Mäklarhuset Östersund

Mäklarhuset Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karlviksvägen 2C, Brunflo, Östersunds kommun

Karlviksvägen 2C

Lägenhet
Brunflo, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
525 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 2
3 109 kr/mån
11 290 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a. Med en yta på 46.5 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt utmärkt boendekomfort för både förstagångsköpare eller den mindre famliljen. Det första som möter dig är det fräscha köket från 2022, där du kan njuta av att skapa läckra måltider. Badrummet är nyrenoverat och ger en modern och fräsch känsla. Med nya ytskikt i hela bostaden får du en modern och stilren intryck. Balkongen, som vetter mot sydväst, är en perfekt plats att njuta av soliga dagar och trevliga kvällar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner och familj till härliga sommarkvällar. I Brunflo har du närhet till natur och grönområden. Här finns även nära till service och bekvämligheter sant bra kommunikationer till Östersund.Tveka inte att ta chansen att förvärva denna fina bostad.

  • Balkong
Rapsvägen 62, Ängsmon/Torvalla, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 25 apr kl 17:00

Rapsvägen 62

Radhus
Ängsmon/Torvalla, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 325 000 kr
110 m²
4 rum
6 998 kr/mån
12 045 kr/m²

I lugnt Bullerby-liknande område ligger denna fräscha och ljusa bostadsrättsradhus med renoverad badrum, två altaner med mycket sol och en egen liten tomt. Här har vi en bostad i genomgående gott skick, med fantastisk planlösning och med mycket trivsam utemiljö för dig som söker frihet och "eget-hus-känsla". Välkommen till en ljus och fräsch bostad i två plan. På entréplan har vi hall, stort kök, nyrenoverat badrum, rymlig vardagsrum och tvättstuga. På ovanplan har vi en möblerbar hall, tre rejäla sovrum, en rejäl klädkammare och ytterligare ett badrum. Bostaden har två uteplatser som fångar dagens alla soltimmar och ett praktiskt förråd intill ingången. Via vardagsrummet når man ena uteplatsen, där man kan samla sina nära och grilla vackra dagar. Här har vi ditt nya drömboende, där du kan trivas från dag ett.

  • Plus
Fröjavägen 10a, Frösön, Östersunds kommun

Fröjavägen 10a

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 350 000 kr
75,3 m²
3 rum
vån 2/3
4 871 kr/mån
17 928 kr/m²

Adressen är Fröjavägen 10a. Vi hälsar välkomna till denna fina och välplanerade 3:a med trivsam planlösning i ett lugnt och lummigt område Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem. Hallen rymmer både avhängning av ytterkläder och egen förvaringsmöbel. Här ligger ett vackert ekgolv som löper vidare in i bostaden förutom vardagsrummet där den ursprungliga parketten pryder golvet. I vardagsrummet finns utrymme för både en soffgrupp och matbord så du kan bjuda in vänner och familj till trevliga middagar. Härifrån nås den inglasad balkong som bjuder på soliga eftermiddagar och kvällar. Kök med gott om förvaring för alla dina köksredskap och ingredienser och plats för ett matbord intill fönstret. Två luftiga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på dina tillhörigheter. Badrum med dusch, bra med förvaringsmöjligheter i både kommod och flera badrumsskåp. Dessutom finns en tvättmaskin, vilket förenklar vardagsrutinerna. Väl omhändertagen förening. I avgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-tv även hushållselen vilket är en trygghet då du vet vad avgiften blir varje månad. Ett extra plus, om man önskar p- plats så finns det en plats ledig till tillträdet. Trevliga gårdar med lekplats, grillplatser med utemöbler och gillar du att odla så finns möjlighet till det också. Du tilldelas en lott där du själv kan sätta pallkragar och börja odla. Här bor du bekvämt bara ett stenkast till matvaruaffär, pizzeria och gym. Härliga naturområden både för skidåkning, promenader och familjeaktiviteter, vilket gör det lättare att få vardagspusslet att gå ihop. Samtidigt tar du dig smidigt in till Östersund med en trevlig promenad längs Storsjön eller med buss från flera närliggande busshållplatser. Välkommen att anmäla er till visningen.

Midgårdsgatan 3c, Söder, Östersunds kommun

Midgårdsgatan 3c

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
5 444 kr/mån
21 094 kr/m²

I de populära och eftertraktade terrasshusen efter lugna Midgårdsgatan på söder finns nu chansen att förvärva en ljus och fin 2:a. Bostaden har inga nivåskillnader, vilket gör den lättillgänglig för alla men ändå högt ovan mark tack vara att huset är souterräng. Dessutom finns här hiss som tar dig hela vägen ner till källaren och garaget, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig och modern atmosfär. Väl tilltaget badrum med klinker kakel och golvvärme. Här finns dusch och tvättmaskin för bekvämligheten. Sovrum i bra storlek och dessutom en praktisk klädkammare som ger dig gott om förvaringsutrymme för kläder och skor. Den inglasade terrassen på hela 20 kvadratmeter kommer snabbt att bli ditt favoritställe att koppla av på. Här kan du odla egna grönsaker eller blommor i de praktiska odlingslådorna, samtidigt som du njuter av omgivningen utan insyn. På samma plan som lägenheten finns även ett förråd, vilket ger dig extra utrymme att förvara dina ägodelar. Med sina 64 kvadratmeter kommer du snabbt att känna dig hemma i denna välplanerade lägenhet. Läget är oslagbart med mataffären alldeles in på knuten, vilket gör vardagsbestyren lätta att hantera. För naturälskaren finns strövområden och Storsjön bara en kort promenad bort, perfekt för avkoppling och rekreation. För den träningsintresserade finns även ett gym i närheten. Så missa inte chansen att bli ägare till denna bostadsrätt som erbjuder både bekvämlighet och närhet till allt du behöver. Välkommen att anmäla er till visningen.

  • Hiss
Fritzhemsgatan 72, Frösön, Östersunds kommun
  • Idag kl 16:00

Fritzhemsgatan 72

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
3 500 000 kr
140 m²
6 rum
6 159 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Frösön! Denna välplanerade och unika bostadsrätt på 140 kvadratmeter erbjuder dig den perfekta kombinationen av livsstil och bekvämlighet. Med sina sex rymliga rum får du gott om utrymme att leva och trivas i. Läget är oslagbart där du bor med gångavstånd till mataffär, bussförbindelser och med enkel åtkomst till och från flygplatsen, vilket gör det till en idealisk plats för dig som reser mycket. Detta boende där du får en mysig radhuskänsla är verkligen något speciellt. Det erbjuds gott om ljusinsläpp och generösa ytor, vilket skapar en luftig och harmonisk rymd. Här kan du duka upp för trevliga middagar i matrummet eller vardagsrummet eller bara koppla av i det generösa vardagsrummet där du kan njuta av den fantastika vy över Storsjön eller njuta av en brasa vid den magnifika öppna spisen. Från bostaden har du även nära till Frösöns vackra omgivningar och naturen ligger bokstavligen runt hörnet. Här kan du njuta av långa promenader, löprundor eller kanske ta en tur på cykeln längs de perfekta gång- och cykelvägarna. Sammanfattningsvis är denna bostad det perfekta valet för dig som vill ha en stor och välplanerad lägenhet med utmärkt läge och en stabil förening. Missa inte chansen att få bo i denna underbara bostad på Fritzhemsgatan 72. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Aspåsvägen 18a, Centralt Krokom, Krokoms kommun

Aspåsvägen 18a

Lägenhet
Centralt Krokom, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
550 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 926 kr/mån
9 091 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 2:a om 60,5 kvm med härlig utsikt över älven från balkongen. Belägen på gaveln av byggnaden med ett härligt ljusinsläpp. Föreningen har en mysig gård med sittplatser, perfekt för att umgås med vänner och grannar. Dessutom finns en trevlig liten allmän yta vid älven med bänkar. Läget är oslagbart, med närhet till bland annat livsmedelsbutik, hälsocentral och apotek - allt du behöver finns bara ett stenkast bort. Inne i lägenheten möts du av en hemtrevlig atmosfär. Det rymliga köket har gott om plats för matbord. Hallen erbjuder generös förvaring och vardagsrummet har fönster i två väderstreck samt utgång till balkongen. Sovrummet är i bra storlek med inbyggda garderober. Renoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Förvaringsutrymmen är inga problem här, då både källar- och matkällarförråd tillhör bostaden. Om behov finns så har trapphuset en praktisk trapphiss. Smidigt pendlingsavstånd till Östersund, perfekt för dig som arbetar eller studerar där. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem i centrala Krokom!

  • Balkong
  • Hiss
Färgargränd 23, Lugnvik, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Färgargränd 23

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
795 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 972 kr/mån
10 671 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad belägen i det natursköna området Lugnvik. Den inglasade balkongen ger möjlighet till användning för avkoppling. Det finns också visst renoveringsbehov av ytskikt vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Bostaden erbjuder en bra planlösning med sina tre rum och en yta på 74.5 kvadratmeter. Här finns även fina innergårdar där du kan koppla av eller umgås med grannarna. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet som boende. Lugnvik är ett populärt område som erbjuder närhet till Storsjön, mataffär, pizzeria samt kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig in till centrala Östersund och dess utbud av restauranger och nöjen. Sammanfattningsvis är detta en trevlig bostad med en bra planlösning. Med lite renovering kan du skapa ditt drömhem i detta attraktiva område.

Krondikesvägen 52a, Blomängen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 52a

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 575 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
3 766 kr/mån
23 162 kr/m²

I omtyckta Blomängen ges nu tillfälle att förvärva denna fina och hemtrevliga trea. Här bor du i ett lugnt område med praktisk närhet till livsmedelsbutik, skolor samt förskola. Dessutom på promenad- och cykelavstånd till både Lillänge köpcentrum och Östersunds stadskärna. I föreningen finns en mysig innergård med både lekplats och utrymme för grillkvällar eller annan aktivitet. Här finns även många gemensamma lokaler så som gym, festlokal, hobbyrum, övernattningsrum med fullt utrustat kök, relaxrum, bastu och bakstuga. Varmt välkomna till Krondikesvägen 52a - här kommer ni trivas! Bostaden präglas av väldisponerade ytor vilket gör att alla utrymmen känns rymliga och ljusa. Hallen bjuder på gott om garderobsförvaring och dessutom en klädkammare i anslutning. Trivsamt och fullutrustat kök med plats för ett stort matbord vilket inbjuder till trevliga middagar med nära och kära. Vardagsrummet är rymligt, en perfekt plats för familjen att umgås samt njuta av det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönstren. Härifrån nås den inglasade balkongen där solen kan avnjutas och som dessutom blir som ett extra rum stora delar av året. Båda sovrummen är i bra storlek och ytterligare en klädkammare finns i anslutning till ett av sovrummen. Badrum med kakel, klinker och golvvärme. Här finns dusch med glasväggar, handfat med kommod, wc, samt tvättmaskin med förvaring ovan. Välskött förening med gemensamhetsel och bra avgift. Något som är väldigt uppskattat är Lillsjön som ligger på bekvämt avstånd både för en cykeltur eller en promenad. Här finns både badplats och grillplats, Varmt välkommen att anmäla er till visningen.

Slåtte 123, Slåtte, Östersunds kommun

Slåtte 123

Villa
Slåtte, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 800 000 kr
96 m²
4 rum
2 177 m² tomt

Längtar du efter ett boende med lantligt läge? Då är det här huset för dig! Denna fastighet har ett härligt lantligt läge omgiven av ett naturskönt landskap. Endast några minuter med bil till Brunflo och ca 25 minuter till Östersund. Här bor du i en trivsam enplansvilla med skog och natur som närmaste granne och dessutom med närhet till Hornsjön där det finns servitut på båtplats. Nuvarande ägare har genomfört flera värdefulla investeringar som bland annat består av nytt tak, renoverat kök, installerat solceller och målat fasaden. Redan vid första steget in i bostaden möts du av en hemtrevlig känsla där planlösningen är noga genomtänk. Här är det lätt att trivas. Välkomnande ljus hall med skjutdörrsgarderob som gör det lättare att hålla ordning på kläder och övriga tillhörigheter. Direkt till vänster ligger tvättstuga med tvättmaskin, tumlare och allbänk. Ett generöst badrum, stilrent renoverat med våtrumsmatta, golvvärme, dusch samt bra förvaring. Härligt renoverat kök med mycket arbetsyta, gråa luckor och flera sektioner vitrinskåp. Ovan arbetsytan ett vitt kakel med fasad kant som löper hela vägen upp till tak. Vardagsrummet är en perfekt plats för både avkoppling och umgänge med vänner och familj. Stora fönsterpartier och braskamin som ger en härlig värmespridning samt hög mysfaktor. I huset finns tre sovrum. Med en tomt på hela 2177 kvm finns här möjlighet till både odling och mysiga stunder tillsammans med vänner och familj. Huset har en stor altan på framsidan. På tomten finns vedbod, kallförråd, varmbonat förråd och en hundgård men om så önskas varför inte göra om den till ett hönshus. Här finns även bra med plats för flertalet fordon. Ett kallgarage för två bilar. Om detta trevliga boende väcker ditt intresse, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare [email protected] Välkommen att anmäla er till visningen.

Nedre Hantverksgatan 2, Centralt, Östersunds kommun

Nedre Hantverksgatan 2

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 975 000 kr
80 m²
2 rum
vån 3/3
4 983 kr/mån
24 688 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet från 1930-talet. Belägen på Nedre Hantverksgatan 2, ett mycket fördelaktigt läge strax utanför stadskärnan. Med sitt höga tak, djupa fönsternischer och ett vackert blyinfattat fönsterparti i färg, erbjuder denna bostad en unik atmosfär och fantastisk utsikt över Storsjön. Den inglasade balkongen är perfekt för att njuta av soliga dagar och vacker natur året runt. Med sitt gavelläge får man dessutom extra ljusinsläpp och en känsla av rymlighet. Interiören präglas av vackra detaljer såsom plankgolv, fiskbensgolv som ger en tidlös karaktär och skjutdörrar som smidigt delar av rummen för att skapa flexibla ytor, Redan vid första steget in i denna bostad möts man av en trivselkänsla. Lägenhetens planlösning fördelar sig på en luftig och ljus hall med bra förvaring. Köket är verkligen en pärla i sig själv. Stilrent inrett med vita luckor och köksö. Här finns gott om utrymme för att förbereda och njuta av dina favoriträtter. Med en plats för ett stort matbord inbjuder detta kök till trevliga middagar med nära och kära. Centrerat i lägenheten finns ett genomgångsrum, härifrån nås den härliga inglasade balkongen. Ljust och hemtrevligt vardagsrum med plats för sittgrupp där alla kan samlas och umgås. Badrum med ljust kakel, klinker och dusch. Till lägenheten hör tre förråd. Ett på vinden och två mindre i källaren. Läget är optimalt med närhet till tågstationen, vilket gör det enkelt att ta sig runt och upptäcka allt som Östersund har att erbjuda. Med gångavstånd till centrum har du dessutom ett brett utbud av shopping, restauranger och kultur precis runt hörnet. Grön och lummig innergård med utemöbler och grillplats. Dessutom ett flertal parker i direkt närhet. Missa inte chansen att få uppleva historisk charm kombinerat med modern bekvämlighet i denna unika lägenhet. Varmt välkomna på visning.

Krondikesvägen 48a, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krondikesvägen 48a

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
925 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 249 kr/mån
16 087 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad belägen på Krondikesvägen 48a i det populära området Blomängen. Högst upp i byggnaden har vi denna oslipade diamant och därmed möjlighet att skapa en egen drömbostad. Lägenheten är på 57.5 kvadratmeter och består av två rum och kök. Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av hatthylla och garderober. Direkt till höger har vi sovrummet med en generös klädkammare i anslutning. Längre in i bostaden har vi badrummet med badkar och fönster rakt fram. Till höger har vi ett öppet och tilltalande kök från 2010 med plats för köksbord intill fönster. Till vänster via pardörrar har vi det ljusa och rymliga vardagsrummet som leder ut till den inglasade balkongen. Balkongen upplevs som ett extra rum och en självklar plats för både avkoppling och umgänge med familj och vänner. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till livsmedelsbutik samt café. Promenad- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna och Lillänge köpcentrum. Mysig innergård med utrymme för grillkvällar eller annan aktivitet. I föreningen finns gym, festlokal, hobbyrum, övernattningsrum med fullt utrustat kök, relaxrum, bastu och bakstuga. Föreningen har även gemensamhetsel för att hålla elkostnaderna nere för medlemmarna. Välkommen att anmäla dig till visningen.

Åkervägen 15, Nälden, Krokoms kommun

Åkervägen 15

Villa
Nälden, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
2 695 000 kr
147 m²
5 rum
1 265 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa, belägen på högt läge på hörntomt. Praktisk enplansvilla med fyra sovrum, två helkaklade badrum med golvvärme, vardagsrum, tvättstuga, ett rejält uterum och ett otroligt vackert lantligt kök med utbyggt burspråk och utsikt över Näldsjön. Grönskande trädgård med blommande körsbärsträd, jordgubbsland, hallon- och svartvinbärsbuskar. På tomten står även pallkragar och ett växthus, perfekt för den trädgårdsintresserade. Koppla av och umgås med familj och vänner på flertalet uteplatser, allt för att kunna välja mellan sol och skugga oavsett tid på dagen. Friliggande garage och carport med bakomliggande varmförråd alternativt gästrum. I Nälden bor man i ett familjevänligt område med närhet till skola, förskola, grönområden, livsmedelsbutik och mycket annat. För den aktive finns det natursköna promenadleder, skidspår och skoterled. Här tar du bokstavligt talat på dig skidorna utanför dörren och parkerar skotern utanför köksfönstret. I centrum finns även ishall, paddelhall och gym. Goda kommunikationer som busshållplatser och tågstation finns på promenadavstånd från bostaden. Perfekt pendelavstånd för dig som arbetar inne i Östersund men vill bo en liten bit utanför. Med bil tar du dig på 30 minuter in till Östersund. Välkommen att anmäla intresse redan idag!

Dvärsätt 706, Dvärsätt, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dvärsätt 706

Villa
Dvärsätt, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
2 400 000 kr
156 m²
5 rum
2 113 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla i lantlig miljö omgiven av frodiga ängar och grönskande skogar. Här bor du med naturen in på knuten men också i närhet till E14 som enkelt leder dig till arbete, fjälls eller på något annat ärende. Ett lättsamt boende där allt finns i ett plan. Med endast en ägare sedan det byggdes, kan du vara säker på att detta hem har vårdats ömt. Villan har en praktisk planlösning om 156 kvm, fördelat på fyra sovrum. Vardagsrummet har gott om plats för en rymlig sittgrupp där hela familjen kan samlas och umgås. Här ifrån nås även trädgården. I köket finns det gott om plats att bjuda in till umgänge med vänner och familj. Här finns även bra med både förvaring och arbetsytor. Rymligt badrum med både dusch och badkar.. En praktisk tvättstuga med allbänk, flertalet skåp som ger bra med förvaring samt en groventré. Här finnas också en gästtoalett Tomten om 2113 kvadratmeter ger gott om utrymme för lek och avkoppling. Perfekt för barnfamiljer eller för den som önskar en trädgård att odla i. I Dvärsätt finns två förskolor och skola med årskurs F-6. Närhet till Sandnäsets golfbana med tretton hål, en liten matbutik med grill och lunchrestaurang samt en stor möbelaffär. Med bil når du Östersund på endast 15 minuter och Krokom på ca 5 minuter. Härifrån finns även goda bussförbindelser. Varmt välkommen att anmäla er till visningen.

Skogsstigen 24, Hammerdal, Strömsunds kommun

Skogsstigen 24

Radhus
Hammerdal, Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
500 000 kr
113 + 16 m²
5 rum
517 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma familjehus beläget i Hammerdal, med ett lugnt hörnläge och närhet till byn. Här erbjuds en bekväm och harmonisk tillvaro för hela familjen. Huset har en boyta på 113 kvadratmeter fördelat på 5 rum varav 4 sovrum. Det rymliga köket bjuder in till trevliga middagar och ger utrymme för matlagning. Dessutom finns två badrum för att underlätta morgonrutinerna. På baksidan av huset möts du av ett skogsparti som skapar en lugn och avkopplande atmosfär. Här finns även en förråd/redskapsbod för att förvara dina arbetsredskap och tillhörigheter. Tomtarean uppgår till 517 kvadratmeter och erbjuder plats för lek och rekreation. Detta familjehus är perfekt för den som önskar ha naturen inpå knuten samtidigt som man har närhet till byns bekvämligheter.

Rådhusgatan 36a, Centrala Östersund, Östersunds kommun
  • Imorgon kl 15:45

Rådhusgatan 36a

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 525 000 kr
55 m²
2 rum
2 996 kr/mån
27 727 kr/m²

Letar du efter en centralt belägen tvårumslägenhet? Där du dessutom bor praktiskt med närhet till det mesta och har alla bekvämligheter utanför dörren. Då har denna fina lägenhet alla förutsättningar att bli ett riktigt drömboende. Denna ljusa och fina tvåa erbjuder en perfekt kombination av centralt läge och lugn atmosfär. Högst upp i huset njuter du av ett ljust och fritt läge, helt utan insyn. Balkongen erbjuder en fin utsikt mot både Gustavsbergsbacken och takåsarna i området och här kan du njuta av solen stor delar av dagen till sent på kvällen. Läget är oslagbart, med närhet till allt som centrala Östersund har att erbjuda. Här kan du utforska stadens puls och samtidigt återvända till ett lugnt och avskilt hem. Perfekt för den som vill ha det bästa av båda världar. Välkommen till Rådhusgatan 36a. Här öppnar du dörren till en mycket hemtrevlig bostad, som är som gjord för att trivas i. Lägenheten har enhetliga fina golv i hela bostaden, högt i tak som ger en känsla av rymd och en stabil förening med bra avgift där det ingår kabel-tv, internet samt hushållsel. Ljus hall med bra förvaring. Badrummet är stilrent renoverat med klinker och kakel, duschhörna samt egen tvättmaskin. Sovrummet ger dig en rofylld atmosfär där du kan koppla av. Det charmiga köket har gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen, diskmaskin samt bra matplats vid fönstret för fyra personer. Det öppna och rymliga vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och här finns utgången till balkongen. Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd. För föreningens medlemmar finns övernattningsrum, samlingslokal, cykelförråd och tvättstuga. Om detta trevliga boende väcker ditt intresse, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information. [email protected]

  • Plus
  • Balkong
Borrsvängen 26, Tandsbyn, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Borrsvängen 26

Villa
Tandsbyn, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 750 000 kr
131 + 82 m²
5 rum
1 418 m² tomt

Fantastiskt och fräscht hus i familjevänliga Tandsbyn med öppen planlösning för den aktiva och stora familjen. Det blir svårt att inte tycka om detta charmiga men rejäla, ståtliga hus som sträcker sig lite högre än grannfastigheterna. Kanske för att den är uppförd på en höjd, men definitivt för att den har en aura. Här kan man inte annat än trivas, bo med rymd intill naturen och njuta av dofter och frukter från trädgården. Här har vi en 1 1/2 plansvilla med källare i barnvänliga Tandsbyn. En fantastisk tomt med otroligt välskött trädgård och en rymlig gårdsplan. Huset har 4 sovrum och ett badrum på ovanplan. Kök, matrum och vardagsrum i ett stort sett öppen planlösning, badrum och en hall i gedigen stil på entréplan. Gillestuga, gästrum, tvättstuga, wc och hobbyrum på källarplan. Skoterspår och mysiga promenadstråk finns i skogen bakom husknuten. Golfbana finns i Ångsta. Varmt Välkomna på visning!

Frösövägen 53, Frösön, Östersunds kommun

Frösövägen 53

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 695 000 kr
93,7 m²
4 rum
vån 3/3
5 768 kr/mån
18 090 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska hem beläget högst upp i huset på Frösövägen 53. Med hissen tar du enkelt dig upp till denna välplanerade och rymliga bostadsrätt. Parkering är inget problem då en parkeringsplats ingår i avgiften. Så här kan du alltid vara säker på att hitta en plats för din bil när du kommer hem. Med en yta på 93.7 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Bostaden har tidigare varit en 3:a som nu är omgjord till en 4:a. Det tidigare sovrummet har smart delats upp i två rum. Stora delar av bostaden renoverades under åren 2018 - 2020. Några av höjdpunkterna i detta hem är de vackra burspråksfönstren i vardagsrummet som ger rummet en härlig karaktär och rikligt av naturligt ljus. Från kök och sovrum 1 kan du njuta av panoramautsikt över Storsjön. Tack vare sin position högst upp i huset ger det ett insynsskyddade läge. Bostaden är fördelad med en hall som har flertal garderober och en hatthylla. Här finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla kläder och skor. Dessutom i anslutning en praktisk klädkammare. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Rymligt kök med gott om plats för matbord. Ljust vardagsrum, tre sovrum samt en gästtoalett. På Frösövägen 53 bor du i ett lugnare område med närhet till naturen och fina motionsstråk. Samtidigt tar du dig smidigt in till Östersund genom en trevlig promenad längs Storsjön eller med buss från flera närliggande busshållplatser. Här kan ni skapa många fina minnen tillsammans, bara att packa upp och trivas. Välkommen till Frösövägen 53 – din nya oas högst upp i huset!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gulsparvvägen 17, Brittsbo, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gulsparvvägen 17

Lägenhet
Brittsbo, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
2 395 000 kr
99 m²
4 rum
6 020 kr/mån
24 192 kr/m²

Varmt välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus om 99 välplanerade kvm byggt 2017/2018. Entréplanet erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till altanen på baksida med bästa läge. På entréplanet finns en välkomnande hall med god förvaring i de platsbyggda garderoberna med skjutdörrar beklädda både med vanliga dörrar och spegeldörrar. I anslutning till hallen finns ett fräscht badrum med en kombinerad med tvättstuga. Övre plan har tre trivsamma sovrum samt ett fräscht badrum. Boendet som ger en känsla av att allt är nytt tack vare ägarnas omsorgsfulla omhändertagande av radhuslägenheten. Carport i länga ingår i månadsavgiften! Lugnt och barnvänligt läge med närhet till förskola, skola, kommunikation och natur.

  • Balkong
  • Uteplats
Rådhusgatan 36B, Centralt, Östersunds kommun

Rådhusgatan 36B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
990 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
2 396 kr/mån
26 053 kr/m²

Är du på jakt efter en liten lägenhet så kan vi erbjuda denna pärla! Det är en 1:a som här är omdisponeras med ett litet separat sovrum så det har blivit en liten 2:a. Perfekt som studentboende eller övernattningslägenhet. Här bor du med ett centralt läge i markplan. Låg avgift på 2 396 kr där kabel-Tv, internet och hushållsel ingår! Stabil och bra förening. Lägenheten är genomgående i fint skick med trägolv och målade väggar. Trivsamt kök med plats för matbord. Innanför köket har du ett rum som delats av och inrymmer idag ett mysigt vardagsrum och ett sovrum. Helkaklat badrum med dusch. Det finns även en liten slant på drygt 4000 kr i inre fonden. Behöver du ett boende snabbt så har du möjligheten att flytta in omgående om så önskas!

Tegelbruksvägen 12 D, Blomängen/Tegelplan, Östersunds kommun

Tegelbruksvägen 12 D

Lägenhet
Blomängen/Tegelplan, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 750 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/3
5 238 kr/mån
20 349 kr/m²

Välkommen till Tegelbruksvägen 12 D och denna fantastiska, högt belägna och praktiska fyrarummare med inglasad balkong med utsikt. Bostaden har öppen planlösning mellan matrum, hall och vardagsrum vilket upplevs som trivsamt och harmoniskt. Tre rymliga sovrum, varav två ligger i den bortre delen av lägenheten och passar utmärkt för barnen om de önskar avskildhet och den tredje med tillgång till klädkammare. Ett stort lättmöblerad vardagsrum med härligt ljusinsläpp, helkaklad badrum och en modern gäst wc. Ett ljust och trivsamt kök med med extra arbetsyta och nyare kyl- och frysskåp. Lägenheten har smakfulla och moderna materialval tillsammans med intressanta detaljer och ett enhetligt ekparkettgolv. Här bor man högt och rymligt samtidigt som man trivs från dag ett. Den välskötta föreningen är belägen i ett eftertraktat område i lugnt kvarter och fantastiskt läge med närhet både till centrum och köpcentret Lillänge.

Fritzhemsgatan 61c, Frösön, Östersunds kommun

Fritzhemsgatan 61c

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 150 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 657 kr/mån
20 175 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och smakfullt renoverade hörnlägenhet på Fritzhemsgatan 61 C, med härlig rymd och förförande utsikt över Storsjön från balkongen. Belägen i ett lugnt och mysigt område i fritt och öppet läge helt utan insyn. Här bor man i ett familjevänligt och tryggt område i en stabil och ekonomisk stark förening, med Storsjön och fina grönområden alldeles i närheten. En varm och välkomnande känsla välkomnar oss in i hallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor. En rymlig hall med ett praktiskt klinkergolv i början av hallen med en stor garderob med skjutdörrar. Direkt till vänster har vi sovrummet, längre in badrummet och sedan köket. Från köket är det öppen planlösning med matrum och vardagsrummet. Genomgående bra materialval och med härlig ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås balkongen som har ett högt, solsäkert och privat läge med fantastisk utsikt. Detta är dessutom ett perfekt läge om man vill bo nära stan men samtidigt ha närheten till naturen, vandringsstråk, cykelstigar, pulkabacke, skidspår och slalombackar. En enkel vardag fås också genom att man har förskola, skola, livsmedelsbutik, pizzeria, konditori och busshållplatser i närheten.

  • Plus
Fjällbyn 356, Åkersjön, Krokoms kommun

Fjällbyn 356

Radhus
Åkersjön, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
1 425 000 kr
60 m²
3 rum
270 m² tomt

Välkommen till det snösäkra skoterparadiset Fjällbyn i Åkersjön! Missa inte denna pärla! Passar utmärkt både för den aktiva familjen som vill njuta av allt som fjällvärlden har att erbjuda, men även för de som endast söker en lugn och avkopplande tillflyktsort i en vacker miljö. Här är man välkommen in i ett välskött fritidshus med stor och ljus hall med bra förvaring att hänga av sig ytterkläder och utrustning. Här finns i övrigt två sovrum, ett badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning och braskamin. Från köket nås även ett uterum med stora fönster och milsvid utsikt mot fjällvärlden. Allt är smakfullt inrett i ljusa och moderna färgval och genomgånget under senaste åren. 2 skotergarage, förråd, bastutunna samt lekstuga. I Åkersjön fångar du dagen mer fartfyllt på skotern för utflykter med miltals skoterleder och fjälltoppar att utforska. Men här har du även fina skidspår precis runt knuten och kan avnjuta den vackra miljön och de snötyngda granarna med avkoppling eller träning. I närområdet erbjuds även utförsåkning med 1500 m släplift, två nedfarter, skiduthyrning och skidskola mm. Här trivs du både sommar som vinter med fina fiskemöjligheter året runt och vandringsleder bär- och svampplockning under sommar och höst. Varmt välkommen på visning!

Stuguvägen 30, Centralt, Östersunds kommun

Stuguvägen 30

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 550 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
4 279 kr/mån
32 292 kr/m²

Missa inte denna drömlägenhet i helrenoverat och genomgått sekelskifteshus med gångavstånd till centrala Östersund och bussförbindelser utanför knuten. Lägenheten är fint och exklusivt renoverad i klassisk stil med otroligt rymlig balkong. Denna välplanerade tvåa i toppskick är belägen på första våningen där samtliga rum ligger lugnt placerade in mot innergården utan insyn. Lägenheten är belägen i populärt område med gång och cykelavstånd till Östersunds centrum där all tänkbar service finns tillgänglig. Lättsamt både om man vill gå på bio eller äta ute. Nära till Jämtlands gymnasium, tågstation och busstation. Endast en kort promenad bort till två fina parker. Vill man njuta av Storsjön så rekommenderas badhusparken samt därifrån anslutande motionsstråk i alla riktningar. Även närhet till skidstadion för er som gillar längdåkning. Välkomna att lämna intresseanmälan till fastighetsmäklaren - denna pärla vill ni inte missa!

  • Balkong
Svartviksgatan 15, Hammerdal, Strömsunds kommun

Svartviksgatan 15

Villa
Hammerdal, Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
450 000 kr
75 + 25 m²
3 rum
2 754 m² tomt

Välkommen till ett mysigt hus med en fin hemtrevlig känsla. Huset är fördelat på en boyta på 75 m² och biyta på 25 samt en källare med bakstuga och matkällare. Entréplanet bjuder på ett kök, en öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum samt en gästtoalett. Övre planet har två rum varav ett sovrum och ett f.d kök där det ges möjlighet att använda som sovrum samt ett badrum. Båda sovrummen har en liten alkov/klädkammare. Detta mysiga hus är idealiskt belägen med närhet till allt en familj behöver. Med ett bekvämt gångavstånd finns tillgång till skola och förskola samt att du harlivsmedelsbutik , apotek, bankomant och mycket mer i byn.

Kanslihusgränd 4, Stadsdel Norr, Östersunds kommun

Kanslihusgränd 4

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 495 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån -1/4
3 853 kr/mån
29 604 kr/m²

Välkommen till ett boende med hög standard och perfekt läge, med närhet till både stadens centrum och skidstadion. Här bor man i ett ljust och smakfullt inrett boende med genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Från den rymliga hallen nås alla rum och här står fyra garderober för förvaring. Hallen har klinkergolv och en hatthylla för klädavhängning. Stort och modernt badrum med mörkgrå klinkers på golv och ljus kakel på väggar. Här står även en kombi tvättmaskin med praktisk arbetsbänk ovan. Sovrummet har plats för dubbelsäng och garderober. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning och öppet mellan kök och vardagsrum. Här har man plats för både avkoppling som underhållning. Här kan man ordna trevliga middagar med vänner eller bara titta på en film i avkopplad miljö. Belägen i en lugn och eftertraktad del av staden, med närhet till stadens puls som fina grönområden. Gångavstånd till Universitetet, Skidstadion, Östersunds Arena och Tempelberget. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 35