HusmanHagberg Karlskrona

HusmanHagberg Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skepparegatan 18C, Trossö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 25 apr kl 16:30
Skepparegatan 18C, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Skepparegatan 18C, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Skepparegatan 18C

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 795 000 kr
103 m²
5 rum
vån 4/5
5 635 kr/mån
27 136 kr/m²

Rymlig femrummare med centralt läge på Trossö! 103 kvm fördelat på tre välplanerade sovrum, ett renoverat kök med komplett maskinpark, matsal, helkaklat badrum och en gästtoalett i hallen. Bostaden bjuder på genomgående fina ytskikt, stora fönsterpartier samt en inglasad balkong med utsikt mot innergården. Här bor ni i en stabil och välskött förening med flera bra renoveringar så som fönsterbyte, stambyte och installation av solceller. HISS finns från markplan. En kort promenad bort finner ni all tänkbar service som önskas så som Wachtmeister galleria, caféer och restauranger. Goda kommunikationer i form av buss finns precis utanför.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nornornas väg 19, Västra Gärde, Karlskrona kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Nornornas väg 19, Västra Gärde, Karlskrona kommun, bild 2
Nornornas väg 19, Västra Gärde, Karlskrona kommun, bild 3

Nornornas väg 19

Villa
Västra Gärde, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
4 595 000 kr
162 + 12 m²
6 rum
591 m² tomt

Nu kan jag presentera detta renoverade hem på Nornornas väg 19 i det natursköna området Västra Gärde i Karlskrona. Denna ljust och luftiga villa är perfekt för den familj som söker harmoni och modern bekvämlighet. Med den stora och välplanerade bostadsytan på 162 kvadratmeter som erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga badrum samt fyra sovrum finns här gott om plats för hela familjen att trivas i. Den trevliga uteplatsen, som erbjuder soliga timmar under större delen av dagen, inbjuder till avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Barnen kan leka fritt och säkert i den barnvänliga trädgården eller simma runt i den uppvärmda poolen medan ni njuter av lugnet och naturen runtomkring. För den bilintresserade finns en praktisk carport med en laddstolpe för elbilen. Här finns även solpaneler på taket, som inte bara gör ditt boende mer miljövänligt, utan också ger er lägre elkostnader. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer och bara en kort promenad till vackra naturområden. Här får du verkligen det bästa av två världar – en lugn och naturnära omgivning samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Östra Vittusgatan 7B, Trossö, Karlskrona kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Östra Vittusgatan 7B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Östra Vittusgatan 7B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Östra Vittusgatan 7B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
895 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 287 kr/mån
29 344 kr/m²

Välkommen till denna centrala etta på Östra Vittusgatan i Karlskrona! Här bor du två trappor upp på tredje våningen. Med sina 30.5 kvadratmeter finns det gott om plats för matgrupp, soffa och säng. Det renoverade köket från 2020, beläget i en praktisk kokvrå, är både modernt och funktionellt. Här finns alla nödvändiga bekvämligheter för att laga fantastiska måltider. Det helkaklade badrummet är rymligt och rymmer till och med en tvättmaskin. Hallens inbyggda förvaring ger dig extra utrymme att organisera på ett smidigt sätt. Lägenheten ligger i en fyra våningar hög byggnad och har en fantastisk placering på Trossö. Här har du nära till allt som staden har att erbjuda, från shopping och restauranger till grönområden och kommunikationer. Missa inte chansen att äga denna etta i hjärtat av Karlskrona!

  • Premium
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Landsvägsgatan 12E

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
5 827 kr/mån
20 422 kr/m²

Varmt välkomna till Landsvägsgatan 12E och denna väldisponerade trerummare på Pantarholmen. Bostaden har genomgående en hemtrevlig känsla som ger ett fint och varmt bemötande. Ni får ett modernt kök med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva med tillsammans med en stor matplats, perfekt när familj och vänner kommer på besök! Rymligt vardagsrum med bra sällskapsutrymmen, stora fönsterpartier och en balkong med eftermiddagssol. Två tilltagna sovrum, goda förvaringsmöjligheter genom flertalet inbyggda garderober, ett helkaklat badrum samt gäst-wc. Under 2021 har både nytt golv lagts in samt väggarna ommålats. Här bor ni med bra läge på Pantarholmen med närhet till såväl centrum som centralstationen, Högskolan och Sjukhuset. Stabil förening med god ekonomi. I området finns livsmedelsaffärer, pizzeria, café och annan service. Någon km bort finner vi även Långös populära badplats med beachvolleyplan, minigolfbana och kanotuthyrning. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Yttre Park 3, Torhamn, Karlskrona kommun
  • Sön 28 apr kl 15:45
Yttre Park 3, Torhamn, Karlskrona kommun, bild 2
Yttre Park 3, Torhamn, Karlskrona kommun, bild 3

Yttre Park 3

Fritidshus
Torhamn, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
6 295 000 kr
128 + 38 m²
4 rum
1 920 m² tomt

Äntligen kan vi presentera denna fastighet med havsutsikt och egen brygga på Yttre Park 3! Det är en unik fastighet med insynsskyddat och ostört läge samt med sol från tidig morgon till sen kväll. En större renovering av huvudbyggnaden är utförd under 2015. Dessa 128 kvm är väldisponerade med två sovrum, ett ljust kök i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats med braskamin samt helkaklat badrum. Här finns även ett stort inglasat uterum med utgång till vårt trädäck där man gärna avnjuter sommarens alla måltider med vacker utsikt över vattnet! Utöver huvudbyggnaden får vi ett gästhus på cirka 15 kvm utrustat med flertalet sovplatser, perfekt när familj och vänner är på besök, brygga med plats för flera båtar, båthus (ca 63 kvm), egen bastu med havsutsikt samt egen förrådsbod (ca 20 kvm). Bilen parkerar ni uppe på ny etablerad yta för bilar, båtar eller husvagn. Varmt välkomna att boka in er visning!

  • Premium
Vinbärsvägen 4, Backabo, Karlskrona kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30
Vinbärsvägen 4, Backabo, Karlskrona kommun, bild 2
Vinbärsvägen 4, Backabo, Karlskrona kommun, bild 3

Vinbärsvägen 4

Villa
Backabo, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 995 000 kr
129 + 129 m²
6 rum
826 m² tomt

Välkommen till Vinbärsvägen 4 i det eftertraktade området Backabo! Denna imponerande 1-plansvilla med källare och garage kommer snart att bli tillgänglig för försäljning. Med en total boarea på 129 kvadratmeter och en biarea på ytterligare 129 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Redan vid första anblicken slås man av den generösa planlösningen som skapar en öppen och social atmosfär. De stora fönsterpartierna i söderläge ger inte bara fantastiskt ljusinsläpp, utan erbjuder också en underbar utsikt över den stora och lummiga trädgården. Här finns gott om plats för utemöbler, grillkvällar och lek för barnen. Samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en praktisk och bekväm boendelösning. Dessutom har bottenplanets ytskikt nyligen renoverats med nya laminatgolv och fräscha målade väggar. Köket har också genomgått en modernisering och erbjuder nu alla bekvämligheter du kan önska dig. Källarplanen erbjuder en mysig gillestuga med öppen spis där du kan koppla av och njuta av kvalitetstid med familj och vänner. Här finns även praktiska utrymmen som tvättstuga, förråd och en separat gäst-wc. Det barnvänliga läget är perfekt för den aktiva familjen, med närhet till både kommunikationer och grönområden. Här kan barnen springa fritt och leka på den stora tomten medan du njuter av soliga dagar på den trevliga uteplatsen. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Backabo! Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka in en visning redan idag.

  • Premium
Lagmansgatan 17, Långö, Karlskrona kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Lagmansgatan 17, Långö, Karlskrona kommun, bild 2
Lagmansgatan 17, Långö, Karlskrona kommun, bild 3

Lagmansgatan 17

Villa
Långö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
10 900 000 kr
172 + 46 m²
6 rum
1 305 m² tomt

Huset, byggt 1924, har gammaldags charm och vacker fungerande kakelugn. Havsutsikt i tre väderstreck och rymlig altan mot havet i väster. Trädgården, med fruktträd och blomsterprakt på vår/sommar, är vackert kuperad ner mot havet. Härligt insynsskyddade sittplatser, lång strandlinje och egen brygga. Makalös utsikt över havet och obebodda öar. Detta är ett riktigt Prestige-läge i Karlskrona. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Ellenabbsvägen 11, Aspö, Karlskrona kommun
  • Lör 20 apr kl 13:00
Ellenabbsvägen 11, Aspö, Karlskrona kommun, bild 2
Ellenabbsvägen 11, Aspö, Karlskrona kommun, bild 3

Ellenabbsvägen 11

Villa
Aspö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 800 000 kr
110 + 24 m²
5 rum
5 662 m² tomt

Välkomna till denna charmiga villa som har stor tomt och mysig kakelugn. Indraget kommunalt VA. Isolerad gäststuga. Snickarboa. Säljaren har tidigare nyttjat en bryggplats som följde med från tidigare ägare. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Kinnvägen 28 och 30, null, Karlskrona kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Kinnvägen 28 och 30, null, Karlskrona kommun, bild 2
Kinnvägen 28 och 30, null, Karlskrona kommun, bild 3

Kinnvägen 28 och 30

Fritidshus
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
6 395 000 kr
89 + 6 m²
5 rum
8 880 m² tomt

Drömmer ni om att bo granne med vattnet? Då är det läge att läsa vidare! Varmt välkomna till Kinnvägen 28, en fastighet utöver det vanliga med egen brygga och ett härligt västerläge! Här ni har ni möjlighet att skapa ert drömhem eller nyttja boendet som ett fritidshus under vår- och sommartid! Tomten är stor och lummig, vilket ger er gott om utrymme att förverkliga era trädgårdsdrömmar. Här får ni njuta av lugnet och rofylldheten som bara havet kan erbjuda. På tomten står idag två bostadshus (89+6 kvm samt 20+4 kvm) med flera sovrum och sängplatser, utöver detta finns en mindre lada och stor förrådsbyggnad som funkar lika bra som garage. Med kommunalt vatten och avlopp behöver ni inte bekymra er över praktiska detaljer. Missa inte chansen att förvärva detta unika objekt! Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Per Hasselbergs väg 48, Hasselstad, Ronneby kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30
Per Hasselbergs väg 48, Hasselstad, Ronneby kommun, bild 2
Per Hasselbergs väg 48, Hasselstad, Ronneby kommun, bild 3

Per Hasselbergs väg 48

Fritidshus
Hasselstad, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
595 000 kr
54 m²
2 rum
677 m² tomt

Välkomna till detta charmiga torp som kan användas både som permanent- såsom sommarboende. Här finns både kök, badrum och två rum. Gästhus/förråd i sämre skick. Dessutom ytterligare vedbod och förråd. Egen djupborrad brunn, vattenprov cirka 10 år sedan. Avlopp tillsammans med närmaste granne. Huset används idag som permanentbostad, men passar utmärkt som sommarboende. Bokning till visning krävs!

  • Premium
Vanngårdsvägen 10, Millegarne, Ronneby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:15
Vanngårdsvägen 10, Millegarne, Ronneby kommun, bild 2
Vanngårdsvägen 10, Millegarne, Ronneby kommun, bild 3

Vanngårdsvägen 10

Fritidshus
Millegarne, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 495 000 kr
60 m²
4 rum
995 m² tomt

Varmt välkomna till detta trevliga fritidshus mitt i Millegarne med kort badrocksavstånd till badplats och havet. Stor altan i soligt västerläge. Luft/luft värmepump och braskamin. Separat gästhus och förrådsbyggnad. 3 sovrum i storstugan. 75 meter till liten badstrand och 400 meter till Millegarne badplats. Gångavstånd till Gö Naturreservat med fina vandringstigar. Listerby och Ronneby skärgårdar runt udden med härlig miljö för båt och kajakturer. Passar även som åretruntboende för den lilla familjen. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Blåportshöjden 4F, Blåportshöjden, Karlskrona kommun
  • Lör 20 apr kl 11:00
Blåportshöjden 4F, Blåportshöjden, Karlskrona kommun, bild 2
Blåportshöjden 4F, Blåportshöjden, Karlskrona kommun, bild 3

Blåportshöjden 4F

Lägenhet
Blåportshöjden, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 150 000 kr
85 m²
4 rum
6 551 kr/mån
25 294 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt belägen i det eftertraktade området Blåportshöjden i Karlskrona. Här erbjuds en rymlig och välplanerad lägenhet om 85 kvadratmeter som passar perfekt för den stora familjen. Med modern utrustning och stilfulla detaljer skapar denna bostad en trivsam och harmonisk atmosfär. Här kan du njuta av ljus och rymd samtidigt som du har gott om plats för både umgänge och avkoppling. Den trevliga balkongen i västerläge blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och erbjuder soliga eftermiddagar och ljuvliga sommarkvällar. Perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Denna bostad pryds av genomgående laminatgolv som ger en enhetlig och lättskött yta genom hela hemmet. Det stilrena IKEA köket erbjuder både funktionalitet och modern design, med generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor. För kökets bekvämlighet finns dubbla kyl- och frys i fullhöjd, vilket ger gott om utrymme för matförvaring och säkerställer att familjens behov alltid är tillgodosedda. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, vilket gör det till den perfekta platsen för en växande familj eller för att ha gäster på besök. Förvaringsbehoven är väl tillgodosedda med stora förvaringsutrymmen som erbjuder gott om plats för att organisera och hålla hemmet prydligt. Badrummet är väl tilltaget och erbjuder bekvämligheter som torktumlare och tvättmaskin, vilket gör tvättstugan till en funktionell och praktisk del av bostaden. Här kan man ta hand om både tvätt och personlig hygien på ett bekvämt och effektivt sätt. Med Blekingesjukhuset, BTH universitet, Willys och andra serviceanläggningar bara några minuters promenad bort, får du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom erbjuder området fantastiska vandringsleder mot Wämö och Västra Mark, där du kan utforska naturen och njuta av frisk luft. Utsiktsplatsen Utkiken och den tillhörande restaurangen Utkiken Bistro ligger också inom gångavstånd, vilket ger dig möjlighet att avnjuta en god lunch med en fantastisk utsikt över Trossö. Dessutom finns Bergåsa station i närheten, vilket ger enkla förbindelser med både buss och tåg till och från staden. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Guldsmedsgränd 5A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 777 kr/mån
25 776 kr/m²

Bo högst upp i huset? Då säger vi varmt välkomna till denna yteffektiva och smakfullt renoverade tvårummare med lugnt centrumläge och balkong i härligt västerläge. Här har ni ett modernt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett stort sovrum med havsglimt! Till er förvaring finns här gott om garderober. Här bor ni i ett lugnt område med gångavstånd till Wachtmeister galleria, caféer och restauranger eller varför inte gå över till Stumholmen som bjuder på bad och promenadstråk! Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Alamedan 8A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45
Alamedan 8A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Alamedan 8A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Alamedan 8A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/5
4 492 kr/mån
29 662 kr/m²

Välkommen till Alamedan 8A! En välplanerad och charmig trerumslägenhet med fantastisk havsutsikt, och utsikt över Stumholmen. Balkongen i söderläge bjuder på sol större delen av dagen. I vardagsrummet möts du av en elegant fiskbensparkett och generöst med utrymme för ett ordentligt matbord och sittgrupp. Här kan du njuta av dina måltider samtidigt som du beundrar utsikten genom de stora fönstren. Från vardagsrummet når du också den trevliga balkongen att avnjuta morgonkaffet eller eftermiddagsfikan på. Det charmiga köket har orginal detaljer i bra balans med resterande, en ypperlig plats för matlagning och bakning. De båda sovrummen ger en trevlig utsikt över innegården och en trivsam plats att slappna av. Här har du närhet till havet, med trevliga promenadstråk längs kusten och Stumholmen. Huset är beläget på en återvändsgata med parkering längs båda sidor. Läget erbjuder en paus från stadspulsen samtidigt som det bara är ett stenkast bort! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Industrivägen 11, Fågelmara, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår

Industrivägen 11

Villa
Fågelmara, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
495 000 kr
85 + 47 m²
4 rum
5 357 m² tomt

Denna villa med betydande renoveringsbehov ligger naturskönt i Fågelmara och bjuder på en stor och lummig tomt. Med en tomtarea på 5357 kvadratmeter finns det gott om utrymme för trädgårdsentusiasten att skapa sin drömoas. Dessutom finns det ett praktiskt garage med stor verkstad och plats för minst två bilar, vilket är en fantastisk fördel för den bilägande familjen. Fastigheten på Industrivägen har en bostadsyta på 85 kvadratmeter och erbjuder en unik möjlighet att skapa sitt drömhem. Med en kreativ touch och lite renoveringsarbete kan denna villa förvandlas till en riktig pärla. Den naturnära omgivningen ger möjlighet till avkoppling och rekreation. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen, samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Om du är redo för en spännande renoveringsutmaning och drömmer om att bo naturnära med en stor tomt, så är detta objektet för dig. Ta chansen att skapa ditt eget drömhem och upplev fördelarna med att bo i Fågelmara. Välkommen att boka in er på visning!

Arkitektgatan 6A, Långö, Karlskrona kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Arkitektgatan 6A, Långö, Karlskrona kommun, bild 2
Arkitektgatan 6A, Långö, Karlskrona kommun, bild 3

Arkitektgatan 6A

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 895 000 kr
82,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 907 kr/mån
22 970 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga fyrarumslägenhet gott skick med balkong i bästa sydvästläge! Lättillgänglig på första våningen (halv trappa upp) med en välplanerad planlösning och rymliga rum. Ljust kök med plats för matbord med utsikt över vattnet. Vardagsrummet flödar i ljus och erbjuder lättmöblerade ytor. Från rummet når man bostadens balkong i solläge med plats för ett cafébord med stolar. Bostaden har tre sovrum varav ett som idag nyttjas som matrum. Badrummet som nås från bostadens hall är helkaklat och utrustat med badkar, här finns även ett eget duschrum! Stabil och omtyckt förening med flera genomförda renoveringar och här finns många gemensamma utrymmen som ni fritt får använda som boende t.ex. ett välutrustat gym med bastu, gästlägenhet och en mysig innergård. Bredband ingår i avgiften! Till lägenheten finns både ett vindsförråd och ett litet källarförråd att nyttja. Bo med naturskönt läge på Långö med närhet till badplats, beachvolleyplan och minigolfbana. Gång/cykelavstånd till BTH, livsmedelsaffär och Blekingesjukhuset. Utanför porten har ni även bra bussförbindelser som tar er in till centrum på några minuter. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Lör 20 apr kl 17:00
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Landsvägsgatan 12E

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 850 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
6 089 kr/mån
20 556 kr/m²

Välkommen till Landsvägsgatan 12E! Högst upp på våning 3 finner vi denna ljusa fyrarummare i Brf Stenbocken! Bostaden karaktäriseras av genomgående ljusinsläpp och öppna sociala ytor med hög takhöjd som erbjuder välplanerade 90 kvm, fördelat på 3 sovrum samt ett rymligt allrum med en öppen spis! Här finns en generös balkong med härligt utsikt över Pantarholmen. Tack vare bostadens välplanerade planlösning och de stora fönsterpartierna i samtliga rum är det en härlig luftig känsla i lägenheten. Inredningen går i en enhetlig stil med moderna materialval och vacker färgsättning. Köket har en stilmedveten färgsättning och rymliga ytor med plats för matbordsgrupper, här finns integrerad diskmaskin, arbetsyta och förvaringsutrymme. Det helkaklade badrummet erbjuder rymliga ytor, här finns även en kombinerad tvättmaskin. På Landsvägsgatan 12E bor ni i centralt läge på Pantarholmen med närhet till mataffären Willys, Högskolan BTH, Sjukhuset och vårdservice, bussförbindelser, pizzeria och café! Det är gångavstånd till Karlskrona centrum och centralstation, närhet till havet där Långös populära badplats ligger endast några kilometer bort! Brf Stenbocken är en stabil förening med god ekonomi. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Alamedan 8A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår
Alamedan 8A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Alamedan 8A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Alamedan 8A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 195 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/5
2 699 kr/mån
31 447 kr/m²

Lägenheten som ligger två trappor upp har en härligt luftig känsla med högt i tak, stora fönsterpartier samt havsglimt! Fina funkisdetaljer är bevarade så som marmorgolvet i hallen samt de breda fönsterbänkarna i marmor. Köket ger ett varmt intryck i ljusa färger, i vardagsrummet ryms såväl en matplats som soffa, med utsikt mot Alamedan och Kungsbron. Lägenheten har även ett sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat via föreningens stambyte och i hallen finner ni goda förvaringsmöjligheter! Utanför porten kan ni ta promenaden längs med Kungsbron och vattnet bort till Stumholmen eller om ni i stället ska mot centrum tar ni promenaden via Alamedans allé och korsar Amiralitetsparken. Ett bekvämt boende med gott om boendeparkeringar precis vid huset och i kvarteret finns även närbutik med postombud och restauranger. Rakt över gatan har vi Arkipelags välbakade pizzor och ölbryggeri. Ett perfekt läge på Trossö! Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Hiss
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 16:30
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Guldsmedsgränd 5A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
4 735 kr/mån
27 500 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a med ett centralt läge och en underbar balkong i västerläge! Här bor du bekvämt med närhet till det mesta! Det nyrenoverade köket från 2022 är verkligen något extra. Med sin öppna planlösning och generösa förvaringsmöjligheter är det perfekt för den matlagningsintresserade. Här finns även gott om plats för matbord, perfekt för att bjuda hem gäster på middagar. Sovrummet ger en ombonad känsla, med en lugn färg på väggarna och en stilfull garderobsvägg från 2022 som ger rikligt med plats för kläder och tillbehör. Vardagsrummet, som är hjärtat av lägenheten ger gott om yta för sittmöblemang. Från vardagsrummet nås också den trevliga balkongen i västerläge med utsikt mot innergården. Perfekt för att förlänga rummet i sommarvärmen, och avnjuta kvällssolen med en middag eller fika. Om balkongen inte räcker till erbjuder innergården möjligheten till sittgrupp för fler med grillplats. Välkommen till Guldsmedsgränd 5A - din nya drömlägenhet!

  • Premium
  • Balkong
Korsanäsvägen 13, Korsanäs, Ronneby kommun
Korsanäsvägen 13, Korsanäs, Ronneby kommun, bild 2
Korsanäsvägen 13, Korsanäs, Ronneby kommun, bild 3

Korsanäsvägen 13

Fritidshus
Korsanäs, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 975 000 kr
58 m²
2 rum
1 624 m² tomt

Varmt välkomna till detta renoverade fritidshus som har ny fasad, nytt tak och nya fönster. Fint renoverat invändigt där det mesta är gjort. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA. Utomhus har man gästhuset med ett sovrum, samt förrådsdelar. Fristående garage. Altandäck med utekök som både har varmt och kallt vatten framdraget. Huset är luft/luft värmepump. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Riksvägen 139, Brömsebro, Karlskrona kommun
Riksvägen 139, Brömsebro, Karlskrona kommun, bild 2
Riksvägen 139, Brömsebro, Karlskrona kommun, bild 3

Riksvägen 139

Villa
Brömsebro, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 095 000 kr
84 + 60 m²
5 rum
2 281 m² tomt

Välkomna till denna renoverade villa där det mesta är gjort, såsom nytt tak, ny tilläggsisolerad fasad, nya fönster, luft/vatten, fiber, samt kommunalt VA. Vattenburen golvvärme i stora delar av entréplanet. All el bytt i huset. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Golfbanevägen 8, Trummenäs, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår
Golfbanevägen 8, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 2
Golfbanevägen 8, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 3

Golfbanevägen 8

Villa
Trummenäs, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
4 350 000 kr
135 m²
5 rum
801 m² tomt

Välkomna till denna fantastiskt fina villa med braskamin, stort härligt allrum, påkostat kök och badrum. Luft/vatten med FTX-system för bästa ventilation och värmeåtervinning. Vattenburen golvvärme i hela huset. Laddstolpe installerad. Idag är det 3 sovrum, men med enkelhet kan det göras ett fjärde rum. Pendelbåt från Trummenäs hamn går tre gånger morgon och tre gånger på eftermiddagen. Välkomna att boka in er till visningarna!

  • Premium
Östergatan 10B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Östergatan 10B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Östergatan 10B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Östergatan 10B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 275 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 344 kr/mån
23 182 kr/m²

Välkommen till Östergatan 10B! Med en yta på 55 kvadratmeter och belägen på tredje våningen hittar du denna fantastiska lägenhet i äldre charm med fina brädgolv och härligt kök med orginal detaljer! Det charmiga och välutrustade köket ger gott om plats för matgrupp och mycket förvaring. Det mysiga sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och extra möblering. Mellan sovrummet och vardagsrummet finns en idealisk plats för en större matgrupp, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj, och flexibelt för andra trevliga lösningar. Från vardagsrummet nås en drömmig balkong där du kan njuta av den fantastiska utsikten med morgonkaffet i handen. Denna lägenhet erbjuder en genomtänkt planlösning, äldre charm som den ska vara, samt utsikt över takåsarna och havet. Här har du också närhet till stadens bekvämligheter. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Andvägen 53, Trummenäs, Karlskrona kommun
  • Ons 1 maj

Andvägen 53

Villa
Trummenäs, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 975 000 kr
148 m²
5 rum

Oavsett om ni söker fritidsbostad eller permanent boende kan detta rymliga och mysiga hus vara något för er! På en mycket trivsam och väl insynsskyddad tomt ligger denna bostad med gott om plats att umgås för familj och vänner. På badrocksavstånd finner ni en fin liten badstrand för morgon- och kvällsdoppen. I trädgården finns många fina växter och fruktträd (Se bifogad växtkarta). Stora och hemtrevliga sociala ytor och 3 till 4 sovrum samt två badrum. Välutrustat kök med utgång till härlig inglasad altan. Förrådsbyggnad som kan bli gästhus samt rejält växthus finns också. På Trummenäs finns nått för alla, här är vacker skärgårdsnatur och fina badmöjligheter och Trummenäs golfklubb ligger mitt i "byn". Från Trummenäs hamn går även pendelbåt till Karlskrona centrum med flertalet avgångar per dag! Bostaden är besiktigad och dolda fel försäkrad - Klarlagt.

  • Plus
Backstigen 11, null, Ronneby kommun
Backstigen 11, null, Ronneby kommun, bild 2
Backstigen 11, null, Ronneby kommun, bild 3

Backstigen 11

Villa
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 995 000 kr
142,9 + 115,3 m²
7 rum
1 059 m² tomt

Varmt välkomna till detta 1-plans hus med källare och garage. Trevligt uterum med infravärme. Altan med snyggt glasräcke runtom. Fin trädgård. Ny tvättmaskin och torktumlare i huset. Flexibelt tillträde. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 46