Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kampementsgatan 4, 4 tr, Gärdet, Stockholms kommun

Kampementsgatan 4, 4 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
7 195 000 kr
85,1 m²
3 rum
vån 4/8
4 626 kr/mån
84 548 kr/m²

Renoverad och välplanerad hörnlägenhet med stor inglasad balkong och 2 toaletter! Lägenheten bjuder på stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt en stor och härlig balkong. Lägenheten disponerar över två sovrum, ett fullt utrustat kök med gott om förvaring och arbetsutrymmen, ett renoverat badrum med tvättmaskin, en gäst-WC samt en stor och rymlig hall som bjuder på gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten ligger i en omtyckt och skuldfri bostadsrättsförening med betydande tillskott från uthyrning av lokaler! Brf Kampementet 2 är en välskött förening med en god ekonomi. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Kampementsgatan 4 finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss som stannar vid Värtavägen eller T-banestation Gärdet inom 2 minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av restauranger.

  • Balkong
  • Hiss
Danderydsgatan 28A, Östermalm, Stockholms kommun

Danderydsgatan 28A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
7 000 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
2 412 kr/mån
127 273 kr/m²

Varmt välkomna till Danderydsgatan 28A. I fastighet från 1903 med kvalitéer som kakelugn, balkong och en takhöjd på 3 meter. Lägenheten bjuder även på ett stort sovrum, kök, vardagsrum, helkalklat badrum samt en balkong i soligt läge. Väldisponerade ytor där det fina ljusinsläppet från fönster i två väderstreck är tongivande. Låg månadsavgift som inkluderar både kabel-TV och bredband. På bekvämt promenadavstånd nås såväl Stureplan som Östermalmstorg med dess breda utbud av restauranger och butiker. Väldigt goda kommunikationer med tunnelbana Tekniska Högskolan, Roslagsbanan och flertalet bussar intill fastigheten. För dig som uppskattar en grön lunga är det bara ett stenkast till fina Humlegården.

  • Balkong
Bigarråvägen 4, Ruddammen, Stockholms kommun

Bigarråvägen 4

Lägenhet
Ruddammen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
8 495 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/5
5 597 kr/mån
78 657 kr/m²

På Bigarråvägen 4 har ni nu möjlighet att förvärva denna fina fyra. I denna lägenhet får ni möjligheten att gå runt mellan det stora vardagsrummet med stort fönsterparti mot den härliga bergsknallen, de tre rymliga sovrummen som ligger i varsin del av lägenheten, det rymliga köket där ni med enkelhet rymmer hela familjen vid matplatsen och de två renoverade badrummen. Lägg förutom detta till att det finns gott om förvaring i lägenheten samt balkong med kvällssol och ni blir snabbt bekväma med tanken på att detta kan bli ert nästa boende. För er som uppskattar en grön lunga är det inte långt till intilliggande Hagaparken och Brunnsviken som bjuder på grönytor sommartid och bland annat en skridskobana vintertid. Även Lill-Jansskogen och Stora skuggan, som bjuder på fina motionsspår, finns på gångavstånd. För er som gillar stadens puls så är det inte heller långt till Odenplan med flertalet restauranger samt till Stureplan. I området finns förutom flera förskolor och lekplatser även Engelska Skolan Norr. Kommunikationer finns det gott om i form av busslinje direkt utanför porten samt tunnelbana station Tekniska Högskolan. Huset är dessutom handikappvänligt med stora hissar och öppna ytor. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Blanchegatan 18, Nedre Gärdet, Stockholms kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00

Blanchegatan 18

Lägenhet
Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
3 995 000 kr
43 m²
2 rum
2 927 kr/mån
92 907 kr/m²

Exklusiv 2:a i välskött förening med egen ingång och närhet till allt! Lägenhetens vardagsrum ligger i direkt anslutning till sovrummet och bjuder på ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Lägg därtill ett fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin, ett välplanerat och exklusivt kök med med bra förvaring och diskmaskin. Ett sovrum med glasvägg vilket ger en härlig känsla av ljus och rymd. En lägenhet utöver det vanliga med golvvärme i hela lägenheten, generös takhöjd om minst 2,70 meter och ett inbyggt Sonos system i vardagsrumstaket. Här får du ett boende i en välskött förening som har många av de stora renoveringarna bakom sig. Välkomna hit för att trivas i många år framöver! För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna samt Djurgården och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Blanchegatan 18 finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med bussar i närheten eller T-banestation Gärdet 200 meter ifrån. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av restauranger.

  • Plus
  • Hiss
Sehlstedtsgatan 3, Gärdet, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00

Sehlstedtsgatan 3

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
5 195 000 kr
65 m²
2.5 rum
3 834 kr/mån
79 923 kr/m²

2:a som passar utmärkt för såväl ett par som att bo själv i! Varmt välkomna till denna stilrent inredda tvåa attraktivt belägen i en grön och härlig oas bara några minuter från city. Ljusa luftiga ytor, stora fönster och möblerbar uteplats i soligt insynsskyddat läge gör det lätt att bara flytta in och trivas. Ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot ett fullt utrustat HTH-kök med moderna materialval skapar en social och trevlig atmosfär, perfekt för både middagar och lugna hemmakvällar. Sover gott gör du ostört i sovrummet. Fastigheten byggdes om och blev klar 2011 (blev efter renovering nominerad till årets Stockholms-byggnad)! Brf Tegeludden 11 är en välskött förening. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna samt Djurgården och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Sehlstedtsgatan 3 finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss 1 som stannar på Sehlstedtsgatan eller T-banestation Gärdet inom några minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten och Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av restauranger.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sandhamnsgatan 13, 6,5 tr, Gärdet, Stockholms kommun
Sandhamnsgatan 13, 6,5 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 13, 6,5 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 13, 6,5 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
3 595 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 6/7
3 258 kr/mån
97 162 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina lägenhet belägen i populära kvarter med den bästa kombinationen av naturens lugn och närheten till stadens heta puls. Här bor du i en smart planerad lägenhet där den stilrena andan genomsyrar hela bostaden. Läckert inredd med ett stort och rymligt kök där moderna materialval gör matlagningen till en fröjd. Genomgående fina parkettgolv, målade väggar, generöst badrum med golvvärme samt en balkong i västerläge med fin utsikt gör det enkelt att bara flytta in och trivas. Möjlig 2:a! Brf Oporto 1 är en välskött förening. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna samt Djurgården och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Sandhamnsgatan 13 finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss 1 och 72 som stannar utanför fastigheten eller T-banestation Gärdet inom några minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Karlaplan och gallerian Fältöversten som erbjuder all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av butiker och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6