Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Noleredsvägen 13A, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun

Noleredsvägen 13A

Lägenhet
Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
2 625 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 102 kr/mån
36 713 kr/m²

Stig in i din drömbostad där allt är redo för dig att bara flytta in och trivas! Denna lägenhet har fått en modern touch med hjälp av pensel och färg och med ett nyrenoverat kök som kronan på verket. Här bor man bekvämt en halvtrappa upp och med en inglasad balkong som man kan njuta av större delen av året. Med rymliga rum är denna 3:a perfekt för familjen eller för dig som önskar extra utrymme. Dessutom bor ni med ett perfekt läge till Torslanda torg med dess serviceutbud och busskommunikationer vidare in till centrala delarna av Göteborg. Ni har gångavstånd till förskola och Noleredsskolan för de som har barn. Runtom i närområdet finner ni promenadstigar för en springtur eller önskar ni diverse fritidsaktiviteter så hittar ni detta vid Torslandahallen. Inom föreningens område finns p-plats eller garage på ett bekvämt avstånd och i källaren har ni både förråd och matkällare. Välkomna till en bostad där allt är färdigt för dig att bara flytta in! Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Noleredsvägen 15B, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun

Noleredsvägen 15B

Lägenhet
Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
2 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 437 kr/mån
37 521 kr/m²

En halvtrappa upp kommer ni in i detta bekväma boende med genomgående fina ytskikt. Här har man utnyttjat de rymliga vardagsrummet till ett extra sovrum! Köket är renoverat 2018 och kommer ifrån IKEA. Det är stilrent inrett i vita luckor med silverknoppar. Från köket kan man ta sig ut till den rymliga balkongen som är inglasad. Bostadens master bedroom är väl tilltaget och ena väggen är fylld med inbyggda garderober. Det andra sovrummet har man byggt till genom att förkorta vardagsrummet. I detta får man plats med en säng och skrivbord. Badrummet är helkaklat och rymmer en tvättmaskin. Här bor ni centralt i Torslanda med närhet till Torslanda Torg och dess utbud. En kort promenad tar er till busshållplatsen om man vill ta sig vidare in till stan. För barnen har ni lekplatser i området och närmsta skolorna är Noleredskolan och Torslandaskolan. Torslandahallen bjuder på sitt utbud av fotboll, handboll och tennis samt ett upplyst motionsspår. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
Stora Varholmen 16, Stora Varholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 10:00
Stora Varholmen 16, Stora Varholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Stora Varholmen 16, Stora Varholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Stora Varholmen 16

Fritidshus
Stora Varholmen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
1 995 000 kr
46 m²
3 rum
6 917 kr/mån

Letar ni efter ett sommarboende med sjöbod och tillgång till salta bad på värmande klippor? Denna mysiga stuga ute på Stora Varholmen ger er somrarna ni har drömt om! Ni tar er ut till ön genom en kort båttur, antingen med föreningens organiserade båtturer eller genom egen båt. På ön har ni små stigar och gångar som tar er till stugan som ligger högt på höjden med en magisk utsikt. Ett stenkast ifrån havet vid öns norra sida hittar ni er egna sjöbod, spana in bilderna på detta! Ytan för huvudbyggnaden och tillbyggnaden, i form av isolerat uterum, uppgår till ca 62 kvm byggyta. Ytan fördelas på huvudbyggnaden om ca 46 kvm och erbjuder er ett rymligt vardagsrum med bäddsoffa samt två stora sovrum. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra har en våningsäng. I det tillbyggda isolerade uterummet har ni ett trevligt allrum med plats för ett större matbord. Ni har ett kök, fullt utrustat för trevliga familjemåltider. I detta utrymme finns även ett badrum med kakel på väggar och golv. Inventarier ingår i köpet. Ni har två olika altaner att välja på för att njuta av solens varma strålar i två olika väderstreck. Det ena altandäcket ligger vid sidan av huset och har ett mysigt insynsskyddat läge. Det andra altandäcket är en förlängning av uterummet och sträcker sig framför stugan. Nedanför bostaden har ni en mindre gräsmatta som ni kan nyttja. Säljaren nyttjar även en brygga där en minde båt kan lägga till (bryggan tillhör inte bostadsrätten men nyttjas av ägaren idag). Ön har 87 stugor som idag är en bostadsrättsförening som bildades under 2022. Föreningen har även en dansbana och bastu som medlemmarna kan nyttja. Mer information om byggregler och föreningen finns i stadgarna. Ni har även möjlighet att betala in ett kapitaltillskott till föreningen för att få ner avgiften till 2 000kr /månad. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Dammen på Kärr 13, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Dammen på Kärr 13, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 2
Dammen på Kärr 13, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 3

Dammen på Kärr 13

Tomt
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
2 995 000 kr
647 m² tomt

Välkommen till vårt fantastiska barnvänliga villaområde, där harmoni möter bekvämlighet! Vi har nu den fina möjligheten att sälja en tomt som är perfekt belägen med närhet till kommunikation, natur, service och skolor. Med naturområden och lekplatser finns det gott om utrymme för barnen att utforska. Fritidsaktiviteterna är många och dessutom ligger skolor inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det enkelt för barnen att komma till och från skolan. För föräldrarna erbjuder området enkel tillgång till kollektivtrafik och andra bekvämligheter, inklusive shopping och fritidsaktiviteter. Upplev den perfekta kombinationen av familjevänlig atmosfär och praktisk livsstil här hos oss! Vad får du bygga? Tomten ligger på avstyckningsplan vilket innebär att allt är möjligt men allt måste prövas. På tomten finns ett förhandsbesked som tillåter en suterränghus och byggnaden skall placeras 4,5 m från tomtgräns, se förhandsbeskedet under dokument. Möjlighet finns att ansluta till kommunalt vatten och avlopp. Vår rekommendation är att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret för att se om er dröm går att uppfylla på den här fina platsen! Varmt välkomna att åka till tomten och gå runt.

  • Premium
Lysbojsvägen 1B, Hällsvik, Göteborgs kommun

Lysbojsvägen 1B

Villa
Hällsvik, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
6 495 000 kr
130 m²
4 rum
786 m² tomt

Välkommen till denna totalrenoverade enplansvilla med närhet till hav och natur! Belägen på Lysbojsvägen 1B, längst in på en återvändsgata, i det barnvänliga och lugna området Hällsvik erbjuds ett perfekt boende att bara flytta direkt in i. Med en yta på 130 kvadratmeter och fyra rum har detta hem utrymme för hela familjen. De senaste åren har huset genomgående renoverats i en smakfull stil med snygga och enhetliga val. Under 2018/2019 byggdes huset till för att skapa ett tredje sovrum och en större tvättstuga. I samband med detta totalrenoverades köket som har ett stilrent utförande i ljusgrått från Ballingslöv. Ni har ett mysigt vardagsrum med burspråk och en värmande kamin, tre bra sovrum och två totalrenoverade badrum från 2020 (kvalitetsdokument finns). Belägen i husets vinkel har ni en insynsskyddad uteplats som har ett soligt söderläge, en mysig plats för att njuta av många soltimmar och avkoppling utomhus. De stora skjutdörrspartierna från köket binder samman boendeytan med utomhusmiljön. Uteplatsen är försedd med en pergola som skapar en mysig rumskänsla utomhus. På altanen finns gott om plats för matbord, grill och sittgrupp. Trädgården i övrigt erbjuder odlingsmöjligheter, gräsytor för lek och ytterligare en uteplats intill entrén. Garaget erbjuder inte bara plats för din bil, utan har även en separat förrådsdel som går att inreda som gästrum eller kontor om behovet finns. På uppfarten intill finns det plats för två bilar att parkera och här finns en elbilsladdare installerad för er med el-/hybridbil. Har ni båt eller husbil finns uppställningsplats på tomten. Denna villa är perfekt för er som önskar ett bekvämt boende med närhet till hav och vacker natur. Det finns en bra skola för de små inom promenadavstånd (Hällsviksskolan åk 0-3) och för de större barnen finns både mellanstadie- och högstadieskolor inom cykelavstånd. En kort biltur bort har ni Amhults centrum med bra serviceutbud. Under dokument i annonsen finns besiktningsprotokoll, frågelista och energideklaration. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Tåfjällsvägen 22, Säve, Göteborgs kommun

Tåfjällsvägen 22

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
4 200 000 kr
123 + 121 m²
5 rum
1 271 m² tomt

Välkomna till Tåfjällsvägen 22 i Säve! Här bor ni med ett högt och fritt läge där ni har fin vy ut över ängarna och omgivningarna. Huset är fördelat om ett plan med en separat källare. På boendeplanet finns idag 3-4 sovrum, stora sällskapsytor samt ett renoverat kök och ett renoverat helkaklat badrum (2021). Från sällskapsytorna kommer ni ut till altanen som ligger i ett soligt sydvästläge och som i sin tur ansluter till trädgården. I källaren finns ett pentry, ett badrum, 6 rum samt gott om förrådsutrymmen vilket gör det till en möjlig uthyrningsdel som kan generera en god boendeekonomi. Huset har gått igenom en del större renoveringar de senaste åren så som nya fönster, installation av bergvärme, omdränering, indragning av kommunalt VA samt uppdatering av invändiga ytskikt. Säve är ett lugnt och lantligt område med vacker natur. En kort bilresa bort har ni både Göteborgs centrum och Kungälv med dess breda serviceutbud. Området Brunstorp som ligger i närheten erbjuder förskola och vid Bärby finns ytterligare förskola samt skola för F-6. Under dokument i annonsen finns besiktningsprotokoll och energideklaration. Välkomna med er intresseanmälan!

Brunstorps gärde 28, Säve, Göteborgs kommun

Brunstorps gärde 28

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
4 395 000 kr
118 m²
5 rum
351 m² tomt

Välkomna till detta fristående hus i populärt barnområde! Här har ni det unika tillfället att förvärva ett av de få hus som är fristående i ett område med parhus. Runtom har ni en omgivande gräsmatta som inbjuder till lek och aktiviteter, vilket ger er den perfekta platsen för din familj att växa och trivas! Nedanför huset har ni bostadens garage samt områdets parkeringar för gäster. Invändigt möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum med fönster i olika väderstreck, vilket ger en underbar atmosfär året runt. Det rymliga och praktiska köket, med anslutande tvättstuga, är centrum för familjens middagar och mysiga frukostar. På övre plan väntar tre generösa sovrum och ett badrum, vilket ger gott om plats för alla familjemedlemmar att kunna njuta av sina egna krypin. Med en touch av kärlek och omsorg kan detta hus bli ert nya drömhem. Ta chansen att sätta er egen prägel och skapa livslånga minnen. Välkomna hem! Under fliken dokument finns besiktningsprotokoll och energideklaration. Missa inte att kostnader för bla VA och sophantering ingår i samfällighetsavgiften.

Svensbyvägen 22, Säve, Göteborgs kommun
Svensbyvägen 22, Säve, Göteborgs kommun, bild 2
Svensbyvägen 22, Säve, Göteborgs kommun, bild 3

Svensbyvägen 22

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
6 395 000 kr
125 + 31 m²
5 rum
636 m² tomt

Nu finns möjlighet att flytta in i en nybyggd villa, högt belägen på Svensbyvägen med utsikt över ängar åt väster samt avskildhet nära skogen. Planerat på tomterna är ett hus från Trivselhus av modell ”Kullavik” som erbjuder en klassisk sutterängvilla med luftiga sociala ytor i öppen planlösning, tre till fyra sovrum, två helkaklade badrum samt gott om förvaringsutrymmen. Inflytt är planerad till 2025. Välkomna in genom entrén på nedre plan som ser till vardagslivets komfort. Här finner ni er väl tilltagna och praktiska klädvårdsavdelning med utrustning från Miele, badrum samt två sovrum som passar utmärkt som barnrum med plats för såväl sömn som lek. Ett större allrum på nedre plan med plats för soffgrupp och medieutrustning kan även delas av för att göra plats åt ytterligare ett sovrum - perfekt för den växande familjen. Via altandörren från allrummet på nedre plan når ni även uteplatsen i härligt solläge. Fortsätt sedan upp till övre plan som erbjuder generösa ytor för det sociala livet. Njut av kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning där samtalen och skratten tillåts flöda fritt. Förutom vackra material och smarta förvaringssystem från kökstillverkaren Ballingslöv, har ni även rostfria vitvaror från Miele till ert förfogande. De stora fönstren vid matplats och vardagsrum bjuder på fint ljusinsläpp och vacker utsikt. Inspireras att sätta er speciella prägel på ert hem med den enhetliga bas som klassiska material skapar. Det är bara att flytta in, njuta av att allt är nytt och fräscht, och i bästa kvalitet. När kvällens middag är uppdukad slår ni er ned vid er matplats för att avnjuta måltiden och umgås tillsammans. Låt kvällssolen skina in på er när ni förflyttar er till behagliga soffor och låter samtalen ebba ut i kvällen. På övre plan hittar ni även ytterligare ett badrum, en klädkammare med plats för förvaring samt det stora föräldrasovrummet med flera garderober. På lediga dagar njuter ni av lugna promenader i avkopplande och lantlig miljö. På sommaren tar ni enkelt cykeln bort till Bärby Självplock och njuter av egenplockade bär till eftermiddagsfikat. I närheten ligger även Albatross golfklubb, en av Göteborgs finare golfklubbar. Till huset finns flera möjliga tillval att göra, exempelvis en balkong med utgång från matplats på övre plan, ett fjärde sovrum på nedre plan, samt möjlighet till braskamin mellan vardagsrum och matplats. Tomten har enskilt vatten och avlopp. Vid nybyggnation har ni inga kommunala avgifter på 15 år samt ett hus som är underhållsfritt i minst 10 år. För specificerad kalkyl ombeds ni kontakta Tommy Gillberg på Trivselhus. Gå gärna in på länken till Trivselhus Collection 24.1 nedan för att ta del av ytterligare information om husets höga standard. https://online.flippingbook.com/view/599541872/ Kontaktperson Trivselhus: Tommy Gillberg 070-449 99 15 [email protected] trivselhus.se

  • Premium
Östra Sävviksvägen 6A, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
  • Fre 19 apr kl 12:00

Östra Sävviksvägen 6A

Radhus
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
9 750 000 kr
175 m²
6 rum
398 m² tomt

Med ett fritt läge och en panoramavy utöver det glittrande havet och Lilleby erbjuder vi nu ett fantastiskt parhus som nybyggt 2023! Är detta ert nästa drömboende? Här kommer ni att få bo med genomgående hög standard med väldigt låga driftskostnader och även 0 kr i fastighetsavgift under kommande 15 år från byggår. Ni erbjuds generösa sällskapsytor med högt i tak och stora, vackra fönsterpartier. Sällskapsytorna består av både vardagsrum och allrum, ett påkostat kök från Kvik med köksö i öppen planlösning och matplats. Vidare finns två helkaklade och stilrena badrum, 4 rymliga sovrum, stor tvättstuga och två hallar. Ni har vattenburen golvvärme i båda plan och spotlights i alla sociala ytor, så som allrum, vardagsrum, kök, hall, badrum och tvättstuga. Utöver det fina huset erbjuds ni en fantastisk terrass med sol hela dagen och solnedgångarna kommer att njutas utav oavsett årstid. Vill ni sitta ostört och med tak ovanför så har ni en altan på nedre plan också. Vill ni göra en liten gräsmatta finns en mindre yta och det går även att utöka altan och terrasseringar neråt på tomten. Era bilar parkerar ni bekvämt utanför entréplan på den grusade uppfarten och under trappan finns en plats för förråd. Att bo i Lilleby ger er den omedelbara närheten till natur, hav, barnens skolor och kommunikation - ett drömställe att stortrivas i. Välkomna att boka er till vår visning med den här fantastiska möjligheten att huset kan bli ert!

  • Plus
Skagens Fyrs väg 14A, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Skagens Fyrs väg 14A, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 2
Skagens Fyrs väg 14A, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 3

Skagens Fyrs väg 14A

Tomt
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
4 100 000 kr
555 m² tomt

Varmt välkomna att åka till tomten, gå runt och känn in, här erbjuder vi er en bra tomt med havsutsikt åt två håll! Är detta platsen för er att få bygga ert drömhus på? Tomten är inte knutet till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva. Vad får ni bygga? Tomten är belägen på en avstyckningsplan vilket betyder att allt är möjligt men allt måste prövas, vilket ger er stora möjligheter att bygga det ni själva önskar. Området består av enbostadshus i ett till två plan i varierande utformning. Huset måste placeras minst 4,5 m från tomtgräns. Det finns ett positivt förhandsbesked med godkänt beslut om enbostadshus med en byggnadsarea om 159 kvm, se under dokument. Fiber, kommunalt vatten och avlopp finns att ansluta sig till mot egen kostnad. Vår rekommendation är att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret för att vidare diskutera era önskemål och frågor om byggnation. Vid nybyggnation erhåller ni fastighetsavgiftsfritt i 15 år. Ett boende i Hjuvik ger er den omedelbara närheten till fina promenadvägar i naturen, havet och dess vackra omgivningar i skärgårdsmiljö, en trygg plats för barn att växa upp och utan att tumma på goda kommunikationer in till Göteborgs centrum. Tänk er att ha allt detta inom bara 5 minuters promenad! All tänkbar service som önskas finns vid Amhult. Ni har även familjens aktiviteter i närheten så som exempelvis golf, tennis, fotboll och seglarskola. Välkomna med ert intresse redan nu för att inte gå miste om den här möjligheten!

  • Premium
Björlanda Strand 29B, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun

Björlanda Strand 29B

Tomt
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
3 400 000 kr
754 m² tomt

Varmt välkomna att åka till tomten, gå runt och känn in, är detta platsen för er att få bo på i ett helt nybyggt hus? Tomten är belägen i en sluttning med ängar framför och ett fritt läge. Tomten ligger utomplans, vilket innebär att allt är möjligt men allt måsta prövas för bygglov. Förhandsbesked om ett friliggande hus med garage får byggas. Huset som byggs skall ha träpanelklädd fasad och tegeltäckt sadeltak. Vår rekommendation är att ni kontaktar Stadsbyggnadskontoret för att stämma av så att era bostadsdrömmar går att uppfylla. Tomten är inte knutet till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva. Fiber finns att ansluta till mot egen kostnad. VA-anslutningen är efterfrågad utav Kretslopp och vatten. Se dokument för Länsstyrelsen och Kulturförvaltningen. Ett boende på Björlanda Strand ger er den omedelbara närheten till fina promenadvägar i naturen, havet och dess vackra omgivningar, en trygg miljö för barn att växa upp i men även närheten att med buss ta sig in till Göteborgs centrum. Service finns vid Skrabro som de kommande åren kommer att utvecklas. Barnens skolor finns alldeles i närområdet och även dess aktiviteter. Välkomna med ert intresse redan nu för att inte gå miste om den här möjligheten!

  • Plus
Långe Jans väg 23B, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun

Långe Jans väg 23B

Tomt
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
3 700 000 kr
577 m² tomt

Är ert nästa hem ett alldeles nybyggt hus där ni själva satt er prägel och ni bor med gångsavstånd till havet? Välkomna till denna härliga plats på Långe Jans väg 23B. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva, så låt kreativiten flöda! Tomten är en svagt sluttande trädgårdstomt belägen i idylliska Hjuvik. Området omges av fina miljöer där ni med enkelhet tar till vara på årets alla årstider, om somrarna hägrar bad och båtliv och om vintern promenader i skog och skridskoåkning en vacker vinterdag. Vad får ni bygga? Tomten är belägen på en avstyckningsplan vilket betyder att allt är möjligt men allt måste prövas, detta ger er stora möjligheter att bygga det ni själva önskar. Vår rekommendation är att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret för att vidare diskutera era önskemål och frågor om byggnation. En stor fördel är att det vid nybyggnation erhålls fastighetsavgiftsfritt i 15 år. Under dokument finner ni geotekniskt undersökning, avgiftsindikation för kommunalt VA, förslag på hus och nybyggnadskarta. Upptäck vårt familjevänliga område Hjuvik omgivet av en vacker skärgård. Med bekväma busskommunikationer, närhet till barnens skolor och ett överflöd av aktiviteter inom räckhåll, erbjuder detta område en harmonisk livsstil för hela familjen. Välkommen till ett tryggt och inspirerande boende! Gå gärna in på tomten och känn in - det är det bästa sättet för att avgöra om det är är er plats!

Tomtebacken 24, Säve, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Tomtebacken 24

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
3 995 000 kr
80 + 20 m²
3 rum
759 m² tomt

Välkomna till Tomtebacken 24 och denna trivsamma villa med högt och fritt läge med utsikt över Nordre Älv. Utsikten är avkopplande och vacker att blicka ut över, slå er ned på altanen eller i uterummet och se båtarna passera förbi under sommarhalvåret. Planlösningen är fördelad över ett plan med två bra sovrum, stora sällskapsytor i delvis öppen planlösning med en värmande kamin samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Med utgång från vardagsrummet kommer ni till det vidbyggda uterummet som skapar ytterligare härliga sällskapsytor. I den härliga trädgården finns gräsytor, odlingsmöjligheter och soliga uteplatser. Ni har ett garage med plats för bilen samt förråd intill med bra förvaringsutrymme. Längre ned på tomten finns en ytterligare parkeringsplats. I Säve bor ni med ett lantligt läge och vacker natur. En kort bilresa bort har ni både Göteborgs centrum och Kungälv med dess breda serviceutbud. Till huset hör en båtplats på en gemensam brygga som är belägen knappt 100 meter från huset. Under dokument i annonsen finns besiktningsprotokoll och energideklaration. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus

Visar alla 13