SkandiaMäklarna Västerås

SkandiaMäklarna Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nedersta 2A, Hedensberg, Västerås kommun
Nedersta 2A, Hedensberg, Västerås kommun, bild 2
Nedersta 2A, Hedensberg, Västerås kommun, bild 3

Nedersta 2A

Tomt
Hedensberg, Västerås kommun
850 000 kr
1 702 m² tomt

För den som söker ett vackert och attraktivt läge är trivsamma och fridfulla Hedensberg ett perfekt område. Här erbjuds ni möjligheten att förverkliga era byggdrömmar ca 15 min från Västerås centrum. I tomtens omgivning finns fina skogar och öppna landskap och är perfekt för er som söker en tomt på landet men ändå nära city. Välj valfri husmodell i Anebyhus Gruppens sortiment, för mer info se www.anebyhusgruppen.se Ring för visning!

  • Premium
Attersta 1B, Hedensberg, Västerås kommun
Attersta 1B, Hedensberg, Västerås kommun, bild 2
Attersta 1B, Hedensberg, Västerås kommun, bild 3

Attersta 1B

Tomt
Hedensberg, Västerås kommun
850 000 kr
2 772 m² tomt

För den som söker ett vackert och attraktivt läge är trivsamma och fridfulla Hedensberg ett perfekt område. Här erbjuds ni möjligheten att förverkliga era byggdrömmar ca 15 min från Västerås centrum. I tomtens omgivning finns fina skogar och öppna landskap och är perfekt för er som söker en tomt på landet men ändå nära city. Välj valfri husmodell i Anebyhus Gruppens sortiment, för mer info se www.anebyhusgruppen.se Ring för visning!

  • Premium
Norra Skjutbanegatan 25F, Haga, Västerås kommun

Norra Skjutbanegatan 25F

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 195 000 kr
68,7 m²
3 rum
vån 1
2 706 kr/mån
17 394 kr/m²

Bekvämt belägen på markplan finner ni denna trivsamma trerummare med låg avgift och stor inglasad balkong! Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, väl tilltaget kök med plats för matgrupp, praktisk förvaring samt två rogivande sovrum. Utöver detta finns en stor inglasad balkong som förlänger utesäsongen. Här på Haga är det lätt att trivas - här bor ni i en välskött förening belägen med god ekonomi belägen i lugna kvarter med närhet till matbutiker, grönområden samt kommunikationer. Välkommen hem.

  • Balkong
Stentorpsgatan 26C, Malmaberg, Västerås kommun

Stentorpsgatan 26C

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
450 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2
2 458 kr/mån
10 843 kr/m²

Perfekt första boende! Här har ni en ekonomisk vinnare om 41,5 välplanerade kvadratmeter i en minst sagt stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Bostaden erbjuder ett rejält kök med plats för matgrupp, badrum utrustat med badkar, praktisk förvaring samt ett rymligt vardagsrum med sovalkov och fransk balkong. Här på Malmaberg är det lätt att trivas - här bor ni i en trivsam förening belägen i lugna kvarter med närhet till matbutiker, grönområden samt kommunikationer. Välkommen hem.

Sandstensvägen 17, Munga, Västerås kommun

Sandstensvägen 17

Fritidshus
Munga, Västerås kommun
995 000 kr
33 m²
2 rum
1 985 m² tomt

Välrenoverat med drömläge i Munga! I härliga idyllen Munga finns nu möjligheten att förvärva ett mysigt hus med ett härligt läge omgiven av grönska och utsikt över åkrar. Huset, som går lika bra att nyttja som sommarstuga som permanent, erbjuder ett nyrenoverat kök, ett trevligt vardagsrum, ett rogivande sovrum utrustat med luftvärmepump samt ett nybyggt separat badrumshus med dusch och WC. Utvändigt har ni en stor lättskött trädgård med fint läge, förrådsbyggnad, stor altan med flertalet sittplatser samt grusad uppfart med plats för flertalet fordon. Djupborrad brunn, kommunalt avlopp och fiber är installerat. Här bor ni granne med naturen och gångavstånd ner till Mungasjön, lekplats samt fina promenadstråk. Här är det lätt att trivas! Välkommen hem.

Gunnilbogatan 16A, Malmaberg, Västerås kommun

Gunnilbogatan 16A

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
795 000 kr
38 m²
1 rum
vån 0
1 944 kr/mån
20 921 kr/m²

Topprenoverat med härlig uteplats! Bekvämt belägen i markplan på populära Gunnilbogatan finner ni denna välplanerade och moderna lägenhet som erbjuder ett smakfullt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum utrustat med badkar, genomgående sobra färgval samt ett rymligt och ljust vardagsrum. Bostadens höjdpunkt är den stora härliga uteplatsen i ostört och soligt västerläge, perfekt för sommarens grillkvällar! Här på Malmaberg är det lätt att trivas - här bor ni i en välskött förening belägen i lugna kvarter med närhet till matbutiker, grönområden samt kommunikationer. Välkommen hem.

  • Uteplats
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun
  • Tis 23 apr kl 18:30
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun, bild 2
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun, bild 3

Krutkällarvägen 1

Lägenhet
CENTRALT, Västerås kommun
1 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 12/12
3 939 kr/mån
25 742 kr/m²

Varmt välkommen till Krutkällarvägen 1 - möt en bostad som tar andan ur dig från första stund. På den högsta tronen av staden, på våning 12/12, blickar denna 3 RoK-lägenhet ut över Västerås med en utsikt som tar dig med på en resa genom staden och glider ut mot den skimrande Mälaren. Denna 3 RoK på 77,5 kvm är ett paradis för den som värdesätter både komfort och bekvämlighet. I köket, som har genomgått en smakfull renovering, finns gott om plats för matbord och en komplett uppsättning av moderna apparater. Badrummet är en fristad för avkoppling med sin generösa dusch, WC och kommod med tillhörande ho. Två rymliga sovrum och ett ljust och väl tilltaget vardagsrum kompletterar bostaden, där det senare också leder ut till den underbara balkongen där du kan svepa in dig i staden och dess omgivningar. Att bo här är inte bara en fröjd för själen, det är även praktiskt placerat med närhet till Västerås City och Centralstationen. För de som pendlar eller helt enkelt älskar att utforska omgivningarna är närheten till E18 en extra bonus, vilket gör resorna till en bris. Dessutom kan du njuta av föreningens bekvämligheter och gemensamma utrymmen för avkoppling och rekreation. Behöver du en extra sovplats för gäster? Ingen fara, föreningen erbjuder även möjligheten att hyra en övernattningslägenhet. Med en hiss som tar dig från marken till skyn och en stabil ekonomi i föreningen kan du känna dig trygg och bekväm här på Krutkällarvägen 1. Låt denna bostad bli ditt eget lilla paradis i staden - VÄLKOMMEN HEM!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brytarvägen 3, null, Surahammars kommun
  • Ons 24 apr kl 18:00
Brytarvägen 3, null, Surahammars kommun, bild 2
Brytarvägen 3, null, Surahammars kommun, bild 3

Brytarvägen 3

Villa
Surahammars kommun
1 595 000 kr
133 m²
6 rum
753 m² tomt

Besiktigad - Välkommen till denna enplansvilla med hörntomt som har allt att erbjuda på en återvändsgata i ett lugnt och barnvänligt område. Här förenas öppen planlösning, funktion och generösa ytor för att skapa en perfekt bostad för dig och din familj. När du kliver in genom den inbjudande entrén möts du av ljusa och öppna utrymmen. Vardagsrummet med den öppna planlösningen till köket blir snabbt en naturlig plats att umgås på, där en mysig braskamin skapar en varm atmosfär. Genom köket har ni även tvättstugan och groventré. Det generösa köket, som smidigt flyter ihop med vardagsrummet, erbjuder utrymme för både vardagliga måltider och festliga tillfällen. En separat matsal, som kan omvandlas till ett sovrum, adderar ytterligare flexibilitet till utrymmet. De fyra sovrummen, varav ett används som kontor eller gästrum, erbjuder flexibilitet och gott om plats för hela familjen. Det bästa med denna bostad är att väggar enkelt går att slå upp eller flytta för att anpassa ytorna till just ert behov. Med två badrum som båda är utrustade med dusch eller badkar, är komforten i detta hem fulländad. Altanen är en underbar plats där du kan njuta av frisk luft året om och skapa minnen med nära och kära. De två badrummen, ett av dem renoverat 2015, bidrar till bekvämligheten i detta hem. Den stora och barnvänliga tomten ger möjlighet till lek och avkoppling. Garaget med direkt ingång till huset och den tillhörande carporten erbjuder praktiska lösningar för bilparkering och extra utrymme. Det här är ett hem där varje detalj bidrar till en bekväm och trivsam livsstil. Välkommen till ditt framtida hem!

  • Premium
  • Uteplats
Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Genuagatan 2

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3
5 122 kr/mån
38 288 kr/m²

Här välkomnas ni till en modern och trivsam trerummare med närhet till Mälaren och fantastisk utsikt från den inglasade balkongen! Denna lägenhet präglas av härligt ljusinsläpp, öppna sociala ytor, smart planerad planlösning och genomgående hög standard. Köket är smakfullt och har plats för matgrupp och badrummet är rymligt, helkaklat och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns två rogivande sovrum, ljust vardagsrum samt en härlig inglasad balkong i ostört insynsskyddat läge och fantastisk utsikt över grönområde samt ner mot Mälaren. Här bor ni i en välskött förening i ett av Västerås mest attraktiva områden, Öster Mälarstrand, med härliga promenadstråk längs Mälaren och med Västerås härligaste sommarliv med bryggor, båtliv och restauranger inom några minuters gång. På bekvämt promenadavstånd har ni även Västerås city och Centralstationen. Det här är ett boende att längta hem till! Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Katrinelundsvägen 8B, Centrum / Karlsdal, Västerås kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Katrinelundsvägen 8B, Centrum / Karlsdal, Västerås kommun, bild 2
Katrinelundsvägen 8B, Centrum / Karlsdal, Västerås kommun, bild 3

Katrinelundsvägen 8B

Radhus
Centrum / Karlsdal, Västerås kommun
4 895 000 kr
122 m²
5 rum
135 m² tomt

Varmt välkommen till denna välplanerade familjeidyll Detta fantastiska radhus erbjuder en oöverträffad kombination av rymlighet, bekvämlighet och ett unikt centralt läge för denna typ av objekt. Med sina 122 kvadratmeter fördelat över två våningar är det boendet som många drömmer om. Det som verkligen skiljer detta radhus från mängden är den friköpta tomten i det sällsynta centrala läget. Det borde verkligen göra detta objekt till en investering för framtiden. Radhuset är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med endast sex liknande objekt på samma gata som sålts sedan 2015, understryker detta den exklusiva och efterfrågade charmen hos detta område. Den enorma populariteten bland både familjer och äldre är en indikation på att detta är platsen där man vill bo. Läget erbjuder närhet till allt som behövs för en bekväm livsstil. Från shopping och restauranger till skolor och rekreationsområden, här finns allt du behöver inom räckhåll. På baksidan av radhuset kan du njuta av det nybyggda trädäcket om hela 30kvm, som vetter ut mot grönområdet i det ultimata söderläget. Trädäcket blir drömmen för alla sommarkvällar, perfekt för grillkvällar med familj och vänner eller för att bara koppla av och njuta av solen i lugn och ro. Missa inte chansen att äga detta exceptionella radhus i ett av stadens mest eftertraktade områden där du nu har möjlighet att äga ett av dem mest sällsynta boenden som staden har att erbjuda! Varmt välkommen att uppleva ditt nästa drömboende!! Kontakta mig idag för att boka din visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3
5 323 kr/mån
28 913 kr/m²

Stig in i detta exklusiva hem - en 3:a om 69 kvadratmeter på tredje våningen med en inbjudande inglasad balkong. Detta är en bostad som framhäver den perfekta balansen mellan modernitet och öppna ytor. Byggt 2020 och fortfarande i nyskick, välkomnar lägenheten dig med ljusa parkettgolv och generöst med naturligt ljus. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd, med stora fönster och smakfulla färgval som definierar varje rum. Här finner du ett stort master bedroom med generös förvaring i form av garderober längs ena väggen, ett extra sovrum perfekt som barnrum eller kontor, samt ett fräscht och rymligt badrum komplett med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Det stilrena köket smälter samman med det rymliga och sociala vardagsrummet, vilket gör detta hem perfekt för både vardag och underhållning. Dess strategiska läge sätter dig nära allt du behöver, med matbutiker, smidiga kommunikationer, city, natursköna promenadstråk och lekplatser inom bekvämt gångavstånd. Välkommen till ett hem där vardagen blir njutbar och din egen inglasade balkong blir en fristad för avkoppling och sociala stunder.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 40K, Lustigkulla, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 16:15
Drottninggatan 40K, Lustigkulla, Västerås kommun, bild 2
Drottninggatan 40K, Lustigkulla, Västerås kommun, bild 3

Drottninggatan 40K

Lägenhet
Lustigkulla, Västerås kommun
2 495 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 134 kr/mån
26 973 kr/m²

Varmt välkommen till Drottninggatan 40K, där vi presenterar denna unika bostadsrätt med gavelläge som ger dig känslan av ett radhus. En uteplats tar plats på framsidan vid entrén mot den grönskande innergården och en väl tilltagen & inglasad balkong hittar du på ovanvåningen. Belägen på eftertraktade Lustigkulla, erbjuder denna bostad en smakfull och genomtänkt design för att skapa en atmosfär av hemtrevnad. Bostaden sträcker sig över två plan och bjuder på 92,5 kvadratmeter. Varje detalj har omsorgsfullt valts ut för att skapa en harmonisk helhet. Den praktiska ingången på bottenvåningen möter dig med klinkergolv, vilket underlättar vardagen och erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter genom ett förråd. Trappen upp leder dig upp till resten av bostaden, där varje kvadratmeter är fylld med ljusa, naturnära färger och stilrena inslag. Köket är hjärtat i hemmet med sin moderna design, beigea skåpluckor, svarta handtag, grå bänkskiva och stänkskiva i samma kulör. Med en öppen ingång direkt från köket till vardagsrummet får du generöst med ljusinsläpp från två håll. De två välplanerade sovrummen är målade i lugnande beiga och grå toner, med plats för både säng och förvaring. Det helkaklade badrummet utrustat med tvättmaskin och arbetsbänk erbjuder allt du behöver för en förenklad vardag. Du har även på detta plan ett praktiskt förråd, som även kan göras om till kontor eller gästrum - se alternativ planlösning som ligger uppladdad. Här ges du möjligheten att förvärva ett hem som kombinerar det praktiska med det estetiskt tilltalande, allt i ett eftertraktat läge. Välkommen till en visning som kommer övertyga dig om att din sökning är över - detta är hemmet där bekväm vardag och stilfull design möts!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun
  • Mån 22 apr kl 18:45
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun, bild 2
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun, bild 3

Källhagsgatan 2B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 095 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
6 219 kr/mån
19 730 kr/m²

Välkommen till Haga och denna underbara hörnlägenhet med fönster i flera väderstreck. En oemotståndlig tvårummare om 55 kvm väntar på dig, elegant belägen på Källhagsgatan 2B. Denna fantastiska gavellägenhet utstrålar stil och elegans med välplanerade utrymmen och smarta förvaringslösningar. Den förstklassiga lägenheten bjuder på en imponerande planlösning med ljusa och luftiga rum som skapar en trivsam atmosfär. Köket är en dröm för matlagning med generösa arbetsytor och en inbjudande köksö, perfekt för både vardagliga måltider och middagsbjudningar med vänner och familj. Badrummet är smakfullt renoverat och erbjuder moderna bekvämligheter, inklusive toalett, dusch, stilrent handfat och tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt och välkomnande med sina ljusa väggar och vackra ekparkettgolv, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Från vardagsrummet når du även lägenhetens mysiga balkong med eftermiddag/kvällssol. Berghaga är en välskött förening med långsiktiga planer för att förbättra boendemiljön. I avgiften inkluderas uppvärmning, vatten, kabeltv och bredband, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri tillvaro. Omgiven av lugnande grönska och charmiga fastigheter erbjuder Källhagsgatan en perfekt balans mellan stadsliv och naturnära miljö. Matbutiker och busshållplatser finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagslogistiken till en lek. Upplev det bästa av Haga i denna fantastiska bostad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Sjötullsgatan 6, Östra hamnen, Västerås kommun
  • Mån 22 apr kl 18:00
Sjötullsgatan 6, Östra hamnen, Västerås kommun, bild 2
Sjötullsgatan 6, Östra hamnen, Västerås kommun, bild 3

Sjötullsgatan 6

Lägenhet
Östra hamnen, Västerås kommun
2 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/5
4 222 kr/mån
34 297 kr/m²

Välkommen till denna perfekta tvåa med en oemotståndlig utsikt över Mälaren från den inglasade balkongen! Här kan du verkligen uppskatta det bästa av två världar - en lugnande naturvy och bekvämligheten av att bo centralt. Balkongen är det definitiva höjdpunkten, där du kan koppla av och njuta av lugnet medan du tittar ut över det stilla vattnet. Det är den perfekta platsen för att varva ned och samla kraft efter en hektisk dag. Området kring Östra Hamnen erbjuder allt du behöver på bekvämt avstånd, inklusive restauranger, tågstation och city. Du är garanterad en garageplats i byggnaden. Här kan du leva livet vid vattnet utan att kompromissa med stadens bekvämligheter. I denna bostad möts vi av en välplanerad hall med platsbyggda garderober. Vidare finns ett sovrum, badrum och ett rymligt, öppet och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och sällskapsytor. Det öppna och trevliga köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och släta luckor. I det stora badrummet finns toalett, dusch, duschvägg, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Upplev fördelen med att bo centralt med en fantastisk Mälarutsikt! Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svanågatan 19, Nordanby, Västerås kommun
  • Borttagen före visning
Svanågatan 19, Nordanby, Västerås kommun, bild 2
Svanågatan 19, Nordanby, Västerås kommun, bild 3

Svanågatan 19

Villa
Nordanby, Västerås kommun
4 795 000 kr
162 + 57 m²
7 rum
963 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Klyvargatan 5, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Klyvargatan 5, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Klyvargatan 5, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Klyvargatan 5

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 495 000 kr
94 m²
3 rum
vån 3
4 069 kr/mån
37 181 kr/m²

På Klyvargatan 5 välkomnas du in i denna sociala lägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 94 välplanerade kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En stilren bostad vars planlösning är optimalt uttänkt för att lägenheten ska kännas större. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora, inglasade och mysiga balkongen med Mälarutsikt som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds trätrall, många soltimmar och gott om plats för soffgrupp eller matplats. Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo granne med Mälaren, där du hittar bland annat förskola, matbutik, bra kommunikationer, caféer och badsjö. Här bor du med Mälaren ett stenkast från lägenheten och Steam Hotel en promenad bort. Här har du även närhet till centralstation och behagligt avstånd till centrum med dess fulla utbud. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö! Bostadsrättsföreningen är stabil med låg belåningsgrad och låga avgifter och här är du bland annat garanterad en parkeringsplats. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Packisvägen 3, Hökåsen, Västerås kommun

Packisvägen 3

Villa
Hökåsen, Västerås kommun
4 495 000 kr
170 + 28 m²
6 rum
912 m² tomt

I familjevänliga Hökåsen finns nu möjligheten att förvärva denna vackra och välrenoverade enplansvilla om hela 170+28kvm! Huset har stora sociala ytor med bland annat ett pampigt vardagsrum med fönstervägg och stor eldstad. Väl tilltaget kök och matplats med plats för hela släkten och utgång till den skyddade uteplatsen. Stort lyxigt badrum med badkar, separat gäst-wc, tvättstuga och bastu. Här får du också 4 sovrum och 1 allrum som kan med fördel användas som barnens vardagsrum. Gott om förvaringsutrymmen, dubbla luftvärmepumpar, fjärrvärme och rymligt garage i huskropp. Utvändigt finns en stor lättskött gräsmatta, trädäck med markis och en stenlagd uppfart med plats för flertalet fordon. Ett perfekt boende för barnfamiljen! Här bor du på ett lugnt och barnvänligt område både nära natur men också alla bekvämligheter som du kan önska dig såsom matbutik, förskola, skola, grönområden och kommunikationer. Välkommen hem.

Älvkullevägen 13C, Älvkullen, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 17:15
Älvkullevägen 13C, Älvkullen, Västerås kommun, bild 2
Älvkullevägen 13C, Älvkullen, Västerås kommun, bild 3

Älvkullevägen 13C

Lägenhet
Älvkullen, Västerås kommun
2 395 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 079 kr/mån
27 688 kr/m²

Välkommen till denna moderna bostadsrätt med radhuskänsla i det populära området Älvkullen. Belägen på andra våningen med en boyta om 86,5 kvm, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av modern design och den mysiga känslan av ett radhus. Med moderna ytskikt, två badrum, öppen planlösning, härligt naturnära läge och där alla faciliteter som tex bredband och parkeringsplats ingår i avgiften kan du inte önska dig mer. Lägenheten har två sovrum, en stor klädkammare och ett vardagsrum med bra ljusinsläpp och sociala ytor. Dessutom erbjuder bostaden två helkaklade badrum, varav det ena är utrustat med både tvätt- och torkmöjligheter för extra bekvämlighet. Den stora balkongen, som nås från vardagsrummet, blir den perfekta platsen för avkoppling och umgänge under härliga kvällar. Med perfekt solläge kan du njuta av solen från morgon till kväll. Området Älvkullen är känt för sin barnvänliga atmosfär och attraktiva läge. Här finns allt du behöver inom räckhåll, inklusive förskolor, skolor, lekplatser och utmärkta kommunikationsmöjligheter. För golfentusiaster ligger Västerås Golfklubb bara en kort promenad bort, vilket ger möjlighet till härliga dagar på greenen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort

  • Premium
  • Balkong
Lillhamragatan 14A, Lillhamra, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Lillhamragatan 14A, Lillhamra, Västerås kommun, bild 2
Lillhamragatan 14A, Lillhamra, Västerås kommun, bild 3

Lillhamragatan 14A

Radhus
Lillhamra, Västerås kommun
5 495 000 kr
139 + 33 m²
6 rum
347 m² tomt

Välkommen till Lillhamragatan 14A. Detta fantastiska kedjehus, uppfört med omsorg och precision år 2018, bjuder på en modern livsstil i en avkopplande miljö. Med en imponerande boarea på 139 kvm erbjuder detta gavelläge en optimal planlösning som passar både familjer och par som värdesätter rymd och ljus. Det generösa garaget med direkt ingång till huset via groventrén ger en praktisk och bekväm vardag. Du möts av fräscha ytskikt och en välkomnande atmosfär så snart du kliver in. Här finns tre rymliga sovrum, men det finns även möjlighet att omvandla den befintliga klädkammaren till en fjärde sovplats om så önskas. Med två moderna badrum och en praktisk tvättstuga/groventré finns alla bekvämligheter du kan önska dig. Utanför väntar en charmig tomt med grönskande gräsmatta och välskötta häckar, perfekt för sommarens lekar och grillkvällar. Området är barnvänligt med närhet till flera skolor och förskolor, vilket ger en trygg och bekväm tillvaro för hela familjen. Missa inte chansen att få kalla detta fantastiska hus för ditt hem! Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upplev allt som Lillhamragatan 14A har att erbjuda. Välkommen hem.

  • Premium
Emausgatan 25A, Asea-stan / Gideonsberg, Västerås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Emausgatan 25A

Lägenhet
Asea-stan / Gideonsberg, Västerås kommun
1 695 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/2
5 119 kr/mån
20 422 kr/m²

Här välkomnas ni till en välplanerad och smakfullt renoverad fyrarummare! Köket är stilrent och erbjuder plats för matbord och stolar. Det nyrenoverade badrummet är helkaklat och erbjuder härligt ljusinsläpp. Vidare finns tre rogivande sovrum, goda förvaringsutrymmen samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge! Brf Kv. Maskrosen nr 2 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig och välskött innergård med grillplats, cykelrum, tvättstuga och en relaxavdelning från 2018. I månadsavgiften ingår både tv och bredband. Här bor du en kort promenad från Västerås city och dess breda utbud utav nöjen, shopping och restauranger. I närområdet har du populära ICA Ettan, bra kommunikationer, grönområden, skolor och förskolor. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
Sundbovägen, Sundbo, Fagersta kommun

Sundbovägen

Tomt
Sundbo, Fagersta kommun
495 000 kr
3,1 ha tomt

Möjligheternas tomt om över 3 hektar med sjönära läge i fridfulla Sundbo! Strax utanför Fagersta i fridfulla Sundbo finns nu möjligheten att förvärva tomtmark på över 3 hektar med strandtillgång för båtplats. Fastigheten består av två fastigheter med strandremsa för båtplats på andra sidan Sundbovägen och järnvägen. Tomterna ligger inom strandskyddsdispens. Fastigheten med strandtillgång har även fiske och kräfträttighet rakt ut från tomten. Det finns beviljat förhandsbesked att bygga ett hus på vardera tomt. För den mindre tomten 7:22 krävs ingen dispens. Kostnad för inkoppling och installation av VA och el tillkommer. Välkommen hem.

Rekylgatan 6, Haga, Västerås kommun
Rekylgatan 6, Haga, Västerås kommun, bild 2
Rekylgatan 6, Haga, Västerås kommun, bild 3

Rekylgatan 6

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
750 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 10/13
2 517 kr/mån
20 548 kr/m²

På den tionde våningen av Rekylgatan 6 erbjuds en magnifik 1 RoKs lägenhet med en fantastisk utsikt över staden! Den nyligen renoverade lägenheten på cirka 38 kvm har genomgått en imponerande renovering, särskilt köket som nu stoltserar med en modern och elegant design i toppskick. Med fräscha ytskikt och nya golv ger lägenheten en känsla av modernitet i varje hörn. Det är en plats där man omedelbart känner sig välkommen och bekväm, redo att bara flytta in och börja njuta av det fantastiska boendet. Föreningen har mycket att erbjuda, vilket gör boendet ännu mer attraktivt. Med stabil ekonomi och ett utbud av faciliteter som gym, bastu och övernattningslägenhet, finns det alltid möjligheter till avkoppling och socialt umgänge. Dessutom ingår bredband och kabel-TV i månadsavgiften, vilket är en extra bekvämlighet för de boende. För miljömedvetna köpare är det värt att notera att föreningen har solceller på taket, vilket inte bara bidrar till en mer hållbar livsstil utan också kan minska energikostnaderna över tid. För dig som behöver bilparkering finns det gott om lediga platser tillgängliga. Detta är en lägenhet utöver det vanliga där det bara är att flytta in och börja njuta. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Klockartorpsgatan 15C, Klockartorpet, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Klockartorpsgatan 15C, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 2
Klockartorpsgatan 15C, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 3

Klockartorpsgatan 15C

Lägenhet
Klockartorpet, Västerås kommun
795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2
3 602 kr/mån
16 224 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa 2RoK-lägenhet belägen på Klockartorpsgatan 15C. Köket är modernt utformat med mörkt kakel, en mörk arbetsbänk och vita skåpsluckor. Det är utrustat med spis, ugn, diskmaskin och kyl- och frys samt har plats för matbord. Vardagsrummet är ljust och rymligt med plats för att möblera enligt önskemål och har tillgång till en härlig balkong som bjuder in till avkoppling och sociala stunder utomhus. Sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och en stor garderob, vilket skapar en avslappnad och behaglig miljö. Badrummet är stilrent inrett med plastmatta och kaklade väggar och är utrustat med wc, handfat, spegelskåp och handdukstork. Lägenheten har ett väldigt bra och attraktivt läge med närhet till stadens centrum, sjukhuset, mataffärer och bra kommunikationsmöjligheter. Föreningen är stabil med god ekonomi och rimliga avgifter, vilket bidrar till trygghet för de boende. I avgiften ingår Värme, vatten, bostadsrättstillägg och även parkering (2 st kort ingår). Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Malmabergsgatan 31D, Malmaberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 24 apr kl 16:45

Malmabergsgatan 31D

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
3 019 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till din drömbostad! Denna totalrenoverade tvårumslägenhet med radhuskänsla på 56 m², belägen i ett tryggt och bekvämt område har genomgått en totalrenovering och erbjuder stilrena och moderna materialval från golv till tak. Badrummet är helkaklat med stilrena svarta detaljer som ger en lyxig känsla och en tidlös design, förberett för tvättmaskin. Köket är stilrent i gråa toner och har integrerade vitvaror, vilket ger en smidig och enhetlig känsla till rummet, plats för en matgrupp finns intill fönster. Bostaden pryds av genomgående parkettgolv, vilket ger en enhetlig och stilfull känsla i hela bostaden. Som pricket över i:et har du även en walk in closet bakom skjutdörrar med spegelglas. Balkongen är perfekt för avkopplande stunder, till exempel för att njuta av en lugn morgonkaffe eller bara koppla av efter en lång dag. Området är lugnt, familjevänligt och erbjuder närhet till centrum, utmärkta kommunikationer, förskolor, skolor, matbutiker och grönområden. Här kan du verkligen njuta av allt som detta attraktiva och bekväma område har att erbjuda. Missa inte chansen att investera i din framtid och boka din visning idag för att uppleva allt som Malmabergsgatan 31D har att erbjuda!

  • Plus
  • Balkong
Aspvretsgatan 1D, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Aspvretsgatan 1D

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
4 265 kr/mån
19 828 kr/m²

Tvårummare i toppskick bekvämt belägen på första våningen en halv trappa upp i huset. Här erbjuds du ett högkvalitativt boende med fräscha ytskikt och renoverat bistrokök samt renoverat och helkaklat badrum utrustat med lyxig takdusch, infällbara duschväggar i glas, kommod med matchande spegelskåp samt handdustork. En härlig och rofylld plats att starta och avsluta dagen på. Bostadens färgsättningen är sober och genom hela lägenheten löper ett parkettgolv i ek. Från det trivsamma vardagsrummet når du den mysiga balkongen i soligt sydvästläge med utsikt mot lummig och grönskande omgivning. Här är ett hem för er med högt ställda krav på erat boende och bara vill kunna flytta in och trivas. Populär och välskött förening som erbjuder bastu, samlingslokal, hobbyrum, tvättstuga och trevlig grillplats. Här kan du också träna i föreningens välutrustade gym. I hjärtat av Gideonsberg bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat Mälardalens Universitet, bra kommunikationer och matbutik. E18 och Stenby med dess utbud ligger ett stenkast från lägenheten och Västerås city når du en kort cykeltur bort. VÄLKOMMEN HEM.

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 44