ERA Storstad

ERA Storstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Persögatan 12P (41001), null, Trosa kommun
  • Sön 21 apr
Persögatan 12P (41001), null, Trosa kommun, bild 2
Persögatan 12P (41001), null, Trosa kommun, bild 3

Persögatan 12P (41001)

Lägenhet
Trosa kommun
ERA Storstad
4 995 000 kr
126 m²
5 rum
5 295 kr/mån
39 643 kr/m²

Här har du en nyproducerad marklägenhet med separat uthyrningsdel som har egen dörr och entré. Förening med egen pool och en fantastisk vy över havet och Trosaåns utlopp! Modern arkitektur med stora öppningsbara fönsterpartier, belägen på en höjd omringad av grönskande trädtoppar som förenar fastigheten med omgivningen. Här bor ni på 126 kvm på ett plan med stora öppna ytor och modern interiör från kvalitativa varumärken. Ljust och inbjudande plan med social planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående golv i ekparkett, stor balkong i insynsskyddat läge, 2 bra sovrum, helkaklat badrum utrustat bl.a. wc och dusch samt separat tvättstuga. Den möjliga uthyrningsdelen om ca 22 kvm består av en egen hall, badrum med dusch, pentry, vardagsrum samt sovalkov. I anslutning till entréerna finns även ytterligare en egen uteplats som man kan möblera efter eget tycke och smak. Brf Sjöutsikten är en nyproducerad förening bestående av 27 moderna bostäder fördelade i 5 huskroppar. Här har fullt fokus lagts på livskvalitet och gemensamma ytor så som stort trädäck och eget pool för de boende. Detta kvarter har fått sig en modern och stark identitet som är väl anpassat till den omkringliggande villabebyggelsen och stadens välbevarade arkitektur. Ett stenkast bort ligger Trosas charmiga stadskärna med bl.a. butiker, restauranger, apotek och systembolag. Ca 500 m till närmsta busshållplats och endast 15 min promenad till både skola och förskola. Trygghetspaket inklusive 12 månaders avgiftsfritt ingår vid köp före 2024-06-01. Möjlighet finns till båtplats i hamnen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Maria bangata 2B, 1tr, Södermalm, Stockholms kommun

Maria bangata 2B, 1tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
ERA Storstad
3 750 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/5
2 058 kr/mån
98 684 kr/m²

Välkomna till denna fina hörnlägenhet med perfekt planlösning och en genomgående hög kvalité på alla materialval. Detta boende ligger i en fristående fastighet byggd 2018 där allt är nytt och fräscht. Stort rymligt hörnrum med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vackert trägolv, nymålade ytor och sex stora fönsterpartier som träcker sig från golv till tak. Här har ni fri utsikt mot Ånghästparken i söderläge och samtliga fönster är öppningsbara med fransk balkong och balkongräcken i glas. Köket har renoverats under 2024 med nya köksluckor och skåp. Köket har fullständig maskinell utrustning med vitvaror från kvalitativa varumärket SMEG. Rymligt sovrum med stort fönsterparti och fri utsikt, plats att inreda med dubbelsäng samt utmärkt förvaring i garderobsvägg. Exklusivt helkaklat badrum utrustat med bl.a. värmegolv, dusch & tvättmaskin. Entréhall med gott om plats för klädavhängning och garderob för ytterkläder. Eget källarförråd i huset. Medlemmarna i fastigheten har tillgång till en över 100 kvm fantastisk altan på taket med flera sittgrupper, grillar och 360 graders utsikt över i stort sett hela Södermalm. En våning ner bakom huset ligger Pocket-parken, som är en härlig "gömd trädgårdsoas" och ägs av föreningen. En välskött äkta BRF med vacker entré och gemensamma utrymmen så som vinkällare där alla medlemmar har tillgång till egna vinskåp, modern tvättstuga, tre lånecyklar, cykel/barnvagnsrum samt soprum. Föreningen har bundna lån och därmed enligt senaste årsredovisningen en tryggad ekonomi i flera år framåt. Mycket goda intäkter till BRF genom att ungefär 50% av driftskostnaderna betalas via uthyrning av en 446 m2 stor lokal som hyrs ut till ett kontorsföretag. Föreningen består av 59 bostadsrätter och har elplats för laddning av bil. I det nyrenoverade garaget i grannfastigheten finns många lediga garageplatser, fråga mäklaren efter mer info. Suveränt läge med ca 5 minuters promenad till T-banan (Mariatorget alt. Zinkensdamm) och 150 meter till underbara grönområden som Tantolunden och Bergsgruvan. En bit bort ligger Årstaviken med dess härliga strandpromenad, caféer och strandbad. I detta centrala läge på Södermalm finner man mängder med populära restauranger, butiker och all service som staden erbjuder. Denna fina 2:a finns tillgänglig omgående för den som önskar (1-3 månader tillträde). Varmt välkommen på visning!

Ymsenvägen 14, 7tr, null, Stockholms kommun

Ymsenvägen 14, 7tr

Lägenhet
Stockholms kommun
ERA Storstad
3 975 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/7
2 844 kr/mån
72 273 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara lägenhet i helt insynsskyddat läge och svårslagen utsikt. Bostaden ligger högst upp i huset med balkong i söderläge och många härliga soltimmar under hela dagen. Ljust och inbjudande vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck och öppen social planlösning mot köket. Välplanerat kök i dova toner, utrustat med integrerade vitvaror och praktiska förvaringsutrymmen. Harmoniskt sovrum med vidsträckt utsikt samt plats för både säng, sidobord och övrigt möblemang om så önskas. Badrummet är helkaklat i neutrala färger, utrustat med bland annat dusch och tvättmaskin. Hall med bra förvaringslösningar i form av både garderober och separat klädkammare. En mycket stabil och ekonomiskt stark förening med endast 900 kr i skuld per kvadratmeter. Föreningen äger marken och har en takterrass med magisk utsikt och många gemensamhetsanläggningar som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Lägenheten ligger centralt placerad i Årsta med närhet till både Årsta Torg, Globen och Gullmarsplan. Vid intilliggande Årstaviken finns trevliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Utmärkt kollektivtrafik inom kort gångavstånd och cirka 500 meter till närmsta tunnelbana. Inom liten radie finns även ett flertalet restauranger, gym, mataffär och apotek. I den närliggande gallerian Globen shopping finns ytterligare ett 60-tal butiker samt ett brett utbud av både shopping och nöjen. Här bor ni i en genomgående bostad med varm och trivsam atmosfär, endast ett stenkast från lugna grönområden och stadens citypuls. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Klyvarvägen 5, 2tr, Stockholm, Stockholms kommun

Klyvarvägen 5, 2tr

Lägenhet
Stockholm, Stockholms kommun
ERA Storstad
4 995 000 kr
59 + 49 m²
3.5 rum
vån 3/3
3 492 kr/mån
84 661 kr/m²

Välkommen till en unik vindslägenhet på sammanlagt 108 kvm som är helt nybyggd i en äldre charmig funkis-fastighet. Rejält högt i tak (ca 4 m) och genomgående ett vackert rustikt trägolv av plankmodell. Ett rymligt exklusivt helkaklat badrum med toppkvalitét på all utrustning med inglasad dubbeldusch, Tapwell blandare, svart inredning samt separat "tvättstuga" med ny Gorenje tvättmaskin och torktumlare. Ett stort stilrent kök med tre stora fönsterpartier och gott om plats för alla vänner. Hög kvalité på materialval i köket. Bänkstenskiva av komposit med extra bred induktionshäll, svart glasfläkt som en vacker inredningsdetalj, varmluftsugn och inbyggd stor micro, kyl och frys , diskmaskin och gott om förvaring i grå skåpsinredning. Mycket rymligt vardagsrum med rejäl takhöjd hela vägen upp i nock, stor takkupa med fri utsikt, garderober. trägolv, synliga takbjälkar, 6 st takfönster och stora fönsterpartier med fri utsikt. Perfekt planlösning där man kan ändra till fler rum alternativt ha stora sociala ytor. Idag 2 sovrum och rymliga sociala ytor och möjligheter att skapa extra rum på det coola vindsloftet. Ett sovrum med snedtak. Välkomnade hall med ett ljust klinkergolv lagt i fiskbensmönster. Gott om förvaring i garderober och ett stort inbyggt förråd på ca 3 kvm. Lägenheten badar i ljus via fönster i trevädersteck, genom takfönster, takkupor och ett flertal vanliga fönster. Lägenheten med fin utsikt på flera håll och ingen insyn. De fönster som ännu inte är utbytta till nya treglas fönster kommer bytas under 2024 utan kostnad. Fin 30-tals fastighet som är renoverad 2022 och i mycket gott skick med nya stammar, ny el, renoverad fasad, nytt tak, nya ytskikt i samtliga bostadsrätter, OVK samt anslutning till Fjärrvärme för lägre kostnader. Föreningen är nybildad med god ekonomi där man har säkrat upp att räntan ej kan överstiga 2,9% för BRF de första tre åren. BRF består av 12 lägenheter varav 11 bostadsrätter. Föreningen har en fin stor villaträdgård med ett flertal uteplatser för föreningens medlemmar. BRF har även tvättstuga, cykelrum och ett förråd som tillhör varje bostad. Gröndal ligger med närhet till innerstan och har perfekta kommunikationer med Tvärbanan som går i en halvcirkel söder, väster och norr om Stockholms innerstad. På lagom promenadavstånd finner man T-bana och bussar finns i närområdet. Bara 150 meter bort ligger härliga Mälaren med möjlighet till bad och båtplats. Gröndal har, trots närheten till Stockholms innerstad, karaktären av en småstad. Här finns många äldre hus bevarade och Gröndal har ett litet trevligt centrum med allt man kan behöva av bra restauranger, mysiga caféer och ett flertal matbutiker. Flexibelt tillträde från omgående till ca 4 månader! Varmt välkommen på visning till en härlig vindslägenhet där allt är nytt och fräscht!

Klyvarvägen 5, 3tr, Stockholm, Stockholms kommun

Klyvarvägen 5, 3tr

Lägenhet
Stockholm, Stockholms kommun
ERA Storstad
4 250 000 kr
47 + 25 m²
3 rum
vån 3/3
3 480 kr/mån
90 426 kr/m²

Välkommen till en enastående vindslägenhet på sammanlagt 72 kvm som är nybyggd i en äldre charmig fastighet. Rejält högt i tak (ca 4 m), vackra trätiljor, 2 exklusiva badrum, både takfönster och vanliga fönsterpartier samt ett stilrent kök med gott om plats för alla vänner. Mycket rymligt vardagsrum med rejäl takhöjd hela vägen upp i nock, synliga takbjälkar, en charmig tegelvägg och stora fönsterpartier med fri utsikt med bara himlen därtill. 4 meter lång balkong i perfekt söderläge med sol nästan hela dagen. Masterbedroom med eget badrum, stor takkupa med fri utsikt, garderober och trägolv. Extra helkaklat badrum vid entrén med dusch, handfat och wc. Stort trivsamt kök med högt i tak, 2 takfönster och gott om plats vid vindskupan. Köket har helt ny fullständig maskinell utrustning och hög kvalité på materialval. Extra sovrum/arbetsrum/gästrum med något lägre takhöjd och fönster med fri utsikt västerut (perfekt som barnsovrum). Lägenheten ligger med de flesta stora fönsterna i lugnt sydvästläge med fri utsikt (ingen insyn) över Gröndal. Fin 30-tals fastighet som är renoverad 2022 och i mycket gott skick med nya stammar, ny el, renoverad fasad, nytt tak, nya ytskikt i samtliga bostadsrätter, OVK samt anslutning till Fjärrvärme för lägre kostnader. Föreningen är nybildad med god ekonomi där man har säkrat upp att räntan ej kan överstiga 2,9% för BRF de första tre åren. BRF består av 12 lägenheter varav 11 bostadsrätter. Föreningen har en fin stor villaträdgård med ett flertal uteplatser för föreningens medlemmar. BRF har även tvättstuga, cykelrum och ett förråd som tillhör varje bostad. Gröndal ligger med närhet till innerstan och har perfekta kommunikationer med Tvärbanan som går i en halvcirkel söder, väster och norr om Stockholms innerstad. På lagom promenadavstånd finner man T-bana och bussar finns i närområdet. Bara 150 meter bort ligger härliga Mälaren med möjlighet till bad och båtplats. Gröndal har, trots närheten till Stockholms innerstad, karaktären av en småstad. Här finns många äldre hus bevarade och Gröndal har ett litet trevligt centrum med allt man kan behöva av bra restauranger, mysiga caféer och ett flertal matbutiker. Flexibelt tillträde från omgående till ca 4 månader! Varmt välkommen på visning till ett unikt boende där allt i bostaden är helt nytt och med en unik planlösning som ger både stora sociala ytor och 2 privata rum. Det finns även för den som önskar möjlighet att även använda loftet ovanför badrummet till förvaring eller extra sovplatser. Nya tre-glas fönster kommer under 2024 att installeras i bostaden.

Persögatan 12F (21002), Trosa, Trosa kommun

Persögatan 12F (21002)

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
ERA Storstad
5 435 000 kr
116 m²
5 rum
5 115 kr/mån
46 853 kr/m²

På Persögatan 12F saluförs nu detta nyproducerade radhus med 41 kvm takterrass, förening med egen pool och en fantastisk vy över havet och Trosaåns utlopp! Modern arkitektur med stora öppningsbara fönsterpartier, belägen på en höjd omringad av grönskande trädtoppar som förenar fastigheten med omgivningen. Här bor ni på 116 kvm fördelat på två plan med stora öppna ytor och modern interiör från kvalitativa varumärken. Ljust och inbjudande entréplan med social planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående golv i ekparkett, stor balkong i insynsskyddat läge samt helkaklat badrum utrustat bl.a. wc och dusch. Utmärkta förvaringsutrymmen i både förrådsdel och stor klädkammare. En trappa upp finns ett ytterligare badrum med tvätt- och torktumlare, sällskapsyta i form av allrum med fri utsikt, rymlig walk in closet samt 3 bra sovrum i lugnt läge. På taket har ni en svårslagen takterrass med vidsträckt utsikt över Trosas båthamn och de grönskande omgivningarna. Här kan ni njuta av er egna lilla oas och solens värmande strålar från tidig morgon ända fram till solnedgång. Möjlighet finns till båtplats i hamnen. Brf Sjöutsikten är en nyproducerad förening bestående av 27 moderna bostäder fördelade i 5 huskroppar. Här har fullt fokus lagts på livskvalitet och gemensamma ytor så som stort trädäck och eget pool för de boende. Detta kvarter har fått sig en modern och stark identitet som är väl anpassat till den omkringliggande villabebyggelsen och stadens välbevarade arkitektur. Ett stenkast bort ligger Trosas charmiga stadskärna med bl.a. butiker, restauranger, apotek och systembolag. Ca 500 m till närmsta busshållplats och endast 15 min promenad till både skola och förskola. Trygghetspaket inklusive 12 månaders avgiftsfritt ingår vid köp före 2024-06-01. Varmt välkommen på visning!

Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun
Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun, bild 2
Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun, bild 3

Brageslingan 47, Hus 3-108

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
ERA Storstad
4 950 000 kr
104 m²
6 rum
25 m² tomt

Fint och välplanerat radhus i områdets södra del. Radhuset har en totalyta om 115 kvm och en uteplats om ca 25 kvm på bostadens framsida. Fint ljusinsläpp via noga utstuderade fönsterindelningar samt generös rumshöjd om 2,7 m. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med samtliga vitvaror. 2 helkaklade badrum med bl.a. dusch, badkar och kombimaskin. 4 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymme i befintliga garderober. Rymlig balkong med smidesräcken som skapar en känsla av tyngdlöshet och ger ett stilfullt intryck till fasaden, direktaccess via ena sovrummet. Inredd vindsvåning med fyra stora takfönster samt generös takhöjd med öppet upp till nock. Här kan du via tillval bygga till ytterligare sovrum om så skulle önskas.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Persögatan 12R (41104), Trosa, Trosa kommun

Persögatan 12R (41104)

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
ERA Storstad
5 695 000 kr
119 m²
4 rum
5 165 kr/mån
47 857 kr/m²

Varmt välkommen till detta nyproducerade radhus med 48 kvm takterrass och fantastisk havsutsikt över vattnet och Trosaåns utlopp! Utmärkt hörnläge med stora fönsterpartier i tre väderstreck, belägen på en höjd omringad av grönskande trädtoppar som förenar arkitekturen med omgivningen. Här bor ni på 119 kvm fördelat på två plan med stora sociala ytor och modern interiör från kvalitativa varumärken. Ljust och inbjudande entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående golv i ekparkett, stor balkong mot havet samt helkaklat badrum utrustat med tvätt- & torktumlare. En trappa upp finns ett ytterligare badrum, sällskapsyta i form av allrum samt 3 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymmen. På taket har ni en svårslagen takterrass med vidsträckt utsikt över Trosas båthamn och de grönskande omgivningarna. Här kan ni njuta av er egna lilla oas och solens värmande strålar från tidig morgon ända fram till solnedgång. Möjlighet finns till båtplats i hamnen. Brf Sjöutsikten är en nyproducerad förening bestående av 27 moderna bostäder fördelade i 5 huskroppar. Här har fullt fokus lagts på livskvalitet och gemensamma ytor så som stort trädäck och eget pool för de boende. Detta kvarter har fått sig en modern och stark identitet som är väl anpassat till den omkringliggande villabebyggelsen och stadens välbevarade arkitektur. Ett stenkast bort ligger Trosas charmiga stadskärna med bl.a. butiker, restauranger, apotek och systembolag. Ca 500 m till närmsta busshållplats och endast 15 min promenad till både skola och förskola. Trygghetspaket inklusive 12 månaders avgiftsfritt ingår vid köp före 2024-06-01. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ormbackavägen 61, Hus 1-103, null, Järfälla kommun

Ormbackavägen 61, Hus 1-103

Radhus
Järfälla kommun
ERA Storstad
7 495 000 kr
174 m²
8 rum
7 191 kr/mån
43 075 kr/m²

Moderna parhus med en noga utstuderad struktur för att skapa en elegant rytm. Dessa bostäder präglas av generös takhöjd, stora fönsterpartier och råa materialval som möter det naturliga i trä och mjuka varma kulörer. Stor trädgård med uteplats i härligt solläge samt invändig totalyta om 191 kvm fördelat på två plan plus inredd vind. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande leverantör, fullutrustat med kvalitativa vitvaror. 2 helkaklade badrum varav det ena med separat tvättdel utrustat med tvätt- och torktumlare. 7 möjliga sovrum med fint ljusinsläpp samt gott om förvaringsutrymme i befintliga garderober. Balkong med direktaccess via två utav sovrummen. Inredd vind med öppet upp till nock och fönster i fyra väderstreck. Här kan du via tillval få till ytterligare sovrum och badrum om så skulle önskas.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Brageslingan 39, Hus 3-103, Ormbacka, Järfälla kommun

Brageslingan 39, Hus 3-103

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
ERA Storstad
4 800 000 kr
104 m²
6 rum
40 m² tomt

Fina och välplanerade ”back to back” radhus i områdets södra del, där bostäderna ligger placerade med ryggen mot varandra. Radhusen har en totalyta om 115 kvm och en uteplats om ca 40 kvm på bostadens framsida. Fint ljusinsläpp via noga utstuderade fönsterindelningar samt generös rumshöjd om 2,7 m. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med samtliga vitvaror. 2 helkaklade badrum med bl.a. dusch, badkar och kombimaskin. 4 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymme i befintliga garderober. Rymlig balkong med smidesräcken som skapar en känsla av tyngdlöshet och ger ett stilfullt intryck till fasaden, direktaccess via ena sovrummet. Inredd vindsvåning med fyra stora takfönster samt generös takhöjd med öppet upp till nock. Här kan du via tillval bygga till ytterligare sovrum om så skulle önskas.

  • Nyproduktion
Brageslingan 76, Hus 2-102, null, Järfälla kommun

Brageslingan 76, Hus 2-102

Radhus
Järfälla kommun
ERA Storstad
5 475 000 kr
114 m²
5 rum
46 m² tomt

Trendiga och mycket stilfulla radhus i gammaldags bymiljö, där varje bostad får sin egen identitet genom en subtil variation av kulörer. Egen trädgård med uteplats på både fram- och baksida samt invändig totalyta om ca 136 kvm. Öppen social planlösning med generös takhöjd om 3,7 m i kök och vardagsrum. Svårslaget ljusinsläpp till vardera våningsplan via stora fönsterpartier. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med kvalitativa vitvaror. 2 helkaklade badrum med bland annat dusch, badkar, tvätt- och torktumlare. 3 sovrum med gott om förvaringsutrymme i befintliga garderober. Balkong med direktaccess via sovrummet på övre plan. Den inredda vinden har öppet upp till nock med en högsta punkt om 4,5 m och stora fönster i två väderstreck. Via vindsvåningen har du även utgång till takterrassen om ca 10 kvm i härligt söderläge. Fasaderna målas i varma ljusa toner och balkongräcken utförs i smide för att ge ett intryck av tyngdlöshet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Ormbackavägen 65, Ormbacka, Järfälla kommun

Ormbackavägen 65

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
ERA Storstad
fr. 4 800 000 kr
104-174 m²
5-8 rum
46 m² tomt

I Ormbackas natursköna omgivningar uppförs nu ett nytt område med en rik variation av större parhus och mindre radhus. Här utvecklas ett modernt och hållbart bostadsområde där fokus ligger på rekreation och harmoni. Projektet består av 34 bostäder med en totalyta mellan 115-191 kvm per enhet, fördelat på 4-8 rum. Pris från 4 750 000 kr. Planerat tillträde från Q4 2023. Varje enhet har egen trädgård, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, väl tilltagna fönsterpartier, 2 badrum, balkong samt inredd vind. De större radhusen har även ett uppbrutet våningsplan med extra generös takhöjd samt takterrass i härligt söderläge. Samtliga byggnader utförs helt i trä och de stående fasaderna målas i ljusa varma kulörer där varje bostad får sin egen identitet genom en subtil variation av kulörer. Fönsterindelningen är noga studerad för att skapa en elegant rytm. Här erbjuds en perfekt mix av gemenskap och den personliga integriteten. Idag karaktäriseras området av åkrar och ett öppet landskap med lång historia. Den värdefulla kulturmiljön bevaras inom ramen för den nya detaljplanen. Överallt där det är möjligt skapas optimala förutsättningar för biodiversitet med inslag av nektarväxter. Centralt i området uppförs en gemensam yta för lek och rekreation som blir en social plats att mötas på för alla de boende. Här bor du i moderna hus i gammaldags bymiljö endast ett stenkast från förskola och kommunikationer. I visionerna för Ormbacka planeras även ett bytorg med café, restaurang och butiker. Närmsta pendeltågstation ligger drygt 2 km bort och tar dig till Stockholm C på 18 min. Är du bilburen tar du dig enkelt och smidigt ut på E18. Vänligen anmäl intresse på projektet för att få löpande information om hur projektet utvecklas. http://3dhouse.se/prj/ormbacka/

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 12