Mäklarhuset Täby & Danderyd

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grindstuguvägen 47, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Grindstuguvägen 47, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Grindstuguvägen 47, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Grindstuguvägen 47

Lägenhet
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
6 000 000 kr
114 m²
4 rum
vån 2/6
6 695 kr/mån
52 632 kr/m²

+ Nyproducerat med tillträde till sommaren + Köp med bokningsavtal + Räntegaranti, avgiften kan inte höjas pga ökade marknadsräntor + Kostnadsfritt tillträdesskydd, förläng tillträdet om du inte får din nuvarande bostad såld + Svanenmärkt, få rabatt på dina bolån + Påkostade materialval + Bänkskivor i sten + Dubbla badrum med keramik från Bricmate + Ljuspigmenterad enstavs ek i samtliga rum + Stor balkong mot innergård + Utsikt mot böljande ängar, park och innergård. LÄS MER OM PROJEKTET OCH SE ALLA BOSTÄDER PÅ: www.arosbostad.se/projekt/viggby-angar-etapp-2/ Drömmer du om en nyproducerad bostad men tycker att de länga tillträdestiderna är bekymmer? Nu säljstartar Aros Bostad Viggby ängar etapp 2 med tillträde från juni - september i år. För att komma till Viggby Ängars andra etapp följer du en trädkantad lokalgata förbi ett rödbrunt tegelhus, med en fasad som inspirerats av dansk arkitektur. När du svänger runt hörnet är det öppna fält på vänster sida och på höger sida ligger den skyddade gården som tillhör bostadsområdet Viggby Ängar. Lägenheterna har riktigt smarta planlösningar, med stort utrymme för flexibilitet. Aros bostads arkitekt har vridit och vänt på skisserna och i förväg planerat för hur en fyra kan bli en femma och en stor luftig tvåa kan ändras till en effektiv trea. De flesta lägenheter har balkong och sikt åt minst två väderstreck. Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella lägenheter med fina siktlinjer inom bostaden och utblick mot naturen. Lägenheten har genomgående planlösning med fönster åt flera väderstreck, vilket gör att ljusinsläppet under dagen maximeras. Denna större lägenhete har extra generösa utrymmen i hallen så att det finns plats för en barnvagn, cykel eller extra förvaring. Det fina läget med närhet till naturområden, kommunikationer och service ger ideala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde. På ett kort promenad- eller cykelavstånd finns rekreation i alla dess former: bollplaner, rackethallar, ridbanor och båtklubb för att nämna några av möjligheterna. Här får du både Täby Park och Täby Centrum på promenadavstånd. Välkommen till Viggby Ängar.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Grindstuguvägen 47, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Grindstuguvägen 47, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Grindstuguvägen 47, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Grindstuguvägen 47

Lägenhet
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 200 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/6
5 505 kr/mån
57 143 kr/m²

+ Nyproducerat med tillträde till sommaren + Köp med bokningsavtal + Räntegaranti, avgiften kan inte höjas pga ökade marknadsräntor + Kostnadsfritt tillträdesskydd, förläng tillträdet om du inte får din nuvarande bostad såld + Svanenmärkt, få rabatt på dina bolån + Påkostade materialval + Bänkskivor i sten + Dubbla badrum med keramik från Bricmate + Ett av badrum är ensuite + Ljuspigmenterad enstavs ek i samtliga rum + Stor balkong mot innergård + Utsikt mot böljande ängar, park och innergård. LÄS MER OM PROJEKTET OCH SE ALLA BOSTÄDER PÅ: www.arosbostad.se/projekt/viggby-angar-etapp-2/ Drömmer du om en nyproducerad bostad men tycker att de länga tillträdestiderna är bekymmer? Nu säljstartar Aros Bostad Viggby ängar etapp 2 med tillträde från juni - september i år. För att komma till Viggby Ängars andra etapp följer du en trädkantad lokalgata förbi ett rödbrunt tegelhus, med en fasad som inspirerats av dansk arkitektur. När du svänger runt hörnet är det öppna fält på vänster sida och på höger sida ligger den skyddade gården som tillhör bostadsområdet Viggby Ängar. Lägenheterna har riktigt smarta planlösningar, med stort utrymme för flexibilitet. Aros bostads arkitekt har vridit och vänt på skisserna och i förväg planerat för hur en fyra kan bli en femma och en stor luftig tvåa kan ändras till en effektiv trea. De flesta lägenheter har balkong och sikt åt minst två väderstreck. Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella lägenheter med fina siktlinjer inom bostaden och utblick mot naturen. Lägenheten har genomgående planlösning med fönster åt flera väderstreck, vilket gör att ljusinsläppet under dagen maximeras. Denna större lägenhete har extra generösa utrymmen i hallen så att det finns plats för en barnvagn, cykel eller extra förvaring. Det fina läget med närhet till naturområden, kommunikationer och service ger ideala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde. På ett kort promenad- eller cykelavstånd finns rekreation i alla dess former: bollplaner, rackethallar, ridbanor och båtklubb för att nämna några av möjligheterna. Här får du både Täby Park och Täby Centrum på promenadavstånd. Välkommen till Viggby Ängar.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Runslingan 3D, Täby Kyrkby, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Runslingan 3D, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Runslingan 3D, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Runslingan 3D

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
4 995 000 kr
144 m²
5 rum
210 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus i attraktivt, barnvänligt område med närhet till natur och Vallentunasjön. Här bor ni med naturen som granne, men ändå nära bra kommunikationer med buss och roslagsbana, närcentrum, flera skolor och förskolor och ett stort motionsutbud. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Odensvägen 41, Täby Kyrkby, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:15
Odensvägen 41, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Odensvägen 41, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Odensvägen 41

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
13 495 000 kr
224 m²
6 rum
1 289 m² tomt

Varmt välkommen till detta exklusiva boende i hjärtat av Trädgårdsstaden i Täby kyrkby! Denna imponerande familjevilla på 224 kvadratmeter erbjuder en unik kombination av elegans och modern komfort. Med högt i tak, vardagsrum med braskamin, kök och sällskapsytor i öppen lösning och en fantastisk uteplats med pool i perfekt söderläge erbjuder villan allt du kan önska dig. Allt är i genomgående gott skick och i hög standard, från stenläggningen utanför det rymliga dubbelgaraget med förråd till detaljerna i något av de tre badrummen. Planlösningen är genomtänkt och innehåller stora sociala ytor samt sovrum/arbetsrum, tvättstuga och badrum på nedre plan och stort allrum, tre rymliga sovrum och två badrum på övre plan. Master bedroom har en rejäl walk in closet och badrum en-suite. Utomhus finner ni en skyddad altan med pool i bästa söderläge. Här kan ni njuta av soliga dagar, grillkvällar och avslappnade stunder vid poolen. Garageuppfarten och entrén är stenlagd och pedantiskt skött. Laddstation är uppsatt mellan garageportarna. Trädgårdsstaden är Täby kyrkbys nyaste område med till större delen villafastigheter på stora tomter. Närhet finns till såväl förskolor som skola, bra kommunikationer, fina naturstråk och närcentrum, samt till Stockholm city (dryga 20 min med bil), Täby centrum och Arninge centrum. Reser ni mycket i jobbet eller på fritiden så är närheten till Arlanda här på norra sidan också en stor fördel. Detta är en sällsynt möjlighet att äga en av områdets mest imponerande fastigheter. Villan är i toppskick och redo att skapa livslånga minnen för dess nya ägare. Tveka inte att kontakta oss för att boka en privat visning och upptäcka allt som detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya drömhem i Täby Kyrkby!

  • Premium
Näsby Allé 5, Näsby Park, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Näsby Allé 5, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Näsby Allé 5, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Näsby Allé 5

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
3 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 771 kr/mån
45 987 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga trea med balkong i omtyckta och naturnära Näsbypark! I hallen välkomnas du av goda avhängningsmöjligheter i form av både garderober och plats för hatthylla. Vidare in i bostaden ligger det rymliga vardagsrummet med fint ljusinsläpp från de stora fönsterna. Här finns plats för en soffgrupp, tv-bänk och bokhyllor samt en extra matplats om så önskas. Från vardagsrummet når du den soliga balkongen i sydväst-läge, perfekt för både avkoppling och umgänge med vänner och familj. I direkt anslutning till vardagsrummet ligger köket med goda arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter bakom de vita köksluckorna. Här erbjuds även en matplats där trevliga måltider kan avnjutas. Bostaden har två gedigna sovrum med gott om plats för sängar och förvaring i de inbyggda garderoberna. Badrummet är helkaklat samt försett med dusch med glasväggar, handfat med kommod, handdukstork och högskåp. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker närhet till både natur och stadsliv. Inom gångavstånd finner du både matbutik, restauranger, gym och Roslagsbanan samt trevliga promenadstråk längst Näsby Slott och Näsbyviken. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Åkerbyvägen 92, Täby Centrum, Täby kommun

Åkerbyvägen 92

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 16/16
3 356 kr/mån
46 204 kr/m²

I en av Täbys mest välskötta och omtyckta bostadsrättsföreningar med ett högt läge nära Täby Centrum ligger denna attraktiva och välplanerade tvåa om 54 m². Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Nytorpsvägen 44, Näsby Park, Täby kommun

Nytorpsvägen 44

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
3 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 0/6
5 288 kr/mån
42 622 kr/m²

+ Möjlig 4a + Stor uteplats + Gavelläge + Öppen planlösning + Välskött förening + Nära kommunikationer, förskolor och skolor Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet i charmiga Näsby Park - En trivsam och välskött bostad med en stor uteplats där du kan skapa din egna oas. Bostaden erbjuder 82 kvm fördelat på en förvaringsrik hall, två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum och en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum. De öppna ytorna mellan köket, matplatsen och vardagsrummet skapar en perfekt plats för vänner och familj att samlas och umgås på. Här nås även den gedigna uteplatsen i vinkel vilken förlänger umgängesytan där härliga måltider kan avnjutas i solens strålar. Köket är förvaringsrikt och väl utrustat med bland annat dubbla kyl/frys, dubbel-diskho och integrerad diskmaskin. Bostaden är även utrustad med Plejd-system. I de två rymliga sovrummen finns gott om plats för förvaring i form av garderober. I vardagsrummet finns det utrymme till att skapa ett ytterligare rum, vid behov av antingen ett ytterligare sovrum eller arbetsrum. Bostadens helkaklade badrum är komplett med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk och här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av kommod och väggmonterade överskåp. Här bor du med närhet till omtycka förskolor och skolor, populära Norskogsbadet, Näsby Park-centrum, lekplats, utegym, tennisbana samt fina promenadstråk och natur. Goda kommunikationer med buss samt även Roslagsbana från Näsby Park Centrum. Med bil tar du dig till stan på ca 10 minuter. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Skolvägen 23b, Enebyberg, Danderyds kommun

Skolvägen 23b

Lägenhet
Enebyberg, Danderyds kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
2 195 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/2
4 221 kr/mån
51 047 kr/m²

+ Stambytt + Välplanerad & yteffektiv 2:a + Modern standard + Fransk balkong + Högst upp Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Hägernäsvägen 2 - vån 4 av 4, Hägernäs, Täby kommun

Hägernäsvägen 2 - vån 4 av 4

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 395 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/4
1 321 kr/mån
63 409 kr/m²

+ Högst upp i huset + Ingen insyn + Låg avgift + Stort källarförråd + 20 min till city Yteffektiv 1:a om 22 kvm i trevliga Hägernäs! Bostaden erbjuder ett rum med plats för både säng, soffa samt matplats, praktiskt arbetskök, helkaklat och stambytt badrum från 2005 samt säkerhetsdörr. Mycket goda kommunikationer med både buss och roslagsbana, 20-25 min till Tekniska Högskolan. På kort promenadavstånd finns både närcentrum med Matöppet, restauranger och övrig service. Goda kommunikationer med Roslagsbanan eller buss. På ca 20 minuter når man Östra station. Området är också berikat med fina naturstråk. Badplatser vid Hägernäsbadet, Rönningesjön och Ullnasjön. I kvarteret finns fotvård, förskola och för den som önskar massage, finns även det. Det finns en ny fin lekpark på Radarvägen som är perfekt för barnen. Här finns något för alla, oavsett ålder.

Erikslundsvägen 42, Erikslund, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Erikslundsvägen 42

Radhus
Erikslund, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 395 000 kr
128 + 20 m²
5 rum
186 m² tomt

+ Perfekt Parhus i populära Erikslund! 128 kvm + 20 kvm uthyrningsdel + Delvis renoverat + Närhet till skola, förskola och mataffärer + Pool och lokal i området + Braskamin Detta parhus är ett exemplar av stil, funktion och komfort. Med en delvis renoverad interiör erbjuder det en modern och inbjudande atmosfär. Nedre planet pryds av nytt golv som ger en fräsch känsla, medan köket har genomgått delvis renovering och hela huset har fått en uppfriskande nymålad yta. Huset rymmer fyra generösa och smart planerade sovrum, varav master sovrummet stoltserar med en walk-in-closet för optimal förvaring. Övre planet utmärks av ett rymligt badrum komplett med en avkopplande jacuzzi, medan ett mindre badrum med dusch återfinns på entréplanet för bekvämlighetens skull. En praktisk grovingång leder till tvättstugan, också belägen på entréplanet. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en känsla av rymd och samvaro. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en perfekt inredd induktionshäll. Från vardagsrummet öppnar sig dörrarna mot en välkomnande uteplats och en välskött gräsmatta, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. En extra bonus är uthyrningsdelen, komplett med eget kök och badrum. För närvarande hyrs denna del ut för en månatlig avgift på cirka 8500 kr, vilket utgör ett fint tillskott till hushållets ekonomi. Parhuset är idealiskt beläget i det eftertraktade området Erikslund, känt för sin lugna och barnvänliga atmosfär. Närliggande faciliteter inkluderar lokala bekvämligheter och en pool för avkoppling och rekreation. Detta är en plats där både stil och funktionalitet smälter samman för att skapa det perfekta hemmet. Varmt välkommen på visning! Kontakta Kais Ghedamsi på 0708911700 eller [email protected]

Källtorpsvägen 5, Näsby Park, Täby kommun
Källtorpsvägen 5, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Källtorpsvägen 5, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Källtorpsvägen 5

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
3 495 000 kr
72 m²
3 rum
4 985 kr/mån
48 542 kr/m²

+ Egen uteplats + Bra planlösning + Renoverat badrum + Nära Centralparken Välkommen till denna välplanerade 3-rumslägenhet i genomgående gott skick i fastighet uppförd 2016/2017. Lägenheten är belägen på nedre plan med egen uteplats och disponeras med stort kök, rymligt vardagsrum, två bra sovrum och ett nyrenoverat badrum med dusch och egen tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni i lugnt område granne med Centralparken med bad och fina gräsytor och nära mycket goda kommunikationer. Skolor, förskolor och naturområden finns runt knuten och garage finns i föreningen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Torvmossegränd 12, Skarpäng, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Torvmossegränd 12, Skarpäng, Täby kommun, bild 2
Torvmossegränd 12, Skarpäng, Täby kommun, bild 3

Torvmossegränd 12

Villa
Skarpäng, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
9 150 000 kr
188 m²
8 rum
893 m² tomt

+ Vattenburen uppvärmning + Tillbyggnad / Möjlig uthyrningsdel + Genomtänkt planlösning + Nyrenoverad tvättstuga (Kvalitetsdokument finns) + Ogenerat & privat läge vid skogen + Många sovrum + Skogen som närmsta granne Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Långsjövägen 17, Garns-Ekskogen, Vallentuna kommun
  • Imorgon kl 12:00
Långsjövägen 17, Garns-Ekskogen, Vallentuna kommun, bild 2
Långsjövägen 17, Garns-Ekskogen, Vallentuna kommun, bild 3

Långsjövägen 17

Villa
Garns-Ekskogen, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 995 000 kr
70 + 14 m²
4 rum
2 515 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla med högt läge i området. På den stora (2515 kvm) tomten finns förutom enplansvillan också ett garage, ett gästhus och ett bastuhus. På ena sidan av huset finns en trevlig grillplats och på andra sidan, nedanför höjden som huset är placerat på, finns en plan och lekvänlig gräsmatta. Villan är utrustad med många fönster som löper längs hela långsidan och erbjuder ett naturligt ljus i hela byggnaden. På den stora terrassen njuter ni i avskilt västerläge under mysiga sommarkvällar. Under vinterhalvåret värmer den installerade braskaminen på ett skönt sätt. Planlösningen erbjuder ett stort vardagsrum i vinkel, samt en alkov som kan fungera som sovrum. Med enkla medel skapas två separata sovrum här, i addition till det stora sovrum som ligger längst in i huset. Köket är fräscht i grå nyans och ligger öppet mot den rymliga matplatsen. Badrummet är kaklat och inrymmer wc och dusch. I området runt Garns-Ekskogen finns flera sjöar att tillgå samt golfbana vid Brollsta. Välkommen på visning!

  • Premium
Perrongvägen 31, Roslags Näsby - RN3, Täby kommun
Perrongvägen 31, Roslags Näsby - RN3, Täby kommun, bild 2
Perrongvägen 31, Roslags Näsby - RN3, Täby kommun, bild 3

Perrongvägen 31

Lägenhet
Roslags Näsby - RN3, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 650 000 kr
98 m²
4 rum
vån 5/7
5 146 kr/mån
57 653 kr/m²

+ Lågt belånad förening + 4 rum + Gavelläge med stora fönsterpartier + Fönster i tre väderstreck + Dubbla balkonger, en med morgon- en med kvällssol + Fönster ner till golv vid matplatsen + Dubbla badrum + Klädkammare + Snickeribyggt kök + Miljöcertifierat med Svanen, få extra rabatt på dina bolån + Restid till Stockholm C på ca 12 min Nu finns chansen att förvärva en fantastisk fyra med dubbla balkonger belägen i gavel i det omåttligt populära projektet RN3 Station. Bostäderna stod klara för inflytt under 2021 och var vid den tidpunkten Täbys starkaste nyproduktionsförening vilket märks på föreningens låga belåningsgrad och för dig på den attraktiva månadsavgiften. Här kan du njuta av fördelarna med nyproduktion men avstå de långa ledtiderna. Bostaden har försetts med alla de tillval som var möjliga att göra och är disponerade med en genomgångsplanlösning i gavel med fönster i både öster-, väster- och norrläge. Detta skapar ett trivsamt ljus under dagens alla timmar samtidigt som läget i området gör insynen begränsad. Genomgående för hela bostaden är den höga finishen, den vackra vitpigmenterade ekparketten i enstav, samt de vackra snickerierna som gjorts unikt för detta projekt. Här erbjuds en planlösning med långa siktlinjer och en härlig balans som inbjuder till umgänge, samtidigt som sovrummen ligger avskilt placerat. I hjärtat av bostaden ligger det stora snickeribyggda köket med bänkskivor i kalkstenskomposit från Bricmate. Köket ligger i öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet vilket uppmuntrar till umgänge och passar lika bra till fest som till vardags. Stora fönsterpartier som sträcker sig från ”golv till tak” i kombination med ett fönster fönsterparti i gaveln som mäter ca 2.4 meter i bredd gör att rummet fullkomligt badar i ljus. Mot föreningens innergård ligger den härliga uteplatsen med bästa västerläge där ni kan avnjuta eftermiddags- och kvällssolen. Bostaden erbjuder tre ordentliga sovrum som a, två helkaklade badrum, det ena som en ”en suite” badrum från master sovrummet och det andra större badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Föredömlig förvaring via flertalet garderober, klädkammare och ett källarförråd. Varmt välkommen till denna fantastiska bostad med mycket attraktiv förening.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Skördevägen 49

Lägenhet
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 900 000 kr
99 m²
5 rum
vån 2/5
6 056 kr/mån
59 596 kr/m²

+ Gavel med sjöutsikt och vyer över ängarna + En suite badrum i master sovrummet + Nyproducerat med tillträde till sommaren + Köp med bokningsavtal + Räntegaranti, avgiften kan inte höjas pga ökade marknadsräntor + Kostnadsfritt tillträdesskydd, förläng tillträdet om du inte får din nuvarande bostad såld + Svanenmärkt, få rabatt på dina bolån + Påkostade materialval + Bänkskivor i sten + Dubbla badrum med keramik från Bricmate + Ljuspigmenterad enstavs ek i samtliga rum + Stor balkong mot innergård + Utsikt mot böljande ängar, park och innergård. LÄS MER OM PROJEKTET OCH SE ALLA BOSTÄDER PÅ: www.arosbostad.se/projekt/viggby-angar-etapp-2/ Drömmer du om en nyproducerad bostad men tycker att de långa tillträdestiderna är bekymmer? Nu säljstartar Aros Bostad Viggby ängar etapp 2 med tillträde från juni - september i år. För att komma till Viggby Ängars andra etapp följer du en trädkantad lokalgata förbi ett rödbrunt tegelhus, med en fasad som inspirerats av dansk arkitektur. När du svänger runt hörnet är det öppna fält på vänster sida och på höger sida ligger den skyddade gården som tillhör bostadsområdet Viggby Ängar. Lägenheterna har riktigt smarta planlösningar, med stort utrymme för flexibilitet. Aros bostads arkitekt har vridit och vänt på skisserna och i förväg planerat för hur en fyra kan bli en femma och en stor luftig tvåa kan ändras till en effektiv trea. De flesta lägenheter har balkong och sikt åt minst två väderstreck. Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella lägenheter med fina siktlinjer inom bostaden och utblick mot naturen. Lägenheten har genomgående planlösning med fönster åt flera väderstreck, vilket gör att ljusinsläppet under dagen maximeras. Denna större lägenhete har extra generösa utrymmen i hallen så att det finns plats för en barnvagn, cykel eller extra förvaring. Det fina läget med närhet till naturområden, kommunikationer och service ger ideala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde. På ett kort promenad- eller cykelavstånd finns rekreation i alla dess former: bollplaner, rackethallar, ridbanor och båtklubb för att nämna några av möjligheterna. Här får du både Täby Park och Täby Centrum på promenadavstånd. Välkommen till Viggby Ängar.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Grindstuguvägen 45, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Grindstuguvägen 45, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Grindstuguvägen 45, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Grindstuguvägen 45

Lägenhet
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 700 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/5
5 945 kr/mån
57 576 kr/m²

+ Genomgångsplanlösning och gavel + Fönster i tre vädrestreck + Stor balkong + Inget sovrum under 13 m² + Mastersovrum med ensuite badrum + Nyproducerat med tillträde till sommaren + Köp med bokningsavtal + Räntegaranti, avgiften kan inte höjas pga ökade marknadsräntor + Kostnadsfritt tillträdesskydd, förläng tillträdet om du inte får din nuvarande bostad såld + Svanenmärkt, få rabatt på dina bolån + Påkostade materialval + Bänkskivor i sten + Ljuspigmenterad enstavs ek i samtliga rum LÄS MER OM PROJEKTET OCH SE ALLA BOSTÄDER PÅ: www.arosbostad.se/projekt/viggby-angar-etapp-2/ Drömmer du om en nyproducerad bostad men tycker att de långa tillträdestiderna är bekymmer? Nu säljstartar Aros Bostad Viggby ängar etapp 2 med tillträde från juni - september i år. För att komma till Viggby Ängars andra etapp följer du en trädkantad lokalgata förbi ett rödbrunt tegelhus, med en fasad som inspirerats av dansk arkitektur. När du svänger runt hörnet är det öppna fält på vänster sida och på höger sida ligger den skyddade gården som tillhör bostadsområdet Viggby Ängar. Lägenheterna har riktigt smarta planlösningar, med stort utrymme för flexibilitet. Aros bostads arkitekt har vridit och vänt på skisserna och i förväg planerat för hur en fyra kan bli en femma och en stor luftig tvåa kan ändras till en effektiv trea. De flesta lägenheter har balkong och sikt åt minst två väderstreck. Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella lägenheter med fina siktlinjer inom bostaden och utblick mot naturen. Lägenheten har genomgående planlösning med fönster åt flera väderstreck, vilket gör att ljusinsläppet under dagen maximeras. Denna större lägenhete har extra generösa utrymmen i hallen så att det finns plats för en barnvagn, cykel eller extra förvaring. Det fina läget med närhet till naturområden, kommunikationer och service ger ideala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde. På ett kort promenad- eller cykelavstånd finns rekreation i alla dess former: bollplaner, rackethallar, ridbanor och båtklubb för att nämna några av möjligheterna. Här får du både Täby Park och Täby Centrum på promenadavstånd. Välkommen till Viggby Ängar.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lötvägen 53, Svinninge, Österåkers kommun
Lötvägen 53, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Lötvägen 53, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Lötvägen 53

Radhus
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 495 000 kr
123 m²
5 rum
5 989 kr/mån
44 675 kr/m²

+ Fasta priser + Riskfri nyproduktion – Tillträde från sep 23, eller när det passar dig + Riskfri nyproduktion – Avgiften påverkas inte av höjda räntor + Riskfri nyproduktion – Försäljningsklausul på din befintliga bostad + Samarbete med Nordea - Amorteringsfritt i 5 år upp till 70% belåning + Vitpigmenterad enstavsparkett + Fönster ner till golvet + Kök från Ballingslöv + Stor egen tomt + Vattenburen golvvärme + Full takhöjd på ovanvåningen + Klädkammare eller hemmakontor Läs mer om projektet i sin helhet på www.lötvägen.se Välkommen till detta fantastiska tvåvånings-parhus där du kan njuta av en nyproducerad bostads alla bekvämligheter samtidigt som risken det innebär att köpa nytt är utraderad – Du läste rätt, här erbjuder Stadsvillan konceptet Riskfri nyproduktion!* Husen är ritade av den välrenommerade arkitekten Sandellsandberg. Här erbjuds en modern livsstil kombinerat med en funktionell design och högkvalitativa material. Med stora fönsterpartier, full takhöjd på ovanvåningen och vitpigmenterad enstavsparkett i hela huset, komplett med golvvärmen skapas en behaglig och exklusiv känsla. Den sociala planlösningen på nedre planet skapar en perfekt atmosfär för umgänge med vänner och familj. Här möts kök och vardagsrum i en öppen planlösning, vilket ger en smidig övergång mellan matlagning och avkoppling. I anslutning till köket finns en rymlig matplats och i vardagsrummet finns möjlighet att inreda för en extra matplats eller en avkopplande loungedel. Köket från Ballingslöv är inte bara en dröm för alla matentusiaster, det är även stilfullt och funktionellt. Här finner du goda arbetsytor, maskinpark från Cylinda och en köksö. På ovanvåningen finner du ytterligare ett badrum, ett allrum som går att göra om till ett sovrum samt ytterligare tre rymliga sovrum. Ovanvåningen har ett parallell-tak med full takhöjd upp till ca 3.6 meter. Ett av sovrummen är ett mastersovrum med egen walk-in-closet försett med fönster som vid behov kan nyttjas som ett hemmakontor. De stora tomterna med uteplatser ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Med skogen endast 20 steg bort och stadens puls och alla faciliteter inom 20 minuters avstånd får du det bästa av båda världar. Detta hus är perfekt för dig som vill kombinera en modern livsstil med naturens lugn och ro. Med högkvalitativa material, smarta planlösningar och en stabil förening har du allt du behöver för att leva ett bekvämt och lyxigt liv.

  • Premium
Ugglevägen 5, Ullna Strand, Täby kommun

Ugglevägen 5

Radhus
Ullna Strand, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 495 000 kr
110 m²
5 rum
3 980 kr/mån
49 955 kr/m²

+ Öppen planlösning + Genomgående fint skick + Naturnära & goda kommunikationer + Gångavstånd till förskolor & skolor Välkommen till detta trevliga tvåplansradhus beläget i populära och naturnära Ullna Strand. Här erbjuds smakfulla färg- och materialval samt en optimal planlösning med de sociala ytorna på entréplan och den privata sfären på övre plan. På entrévåningen möts du av en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum skapar en stor och härlig yta för familj och vänner att samlas och umgås på. Från vardagsrummet nås även bostadens baksida med en fantastisk uteplats och en grönskande gräsmatta som förlänger bostadens umgängesyta. Köket har gott om förvaring bakom de vita skåpsluckorna och erbjuder goda arbetsytor. På detta plan finns även ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare för förvaring av diverse kläder och ting. En trappa upp finns bostadens privata sfär med fyra sovrum varav ett av sovrummen även lämpar sig för ett arbetsrum om så önskas. Här finns även ytterligare ett helkaklat badrum med badkar. Bostaden kompletteras med en carport samt ett externt förråd. Här möts bekvämligheter och harmoni i en perfekt balans. Inom gångavstånd finner du både härlig natur, badplats, förskola, skola, Arninge Centrum och goda kommunikationer. Med närliggande bussar tar du dig bland annat till Täby Centrum och Danderyds Sjukhus där även tunnelbanan erbjuds.

  • Plus
  • Uteplats
Sopranvägen 3, Ella Park, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sopranvägen 3

Villa
Ella Park, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
8 995 000 kr
196 m²
7 rum
1 317 m² tomt

+ Vackra bevarade original detaljer + Bergvärme + Totalyta om 196 kvm + Öppenspis med insats + Garage/skyddsrum + Taktvätt 2022 + Stor plan trädgårdstomt Välkommen till ett tidlöst hem som bär med sig historiens charm och karaktär från 1950-talet. Med en yta på 196 kvm fördelat över två våningar erbjuder detta hem en perfekt balans mellan rymlighet och intimitet, med gott om plats för familjen att växa och trivas. Detta hus har en fantastisk potential med flertalet välbevarade original detaljer från 50-talet, som gör det möjligt att sätta din egen touch men ändå behålla husets själ. Entréplanet erbjuder en välkomnande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Stort kök med goda arbetsytor som erbjuder gott om plats för en matplats, perfekt för familjemiddagar och sociala sammankomster. Från köket leder en dörr ut till den charmiga uteplatsen på baksidan, en idyllisk plats för att njuta av solens strålar och den trevliga trädgården. Ett generöst allrum i anslutningen till köket, duschrum, ett sovrum och en praktisk tvättstuga kompletterar detta plan och erbjuder bekvämlighet och funktionalitet för hela familjen. Övervåningen: En vacker 50-talstrappa leder dig upp till övervåningen som erbjuder fyra rymliga sovrum, separat WC och ett badrum med badkar. Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar med ett härligt ljusinsläpp samt en öppen spis med insats för ökad trivsel. Vardagsrummet blir hjärtat av hemmet och erbjuder en plats för avkoppling och samvaro. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den magnifika terrassen i ett perfekt söderläge, där du kan njuta av solens strålar hela dagen. Utomhus: Huset är omgivet av en stor och privat trädgårdstomt som erbjuder gott om utrymme för kreativitet och lek. Det rymliga garaget, kan omvandlas till en praktisk förvaringsplats för både verktyg och fordon och har nyttjats som ett garage det senaste 30-40 åren men är klassat som ett skyddsrum. Den generösa uppfarten rymmer bekvämt 3-4 bilar och ger möjlighet till gästparkering och familjebehov. Renoveringspotential: Detta hus är i behov av renovering och ger en sällsynt chans att skapa ditt drömhem med en touch av 50-talets charm och karaktär. Med en kärlek till detaljer och en vision för framtiden kan detta hus förvandlas till en verklig pärla som speglar din personliga stil och smak. Välkommen till en möjlighet att skapa din egna unika oas med historisk karaktär och modern bekvämlighet. Här bor du med närhet till matbutik, förskola och skola inom gångavstånd samt bra kommunikationer med både buss och Roslagsbana. Denna bostad vill du inte missa!

Alliansvägen 18, Gribbylund, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Alliansvägen 18, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Alliansvägen 18, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Alliansvägen 18

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 495 000 kr
112 m²
5 rum
155 m² tomt

+ Gavelradhus + Braskamin + Fyra sovrum + Taket omlagt, ny luftluftvärmepump + Garage i länga Välkommen till ditt nya hem i det eftertraktade och familjevänliga området Gribbylund – en plats där drömmar om hemtrevnad och bekvämlighet blir verklighet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Rusthållarevägen 29, Löttingelund, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Rusthållarevägen 29, Löttingelund, Täby kommun, bild 2
Rusthållarevägen 29, Löttingelund, Täby kommun, bild 3

Rusthållarevägen 29

Villa
Löttingelund, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
13 500 000 kr
171 + 40 m²
6 rum
1 200 m² tomt

+ Exklusiv design. + Öppen och social planlösning. + Arkitektritat hus. + Vattenburen golvvärme i två plan. + Möjlighet till dubbelgarage. + Högt i tak. + Något utöver det vanliga! "LIVING IN A WORK OF ART" Så brukar den kände arkitekten Pål Ross uttala sig om de hus han ritar, och han har ritat även detta fantastiska hus. Stig in i ett mästerverk av modern arkitektur – en arkitektritad villa i det populära Löttingelund-området. Denna imponerande fastighet sträcker sig över två plan och kombinerar intelligent design med elegant funktionalitet för att skapa det perfekta hemmet. Bostaden har ritats av den berömda arkitekten Pål Ross och ingår i Ross Exclusive Design linje. Exclusive Design innebär att bostaden endast finns uppförd i ett exemplar och borgar för en helt unik bostad som aldrig kommer replikeras. Via den rymliga hallen välkomnas du till en öppen och social planlösning, där kök och vardagsrum smälter samman i harmoni. Rummets generösa takhöjd och öppna koncept skapar en luftig atmosfär, förstärkt av stora fönsterpartier som låter in det naturliga ljuset. Köket är en kulinarisk dröm med en trevlig köksö och öppna ytor som skapar en perfekt miljö för gemenskap och umgänge. På detta plan finner du även två rymliga sovrum och två lyxiga badrum, komplett med moderna bekvämligheter. Tvättstugan är smart integrerad vid köket för att skapa en praktisk vardag. En trappa upp avslöjas en fantastisk inomhusbalkong som överblickar vardagsrummet och köket, skapandes en känsla av rymd och elegans. Det övre planet fortsätter att imponera med ytterligare två välplanerade sovrum och ett till badrum. Varje detalj i denna villa är noga utvald för att skapa en atmosfär av lyx och välbefinnande med ett harmoniskt böljande formspråk. Uteplatsen och trädgården är lika genomtänkta som interiören och erbjuder en privat reträtt för avkoppling eller sociala tillställningar i bästa syd-västläge. Stor uppfart med utrymme för ca 2-3 bilar samt möjlighet till dubbelgarage. Idag har man valt att göra om ena delen av garaget för att få till ett ytterligare förråd som även kan fungera som ett arbetsrum om så önskas. Via garaget når du pannrummet och en direkt access till fastighetens rymliga hall. Närhet till Arninge köpcentrum med bl a Coop, Ica Maxi, Willys, Lidl, Systembolaget, Elgiganten, Rusta, Jula, K-Rauta, Apoteket, Arninge Hantverkscentrum, samt till det populära friluftsområdet vid Skavlöten med badplats i Rönningesjön. Denna arkitektritade villa är inte bara ett hem; det är en livsstil. Välkommen till ett boende där modern design möter bekvämlighet och där varje vinkel berättar historien om exklusivitet och elegans.

  • Premium
Lötvägen 45, Svinninge, Österåkers kommun
Lötvägen 45, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Lötvägen 45, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Lötvägen 45

Radhus
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
4 595 000 kr
94 m²
4 rum
4 988 kr/mån
48 883 kr/m²

+ Fasta priser + Riskfri nyproduktion – Tillträde från sep 23, eller när det passar dig + Riskfri nyproduktion – Avgiften påverkas inte av höjda räntor + Riskfri nyproduktion – Försäljningsklausul på din befintliga bostad + Samarbete med Nordea - Amorteringsfritt i 5 år upp till 70% belåning + Vitpigmenterad enstavsparkett + Fönster ner till golvet + Kök från Ballingslöv + Stor egen tomt + Vattenburen golvvärme + Full takhöjd på ovanvåningen + Klädkammare eller hemmakontor Läs mer om projektet i sin helhet på www.lötvägen.se Välkommen till detta fantastiska tvåvånings-parhus där du kan njuta av en nyproducerad bostads alla bekvämligheter samtidigt som risken det innebär att köpa nytt är utraderad – Du läste rätt, här erbjuder Stadsvillan konceptet Riskfri nyproduktion!* Husen är ritade av den välrenommerade arkitektbyrån Sandellsandberg. Här kombineras en modern livsstil med funktionell design och högkvalitativa material. Som exempel kan nämnas de stora fönsterpartierna som går enda ner till golven, full takhöjd på ovanvåningen och vitpigmenterad enstavsparkett i hela huset, komplett med golvvärme som ger en exklusiv känsla och maximal komfort. På det nedre sociala planet finner du en rymlig hall med slitstarkt klinkergolv och en praktisk belägen tvättstuga och separat badrum precis intill. Vidare in i bostaden möts ni av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en inbjudande atmosfär för umgänge med familj och vänner. Köket från Ballingslöv med köksö och maskinpark från Cylinda är både vackert och funktionellt. På ovanvåningen finns ett badrum och tre sovrum, varav mastersovrummet med egen walk-in-closet som dessutom är försett med ett fönster, detta möjliggör att utrymmet även kan användas som hemmakontor. Tomten med den stora uteplatsen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet och koppla av i naturen. Här erbjuds goda utrymmen för både de yngre och de äldres fritidsintressen. Huset ligger bara 20 steg från skogen, vilket ger dig möjlighet att njuta av vackra promenader och frisk luft. Samtidigt är det bara 20 minuter från stadens puls och alla dess faciliteter. Detta hus är perfekt för dig som vill kombinera en modern livsstil med naturens lugn och ro. Med högkvalitativa material, smarta planlösningar och en stabil förening har du allt du behöver för att leva ett bekvämt och lyxigt liv. Välkommen till ditt nya drömhem!

  • Premium
Parkvägen 1, Vallentuna, Vallentuna kommun

Parkvägen 1

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
949 500 kr
18,4 m²
1 rum
1 999 kr/mån
51 603 kr/m²

+ Juridisk person accepteras + Möjlighet till uthyrning + Låg avgift + Centralt belägen med goda kommunikationer Välkommen till Parkvägen 1 - En centralt belägen bostadsrätt med flertalet användningsalternativ såsom studentlägenhet, kontorsrum eller permanentboende. De välplanerade 18,4 kvm rymmer en hall med avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum, ett kök samt ett rum som enkelt kan möbleras efter behov samt en uteplats. Bostaden kan med fördel nyttjas både som exempelvis ett hel-/deltidsboende eller kontorsrum/studentrum. Föreningen accepterar juridiska personer och bostaden kan med fördel hyras ut med en god avkastning. Ett stenkast bort finner du Vallentuna station med bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på mindre än 30 minuter samt Vallentuna Centrum med butiker, caféer och bibliotek. Området erbjuder även tennis- och ishall, simhall, fotbollsplan, padelbanor samt motionsspår.

Tallvägen 1c, Hägernäs, Täby kommun

Tallvägen 1c

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
3 495 000 kr
82,5 m²
4 rum
4 882 kr/mån
42 364 kr/m²

+ Etagelägenhet med radhuskänsla! + Balkong i perfekt sydväst läge! + Stort badrum med tvättstuga +Separat entré På Tallvägen 1c bor man med känslan av av ett eget litet radhus med uteplats och parkering! Denna lägenhet är inredd med stilrena färg-och materialval och öppen planlösning som skapar en härlig rymd och sociala umgängesytor. Bostaden har genomgående vitmålade väggar, parkettgolv och spotlights i taket. Helkaklat badrum med både dusch, tvättmaskin, torkmaskin och golvvärme, rymligt sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bra förvaringsmöjligheter med både källarförråd samt vind på övervåningen. I anslutning till bostaden har du även tillgång till tomten med fritt förfogande att använda utemöbler, grill, eller studsmatta om så önskas. I Viggbyholm har du närhet till det mesta med fina grönområden precis runt knuten med härliga promenadstråk runt Rönningesjön. Närhet till mataffär med postombud, goda kommunikationer med både buss och roslagsbana till Täby Centrum och Mörby Centrum samt med några minuters promenad når du Hägernäs Strand med trevliga restauranger, café samt badplats. Denna unika lägenhet vill du inte missa, för den som önskar det där lilla extra!

Parkvägen 1 - Nr 7, Vallentuna, Vallentuna kommun

Parkvägen 1 - Nr 7

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
750 000 kr
13 m²
1 rum
vån 2/2
1 533 kr/mån
57 692 kr/m²

+ Juridisk person accepteras + Möjlighet till uthyrning + Låg avgift + Centralt belägen med goda kommunikationer Välkommen till Parkvägen 1 - En centralt belägen bostadsrätt med flertalet användningsalternativ såsom studentlägenhet, kontorsrum eller permanentboende. De välplanerade 13 kvm rymmer en hall med avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt ett rum som enkelt kan möbleras efter behov. I fastigheten erbjuds ett gemensamt kök och matplats samt tvättstuga och uteplats för de boende att nyttja. Bostaden kan med fördel nyttjas både som exempelvis ett hel-/deltidsboende eller kontorsrum/studentrum. Föreningen accepterar juridiska personer och bostaden kan med fördel hyras ut med en god avkastning. Ett stenkast bort finner du Vallentuna station med bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på mindre än 30 minuter samt Vallentuna Centrum med butiker, caféer och bibliotek. Området erbjuder även tennis- och ishall, simhall, fotbollsplan, padelbanor samt motionsspår. ***Kontakta mig för visning!*** Kais Ghedamsi - 0708911700 eller [email protected]

Visar 1 - 25 av 33