Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Ringtonsgränden 2

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
45 + 9 m²
2 rum
vån 0/8
4 087 kr/mån
53 222 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva marklägenhet som präglas av sina naturnära och högkvalitativa materialval och sitt unika läge med direktaccess till såväl pool som bastu, en dröm för livsnjutaren! Bostaden har en genomtänkt planlösning med hall, klädkammare och badrum placerade i souterräng vilket bidrar till att bostaden upplevs större än sina kvadratmeter. Kök och vardagsrum har en luftig öppen planlösning där såväl soffgrupp som matplats ryms och sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng. Stora fönsterpartier med helglasade altandörrar i såväl sovrum som kök bidrar med ett härligt ljusflöde och en rogivande utsikt mot den grönskande innergården. Från köket nås den väl tilltagna altanen som leder en vidare till innergård, pool och bastu. En kort hisstur upp till översta våningen tar en till föreningens gemensamma spabalkong där man kan avnjuta ett avkopplande jacuzzibad med en otrolig utsikt över Lund. Brf Det Goda Vattnet är en unik förening med fokus på hållbarhet och ett gott liv. Här har de boende tillgång till bland annat naturpool med intilliggande bastu, spabalkong med jacuzzi samt cykel- och bilpooler. Byggnaden är ritad av den prisbelönta arkitekten Cord Siegel vars signum, råa betongelement, präglar samtliga bostäder i föreningen. Föreningen är centralt placerad i expansiva Brunnshög med närhet till all tänkbar service. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Runslingan 24 D, Linero, Lunds kommun

Runslingan 24 D

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 575 000 kr
83,6 m²
3 rum
vån 2/3
5 494 kr/mån
18 840 kr/m²

I otroligt välskötta och omtyckta brf Runristaren välkomnas ni till denna välplanerade trea på andra våningen. Ett genomgående ljusflöde skapar en hemtrevlig och trivsam atmosfär. Lägenhetens 83,6 kvadratmeter är fördelade över en stor hall, badrum, välplanerat kök och två rymliga sovrum. Till det ena sovrummet finns en klädkammare/förråd med generöst utrymme. Vidare finner ni vardagsrum där originalparketten finns välbevarad och härifrån når ni den väl tilltagna balkongen som dessutom är inglasad. Gemensam tvättstuga finns i samma trappuppgång. I föreningen finns det flertalet gemensamma utrymmen att nyttja/hyra så som festlokal, övernattningslägenhet, gym, pingisrum, bastu och biljard. I området har ni promenadavstånd till välsorterad mataffär, vårdcentral, bibliotek, gym, skola och förskolor. Trevligt promenadstråk i naturen finns runt husknuten. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Högs byväg 84-0, Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Högs byväg 84-0, Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun, bild 2
Högs byväg 84-0, Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun, bild 3

Högs byväg 84-0

Villa
Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
7 200 000 kr
182 + 16 m²
7 rum
1 499 m² tomt

Välkomna till denna toppmoderna 1,5 plans villa belägen på ett underbart fritt läge i utkanten av Löddeköpinge. Boningshus om 198m² med smakfulla detaljer och materialval som ger ett hållbart och trivsamt boende. På entréplan välkomnas man av ett öppet och ljust kök, vardagsrum med ingång till vinterträdgård, två sovrum, badrum med dusch, gästtoalett och tvättstuga. Ovanvåning erbjuder tre sovrum, allrum, klädkammare och ett stort badrum med både dusch och badkar. Genomtänkt arkitektritad trädgård med trivsamma umgängesytor och underbart läge för fina solnedgångar! Garage och förråd om ca 32m². Uppfart med plats för flera bilar. Cykelväg utanför som leder in till Löddeköpinge och Kävlinge. Busshållplats ca 500m. Välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Valdemars väg 88, Linero, Lunds kommun

Valdemars väg 88

Radhus
Linero, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 475 000 kr
108,5 m²
4 rum
7 607 kr/mån
32 028 kr/m²

På Valdemars väg bor ni i ett lugnt, grönskande och trivsamt område utan biltrafik. Radhusets 108,5 kvm är mycket välplanerade och fördelade på två plan. Ett perfekt boende för barnfamiljen! Ni kommer in i en rymlig hall och möts av fint ljusflöde. Köket har ljus, modern inredning och ett fint burspråk som ger karaktär till rummet. Bredvid finner ni grovköket som är utrustat med egen tvättmaskin och har utrymme till förvaring. Badrummet renoverades 2023 och går i tidlösa färger och smakfulla materialval. Det stora vardagsrummet bjuder in till umgänge. På övre plan kommer ni upp till en möblerbar hall som har perfekta platsen för hemmakontoret. Här finns tre rymliga sovrum samt ett badrum. Till baksidan av radhuset finns en uteplats med grästäppa som är belägen i solsäkert sydvästläge. Stora delar av bostaden har renoverats under 2022–2023 där stor vikt har lagts vid hållbarhet (en del är Svanenmärkt) och genomtänkta materialval. Området är mycket uppskattat bland barnfamiljer då det finns stor variation av lekplatser. Här har ni det bästa av två världar! Ni har naturen, trevliga promenadstråk och lugnet runt husknuten, samtidigt som ni har nära till stadsbuss som tar er smidigt in till centrala Lund och stadslivets bekvämligheter. Inom promenadavstånd finner ni Linero C med en välsorterad mataffär, gym, vårdcentral, bibliotek, apotek och pizzeria. Både skola och förskolor är belägna i närområdet. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Astrakanvägen 11 A o B, Nilstorp, Lunds kommun
Astrakanvägen 11 A o B, Nilstorp, Lunds kommun, bild 2
Astrakanvägen 11 A o B, Nilstorp, Lunds kommun, bild 3

Astrakanvägen 11 A o B

Villa
Nilstorp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
9 975 000 kr
243 + 53 m²
5 rum
894 m² tomt

I hjärtat av underbara Nilstorp, med tilltagen hörntomt om 894 kvm, finner ni ett större hus och ett mindre gårdshus. Huvudhuset uppfördes 1975. På entréplan finner ni huvudentré och leds vidare till stort kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum där ni även har en eldstad. Ni har ett badrum, två sovrum, grovkök och grovingång. På övre plan kommer ni upp till ett stort allrum som kan delas upp i fler sovrum. Vidare finns toalett och ett sovrum. Trädgården i sydvästläge är härligt grönskande och en pool plockar hem semesterkänslan till hemmaplan. Intill huset har ni trädäck med plats för långbord och grill där många härliga timmar kan spenderas. Gårdshuset uppfördes 1931 och rymmer på sina 69 kvm kök, toalett, vardagsrum/matplats, sovrum, badrum/tvättstuga och mindre sovrum/kontor. Detta hus passar utmärkt att hyra ut och få ner sin driftkostnad. Nilstorp är populärt då ni bor lugnt och lummigt och har samtidigt nära till populära skolor och alla bekvämligheter. Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Vipeholms allé 51, Vipeholm, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Vipeholms allé 51

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 000 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/4
5 852 kr/mån
43 478 kr/m²

Med ett underbart gavelläge fylls lägenheten med naturlig och trivsamt ljusflöde. Lägenhetens 69 kvm är mycket välplanerade. Ni kommer in i en rymlig hall med extra förvaring i form av skjutdörrsgarderober, och leds vidare till det underbara vardagsrummet. Naturligt ljus strömmar in i rummet genom fönster åt två väderstreck. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket dom bjuder in till både till härliga umgängesytor och avkoppling. Flera smakfulla tillval har gjorts i form av ljusa och moderna parkettgolv, väggar målade i ljusgrå kulör som bidrar till trivselfaktorn, massiva innerdörrar och ett mörkblått kök med karaktär. I det underbara sydvästläget kan ni njuta av många härliga soltimmar på den stora balkongen. Fastigheten är byggd i souterräng vilket gör att balkongen blir belägen på andra våningen. Badrummet är centralt placerat, helkaklat i neutrala kulörer och kombineras av egen tvättstuga. De två sovrummen har olika storlekar och är enkla att möblera med både säng och en extra möbel. Här har ni nyproduktionens alla fördelar och kan flytta raka vägen in. Läget är grönt och lummigt som fylls av härlig grönska under sommarhalvåret. Ni kan enkelt ta er in till centrala Lund med cykel via Harderbergaspåret som ligger precis intill, alternativt med stadsbussen som avgår med täta avgångar. Från lägenheten har ni promenadavstånd till förskola, skolor och matbutik. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fjärshusgatan 3, Kågeröd - Kråkebacken, Svalövs kommun

Fjärshusgatan 3

Villa
Kågeröd - Kråkebacken, Svalövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
123 m²
5 rum
607 m² tomt

Välkomna till detta praktiska, lättskötta och barnvänliga boende beläget på Kråkebacken, ett mysigt område i norra delen av Kågeröd. 1,5 plans villa om 123m² med härlig tomt för barnens lek och invändigt möts man av fyra sovrum, rymligt vardagsrum, kök med matplats, två badrum- ett med dusch och ett med badkar, tvättstuga och bra klädkammare. Uteplats med spabad. Nyare värmepump från IVT ger skön värme och sansade elräkningar. Garage och förråd. Nära förskola, F-6 skola, mataffär och buss- samt tågstation med bra kommunikation till Svalöv, Lund, Malmö och Helsingborg.

Radhusvägen 7C, Löddeköpinge - nära centrum, Kävlinge kommun

Radhusvägen 7C

Radhus
Löddeköpinge - nära centrum, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
5 762 kr/mån
38 153 kr/m²

Välkomna till Radhusvägen och denna praktiska 3:a på lugnt läge i området. Ett bekvämt och trivsamt bostadsrättsradhus nära Lödde centrum, kommunikationer och strövområden. Perfekt tillfälle för er som söker lägenhet med liten trädgård! Entréplan om 78,5m² fördelat på två sovrum, helkaklat badrum med dusch, ett underbart luftigt kök, ljust vardagsrum med flera fönster och utgång till uteplats. I källaren finns extra bonusytor om ca 46m² i form av allrum/sovrum, klädkammare och tvättstuga. I källarplan finns dessutom ett stort förråd om ca 22m² som tillhör lägenheten. Garageplats tillhör. Välkomna!

  • Uteplats
Parternas gränd 75, Norra Fäladen, Lunds kommun

Parternas gränd 75

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/4
4 075 kr/mån
32 292 kr/m²

På lugnt läge högst upp i huset finner du denna välplanerade tvåa som präglas av sitt fantastiska ljusinsläpp och sitt unika rundade tak med slående takhöjd. Bostadens hjärta ligger i det kombinerade kök och vardagsrummet där du enkelt rymmer såväl soffgrupp som matplats och förvaringsmöbler. Sovrummet är väl tilltaget med plats för både dubbelsäng och kontorshörna. Badrummet är rymligt, helkaklat i neutrala kulörer samt utrustat med tvättpelare. Här bor du med närhet till bl.a. mataffärer, restauranger, universitetet, Ideon-området samt till grönområden så som S:t Hans backar. Centrum nås enkelt både via cykel, kollektivtrafik och bil och läget är dessutom utmärkt för dig som pendlar till Malmö. Varmt välkommen på visning!

Soluppgången 24, Brunnshög, Lunds kommun

Soluppgången 24

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1
6 182 kr/mån
37 689 kr/m²

I december 2023 kommer denna nyproducerade och otroligt välplanerade femma vara redo för inflyttning. Här bor ni bekvämt på markplan och har två härliga uteplatser att nyttja. Den ena uteplatsen är belägen i anslutning till kök/vardagsrum, och den andra finns vid ett av sovrummen. De sociala ytorna finns centrerade i lägenheten vilket bjuder in till umgänge. Köket från Marbodal finns i öppen planlösning mot vardagsrummet. De fyra sovrummet finns i varierande storlekar och är utplacerade i olika delar av lägenheten där varje familjemedlem får sitt eget utrymme. I anslutning till hallen har ni ett stort förråd samt två helkaklade badrum varav ett är kombinerat med tvättstuga. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och trestavs ekparkett. Kombinationen av hög takhöjd och ljusinsläpp genom flera fönster skapar en härlig volym och trivsam atmosfär i lägenheten. Föreningen är centralt placerad i expansiva Brunnshög med närhet till all tänkbar service. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Killebäcksvägen 12, Sandskogen - Löddeköpinge, Kävlinge kommun

Killebäcksvägen 12

Villa
Sandskogen - Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
98 m²
4 rum
1 471 m² tomt

I gemytliga Sandskogen som omges av härlig skogsmiljö och doft av tall, finner ni huset på Killebäcksvägen 12. En välplanerad enplansvilla med stor och härlig tomt om 1 471 kvm. Huset uppfördes 1994 och har 98 kvm boarea samt ett fristående garage med utrymme för både bilar och förvaring. Från husets entré leds ni vidare till ett vardagsrum med underbar volym och ljusflöde tack vare tak öppet mot nock. Här finns en braskamin som ger extra mysfaktor under vinterhalvåret. Vidare finner ni tre sovrum i varierande storlekar, en renoverad och helkaklad toalett samt ett helkaklat badrum med både dusch och badkar. Även i köket är den härliga takhöjden påtaglig och får ett modernt intryck tillsammans med den ljusa köksinredningen. Vid gaveln finner ni grovköket med ingång nära uppfarten som blir den perfekta vardagsingången. I trädgården har ni härlig gräsyta som ramas in av flertalet träd och ger känslan av att vara ett med naturen. Här finns dessutom flertalet fruktträd samt en jordkällare. Från Sandskogen har ni nära till Järavallens strövområde, stranden i Barsebäck och Barsebäcks golfklubb. Det är cykelavstånd till centrala Löddeköpinge med utbud av bland annat matbutik, vårdcentral, gym och bibliotek samt nära till skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

Södervångsvägen 137A, Löddeköpinge - Södervång, Kävlinge kommun

Södervångsvägen 137A

Radhus
Löddeköpinge - Södervång, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1
4 875 kr/mån
37 515 kr/m²

En bit in i området, på fint läge i föreningen hittar vi detta trivsamma radhus med 3 rok, i BRF Vårsången. 82,5m² med rymligt nyrenoverat kök, luftigt vardagsrum, nyrenoverat helkaklat badrum med dusch, två sovrum, klädkammare samt tvättstuga med vask tvättmaskin och torktumlare. Insynsskyddad trädgård, solsäker uteplats och skönt uterum. Förråd, carport och extra yta bredvid till extra bil, släp eller husvagn. Lugnt område nära flera grönområden och lekplats. Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 12