Falkenbergs Fastighetsmäkleri

Falkenbergs Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mjölnare Sjöbergs väg 16, Glommen, Falkenbergs kommun

Mjölnare Sjöbergs väg 16

Radhus
Glommen, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
3 295 000 kr
144 m²
5 rum
3 777 kr/mån
22 882 kr/m²

Välkomna till Glommen och detta härliga 1.5 plans parhus i bostadsrättsform. Brf Hamnens´s byggnader uppfördes 2015 av Västkuststugan och här har man satsat på snickarglädje, modernt och funktionellt tänkande med utrustning av hög kvalitet. Det inglasade uterummet från Willab Garden byggdes 2022. Boytan om ca 144kvm är fördelad på 5 rum och kök (varav 3 sovrum). Entréplan består av hall, två sovrum, helkaklat badrum, vardagsrum, kök, klädkammare samt tvättstuga/groventré. Det inglasade uterummet nås via vardagsrummet och köket. Övre plan består av stort allrum i vinkel (där man kan uppföra ytterligare ett sovrum), sovrum, helkaklat badrum med dusch samt klädkammare. Bilen parkeras i carporten och alldeles intill finns det isolerade förrådet. Huset har komfortabel vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan som värms via frånluftsvärmepump (Nibe) . Låg månadsavgift om 3777kr. Lättskött och fin trädgård beståendes av gräsmatta, avenbokshäck, vinbärsbuskar och Aronia träd. Det inglasade uterummet med sina tre intilliggande träaltaner skapar en livfull umgängesyta med trädgården nära tillhands. Glommen har ett havsnära och idylliskt uppskattat läge. Här finns bl.a. livsmedelsbutik, restaurang, skolor, småbåtshamn och till Falkenberg tar det ca 10 minuter med bil. Till Varberg tar det ca 20 minuter med bil. Huset är genomgående i ett väldigt fint skick och bör upplevas på plats. Här har en och samma ägare bott sedan huset byggdes. Välkomna på visning, det här boendet vill ni inte missa!

  • Uteplats
Olofsbo 222, Stuga R19, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Olofsbo 222, Stuga R19

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
750 000 kr
22 m²
3 rum
3 757 kr/mån

Välkomna till den halländska och populära sommaridyllen Olofsbo beläget utmed kustremsan mellan Varberg och Falkenberg. Detta ljusa och trevliga fritidshus i bostadsrättsform erbjuder 2 separata sovrum, allrum med matplats och kök, badrum med golvvärme samt en stor träaltan. Stugans planlösningen är verkligen genomtänkt där varje kvm är optimalt fördelad. Bilen parkeras bekvämt intill stugan. Stugan säljes komplett med inventarier samt sängar med sovplatser för 4 personer. Det finns med fördel möjlighet att hyra ut stugan med hyresintäkter för den som önskar täcka sina egna driftskostnader. Campingen ombesörjer bokning, hantering av uthyrning osv. Stugan är välbyggd, isolerad och kan användas åretrunt. Här stänger man inte av V/A vilket annars är normalt i liknande stugområden. På campingområdet finns mindre affär, pizzeria med à la carte på menyn och till Olofsbo havsbad tar det mindre än 10 minuter att promenera. Kontakta Fastighetsmäklaren för att boka visning, välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Solhagavägen 10 A, Falkagård, Falkenbergs kommun

Solhagavägen 10 A

Lägenhet
Falkagård, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
975 000 kr
111,5 m²
4 rum
9 046 kr/mån
8 744 kr/m²

Välkomna till Solhagavägen 10A beläget med gångavstånd från Falkenbergs centrum. Nu erbjuder vi en större bostadsrätt i två plan om ca 112 kvm fördelat på 4 rum och kök. Bostadsrätten har gavelläge, stor privat trädgård omgärdad av hög Thujahäck och i trädgården finns även en uteplats med pergola. Det inglasade uterummet nås från vardagsrummet. Entréplan består av hall med avhängningsmöjligheter, modernt badrum med dusch, tvättstuga, kök med matplats samt vardagsrum med utgång till uterummet. På övre plan finns hall, klädkammare, badrum med badkar samt tre antal sovrum. Boendets storlek och trädgårdsytor ger verkligen "villakänsla" men med fördelarna med att bo i en bostadsrätt. I månadsavgiften ingår värme, vatten, avfallshantering, två p-kort, Telia tv-kanalpaket, Telia bredband samt bostadsrättstillägg. Ett ljust och fräscht boende som bör upplevas på plats! Tillträde enligt överenskommelse, varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Parallellvägen 18D, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Parallellvägen 18D

Villa
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
4 795 000 kr
65 m²
4 rum
781 m² tomt

Välkomna till den halländska och populära sommaridyllen Olofsbo beläget utmed kustremsan strax norr om Falkenberg. Med ca 450meter till Olofsbo´s strandkant finns nu chans att bli ägare till detta trivsamma fritidshus beläget på friköpt tomt. Fritidshuset om ca 65kvm består av hall, tre sovrum, luftigt vardagsrum med öppen planlösning ihop med kök samt inglasat uterum om ytterligare ca 15kvm. Den stora träaltanen har plats för utemöbler, solsängar och den vedeldade badtunnan bjuder till avkopplande stunder. Det fristående och moderna bastuhuset innehåller bastu med glasdörr, dusch samt relaxdel. Solcellerna bidrar till låga driftskostnader. Huset kan användas åretrunt eller som fritidsboende. Till havet tar det ca 5minuter att promenera och bakom sanddynorna finner man den vita sandstranden. I Olofsbo finns mysiga sommarrestauranger och matbutik där man bla. säljer färska frukostfrallor. Varmt välkomna till Olofsbo, nyckeln till huset kan bli din!

  • Uteplats
Holgersgatan 1A, Centrum, Falkenbergs kommun

Holgersgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
790 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/3
6 102 kr/mån
12 248 kr/m²

Välkomna till Holgersgatan 1A, mitt i centrala falkenberg finner ni denna stora 2:a om hela 64,5kvm! Lägenheten är belägen en halvtrappa upp och byggnaden har dessutom hiss. Den gemensamma uteplatsen finns skyddad på baksidan. Planlösningen består av hall, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin, stort kök med matplats, vardagsrum med ekparkett samt sovrum med plats för både säng och skrivbord. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Telia tv-kanalpaket, Telia fiber bredband samt bostadsrättstillägg. Hemförsäkring och hushållsel tillkommer. I källaren finns cykelförråd, källarförråd samt gemensam tvättstuga. Observera att lägenheten med fördel har egen tvättmaskin installerad. I närhet och gångavstånd finner man skolor, vårdcentral, mataffär, butiker, restauranger, kommunikationer samt härliga promenadstråk utmed vackra ån Ätran. Lägenheten kan tillträdas redan i Oktober! Välkomna på visning!

  • Hiss
Olofsbo 222, Stuga R32, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Olofsbo 222, Stuga R32

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Falkenbergs Fastighetsmäkleri
750 000 kr
22 m²
3 rum
3 757 kr/mån

Välkomna till Brf Olofsbo stugor i Olofsbo. Detta ljusa och trevliga fritidshus i bostadsrättsform erbjuder 2 separata sovrum, allrum med matplats och kök, badrum med golvvärme samt en stor träaltan. Stugan har ett bra och trevligt läge i stugområdet. Barnvänligt område med stor lekplats. Stugan har installerad fiber. Stugan säljes komplett med inventarier samt sängar med sovplatser för 4 personer. Stugan har 2017 genomgått renovering invändigt och är i ett fint skick. Det finns med fördel möjlighet att hyra ut stugan med hyresintäkter för den som önskar täcka sina egna driftskostnader. Campingen ombesörjer nätbaserat bokningssystem. Stugan kan nyttjas åretrunt. På campingområdet finns mindre affär, pizzeria med à la carte på menyn och till Olofsbo havsbad tar det mindre än 10 minuter att promenera. Stugan säljes fullt möblerad! Möjlighet till ett snabbt tillträde. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6