SkandiaMäklarna Örebro

SkandiaMäklarna Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Grev Rosengatan 56B, Alnängarna, Örebro kommun
  • Imorgon kl 11:00
Södra Grev Rosengatan 56B, Alnängarna, Örebro kommun, bild 2
Södra Grev Rosengatan 56B, Alnängarna, Örebro kommun, bild 3

Södra Grev Rosengatan 56B

Lägenhet
Alnängarna, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 595 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/5
5 921 kr/mån
30 529 kr/m²

Välkommen till en välplanerad trea i Brf. Slussparken, en modern och bekväm bostad med centralt läge i vackra omgivningar för Dig som är +55 år. Populära och vackra Slussen med Svartåns porlande vatten ligger en liten bit därifrån! Nu har Du chansen att förvärva 3 rok med rymlig uteplats i söderläge mot både grön innergård och en unik vy över Svartån, men även en uteplats i svala norr! Från hallen möts man av det stora och inbjudande vardagsrummet som ligger intill rymligt L-format kök centrerat i lägenheten. Högkvalitativa materialval i smakfulla färger med bland annat kökssnickerier från Vedum. Köket är modernt och fullutrustat med gott om plats för matbord samt utgång till uteplats mot de gamla tågstallarna i rött tegel. De två sovrummen ligger praktiskt avskilda i varsitt hörn. Stilrent badrum med klinkergolv, klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Tvättavdelningen i lägenheten kompletteras med den gemensamma rymliga tvättstugan som finns i föreningen. Köket tillsammans med vardagsrummet skapar en social planlösning med utgång till uteplatsen i söder, som ligger mot Svartån och Slussen med sol från morgon till kväll. Områdets bästa läge mot föreningens innergård med sol hela dagen, allt är fräscht, bara att flytta in. Som boende har du tillgång till föreningens gröna innergård, orangeri där du tidigarelägger våren och förlänger hösten vilket gör att du kan njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Föreningen har en gemensamhetslokal där det anordnas aktiviteter i goda grannars lag och ett övernattningsrum som går att boka då familj och vänner är på besök. Naturen finns runt knuten och Örebros stadskärna 10 minuters cykeltur bort, nära till USÖ och resecentrum med pendlingsmöjligheter samt goda vägar till E18 mot Stockholm/Göteborg. Slussen är ett utav Örebros finaste område, det finns stora framtidsplaner för CV-området så missa inte denna chans att få vara med från början när en ny del av Örebro byggs upp. Här finns närhet till idrott, härlig natur, badsjö och kommunikationer. I direkt närhet finns vacker parkliknande miljö med tennisbana, fotbollsplan, skateramp och lekplats för barnbarn. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Paola Ingeby för mer information, 070-732 01 04. https://slussparken.bostadsratterna.se/ VÄLKOMMEN HEM.

  • Premium
Termikgatan 45A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Lör 27 apr kl 14:30
Termikgatan 45A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 45A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 45A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/5
6 296 kr/mån
26 690 kr/m²

Belägen högt upp i huset med generöst genomgångsljus och en rymlig balkong där du kan njuta av privatlivet utan insyn. Välkommen upp till tredje våningen och denna nyligen producerade bostaden, där stora fönster släpper in massor av ljus från olika håll och skapar en härlig atmosfär. Badrummet är helkaklat och har en praktisk tvättavdelning, medan köket imponerar med hög standard och en elegant granitbänkskiva. Här finns även två sovrum, varav det ena är smart utrustat med en rymlig klädkammare. Den stora balkongen erbjuder en fri och rogivande utsikt över innergården, och med ett garage från källaren ända upp till våningsplanet är bekvämligheten komplett. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer! HSB Brf Flygaren är en stabil förening. Bredband, tv, vatten och värme ingår i avgiften. Som boende i Södra Ladugårdsängen bor ni ett expanderande område som börjar ta form helt och hållet. Flertalet populära restauranger etablerar sig i området t.ex restaurangen Brödernas i grannbyggnaden, närheten till naturen, till city, Örebro Universitetet, Gustavsviks golfbana är slående och gör att området är ett favoritval för många bostadsökare. I närområdet har ni matbutik, gym, tennis/padelhall och apotek. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65. Alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Studievägen 31, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Studievägen 31, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Studievägen 31, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Studievägen 31

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 449 000 kr
45,1 m²
2 rum
vån 3/4
3 652 kr/mån
32 129 kr/m²

Varmt välkomna till underbara Sörbyängen och Studievägen 31! Här välkomnas vi in i ett mycket ombonat och välplanerat hem. Med vitmålade väggar, genomgående ekparkett och ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönstren. Från lägenheten kan du njuta av en imponerande utsikt in mot Örebro stad. En enastående vy som fyller själen med liv och harmoni. Denna underbara lägenhet har en öppen planlösning med ett rymligt vardagsrum och ett modernt kök med funktionella vitvaror. Det stora sovrummet har gott om förvaringsutrymme i form av platsbyggda garderober. Tack vare den stora ytan ryms här även ett skrivbord. Helkaklat badrum med lyxiga spotlights, dusch, wc och kommod med förvaring. Allt med genomgående elegant stil. Både torktumlare och tvättmaskin är utbytta till märket AEG. Det fantastiska ljusinsläppet skapar en härlig atmosfär i alla rum. På kvällarna kan du koppla och ta in den magnifika solnedgången över ditt lugna hemmakvarter. Mycket värt att nämna är det behagliga och lagom svala norrläget som bostaden har. Befrias av solen och sommarens varmaste strålar och sov skönt om nätterna. Detta är bara en av bostadens fina fördelar. I avgiften om 3 652 ingår dessutom både vatten, uppvärmning, 100 Mbit bredband och kabel-TV, fast avgift för IP-telefoni (Telia). Brf Koriandern är en välskött bostadsrättsförening. Inga avgiftshöjningar eller stora kostsamma renoveringar är planerade. Parkera enkelt bilen och ta hissen upp till din nya bostad. Ett rymligt förråd finns även det mycket praktiskt beläget i föreningens gårdshus. Här finner du även avfallsrum med tillhörande källsortering. Gården har utöver detta en lekplats för barnen att leka av sig samtidigt som du och grannarna eller finbesöket avnjuter fridfullheten ute i den friska luften. I Sörbyängen bor du i lugna och lummiga kvarter som ligger i ett promenadavstånd till universitetet, till Örebro centrum med dess stora utbud av restauranger, shopping och kultur, samt en kort cykeltur till det underbara naturreservatet Oset. Detta läge erbjuder verkligen det bästa för att kunna njuta av en aktiv och hälsosam livsstil. Med så många möjligheter till aktiviteter och bekvämligheter inom räckhåll är det svårt att hitta en bättre plats att bo på. Golfbana, Gustavsviksbadet och flera matbutiker. Här är blandningen mellan närhet till både citypuls och lugna strövområden otvivelaktig. Dessutom med mycket bra bussanslutning och cykelvägar som gör det lätt att ta sig runt i staden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg. 0766771862 alt. [email protected] Välkommen hem.

  • Premium
  • Hiss
Grytsätter 329, Latorp, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Grytsätter 329

Villa
Latorp, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
4 395 000 kr
200 m²
5 040 m² tomt

I slutet av allén vilar Aliselund, ett vackert 1800-tals hus med ett rofyllt läge, omfamnat av en etablerad trädgård som samspelar med intill liknande skogsglänta och porlande bäck. Här har man under senare år moderniserat och bevarat på ett smakfullt vis som idag ger er en karaktärsfull 2-plansvilla på närmare 200 kvadrat! Kliver man upp på farstukvisten och in genom dubbeldörrarna möts man av en trivsam hall med stengolv och en vacker trätrapp upp till övervåningen, en praktisk groventré finns på husets baksida. Husets hjärta finner man i det stort lantliga köket med gott om plats för stort matbord, det finns även dubbla vardagsrum och en toalett samt stor tvättstuga med dusch. Övervåningen har ett stort badrum samt flera stora sovrum med mycket ljusinsläpp. Genomgående i huset finns trägolv, höga golvsocklar och andra vackra detaljer som skvallrar om husets historias som tog start runt 1800-talets mitt. När våren kommer är det dags och flytta ut och njuta mer av trädgården och framförallt det stora däcket i söderläge med altan, pergola och uppvärmd pool, här finns även en stor vedeldad bastu! Huset säljs besiktat och dolda fel försäkrat! Varmt välkomna att boka en ankomsttid på visningsdagen!

  • Plus
Hultsjön 274, Hultsjön, Hallsbergs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Hultsjön 274, Hultsjön, Hallsbergs kommun, bild 2
Hultsjön 274, Hultsjön, Hallsbergs kommun, bild 3

Hultsjön 274

Fritidshus
Hultsjön, Hallsbergs kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 095 000 kr
43 m²
4 rum
1 101 m² tomt

Välkommen till ditt egna paradis vid Hultsjön utanför Hallsberg! Denna charmiga stuga med en yta på 43 kvadratmeter erbjuder allt du behöver för en avkopplande och minnesvärd tillflyktsort. Stugan, belägen på en härlig tomt med en förtrollande sjöutsikt, välkomnar dig till fyra rymliga rum och kök där varje hörn andas en harmonisk atmosfär. Njut av soluppgångar och solnedgångar från ditt eget vardagsrum med utsikten över det glittrande vattnet. Efter en dag fylld med utforskning och äventyr kan du koppla av och förnya dina sinnen i soffan på trädäcket eller skämma bort dig själv i den avkopplande jacuzzin och uteduschen på baksidan av stugan. Låt stressen rinna av dig medan du njuter av det bubbliga vattnet och den friska luften. För gäster eller familjemedlemmar finns en mysig gäststuga byggd 2016, komplett med fyra bekväma sovplatser, mulltoa och en egen kokvrå för att ge dem den ultimata känslan av avskildhet och komfort. Denna pärla av ett fritidshus erbjuder även tillgång till en gemensam badplats och båtplats som ingår i området även en gemensam bastu och utegym, perfekt för soliga dagar på sjön och äventyr med familj och vänner. Dessutom har du tillgång till gemensamhetsytor i samfälligheten, vilket ger dig möjlighet att mingla med grannar och skapa minnen för livet. För den med fiskeintresse så finns det alla möjligheter att ta båten ut med spöt och njuta av fiskerätten. Missa inte chansen att äga ditt drömhus vid Hultsjön - ett perfekt tillflyktsort där du kan skapa minnen för livet och njuta av det bästa av naturen och avkopplingen. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck magin själv! Välkommen hem.

  • Premium
Cv-Gatan 103A, Slussen, Örebro kommun
  • Ons 24 apr kl 18:00
Cv-Gatan 103A, Slussen, Örebro kommun, bild 2
Cv-Gatan 103A, Slussen, Örebro kommun, bild 3

Cv-Gatan 103A

Lägenhet
Slussen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 695 000 kr
99 m²
4 rum
vån 4/5
6 328 kr/mån
37 323 kr/m²

Denna fantastiska bostad i Slussen erbjuder en unik och exklusiv livsstil. Belägen högt upp i huset, bjuder den på en imponerande boyta om 99 kvadratmeter. Här finner du en omsorgsfullt utformad planlösning med generösa utrymmen och stilrena detaljer. Väl inne i bostaden flödar ljuset in genom de många fönstren och skapar en trivsam atmosfär, det ger nästan en huskänsla då fönster finns i tre väderstreck. Bekvämligheter så som Master Bedroom med bla. klädkammare samt sep toalett on suite. I det helkaklade badrummet med dusch, separat klädvårdsdel med tvättmaskin samt torktumlare. Gott om förvaringslösningar samt tillhörande förråd på hela 5 kvadratmeter med fönster, som gör det möjligt att användas som ett extra rum, precis innanför lägenhetsdörren, skapar en praktisk vardag. Köket är modernt och fullutrustat med dubbla kyl & frys. Det generösa vardagsrummet öppnar upp till en rymlig balkong som kan glasas in efter önskemål. Här kan du avnjuta kvällssolen och även blicka bort mot Alnängarnas grönskande koloniområde. Bostaden erbjuder tre stycken rymliga sovrum. På den skyddade innergården hittar du planteringar, en lekplats, sittplatser - allt för att främja gemenskap och umgänge. Det är som att ha din egen privata park precis utanför dörren. Här bor man i en välskött förening strax intill Svartån och alldeles i närområdet finns allt från café och mataffär till skola, småbåtshamn, härliga motionsområden och promenadstråk. På bekvämt cykelavstånd finner du Örebro centrum, Universitets sjukhuset, Campusområdet. Välkommen till ditt nya drömhem i Slussen! Brf Slussporten är en stabil & välskött förening om totalt 76 lägenheter. Parkeringsplatser finns att hyra och föreningen har nyligen installerat elbilsladdare. Med såväl naturupplevelser som stadsmyller på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta stunden bestämma vilket håll du ska åt! Naturen finns runt knuten och Örebros stadskärna 5 minuters cykeltur bort, nära till USÖ och resecentrum med pendlingsmöjligheter samt goda vägar till E18 mot Stockholm/Göteborg. Slussen är ett utav Örebros finaste områden och har en utmärkt placering med vackra promenad- och joggingspår precis utanför dörren. Du har även närhet till stora matbutiker som Coop och Willys, gym och en mängd restauranger. Kontakta mäklare Paola Ingeby för boka visning. 070 - 732 01 04. Alt. [email protected] Välkommen Hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Cv-Gatan 109, Cv -området, Örebro kommun
  • Lör 27 apr kl 13:15
Cv-Gatan 109, Cv -området, Örebro kommun, bild 2
Cv-Gatan 109, Cv -området, Örebro kommun, bild 3

Cv-Gatan 109

Lägenhet
Cv -området, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/4
6 139 kr/mån
42 167 kr/m²

I anslutning till vackra Slussen och närhet till Oset finner vi denna attraktiva bostad. Det bjuds på hela 90 kvm i attraktivt gavelläge, 4 ROK och dubbla uteplatser i ett av föreningens bästa lägen! Snart har ni möjlighet att förvärva denna bostad med en fantastisk utsikt mot Alnängarnas koloniområde. Här kan ni njuta av en privat och lugn tillvaro utan insyn från andra. Bostaden är nybyggd från 2020 av JM och den nuvarande ägaren har gjort flera tillval som verkligen gör den till något extra speciellt. Den ena uteplatsen är inglasad och avskärmad medan den andra har en fri vy mot koloniområdet. Ni välkomnas till en vacker och praktisk bostad med hög standard, genomtänkt planlösning och gott om förvaringsutrymmen. Hallen är välkomnande och erbjuder generöst med förvaring i skjutdörrsgarderober. Köket är komplett utrustat med energisnåla vitvaror och integreras sömlöst med vardagsrummet. Två badrum ger optimal komfort, varav det ena är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Samtliga vitvaror är av hög kvalitet från SIEMENS. Med såväl naturupplevelser som stadsmyller på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta stunden bestämma vilket håll du ska åt! Naturen finns runt knuten och Örebros stadskärna 10 minuters cykeltur bort, nära till USÖ och resecentrum med pendlingsmöjligheter samt goda vägar till E18 mot Stockholm/Göteborg. Slussen är ett utav Örebros finaste område, det finns stora framtidsplaner för CV-området så missa inte denna chans att få vara med från början när en ny del av Örebro byggs upp. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65. Alt. [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Per Larsgatan 10, Hallsberg, Hallsbergs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Per Larsgatan 10, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Per Larsgatan 10, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Per Larsgatan 10

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 195 000 kr
110 + 72 m²
3 rum
917 m² tomt

Varmt välkomna till Per Larsgatan 10! Här bor ni i ett trivsamt 50-talshus med stort vidbyggt garage på närmare 60 kvm byggt 2016 med stor port, högt i tak som direktansluts till huset via källaringång. Garaget är perfekt både för dig som önskar bra ytor för bil/MC men med sin storlek och takhöjd skulle det även passa för andra hobbyintressen så som gym eller dylikt. Bostadsytorna är ljusa och hemtrevliga, här möts man bland annat av en nyrenoverad hall med golvvärme och praktisk garderob. Köket renoverades 2019 i klassiskt vitt, här finns bra med förvaring och ljusinsläpp samt stor matplats. Vardagsrummet har utgång till stort uterum i sydvästläge. Övervåningen har en ny renoverad toalett ( även stambytt likt badrummet) Bostadshuset har en lättskött tegelfasad, tak från 2016 och är omdränerat 2010, samma år installerades även bergvärme. Tomten är stor och solberikad, här sitter man gott på altanen eller i uterummet. På tomten finns även växthus och odlingsytor samtidigt som det fortfarande finns gott om yta för barnlek. Varmt välkomna att boka visningstid! Notera att bostaden har Energiklass A vilket kan innebära att man kan ha rätt till grönt bolån , vilket ger rabatt på bolåneräntan! Hör med just din bank vad som gäller hos dom! Huset är besiktat och energideklarerat!,

  • Premium
  • Energieffektiv
Annalisa Forssbergers väg 38, Mellringe, Örebro kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Annalisa Forssbergers väg 38, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Annalisa Forssbergers väg 38, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Annalisa Forssbergers väg 38

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 795 000 kr
81 m²
3 rum
5 268 kr/mån
22 160 kr/m²

Välkomna till det optimala och lättskötta hemmet, här väntar ett parhus som erbjuder fina möjligheter att skapa ert egna drömhem! Strategiskt placerat på en lugn återvändsgata med närhet till förskolor, skolor och lekparker. Här erbjuds inte bara en trivsam atmosfär utan även praktiska fördelar för hela familjen. Redan när vi öppnar dörren och tar klivet in känner vi av ljuset som detta hem utstrålar, här finner vi rofyllda sovrum, ett rymligt kök och vardagsrum med utgång till inglasat uterum och den ljuvliga lilla trädgården. En fridfull plats perfekt för härliga frukostar i solen eller trevliga tillställningar under varma sommarkvällar. Boendet välkomnar er till 2 sovrum och de sociala ytorna är utmärkta för gemensamma stunder. De lekvänliga gräsytorna och den stora terrassen som sträcker sig runt ett hörn av huset skapar en perfekt plats för härliga stunder utomhus och sociala sammankomster. Välkomna att kontakta Fastighetsmäklare Paola Ingeby 070-732 01 04 för visning.

  • Premium
  • Uteplats
Klockarängsvägen 3, Lillån, Örebro kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Klockarängsvägen 3, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Klockarängsvägen 3, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Klockarängsvägen 3

Villa
Lillån, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 995 000 kr
163 + 35 m²
6 rum
887 m² tomt

Charmigt 2-planshus i Lillån. Med en imponerande boyta på 163 kvm är detta hemmet som ger dig den utrymme och bekvämlighet du söker. Ytan fördelar sig över 6 rum och kök varav 4 rymliga sovrum. Renoverat till stor del och lättskött för din bekvämlighet. Ett smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet välkomnar dig till en bekväm vardag. Övervåningen erbjuder fyra sovrum och ett badrum i orginalskick, perfekt för att sätta din personliga prägel på. Balkongen på övervåningen för extra avkoppling och kvällssol. Utomhus erbjuder trädgårdstomten möjligheter till utforskning och utveckling. Med nytt tak och nymålad fasad är underhållet minimalt för nästa lyckliga ägare. Ett praktiskt och charmigt hem som väntar på att bli ditt Denna fastighet erbjuder också praktiska mervärden som ett garage, en stor uppfart med gott om plats för flera fordon. Som boende i Lillån bor du med närhet till natursköna områden, city, livsmedelsbutiker, sjukhuset, skolor och förskolor, av/påfart till E18/E20, två busslinjer och mycket mer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65. Alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kristinebergsvägen 27, Marstrandshagen, Nora kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30

Kristinebergsvägen 27

Radhus
Marstrandshagen, Nora kommun
SkandiaMäklarna Örebro
995 000 kr
151,8 m²
7 rum
6 963 kr/mån
6 555 kr/m²

Bland Marstrandshagens mysiga kvarter finner vi detta fina bostadsrättsparhus med fritt läge mot grönområde! Ett rymligt och bekvämt boende med mycket huskänsla. Entréplanet presenterar sig med en luftig känsla genom vardagsrummet och dess generösa sällskapsytor. Härifrån når man även den trevliga altanen som ligger fantastiskt mot den naturnära omgivningen. Utöver detta finns här bland annat ett kö med matplats, sovrum med klädkammare, badrum med badkar och tvättstuga med groventré. En trapp upp finns ett allrum, stort badrum med dusch, två sovrum samt ytterligare ett rum som idag nyttjas som kontor. Läget är mycket attraktivt av flera anledningar och här bor man med närhet till förskola och bra busskommunikationer. Bekvämt avstånd till Nora stad och dess mysiga utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Rådmansgatan 8, Centralt Öster, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Rådmansgatan 8, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 2
Rådmansgatan 8, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 3

Rådmansgatan 8

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 390 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 005 kr/mån
38 305 kr/m²

RÅDMANSGATAN 8 Som boende på adressen bor du i en trivsam förening med god ekonomi, där du sommartid kan utnyttja den gemensamma trädgården med fruktträd och uteplats med grillmöjligheter. Här bor du med ett oslagbart läge mitt mellan naturen och stadspulsen, på endast ett par minuter finner du ett brett utbud av bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. Du bor även på bekvämt avstånd till Örebro centralstation. För den som önskar grönskande natur är Stadsparken en fantastisk plats med härliga promenadstråk, ute gym och långa promenader längs Svartån, allt detta inom gångavstånd. I det mycket omtyckta och lummiga Öster finns nu denna välplanerade trea till salu. Lägenheten är belägen högst upp i huset på tredje våningen med fönster i två väderstreck och balkong i västerläge. Här möts modern funktion med äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande sätt. Den generösa boytan om 88,5 kvm erbjuder precis allt det man kan förvänta sig av ett förtjusande cityboende. I denna rymliga bostad välkomnas ni av ett inbjudande rum, idag öppet mot ett av sovrummen med gott om utrymme. Härligt kök med en rymlig matplats för 6-8 sittande mot den gröna innergården, rogivande sovrum, ett stilrent helkaklat badrum samt ett ljust och socialt vardagsrum. Från vardagsrummet når du den trivsamma balkongen belägen i västerläge och med utsikt över den blomstrande innergården. I avgiften ingår värme och vatten, bredband, basutbud för Tv-kanaler, föreningen har även tecknat bostadsrättstillägg. Till lägenheten tillhör två praktiska förråd, ett på vinden samt ett i källaren. Föreningen är stabil och välskött med trivsam stämning och fördelaktiga avgifter. Välskötta utemiljöer med fruktträd och bärbuskar i trädgården och möjlighet att grilla i den stora gemensamma trädgården. I närheten finns både lekplats och förskolor, och inte långt ifrån även skolor. Stadsparken har ett utmärkt läge med cykelavstånd till det mesta. På några minuter når du bl.a. Universitetssjukhuset, resecentrum och Örebro centrum. Runt knuten hittar du Sörbybacken som erbjuder backar för fina löp- och promenadrundor. Universitet ligger på cykelavstånd. Kommunikationsmöjligheterna är goda med tåg, regionbussar och stadsbussar en kort promenad bort. P-plats på innergården har separat kö. Boendeparkering är ett tillstånd för dig som bor och parkerar din bil i zon 2. Med ditt tillstånd kan du sedan köpa en 30-dagarsbiljett för parkering i ett område nära din bostad i zon 2. 30-dagars parkeringsbiljetten kostar 420 kr och är endast giltig med ett giltigt boendeparkerings tillstånd för boende i zon 2. https://egrannar.se/brfegenhardiorebro/sida/id/4883/ VÄLKOMMEN HEM. Fastighetsmäklare Paola Ingeby SkandiaMäklarna Örebro

  • Premium
  • Balkong
Bäckvägen 44A, Lillån, Örebro kommun
  • Imorgon kl 16:30
Bäckvägen 44A, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Bäckvägen 44A, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Bäckvägen 44A

Radhus
Lillån, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 150 000 kr
105 m²
6 rum
6 584 kr/mån
20 476 kr/m²

Välkomna till Bäckvägen 44a! Här bor ni med villakänsla samtidigt som ni kan njuta av enkelheten i att ha en bostadsrätt. Boytorna är fördelade på 1 1/2 plan och består av hall, vardagsrum, kök, badrum och hela fem sovrum. Som med enkelhet kan återställas till original planlösningen om 4 rum för den som önskar färre rum och mer öppna ytor. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp här finns även utgång till takad uteplats som sammanflätas med trädgården. Köket är praktiskt och fräscht med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör även ett förråd och en parkeringsplats som ingår i avgiften. Totalt finns två badrum ett på vardera plan varav det ena badrummet ( på övervåningen ) renoverades 2022 av behörig firma. Separat tvättstugan finns med tvättmaskin och torktumlare och bra arbetsyta. Att bo på Bäckvägen ger ett av Lillåns bästa lägen, med förskola och skola runt knuten. Tibastparken och Lillåspåret finns inom promenadavstånd. Spåret är större delen upplyst och är perfekt för både löpturen eller promenaden. Lillån är ett av Örebros populäraste områden som ligger med ett bekvämt avstånd till allt Örebro som nås enkelt både med buss och cykel. Varmt välkommen att boka en visningstid!

  • Premium
  • Uteplats
Bergslagsgatan 48, Dalsta, Nora kommun
Bergslagsgatan 48, Dalsta, Nora kommun, bild 2
Bergslagsgatan 48, Dalsta, Nora kommun, bild 3

Bergslagsgatan 48

Villa
Dalsta, Nora kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 595 000 kr
104 + 37 m²
4 rum
523 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Bergslagsgatan 48 i Nora, ett charmigt hörnkedjehus i souterräng. Med 104 kvadratmeter boyta erbjuder detta hem en perfekt balans mellan elegans och praktiskt utnyttjande av utrymme. Här välkomnas du in i ett välplanerat hus med vardagsrum och kök som sammanflätat med matplatsen utgör husets hjärta. 2020 revs en vägg ner mellan köket och matplatsen vilket skapade en helt ny rymd och trivsamhet. Vidare på entréplanet finner ni ett mysigt sovrum och ett helkaklat badrum som är renoverat runt millennieskiftet. En trappa ner så hittar vi två stycken ordentliga sovrum eller om man vill kontor/gillestuga/tv-rum/biljardrum ja bara fantasin sätter gränser. Vidare in i källardelen så finns tvättstuga, massvis av förvaring och pannrum. Njut av privata trädgården som vetter ut mot allmänningen och vidare mot Norasjön, en oas av lugn och ro, perfekt för avkoppling och sociala stunder med familj och vänner. Boendet är komplett med ett praktiskt garage för säker förvaring av fordon och extra utrymme för hobbyverksamhet eller förvaring. Här behöver du aldrig oroa dig för parkeringsplatser igen. Denna pärla på Bergslagsgatan 48 har genomgått betydande uppgraderingar, inklusive ett helt nytt tak och ett toppmodernt luft-vattenvärmepumpsystem. Det innebär inte bara långsiktig kostnadseffektivitet utan också en miljövänlig uppvärmningslösning. Huset har fiber installerat för en snabb och klanderfri uppkoppling. Närheten till Norasjön ger dig möjlighet att njuta av fridfulla stunder vid vattnet. Det är en plats där du kan ta promenader längs sjön, njuta av picknickar, eller kanske ta en båttur på sjön. Utsikten över sjön ger en lugn och avkopplande känsla och erbjuder möjligheter till friluftsliv året runt, inklusive fiske och skridskoåkning under vintermånaderna. Nora, med sina charmiga gator och kulturhistoriska miljö, Här hittar du ett utbud av butiker, Systembolaget, restauranger och kaféer. Det är en plats där du kan utforska stadens kulturella arv, njuta av lokala evenemang och uppleva den unika atmosfären i Noras centrum – missa inte det unika Bryggeriområdet! Icabutik ligger inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagen smidig och effektiv. Att ha matvarubutiker nära hemmet sparar tid och gör vardagen mer bekväm. För familjer med barn finns också skolor inom räckhåll. Detta gör det bekvämt för barnen att gå till skolan och ger föräldrarna en känsla av trygghet med en närvarande skolmiljö. För mer info kontakta Gorm Nordvall - 070-732 00 94! Välkommen hem.

  • Premium
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Bonstorpsvägen 10, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Bonstorpsvägen 10

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 629 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till Bonstorpsvägen 10 och denna perfekt planerade tvårummare i populära Södra Lindhult. Du välkomnas in i bostaden av en rymlig hall med god plats för klädförvaring. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet samt det rogivande sovrummet med en praktisk walk in closet samt ett smart platsbyggt skrivbord. I sovrummet finner du även lyxiga spotlights för extra myskänsla som styrs via fjärrkontroll. Vidare in i bostaden finner du köket som är vackert sammanflätat med vardagsrummet vilket skapar en bra sällskapsyta för familj och vänner. Köket har tilltalande detaljer som särskiljer sig från standardutformningen. Från köket når du den generösa balkongen, perfekt plats för middagar och avkoppling under härliga soliga dagar. Utöver alla dessa fördelar som detta hem har att erbjuda har lägenheten även ett genomgående härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier samt exklusiva fönsterbänkar i marmor i samtliga fönster. I denna välskötta förening finns en lugn och grönskande innergård med fina grönytor, lekplats, odlingslådor, miljörum, förråd samt cykelparkering. Det finns även 60 st parkeringsplatser (separat kö) samt 4 st gästparkeringar. Södra Lindhult utmärker sig som en fridfull och barnvänlig stadsdel. Njut av trevliga promenad- och cykelvägar som tar dig både till Marieberg och Adolfsberg. Cykelavstånd till ICA Parkhallen och dess närservice samt Marieberg köpcentrum. Dessutom finns det gångavstånd till viktiga faciliteter som vårdcentral, apotek, lekplatser, förskola och busshållplats. Med endast 7 km till Örebro city och snabb anslutning med bil till E18 är detta ett optimalt läge för dig som bilpendlar till andra centralorter. Denna lägenhet är perfekt för dig som ställer höga krav på sin boendemiljö, varmt välkommen på visning så berättar jag mer! Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. [email protected] för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Loftbodsgatan 18, Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Loftbodsgatan 18, Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Loftbodsgatan 18, Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Loftbodsgatan 18

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 495 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/5
3 769 kr/mån
21 667 kr/m²

Välkommen till Loftbodsgatan 18! En rymlig tvårummare på bottenplan med en liten men charmig uteplats och mycket mer! Ta chansen att bo i denna charmiga 2 RoK lägenhet med en generös yta på 69 kvm, belägen på bottenplan i en välskött förening. Med en smart och välplanerad layout erbjuds du ett bekvämt boende där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Stig ut och njut av den fridfulla atmosfären på den lilla men charmiga uteplatsen. Inne i lägenheten möts du av en rymlig och stilfull interiör som skapar en trivsam miljö. Dessutom, tack vare rikligt med naturligt ljusinsläpp, badar lägenheten i solens strålar under dagen, vilket ger en ljus och luftig känsla. Sovrummet erbjuder gott om plats för en avkopplande natts sömn, medan det välutrustade köket inspirerar till matlagning och samvaro. Vidare är det värt att nämna att föreningen Örebrohus nr 45 är en stabil förening med en sund ekonomi. Här får du inte bara tillgång till en härlig bostad utan även förmånen att njuta av en fantastisk innergård. Denna innergård erbjuder en fridfull oas, med bland annat ett vackert orangeri. Dessutom är området omgivet av vackra parker som bidrar till en grönskande och avslappnad atmosfär. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av naturen mitt i staden. För mer information och för att boka visningstid - kontakta ansvarig mäklare Sanjin Durdevic på telefonnummer 072-213 63 60.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Klostergatan 18, Örebro centrum, Örebro kommun

Klostergatan 18

Lägenhet
Örebro centrum, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 795 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/5
4 290 kr/mån
28 720 kr/m²

Varmt välkomna till Klostergatan 18! Med ett ypperligt centralt läge högt upp i huset och med en enastående balkong i soligt västerläge. Genom hallen leds vi in i bostadens där gott om förvaring finns i form av platsbyggda garderober. Vardagsrummet bjuder på härliga ytor och magiskt ljusinsläpp. Följt av utgång till den stora balkongen i västerläge som förhöjer livskvalitén för dig som boende här. Avnjut solens värmande strålar med vänner och familj och lite eftermiddagsfika. Det välplanerade och utrustade köket med sprillans ny dubbelkyl och frys från LG (2024) och diskmaskin, fullkomligt badar i ljusinsläpp och bjuder in till matlagning. Sovrummet i bra storlek har plats för mycket förvaring. Badrummet är helkaklat med bland annat spotlights, dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I hjärtat av Örebro City har du nära till allt. Runt hörnet ligger Örebros vackra slott och Järntorget med dess utbud av både restauranger, apotek och konditori. Centralstation är belägen endast ett stenkast bort och Universitetssjukhuset på skönt promenadavstånd. Vill man avnjuta lugnet har man som boende i BRF Gillet tillgång till den grönskande och skyddade innergården. Möjligheten till att spendera tid med nära och kära samtidigt som grillen går varm och barnbarnen odlar i odlingslotterna finns med. Brf Gillet är en stabil och mycket välskött förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt hushållsel efter egen förbrukning. Föreningen erbjuder generösa gemensamhetsutrymmen med bastu, gym, föreningslokal och övernattningsmöjlighet. Bekvämt med hiss som tar dig hela vägen upp. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan. 0766771862 alt. [email protected] Välkommen hem.

  • Balkong
  • Hiss
Änggatan 29, Centralt, Örebro kommun
Änggatan 29, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Änggatan 29, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Änggatan 29

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 995 000 kr
72 m²
2 rum
vån 0/4
4 569 kr/mån
27 708 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna moderna och smakfullt inredda bostadsrättslägenhet beläget på attraktiv adress centralt Örebro! Här finner du ett yteffektivt boende med generösa ljusinsläpp såväl som fina och noggrant valda materialval. Traditionellt kök med rymlig matplats och rymligt vardagsrum. Hemmet har en trivsam känsla som en röd tråd genom hela bostaden. Härlig parkliknande innergård med träd, planteringar, pergola samt gräsmatta som du når genom vackra grindar. Hiss från gården tar dig direkt till föreningens garage, sep kö! Brf Stenhuggaren är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till city och samtidigt ta del av naturen och få känslan av att bo i ett lugnt och tryggt samhälle. I närheten finns många grönområden som erbjuder härliga promenader, Sveaparken och Gustavsvik bara för att nämna några. Oslagbara kommunikationer i närområde med alla stadsbussar och Örebro Södra Station endast ett stenkast bort. Gården är alltid låst för din trygghet men kan enkelt öppnas via mobiltelefon eller tagg-system. Detta är sannerligen ett boende för den kräsne, dessutom i en av Örebros absolut mest välskötta föreningar. Stadskärnans sagolika utbud av restauranger, barer och caféer finns precis runt hörnet. Samt ett stort utbud av service och kommunikationer på promenadavstånd som gör att man inte kan önska mer. Suverän planlösning på en rymlig tvåa, med ett boende i parkmiljö som är svårt att slå. https://www.stenhuggaren16.se/ VÄLKOMMEN HEM. Fastighetsmäklare Paola Ingeby SkandiaMäklarna

  • Premium
  • Hiss
Sättervägen 1, null, Hallsbergs kommun
Sättervägen 1, null, Hallsbergs kommun, bild 2
Sättervägen 1, null, Hallsbergs kommun, bild 3

Sättervägen 1

Fritidshus
Hallsbergs kommun
SkandiaMäklarna Örebro
320 000 kr
30 m²
2 rum
812 m² tomt

Dröm dig bort till din egna fristad på Sättervägen! Varmt välkommen till detta charmiga fritidshus som är beläget i en idyllisk miljö med närhet till natur och stadsliv. Fritidshuset är beläget på en fridfull plats, omgivet av grönska och bara en kort promenad bort från vackra naturområden. Perfekt för den som vill njuta av både skogspromenader och avkoppling i trädgården. Fritidshuset ligger endast 250 meter från vattnet, där du har egen båtplats på bryggan. Den generösa tomten på 812 kvm, erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter och sociala sammankomster. Perfekt för grillkvällar, lek med barnen eller bara njuta av soliga dagar utomhus. Till huvudbyggnaden välkomnas du in till en inglasad veranda, där du kan avnjuta av långa och sköna sommarkvällar. In kommer du till ett rymligt vardagsrum som är utrustad med kamin. Det finns även ett kök och ett sovrum i huvudbyggnaden. Till fritidshuset finns även en gäststuga med ett sovrum. Det finns även en tredje byggnad, där det finns en separett, dusch, vedförråd, samt ett vanligt förråd. Trots den idylliska miljön är du ändå nära till allt du behöver. Hallsbergs centrum ligger bara en kort bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och andra bekvämligheter. En bit bort finns Caravan Club Tisarstrand, där det finns en liten kiosk, båtuthyrning samt en minigolfbana. Sätt din prägel på detta underbara fritidshus och skapa minnen för livet! Fritidshuset är ett arrende, där möjlighet finns att friköpa tomten. Just nu grävs det för anslutning av kommunalt vatten och avlopp som samtliga tomter ska anslutas till. Kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig på 072 050 32 32 eller [email protected] för att boka en visning och upptäck allt som detta fantastiska hem har att erbjuda.

  • Premium
Näset 213, Näset, Örebro kommun
Näset 213, Näset, Örebro kommun, bild 2
Näset 213, Näset, Örebro kommun, bild 3

Näset 213

Villa
Näset, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
4 295 000 kr
175 + 47 m²
7 rum
3 307 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Detta fantastiska suterränghus på imponerande 175 kvm är inte bara ett hem, det är en livsstil. Beläget i en lugn och naturskön omgivning, har detta hem genomgått en omfattande renovering från 2021 till 2024, vilket resulterat i ett perfekt fusionerat utrymme av modern komfort och klassisk charm. Varje rum i detta hem har genomgått en omsorgsfull renovering med fokus på kvalitet och stil (bara tvättstugan kvar). Det fullt utrustade köket bjuder in till kulinariska äventyr med moderna apparater, lyxiga bänkskivor och generösa förvaringsutrymmen. De eleganta badrummen är utformade för avkoppling med exklusiva detaljer och stilrena designelement. Varje sovrum är en oas av komfort och harmoni, perfekt för vila och återhämtning. Med en genomtänkt planlösning och generösa ytor erbjuder detta suterränghus en optimal livsstil. Det öppna vardagsrummet och matplatsen är idealiska för underhållning och samvaro med familj och vänner. En mysig eldstad i stora sovrummet skapar en varm atmosfär under de kalla vinterkvällarna. Den rymliga trädgården erbjuder en privat oas för utomhusaktiviteter och avkoppling, med gott om plats för trädgårdsfest eller lugna stunder i naturen. Huset värms upp av en bergvärmepump och fiber finns installerat. Denna pärla av ett hem har en oslagbar plats med närhet till allt du behöver. Säbylundsjön lockar med sin natursköna skönhet och erbjuder möjligheter till fiske, promenader och avkoppling vid vattnet. Mariebergs köpcentrum ligger bara en kort bilresa bort, där du hittar ett brett utbud av shopping och restauranger. För golfentusiaster finns Mosjös golfbana inom bekvämt avstånd. Dessutom finns det utmärkta skolor och förskolor i Mosås och Marieberg, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Detta hem är perfekt beläget med enkel tillgång till E18/E20, vilket ger smidig pendling till närliggande städer och arbetsplatser. Samtidigt erbjuder området en fridfull och naturskön miljö, perfekt för den som söker en balanserad livsstil. En chans som denna dyker inte upp varje dag. Välkommen hem.

  • Premium
  • Energieffektiv
Rättarvägen 6B, Hitorp, Nora kommun
Rättarvägen 6B, Hitorp, Nora kommun, bild 2
Rättarvägen 6B, Hitorp, Nora kommun, bild 3

Rättarvägen 6B

Lägenhet
Hitorp, Nora kommun
SkandiaMäklarna Örebro
650 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
4 299 kr/mån
8 333 kr/m²

Hitorps finaste trea! Här hittar ni en topprenoverad trea där planlösningen har öppnats och ändrats för maximal känsla och funktion. Med sitt ljuvliga hörnläge en trappa upp bor ni behagligt i en ljus och trivsam bostad med en solig balkong i söderläge. Nuvarande ägare har gått igenom hela lägenheten från topp till tå med nytt badrum, nytt kök, nya ytskikt, renoverade med varsam hand. Här bor man i ett eftertraktat och barnvänligt bostadsområde som erbjuder närhet till allt man kan önska; gångavstånd till såväl vacker natur vid Norasjön som till stadens utbud av restauranger, kultur och nöjen. I närheten finns dagis, skola, närservice och hållplats med goda busskommunikationer. Hsb brf Linåkern är en uppskattad och populär förening med god ekonomi, gym, flertalet tvättstugor och många lekplatser. För mer info kontakta ansvariga mäklaren Gorm Nordvall på 070-732 00 94. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Kaserngården 12, Rynninge, Örebro kommun
Kaserngården 12, Rynninge, Örebro kommun, bild 2
Kaserngården 12, Rynninge, Örebro kommun, bild 3

Kaserngården 12

Lägenhet
Rynninge, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 295 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/6
6 911 kr/mån
25 500 kr/m²

Här möts du av en öppen och smart planerad lägenhet som badar i fantastiskt ljus. Boendet är inte bara praktiskt utan även bekvämt, skapat för att göra vardagen enklare och mer njutbar. Den inbjudande hallen ger genast ett hemtrevligt intryck och leder vidare till ett öppet och lättmöblerat vardagsrum. Det stilrena köket imponerar med generösa arbetsytor, gott om förvaringsmöjligheter och eleganta vita skåpluckor. Det större sovrummet är rymligt och mysigt med platsbyggda garderober, vackert ljusinsläpp och gott om plats för en dubbelsäng. Dessutom finns ett mindre sovrum, perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är både fint, stort och funktionellt med toalett, duschkabin, kommod och ett praktiskt badrumsskåp. För extra bekvämlighet har bostaden även en fin och praktisk gästtoalett. För de som drömmer om utevistelse erbjuder denna trea något särskilt. Den ljusa och inglasade balkongen höjer verkligen livskvaliteten och ger möjlighet att njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Med lättmöblerade ytor och sol hela dagen är balkongen en förlängning av ditt hem. Läget är enastående, med närhet till ICA Längbrotorg och I3 sportcenter. Rynningeviken och Örebro Universitetssjukhus ligger inom promenadavstånd, med Örebro city en bekväm bit bort. Här får du det bästa av två världar – lugnet i omgivningen och närheten till allt Örebro har att erbjuda för den familj som söker bekvämt boende. Varmt välkommen till visningen för att uppleva denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Hiss
Tappers väg 12, Stensnäs, Nora kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00

Tappers väg 12

Villa
Stensnäs, Nora kommun
SkandiaMäklarna Örebro
5 590 000 kr
166 m²
6 rum
1 522 m² tomt

I vackra och sjönära Stensnäs ligger denna moderna enplansvilla med dubbelgarage! Belägen på skyddad hörntomt i detta eftertraktade bostadsområde, med närhet till Norasjön och bekvämt promenadavstånd till stadens utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Det rymliga bostadshuset präglas starkt av den härliga ljus och rymd som skapas genom full takhöjd och stora fönsterpartier. Här möts man av de luftiga sociala ytorna, med det välutrustade köket, matplatsen och vardagsrummet i öppen planlösning. I centrum av detta finns den praktfulla braskaminen som levererar både värme och mysfaktor. Härifrån når man även det stora soldäcket, som förlänger sällskapsytorna och skapar uppskattade utrymmen för umgänge och avkoppling, såväl inomhus som utomhus. Gott om plats för livets alla tillfällen, från vardaglig samvaro till festliga tillställningar och grillmiddagar i familj och goda vänners lag. Den lättskötta trädgårdstomten har fina grönytor och mysiga uteplatser, med möjlighet att följa och njuta av dygnets alla soltimmar. Huset är mycket väldisponerat och i den norra delen finner vi ett väl tilltaget allrum som sammanflätar tre generösa sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Utöver detta finns ytterligare ett stort sovrum, master, med egen klädkammare och helkaklat badrum med badkar. Den välkomnande hallen har bra avhängningsmöjligheter och härifrån når man även tvättstugan som har egen groventré. Ekonomisk drift med bergvärme och uppskattade praktiska detaljer såsom fiber och centraldammsugare. Det stora dubbelgaraget är något utöver det vanliga, med klinkergolv och bra utrymme för verkstadssysslor. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns även med den asfalterade uppfarten som har plats för flera bilar. Utöver detta finns en byggnad, i ett plan med källare, som idag disponeras för hobbyverksamhet, förvaring och eget gym. Den gedigna och omsorgsfulla plattsättningen ger en tilltalande känsla där byggnader och trädgård håller hand i trivsam symbios. Här bor man i ett mycket populärt, nyetablerat och stadsnära villaområde! Bra förbindelser med närhet till busskommunikationer samt bra promenad- och cykelvägar mot centrum. Alldeles i närheten finns badplats vid omtyckta Norasjön och all den charm som dess omgivning levererar. Välkommen hem!

  • Plus
  • Energieffektiv
Pråmkajen 41, Pråmkajen, Örebro kommun
Pråmkajen 41, Pråmkajen, Örebro kommun, bild 2
Pråmkajen 41, Pråmkajen, Örebro kommun, bild 3

Pråmkajen 41

Lägenhet
Pråmkajen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 550 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
5 509 kr/mån
33 553 kr/m²

Välkommen till Pråmkajen 41, en trea med dubbla balkonger och ett centralt läge! Pråmkajen 41 är en välplanerad trea i gavelläge med sol från morgon till kväll och utsikt över Svartån. Brf Åstaden är belägen vid den vackra å-promenaden och erbjuder ett av Örebros bästa naturnära lägen! Härifrån är naturreservatet vid Hjälmaren runt hörnet samtidigt som cityutbudet finns inom skönt promenadavstånd. Populära Hamnkrogen och Naturens hus finner ni ett stenkast bort. Marbodal-köket har generösa arbetsytor och gott om förvaring. Vardagsrum och balkong med utsikt mot grönområde och lekpark. Två sovrum, varav det ena med rymlig walk-in-closet för extra förvaring. Badrummet är helkaklat med golvvärme och det finns en separat tvättstuga. Ett förråd finns även i närheten av entrén. Det finns totalt 51 platser för parkering varav 16 garageplatser för de totalt 48 lägenheterna i föreningen. Dessutom finns fri gästparkering. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65. Alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
Opphammarvägen 39, Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun
Opphammarvägen 39, Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun, bild 2
Opphammarvägen 39, Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun, bild 3

Opphammarvägen 39

Villa
Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 795 000 kr
70 m²
3 rum
1 658 m² tomt

Vi gläds att kunna presentera detta kompromisslösa boende, med attraktiva attribut som skapar ett hem att längta efter! Här välkomnas man till en plats som tagit sin form genom ägarnas omsorgsfulla tankar och genomföranden. En genuin favoritplats för familj, släkt och vänner att samlas i harmonisk samvaro under alla årstider. Ett modernt och bekvämt enplanshus lämpar sig som permanentboende, såväl som fritidshusboende. Direkt innanför dörren möts man av den härliga ljus och rymd som präglar bostaden. Byggnadens ursprung yttrar sig med genomgående vackra trägolv, kombinerat med ljusa ytskikt ett flödande ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera väderstreck. Det modernt utrustade köket ligger i helt öppen anslutning mot umgängesytorna och skapar en naturlig knytpunkt för stora som små sällskap. I centrum av allt detta finns även den mysiga braskaminen, som genererar både värme och mysfaktor. Härifrån når man även det generösa soldäcket, en fantastisk förlängning av sällskapsytorna och scen för den bedårande sjöutsikt som förtrollar platsen. Även utrustat med spabad som ger möjlighet till trivsam avkoppling under både sommar- och vintersäsong. Ett stenkast nedanför tomten ligger väringens strandkant, med uppskattad badplats och brygga med en tillhörande båtplats. Utöver detta inrymmer bostadshuset ett helkaklat badrum samt två bra sovrum, varav ett master med gott om förvaring och egen utgång mot trädgården. I källardelen finns grovutrymme med tvättmaskin, torktumlare och ytterligare förvaring. Den skyddade gårdsbilden är trivsamt sammanflätad genom det länkande trädäcket, som erbjuder en behörighet mellan huvudbyggnad och det generösa gästhuset som levererar ytterligare två sovrum. Övriga byggnader är en mindre lekstuga och en förvaringsbyggnad med förråd och redskapsbod. Den lättskötta trädgårdstomten består av grönytor, odlingslådor och gott om möjligheter för gröna fingrars fria utlopp. I anslutning till entrén finns en grusbelagd uppfart med plats för två bilar. Utrustat med elbilsladdare, kommunalt V/A samt luft/luftvärmepump för skönt klimat året runt. Här bor man i en sommaridyll med den underbara miljö som den sjönära omgivningen levererar! Sjön Väringen är en mycket uppskattad bad-, båt- och fiskesjö som skapar värde för många intressen under alla årstider. I området finns även exklusiva motions- och hobbymöjligheter med utegym och padelbana. Välkommen hem!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 51