Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stora Kvarngatan 14C, Drottningtorget, Malmö kommun
  • Lör 27 apr kl 13:30
Stora Kvarngatan 14C, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 2
Stora Kvarngatan 14C, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 3

Stora Kvarngatan 14C

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
1 195 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/4
2 271 kr/mån
34 143 kr/m²

Ta chansen att bli den första att flytta in i denna nyrenoverade kvadratsmarta tvåa på ypperligt läge. Brf Stettin upplåter nu en helt nyinrättad bostad i sin förening. Hela bostaden går i ljusa moderna färgtoner. Mattlackad ekparkett i hela bostaden, slätspacklade vita väggar, helkaklat badrum och ett modernt yteffektivt kök. Här bor du med direkt närhet till allt vad Drottningtorget och city har att erbjuda, dessutom en fördelaktig månadsavgift. Missa inte chansen att bli ägare till denna lilla pärla till bostad. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 150 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/8
4 837 kr/mån
40 566 kr/m²

Nu säljer vi en fantastisk tvåa i det exklusiva bostadsområdet Ribersborg/Limhamn, intill nära "Ribbans" böljande parkmiljö och fantastiska strand. Lägenheten ligger på det som praktiskt taget motsvarar sjätte våningen, tack vare att huset har föreningslokaler och butiker i bottenvåningarna. Detta ger lägenheten ett enastående höjdläge. En ljus och välplanerad lägenhet med gott om förvaring och fina materialval. Genomgående vacker ekparkett på golven och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket från Vedum är stilrent i vitt med en grå bänkskiva och vitvaror i toppklass från Siemens. Genomgående finns ekparkett och kakel i hög kvalité. Mycket generös storlek på balkongen och med en trevlig utsikt mot havet. Helkaklat badrum med golvvärme och en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En underbar lägenhet som verkligen är smart planerad. Föreningen har verkligen en fantastisk innergård som ligger några våningar upp från gatan, med vacker utsikt över både Limhamnsfälten, Ribersborgsparken och havet. Här har man sol hela dagen och kan även njuta av solnedgången när den går ner i horisonten över havet. Här finns många sittgrupper sommartid, boulebana och en liten lekplats. Limhamnsfältet bjuder in till träning och aktivitet, Limhamns centrum finns inom bekvämt räckhåll och som granne har du Bellevues trevliga villakvarter. Här bor du bokstavligt talet på den nyöppnade ICA-butiken, mer bekvämt kan det inte bli. Stadsbussen stannar strax utanför på Limhamnsvägen och cykelvägen längs Ribersborgsstranden är förmodligen Malmös vackraste.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barlastgatan 28, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Barlastgatan 28, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Barlastgatan 28, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Barlastgatan 28

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 250 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 3/8
3 057 kr/mån
49 451 kr/m²

Nu presenterar vi ett fräscht och bekvämt boende på perfekt läge, med havet som granne! Hissen går från markplan och upp till denna stilfulla bostad med havsutsikt från alla rum och med låg avgift. Lägenheten är en 2:a med inglasad balkong och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det är ett rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum och ni kan njuta av havsutsikten från båda rummen. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Limhamns Sjöstad är ett attraktivt, nybyggt område där det råder ett stilla lugn med kluckande vatten runt omkring. På kort avstånd har ni lyxen av att nå allt från Ribersborgsstranden, grönområden och småbåtshamn, samtidigt som ni enkelt når matbutiker, restauranger och caféer i mysiga Limhamns Centrum. Med en kort cykeltur nås även Malmö City och möjlighet till pendling via Hyllie Station. Ett boende för livsnjutaren som vill ha nära till både hav, strand och stadsidyll. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Fajansvägen 56, Oxie, Malmö kommun

Fajansvägen 56

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 195 000 kr
123 m²
5 rum
7 644 kr/mån
17 846 kr/m²

Välkommen till detta rymligt br-radhus som har gott om plats för hela familjen. Bostaden ligger i ett trivsamt och mycket barnvänliga området och har nära till både dagis, skola och idrottsplats. I hallen välkomnas vi in i denna hemtrevliga bostad med kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum på bottenvåningen. Badrummet på detta plan är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, men möjlighet finns att nyttja bostadsrättsföreningen tvättstuga om så önskas. Från matplatsen eller vardagsrummet tar vi oss ut till bostadens trädgårdstäppa, här finns ett förråd med gott om plats för förvaring för till exempel cyklar och verktyg. En våning upp har vi tre sovrum och ytterligare ett badrum vilket gör denna bostad perfekt för den större familjen. Egen garageplats följer bostadsrätten och kostnaden för denna ingår i månadsavgiften. Området är väldigt lugnt och barnvänligt med flertalet barnfamiljer boendes här. Kommunikationerna är goda med Oxie station en kort promenad bort samt E6an på behändigt avstånd. Oxie Centrum ligger precis runt knuten med bl.a bibliotek, Coop, gym, apotek, vårdcentral, tandvård och simhall. I området finns också gott om både dagis och skolor. Varmt välkomna på visning!

Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun
Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Västra Varvsgatan 58

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
3 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/7
3 647 kr/mån
49 924 kr/m²

Varmt välkommen till denna lägenhet, endast ett kvarter från havet. Bostaden har en öppen planlösning som smidigt förenar köket och vardagsrummet, vilket skapar en social yta där alla kan delta i matlagningens glädje. Köket är välutrustat med diskmaskin och har generöst med förvaring och rymliga arbetsytor. Spotlights under köksskåpen underlättar matlagningen under årets mörkare dagar. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och tillsammans med lägenhetens ljusa detaljer skapas en varm och inbjudande atmosfär. Lägenhetens inglasade balkong är rymlig med utsikt över grönområden och ligger i direkt anknytning till köket, vilket underlättar middagar under årets varmare årstider. Sovrummet rymmer bekvämt en dubbelsäng och har en rymlig platsbyggd garderob med spegeldörrar, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Direkt när du kliver in i lägenheten finns det till höger en yta som för närvarande används som kontor men som enkelt kan omvandlas till en klädkammare eller walk-in closet. Till vänster om ytterdörren finns ett helkaklat badrum som inte bara förhöjer estetiken utan även gör det enkelt att hålla rent. Både tvättmaskin och torktumlare är nyinstallerade i ett genomtänkt tvättutrymme. Föreningen har utöver 100 st bostadsrätter även 53 omsorgslägenheter som medför en löpande hyresintäkt och förstärker föreningens ekonomi. Hjärtligt välkomna till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ehrensvärdsgatan 3, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Ehrensvärdsgatan 3

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
990 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/6
1 969 kr/mån
47 143 kr/m²

I populära Rörsjöstaden hittar vi den här genomtänkta ettan i en av Malmös mest betydelsefulla byggnader när det gäller arkitekturhistoria! Allrummet är rymligt med kapacitet att inrymma såväl soffgrupp (bäddsoffa), matplats och en hel del annat. Lägenheten erbjuder en separat kokvrå med det som behövs för att kunna utföra även stora måltider. Badrummet är utrustat ett med vackert historiskt kakel och klinker samt bra förvaringsmöjligheter. Innegården är lummig med stora möjligheter för umgänge där sittplatser, grill och stora grönskande planteringar erbjuds. Den berömda Brf Malmgården uppfördes 1935 av byggherren Erik Sigfrid Persson, arkitekturen var långt före sin tid och stora delar av Europa imponerades och tog inspiration från det bygget. Fastigheten består idag av hela 281 lägenheter, tio lokaler och ett antal vindsateljéer, ett stort garage, samt en övernattningslägenhet. Byggnaden förärades nyligen en bok, där bla. den prisnominerade fasadrenoveringen avhandlas och för några år sedan kom även en dokumentär om Erik Sigfrid Persson. Malmgårdens idé var att kombinera modern komfort med gemenskap och konstfull elegans. Husets speciella själ har lockat många kreativa människor genom åren, som lägger tid och kärlek på att förvalta dess unika värden. Idag är Malmgården en arkitektonisk skatt, beläget i den mycket populära stadsdelen Rörsjöstaden. Det gemytliga närområdet präglas av mysiga kvarter och grönskande promenadstråk. Här har du nära till mängder av caféer, restauranger och butiker. Värnhemstorgets alla bekvämligheter och även gallerian Entrés stora utbud ligger bara några minuters promenad från din dörr, vilket gör läget perfekt. En kort promenad åt andra hållet, genom Rörsjöstadens vackra omgivningar, tar dig in till City. För pendlare är för kommunikation minst sagt idealiskt inom både Malmö och till resten av Skåne.

  • Hiss
Vårgatan 3 A, Östervärn, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Vårgatan 3 A, Östervärn, Malmö kommun, bild 2
Vårgatan 3 A, Östervärn, Malmö kommun, bild 3

Vårgatan 3 A

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
1 945 000 kr
64 m²
3 rum
5 215 kr/mån
30 391 kr/m²

Varmt välkomna till Vårgatan 3A! Denna bostad är genomgående vilket medför ett solljus från två håll och underlättar tvärdag på varma sommardagar. Byggnaden är uppförd år 1939 vilket medför en takhöjd tidstypisk för denna period. Mot föreningens innegård finns två st sovrum fritt att disponera efter eget behov. Från det ena sovrummet leder en dörr ut till balkongen med en utsikt över innegården som omsluts av vackra tegelfasader. Bostadens vardagsrum är stort och rymligt. Här tillåts rikligt med ljus att flöda in från rummets tre stora fönster. Vardagsrummet rymmer både middagsbord, soffa och diverse möblemang. Köket är i ett utförande av ekträ, är utrustat med diskmaskin och ligger centralt beläget i bostaden mellan vardagsrum och det ena sovrummet. I hela lägenheten är golven av parkett som på ett elegant vis bryts av med de ljust målade väggarna. Bostaden ligger i Östervärn med mycket goda pendlingsmöjligheter från Värnhemstorget där buss bland annat avgår till Lund, Malmö C, Nobeltorget och Stadshuset. För den med cykel finns många bra cykelvägar både längst med Rörsjöparken mot Södra Förstadsgatan men även via Hornsgatan mot Centralstationen. I omgivningen finns allt från Caféer, restauranger och shoppingmöjligheter i Entré shoppingcenter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
, Nordanå / Stora Bernstorp, Staffanstorps kommun
, Nordanå / Stora Bernstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
, Nordanå / Stora Bernstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Tomt
Nordanå / Stora Bernstorp, Staffanstorps kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
13 990 000 kr
9 800 m² tomt

Stor tomtmark med möjlighet att bygga 25-30 radhus, alternativt 10-15 villor eller kedjehus. Pågående detaljplan som börjar närma sig slutet, alla stora utredningar är klara och nästa steg är samråd. Säljaren är öppen för att villkora köpet med färdig detaljplan. Möjlighet finns att förvärva ytterligare två intilliggande fastigheter så att den totala tomtarealen uppgår till ca 25 000 kvm och möjliggör 60-75 radhus. Fråga mäklaren om mer information om detta. Nordanå erbjuder mysig bykänsla i lantlig miljö, men ligger samtidigt endast några minuter från Stora Bernstorp som är ett enormt shoppingområde med allt man kan tänkas behöva och med bra förbindelse in till Malmö centrum. På de gamla tågspåret som löper genom Nordanå, planeras det för att göra en dedikerad väg för superbussar, som ska kunna ta resande till Malmö Centrum eller Staffanstorp på väldigt kort tid.

  • Premium
Båtsmansgränd 81, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Båtsmansgränd 81, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Båtsmansgränd 81, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Båtsmansgränd 81

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
9 990 000 kr
205 + 40 m²
6 rum
568 m² tomt

Upplev denna unika möjlighet att bo i ett av Malmös mest eftertraktade villaområden, i ett hus som är strategiskt placerat vid den bästa delen av Bunkeflostrand, med en minst sagt fantastisk panoramautsikt över den glittrande sidan av Öresundsbron. Fastigheten har genomgått smakfulla renoveringar och erbjuder generösa utrymmen samt en stor tomt som ger en känsla av integritet samtidigt som man har fri utsikt. Ett bekvämt boende med stil är garanterat, tack vare husets optimerade planlösning, privata läge, garage och hög standard som inbjuder till en okomplicerad livsstil från första dag. Direkt innanför dörren möts du av en öppen och elegant miljö där välavvägda detaljer och genomtänkta materialval skapar ett sofistikerat välkomnande. Hallen erbjuder en rymlig klädkammare och en elegant trappa till övervåningen i utförande med stål och eksteg. Vardagsrummet är verkligen generöst till storlek, har havsutsikt från nästan alla fönster och dessutom en kamin, som inte bara är mysig att titta på, utan skorstenens smarta dragning gör att värmen även sprids i andra delar av huset. Tack vare vardagsrummets storlek, skulle till och med kunna delas av för att skapa två ytterligare sovrum och fortfarande ha kvar en tillräcklig yta för ett vardagsrum. Eller varför inte flytta köket till en del av vardagsrummet och njuta av havsutsikt medan man lagar mat? Här finns verkligen alla möjligheter och med förutsättningar som få andra hus kan erbjuda! Köket är bra placerat även där det ligger idag, med trevlig utsikt mot tomtens framsida. På entrévåningen finns även ett rymligt badrum som erbjuder golvvärme för extra bekvämlighet samt en fullutrustad tvättstuga. När du kommer uppför trappan möts du av ett rymligt allrum med öppet hela vägen till nock och en stor takkupa med enastående utsikt mot havet. Ett badrum utöver det vanliga som också har öppet upp till nock och stoltserar med dubbeldusch med inbyggd sittbänk, bastu med havsutsikt via takkupa med dubbla fönster, dubbla handfat, golvvärme, inbyggt ljudsystem och inte minst ett stort bubbelbad för två personer med inbyggd belysning med tre eleganta upplysta öppningar för dekoration. Trädgården har inte mindre än tre terrasser; en stenlagd på entrésidan och två trädäck på baksidan. Det stora trädäcket nås från vardagsrummet medan det andra, med en stor markis, ligger i andra hörnet av tomten där det erbjuds ytterligare ett par timmars kvällssol med utsikt över bron. Trädgården är lättskött och här finns vackra blomster (t ex rosenbuskar, lavendel, pioner, prästkragar och stockrosor) från tidig vår till sen höst. På tomten finns även garage och förråd, samt uppfart för 2-3 bilar. Med gångavstånd till havet erbjuds en livsstil som lever upp till förväntningarna vid Öresund. Mysiga småvägar tar dig ner till strandkanten och badbryggan, där barnvänliga och långgrunda vattenområden intill bryggan lockar med en flotte för simkunniga som vill utforska lite djupare vatten. Bara en kort cykeltur bort finns Klagshamnsbadet och åt andra hållet Sibbarps fina badplats med kallbadhus, minigolf, skateboardpark och restaurang.

  • Premium
Spångatan 14H, Triangeln, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Spångatan 14H

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
3 395 000 kr
101,5 m²
4 rum
7 350 kr/mån
33 448 kr/m²

Välkommen till denna etagelägenhet med radhuskänsla, mitt i Malmö! Bostaden ligger på föreningens innergård och är i två plan. I och med bostadens läge erbjuder den en trygg och barnanpassad miljö, med goda möjligheter till fridfull lek på föreningens ytor. Innergården består av tre mindre innergårdar som är sammankopplade, med bland annat lekplatser, grillplats och pingisbord. På bostadens övervåning finns ett badrum med dusch, tre sovrum och en halva som idag disponeras som ett fjärde sovrum. På bottenplan finner ni ett rymligt vardagsrum väl anpassat för såväl vardag som helg. Från vardagsrummet tar man sig ut till bostadens privata uteplats. Ytan består av ett trädäck på ca 20 kvm och har sol från middag till kväll. Från uteplatsen nås även ett av bostadens förråd. Vardagsrum och kök binds samman av en hall med klinkergolv varifrån bostadens ena badrum nås. Badrummet är helkaklat och är bland annat utrustat med badkar och tvättmaskin. Köket är i en fin kombination av trä och vitt. Köksön som avdelar köket från hallen är utrustad med en diskho, diskmaskin och förvaringslösningar. På andra sidan köket finns spis, integrerad ugn, mikro samt arbets- och förvaringsytor. Från bostaden nås mataffär på andra sidan vägen, köpcenter ett kvarter bort och Station Triangeln på fem minuters gångavstånd. I närområdet finns skolor och förskolor såväl som caféer och restauranger. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Uteplats
Snapphanens Väg 38, Hököpinge, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Snapphanens Väg 38, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 2
Snapphanens Väg 38, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 3

Snapphanens Väg 38

Radhus
Hököpinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
3 650 000 kr
115 m²
4 rum
5 273 kr/mån
31 739 kr/m²

Välkommen till Hököpinge och detta fina radhus i brf-form fördelat på två plan, färdigbyggt år 2020. Beläget i ett mycket barnvänligt område! Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med stora fönster som ger bra ljusinsläpp och på ovanvåningen finns ett rymligt allrum. Det finns tre rymliga sovrum varav ett med klädkammare, samt två helkaklade badrum och tvättstuga/groventré. Trädgården har en mysig atmosfär med trädäck och stenläggning, samt rymligt förråd och två parkeringsplatser med laddning för elbil. Nära huset finns Bruksparkens förskola och den nybyggda Hököpingeskolan. I närheten finns även möjligheter att uträtta vardagsärenden i Vellinge, samt goda kommunikationer med buss till både Malmö och Vellinge. Välkommen på visning av detta attraktiva radhus i Hököpinge!

  • Premium
  • Energieffektiv
S:t Johannesgatan 3A, Triangeln, Malmö kommun
  • Idag kl 09:15
S:t Johannesgatan 3A, Triangeln, Malmö kommun, bild 2
S:t Johannesgatan 3A, Triangeln, Malmö kommun, bild 3

S:t Johannesgatan 3A

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
3 145 000 kr
55 m²
2 rum
vån 6/8
3 649 kr/mån
57 182 kr/m²

Varmt välkomna till denna bostad belägen ovanför triangelns köpcentrum. Bostaden är väldisponerad och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummet är helt nyrenoverat i en elegant och nedtonad nyans av grått. I lägenheten finner ni även praktfulla detaljer som ett snedgående parkettgolv, golvlister i marmor och en bänkskiva i marmor. Bostaden har ett bra ljusinsläpp från de höggående fönsterna och dörren ut till balkongen. Utsikten sträcker sig över S:t Johanneskyrkan som på kvällarna är vackert upplyst. Här är förvaringslösningar ingen bristfaktor för den som flyttar in. I hallen har man en stor platsbyggd garderob och i sovrummet likaså. Föreningen har en fantastisk innegård på taket av triangeln med sol större delen av dagen. Innegården pryds av grönska i olika former, uteplatser och tre takterasser att välja mellan. I föreningen finns även uppvärmda cykelrum att ta med cykeln upp till genom de stora hissarna. Byggnadens hiss går även hela vägen ner till Garaget i Triangeln där man kan hyra parkeringsplats. Fastigheten är uppförd år 2013 vilket medför att bostäderna är i ett modernt utförande med alla tänkbara bekvämligheter så som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Mer centralt än såhär kan man ej komma. Triangelns station gör livet enkelt för den som pendlar. Du tar dig mot Köpenhamn och mot Malmö C mindre än 1 kvarter ifrån lägenheten. Som många redan känner till så tar man sig smidigt på cykel runt i Malmö. Triangeln är då en mycket bra utgångspunkt att utgå ifrån åt vilken riktning man än ska. Även för den som tar buss går ett stort antal bussar ifrån Triangeln station. Närområdet erbjuder allt ifrån shoppingcenter, trevliga parker, flertalet caféer, restauranger, kultur och nöjesliv. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klaragatan 9B, Norra Sofielund, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag
Klaragatan 9B, Norra Sofielund, Malmö kommun, bild 2
Klaragatan 9B, Norra Sofielund, Malmö kommun, bild 3

Klaragatan 9B

Radhus
Norra Sofielund, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
5 495 000 kr
117 m²
4 rum
176 m² tomt

Välkommen till detta gathus om två plan som verkligen är beläget så centralt man kan komma om man vill bo i hus i Malmö! På entréplan finner vi ett luftigt vardagsrum med utgång till den härliga trädgården i sydvästläge med sol från förmiddagen ända fram till solnedgången. Köket är i original och är idag avskilt från vardagsrummet, men det är väldigt enkelt att åter öppna upp mellan kök och vardagsrummet för att få en stor, gemensam yta. På samma våning finner vi även ett badrum och tvättstuga. En trappa upp finns tre rymliga sovrum och ett stort badrum. Hallen på ovanvåningen är rymlig nog att användas som allrum/tv-rum och ännu bättre blir det om man flyttar dörren som leder in till ett av sovrummen. I den insynsskyddade trädgården kan ni njuta av solen näst in till hela dagen, här växer bland annat fikon, päron och vindruvor och det finns även ett förråd. Vid sidan av huset finns en gång in till trädgården så att man slipper ta saker till trädgården igenom huset. Tomten är friköpt. Området runt omkring bjuder på ett rikligt kulturliv, idrottsliv, flera caféer och restauranger, samt närhet till Möllan och Triangeln. Inom bara någon minut från huset finns flera skolor, förskolor och mängder av fritidsaktiviteter, samt den prisbelönta lekparken Naturmolnet. I norra Sofielunds närområde finner vi restauranger såsom Lyran, Manto och Lera, ett stadsdelsbibliotek, kulturscener (bland annat Potato Potato) och gym samt klätterhall. En kort promenad bort hittar du exempelvis Möllans fantastiska restaurang, bar och torgliv. Lika kort är det för shoppingsugna till Mobilia eller Triangeln och på båda ställen är utbudet enormt stort! När det gäller kommunalt resande når man både Södervärn och Triangels station på bara några minuter med cykel eller ca 10-15 minuter om man går.

  • Premium
N P Skölds väg 11B, Toarp, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
N P Skölds väg 11B, Toarp, Malmö kommun, bild 2
N P Skölds väg 11B, Toarp, Malmö kommun, bild 3

N P Skölds väg 11B

Tomt
Toarp, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 595 000 kr
1 210 m² tomt

I ett mycket naturskönt område ligger denna tomt, vackert beläget på en höjd med utsikt över böljande fält och högre placerad än närliggande hus. Tomten ligger nära idylliska Toarps Ekoby, ett initiativ från Malmö Stad för att skapa ett socialt boende i samklang med naturen. Tack vare tomtens höga läge har man fri utsikt åt flera håll samtidigt som grönskande träd och buskar skänker lugn och vindskydd. Förhandsbesked finns redan och detta kan modifieras enligt köparens önskemål, valfriheten är stor och tack vare tomtens storlek så kan man bygga ett väldigt stort hus om man önskar det. Tomten har tidigare marknadsförts tillsammans med ett nybyggt hus, men nu är det endast tomten som säljs, därav den stora prisförändringen på Hemnet. Pendlingsmöjligheterna till Malmö är mycket goda både med tåg och buss. Från Oxie tågstation tar det bara 12 minuter till Malmö Centralstation och 30 minuter till Lund. En harmonisk plats att bo på med ett härligt socialt sammanhang och en fantastisk plats för barn att växa upp på.

  • Premium
Vindögats Väg 1B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun

Vindögats Väg 1B

Radhus
Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
3 800 000 kr
109 m²
5 rum
7 393 kr/mån
34 862 kr/m²

Välkomna till Vindögats väg 1B , med ett enastående nybyggt radhus som utstrålar modern elegans och komfort. Detta nybyggda boende från år 2022 ligger i en välskött förening som garanterar dig en trygg och trivsam miljö. Den eleganta planlösningen i bostaden består av en öppen yta mellan kök och vardagsrum vilket ger en lättsam och social atmosfär. Den insynsskyddade uteplatsen/trädgården skänker en avkopplande atmosfär och möjlighet att njuta av en solig uteplats dag och kväll, en plats för att samla vänner och familj eller för bara att koppla av efter en lång dag. Bostaden har genomgående parkettgolv och väggarna är ljust målade för att skapa en känsla av luftighet och rymd. Ett snyggt kök med praktisk köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet, tillsammans med, stora fönster från två håll som skänker rikligt med naturligt ljus och skapar tillsammans en härlig rymd. Vidare finner ni även en fullutrustad tvättstuga och två helkaklade badrum som är några av de praktiska lösningarna som utformar den högsta bekvämligheten i vardagen. På övervåningen finner ni tre generösa sovrum, där var och en har en särskild och trivsam känsla för att passa just din personliga stil. Förrådet är placerat på baksidan precis intill huset och parkeringsplatsen är ca 30 m från huset, med möjlighet till laddning av elbil. Föreningen erbjuder också en mängd olika faciliteter, såsom utegym, gemensamt förråd för trädgårdsredskap, lekplatser och mycket mer. Det finns här allt för att tillfredsställa både våra barn och vuxna. Detta är den ultimata helhetslösningen som erbjuder livskvalitet på högsta nivå och som dessutom ligger nära stadens puls. Dessutom finns många skolor, förskolor och lekplatser i närheten av bostaden, vilket gör det enkelt och bekvämt att hantera din vardag. Malmö ligger endast 10 minuter bort med bil, vilket gör det enkelt att njuta av stadslivets alla bekvämligheter. Välkommen att uppleva detta hem på närmare håll!

  • Energieffektiv
Uddeholmsgatan 34A, Lönngården, Malmö kommun
  • Lör 27 apr kl 12:30

Uddeholmsgatan 34A

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/4
4 620 kr/mån
18 426 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och genomgående tvårummare med insynsskyddad balkong på våning tre av fyra. Bostaden är ljus, trevlig och kvadratmetrarna är välutnyttjade. Här behöver du inte renovera något utan bara att flytta rakt in och börja bo. Här bor ni ett stenkast från tågstationen Persborg och även Södervärn och Triangeln för vidare buss och tågförbindelser. I området hittar du både närbutiker, restauranger och skolor/förskolor. En perfekt bostad för pendlaren, förstagångsköparen eller studenten. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bispgatan 76, Djupadal, Malmö kommun

Bispgatan 76

Villa
Djupadal, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
3 995 000 kr
112 + 28 m²
4 rum
593 m² tomt

Välkommen till detta friliggande 1-plansvilla på populära Djupadal. Här bor ni i ett trevligt område på väldisponerade kvadratmetrar. Bostaden har en väldigt trevlig planlösning och bjuder idag tre sovrum, men det går enkelt att dela av vardagsrummet och göra ytterligare ett. Vardagsrummet är väl tilltaget med ljusinsläpp från tre håll. Rummet har plats för både soffgrupp och matbord, perfekt när familjen och goda vänner samlas. Köket är trivsamt och går att öppna upp mot vardagsrummet för en luftigare planlösning. Badrummet med dusch, gäst-wc och separat tvättstuga finns. Garaget rymmer en bil och det finns gott om plats för förvaring i det angränsande förrådet. Uppfarten erbjuder ytterligare parkeringsmöjligheter. Här bor ni i ett familjevänligt och lugnt område med närhet till Limhamns Centrum som erbjuder allt du behöver i vardagen. Bostaden ligger i närheten av Djupadalsskolan som nyligen renoverades, flera förskolor finns i närområdet och den stora fina lekplatsen i Broddaparken. Vidare når man småbåtshamnen samt Ribersborgsstranden via en kort cykeltur. Perfekt pendlarläge då man når Hyllie tågstation, Öresundsbron och Yttre-och Inre Ringvägen på bara några minuter. Ett hem för hela familjen att trivas i, varmt välkomna på visning! OBS! Bostaden är i ett visst renoveringsbehov, se bilagd förbesiktning.

Nobelvägen 11B, Dalaplan, Malmö, Malmö kommun

Nobelvägen 11B

Lägenhet
Dalaplan, Malmö, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
895 000 kr
36,6 m²
1 rum
vån 1/4
2 521 kr/mån
24 454 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 1:a med stor potential och fördelaktig avgift. Genomgående bostad en halv trappa upp med generös takhöjd och vacker original parkett. Med lite inspiration och små medel så kan man här skapa en mycket mysig bostad. Varmt välkomna på visning!

Torpgatan 25, City / Triangeln, Malmö kommun

Torpgatan 25

Lägenhet
City / Triangeln, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
5 995 000 kr
136 + 3,6 m²
4 rum
4 688 kr/mån
44 081 kr/m²

En makalös takvåning i en av stadens vackraste sekelskiftesfastigheter! Med en imponerande boyta på 136 kvm fördelat på två plan och en genomtänkt och elegant planlösning som smälter samman vardagsrum, takterrass, kök, matsal, tre sovrum, badrum och egen tvättstuga. Klädkammare på ovanvåningen kan enkelt göras till ett 4:e sovrum genom att bara flytta en vägg ca en meter och därmed skapar man både lämplig storlek och ett fönster i rummet. Njut av att känna historiens vingslag i de synliga träbjälkarna som pryder taket och skapar en unik atmosfär av tidlös elegans. Och inte minst, dra nytta av det exklusiva privilegiet att kunna ta steget ut på din egen takterrass i bästa möjliga solläge. Du befinner dig mitt i stadens puls, men din omgivning är ändå helt tyst och lugn, tack vare denna vånings optimala läge stänger ute stadens ljud på ett effektivt sätt. Denna makalösa bostad i hjärtat av city är en dröm för den kräsna bostadssökaren som inte nöjer sig med något mindre än det allra bästa.

Citadellsvägen 21 C, Citadellskajen, Malmö kommun
Citadellsvägen 21 C, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Citadellsvägen 21 C, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Citadellsvägen 21 C

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
4 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/8
5 607 kr/mån
57 963 kr/m²

Nu presenterar vi en tilltalande och generös trerummare med två härliga uteplatser på ett minst sagt unikt läge i Malmö! Tack vare bostadens öppna planlösning, med två uteplatser, som bidrar med ett rikligt ljusinsläpp och gör att bostaden har en härlig atmosfär. Ljus ekparkett pryder bostadens samtliga golv och ett påkostat kök med bl.a. bänkskiva i granit och bra vitvaror. Köket är lätt avdelat från vardagsrummet, samtidigt som dessa skapar en stor social yta gemensamt. Rymligt badrum med golvvärme och tvätt/tork, men det finns också en separat gästtoalett. Lägg därtill två rymliga sovrum där båda har stora garderobsväggar med skjutdörrar och ytterligare en i hallen, så här finns verkligen plats för förvaring. Hiss direkt ner till garaget och källarförråd. På Malmös mest eftertraktade läge, där staden möter hav, parker och stranden, växer denna nya stadsdel fram i symbios med det historiska Malmö. Vid Citadellsvägen har bilvägen ersatts med fantastiska promenadstråk längs kanalen framför Malmöhus Slott. Direkt framför huset är dock än så länge asfalterat, men detta kommer i framtiden att ersättas av grönskande planteringar närmast uteplatsen och promenadstråk längs kanalen. Utanför ytterdörren breder lummiga Kungsparken ut sig, med bland annat Malmöhus slott, Fiskehoddorna, Slottscaféet, mysiga kanaler och Stadsbiblioteket. Med bara några minuters promenad från hemmet nås Malmös Saluhall, Kockums Fritid eller Ribersborgs strand och kallbadhus. Ytterligare någon minut bort så är man framme vid Lilla Torg, Västra Hamnen, Dockan eller Malmö Station. Tänk att kunna njuta av allt detta bara några minuter från din ytterdörr, det är verkligen inte svårt att förstå att detta är ett av Malmös mest eftertraktade lägen att bo på! Huset stod färdigt i slutet av november 2023 och du kan läsa mer om projektet på Riksbyggens hemsida: www.riksbyggen.se/bostad/skane-lan/malmo-kommun/malmo/brf-slottshamnen/

  • Premium
  • Hiss
Höjagatan 8, Röda Höja-Stenkällan, Malmö kommun

Höjagatan 8

Lägenhet
Röda Höja-Stenkällan, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
1 650 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
3 984 kr/mån
21 711 kr/m²

På lugna och barnvänliga Röda Höja trivs man. Härifrån har man nära både till natur och centrum med bra kommunikationer på båda håll. Lägenheten ligger, utan omedelbar insyn, en våning upp. Den är på 76 kvadrat, välplanerad, genomgående och innehåller 3 rum, rejält kök med matplats och utgång till balkong i bästa läge. Här finns rymligt badrum och klädkammare. Möjlighet för justeringar i planeringen finns. Lägenheten är mycket bra placerad med stort grönområde i norr och den stora innergården med lekplats i söder. Välkomna på visning.

Goodtemplarvägen 11C, Toarp, Malmö kommun

Goodtemplarvägen 11C

Tomt
Toarp, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 350 000 kr
836 m² tomt

Här har du chansen att skapa ditt drömhus på denna tomt med ett mycket naturskönt läge! Här presenteras tomten med husmodellen är Stella 99 från Trivselhus, vilket även kan väljas i ett billigt grundutförande där vinden oinredd för att inredas senare i takt med att familjen växer. Det går att göra massor av olika modifieringar eller välja andra husmodeller från både Trivselhus och Movehome om man önskar det. Väljer man Stella 99 från Trivselhus får man ett fullutrustat nyckelfärdigt hus, med ovanvåningen inredd och klar, samt Carport och isolerat förråd, hamnar totalpriset på 6 995 000 kr inklusive tomt och alla kostnader. Här erbjuds rakt igenom hög kvalité på utförandet, generös och välkomnande planlösning, samt fin kontakt mellan entré, kök och umgängesdel. Huset är välkomnande redan i entrén som öppnar upp mot både kök och vardagsrum. För att möjliggöra bra förvaring i hallen har trappan flyttats in i huset. Sällskapsdelen har fina ljusinsläpp som skapar en härlig rymd mellan vardagsrum och kök. Lägg märke till den korta takfoten som ger exteriören ett modernt uttryck. För frågor kring modifieringar eller andra valbara husmodeller så kan du vända dig direkt till: MARKUS BERGQUIST MOBIL 0721 – 56 36 00 [email protected]

Humanistgatan 8A, Eriksfält/Söderkulla, Malmö kommun

Humanistgatan 8A

Lägenhet
Eriksfält/Söderkulla, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/8
3 069 kr/mån
24 917 kr/m²

Nu presenteras stolt denna totalrenoverade och välplanerade tvårummare med inglasad balkong. Hela lägenheten har renoverats under det senaste året och håller mycket hög standard. Lugnt belägen, med stilrent kök, stort badrum och med sin fantastiska planlösning är detta en lägenhet man inte får missa! Bostaden är luftigt och erbjuder en uppsjö av olika möbleringsalternativ utifrån fantasi och behov. Den inglasade balkongen nås från bostadens vardagsrum och erbjuder gott om plats för möblemang och en härlig utsikt. För ytterligare förvaring finns ett förråd som tillhör lägenheten så inget ska behöva stå framme. Här bor ni i ett lugnt område med grönskande, bilfri innergård där barnen kan leka fritt. Här bor ni med närhet till såväl skola, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. För pendlaren tar ni er med lätthet ut på inre ringvägen och i närheten av bostaden finns också goda kommunikationer via buss. Några minuter bort når ni Hyllie som både erbjuder shoppingmöjligheter via Emporia och goda kommunikationer till både Köpenhamn, Lund och Malmö med omnejd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vougts Väg 5, Rosengård, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vougts Väg 5

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
645 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/8
7 221 kr/mån
7 679 kr/m²

Varmt välkomna till denna väldisponerade 3:a på Vougts väg 5. De delvis nylagda parkettgolven ger bostaden en varm och inbjudande känsla. Med en genomgående planlösning får varje rum sin beskärda del av dagsljus, vilket gör boendet ljust och trivsamt. Med lägenhetens två badrum ges en extra dimension av bekvämlighet som eliminerar risken av att behöva trängas på morgonens stressiga stunder. Den stora inglasade balkongen erbjuder utrymme för alla i familjen. En plats för stora sällskap såväl under vår som tidig höst. Balkongen har två utgångar från vardagsrummet samt köket. Detta gör det smidigt att ha samtliga måltider på balkongen när klimatet tillåter. Köket är utfört med brunt trä i fokus, och har stora arbetsytor med bra förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för ett matbord. För den med lite mer behov av förvaring, finns lägenhetens platsbyggda garderober i de båda sovrummen, där man även kan tillföra fler garderober vid behov Boka gärna in er på visning eller hör av er för en privat visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 24