SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gällerstagränd 5, Ormkärr, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Gällerstagränd 5

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 950 000 kr
75,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 833 kr/mån
25 828 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga fyrarummare belägen på populära Gällerstagränd 5. Lägenheten erbjuder kök med matplats invid fönster, tre rymliga sovrum samt ett stort vardagsrum som både rymmer soffgrupp och matplats. Perfekt för den som gillar att avnjuta trevliga middagar med familj eller en större skara vänner. Stora fönsterpartier som skapar en rymlig känsla och balkong mot grönska med plats för ca 2-3 personer. Helkaklat badrum och separat wc perfekt anpassat för barnfamiljen. God förvaring med både klädkammare och garderober som kompletteras av matkällaren och källarförrådet. Smart planlösning och härliga ytor samt ett eftertraktat läge. Här har du din perfekta renoveringschans. Bra förening som är skuldfri (enl. årsredovisning) och består av 428 lägenheter. Här behöver du inte oroa dig för ekonomin. Trevliga grannar och god gemenskap. Föreningen har egen bastu och gym. Närhet till skola, förskola och till Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och utegym samt långsjön med badplats, café och volleybollplan. Här kan du också vinterbada eller åka skridskor under vinterhalvåret. Promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm central på knappa 25 minuter. I Centrum återfinns även bland annat gym, restauranger, matbutik, konditori och all service som behövs. Du har även goda kommunikationer med busslinje 143 som trafikerar sträckan Älvsjö - Hagsätra - Högdalen & Hökarängen, samt närhet till pendeltåg vid Stuvsta. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Svärdlångsvägen 5, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Svärdlångsvägen 5

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
7 195 000 kr
94,7 m²
4 rum
7 063 kr/mån
75 977 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende med radhuskänsla i Årsta. Det är en unik möjlighet för er som längtar efter hus och vill bo nära natur, men inte vill lämna storstaden. Här har ni Storängsparken som närmaste granne och nära till Årstaskogens naturreservat med möjlighet till skogspromenader, utegym och bad. Dessutom goda kommunikationer med två minuter till busshållplats och fem minuter till Årstaberg station. Vill ni känna stadspulsen på Södermalm räcker det att traska över Årstabron. Det här är boendet för er som vill ha ett socialt liv med guldkant. På nedervåningen ger den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum maximalt med social yta. Från vardagsrummet når ni den fantastiska uteplatsen. Bjud in till en härlig grillkväll eller njut av lugnet för er själva. En trappa upp finns de rymliga sovrummen när kvällen börjar lida mot sitt slut. Boendet möjliggör också ett praktiskt liv med extra utrymme. Badrum på båda våningarna uppskattas av hela familjen. Ni har ett stort uppvärmt förråd precis i anslutning till uteplatsen som kan användas som verkstad för hemmaprojekt och cykelmek. Dessutom finns en rymlig vind för optimal förvaring. Till detta ingår parkeringsplats med eluttag i avgiften. Föreningen erbjuder unika möjligheter med bastu, uteplats med kvällssol och ett stort allrum för middagar, fest, lek eller pingis. Kostnaderna i föreningen hålls nere genom gemensamt underhåll och förvaltning av fastigheten. Välkommen till Svärdlångsvägen 5. Välkommen hem.

  • Plus
  • Uteplats
Långåkersvägen 86, Stureby, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30

Långåkersvägen 86

Radhus
Stureby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
7 395 000 kr
133 + 20 m²
5 rum
230 m² tomt

Välkommen hem till Långåkersvägen 86 i Stureby. Ett välplanerat radhus, i bra skick och perfekt läge i Stureby med promenadavstånd till tunnelbanan. Detta charmiga hem sträcker sig över tre våningsplan och bär på arvet från 60-talets klassiska design. Här möts du av detaljer som erbjuder elegans och tidlösa stil. På baksidan av huset avslöjar sig en gömd pärla; en lummig trädgårdsoas med en fantastisk altan och en plan gräsmatta. Boendet är inte bara vackert utan även praktiskt beläget. Här kan du njuta av en fridfull tillvaro med bekvämligheten av att ha allt inom räckhåll. Barnfamiljer kommer att uppskatta närheten till skolor och förskolor, medan idrottsentusiaster har bekvämt avstånd till idrottsplatser för träning och tävlingar. För de som älskar god mat och mysiga stunder finns ett rikt utbud av restauranger, butiker och caféer att utforska, allt inom bekvämt gångavstånd. På mellanplanet har du bostadens alla sociala ytor. Ett stort rymligt kök för hela familjen med direkt anslutning till altan och trädgård. Även bostadens rymliga vardagsrum med trevliga utsikt och braskamin finner ni på detta plan för att samla hela familjen, här kan ni njuta av gemenskapen som detta utrymme främjar. Det centrala köket och vardagsrummet är hjärtat av detta hem. Den öppna planlösningen mellan dessa utrymmen skapar en social atmosfär där familjen kan samlas och dela stunder tillsammans. Du kan enkelt hålla koll på familjen medan du lagar mat och samtidigt njuta av gemenskapen som detta utrymme främjar. Välkommen till Långåkersvägen 86. Välkommen hem.

  • Plus
  • Uteplats
Rämensvägen 2, Årsta, Stockholms kommun

Rämensvägen 2

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 195 000 kr
56,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 504 kr/mån
56 549 kr/m²

Välkommen till denna underbara trerummare på den underbara adressen Rämensvägen! Här bor du centralt i Årsta med närhet till Årsta torg och kommunikation. Lägenheten disponeras idag som 3 rok med gedigna rum för att alla ska trivas! När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en hall med gott om förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finns köket med delar av det vackert original! Vardagsrum med klassiska Årstaparkett och utgång till balkong med härlig kvällssol mot den lummiga innergården. Sovrum med fantastiskt trägolv och garderober samt insynsskyddat fönster. Stambytt badrum med badkar och fönster. Välskött och stabil förening i stambytta fastigheter. Låg belåning 3037 kr/kvm enligt senaste årsredovisningen. En månadskostnad där tv och bredband via fiber är inkluderat. På bara några minuters promenad är du nere vid mysiga Årstaviken, med trevliga promenadstråk. Det finns goda kommunikationer i området, med närhet till Tvärbana (station Valla Torg), Buss 160 och 168 mot Gullmarsplan samt pendeltåg från Årstaberg och det går snabbt att ta sig ut på E4/E20 med bil. Här bor ni i en perfekt planerad trerummare med vackra gedigna originaldetaljer och ett fint läge! En stabil förening med bra ekonomi och närheten till Årsta Torg såväl som kommunikationer. Välkommen till Rämensvägen 2. Välkommen hem.

  • Balkong
Anna Sandströms gata 6, Fruängen, Stockholms kommun

Anna Sandströms gata 6

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 0/3
3 309 kr/mån
44 333 kr/m²

Denna fantastiska lägenhet erbjuder det bästa av två världar: ett bekvämt läge med närhet till Fruängens centrum och samtidigt en fridfull tillflyktsort mot en lugn, inhägnad innergård. Med en yteffektiv planlösning är varje kvadratmeter optimalt utnyttjad för din komfort och livsstil. Det stora och luftiga vardagsrummet är en central plats för avkoppling och socialt umgänge. Här finns gott om plats för en generös soffgrupp och matbord, perfekt för middagar med vänner eller mysiga kvällar hemma. Det praktiska köket är både charmigt och funktionellt med gott om förvaring i det bevarade originalköket. Här finns även plats för ett frukostbord där du kan njuta av morgonkaffet medan du planerar din dag. Sovrummet, beläget i anslutning till köket, erbjuder en lugn oas för god nattsömn. Här kan du dra dig tillbaka och koppla av efter en lång dag. Badrummet har stambytts år 2019 och erbjuder moderna bekvämligheter för din dagliga rutin. Brf Damhandsken är en stabil bostadsrättförening som bildades 1981 och består av 87 bostadsrätter och sex butik och lagerlokaler. Här bor du med bekväma kommunikationer i centrum, några minuter från lägenheten, via buss och tunnelbana samt ett brett utbud av faciliteter inklusive matbutiker, restauranger, caféer, bibliotek och vårdcentral, systembolag och gym vilket gör livet här bekvämt.

Olshammarsgatan 56, Ormkärr, Stockholms kommun

Olshammarsgatan 56

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 6/9
5 268 kr/mån
30 068 kr/m²

Välkommen till denna mycket bra planerade bostad om 3 rok på 73 kvm. Lägenheten erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Köket är rymligt med bra arbetsyta och förvaring med matplats för 6-8 personer. Stambytt helkaklat badrum med egen tvättmaskin, två bra sovrum samt god förvaring med inbyggda garderober. Lägenheten har renoverats under 2020 med nya ytskikt med golv och väggar. Bra Riksbyggen förening med god ekonomi med 330 lägenheter. Hiss och dubbla förråd finns i huset. I föreningen finns det övernattningslägenhet, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt ett hobbyrum/snickarverkstad. Populära Ormkärr är omringat av mysiga promenadstråk och grönska med närhet till restauranger och all tänkbar service i Hagsätra C. Utanför porten har du några minuters behagligt promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholm City på ca 25 minuter. Här bor du även med närhet till Långsjön för den badsugne och nära till Älvsjöskogen som inbjuder till långa promenader och löprundor i lugn och avskild miljö. Sammantaget ett lugnt och trivsamt område med närhet till bra kommunikationer med tunnelbana i Hagsätra, bussar som trafikerar Älvsjö-Högdalen via Hagsätra samt pendeltåg i Stuvsta. Välkommen!

  • Hiss
Sjösabrinken 30, Högdalen, Stockholms kommun

Sjösabrinken 30

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 095 000 kr
62 m²
2 rum
vån 8/10
5 363 kr/mån
33 790 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem! Denna underbara tvåa på 62 kvm är belägen på åttonde våningen och bjuder på en tidlös charm med 50-talsstil och bevarade originaldetaljer som ger en unik karaktär till varje rum. Njut av en spektakulär och milsvid utsikt som sträcker sig långt bortom horisonten, vilket ger dig en känsla av frihet och harmoni varje dag. Balkongen, sovrummet och vardagsrummet badar i solen från söderläget, medan köket får det varma skenet av kvällssolen. Ljuset strömmar in genom fönstren hela dagen och sprider en behaglig atmosfär genom hemmet. Hiss finns för enkel och bekväm tillgång till din bostad, medan ett praktiskt förråd ingår för att säkerställa att du har gott om plats för förvaring. Med en låg avgift och ett stambytt och fräscht badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin kan du känna dig trygg med både din boendekostnad och din vardagliga komfort. Bostadsrättsföreningen, som består 126 bostadslägenheter varav 33 är hyresrätter och 17 bostadslägenheter på vinden i de andra låghusen i föreningen som håller på att omvandlas, erbjuder en spännande möjlighet till framtida inkomster för föreningen, vilket ger en stabil och hållbar boendesituation för dig som medlem. Föreningen kan evenetuellt tillåta fri uthyrning efter godkännande av styrelsen så att du flexibelt kan hantera din bostad på det sätt som passar dig bäst. Gemensamma utrymmen inkluderar tvättstuga och cykel/barnvagnsförråd, vilket gör det enkelt att hantera vardagens behov med lätthet och bekvämlighet. Fiber indraget. Belägen i ett lugnt och fint område erbjuder denna bostad en fridfull tillflyktsort, samtidigt som den har närheten till Högdalens centrum med butiker och goda kommunikationer genom tunnelbanan och bussar till bland annat Farsta, Älvsjö, Liljeholmen och Södertörns högskola. Här finns både ICA, Systembolaget, Kicks, Babas Burgers, Högdalens Fisk & Deli samt diverse service. Med bara några minuters promenad når du både tunnelbana och bussar, vilket gör det enkelt att utforska staden eller pendla till jobbet. Upptäck de fantastiska naturnära promenadstråk som omger området. För den aktive finns även ett utomhusgym i närheten. Bostaden har närhet till badhus, inomhusgym, och grusplanen precis nedanför huset planeras nu bli en konstgräsplan med ett utomhusgym i anslutning. Högdalens bollplan - Stockholms stad (foreningsservice.stockholm). Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad som erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och praktiskt boende. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta hem har att erbjuda!

Medaljonggatan 4B, Älvsjö, Stockholms kommun

Medaljonggatan 4B

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
4 690 000 kr
77 m²
4 rum
vån 2/4
5 533 kr/mån
60 909 kr/m²

Välkomna till denna nyproducerade lägenhet, en yteffektiv 4:a med balkong i sydväst på Medaljonggatan 4B i Älvsjöstaden. Tillträde 2024-08-22. Bostaden säljs på ritning. Vill du få möjlighet att flytta in i en helt ny lägenhet, inget att reparera eller fixa, bara flytta in och få njuta av tillvaron? Välplanerad 4:a om 77 kvm i Älvsjöstaden. - Ett av Älvsjös mest attraktiva och expansiva område. Lägenheten erbjuder en praktisk och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med skjutdörrar. Tre bra sovrum, ett praktiskt och stilrent kök från Vedum samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till en underbar balkong i sydvästläge. Badrummet är generöst och rymmer dusch, wc, tvättställ med kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare samt led-spottar i taket. Föreningen har garageplatser i i källarplan med laddstolpe. JM lämnar en räntegaranti till bostadsrättföreningen för ökade räntekostnader. Läs mer om projektet på: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/alvsjostaden/solveig/ Dess idealiska läge i Älvsjö centrum gör vardagen smidig och bekväm. Med närhet till pendeltåg och busslinjer är det enkelt att ta sig runt och utforska staden. Dessutom finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och viktiga serviceinrättningar som bank, apotek och vårdcentral bara några steg bort. För naturälskaren är närheten till både solbergaskogen och Älvsjöskogen ett extra plus, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv. Tunnelbana kommer till Älvsjö.läs mer om detta: https://nyatunnelbanan.se/alvsjo/ Varmt välkomna att kontakta mig redan idag om detta kan vara ett hem för dig!

  • Balkong
  • Hiss
Tussmötevägen 224, Stureby, Stockholms kommun

Tussmötevägen 224

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 495 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/2
5 239 kr/mån
55 476 kr/m²

Välkommen till denna tilltalande trea i underbara Stureby! Föreningen Brf Tussmötetorpet bildades 2006 och genomgick då en totalrenovering till bostadsrätter, fastigheten var tidigare en biograf! Bostaden har ett genomgående trevligt ljusinsläpp från större fönsterpartier samt fransk balkong med dubbeldörrar i underbart söderläge. På föreningens mark har ni även en underbar trädgård där man kan njuta av solen fram till sena kvällar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för att optimera ytorna i bostaden. Här kan man tillaga en härlig middag för en social tillställning samtidigt som man kan umgås med gästerna. Köket besitter full maskinell utrustning för att underlätta vardagen och badrummet har en fantastiskt rymd med sin underbara takhöjd och är i bästa skick med både tvättmaskin och torktumlare. Perfekt boende för den som vill sätta lite extra livskvalité till vardagen! I Stureby bor du i ett lugnt område som präglas av flertalet villaområden och närhet till stan vilket ger er en kombination som är svårslagen. Tunnelbanestationen Svedmyra ligger 700 m från lägenheten och hit promenerar du på 8 min. Buss 163 går precis utanför bostaden och tar dig till Älvsjöstation och Fruängen på 15-20 min. ICA BEA ligger ca 11 min för dagliga inköp. Välkommen till Tussmötevägen 224. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sköntorpsvägen 107, Årsta, Stockholms kommun

Sköntorpsvägen 107

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
5 395 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/5
5 717 kr/mån
66 605 kr/m²

Välkommen till denna underbara 4 rok på 81 kvm med ett fantastisk ljusinsläpp och hög standard som sätter guldkant på vardagen! Lägenheten är välplanerad med dess rum och storlek. Här bor ni med en trevlig och öppen planlösning i huset med underbart ljusinsläpp och en stor inglasad balkong som förlänger de kyligare perioderna. Ett gediget master bedroom och två mindre sovrum ger familjen plats för att trivas. I vardagsrummet finns det rikligt med sociala ytor för större tillställningar och möjlighet att röra sig ut till balkongen i ett vackert västläge för att avnjuta solnedgången. Ett modernt kök som är fullt maskinellt utrustat och besitter den extra känslan av vardagslyx. Det nyrenoverade badrummet med tvättmaskin och torktumlare underlättar och höjer livskvalitén! Detta är ett komplett boende för hela familjen och det finns rymd att växa i. Lägenheten är attraktivt belägen i Årsta med närhet till allt - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Från lägenheten tar du dig direkt ner till Årstaskogens naturreservat där ni har badbrygga, ljuvliga promenadstråk, grönskande områden, utegym, Årstadals båtklubb och med raska steg via Tantobron in till pulsen på Södermalm. Det finns ett flertal förskolor såsom Årstalidens Förskola och Förskolan Tämnargården samt Årstaskolan (F-9) inom några minuters gångväg. Kommunikationen härifrån är perfekt, precis utanför byggnaden har ni busslinje 164 som tar er till Gullmarsplan och tunnelbanan och åt andra hållet Valla torg med tvärbanan. Brf Närdingen 2 består av 2 st flerbostadshus där föreningen upplåter 40 lägenheter med bostadsrätt. En solid och stabil förening med ordning och reda på finanserna med sin låga belåningsgrad på 4 346 kr/m² Välkommen till Sköntorpsvägen 107. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gällerstagränd 19, Bandhagen - Ormkärr, Stockholms kommun

Gällerstagränd 19

Radhus
Bandhagen - Ormkärr, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
4 800 000 kr
94 + 20 m²
5 rum
352 m² tomt

Nu visar vi detta gavelradhus med mysig trädgård. Huset erbjuder härlig uteplats på framsida med för- och eftermiddagssol samt mysigt uterum på baksidan med kvällssol. Tomten har en plan och fin gräsmatta med uppväxta buskar runt om. Tomten är friköpt. Huset har tre - fyra sovrum. Extra allrum nere på källarplan samt vardagsrum upp med öppen spis och utgång till balkong. Kök med bra arbetsyta och förvaring. Stort helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme. Lugnt och barnvänligt område med lekplats i samfälligheten, närhet till skolor, natur samt goda kommunikationer med bussar, tunnelbana och pendeltåg. Garage i länga. Många av de större renoveringarna på huset är utförda. Här kan ni flytta in direkt! Promenadavstånd till bussar som trafikerar Älvsjö-Hagsätra-Högdalen samt tunnelbanan i Hagsätra och pendeltåg i Stuvsta. Välkommen på visning!

  • Plus
Doktor Widerströms gata 70, Fruängen, Stockholms kommun

Doktor Widerströms gata 70

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
4 090 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/3
5 056 kr/mån
48 118 kr/m²

Välkommen på visning på denna ljusa och bra planerade fyra i mycket fint skick. Bostaden är i genomgående bra skick med fint fullt utrustat kök med bra arbetsyta och förvaring med matplats för familjen. Lägenheten har både badrum med toalett och en separat toalett i anslutning till hallen. Ljust, rymligt vardagrum med utgång till balkong i väst med eftermiddag och kvällssol. Tre stycken bra sovrum varav 2 med klädkammare i anslutning. Bra förening med en belåning på 2.173 kr/kvm och år. I avgiften ingår värne, vatten, kabel-tv och bredband ( 1000 mb/s) I föreningen finns förutom tvättstuga, källarförråd och cykelrum, även gästlägenhet och festlokal att nyttja. I föreningen finns också lekplatser för de små samt mysig grillplats. Promenadavstånd till Fruängen Centrum med stort service utbud med restauranger, matbutiker, gym mm och även tunnelbana och bussar. I området hittar ni också mysiga Långbro Park, Älvsjöskogen med upplysta motionsspår samt Långsjön med badmöjlighet på sommaren och skridskoåkning på vintern. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lina Sandells plan 2, Fruängen, Stockholms kommun
Lina Sandells plan 2, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Lina Sandells plan 2, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Lina Sandells plan 2

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/8
4 109 kr/mån
45 364 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i Fruängen, där denna fantastiska tvåa i den stabila bostadsrättsföreningen Kamkoftan väntar på dig! Lägenheten är perfekt belägen bara ett stenkast från Fruängens centrum, och du kommer att bli imponerad av dess välplanerade och luftiga layout. När du kliver in möts du av nymålade ytskikt som ger en fräsch och inbjudande känsla. Garderober och köksluckor har också fått en nymålad uppfräschning, vilket ger hela hemmet en fräsch atmosfär. Lägenheten har ett trevligt läge mot den lugna innergården, vilket ger dig möjlighet att njuta av lugn och ro. Här bor man med ett högt läge även då lägenheten är belägen på första våningen i huset, vilket erbjuder en harmonisk atmosfär och en lätthanterlig tillgänglighet. Slå dig ner och koppla av på din egna balkong, där solen strålar in under större delen av dagen. En perfekt plats för att njuta av din morgonkaffe eller för att varva ner på kvällen. Balkongen blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum och ger en härlig extra dimension till boendet. Rummen är rymliga och ger dig möjlighet att inreda efter dina egna önskemål och behov. Köket har bevarat originalkök vilket ger en charmig touch och erbjuder en bra matplats. Boendet i brf Kamkoftan erbjuder en trygg och trivsam atmosfär, en stor stabil bostadsrättförening med god ekonomi. Detta huset har hiss vilket gör det enkelt att ta sig till och från lägenheten. Den gemensamma gården består av en fantastisk naturtomt som erbjuder grill och sittplatser till medlemmarna. Dess närhet till Fruängens centrum gör vardagen smidig och bekväm. Fruängen centrum erbjuder matbutiker, gym, vårdcentral, tandläkare, systembolag, bibliotek och eftertraktade restauranger. Här finns tunnelbana och knytpunkt för flertalet bussförbindelser. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dansbanevägen 49, Västberga / Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:00

Dansbanevägen 49

Lägenhet
Västberga / Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 995 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/3
5 932 kr/mån
49 321 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet i hjärtat av Västberga, som strålar av 40-talets elegans och tidlösa skönhet. Här får du en unik möjlighet att bo i en rymlig och karaktärsfull bostad med trevliga originaldetaljer och moderna bekvämligheter. Låt mig ta dig med på en rundtur i ditt framtida drömhem: Elegant 40-tals Charm: Lägenheten har behållit sin autentiska karaktär med vackrert originalgolv i vardagsrummet, bevarat originalkök och detaljer som ger en tidlös atmosfär. Här finner du det perfekta hemmet för dig som älskar att kombinera det bästa av det gamla och det nya. Rymligt och Funktionellt: Med tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller att använda som arbetsrum, hobbyrum eller gästrum. Här finns utrymme för alla dina behov. Balkong och Öppen Spis: Njut av lata morgnar med en kopp kaffe på din egen balkong eller koppla av på kvällen bredvid den mysiga öppna spisen. Perfekta platser att skapa minnen och trivas i ditt nya hem. Omgiven av Grönska: Lägenheten är omgiven av grönska och lugn, vilket ger dig möjlighet att koppla av från stadens puls samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Perfekt Läge: Trots det fridfulla området har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Nära till Västberga Handelsplats för shopping och dagligvaruinköp. Telefonplan och Midsommarkransens trendiga Caféer, restauranger och kulturella evenemang är bara en kort promenad bort. Tunnelbana nås närmast via Telefonplan eller vid Midsommarkransen, dessa ligger endast en kort promenad om ca 7 minuter bort. Närhet till Södermalm: För de som älskar stadspulsen är det bara tio minuters cykelavstånd till Södermalm, där du kan utforska stadens bästa nöjen och aktiviteter. Denna gavellägenhet är en unik pärla med en fantastisk blandning av charm och modernitet!

  • Plus
  • Balkong
Stavsjövägen 60B, Älvsjö - Örby, Stockholms kommun

Stavsjövägen 60B

Radhus
Älvsjö - Örby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
5 995 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/3
5 800 kr/mån
57 095 kr/m²

Välkommen till detta charmiga och bekväma parhus byggt 2007 i Örbys eftertraktade villakvarter - ett hem som erbjuder trygghet och enkelhet, som en bostadsrätt! Denna välplanerade bostad sträcker sig över två våningar och lockar med en genomgående stil och smarta lösningar. På entréplanet möts du av sociala ytor där kök med påkostade vitvaror från Electrolux och vardagsrum flyter samman i en öppen planlösning. En rymlig matplats väntar på att vara platsen för familjemiddagar, och härifrån leder en dörr ut till en härlig altan. Altanen bjuder inte bara in till soliga stunder hela dagen lång, den är även avskärmad från insyn och vetter mot föreningens grönskande tomt. Ett extra lager av mys skapas av den välplacerade braskaminen i vardagsrummet. På detta plan finner du även ett elegant helkaklat badrum med dusch och en separat tvättstuga. Det övre planet utgörs av tre rymliga sovrum och ett stort badrum komplett med både dusch och möjligt badkar – en oas för avkoppling och vila. Dessutom finns ett praktiskt förråd om cirka 5-6 kvm för extra förvaringsmöjligheter. Förutom den redan generösa boendeytan har grannar i föreningen tidigare skapat extra utrymme genom att inreda vinden till allrum och en mindre sovdel - en möjlighet som också står öppen för dig. Bostaden har även flertalet påkostade tapeter och träväggar. - Br-parhus i två plan plus inredningsbar vind om föreningen godkänner. - Välplanerade kvm - Persienner i samtliga fönster - Stor insynsskyddad altan mot sydväst - Mysig gemensam tomt - Två stora badrum med golvvärme - Härlig braskamin i vardagsrum - Anslutna till Fiber - Larm installerat (Verisure, går att överta). - Parkeringsplats ingår - Förråd om c:a 5-6 kvm ingår - Lugnt läge i Örbys villaidyll - Föreningen äger marken Slutligen, välkommen till ett hem där komfort och stil går hand i hand – välkommen hem!

  • Plus
Långbrodalsvägen 18, 12532 Älvsjö, Älvsjö, Stockholms kommun

Långbrodalsvägen 18, 12532 Älvsjö

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
5 890 000 kr
75 + 31 m²
5 rum
7 282 kr/mån
78 533 kr/m²

Denna förtjusande sekelskifteslägenhet på ca 106 kvm strålar av karaktär och charm som bjuder in till en ljus och rymlig atmosfär med fönster i fyra väderstreck. Bostaden fördelas på två våningsplan och erbjuder generösa utrymmen för både vardag och avkoppling. Lägenheten präglas av en fantastiskt öppen planlösning som välkomnar det naturliga ljuset på ett förtrollande sätt. Ljusinsläppet ger rummen en varm och inbjudande atmosfär som förstärks av dess rymlighet. Från matplats och vardagsrum når ni den härliga terrassen om ca 55 kvm perfekt för sociala tillställningar när vänner och familj är på besök med utsikt över område. På terrassen har ni sol på morgonen till ca 14 och sedan efter 15 när solen kommer runt huset igen på sommaren. I denna lägenhet finns även tidstypiska detaljer som adderar till dess unika charm. Kakelugnen är en särskilt anmärkningsvärd detalj som inte bara ger en estetisk tilltugg utan även en känsla av historisk elegans och värme till rummet. Bostaden har två fina helkaklade badrum ett på vardera plan. Tre sovrum på entréplanet samt extra allrum på de nedre planet. Sammanfattningsvis erbjuder denna sekelskifteslägenhet inte bara en elegant och praktisk boendemiljö utan även en atmosfär som andas historia. Den generösa ytan, det vackra ljuset, den stora terrassen skapar en unik och hemtrevlig bostad. Föreningen består av 5 lägenheter. Belåning ligger på 9 250 kr / kvm / år. Skuld: 3.774.000. BRFens totala boyta är 408kvm. Läget är optimalt med kort promenadavstånd till Älvsjö Centrum med mycket bra kommunikationer med pendeltåg och bussar. Tunnelbanans gula linje kommer även att trafikera Älvsjö i framtiden. Älvsjö Centrum erbjuder ett bra utbud av restauranger och service. I området finner nu också flera förskolor, skolor, mysiga Långbro Park och Långsjön. Flera lekplatser som ex vivelparken och kristallparken, Älvsjöskogen med upplysta motinsspår. Visning sker efter påsk! Kontakta Christian Zettergren för mer information.

  • Balkong
Axbergsgränd 10, Rågsved, Stockholms kommun

Axbergsgränd 10

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 095 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 812 kr/mån
26 859 kr/m²

Flexibel visningstid Söndag 21/4 - Kontakta mäklaren för att boka tid! Varmt välkomna till denna fina trea om 78 välplanerade kvadratmeter med balkong i soligt läge högst upp i byggnaden. Ljus och smart planerad gaveltrea med flexibel planlösning som har både öppna ytor och möjlighet till avskildhet via separata sovrum. Balansen mellan skratt och umgänge samt lugna stunder för återhämtning skapar den perfekta harmonin i hemmet för barnfamiljen och den som vill kunna vara för sig själv. Lägenheten ligger högst upp i huset och har en härlig balkong i underbart sydvästläge som är en bra plats att njuta av solen på. Fönsterpartier i tre väderstreck ger gott ljusinsläpp. Ett hem att trivas i som bör upplevas på plats. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till natur och vacker parkmiljö samt närhet till naturreservat. Beläget i hemtrevliga Brf Axberget, en stabil förening med en låg belåning på 3 741 kr/kvm (enligt årsredovisning 2022) och 10 hyresrätter kvar som kan ses som dolda framtida tillgångar för föreningen. På en kort promenad når du både tunnelbanans gröna linje, bussar som bland annat går till pendeltåget i Älvsjö, samt ett stort utbud av service. Inom gångavstånd återfinns både förskola och grundskola. Välkommen hem!

  • Balkong
Visirvägen 24, Segeltorp, Huddinge kommun

Visirvägen 24

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 395 000 kr
49 m²
2 rum
3 396 kr/mån
48 878 kr/m²

Snart visar vi denna ljusa och trevliga lägenhet med modern komfort och stil. Med sina dubbla uteplatser bjuder den in till utomhuslivets friskhet och skönhet med sol från morgon till kväll samtidigt som den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymlighet och gemenskap. Stegen in i denna ljusa och fina bostad tar en direkt till en atmosfär av lugn och välbefinnande. Genom de stora fönstren strömmar ljuset in och fyller rummen med en härlig energi. Vardagsrummet är inbjudande och generöst tilltaget, med gott om plats för avkoppling och umgänge. Det angränsande köket är en oas för matlagning och samvaro, med moderna apparater och bra arbetsyta. De dubbla uteplatserna erbjuder möjligheter till både avkoppling och sociala tillställningar under öppen himmel. Den ena kanske lockar med morgonsolens varma strålar för en lugn frukost, medan den andra lockar med kvällssolen för middagar. Här finns möjlighet att förvalta en del av tomten och sätta upp pallkragar för egen odling under sommaren. Praktiskt förråd om ca 8 kvm i anslutning. Parkering finns att hyra. Från bostaden har ni kort promenadavstånd till bussar som trafikerar Fruängen - Kungens kurva - Skärholmen. Ni kan också promenera till tunnelbanan i Fruängen och Sätra på ca 10 minuter! Sammanfattningsvis är denna lägenhet en pärla med enastående atmosfär och charm, där ljus, rymlighet och gemenskap smälter samman på ett magiskt sätt. Att bo här är att uppleva harmoni och välbehag varje dag. Kontakta Christian Zettergren för att boka visning!

  • Uteplats
Harpsundsvägen 123, Högdalen, Stockholms kommun

Harpsundsvägen 123

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 825 000 kr
35 m²
1 rum
vån 0/3
2 124 kr/mån
52 143 kr/m²

Välkommen till denna fina etta om 35 kvm som har allt man kan behöva. Renoverat kök med snyggt bruna skåpsluckor och komplett maskinell utrustning bl.a. egen diskmaksin. Rymligt och ljust allrum med plats för både soffgrupp, säng och annan trivselmöbel. Stambytt helkalkat badrum. Gott om förvaring med stor klädkammare. Genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Fransk balkong. Källarförråd och matkällare ingår. Brf HSB Högdalen är en stor och omtyckt förening med synnerligen god ekonomi och en belåning år 2020 på 1922 kr/kvm. Inom föreningen finns flera gemensamma lokaler och engagemang, exempelvis gym, samlingslokal och pensionärsförening. Föreningen står för elabonnemanget och du som boende betalar endast för din faktiska elförbrukning. Avläsning sker digitalt och debiteras i efterskott kvartalsvis via avgiftsavin. Gemensamt avtal för fiber 250/250 (99 kr/mån obligatorisk avgift). Ett stenkast bort finns Högdalen centrum som erbjuder bibliotek, vårdcentral, BVC, apotek, bageri, bank, systembolag, flertalet matbutiker, restauranger och caféer samt bad- och idrottshall. Tunnelbanan (grön linje) tar dig till T-centralen på 19 minuter och flera busslinjer som trafikerar en stor del av söderort, bl.a Huddinge sjukhus, Älvsjö station och Liljeholmen. Välkommen hem!

Vintrosagatan 54, Hagsätra, Stockholms kommun

Vintrosagatan 54

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 895 000 kr
57 m²
2 rum
vån 0/9
3 443 kr/mån
33 246 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa i ett bra läge med promenadavstånd till Hagsätra Centrum! Här erbjuds ett boende med rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp, sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum med tillhörande dusch, ett charmigt kök med bra arbetsyta med matplats för ca fyra personer och utgång till inglasad balkong. Lägenheten ligger i en stabil och välskött bostadsrättsförening i ett lugnt grönskande område med goda parkeringsmöjligheter och bra kommunikationer med tunnelbana och bussar. Med tunnelbanans gröna linje tar du dig enkelt till T-centralen på cirka 20 minuter. Utanför dörren stannar också buss 143 mot Älvsjö-Högdalen. På Vintrosagatan bor ni med direkt närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett utbud med bland annat café, matbutiker, restauranger, gym, vårdcentral och bibliotek. Ett boende här förenar omedelbar närhet till stadens puls med fritidsaktiviteter i närliggande motionsspår och friluftsområdet Älvsjöskogens naturreservat. Även utomhusbad på Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner finns i närheten. Ett optimalt boende med livskvalitet oavsett ålder, samt lugn ro och trygghet. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en privatvisning redan idag!

  • Hiss
Skönviksvägen 286, Stureby, Stockholms kommun
Skönviksvägen 286, Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Skönviksvägen 286, Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Skönviksvägen 286

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 695 000 kr
102 m²
3.5 rum
vån 0/5
9 533 kr/mån
36 225 kr/m²

Snart visar vi denna unika 3,5 a med etage med två separata ingångar. Bostaden är i genomgående mycket fint skick där ni kan flytta in direkt. Idag nyttjas bostaden som en 4 rok med master bedroom uppe tillsammans med barnrum. På nedervåning finns ytterligare ett sovrum med walk-in closet i anslutning samt vardagsrum. Separat ingång finns också på de nedre planet. Lägenhetens hjärta är köket som är stort och välinrett, som blir ett naturligt samlingsrum för familj och vänner. Köket är ljust och luftigt, med gott om plats för matlagning och sociala stunder runt en generös plats för matbord. Moderna vitvaror och stilrena ytor gör matlagningen till en fröjd! Helkaklat badrum inträtt med tvättmaskin. Bra förvaring via garderobs vägg i hallen samt plats för ytterkläder och skor. Med tillräckligt med utrymme för alla medlemmar i familjen och en inbjudande atmosfär är detta hemmet där man kan skapa minnen och trivas under många år framöver. Från bostaden har ni gångavstånd till Tunnelbana i Stureby som tar ert till söder på 10 minuter. Både förskolor, skola finns i närområdet samt mysiga grönområden och parker.

  • Premium
  • Hiss
Johan Skyttes väg 233, Älvsjö - Gamla Älvsjö, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Johan Skyttes väg 233

Lägenhet
Älvsjö - Gamla Älvsjö, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 450 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 231 kr/mån
49 000 kr/m²

Här får du ett mysigt boende i en 30-fastighet med härligt känsla med ett fint läge i Älvsjös villaidyll. Bostaden i är genomgående fint skick med flera tidstypiska detaljer med balkong! Bostaden inrymmer ett vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp med utgång till balkong med eftermiddag och kvällssol. Ingång till sovrummet via vardagsrummet. Separat kök med gott om arbetsytor samt bra maskinell utrustning och rum för matplats för 4 personer invid stort fönsterparti. Fint hel renoverat badrum med marmor klinkergolv med golvvärme. Bostaden har också en generös klädkammare som även kompletteras med väl tilltaget källarförråd i huset. Föreningen har en gemensam trädgård med gräsmatta och odlingsmöjligheter. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer men även med närhet till natur och grönska. Från lägenheten har du kort promenadavstånd till Älvsjö Centrum med stort service utbud med resturanger, gym och bra kommunikationer med bussar och pendeltåg. Planer finns också att bygga ut tunnelbanan med station i Älvsjö. I området finner ni också populära Långbro Park, Långsjöbadet, Älvsjöskogen, Herrängen gård och Långbro världshus.

  • Balkong
Stenkvistavägen 10, Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:25

Stenkvistavägen 10

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 495 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 4/13
3 733 kr/mån
54 835 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Säljaren säljer för angiven prisnivå. Kontakta mäklaren för mer information. Välkommen till modern livskvalité på ett stenkast från Högdalen C. Här får du bästa möjliga sociala ytan med öppen planlösning där köket och vardagsrummet går ihop. Från den utomordentliga balkongen om ca 9,5 kvm i direkt söderläge får man en perfekt plats att dela en middag på samtidigt som man njuter av den varma solen. Huset är byggt 2018 med alla dess finesser som kommer med modern nyproduktion. Fullutrustat kök med materialval av hög standard & robust maskinell utrustning. Sovrum med praktisk dubbelsäng som inte tar onödiga kvm av lägenheten. Fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Klädkammare med plats för alla kläder och förvaring. Endast en tidigare ägare. Bra och stabil förening som äger marken själv och nybyggda hus som kräver väldigt lite underhåll gör detta till ett modernt hem och en trygg investering. Sammanfattningsvis ett snyggt och trevligt boende med en trevlig utsikt och endast 500 meter till tunnelbanans gröna linje som tar dig intill Stockholm C på ca 20 minuter. Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
Rågsvedsvägen 103, Rågsved, Stockholms kommun

Rågsvedsvägen 103

Radhus
Rågsved, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 750 000 kr
124 m²
4.5 rum
vån 0
9 288 kr/mån
30 242 kr/m²

Smakfullt renoverat radhus i två plan med stor uteplats mot naturreservat. Bekvämt och modernt boende som passar barnfamiljen väl. Entréplanet renoverades 2022 med nytt kök, Nya ytskikt och förvaring i hall samt nytt badrum. Altanen byggdes ut för att maximera trivselkänslan i denna fantastiska oas som bjuder på lugn, grönska och många soltimmar. Övre planet erbjuder tre bra sovrum samt en klädkammare/kontor med fönster. Detta rum kan med fördel även nyttjas som sovrum för den större familjen. Det övre planet har även ett badrum. Bilen parkeras på den egna uppfarten så det är smidigt att ta sig in och ut med barn, matkassar och dylikt. Brf Bäverdalen 1 bildades 2021 och består av 131 lägenheter och radhus. Föreningen äger marken. Framför radhusen finns en fin lekplats. Här bor man nära Rågsved, Hagsätra och Stuvsta som erbjuder tunnelbana och pendeltåg. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Åkerögränd 4, Örby, Stockholms kommun

Åkerögränd 4

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 290 000 kr
41 m²
2 rum
vån 0/3
2 841 kr/mån
55 854 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1,5-rumslägenhet på Åkerögränd 4! Stig in i det ljusa och öppna vardagsrummet där du direkt känner dig hemma. Det häftiga köket kommer att få dig att känna dig som en mästerkock, utrustat med moderna bekvämligheter som diskmaskin och induktionshäll. Den snygga tegelväggen ovanför bänkskivan ger en elegant touch. Njut av avkoppling i badkaret och koppla av på balkongen med trätrall, som bjuder in till härliga dagar och kvällar i solen. Dessutom finns det en lekplats och en mysig grillplats i närheten, perfekt för trevliga stunder med familj och vänner. Åkerögränd 4 är belägen i ett lugnt och trivsamt område med en ekonomiskt stabil förening. Dessutom finns Örby C i närheten, ett centrum som för närvarande har Hemköp och posttjänster, men som också planeras att utvidgas med ännu fler serviceinrättningar och bostäder. Förskolor och Örbyskolan finns också inom bekvämt promenadavstånd, och Älvsjö C, med utmärkta kommunikationsmöjligheter via pendeltåg och bussar, är lätt att nå och tar dig till många destinationer i Söderort. Välkommen till Åkerögränd 4. Välkommen hem.

  • Balkong

Visar alla 25