SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gävlegatan 13, 3,5tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Gävlegatan 13, 3,5tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
4 595 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 3/6
2 705 kr/mån
99 891 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade och mycket fina tjugotalspärla på lugna och mycket trivsamma Gävlegatan. Bostaden disponeras med stora sociala ytor, en rogivande och rymlig sovdel med mycket bra förvaring, ett fullt utrustat kök i toppskick samt ett fint badrum. Hemmet är i genomgående mycket gott skick med vackert trägolv av furutiljor. Bostadens tilltagna fönster skänker hemmet ett härligt- och naturligt ljus. Här bor du med ett högt läge i en förening som äger marken, har låg skuldsättning och många av de stora renoveringarna bakom sig! I lägenhetens absoluta närområde finns flertalet gym med bl.a. Sats och Friskis och Svettis, två välsorterade matbutiker i Hemköp och Willys samt apotek. Området har mycket bra med kommunikationer med bl.a. flygbussen ett stenkast från porten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Luntmakargatan 95, 2 tr, Vasastaden, Stockholms kommun

Luntmakargatan 95, 2 tr

Lägenhet
Vasastaden, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
4 500 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/5
1 541 kr/mån
104 651 kr/m²
  • Hiss
Valhallavägen 148B, Östermalm - Karlaplan, Stockholms kommun

Valhallavägen 148B

Lägenhet
Östermalm - Karlaplan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
5 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 0/7
2 413 kr/mån
107 900 kr/m²

Ett trivsamt läge i skuldfri förening ovanför Fältöverstens galleria - En nybyggd lägenhet från 2016 med smakfulla materialval och egen stor uteplats. Bekvämt boende i Fältöversten. En trevlig nyproducerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönster och lummig grönskande vy ut mot innergården. Med ett ypperligt läge ovanför Fältöverstens shoppingcentrum sitter du behagligt på den väl tilltagna uteplatsen. Trevligt vardagsrum med utgång till uteplatsen och i öppen planlösning med det välplanerade köket. Sovrum med angränsande klädkammare och garderober. Snyggt stilrent badrum med tvättmaskin. Trevlig inhägnad grönskande gård med många gemensamma sittgrupper och flera lekplatser. Brf Fältöversten blev skuldfri 2018 och har mycket goda ekonomiska framtidsutsikter. Dold ekonomisk tillgång genom 24 kvarvarande hyresrätter. Föreningens hemsida: www.brf-faltoversten.se Ett fantastiskt central läge med fastigheten belägen ovanför Fältöverstens shoppingcentrum med all tänkbar service, bl a tandläkare, sjukgymnast, bibliotek utöver ett stor utbud av butiker och mataffärer. Promenadavstånd till vackra grönområden som Tessinparken, Djurgården och Gärdet. Mycket bra kommunikationer i området: T-bana, stn Karlaplan samt bussar 1, 4, 54 och 72 från Valhallavägen, 67 och 68 från Karlaplan. Hemsida: brf-faltoversten.se

  • Uteplats
  • Hiss
Ernst Ahlgrens väg 3, 1tr., Kungsholmen / Fredhäll, Stockholms kommun

Ernst Ahlgrens väg 3, 1tr.

Lägenhet
Kungsholmen / Fredhäll, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
2 895 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
2 172 kr/mån
85 147 kr/m²

Varmt välkommen till Ernst Ahlgrens väg 3 och denna otroligt charmiga och optimalt planerade funkisetta (möjlig tvåa) i mysiga Fredhäll. Bostaden har en luftig och inbjudande känsla med tidstypisk charm med flertalet fina originaldetaljer bevarade, såsom stora fönsterpartier med spanjoletter, vackra fönsterbrädor i kalkstensten, speglade dörrar och vacker fiskbensparkett i original. Lägenheten har en väldisponerad planlösning med goda sällskapsytor och förvaringsutrymmen samt en rogivande sovalkov som rymmer en dubbelsäng. Tack vare de väl tilltagna fönsterpartierna ges bostaden ett härligt naturligt ljusinsläpp. Här bor man nära natur och goda kommunikationsmöjligheter på ett av Kungsholmens bästa smultronställen intill grönskande Fredhällsparken och härliga Fredhällsklipporna. Föreningen är en stabil välskött äkta HSB förening med god ekonomi och flertalet faciliteter för medlemmarna, såsom bastu, gym, konferens med mera. Marken innehas med äganderätt. Välkommen till en bostad att verkligen trivas i, välkommen hem!

Birkagatan 19, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Birkagatan 19, 5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
14 495 000 kr
104 + 15 m²
3 rum
vån 5/5
3 561 kr/mån
139 375 kr/m²

Varmt välkommen till hjärtat av Birkastan och denna enastående vindsvåning med enorm takhöjd och en otroligt inbjudande stor takterrass med bedårande kvällssol! Direkt innanför dörren slås man av våningens takhöjd och de luftiga ytorna. Stora lodräta fönster i väl tilltagna fönsterkupor skänker rikligt med naturligt ljus till hela hemmet. Hissen tar dig bekvämt upp till samma våningsplan och rum för barnvagnar finns i entrén (21an). Här på Birkagatan 19 har man det bästa av Vasastan precis utanför porten. Gatan är lugn och stillsam och Rörstrandsgatans puls upplevs precis runt hörnet. Här finns även alla typer av kommunikationsmedel inom ett par minuters promenad. Föreningen har endast 2 milj i lån och föreningens kassa överstiger värdet på lånet med råge. Marken innehas med äganderätt. Kort och gott; detta är ett mycket svårslaget boende, på svårslagen adress, i en svårslagen förening. Välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hälsingegatan 10B, 2tr, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Hälsingegatan 10B, 2tr

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
6 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
2 958 kr/mån
119 135 kr/m²

- Sekelskiftespärla - Solig balkong - Öppen planlösning - 3.10 meters takhöjd - Gårdshus - Stabil förening - Äger marken - Eftertraktat läge - Möjlig trea - På eftertraktat läge, precis invid Hälsingehöjden, finns nu denna sekelskiftespärla till salu! Här väntar en välplanerad bostad, som bjuder på en öppen, social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Härifrån har man dessutom access till den soliga balkongen, vilket gör denna del av bostaden som gjord för härliga middagar i goda vänners lag! Ljuset fullkomligt strömmar in från flera fönsterpartier i fil och från balkongen blickar man ut över föreningens grönskande innergård och njuter av solen från morgon till lunchtid! Köket är otroligt smakfullt renoverat, med gott om förvaring hela vägen upp till tak bakom gröna, släta luckor, som matchas fint med bänkskiva i exklusiv granitsten. Integrerade vitvaror. Privat sovrum med plats för dubbelsäng. Möjlighet för ett extra sovrum för den som önskar. Bra förvaring i platsbyggda garderober i både sovrum och vardagsrum. Stilrent badrum i helkaklat utförande med golvvärme och handdukstork. Bostaden har nyligen renoverats till sitt fina skick, samtidigt som vackra originalattribut, så som 3.10 meters takhöjd, höga fönster med djup nisch samt taklister, på ett varsamt vis bevarats. Här bor man på lugnt, gårdsvänt läge, i en stabil förening, som äger marken och som har eget garage i huset. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hagagatan 18, 2tr, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Hagagatan 18, 2tr

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
9 795 000 kr
100 m²
3 rum
vån 2
7 822 kr/mån
97 950 kr/m²

- Sekelskiftesdröm - Två kakelugnar - Möjlighet till öppen planlösning - Eftertraktat läge invid Odenplan - Stabil förening - Äger marken - På eftertraktat läge invid Odenplan finns nu denna ljuvliga sekelskiftestrea till salu! Här lockar vackra originalattribut så som två kakelugnar, rum i fil med härligt ljusinsläpp, generös takhöjd och en underbar balkong! Möjlighet till öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två badrum för de som önskar. Bra förvaring i den väl tilltagna klädkammaren. Här bor man i en stabil förening, som äger marken, med både vinds- och källarförråd, på mycket stark adress i Vasastan! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Rörstrandsgatan 14A, Birkastan - Vasastan, Stockholms kommun

Rörstrandsgatan 14A

Lägenhet
Birkastan - Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
11 500 000 kr
103 m²
4 rum
3 905 kr/mån
111 650 kr/m²

Sekelskiftes-4:a med mycket charm och idylliskt läge mellan två innergårdar på populära Rörstrandsgatan. Generöst kök med utgång till stor härlig uteplats. Välplanerad 4:a med tre bra sovrum, rymlig walk-in closet samt två badrum varav ett med dusch samt ett med bad. Högt i tak och bevarade detaljer såsom spegeldörrar och ljusa trägolv. Äkta bostadsrättsförening som äger marken och har mycket god ekonomi med låg belåning dvs endast cirka 5,7 Mkr i totala lån vilket motsvarar cirka 1950 kr i lån per kvm. Föreningen är mycket välskött, byggnaderna är i gott skick och har renoverats löpande (se utförda renoveringar). Vänligen kontakta ansvarig mäklare Åsa Ericsson, tel 0708-623313, för mer information.

  • Plus
Nybrogatan 14, Östermalm, Stockholms kommun

Nybrogatan 14

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
10 000 000 kr
100 m²
2 rum
vån 0/5
100 000 kr/m²

På en attraktiv adress i en mycket välskött förening finns detta undangömda gårdshus i 3 våningsplan. Den totala ytan på ca100 kvm med en unik planlösning, fördelas på 38 kvm boarea plus 10 kvm biarea på de övre två planen samt ytterligare 52kvm inredd biyta i källarplan. Entréplanet nås från trapphuset och har en öppen planlösning, inrett med kök och sällskapsdel. Stora vackra, spröjsade fönster och egen dörr direkt ut på innergården. En spiraltrappa når både sovrummet på övervåningen med mysig vindskaraktär och ett inrett källarplan som är enormt. I dagsläget är det ett källarplan innehållande ett lyxigt spa-inspirerat badrum samt dressingroom plus en egen tvättstuga och förråd, men med så mycket yta finns möjlighet att lägga till det lilla extra såsom kontor, loungeavdelning eller en studio. Dramaten, Stureplan och Östermalmstorg är närmsta grannar. Mitt i smeten, men ändå en mycket tyst och lugn bostad. Här bor du med 0kr i avgift, i en liten skuldfri och mycket välskött brf med en väl underhållen och renoverad fastighet anno 1914. Ett populärt område på Östermalm med ett närmast obegränsat utbud av restauranger, caféer, trevliga uteserveringar och mycket annat därtill. Nära såväl Strandvägen som Djurgården. Här finns allt i kommunikationsväg med både buss, tunnelbana och spårvagn. Sammanfattningsvis: En charmig och på ett överaskande sätt unik planlösning. Exemplarisk skuldfri förening med välskött fastighet och avgiften är noll. Ett suveränt läge med bästa adressen. Tilltalande för dig som prioriterar många extra kvadratmetrar att bo på.

  • Hiss

Visar alla 9