ERA Enskede-Farsta kontoret

ERA Enskede-Farsta kontoret

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Cirkelvägen 6, Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Cirkelvägen 6

Lägenhet
Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
3 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3
6 622 kr/mån
48 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina insynsskyddade och mycket mysiga gavellägenhet på 70 kvm högst upp i funkisfastighet vid lugn återvändsgata. Med lägenhetens optimala planlösning, takhöjd och stora fönster längs väggarna skapas en härlig rymd. Att det dessutom finns fönster i tre väderstreck via vardagsrummets burspråk gör lägenheten både ljus och behaglig. Bostaden har också ett välplanerat kök i retrostil och fräscht helkaklat badrum med badkar samt ett fint härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp. Den trevliga balkongen i sydväst med gott om plats för utemöbler ger också många fina soltimmar. Perfekt för dig som gillar sköna soliga eftermiddagar. Du bor attraktivt i fastigheten med närhet till det mesta: centrum , tunnelbana, skogs och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Varmt välkomna

  • Plus
Sicklingsvägen 13, Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Sicklingsvägen 13

Lägenhet
Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
3 595 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1
3 848 kr/mån
52 868 kr/m²

Välkommen till denna stora ljusa och mycket mysiga och smakfulla gavellägenhet på 68 kvm i funkisfastighet. Här bor du på en trappa med utmärkt läge utan direktinsyn. Med lägenhetens trevliga planlösning, takhöjd och stora fönster längs väggarna skapas en härlig rymd. Att lägenheten dessutom har öppet mellan kök och vardagsrum ger en fin och social känsla. Den trevliga balkongen i väster ger många sköna soltimmar. Lägenheten har dessutom ett snyggt renoverat kök och fräscht renoverat badrum med plats för både dusch och tvättmaskin samt bra förvaring. Vidare finns två rymliga sovrum. Lägenheten har underhållits löpande. Se renoveringslista. Du bor attraktivt i fastigheten med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Föreningen är väldigt stabil med låg skuldsättning. Varmt välkomna

  • Plus
Lingvägen 93, Enskede  -  Gubbängen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Lingvägen 93

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
4 595 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2
4 590 kr/mån
52 816 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga, välplanerade lägenhet med härlig rymd och "funkiskänsla" i fastighet byggt 1951. Med vackra bevarade funkisdetaljer såsom parkettgolv, glasdörrar och fönsterbrädor i grön marmor ges bostaden sin unika karaktär. Lägenheten har också en öppen planlösning, högt till tak, 3 rymliga sovrum och ett fint ljus som flödar in från båda hållen. Vidare finns ett stort fint kök med plats för många, ett fräscht badrum och separat wc samt gott om förvaring Att lägenheten dessutom ligger på mellanplan med insynsskyddat läge och balkong i väster är en stor fördel. Här finns goda solchanser och gott om plats för utemöbler. Balkongen lämpar sig utmärkt för inglasning. Du bor attraktivt i fastigheten i en förening med mycket god ekonomi samt närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Cirkelvägen 24A, Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun
Cirkelvägen 24A, Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun, bild 2
Cirkelvägen 24A, Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun, bild 3

Cirkelvägen 24A

Lägenhet
Enskede -Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 150 000 kr
40 m²
2 rum
4 283 kr/mån
53 750 kr/m²

Varmt välkommen till detta supermysiga nybyggda boende från 2017 med toppenläge i Gubbängen. Denna fina gavellägenhet i funkishus med solig uteplats har ett lugnt privat läge på baksidan av huset. Magiskt att få sitta på den stora uteplatsen från morgon till kväll och blicka ut mot skog och innergård. Här finns gott om plats för utemöbler, stor matplats och grill. Tänk att få njuta av lugnet eller bara sitta där för att ta en god kopp kaffe. Här bjuds det på öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, ett härligt vardagsrum, ett bra sovrum med fint läge samt ett kök med stil och finess i en öppen planlösning mot vardagsrum. Dessutom ett stort fräscht badrum med plats för tvättmaskin. Hela bostaden genomsyras av ljus och rymd. Kliv in genom ytterdörren och möts av det fantastiska ljuset som flödar in från tre håll. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Du bor attraktivt i fastigheten, lugnt och tyst och i en förening med fin gemenskap. Dessutom närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Varmt välkomna.

  • Premium
Majrovägen 31, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Majrovägen 31

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 495 000 kr
2 rum
vån 3
3 829 kr/mån

Varmt välkommen till denna moderna supertrevliga bostad med ljus och öppen planlösning högst upp med ett ogenerat och lugnt läge mot skog och lummig innergård. Hiss finns. Denna fina drömbostad på 49 kvm erbjuder allt man kan önska sig. Fin rymd som ger ljuvligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Ett rymligt vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong med fritt och soligt västerläge samt plats för såväl sittgrupp som plantering. Tänk att få njuta av solen på den underbara och insynsskyddade balkongen en fin sommardag eller varför inte bara sitta ute och njuta av lugnet och ta en kopp kaffe. Önskar du öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, ett härligt vardagsrum, ett bra sovrum med fint läge samt ett kök med gott om plats för förvaring i fil mot vardagsrummet. Då har du kommit helt rätt. Dessutom ett stort fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Du bor attraktivt i fastigheten och i en förening med fin gemenskap och närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Stabil förening med god ekonomi. Välkommen till visning

  • Plus
  • Hiss
Victor Balcks väg 194, Enskede - Gubängen, Stockholms kommun

Victor Balcks väg 194

Lägenhet
Enskede - Gubängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
3 595 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1
6 007 kr/mån
52 868 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara moderna fastighet som erbjuder en bekväm och lyxig livsstil med hiss i Gubbängens vackra villa och radhusområde. Med fönster som vetter mot grönska och skog får du en lugn och avkopplande atmosfär i ditt hem. Dessutom bidrar så många fönster till ett ljust och fint ljusinsläpp. Bostaden har också en praktisk och yteffektiv planlösning som gör det lätt att röra sig runt och njuta av generösa ytor. Här kommer du att trivas. Barnvänligt område och gångavstånd till allt; Gubbängsfältet, lekplatser, skola, skog, natur, centrum, t-bana och mycket annat. Och inte minst, lätt med parkering. Varmt välkomna.

  • Plus
  • Hiss
Bordsvägen 31, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Bordsvägen 31

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3
4 026 kr/mån
46 204 kr/m²

Välkommen till en underbar funkisbostad högst upp med enormt ljusinsläpp och med ett mycket attraktivt läge i området och till en trevlig förening. Denna fina bostad med inbjudande och smart planlösning har ett lugnt insynsskyddat läge med fin utsikt mot lummig allmänning och gata med luft mellan husen. Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset. Köket med matplats för 4 personer ligger mot lugnt innergård och på balkongen har man sol eftermiddag till solnedgång. Här finns definitivt ett hem att älska. Vidare finns ett fräscht badrum med fönster, gedigen stavparkett i vardagsrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. På gården finns dessutom en mysig grillplats. Du bor i en trevlig förening med mycket god gemenskap och med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden - bland andra Majroskogen. Varmt välkomna! Varmt välkomna!

Cirkelvägen 12, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Cirkelvägen 12

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
ERA Enskede-Farsta kontoret
2 450 000 kr
61 m²
3 rum
6 746 kr/mån
40 164 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade gavellägenhet i lugn miljö med härlig trädäckad altan. Uteplatsen som är väl tilltagen ligger i perfekt söderläge och här finns gott om plats för utemöbler. Bostaden har dessutom en trevlig öppen planlösning, högt till tak och det mysiga burspråket i vardagsrummet ger en härlig känsla av rymd. Att det dessutom finns fönster i tre väderstreck gör lägenheten både ljus och behaglig. Du bor attraktivt i fastigheten vid lugn återvändsgata (ingen genomfartstrafik) och här har du närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Välkomna!

Visar alla 8