och omsorg har lags i renoveringen i både materialval och stil för att skapa ett vackert och bekvämt familjehem. På entréplan är en massiv fiskbensparkett installerad och orginalfönsten är bevarade, vilket ger huset fin charm och karaktär. Snickerier och platsbyggda lösningar återfinns i hela huset som är handmålade med linoljefärg. Köket är omsorgsfullt designat med fokus på ett praktiskt kök för den kräsna kocken. Här finns stora arbetsytor tillsammans med lyxiga vitvaror och bra förvaring. På övre våningen finns två av sovrummen, båda utrustade med förvaringslösningar och orginalträgolv. Här finns även ett helt nyrenoverat badrum som även det går i samma vackra stil och gedigna materialval. Källarvåningen erbjuder ytterligare sovrum med vattenburen golvvärme, tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter både inne i huset och i den gemensamma kulverten som löper längs med husen. Att ha ett sovrum i källaren är en dröm för många under de varma sommarnätterna, här kan man sova svalt året runt! Det är skönt och varmt under fötterna också tack vare golvvärmen. Den mysiga trädgården och uteplatsen i söderläge är insynsskyddad med fin häck och högre staket. Altandäck med plats för både soffgrupp och matgrupp, samt en odlingsbädd. Hörnläget ger en mycket lummig och lugn miljö, perfekt för barn att springa och leka på, eller för vuxna att sitta och koppla av i solen på altanen. Den angränsande gatan har lite trafik och den tillhörande parkeringsplatsen ligger praktiskt precis bakom uteplatsen. Läget är oslagbart! Södermalm är känt för sitt familjevänliga område med närhet till grönområden, lekplatser och naturen runt Sidsjön. Här kan barnen växa upp i en trygg och stimulerande miljö medan du som förälder kan njuta av närheten till pulsen i innerstaden. Detta renoverade gavelradhus är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder dig och din familj det bästa av två världar - ett högkvalitativt boende och en fantastisk livsstil i barnvänliga Södermalm. Renoveringen är otroligt grundligt utförd, där nästan allt i huset är uppdaterat, så här kan man bo tryggt och bekvämt. Tveka inte att kontakta oss med din intresseanmälan för detta drömhem!

Boråsvägen 19, Granloholm, Sundsvalls kommun

Boråsvägen 19

Villa
Granloholm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
5 500 000 kr
181 + 40 m²
6 rum
884 m² tomt

Söker ni något utöver det vanliga så har ni förmodligen hittat hem! Boråsvägen 19 erbjuder härliga sociala ytor både in och utvändigt med det spektakulära vardagsrummet som husets mittpunkt, med full takhöjd och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och den iögonfallande eldstaden att samlas kring. Det moderna tidlösa köket från Kvänum är utrustat med maskiner av högsta kvalitet, såsom Gaggenau och Siemens. Den stora matplatsen rymmer både familj och gäster. För den stora barnfamiljen finns 4-5 sovrum, alla med generöst tilltagen storlek. Enstavig parkett i sovrum och sällskapsytor, trestavig parkett i utbyggnadsdelen. Tomten är välplanerad med stor altan och vackra stenläggningar. Carport med plats för två bilar, varav en plats är utrustad med elbilsladdare. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Gimåfors 209, Gimåfors, Sundsvalls kommun

Gimåfors 209

Villa
Gimåfors, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
750 000 kr
65 m²
3 rum
1,8 ha tomt

Välkommen till Gimåfors 209 och detta charmiga fritidshus med åretruntstandard! Här bor du väldigt privat i en lugn & trygg miljö med naturen som granne. Fastigheten är belägen i direkt anslutning till vackra och harmoniska Holmsjön med egen brygga samt badplats! Fritidshuset med åretruntstandrad erbjuder en öppen och social planlösning där kök och vardagsrum smälter samman till en stor yta för umgänge och avkoppling, där den trevliga och effektiva braskaminen står i centrum. Huset består dessutom av två rymliga sovrum samt badrum. På tomten finner du två gäststugor samt en äldre garagebyggnad med förråd och vedbod. Intill huvudbyggnaden samt ner mot sjön breder sig en välskött trädgårdstomt med generösa gräsytor, grillplats samt möjlighet för flertalet uteplatser. Med en tomt på hela 1,8 hektar så finns gott om plats för alla dina hobbys eller för barnen att springa fritt. Denna fastighet måste upplevas på plats! Varmt välkommen att boka in dig för visning.

Storgatan 67 E, Västermalm, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 12:00
Storgatan 67 E, Västermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Storgatan 67 E, Västermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Storgatan 67 E

Lägenhet
Västermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
795 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 866 kr/mån
18 706 kr/m²

Storgatan 67 E har ett i det närmaste optimalt läge för er som gärna vill bo centralt men ändå bo i ett lugnt område. Här bor ni på bekvämt gångavstånd, inte bara från centrum utan även till Mittuniversitetet, Himlabadet samt Västra station (tåg). Längs Storgatan har ni dessutom många restauranger, gym samt bageri inom bekvämt avstånd. Lägenheten har ett fördelaktigt gavelläge och har fönster i hela tre väderstreck samt en inglasad balkong med sol från lunch till kväll. Bostaden är helt nymålad inför försäljningen så här är det bara att flytta in! Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kärvstavägen 31, Stöde, Sundsvalls kommun
Kärvstavägen 31, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 2
Kärvstavägen 31, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 3

Kärvstavägen 31

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 575 000 kr
126 + 102 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga och mycket rymliga villa i tre plan, perfekt både för den mindre eller större familjen. Om ni vill bo i en rymlig villa, i ett populärt, barnvänligt område med nära till naturen, då har ni hittat rätt. Huset har renoverats en hel del de senaste åren med nytt tak, nya fönster, altan, nytt kök, nytt badrum, nya ytskikt m m. Här erbjuds bl a fyra till fem sovrum, helkaklat badrum, tvättstuga, inglasat uterum, stort trädäck samt en trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, buskar m m. Dessutom finns här ett vidbyggt varmgarage med elbilsladdare samt förråd och vedbod. Gångavstånd till Stöde centrum där det finns bra service i form av mataffär, gym, badhus (inne och ute), café, pizzeria, restaurang, vårdcentral m m och i området är det mycket barnvänligt. I närheten finns även Stöde skola, förskolor samt fotbollsplaner, fiskemöjligheter m m. När nya E 14 är helt ombyggd och klar kommer det ge en ännu snabbare väg till och från Sundsvall. Annars går det också bra att pendla med buss eller tåg då det är gångavstånd till hållplatserna. Välkomna med er visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ållerviken 106, Ållerviken, Sundsvalls kommun

Ållerviken 106

Villa
Ållerviken, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
3 400 000 kr
57 m²
3 rum
1 790 m² tomt

I fantastiskt läge med häpnadsväckande vy över viken finns nu denna drömplats tillsalu. Flertalet stugor på tomten skapar yta för umgänge och större sällskap att vistas under längre tid. Brygga med båtplats och solläge från morgon till sen kväll. Låt era midsommartraditioner starta redan detta år på denna plats! Vatten och avlopp är på gång att installeras!

Hillstavägen 1, null, Sundsvalls kommun

Hillstavägen 1

Villa
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 650 000 kr
140 + 40 m²
5 rum
1 032 m² tomt

Här på Hillstavägen 1 finns nu chans att förvärva denna charmiga och väl omhändertagna villa. Entréplan består av rymlig hall, wc, kök, vardagsrum med utgång till altan. I det övre planet finns badrum samt bostadens 2,5 sovrum. Källarplan består av förrådsutrymmen, matkällare, pannrum och tvättstuga. Här finns även en oinredd vind. Huset har ett vattenburet uppvärmningssystem med äldre panna samt luft/luft värmepump. Huset är beläget på en lugn gata med lite trafik och intill finns stora grönområden, lekplatser, förskola och skolor. Utsikten över Södra Berget avslöjar närheten till slalombacken samt skid-, cykel och joggingspår som startar vid foten av Sundsvalls fina friluftsområde. Bra cykel- och gångvägar in till centrum, service och kommunikation. Bostaden annonseras som "Kommande försäljning". Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info. Välkomna med er intresseanmälan.

Harmonigatan 7b, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 7b

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
770 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 812 kr/mån
13 276 kr/m²

Nu finns möjligheten för dig/er att bosätta sig i en stilfull och välplanerad 2:a på Harmonigatan. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till balkong i härligt solläge. Stilfullt kök i vitt med goda förvaringsmöjligheter och plats för matgrupp. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden är belägen med närhet till bussförbindelser, gym & mataffär. Ett lugnt och lummigt område med en bra förening och gångavstånd till Södra Berget och allt vad det har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

Forellvägen 13, Mjösund, Sundsvalls kommun

Forellvägen 13

Radhus
Mjösund, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 200 000 kr
140 + 13 m²
5 rum
845 m² tomt

Hemtrevligt och rymligt radhus i gavelläge med stor trädgård vilket skapar härlig villakänsla. Möjlighet till många sovrum eller skapa en öppen och social planlösning med utgång till den inglasade altanen. Låga driftkostnader, garage och renoverade ytskikt. Varmt välkomna på visning!

Kungsvägen 5, null, Sundsvalls kommun

Kungsvägen 5

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
625 000 kr
26,7 m²
1 rum
vån 2/3
1 855 kr/mån
23 408 kr/m²

I ett av Sundsvalls mest populära områden ligger denna mysiga etta med kokvrå. Här har du nära till både butiker och restauranger i Sundsvalls centrum och vackra grönområden kring Norra Berget. Lägenheten har en trevlig hall med bra förvaring i garderober. Sovrum/vardagsrum med fransk balkong och en kokvrå med spishäll och välplanerade ytor för matlagning! Fräscht ljust badrum med dusch.

Gådeåvägen 10, Gådeåberget, Härnösands kommun

Gådeåvägen 10

Lägenhet
Gådeåberget, Härnösands kommun
Mäklarhuset Sundsvall
225 000 kr
58,5 m²
1 rum
vån 2/4
4 116 kr/mån
3 846 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 1:a belägen på Gådevägen 10. Fint ljusinsläpp med fönster i två väderstreck, det stora allrummet rymmer både matmöbel och sittgrupp. Rejäl reparationsfond ger möjlighet att renovera efter eget tycke och smak. I månadsavgiften ingår både kabel-tv och bredband. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 77