MOHV Lund

MOHV Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Parternas gränd 17, Fredslyckan, Lunds kommun

Parternas gränd 17

Lägenhet
Fredslyckan, Lunds kommun
MOHV Lund
1 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
3 764 kr/mån
35 444 kr/m²

Denna charmiga bostad sträcker sig över 45 kvadratmeter och erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö. Belägen i en av Parternas Gränds mest uppskattade föreningar, imponerar bostaden med sin välplanerade layout. Fullbordad så sent som 2014, upptar den en plats på tredje våningen med hissåtkomst, vilket gör den lättillgänglig och praktisk för vardagslivet.

  • Balkong
  • Hiss
Vävaregatan 12A, Väster, Lunds kommun

Vävaregatan 12A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
MOHV Lund
2 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
4 867 kr/mån
39 632 kr/m²

Ett stenkast från centralstationen, vackra Clemenstorget och nybyggda Sockerbruket, presenteras denna ljuvliga trerumslägenhet högst upp i huset. Lägenheten bjuder på boendekvalitet med bl.a. vackra originaldetaljer, fiskbensparkett, helkaklat badrum och underbar balkong i söder med fri parkutsikt. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Ernst Wigforss gata 25, Värpinge, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45

Ernst Wigforss gata 25

Lägenhet
Värpinge, Lunds kommun
MOHV Lund
1 950 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
3 833 kr/mån
29 545 kr/m²

Fin 2:a i markplan med uteplats i perfekt västerläge! Här bor du med närhet till Lund centrum, stora grönområden, shoppingcentret Nova och med goda bussförbindelser.

  • Plus
  • Uteplats
Trollsjövägen 69, Sjösidan, Lomma kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Trollsjövägen 69

Villa
Sjösidan, Lomma kommun
MOHV Lund
6 195 000 kr
165 m²
6 rum
275 m² tomt

Välkomna in i denna exklusiva 1,5-plansvilla med renoverad vindsvåning som passar både den lilla och stora familjen!

  • Plus
Flygelvägen 319, null, Lunds kommun

Flygelvägen 319

Lägenhet
Lunds kommun
MOHV Lund
2 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 127 kr/mån
35 695 kr/m²

En fin möjlighet att bli ny ägare till en av de mycket populära markplanstreorna med trädgård. Det är med stor entusiasm som vi förmedlar denna fina lägenhet på grönskande och populära Östra Torn. Letar ni efter en bostad med radhuskänsla, med en riktig trädgård och inte bara en täppa? Då gör ni klokt i att titta på denna fina renoverade lägenhet på Flygelvägen. Tomten är en av områdets större och läget på hörna gör att trädgården även sträcker sig runt huset, något som förhöjer huskänslan avsevärt. Lagom mycket att sköta med stort trädäck och mestadels gräsmatta. Läget inom föreningen är mycket bra. Med läge på hörna är placeringen privat och ni har endast grannar åt ena hållet. På framsidan finns en mindre stenlagd uteplats där ni kan njuta av morgon och förmiddagssol medan trädgården på baksidan ger er eftermiddag och kvällssol – precis som man vill ha det! Interiört är lägenheten genomgående renoverad och håller hög standard i såväl kök som badrum. Golv och ytskikt även dem i bra skick och här kan ni flytta rakt in och börja bo och trivas från första dagen. Området är populärt för sin grönska och sina lugna kvarter. Inom föreningens område finns flera lekplatser och grönområden precis bredvid. Lilla Coop finns på gångavstånd och någon kilometer längre bort finns välsorterade Ica Tuna. Både förskola och skola finns i området och nås utan att korsa någon bilväg. Ett stenkast bort stannar stadsbussen som tar dig till centrum på ca tio minuter. Vill du hellre cykla till stan går det lika fort. I området finns även Östra Torns 4H-gård som är mycket omtyckt. Både bredband och egen parkeringsplats ingår i avgiften. Välkomna att boka in er på visning!

  • Uteplats
Gilleskroken 3, Norra Fäladen, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gilleskroken 3

Radhus
Norra Fäladen, Lunds kommun
MOHV Lund
4 995 000 kr
128 + 84 m²
7 rum
204 m² tomt

Välkommen till detta påkostade och välbyggda radhus, som är en av områdets mest eftertraktade bostäder. Med ett byggår som sträcker sig tillbaka till 1969, omfamnar detta stenhus historik och kvalitet som få andra. Njut av generösa 128+84 kvadratmeter bostadsyta, där varje hörn är designat för komfort och funktion. Den praktiska källaren, komplett med dubbla ingångar, erbjuder en flexibilitet som passar alla livsstilar. Omgivningen är lika charmig som huset självt. Beläget i ett område känt för sitt lugn och sin bilfria, barnvänliga atmosfär, är det en plats där familjer trivs. Skola, dagis och lekplatser finns alla inom räckhåll, vilket ger en bekväm och trygg tillvaro. På entréplanet välkomnas du av sociala ytor som badar i naturligt ljus, ett rymligt kök och ett underbart uterum där du kan koppla av och njuta av varje ögonblick. Övervåningen bjuder på upp till fyra sovrum, ett helkaklat våtutrymme och gott om förvaring, medan den fräscha källaren erbjuder fyra användbara rum i olika storlekar, ett duschrum och dubbla ingångar som smidigt ansluter till både framsidan och trädgården. Uteområdet är inget mindre än en trädgårdsdröm. Den södervända, friköpta tomten på drygt 200 kvadratmeter är en lugn oas som är perfekt för avkoppling och umgänge. Här kan du njuta av privatlivet och stillheten, skyddad från insyn med välskötta grönområden precis utanför. Drömmer du om ett harmoniskt hem i en trygg och trivsam miljö? Då är det här din chans. Välkommen på visning för att uppleva detta fantastiska boende på nära håll!

  • Plus
  • Energieffektiv
Vipeholms allé 55, Vipeholm, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Vipeholms allé 55, Vipeholm, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms allé 55, Vipeholm, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms allé 55

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
MOHV Lund
3 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/4
6 896 kr/mån
43 901 kr/m²

Nybyggd bostad i lugna, gröna omgivningar nära Lunds centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jägaregatan 196, Nöbbelöv, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 14:00

Jägaregatan 196

Radhus
Nöbbelöv, Lunds kommun
MOHV Lund
1 900 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/1
2 891 kr/mån
30 159 kr/m²

Här på lugna Nöbbelöv i mycket stabila Brf Hubertus presenterar vi nu ett nätt litet radhus med egen trädgårdstäppa och trädäck. Väldisponerade kvadratmeter ger er en mycket funktionell tvårummare med rejält kök, rymligt sovrum och vardagsrum med utgång till trädgården. Utan granne ovanför och utan hus mitt emot på baksidan är läget verkligen lugnt. Området lät uppföras i mitten av 70-talet och föreningen har funnits sedan dess. Värt att nämna är att bostadsrättsföreningen totala skuld uppgår till endast drygt 12 miljoner (enligt årsredovisning 2022). Detta ger en låg belåningsgrad med 1100kr / kvm och inför 2024 förblev månadsavgiften orörd, vilket i dessa tider bör ses som ett tecken och bevis på en stabil ekonomi. Trädgården på baksidan vetter åt väster vilket ger er eftermiddagssol men solen tittar även fram från söder vilket gör att ni får många härliga soltimmar i trädgården. På kort promenadavstånd (ca 650m) ligger Gunnebos tågstation och i området avgår stadsbuss linje 3 som ni når på ca 30 sekunder! från dörren. Även E6/E20 nås lätt via Norra ringen och vidare västerut. Alldeles söder om Jägaregatan ligger Nöbbelövs Torg med bland annat ICA-butik, pizzeria och vårdcentral och BVC. - I avgiften ingår även egen parkeringsplats. Välkommen att möte våren och sommaren i detta trevliga radhus!

  • Plus
  • Uteplats
Bredgatan 18B, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Bredgatan 18B, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bredgatan 18B, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bredgatan 18B

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
3 200 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/5
4 100 kr/mån
74 419 kr/m²

- Stor privat terrass - Nu visar vi något där det något utslitna uttrycket ”en egen oas mitt i stan” verkligen kommer till sin rätt, och denna gång med ALL sin rätt. Bakom fasaden på Bredgatan, bara ett stenkast från Alla Helgona kyrkan, döljer sig en riktig pärla till bostad med en fantastisk tillhörande terrass. Värt att nämna är att vi befinner oss i gårdshuset, dvs helt skyddat från stadsmyllret men samtidigt med full access till det mesta av vad Lund har att erbjuda dig som värdesätter utbudet i innerstan. Precis som uttrycket ”en egen oas mitt i stan” ligger även uttrycket ”det bästa av två världar” nära till hands eftersom huset lät uppföras 2007/08. Detta gör att ni får de moderna bekvämligheterna såsom hiss från markplan, möjlighet till garageplats och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Detta samtidigt som ni bor mitt i de äldre delarna av centrum. Terrassen är tveklöst lägenhetens sanna trumfkort och under den varmare delen av året gör den att lägenheten ”växer” och nuvarande ägare har under många års tid tillbringat otaliga timmar här och njutit av lugnet. Storleken på terrassen gör att ni enkelt kan skapa olika ”rum i rummet” med matplats, solsäng & lounge men också plats för odling. Har du några år av studier framför dig bor du alltså mitt bland allt vad Lunds centrum har att erbjuda och Universitetet ligger bokstavligen runt knuten. Till Juridicum promenerar du på några minuter och till LTH och Ekonmicentrum är det ca 10-12 minuters gång och cyklar du kan du halvera tiden. Läget är alltså perfekt för dig som dels värdesätter lugnet men samtidigt vill kunna njuta av Lunds absoluta centrum. Välkomna att boka in er på visning av denna tvåa med absolut förstklassigt läge som inte lämnar något att önska.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ekvägen 53, null, Lunds kommun

Ekvägen 53

Villa
Lunds kommun
MOHV Lund
3 995 000 kr
140 m²
6 rum
550 m² tomt

På ett av Södra Sandbys mest eftertraktade områden ligger denna rymliga och väl underhållna villa med generösa sociala ytor och 5 bra sovrum. Här bland lugna bilfria gator på en tomt som får sol från morgon till kväll kan familjen trivas och må bra. Huset som byggdes 1974 har löpande underhållits och är i god standard med två renoverade badrum, fräscht kök, ett fantastiskt vardagsrum och inte mindre än 5 bra sovrum. Den insynsskyddade tomten om 550 kvadratmeter vetter mot solsäkert söderläge där merparten av ytan ligger på baksidan. Här finns även ett garage samt ett stort härligt trädäck i anknytning till huset som suddar ut gränsen mellan ute och inne under de varmare perioderna. Uppdaterat värmesystem till Luft/vatten skapar lägre energikostnader. Så ta chansen att bli den nya ägaren till detta perfekta familjehem!

Kung Oskars väg 9A, Centrum, Lunds kommun

Kung Oskars väg 9A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
2 995 000 kr
61,7 m²
2 rum
vån 2/4
4 253 kr/mån
48 541 kr/m²

Två höga trappor upp i prydlig 30-talsfastighet visar vi nu en förtjusande lägenhet som renoverats med känsla för att kombinera de gamla stilfulla detaljerna med nytt och modernt. De klassiska höga golvlisterna är kvar, liksom de gamla vackra innerdörrarna. I hall, vardagsrum och sovrum pryds taket av fina lamprosetter och i fönstret finns fönsterbänkarna i sten anno 1930. Samtliga ytskikt i bostaden är i bra skick och med nyrenoverat badrum (våtrumsintyg finns) med tvättmaskin och ett fräscht kök är detta en lägenhet att flytta rakt in i. Planlösningen är genomgående över våningsplanet vilket gör att ni får en fint flöde av ljus genom bostaden. Tack vare 30-talets praktiska tänk utgör mitten av lägenheten en rejäl och möblerbar halva som idag används som arbetsplats. Brf Nyhem är gammal förening som bildades 1931 i samband med uppförandet av huset. Gammal förening betyder ofta trygghet, låg skuldsättning och många utförda renoveringar, så även i Brf Nyhem. Här har man under åren genomfört stambyte av såväl avlopp- som vattenstammar, bytt tak, renoverat balkonger, fönster och för några år installerades nya lägenhetsdörrar. I föreningen finns två lokaler i botten som upplåts med hyresrätt och inbringar bra intäkter till föreningen. På innergården, som är riktigt grönskande sommartid, finns flertalet sittplatser och grill. I trapphusen finns balkonger som kan användas av medlemmarna. Läget är utmärkt med sina få minuters promenad till Lunds centralstation och snart även Spårvagnen vid Clemenstorget. Har ni några sköna studentår framför er är också läget väldigt fördelaktigt då ni på ca 5 minuter cyklar till Universitetet och Juridicum och ska ni vidare till LTH eller Ekonomicentrum behöver ni bara trampa 5 minuter till. - Avgiften inkluderar "allt" dvs, värme, vatten, tv, bredband & hushållsel Välkomna på visning!

  • Plus
Nöbbelövs torg 3, Nöbbelöv, Lunds kommun

Nöbbelövs torg 3

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
MOHV Lund
1 650 000 kr
32,4 m²
1 rum
vån 5/6
2 326 kr/mån
50 926 kr/m²

Nu finns det möjlighet att bli ägare till en mycket trivsam etta i de nybyggda och alltid lika populära husen vid Nöbbelövs Torg. En lägenhet där ni kan flytta rakt in utan att bekymra er för att renovera. Huset stod klart 2016 och det märks med sina fina materialval, stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt ljus & öppen planlösning. Den stora balkongen är ett stort plus och gör att lägenheten växer under den varmare delen av året. Bra förvaring i form av en rymlig klädkammare i hallen underlättar vardagen. Nöbbelöv ligger i den norra delen av stan med cykelavstånd till allt ni kan tänka er. Ni cyklar till LTH, Ekonomicentrum och övriga Universitetsområdet på ca 15 minuter. Till Gunnesbo Tågstation är det gångavstånd och utanför huset avgår stadsbuss nr 3 som tar er in till stan på 10 minuter. Till NOVA-områdets stora butiks- och serviceutbud ka ni också ta cykeln. Alldeles i närheten finns ICA butik, pizzeria mm. Nära till bra promenad och motionsspår. Bostadsrättsförening med låga avgifter och sund belåningsgrad borgar för en stabil och god investering. Låg månadsavgift som utöver värme, kallvatten och TV även inkluderar bredband! Välkomna att boka in er visning av en riktigt fin etta!

  • Balkong
  • Hiss
Norrängavägen 5B, Linero, Lunds kommun

Norrängavägen 5B

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
MOHV Lund
1 495 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/4
2 327 kr/mån
55 370 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna fina lägenhet som har ett stort helkaklat badrum med dusch, wc, kommod och egen tvättmaskin. Snyggt kök från Vedum med spis, ugn och diskmaskin. Stor balkong i anslutning till vardagsrummet i österläge. Här finns alla bekvämligheter man kan förvänta sig av en nyproducerad bostad. Dessutom närhet till lokal service och utmärkta kommunikationer! Kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Balkong
  • Hiss
Tunavägen 51B, Tuna, Lunds kommun

Tunavägen 51B

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
MOHV Lund
1 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/6
3 613 kr/mån
42 447 kr/m²

Denna moderna 2:a på markplan med hela två uteplatser erbjuder en bekväm och lyxig livsstil! Bostaden har en öppen planlösning, praktiska förvaringsutrymmen och ljusa ytskikt som skapar en inbjudande atmosfär. Välutrustat kök som öppnar upp mot det rymliga vardagsrummet med egen uteplats. Väl tilltaget sovrum med goda förvaringsutrymmen samt egen uteplats även här. Funktionellt och stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns alla bekvämligheter man kan förvänta sig av en nyproducerad bostad! Bostaden har en extra hög takhöjd vilket skapar en härlig rymd. Närhet till lokal service och utmärkta kommunikationer gör detta till ett idealiskt boende! Kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Karl XII gatan 8A, Centrum, Lunds kommun

Karl XII gatan 8A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
4 995 000 kr
95,1 m²
3 rum
vån 2/5
3 031 kr/mån
52 524 kr/m²

I ett av Lunds mest eftertraktade områden, bland Kungagatorna, finner du denna charmiga gaveltrea med bevarade originaldetaljer från 1928. Här återfinns välbevarad fiskbensparkett, takrosetter, djupa fönsternischer, höga socklar och spegeldörrar, kombinerat med ett stilrent renoverat kök från 2017 och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Väggarna och golven är enhetligt renoverade med ljusa färgval. Läget på gaveln skapar ett behagligt ljusflöde till de rymliga sällskapsytorna. Möjligheten till två stora sovrum eller en anslutande lyxig matsal intill vardagsrummet ger flexibilitet. Förvaringsmöjligheter inkluderar en inbyggd klädkammare, skafferi och rejäla förråd. En kort trappa ner i trapphuset har du tillgång till föreningens trevliga innergård. Hissen från markplan gör boendet bekvämt. Brf Karl XII i Lund, från 1928, har genomgått betydande renoveringar, samtidigt som månadsavgifterna hålls låga. Området erbjuder närhet till konditori, restauranger och små butiker samt bekvämligheter som Centralstationen, centrum och sjukhuset. Snart ute till försäljning!

  • Plus
  • Hiss
Filippavägen 4C, Sofiaparken, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Filippavägen 4C

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
MOHV Lund
1 795 000 kr
33,7 m²
1 rum
vån 4/4
2 952 kr/mån
53 264 kr/m²

På centralt läge vid den grönskande och lugna Sofiaparken presenteras denna stora och ljusa etta med balkong. Lägenheten erbjuder bl.a. ett rymligt allrum, bra förvaringsmöjligheter och nytt badrum som bekostas av föreningen. Bostaden ligger högst upp i huset med fri utsikt över området, helt utan insyn. Områdets popularitet beror mycket på närheten till centrum, Universitetet/LTH och sjukhuset samt rekreationsområdet St Hans backar. Även Victoriastadion med både gym och rackethall ligger i närområdet. Perfekt förstaboende eller övernattningslägenhet!

  • Plus
  • Balkong
Stralsundsvägen 94, Brunnshög, Lunds kommun

Stralsundsvägen 94

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
MOHV Lund
1 795 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 639 kr/mån
31 217 kr/m²

Modern genomgående tvåa med öppna sociala ytor, bra läge och mysig uteplats. Stilrena materialval, öppen kökslösning, badrum med tvättmöjligheter och bra förvaring. Trevligt och lugnt läge nära grönområden, ESS, MAX IV och Ideon!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Nöbbelövs torg 3, Nöbbelöv, Lunds kommun

Nöbbelövs torg 3

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
MOHV Lund
2 450 000 kr
69,4 m²
3 rum
vån 5/6
3 632 kr/mån
35 303 kr/m²

Mycket fin trea med låg avgift! På ett av husets tveklöst bästa lägen, på våning fem med balkong åt söder, väntar denna i synnerhet välplanerade trea på ny ägare. Huset lät uppföras 2016. Bostaden och dess material känns därför fortfarande högst aktuella och här kan ni flytta rak in och börja trivas redan från första dagen. Med en modern och nästa nybyggd lägenhet kommer många fördelar. Bland annat ges vi ett stort rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, ljus och luftig öppen planlösning och stora fönsterpartier. Lägenhetens planlösning bidrar verkligen till att bostaden känns rymlig och ljus. Den öppna lösningen och den fria utsikten gör att kvadratmeterna känns fler och att den är välplanerad tror vi att de flesta håller med om. I köket har nuvarande ägare låtit installera en exklusiv vinkyl, något som förutom sin funktion också bidrar till en förhöjd känsla vad gäller den materialla utrustningen. Låga avgifter, en sund belåningsgrad och det faktum att huset är nästan nytt utan underhållsbehov gör detta till ett tryggt köp. Att lägenheten dessutom ligger näst högst upp med söderläge är ytterligare plus. Området är grönt och lummigt med flertalet fina promenadstråk intill och med gångavstånd till Gunnesbo Tågstation är läget ypperligt! Utanför huset avgår stadsbuss nr 3 som tar er in till stan på 10 minuter och via cykelbanan kan ni trampa till Centralstationen och Lunds myllrande stadskärna men också till NOVA-områdets stora butiks- och serviceutbud. I närheten finns välsorterad ICA butik, pizzeria mm. I området finns flera förskolor som alla ligger inom promenadavstånd. Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 18