SkandiaMäklarna Huddinge

SkandiaMäklarna Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Förrådsvägen 40

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 395 000 kr
44 m²
2 rum
vån 6/6
4 001 kr/mån
54 432 kr/m²

Välkommen till denna eleganta och genomtänkta 2:a mitt i centrala Huddinge! Denna pärla, belägen nära Huddinge C, bjuder på en överväldigande atmosfär högst upp i huset. Med stora fönsterpartier som flödar med naturligt ljus, får både vardagsrum och kök en inbjudande och luftig känsla. Köket imponerar med sin moderna design och komplett utrustning med gråa snickerier. Steg ut från vardagsrummet till den generösa balkongen och njut av utsikten mot den grönskande innergården. Badrummet är rymligt och elegant, komplett med helkaklade väggar och snyggt grått klinkergolv. Sovrummet är smart placerat intill det sociala vardagsrummet och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter. Extra förvaring finns också i det rymliga vindsförrådet. För de morgonpigga finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara några minuters promenad bort, medan pendeln till city ligger bara 500 meter bort och tar er till centrum på endast 15 minuter. Huddinge centrum erbjuder allt från mataffärer och restauranger till butiker och gym. Omgivningen lockar med trevliga joggingstråk och Sörmlandsleden som passerar förbi sjön. Trehörningen är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde, och sjön Trehörningen ligger endast 5 minuters gångavstånd från lägenheten. Dessutom finns det gott om vinteraktiviteter, inklusive längdskidspår på Sörskogens el-belysta spår och utförsåkning på Flottsbro skidanläggning som nås med buss 714.

  • Balkong
  • Hiss
Stationsvägen 35, Centrala Stuvsta, Huddinge kommun

Stationsvägen 35

Lägenhet
Centrala Stuvsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/6
5 861 kr/mån
39 231 kr/m²

Välkommen till Stuvsta centrum och denna välutformade och charmiga 2:a med genomgående parkettgolv. Lägenheten präglas av en härlig ljus och fräsch atmosfär och erbjuder ett rymligt och öppet vardagsrum där det finns gott om plats för både soffgrupp och eventuell kontorshörna om så önskas. Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Det praktiska köket har en trevlig matplats och leder ut till en mysig liten balkong, perfekt för avkopplande stunder. Lägenheten är belägen i Stuvsta centrum, vilket innebär närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger och annan service. Med genomgående stilfullt parkettgolv och en smart planlösning är detta en trivsam bostad med både ljus och rymd. Varmt välkomna till ert nya hem!

  • Hiss
Finslipargränd 4, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Finslipargränd 4, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Finslipargränd 4, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Finslipargränd 4

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 6/6
3 913 kr/mån
49 896 kr/m²

-Centralt läge -Minimala boendekostnader -Hög standard utan renoveringsbehov -Stilfull och elegant interiör -Tillgång till föreningens takterrass Välkommen till denna mycket trevliga 2:a som passar perfekt för dig som vill ha närhet till det mesta. Det första vi möts av i lägenheten är en väl tilltagen hall med gott om förvaringsmöjligheter samt avhängning. Vidare in i lägenheten finner ni en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för trevliga middagar i större sällskap. Badrummet är helkaklat och utrustat med allt du behöver i form av duschhörna, WC, kommod, spotlights i taket samt ett spegelskåp. Balkongen med utsikt mot den mysiga innergården där man kan sitta i timmar och bara njuta av lugnet. Med det centrala läget finns alltid det mesta nära till hands. På kort gångavstånd nås såväl Huddinge centrum och pendeltåget som gym, restauranger, kaféer och Huddinges kanske bästa bageri. För den som vill utforska lite mer av Huddinge så finns det i kommunen totalt 7 naturreservat, slalombacke och mängder med smultronställen och badplatser. En bostad som bör upplevas på plats! Hjärtligt välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Domarvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Domarvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Domarvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Domarvägen 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
2 046 kr/mån
43 068 kr/m²

Välkommen till Domarvägen 2, där denna fantastiska tvåa väntar på sin nya ägare. Belägen i den eftertraktade föreningen Gräddhyllan, bjuder denna nyligen topprenoverade bostad på en oslagbar kombination av stil, ekonomi och läge. När du kliver in möts du av en genomgående modern atmosfär med välutformade ytskikt och tidlösa detaljer. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp mot en solig balkong i söderläge genom stora dubbeldörrar, vilket ger ett ljust och luftigt intryck. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater och bjuder in till kulinariska äventyr. Sovrummet är elegant inrett, och en stor garderob som ger goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är stambytt och håller hög standard, vilket ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Föreningen Gräddhyllan har länge varit en stabil och omtyckt gemenskap, och dess låga avgift inkluderar uppvärmning, vatten/avlopp, kabel-tv samt tre separata förråd. Detta skapar en ekonomisk trygghet för de boende. Det strategiska läget avskiljt på höjden bakom Huddinge Centrum erbjuder en lugn tillvaro samtidigt som pendeltåget bara är några minuters promenad bort, vilket ger en smidig och snabb förbindelse till stan på endast 12 minuter. Den vackra Sjödalsparken och det breda utbudet av butiker i Huddinge Centrum gör området komplett för bekvämt vardagsliv. I närområdet finns även det välrenommerade bageriet Spröd, där du kan avnjuta färskt bröd på morgonen eller unna dig delikatesser till fikat - allt inom bekvämt gångavstånd. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en oöverträffad kombination av stil, ekonomi och läge. Det finns mycket lite att vara bekymrad över när du väljer att kalla denna bostad för ditt hem. Välkommen till det perfekta paketet!

  • Premium
  • Balkong
Midgårdsvägen 11, Stuvsta, Huddinge kommun

Midgårdsvägen 11

Villa
Stuvsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 195 000 kr
68 + 68 m²
4 rum
1 332 m² tomt

Skapa din dröm med denna idylliska pärla i hjärtat av Stuvsta! Belägen på en fridfull återvändsgata och ett stenkast till Långsjön, här har du möjligheten att förverkliga ditt drömhem. Denna fantastiska egendom har varit i samma ägares trygga händer i över 50 år och denna potential är sällan tillgänglig i området - ett unikt tillfälle att skapa något extraordinärt. Här väntar en generös tomt där du kan skapa din egen oas, med gott om plats för trädgårdslek och avkoppling under öppen himmel. För dem som söker den urbana miljön nås Centralen på 30 minuter. Du har 15 min promenad till Stuvsta station sedan pendeltåg till Centralstation och vidare mot Odenplan och Solna. Längs Häradsvägen har du även bussförbindelser till Stuvsta station eller till Fruängen centrum för tunnelbanans röda linje. Huset i sig är smakfullt utformat och erbjuder en perfekt canvas för att forma ditt eget hem. Med kommunikationer inom bekvämt räckhåll och en gemytlig grannsämja, är detta det perfekta valet för hela familjen att trivas och växa tillsammans. Missa inte chansen att bli en del av denna sällsynta möjlighet att skapa din dröm i Stuvsta!

  • Uteplats
Castorvägen 3, Västra Solgård, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Castorvägen 3, Västra Solgård, Huddinge kommun, bild 2
Castorvägen 3, Västra Solgård, Huddinge kommun, bild 3

Castorvägen 3

Villa
Västra Solgård, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
6 750 000 kr
118 + 28 m²
5 rum
1 512 m² tomt

Denna underbara fastighet, med sina rötter från 1925, har genomgått en smakfull renovering som har bevarat dess ursprungliga charm med en modern touch. Huset är i toppskick och erbjuder en fantastisk milvid utsikt utan insyn, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet. Den generösa tomten är ett verkligt paradis med gräsytor, naturliga bergformationer och vackra planteringar i olika etapper. Det är som att ha din egen privata oas att utforska och njuta av. Med allt detta sagt är huset inflyttningsklart och har blivit omsorgsfullt renoverat för att bevara sin charm samtidigt som det erbjuder moderna bekvämligheter. Varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en atmosfär av inbjudande elegans. Det här är verkligen ett tillfälle att bo i en unik och vacker miljö, där du kan koppla av och trivas med familj och vänner. Missa inte chansen att uppleva det själv och njuta av den ombesörjda charmen som detta hem har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
Rådsvägen 5A, Centrala Huddinge/Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Rådsvägen 5A

Lägenhet
Centrala Huddinge/Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 645 000 kr
23,6 m²
1 rum
vån 1/3
1 122 kr/mån
69 703 kr/m²

Detta kan mycket väl vara det optimala boendet för dig som söker en kvadratsmart och fräsch 1:a till lägsta möjliga kostnad - med ett lugnt, men samtidigt centralt läge! Denna bostad erbjuder nämligen över ytterst välplanerade 24 kvm en praktiskt köksdel med arbetsbänk som även kan fungera som matplats, vidare finns ett rymligt allrum med platsbyggd sänglösning som inrymmer förvaring inunder sovplatsen, vilket lämnar gott om rum för soffa, skrivbord och tv-möbel. Vidare finns här ett helkaklat badrum och sist men inte minst en stor inglasad balkong. Här tillhör man den mycket populära föreningen Rådet som erbjuder en av Huddinges absolut lägsta avgifter samt en hög boendestandard och trivsam innergård. Härifrån är det nära till allt! - gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget, i området finns dessutom matbutik, pizzeria, kafé, simhall, gym och goda bussförbindelser. En bostad som bör upplevas på plats - hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Bergakungsvägen 18, Utsälje, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Bergakungsvägen 18, Utsälje, Huddinge kommun, bild 2
Bergakungsvägen 18, Utsälje, Huddinge kommun, bild 3

Bergakungsvägen 18

Lägenhet
Utsälje, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 850 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 2/4
4 492 kr/mån
43 529 kr/m²

Varmt välkomna till Bergakungsvägen 18, 2tr och denna mycket trivsamma bostad! Här bor ni på välplanerade kvadratmeter med en stor inglasad terrassbalkong om ca 20 kvm! Lägenheten inrymmer ett stort vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket och matplatsen samt en sovalkov. Därtill finns en gedigen hall med stor skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum i generös storlek. Bostaden präglas av ljus och luftig interiör med vitlaserat parkettgolv, vitmålade väggar och stora fönsterpartier som låter det naturliga ljuset att hitta in. Terrassbalkongen erbjuder förutom enastående ytor att inreda med möblemang såsom soffgrupp, matgrupp och solbäddar även ett utomordentligt läge i sydväst med sol till sen kväll. Bostaden tillhör den välrenommerade bostadsrättsföreningen Docenten som erbjuder ett skyddat läge i Snättringes villakvarter. På nära gångavstånd (ca. 500 meter) har man tillgång till bussar som tar er till Huddinge C/Fruängen på ca 10-15 minuter (hållplats Kallkärrsvägen) med vidare anslutningar till pendeltåg/tunnelbana. I närområdet finns Hemköp för vardagshandlingen samt Deli Italia. I föreningen finns tvättstugor, soprum, cykelrum, garage, föreningslokal (för ex. kalas), snickarboa, gym, bastu, övernattningslägenheter och pingisrum. I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel-tv via Comhem (basutbud), Bredband 250/100 och IP telefoni via Telenor. En bostad som upplevs bäst på plats! Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Långkärrsvägen 72, Huddinge - sjönära intill Trehörningen, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Långkärrsvägen 72, Huddinge - sjönära intill Trehörningen, Huddinge kommun, bild 2
Långkärrsvägen 72, Huddinge - sjönära intill Trehörningen, Huddinge kommun, bild 3

Långkärrsvägen 72

Villa
Huddinge - sjönära intill Trehörningen, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
8 495 000 kr
173 + 63 m²
6 rum
1 337 m² tomt

Stig in i ett boende där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en perfekt balans mellan funktionalitet och skönhet. Långkärrsvägen 72 hälsar dig varmt välkommen till ett öppet hus där varje aspekt av design och layout har skapats med omsorg och precision. Det första som möter dig är det generösa ljusinsläppet, som inte bara fyller varje hörn av huset med en naturlig lyster, utan även skapar en livlig och inbjudande atmosfär. De stora fönstren ger en fantastisk utsikt över omgivningarna och skapar en sömlös övergång mellan inomhus och utomhus. Den genomtänkta planlösningen har inga kompromisser. Varje rum är utformat för att maximera både utrymme och funktion. De öppna och luftiga sällskapsytorna skapar en perfekt plats för sociala sammankomster och familjemys. Köket är en kulinarisk dröm, utrustat med moderna apparater och eleganta detaljer. De stilrena och smakfulla materialvalen ger huset en tidlös estetik. Här har varje yta, från golv till tak, blivit noggrant utvald för att skapa en enhetlig och harmonisk helhet. Det är en bostad där form och funktion möts i en perfekt symbios. Trädgården är en förlängning av ditt nya hem. Den vackert anlagda trädgården erbjuder en privat och fridfull oas där du kan njuta av lugnet och skönheten i naturen. Välkommen till Långkärrsvägen 72 – där varje dag blir en upplevelse i stil, komfort och elegans. Detta är inte bara ett hus, det är en livsstil.

  • Premium
Förrådsvägen 14, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Förrådsvägen 14, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 14, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 14

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 195 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 2/6
3 135 kr/mån
51 647 kr/m²

Varmt välkommen till detta magiska 1,5-rum på 42,5 kvm, beläget på våning 2. När du kliver in möts du av en generös hall med vackert klinkergolv och smart förvaring i form av garderober och avhängningsmöjligheter - en perfekt inledning till din nya bostad. Vidare in i hemmet öppnar sig ett underbart allrum med en praktisk sovalkov, elegant avskiljd av vackra skjutdörrar. Här får du både flexibilitet och privatliv när du önskar det. Sovalkoven bjuder in till avkoppling med ett charmigt fönster som släpper in ett behagligt ljus. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, samt spisfläkt. Den öppna planlösningen skapar en härlig rymd och en social atmosfär där matlagning och umgänge smälter samman. Slå dig ner i vardagsrummet och känn hur hemmet blir en plats för gemenskap. Steg ut från allrummet och upplev soliga stunder på den underbara balkongen i sydost-läge – en perfekt plats för att njuta av många soltimmar i trevligt sällskap. Avsluta dagen med en stunds avkoppling i det rymliga och helkaklade badrummet, komplett med goda arbetsytor och en praktisk kombimaskin (tvätt/tork). Boendet har ett strategiskt läge med kort promenadavstånd till Huddinge Centrum, där du finner utmärkta kommunikationer och ett varierat serviceutbud med restauranger, butiker och gym. Goda kommunikationer gör pendeltåget till city på endast ca 15 minuter, perfekt för både arbetspendlaren och studenten. Nära till Södertörn högskola, polishögskolan och Huddinge universitetssjukhus. Detta är inte bara en bostad, det är ett hem där trivsel står i fokus. Välkommen att uppleva magin själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vågsättravägen 14D, Centrala Stuvsta, Huddinge kommun
  • Borttagen före visning
Vågsättravägen 14D, Centrala Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Vågsättravägen 14D, Centrala Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Vågsättravägen 14D

Lägenhet
Centrala Stuvsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
4 695 000 kr
119 m²
4 rum
vån 2/3
7 645 kr/mån
39 454 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Edsvägen 5, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Edsvägen 5

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 995 000 kr
61,3 m²
2 rum
vån 3
4 458 kr/mån
32 545 kr/m²

Nu ges möjligheten till en riktigt trevlig lägenhet med centrumnära läge i Huddinge. Lägenheten tillhör en stabil förening, förvaltad av HSB som genom åren genomfört en rad stora renoveringar och stoltserar idag med hög standard. Bostaden erbjuder genomgående fräscha ytskikt och smart planering, med utrymme för tillbyggnad av sovalkov tack vare vardagsrummets utformning. Badrummet är stambytt och renoverat sedan tidigare och därmed är det bara att flytta in här. I avgiften ingår kostnad för uppvärmning, vatten, TV samt ett rymligt förråd. Inom föreningen finns bl.a. 2 tvättstugor, övernattningsrum, gemensamhetslokal och flera ytor att slå sig ned på utomhus. Huddinge centrum nås på ett fåtal minuters promenad, varvid ett brett utbud av service och butiker finns att tillgå. Härifrån nås pendeltåget som tar er in till stan på en kvart. Välkommen hem!

Vikingavägen 19, Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Vikingavägen 19

Lägenhet
Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1
4 107 kr/mån
41 027 kr/m²

Nu finns en av Brf kvarnbergets välplanerade 3:or till salu! Bostaden är i genomgående renoverat skick. Bra ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck. Via det stilrent renoverade köket når man bostadens inglasade balkong i härligt söderläge. Två rymliga sovrum med avhängningsmöjligheter i flera inbyggda garderober, stambytt badrum med bl.a tvättmaskin samt ett rymligt vardagsrum. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Här är man boende i Brf kvarnberget som sedan länge är förknippad med en stabil och god ekonomi för sina medlemmar (https://www.hsb.se/sodertorn/brf/kvarnberget/). I månadsavgiften på 3911kr ingår värme, vatten, internet & kabel-TV. Här har man även nyttjanderätt till ett separat förråd samt till föreningens gemensamma utrymmen. På bara någon minut når man Kvarnbergsplan med en större busshållplats (härifrån kan man ta buss 710, 744, 742 och 705), ICA kvarnen, skönhets-/frisersalong och pizzeria. Det är också gångavstånd till Huddinge centrum som har ett stort utbud av affärer, restauranger, banker, kafeér, sportbarer, busstation och pendeltågsstation. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kilvägen 14, Segeltorp, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Kilvägen 14

Villa
Segeltorp, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
6 975 000 kr
131 m²
4 rum
852 m² tomt

På lugn och barnvänlig gata i populärt kvarter finner vi denna gedigna och hemtrevliga tegelvilla i ett plan som nu är till salu. Huset är genomgående väl omhändertaget och har allt man kan önska sig. Vi finner bland annat en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för såväl större soffgrupp som matgrupp. Stora fönsterpartier som skapat ett fantastiskt ljusinsläpp och här finns även anslutning till ett underbart inglasat uterum för trevligt umgänge. I huset finns även tre bra sovrum men det finns också möjlighet till ett fjärde sovrum om behov finns. Stort badrum med dusch och mysig bastu men även separat WC i anslutning till entrén. Goda förvaringsmöjligheter genom såväl förråd i huset och ute i trädgården samt uppe på vinden. Garage men även mycket goda parkeringsytor av såväl bil som husbil om så önskas. Lättskött och fin trädgårdstomt med soligt läge och plana gräsytor för lek och bus. Närhet till såväl förskola, skola som till Kungens kurva men likväl till sjö, hästhagar och naturreservat. Valen är många. Ett eftertraktat hem att trivas i som bör ses. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Lackerargränd 11, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Lackerargränd 11, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Lackerargränd 11, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Lackerargränd 11

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
3 250 000 kr
68 m²
3 rum
vån 6/6
4 943 kr/mån
47 794 kr/m²

Denna rymliga bostad på 68 kvadratmeter högst upp i huset med balkong mot innergården är en fullständig dröm med alla bekvämligheter du kan önska dig. Från generös förvaring till en perfekt planlösning, varje detalj är noggrant utformad för att skapa ett trivsamt och funktionellt hem. Här möts du av ett stort och ljust vardagsrum som ger en välkomnande atmosfär. Lägenheten har två väl tilltagna sovrum och ett smakfullt badrum, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och vila. Den höga standarden genomsyrar varje hörn av bostaden, och köket är både stilrent och funktionellt med gott om plats och smart förvaring. Naturligt ljus strömmar in från de stora fönsterna vilket ger en härlig atmosfär i hela hemmet. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus i varje rum, med möjlighet att njuta av solen på den stora balkongen som vetter ut mot den mysiga innergård. Boendet har ett centralt läge som gör din vardag bekväm och smidig. Morgonpromenader till Stenugnsbageriet Spröd tar endast cirka 5 minuter, där du kan njuta av nyrostat kaffe och färskt bröd för en fantastisk start på dagen. En separat förråd ingår också, vilket underlättar organiseringen av ditt bohag. Med endast 7 minuters promenad når du Huddinge station, vilket ger dig snabb och enkel tillgång till pendeltågstrafikens huvudlinjer. På 14 minuter kan du vara i Södermalm eller fortsätta in till Stockholm City. Huddinge station tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter, och Huddinge centrum erbjuder alla bekvämligheter inom räckhåll. För de som älskar shopping finns Kungens kurva inom en 15 minuters bilresa, med Kungens kurva shoppingcenter som erbjuder imponerande 25 000 kvadratmeter av shoppingnöjen, inklusive Ikea, mode, sportbutiker, elektronikaffärer och matbutiker. Denna bostad ger också närhet till vacker natur och sjön Trehörningen, samt flera förskolor som passar perfekt för de små. Ett hem som verkligen har allt. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av detta drömboende och upplev själv allt det har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogskärrsvägen 2M, Huddinge - Högmora, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 16:15
Skogskärrsvägen 2M, Huddinge - Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Skogskärrsvägen 2M, Huddinge - Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Skogskärrsvägen 2M

Lägenhet
Huddinge - Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 495 000 kr
42 m²
2 rum
2 792 kr/mån
59 405 kr/m²

Denna moderna bostad är en perfekt balans mellan funktionalitet och hemtrevnad, och sträcker sig över 42 kvadratmeter med omsorgsfull planering. Den stora uteplatsen på baksidan, omfamnad av solens strålar och intill en vacker allmänning, skapar en avslappnad atmosfär för gemenskap och avkoppling. Dessutom erbjuds bekvämligheten av en egen parkeringsplats vid entrén med tillhörande laddstolpe för en smidig vardag. Interiört imponerar bostaden med stilfulla materialval och genomtänkta detaljer. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och ljus känsla. Entréplanet välkomnar till sociala stunder med en öppen planlösning mellan kök och matplats. Det moderna köket, komplett med Siemens-apparater, är både estetiskt tilltalande och smart planerat. Badrummet är helkaklat i granitkeramik och har en trivsam atmosfär med hotellkänsla. Dessutom finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare för extra bekvämlighet. Det ljusa övre planet rymmer två rum, där vardagsrummet får generöst med naturligt ljus och leder ut till den privata uteplatsen på baksidan. Här kan solen avnjutas från morgon till kväll, och utrymmet ger många möjligheter för olika möbleringsalternativ. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaring med en praktisk skjutdörrsgarderob. Upptäck charmen och trivseln själv genom att delta på visningen - Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Björnspinnarvägen 83, Myrängen, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Björnspinnarvägen 83, Myrängen, Huddinge kommun, bild 2
Björnspinnarvägen 83, Myrängen, Huddinge kommun, bild 3

Björnspinnarvägen 83

Lägenhet
Myrängen, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
4 795 000 kr
157 m²
6 rum
4 703 kr/mån
30 541 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Björnspinnarvägen 83 i Myrängen! Denna unika möjlighet att bli ägare till ett av områdets mest populära bostadsrättsradhus kommer sällan. Nu är din chans äntligen här att säkra ditt eget paradis. Denna bostad är inte bara rymlig, den är enastående välplanerad. Med 6 rum och kök, plus ett tillgängligt vindsutrymme, finns det gott om utrymme att växa och anpassa efter dina behov. Du hittar här inte mindre än 4-5 sovrum, vilket gör detta hem till den perfekta platsen för en stor familj eller för dem som uppskattar generös rymd. Köket är elegant utformat och funktionellt, och det finns två separata vardagsrum, vilket ger dig möjlighet att skapa olika avkopplingszoner för hela familjen. Tre badrum ger komfort och bekvämlighet, vilket är en sällsynt skatt i bostäder. Bostaden har även installerat en ny värmepanna från och med nu 1 februari 2024. Dessutom ingår ett garage i längan med laddstolpe i den överkomliga månadsavgiften, vilket inte bara skyddar din bil utan ger också extra utrymme för förvaring. Detta radhus har det bästa av båda världar: en fridfull och barnvänlig gata som skapar en trygg miljö för dina nära och kära. Dessutom tillhör du en välskött förening som erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive en bastu, festlokal, fotbollsplan, pingisrum och mycket mer. Här har du möjlighet att utöva dina intressen och njuta av sociala aktiviteter tillsammans med dina grannar. Sammanfattningsvis är Björnspinnarvägen 83 en exklusiv möjlighet att äga ett imponerande bostadsrättsradhus i hjärtat av Myrängen. Missa inte chansen att kalla detta enastående hem för ditt eget och uppleva all komfort och lyx det har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
Vistabergs allé 1C, Vistaberg, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Vistabergs allé 1C, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 2
Vistabergs allé 1C, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 3

Vistabergs allé 1C

Lägenhet
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
3 750 000 kr
102,6 m²
4 rum
5 465 kr/mån
36 550 kr/m²

Upptäck ert nya hem i hjärtat av det mest eftertraktade och barnvänliga områdena i Huddinge, Vistaberg! Välkommen till denna välplanerade 4:a som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, komfort och familjevänlig atmosfär. Beläget i ett av de mest omtyckta områdena, är denna lägenhet en oas för familjer som söker en trygg och social tillvaro. Med tre rymliga sovrum är det gott om plats för hela familjen att trivas. De sociala ytorna är omsorgsfullt utformade för att passa både umgänge och avkoppling, och den stora terrassen erbjuder en perfekt plats för grillkvällar och soliga eftermiddagar. Förutom den generösa terrassen erbjuder bostaden också utomhusmiljöer som är idealiska för lek och rekreation. Barnens lekpark finns inom bekvämt avstånd, vilket gör det till en plats där barnen kan utforska och leka fritt medan föräldrarna känner sig trygga. Det bästa av allt är närheten till naturen samt skolor och förskolor. Med grönområden och naturreservat runt hörnet får du en frisk dos av utomhusaktiviteter och äventyr med familjen. Samtidigt är närheten till skolor och förskolor ett stort plus för familjer med små barn, vilket gör vardagslogistiken smidigare än någonsin. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo i detta underbara hem.

  • Premium
  • Uteplats
Bergsvägen 13, Segeltorp huddinge, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:15

Bergsvägen 13

Radhus
Segeltorp huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 395 000 kr
167 + 15 m²
6 rum
196 m² tomt

Detta charmiga och rymliga gavelradhus om 182 kvm (167 boa, 15 bia) är en sann pärla som erbjuder både komfort och funktion. Optimalt belägen nära till kommunikation, grönområden och vackra promenadstråk längs Långsjön, är detta ett perfekt hem för den naturälskande familjen. Uteplatsen och tomten omgärdas av grönskande häck samt de anrika ekarna som bäddar in huset under de varma sommarhalvåret. Här har du gott om sol som når fram genom de grönskande träden, perfekt med lite skugga under de varmaste sommardagarna. Du har fri vy utan insyn under grillkvällarna och sommarhänget! Sett till kommunikation så har du gångavstånd till tunnelbanans röda linje (Fruängen) samt buss 173 till Älvsjö eller Stuvsta för pendeltåg mot city, Odenplan, Arlanda m.m. Det finns flertalet lekplatser i området, samfällighetens egna lekplats ligger inbäddat bland husen. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär och generösa utrymmen. Här finns fyra sovrum som ger hela familjen gott om plats att växa och trivas. Den lugna belägenheten längst ner på gatan gör att du kan njuta av ro och frid, omgiven av den pittoreska villaidyllen. Uteplatsen är idealisk för att koppla av och njuta av solnedgången efter en lång dag. Tomten erbjuder möjligheter för både lek och avkoppling för hela familjen. Med allt detta och mer därtill är detta en bostad som du inte vill missa. Välkommen till Bergsvägen 13 och Albackens anläggningssamfällighet!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Runvägen 5, vån 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Runvägen 5, vån 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 595 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
4 816 kr/mån
37 609 kr/m²

Välkommen till denna optimala trea, vars charm är oemotståndlig. Smakfullt renoverad med fokus på detaljer och kvalitet, erbjuder denna bostad en känsla av stil och elegans. Den gedigna finishen genomsyrar varje rum och skapar en atmosfär av modern lyx. Belägen i ett eftertraktat område, omgivet av grönska och lugn, är detta hem en oas av harmoni. En mysig balkong bjuder in till avkoppling och njutning av vackra solnedgångar. Det trivsamma grannskapet ger en känsla av gemenskap och trygghet. Med närhet till kommunikation är det enkelt att ta sig till stadens puls samtidigt som du har det fridfulla villakvarteret som granne. Här kan du njuta av det bästa av båda världar, en lugn tillflyktsort med bekvämt avstånd till allt du behöver. Välkommen hem till den perfekta kombinationen av stil, bekvämlighet och charm.

  • Balkong
Rosenhillsvägen 1A, Rosenhill, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:30
Rosenhillsvägen 1A, Rosenhill, Huddinge kommun, bild 2
Rosenhillsvägen 1A, Rosenhill, Huddinge kommun, bild 3

Rosenhillsvägen 1A

Villa
Rosenhill, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 695 000 kr
99 + 21 m²
4 rum
1 115 m² tomt

Varmt välkomna till Rosenhillsvägen 1A och denna mycket vackra bostad från 1929. Huset finner ni på hörntomt, centralt belägen med Huddinge centrum på cykelavstånd och därmed alltid praktisk närhet till service och kommunikationer. Likväl finns förskola och välrenommerad skola på nära gångavstånd i området. Huset i sig har genomgått flera stora renoveringar under senare år, men med den tidstypiska stilen i åtanke. Resultatet är idag ett välmående hus med en hög grad av charm och estetik som kombineras med dagens moderna formspråk och komfort. Bostaden inrymmer på entréplan nyrenoverade kök och badrum, båda i smakfull och genomtänkt stil. Vidare finns här en tvättstuga samt goda sociala ytor i form av matsal, vardagsrum och läshörna i en mysig nisch. Varje rum flyter på ett naturligt sätt ihop med det intill och flera vackra attribut erbjuds i form av snickerier, kamin och kakelugn. Från entréplanet nås den stora trädäckade altanen som ansluter mot trädgården och gäststugan. På övervåningen finner ni två generösa sovrum med utmärkt planerade ytor som tillåter alla kvadratmeter att nyttjas optimalt under snedtaket och ett gott ljusinsläpp över hela våningsplanet. Därtill finns en mindre wc och en balkong från ett utav sovrummen. Tomten som omgärdar huset erbjuder en lummig lund med fruktträd som årligen ger en rejäl skörd. Utöver det finns en stor gräsmatta för spring och lek, med träd som skyddar och omgärdar trädgården samt rabatter och pallkragar att plantera i. Denna stora lummiga baksidan är skyddad mot insyn eller angränsande granntomt. Invid huset ligger den trädäckade altanen, som ansluter likt en brygga huset, trädgården och gäststugan. En utmärkt plats för hela familjen att spendera soliga dagar såväl som de ljumna sommarkvällarna. Bilarna står tryggt i garage samt på uppfarten. Området erhåller en generös byggrätt och således finns goda förutsättningar för utbyggnation om så önskas. Sammanfattningsvis ett centrumnära boende fyllt med vackra attribut och sociala ytor, såväl invändigt som utvändigt. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Trollskogsvägen 64, null, Huddinge kommun

Trollskogsvägen 64

Villa
Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
6 895 000 kr
157 m²
5 rum
653 m² tomt

Varmt välkomna till Trollskogsvägen 64 och detta mycket trivsamma hus från 2009. Huset är uppfört av hus tillverkaren Småa, samtidigt som området växte fram för drygt 10 år sedan. Idag finner ni här ett uppskattat kvarter med en blandning av radhus, villor, kedjehus samt ett fåtal flerfamiljshus. Området omgärdas av naturområde, vilket sträcker sig hela vägen in till tomtgränsen mot Trollskogsvägen 64. Utöver naturstråk och strövområden finns skola och förskola i området, samt bussförbindelser som tar er till Huddinge centrum, varvid pendeltåget avgår mot Sthlm C (restid ca. 16 min). Huset inrymmer 157 kvm över 3 våningsplan och presenteras som följande: Vid entréplan nås en rejäl hall med badrum och tvättstuga direkt på vänsterhanden, lite längre in finner ni ett praktiskt förvaringsutrymme som trär in under trappan mot mellanplanet. Därutöver finns här ett smakfullt kök med matplats, samt halvöppning mot det stora vardagsrummet intill. Vardagsrummet öppnar upp med en utökad takhöjd, stora fönsterpartier som blickar ut mot skogsområdet intill. Altanen som ansluter mot huset har ett skyddat läge med skogen som en magnifik kuliss. Här är det direkt söderläge och därmed många soltimmar, vilket kan skärmas av med elektronisk markis för den som föredrar skugga. En trappa upp nås 3st rejäla sovrum, en stor walk-in-closet, ytterligare ett fräsch badrum samt en kontorsplats invid trappan. Övervåningen är husets kanske mest uppskattade plats, där vi finner ytterligare ett stort sovrum med takterrasser på vardera sida (totalt ca 40kvm). Här går det att följa solens alla timmar med en enastående vy över området som sträcker sig långt mot horisonten. Bilarna står tryggt parkerade i friliggande garage invid huset, samt vid uppfart. Sammanfattningsvis ett helt unikt boende, utan renoveringsbehov och med ett oslagbart läge. Välkommen hem!

  • Plus
Domarstigen 46, Bårsta, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår

Domarstigen 46

Radhus
Bårsta, Södertälje kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 695 000 kr
139 m²
6 rum
183 m² tomt

Varmt välkomna till Domarstigen 46! Nu saluförs detta friköpta radhus i två plan om 139kvm. Huset är genomgående välplanerat med totalt 4 sovrum, varav 3st på övre plan. Därtill finns här stora sociala ytor, praktiskt kök, badrum och wc samt separat tvättstuga. Bilarna står tryggt i garage eller under carport invid huset. Baksidan erbjuder ett soligt och stilla läge med trädäckad altan. Förvaring finns det gott om med flera garderober, kapprum och ett stort förråd. Huset har ägts av samma familj sedan det stod färdigt 1968, och har omsorgsfullt omhändertagits genom åren men med de tidstypiska detaljerna bevarade. Här bor man i populärt villa-/radhuskvarter i Bårsta på lugn gata utan genomfartstrafik. Förskolor och skola finns på gångavstånd från huset, och med goda bussförbindelser tar man sig alltid snabbt och smidigt till Södertälje C och pendeltåget. Allra bäst upplevs denna bostad på plats - varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Småbrukets backe 10, null, Huddinge kommun

Småbrukets backe 10

Lägenhet
Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
2 843 kr/mån
36 273 kr/m²

När du kliver in i hallen möts du av en yta med goda avhängningsmöjligheter och plats att sparka av skorna. Det väl tilltagna sovrummet är en lugn reträtt där du kan koppla av och återhämta dig. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgruppen och underhållningssystemet, vilket gör det till den perfekta platsen att koppla av eller bjuda in vänner och familj till. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket bidrar till en härlig känsla. Den öppna planlösningen mot köket gör att man aldrig går miste om de sociala sammanhangen. Köket har rikligt med förvaring och goda arbetsytor, perfekt för den passionerade kocken eller för en snabb frukost innan dagens äventyr. I direkt anslutning till köket ligger den härliga balkongen, perfekt att avnjuta under sommartid. Det helkaklade, stilrena och praktiska badrummet är utformat med omsorg, med moderna bekvämligheter och eleganta detaljer. Inom promenadavstånd har du Södertörns högskola, Karolinska institutet, Huddinge sjukhus och pendeltåg. Vid den nyrenoverade pendeltågsstationen finns ett gott utbud av service och restauranger, bl.a. Espresso House och Burger King. Intill stationen finns ICA Maxi, Lidl samt gymmet Medfit. Flera förskolor och skolor finns i närheten. Du har även nära till Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Det är dags att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet!

  • Balkong
  • Hiss
Brf Brevvågen 9 - Nyproducerade parhus i toppskick!, Vistaberg, Huddinge kommun
  • 5 lediga bostäder

Brf Brevvågen 9 - Nyproducerade parhus i toppskick!

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
fr. 2 795 000 kr
46-145 m²
3-7 rum
3 241 kr/mån

Nyproducerade parhus och minivillor i toppskick med genomtänkta planlösningar! Belägna på lugn adress med närheten till naturen i barnvänliga Vistaberg! Här möts ni av extremt genomtänkta och välplanerade bostäder med material och inredningsval i absolut toppklass! Kök från HTH, vitvaror från Siemens & Bosch, bänkskivor i kvartkomposit, inredning från Tapwell och Haven i badrummen är bara några av de påkostade materialen som erbjuds i detta unika boende! Bostäderna präglas av en generös takhöjd och ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Parhusen erbjuder en takhöjd på 2,7m på entréplan samt 4m med öppet upp till nock på övre planet vilket ger en underbart känsla av rymd! Mycket goda sociala och öppna ytor samt väl tilltagna terrasser. Genomgående vattenburen golvvärme samt badrum på båda planen i parhusen. 2 p-platser till samtliga parhus med möjlighet att installera laddbox. Här bor ni med närhet till naturen, förskolor och skolor samt med närhet till Huddinge C med pendeltåg och bussar. I listan nedan ser ni vilka hus som är tillgängliga. De bostäder som inte har en angiven status är fortfarande tillgängliga, de bostäder som står som till salu har egen unik annons som ni kan klicka er vidare till för att läsa mer och se fler bilder, planritningar samt visningstider. Mer info hittar ni även på projektets hemsida som är länkat till under knappen "DOKUMENT".

  • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 34