Mäklargården

Mäklargården

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Peder Mörcks väg 9, Centrala Simrishamn, Simrishamns kommun

Peder Mörcks väg 9

Villa
Centrala Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklargården
2 295 000 kr
108 + 82 m²
4 rum
656 m² tomt

VISAS SÖNDAGEN DEN 17 MARS. Enplanshus med källare gediget byggt 1939 av byggmästare Harry Håkansson. Ett nätt hus för den lilla familjen med två sovrum, arbetskök, matrum samt ljust och vackert sällskapsrum i etage där den öppna spisen fungerar som avdelare och marmorskivan ovanpå blir en perfekt plats för buffén. Från vardagsrummet utgång till skön och skyddad uteplats i solläge. Ölandssten som sig bör i ett hus från 30-talet. Precis som fiskbensmönstrad parkett; fint! Tiden är dock mogen för en modernisering, eller renovering. Fjärrvärme och fiber finns. Och två garage; ett i källaren samt ett friliggande. Uppfart med plats för flera bilar - inte illa för ett hus mitt i stan. Trädgården är uppväxt och omsluten av plank och grönska. Läget är centralt och du når både sjukhuset, stationen och stans centrum med all god service på bara 5 minuters promenad.

Smedstorp 4701, Smedstorp - strax utanför byn, Tomelilla kommun

Smedstorp 4701

Villa
Smedstorp - strax utanför byn, Tomelilla kommun
Mäklargården
800 000 kr
1,4 ha tomt

Strax öster om det så kallade Smedstorpkorset, invid Riksväg 11, ligger den här fastigheten. Ett bra kommersiellt läge. Det är 13.390 kvm mark, nästan 1 ½ ha, utgörande bete, tomt och odlingsmark. På fastigheten finns en äldre byggnad i behov av renovering. OBS! Säljes med friskrivningsklausul!

Gärsnäsvägen 126, Strax utanför Gärsnäs, Simrishamns kommun

Gärsnäsvägen 126

Villa
Strax utanför Gärsnäs, Simrishamns kommun
Mäklargården
2 395 000 kr
96 + 76 m²
4 rum
2 644 m² tomt

Liten avstyckad gård med bostad och ekonomibyggnad i vacker tegel, båda byggda på 20-talet! Fritt och lantligt läge, samtidigt väldigt nära till all god service Gärsnäs har att erbjuda. Dessutom finns bra kommunikationer såväl med tåg som buss, både österut till Simrishamn och västerut till Malmö/Lund och vidare till Köpenhamn. Hemtrevlig och ombonad bostad med finrum, tv-rum, kök med matplats och duschrum på entréplan och två sovrum samt toalett uppe. Vissa äldre detaljer som trägolv, spegeldörrar och gamla dörr- och golvfoder är bevarade. Uppvuxen och lummig trädgård omsluten av häckar som skyddar mot vägen. På markbiten finns möjlighet att odla! Garage finns samt gedigen ekonomibyggnad, ca 187 kvm, med stall, loge och förråd - perfekt för dig som behöver extra utrymme eller vill ha någon form av verksamhet?

Västergatan 45, null, Tomelilla kommun

Västergatan 45

Lägenhet
Tomelilla kommun
Mäklargården
325 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 522 kr/mån
8 904 kr/m²

Rymlig 1:a på plan två av tre. Nära centrum och skolor på Västergatan 45. Nära Folkhögskolan, gymnasiet och simhallen. 36,5 kvm med stort ljust rum, kök med matplats, nyrenoverat badrum samt stor balkong i söder. En perfekt lägenhet för dig som vill flytta hemifrån eller kanske behöver en övernattningslägenhet. Bostadsrättsföreningen HSB Bläckfisken med två byggnader på Västergatan 41-51. Husen byggdes 1957-58. Välskött förening och låga avgifter.

  • Balkong
Skåne Tranås Flygaregården 2040, Skåne Tranås, Tomelilla kommun

Skåne Tranås Flygaregården 2040

Gård/Skog
Skåne Tranås, Tomelilla kommun
Mäklargården
2 600 000 kr
79 m²
3 rum
3,6 ha tomt

Gård med 3½ ha mark strax norr om Skåne Tranås. Taxerat som lantbruk. Äldre bostad om 1 ½ plan helt renoverad 1992, som det är dags att fräscha upp på nytt. Boytan ca 79 kvm innehållande kök med matplats, allrum, två sovrum, badrum. Ekonomibyggnad i vinken på cirka 500 kvm med stall, loge, tvättstuga och f.d. kafé-del. Gården ligger 150 meter från riksväg 19.

Gamla Grevlundavägen 34 och 36, Grevlunda, Simrishamns kommun

Gamla Grevlundavägen 34 och 36

Tomt
Grevlunda, Simrishamns kommun
Mäklargården
850 000 kr
2 555 m² tomt

Drömmer du om att bygga ett nytt eget hus och få det nästan precis som du önskar? Här har du möjlighet att förverkliga din dröm; två tomter är till salu i populära Grevlunda backar, strax söder om byn Vitaby. Naturskönt och högt belägna i ett kuperat landskap och med vacker utsikt över dalgången och upp mot Bästelkille Backar. I horisonten, lite norrpå, kan också en glimt av havet förnimmas. Fina pilträd finns på tomten. Vacker natur har du runtom dig. Närmaste byn är Vitaby, dit är det knappa 2 km. God service finns i både St Olof och Kivik, ca 5-7 km. Inom det avståndet når du också havet och Vitemöllas kritvita sandstrand.

Marknadsvägen 2, Vitemölla - på höjden, Simrishamns kommun

Marknadsvägen 2

Villa
Vitemölla - på höjden, Simrishamns kommun
Mäklargården
4 500 000 kr
122 + 65 m²
4 rum
1 153 m² tomt

30-talsvillan ligger på övre kanten av ett av Österlens vackraste fiskelägen. Fin utsikt över Östersjön med milsvida sandstränder och över kuperat landskap med ängar och skogar - från soluppgång över havet till solnedgång bakom det böljande landskapet i väster. En komfortabel villa som passar såväl för fritid som året runt boende. Lummig trädgård på hörntomt omsluten av tallar och buskar och inhägnad med nät. Närmaste större ort med service är Kivik som bjuder skola, äldreboende, affärer, kaféer, restauranger mm och finns på bekvämt gångavstånd längs Tittutvägen vid strandkanten. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul!

Höstgatan 8, Simrislund, Simrishamns kommun

Höstgatan 8

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklargården
2 950 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
660 m² tomt

Ombonad, ljus och trevlig familjevilla i ett plan med källare. Öppen sällskapsyta med vardagsrum, matplats och nytt fint arbetskök i ett. Via matplatsen nås trädäck och insynsskyddad trädgård i söder/västerläge. Under senare år har även fönster, elcentral, garageport och gavlar bl a bytts. Allmän uppfräschning av ytskikten likaså. Källarens gillestuga och generösa sovrum passar fint för både ungdomshäng, övernattande gäster som för hemmakontor. Populärt och lugnt kvarter ett stenkast från Simrislundsskolan. En glimt av havet får du på köpet.

Bergstrands Väg 1B, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun

Bergstrands Väg 1B

Lägenhet
Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
Mäklargården
695 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 694 kr/mån
11 880 kr/m²

Ljus och trivsam tvåa, på tredje våningen, med fin utsikt! Smakfullt renoverad med fräscht helkaklat duschrum, ombonat kök med nyare luckor, ljusa, varma färger och fina trägolv. Mysig, inglasad balkong i härligt sydostläge; vilsam vy över föreningens välskötta grönytor och uteplatser. Stans centrum och hamnen är bara en skön promenad på en dryg kilometer bort. Stor välsorterad mataffär, apotek, sjukhus, skola/förskola och simhall finns på närmare håll.

  • Plus
  • Balkong
Lilla Rådmansgatan 2, Simrishamn - Centrum, Simrishamns kommun

Lilla Rådmansgatan 2

Övrigt
Simrishamn - Centrum, Simrishamns kommun
Mäklargården
14 500 000 kr

Vacker och välskött hyresfastighet i bra skick. Mitt i stadens kärna och bara ett stenkast från Stortorget. Samtidigt med lugnt läge i Gamla stan. Husets södergavel med bra skyltmöjligheter vetter mot torget och syns bra därifrån. Idag är fastigheten fullt uthyrd som kontor. I detaljplanen står att läsa att det i huvudsak ska vara bostadsändamål men även handel och hantverk kan godkännas på fastigheten.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 10