Mäklarhuset Österåker

Mäklarhuset Österåker

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lövsångarvägen 22A, Valsjöskogen, Margretelund, Österåkers kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Lövsångarvägen 22A, Valsjöskogen, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Lövsångarvägen 22A, Valsjöskogen, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Lövsångarvägen 22A

Radhus
Valsjöskogen, Margretelund, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
3 495 000 kr
107 m²
4 rum
5 626 kr/mån
32 664 kr/m²

Välkommen till Lövsångarvägen 22A med omgående tillträde ! Ett nyproducerat parhus med mycket att erbjuda, Huset är välplanerat med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en stilren svart braskamin som är ett exklusivt tillval som gjorts till en kostnad på över 50.000kr och utgång till en rymlig altan så är det hjärtat av bostaden, den perfekta platsen för vänner och familj. Huset präglas av smarta förvaringslösningar, välplanerat kök med goda arbetsytor. På ovanvåningen finner ni 3 sovrum samt ett allrum som passar perfekt för mindre tv-hörna eller hemmakontor. Bostaden har 2 generösa badrum med stilrena materialval, genomgående ljusa och moderna färgval ger bostaden en härlig rymd. Det här parhuset bockar av alla önskemål, - Nytt och bekymmersfritt - En bostadsrättsförening i ryggen så man alltid har stöd - Nära skolor och natur, så låt dina barn få njuta av en barndom där de kan leka fritt tillsammans med alla andra barn i området. I ett nytt och fräscht hus där du inte behöver tänka på underhåll, så här blir livet enkelt och bekymmersfritt vilket gör att ni ägna er tid åt familj, vänner och aktiviteter. Tänk er att slå er ned på altanen i solen med grillen tänd, se naturen precis intill huset och en vacker tomt om 320 kvm. Perfekta sättet att spendera sommaren, så vad väntar ni på? Kontakta Mathias Gustavsson - 070 432 27 82 , [email protected] för att boka upp ett tillfälle som passar just dig. Precis intill finns den vackra Trastsjöskogen med sina härliga promenadstigar och Valsjön för svalkande bad. Vill du bada i havet så är det på gångavstånd precis som skolor, förskolor. Mataffär, vårdcentral och butiker ligger bara 5-10 minuter bort med cykel. En kort promenad till huvudvägen finner ni även busshållplatsen som tar dig direkt till Humlegården, optimalt för dig som pendlar till Stockholms innerstad. Då huset fortfarande är under byggnation så använder vi oss av privata visningar, kontakta Mathias Gustavsson - 070 432 27 82 , [email protected] för att boka upp ett tillfälle som passar just dig. Observera att bilderna i annonsen är ifrån OBOS-visningshus och kan skilja från just detta hus. Under dokument och länkar finner ni områdeskarta, ekonomisk plan mm.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tunnbergsvägen 1, Ljusterö, Österåkers kommun

Tunnbergsvägen 1

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
3 395 000 kr
103 + 6 m²
7 rum
1 926 m² tomt

Enastående tillfälle att förverkliga drömmen om ett fritidsboende i skärgården! Mitt på vackra Ljusterö ligger denna centralt belägna fastighet med alla rätt och endast 60 minuter ifrån Stockholm City. Huset är en enplansvilla på över 100 kvm med 5 sovrum, stora sällskapsytor, öppen spis och en solig trädgård. Den väldisponerade planlösningen öppnar upp för ett socialt umgänge med vardagsrum, kök, brasrum och matsal i öppen planlösning. Köket är fullt utrustat och har en härlig köksö med stenskiva samt integrerad spishäll. Badrummet är helkaklat med dusch, handfat, toalett, varmvattenberedare och tvättmaskin. Utöver bostadshuset så finns det 2 st gästhus och en fantastisk utemiljö som gör detta boende till den perfekta platsen att umgås med vänner och familj. Här bor man också med bekvämligheten av kommunalt vatten, kommunalt avlopp finns vid tomtgränsen för den som önskar koppla på sig till det. Ny luftvärmepump är även installerad 2022. Som nämnt ovan så är detta verkligen en fastighet med alla rätt, så missa inte chansen att kunna spendera sensommaren här på vackra Ljusterö! Från Tunnbergsvägen tar man sig med enkelhet till både affärer och kommunal skola, Ljusterö skola F-9 ligger endast 5 minuter bort med bil och likaså affär och restauranger på Ljusterö Torg. Till och från Ljusterö tar man sig enklast med bilfärja på 5 min som ligger 4km från tomten. Med närhet till bad, natur, näringsverksamhet, skola och kollektivtrafik är läget på den här fastigheten optimal för den som söker närhet till det mesta men i ett lugnt område. Ljusterö är en ö som har mycket att erbjuda med god servicenivå. På södra Ljusterö i Linanäsgästhamn endast 15 min med bil finner du under sommarhalvåret härliga skärgårdsresturanger, glasskiosk, livsmedel, caféer, bensinmack och båthamn mm. Vid Ljusterö torg har du välsorterad livsmedelsaffär som är öppet året runt, ombud för post, systembolaget och apoteket, flertal salonger inom skönhet och hälsa samt restauranger och pizzeria. Under sommarhalvåret erbjuds seglarskola, golfkurser, tennisskola och sommarfotboll för barn och ungdomar på ön. I Laggarsvik 10 min bort med bil finner du stor idrottsanläggning med tennisbanor, padelbana, utegym, fotbollsplan, agilitybana, isrink och boulebana. I Väsby 4,5km bort finner du vackra och nyligen välrestaurerade Ljusterö Golf med sina 18 hål och klubbhus.

Lövsångarvägen 22B, Valsjöskogen, Margaretelund, Österåkers kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Lövsångarvägen 22B, Valsjöskogen, Margaretelund, Österåkers kommun, bild 2
Lövsångarvägen 22B, Valsjöskogen, Margaretelund, Österåkers kommun, bild 3

Lövsångarvägen 22B

Radhus
Valsjöskogen, Margaretelund, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
3 495 000 kr
107 m²
4 rum
5 626 kr/mån
32 664 kr/m²

Välkommen till Lövsångarvägen 22B med HALV AVGIFT I 24 MÅNADER! Ett nyproducerat parhus med mycket att erbjuda, Huset är välplanerat med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till en rymlig altan så är det hjärtat av bostaden, den perfekta platsen för vänner och familj. Huset präglas av smarta förvaringslösningar, välplanerat kök med goda arbetsytor. På ovanvåningen finner ni 3 sovrum samt ett allrum som passar perfekt för mindre tv-hörna eller hemmakontor. Bostaden har 2 generösa badrum med stilrena materialval, genomgående ljusa och moderna färgval ger bostaden en härlig rymd. Det här parhuset bockar av alla önskemål, - Nytt och bekymmersfritt - En bostadsrättsförening i ryggen så man alltid har stöd - Nära skolor och natur, så låt dina barn få njuta av en barndom där de kan leka fritt tillsammans med alla andra barn i området. I ett nytt och fräscht hus där du inte behöver tänka på underhåll, så här blir livet enkelt och bekymmersfritt vilket gör att ni ägna er tid åt familj, vänner och aktiviteter. Precis intill finns den vackra Trastsjöskogen med sina härliga promenadstigar och Valsjön för svalkande bad. Vill du bada i havet så är det på gångavstånd precis som skolor, förskolor. Mataffär, vårdcentral och butiker ligger bara 5-10 minuter bort med cykel. En kort promenad till huvudvägen finner ni även busshållplatsen som tar dig direkt till Humlegården, optimalt för dig som pendlar till Stockholms innerstad. Då huset fortfarande är under byggnation så använder vi oss av privata visningar, kontakta Mathias Gustavsson - 070 432 27 82 , [email protected] för att boka upp ett tillfälle som passar just dig. Observera att bilderna i annonsen är ifrån OBOS-visningshus och kan skilja från just detta hus. Tillträde för bostaden är flexibelt och öppet för diskussion.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sörgårdsvägen 81, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 7 apr kl 11:30

Sörgårdsvägen 81

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
2 995 000 kr
90 m²
4 rum
4 974 kr/mån
33 278 kr/m²

CENTRALT - VÄL DISPONERAT - HÖRNTOMT Välkommen till detta välplanerade radhus, här har du chansen att få sätta din egen prägel. Ett mycket charmigt hus med många vinklar och smarta utrymmen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Svartgarnsvägen 8C, Svinninge, Österåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svartgarnsvägen 8C

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
8 495 000 kr
157 m²
6 rum
1 507 m² tomt

Svartgarnsvägen 8C kan vara ert nästa drömboende. Med närhet till allt vad skärgårdslivet har att erbjuda och ett hus byggt 2018 så är det bara flytta in och njuta av sommaren 2024. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun
  • Mån 1 apr kl 15:00
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 2
Myntbacken 15, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 3

Myntbacken 15

Lägenhet
Täljöviken, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
3 095 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/4
6 758 kr/mån
36 845 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt inredda 4 rok i Täljöviken. Gavellägenhet med kvällssol och dubbla utgångar till uteplats om 19,5 kvm. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring, master bedroom i harmoniska färger, två stilfulla badrum med komfortvärme, kök och vardagsrum där den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus och två mindre sovrum som passar perfekt till barnrum, gästrum eller hemmakontor. Golven är genomgående i vitlaserad askparkett och lägenhetens genomgående dimmer går att styra via telefonen. De generösa sällskapsytorna i lägenheten är designade för att skapa trivsamma mötesplatser för dig och dina nära och kära. Köket är modernt utrustat och har bra med förvaringsutrymme och sovrummen är en plats av ro och återhämtning. Den stora och mysiga uteplatsen är den perfekta platsen att njuta av morgonkaffet eller en sommarmiddag. Här kan du blicka mot den vackra skogen och vyn ner mot Täljöviken. Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen. Ett bostadsområde för blandade åldrar där alla får utrymme för sina aktiviteter. Barnen kan leka fritt i skogen eller cykla tryggt på parkvägarna samtidigt som föräldrarna kan grilla på gården, ta en joggingtur eller grilla med grannarna. Här kan du ta en morgontur med kajaken och studera hägern som bygger sitt bo i vassen eller meditera på bryggan i morgonsolen. Det finns ett flertal varv och Marinor i området för den båtintresserade som lätt kan ta sig ut i Stockholms skärgård och allt den har att erbjuda. Allt detta kan du få och samtidigt ha närhet till Åkersberga centrum som erbjuder ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Att pendla in till Stockholm är också så smidigt och går på ca 35 min. Inom 10 minuters avstånd finns Ullna golfklubb och Åkersberga golfklubb. Denna lägenhet är en dröm som blir verklighet för den som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både skogens lugn och vattnets skönhet. Kom och upplev den själv och låt dig förtrollas av allt detta hem har att erbjuda. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Svartgarnsvägen 3b, Svinninge, Österåkers kommun
Svartgarnsvägen 3b, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Svartgarnsvägen 3b, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Svartgarnsvägen 3b

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
1 995 000 kr
20 + 13 m²
1 rum
3 578 kr/mån
99 750 kr/m²

* KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING* Välkommen till detta hemtrevliga och moderna studiohus i populära Hästängsudd! Huset är byggt i "New England-stil" med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generös terrass. Entréplanets rum får ett fantastiskt ljusinsläpp med högt i tak, stora glasytor och plats för både vardagsrumsmöblering och mindre köksbord. Det mysiga loftet har utrymme för både dubbelsäng och förvaring. Den rymliga terrassen har ett perfekt solläge och tak vid ytterdörren. Till bostaden ingår ett förråd i fristående förrådsbyggnad utomhus. Egen uppfart med möjlighet att parkera 3-4 bilar. Detta boende är smarta kvadrat i sin bästa form. I Hästängsudd bor du med direkt närhet till havet och skärgården. På promenadavstånd finns flertalet badplatser, båtbryggor och grönskande områden. Ett stenkast bort finns idrottsplats med fotbollsplan och lekpark, där det även anordnas stort midsommarfirande varje år. På kort gångavstånd finns busshållsplats där buss 683 går till Åkersberga C eller till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikationer vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms Östra samt Vaxholm. I Rydbo, Täljö eller Åkers Runö finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. Med bil tar du dig på ca 30 min till Stockholms innerstad och ca 15 min till Täby Centrum . Längs med Svinningevägen finns Svinninge Thai Food och en obemannad 24SJU butik. För ett större utbud är det Arninge eller Åkersberga som är närmast med ett brett utbud av butiker och service. I området finns familjedaghem och två förskolor, förskolan Skåvan och den nybyggda friluftsförskolan Svartgarn som endast ligger ett stenkast bort. För skolverksamhet är det Rydbo skola (F-3), Rydbo Friskola (F-6) eller Fredsborgskolan (F-9) som är närmast. Välkommen till Svinninge - landet nära stan!

  • Premium
Grandalsvägen 31, Skånsta, Österåkers kommun

Grandalsvägen 31

Lägenhet
Skånsta, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
2 295 000 kr
71,7 m²
3 rum
vån 1/1
4 936 kr/mån
32 008 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Norsundsvägen 26A, Svavelsö, Österåkers kommun

Norsundsvägen 26A

Tomt
Svavelsö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
4 995 000 kr
1 510 m² tomt

Nu finns äntligen chansen att skapa ditt drömhem på skärgårdsidyllen Svavelsö! Svavelsö är en charmig ö med broförbindelse ifrån Rydbo Saltsjöbad som är beläget mellan Vaxholm, Täby och Åkersberga, med det fantastiska läget bor man i lugnet men har närheten till myller och kommunikationer. Tomten är belägen i rofyllt område och gränsar mot allmänning bara en kort promenad från bryggor och bad. Enligt detaljplanen som ger dig möjlighet till en byggyta för huvudbyggnad om 10 % av tomtstorlek, i max två plan med total höjd på 7 meter. Utöver huvudbyggnad får komplementbyggnader om max 80 kvm uppföras varav den största får vara maximalt 50 kvm, mer information finner ni i dessa länkar. https://karta.osteraker.se/data/detaljplaner/Kartor_PDF/Karta_481.pdf https://karta.osteraker.se/data/detaljplaner/Bestammelser_PDF/Best%C3%A4mmelser_481.pdf Observera att taxeringsvärde och gemensamhetsanläggningar kan komma att ändras efter avstyckningen är färdigställd. Kommunalt vatten och avlopp bekostas av köparen, för exakt kostnad kontakta Roslagsvatten. Beläget i barnvänliga kvarter med några minuters promenad till fina skogsområden samt goda kommunikationer bara 30 minuter ifrån Stockholm. Buss 683 tar dig på ca 10 minuter till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikation vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms östra samt Vaxholm. I Rydbo finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. I Svinninge hittar du den populära Svinninge Thai Food, Skåvan som är en privat förskola samt en mängd av olika härliga badplatser. På bara några minuter med bil kommer du till Arninge C eller Åkersberga C som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här bor du med ett fantastiskt läge med närhet till Stockholms skärgård. Välkommen till Rydbo Saltsjöbad / Svavelsö - landet nära stan! Observera att ritade på tomtgränser på bilderna är uppskattade och inte exakta.

Myntbacken 17 lgh L1103, Täljöviken, Österåkers kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Myntbacken 17 lgh L1103, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 2
Myntbacken 17 lgh L1103, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 3

Myntbacken 17 lgh L1103

Lägenhet
Täljöviken, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
4 346 kr/mån
37 642 kr/m²

Med vacker utsikt över ängar och hav på Täljöhalvön är det nu möjligt att flytt in i den här drömtvåan. En tvåa med optimal planlösning och härligt solläge. I en sydvästsluttning med utsikt ner mot Täljöviken är nu sista huset klart för inflyttning i Bostadsrättsföreningen Gullklövern. Ett komfortabelt och modernt boende som utformats för att ta tillvara områdets vackra miljö. Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen. Ett bostadsområde för blandade åldrar där alla får utrymme för sina aktiviteter. Barnen kan leka fritt i skogen eller cykla tryggt på parkvägarna samtidigt som föräldrarna kan grilla på gården, ta en joggingtur eller grilla med grannarna. Här kan du ta en morgontur med kajaken och studera hägern som bygger sitt bo i vassen eller meditera på bryggan i morgonsolen. Det finns ett flertal varv och Marinor i området för den båtintresserade som lätt kan ta sig ut i Stockholms skärgård och allt den har att erbjuda. Allt detta kan du få och samtidigt ha närhet till Åkersberga centrum som erbjuder ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Att pendla in till Stockholm är också så smidigt och går på ca 35 min. Inom 10 minuters avstånd finns Ullna golfklubb och Åkersberga golfklubb. Missa inte tillfället att göra en investering i nuet och framtiden och förverkliga drömmen om ett bekvämt boende ackompanjerat av skogen, skärgården och havets brus!

  • Premium
  • Hiss
Apoteksvägen 4, Centralt, Österåkers kommun

Apoteksvägen 4

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
1 895 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 164 kr/mån
33 540 kr/m²

Välkommen till en perfekt planerad 2:a i centrala Åkersberga. Här erbjuds en ljus och trevlig bostad endast ett stenkast från bra kommunikationer, butiker, restauranger och caféer. Bostaden är om 55kvm och fördelad på 1 sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Vardagsrummet erbjuder en social yta för hela familjen samt dörr ut till bostadens balkong. Stabil förening med god ekonomi och låg belåning! Här bor du med ett fantastiskt läge i centrala Åkersberga, bara runt hörnet finner du fina promenadstråk, friluftsområden, restauranger och mer där till. Ett stenkast från bostaden finns busstation samt Roslagsbanan som tar dig in till centrala Stockholm på 30 minuter. Centrum erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, träningscenter och caféer. Bostadsrättsföreningen hör till en av Åkersbergas populäraste föreningar, med bra ekonomi och en välplanerad underhållsplan. På baksidan finner vi föreningens innergård som erbjuder boulebana, parkbänkar och lekplats för dem små. Välkommen på visning!

Danebovägen 5E, Ljusterö, Österåkers kommun

Danebovägen 5E

Lägenhet
Ljusterö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
2 995 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 2/2
3 224 kr/mån
36 748 kr/m²

Välkommen ut i Skärgården! Här erbjuds en hemtrevlig lägenhet som passar lika bra för permanentboende som för avkopplande fritidsboende. Denna charmiga lägenhet i två våningar är inredd med ljusa, välvalda materialval och är utrustad med en mysig braskamin. Den har två välplanerad sovrum och två badrum med dusch, samt en generös balkong som rymmer både en matgrupp och en avslappnad loungedel. Lägenheten värms upp med golvvärme i samtliga rum och braskaminen ger extra värme och atmosfär, vilket gör detta till en drömdestination även under vintermånaderna. För de trädgårdsintresserade finns tillgång till egen odlingslott, perfekt för de med gröna fingrar. För dem som vill utforska den vackra skärgården erbjuder föreningen båtplatser (som är tillgängliga genom separat kö) och en sjöbod ingår i lägenheten. För den som kan arbete hemifrån är lägenheten dessutom utrustad med snabb fiberanslutning, vilket möjliggör smidigt arbete på distans. Nedanför vid vattnet finns en gemensam bastu och en fin sandstrand. Intill föreningens mark breder ett sagolikt naturreservat ut sig med levande djurliv, vilket ger möjligheter till härliga promenader och naturupplevelser. Ljusterö sjuder av liv året runt. När du åker av Ljusteröfärjan är det inte långt till Ljusterö centrum. Här finns restauranger, mataffär och atg/post/bank. Strax intill centrum ligger nybyggda Ljusterö Skärgårdsby, ett nybyggt bostadsområde med både villor och bostadsrätter. Ca 1 km från centrum finns kyrkan, skolan, gruppbostaden Emiliagården och bygdegården. Vid Linanäs finns pizzeria, skärgårdskrog, Thairestaurang samt mindre affär i gästhamnen. Här finns flertalet aktiviteter för alla åldrar såsom bad, fiske, golf, tennis, fotboll, gympa, kajakpaddling. Öns vackra natur lockar också till långpromenader, svamp och bärplockning eller kanske en löprunda. Julmarknad, midsommarfirande och loppmarknader är återkommande aktiviteter runt om på ön. Det finns ett flertal restauranger och ett uppskattat nöje är musikkvällarna nere på restaurang Skärgården i Linanäs. Populärt brukar även vara att besöka restaurang Nässlingen samt intilliggande Siaröfortet. Kommunikation Ljusterö trafikeras av trafikverkets vägfärja året runt och går var 10:e minut under högtrafik samt Vaxholmsbåt under vår, sommar och höst. På ön går SL- buss som smidigt tar dig till Åkersberga, Danderydssjukhus och vidare in till Stockholm. Vill du bo permanent i skärgården eller ha ett fritidshus är Ljusterö ön som har allt. Enklare fritidshus, moderna villor, några bostadsrätter och vackra sjöställen. Historia Ljusterös äldsta historia och kultur präglas av jordbruk, jakt och fiske där fisket under lång tid var en mycket viktig del av befolkningens försörjning. Markerna förvandlades allteftersom till odlingsbar mark och jordbruket med de många gårdarna kom att svara för huvuddelen av försörjningen. I början av 1700-talet bodde ca 700 personer på ön och de största gårdarna fanns vid Bolby, Gärdsvik, Marum, Väsby och Mellansjö. På intilliggande ön Ålön fanns Stockholms skärgårds största tegelbruk och sten därifrån finns idag i hus på Ljusterö. Sädesmagasinet på Väsby gård sägs vara Ljusterös äldsta träbyggnad.

Lövsångarvägen 29A, Valsjöskogen, Margretelund, Österåkers kommun

Lövsångarvägen 29A

Radhus
Valsjöskogen, Margretelund, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
3 895 000 kr
107 m²
4 rum
5 626 kr/mån
36 402 kr/m²

Välkommen till Lövsångarvägen 29A Ett nyproducerat parhus med mycket att erbjuda, Huset är välplanerat med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en vacker täljstenskamin som är ett exklusivt tillval som gjorts och utgång till en rymlig altan så är det hjärtat av bostaden, den perfekta platsen för vänner och familj. Huset präglas av smarta förvaringslösningar, välplanerat kök med goda arbetsytor. På ovanvåningen finner ni 3 sovrum samt ett allrum som passar perfekt för mindre tv-hörna eller hemmakontor. Bostaden har 2 generösa badrum med stilrena materialval, genomgående ljusa och moderna färgval ger bostaden en härlig rymd. Det här parhuset bockar av alla önskemål, - Nytt och bekymmersfritt - En bostadsrättsförening i ryggen så man alltid har stöd - Nära skolor och natur, så låt dina barn få njuta av en barndom där de kan leka fritt tillsammans med alla andra barn i området. I ett nytt och fräscht hus där du inte behöver tänka på underhåll, så här blir livet enkelt och bekymmersfritt vilket gör att ni ägna er tid åt familj, vänner och aktiviteter. Tänk er att slå er ned på altanen i solen med grillen tänd, se naturen precis intill huset och en vacker tomt om 320 kvm. Perfekta sättet att spendera sommaren, så vad väntar ni på? Kontakta Mathias Gustavsson - 070 432 27 82 , [email protected] för att boka upp ett tillfälle som passar just dig. Precis intill finns den vackra Trastsjöskogen med sina härliga promenadstigar och Valsjön för svalkande bad. Vill du bada i havet så är det på gångavstånd precis som skolor, förskolor. Mataffär, vårdcentral och butiker ligger bara 5-10 minuter bort med cykel. En kort promenad till huvudvägen finner ni även busshållplatsen som tar dig direkt till Humlegården, optimalt för dig som pendlar till Stockholms innerstad. Då huset fortfarande är under byggnation så använder vi oss av privata visningar, kontakta Mathias Gustavsson - 070 432 27 82 , [email protected] för att boka upp ett tillfälle som passar just dig. Observera att bilderna i annonsen är ifrån OBOS-visningshus och kan skilja från just detta hus. Under dokument och länkar finner ni områdeskarta, ekonomisk plan mm.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vivelvägen 10A, Skånsta, Österåkers kommun

Vivelvägen 10A

Villa
Skånsta, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
5 995 000 kr
120 + 120 m²
6 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa i ett högt och fritt läge utan insyn! Huset är beläget på en höjd med sol hela dagen, 3 sovrum med möjlighet för fler om så önskas! Utöver de fantastiska huset så har man ett stort garage och gästhus som är perfekt för dom äldre barnen eller för uthyrning. Uthyrnings del finns även i huvudbyggnaden om man inte känner att man behöver all yta! Här bor du med ett fantastiskt läge i närhet till ICA som ligger några hundra meter bort, förskola, skola, natur, lekpark och kommunikationer. Denna bostad vill du inte missa! Besiktningsprotokoll ligger under dokument och länkar.

  • Plus

Visar alla 14