Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsklippan 22, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kungsklippan 22, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsklippan 22, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsklippan 22

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
4 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån -2/9
6 141 kr/mån
81 885 kr/m²

- Egen terrass - Flexibelt tillträde - Bästa pendlingsläge Välkommen till denna unika etagelägenhet med radhuskänsla och fantastisk uteplats! Här har du en väldisponerade och ljusa 61 kvm bl.a. tack vare takfönster som öser in ljus. Sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring och vardagsrum i direkt anknytning till din egna terrass, din oas mitt i stan. På övre plan finner du köket med goda arbetsytor, gott om förvaring samt diskmaskin. Väl tilltaget och helkaklat badrum med tvättmaskin. Lugnt och ostört läge med tunnelbaneuppgång, mataffär och bageri ett stenkast från porten. Fastigheten har ett ytterst centralt läge med direkt närhet till vatten och härliga promenadstråk runt Kungsholmen och vackra Norr Mälarstrand. Pulsen vid Fridhemsplan ligger bara ett stenkast bort med både grönskande Kronobergsparken och närhet till underbara Rålambshovsparken. Bra utbud av restauranger och caféer som till exempel Mälarpaviljongen, Mäster Anders och Orangeriet Bar & Café. Bara en kort promenad bort har ni Åhléns City, Sergels torg och all annan shopping och nöje som Stockholms innerstad har att erbjuda. För er som vill komma fram snabbare har ni Rådhusets tunnelbanestation direkt utanför porten som endast är en station från T-centralen där det finns tågförbindelser och Arlanda Express. Med hjälp av innerstadsbussarna kommer man snabbt till Stureplan, Odenplan, Slussen och Gamla stan. Inom nära gångavstånd finner du också City, T-centralen och Arlanda Express. Kvarteret har ett rikt restaurangutbud samt flertalet caféer, spännande delikatessbutiker och torghandel vid Kungsholmstorg. Varmt välkommen in till en bostad som måste upplevas!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kronobergsgatan 28, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 17:30
Kronobergsgatan 28, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kronobergsgatan 28, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kronobergsgatan 28

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 595 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 0,5
1 946 kr/mån
85 595 kr/m²

Centralt läge med låg avgift! I vacker fastighet på ypperligt läge finns nu tillfälle att förvärva denna kvadratsmarta bostad i toppklass! Här möts sekelskiftets vackra charm och nutidens moderna design i härlig symbios. Bostaden bjuder bland annat på vackra träliljor, speglade dörrar och fönsternischer, samt en generös takhöjd. Social planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Rogivande sovalkov med stor klädkammare, rymlig hall samt helkaklat badrum. De stora fönstren tillsammans med den generösa takhöjden ger ett vackert ljus och en otrolig rymd. Utanför porten mynnar gatan ut vid Kungsholms Strand och Karlbergskanalens promenadstråk. Ni bor med ett stenkast till Kungsholmens puls och runt hörnet ligger Fridhemsplan med Västermalmsgallerian, restauranger, caféer och gym. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tunnelbanans blå- och gröna linje. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Hiss
Fleminggatan 56, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Fleminggatan 56, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Fleminggatan 56, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Fleminggatan 56

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
8 995 000 kr
114,5 m²
5 rum
vån 4/6
4 446 kr/mån
78 559 kr/m²

Nu har du möjligheten att förädla denna oslipade diamant till något alldeles eget. Tilltalande planlösning i en solid förening. Ljus lägenhet med fem rum och två badrum. Välkommen till denna optimalt planerade 5:a med oslagbart läge med låg avgift på Kungsholmen. Lägenheten har genomgående planlösning med balkong mot söderläge. Vidare har bostaden en vacker öppen spis placerad i vardagsrummet. Här finner ni fyra väldisponerade sovrum samt badrum & separat wc. Till bostaden hör ett förråd. Flexibelt tillträde. Möjligt bygga balkong mot innergården (Info från styrelsen) Fungerande öppen spis (info från styrelsen) Äger marken Äkta förening Lån/kvadratmeter 3486kr Ingen kö till garage idag (kan ändras) Stambytt 2014 Här bor du i en stabil förening med både hiss och garage, öppen spis, god ekonomi och låga månadsavgifter. Utöver detta även en trevlig innergård som är utrustad med boulebana, utemöbler, lekplatser, odlingslådor samt gemensamma grillar för härliga sommarkvällar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strålgatan 45, Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Strålgatan 45

Lägenhet
Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 995 000 kr
39 m²
2 rum
vån 4/4
3 118 kr/mån
76 795 kr/m²

En fantastisk lägenhet belägen på vackra Lilla Essingen. Här finner ni en välplanerad tvåa med balkong högst upp i huset. Lägenheten har ett enormt ljusinsläpp från både balkong och stort fönsterparti. Från den rymliga balkongen kan ni njuta av härliga sommarkvällar. Här har ni en inflyttningsklar lägenhet som har genomgående bra skick och en optimal planlösning. Badrummet är helt renoverat då stammarna byttes 2021. Utöver det har bostaden gott om förvaring och ett tillhörande förråd. Lägenheten är registrerad som en 1:a men disponeras idag som en mini 2:a. Missa inte denna chansen för här trivs man verkligen! Brf Övre Volta i Stockholm är en välskött och stabil förening med god sammanhållning. Föreningen erbjuder en mysig terrass, cykelförråd samt tvättstuga. Här har de stora renoveringarna gjorts som till exempel stambytet som skedde 2021. Här bor ni vackra ön Lilla Essingen som ibland kallas för ”landet mitt i stan”. Från lägenheten tar det mindre än 5 minuter att gå ner till bryggorna för att svalka sig. Här samsas lummiga promenadstigar längs med vattnet med båtbryggor, badplatser, mysiga caféer, bagerier, flera olika restauranger samt mataffär. Ni har trots det lummiga läget city både med gångavstånd samt bra med kommunikationsmöjligheter. Busslinjerna 1 och 56 går båda från ön och du tar dig snabbt till city. Idag går pendlingsbåtar från ön året runt. Samtidigt ligger tvärbanan på Stora Essingen och tunnelbanan vid Thorildsplan eller Fridhemsplan inom gångavstånd. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gyllenborgsgatan 16, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:20

Gyllenborgsgatan 16

Lägenhet
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 195 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 229 kr/mån
95 373 kr/m²

Varmt välkommen till en charmig och välplanerad lägenhet på Thorildsplan! Här bor ni i högst upp i huset i en genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck bland annat in mot en vacker innergård i fantastisk 20-talscharm med välbevarade detaljer såsom originalgolv, serveringsskåp samt generös takhöjd. Bostaden är belägen på en av de lugnaste gatorna i området och har ett genomgående bra skick samt bra förvaring i bland annat en 20-talsgarderob. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd med möjlighet till gott om förvaring och det finns tillgång till extra källarförråd utan extra kostnad. Lägenheten är registrerad som en 1 rok men disponeras som en 1,5:a. Det finns även möjlighet att göra om lägenheten till en tvåa genom att flytta ut köket till hallen. • Vackra välbevarade 20-talsdetaljer såsom generös takhöjd, original golv samt breda fönsternischer • Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck • Stor, lågt belånad och välskött förening med endast 2140kr i lån/kvm • Låg avgift med förmånligt pris om endast 130 kr för bredband/tv/telefoni HSB Brf Kalkonen i Stockholm är en välskött, stabil och lågt belånad förening med 2140 kr i lån per kvm. Detta är en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsförening med 546 bostadsrätter samt 4 lokaler och är ritad av arkitekten Sven Wallander som även grundade HSB. Föreningen tillhandahåller flera tvättstugor, trevliga innergårdar med sittgrupper och grillplatser, två övernattningslägenheter, hobbyrum samt cykelförråd. På innergården har ni även tillgång till komplettsopsortering. Thorildsplan, är trots sitt mycket centrala läge på Kungsholmen, en gömd oas där ni kommer bort från trafikerade vägar och in på lugna gator med en härlig grönska. Området kantas av vackra 20-talsfastigheter och här finns mysiga lokala cafén och restauranger. Från lägenheten tar det ungefär 2 minuter att gå till Thorildsplans egna tunnelbanestation på gröna linjen som endast ligger 3 stationer från Odenplan. För att ta sig till blå linjen tar det ungefär 6 minuters promenad till Stadshagens tunnelbanestation. Ungefär på samma gångavstånd har ni till Lindhagensgallerian som bland annat erbjuder Ica Maxi, Systembolaget, apotek samt postservice. Utöver det har ni gym 2 minuters gångväg från lägenheten samt fler gym i den direkta närheten. Lägenheten ligger ett kort avstånd till Fridhemsplan och shopping i Västermalmsgallerian. Det finns även vackra promenadslingor med access till sol och bad längs med vattnet vid Hornsberg Strand, Norr Mälarstrand, Kristinebergsklipporna och Rålambshovsparken.

  • Plus
Jaktvarvsplan 3, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Jaktvarvsplan 3

Lägenhet
Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 995 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 1/5
1 727 kr/mån
103 276 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet belägen på en attraktiv gata i hjärtat av Kungsholmen. Fastigheten är från tidigt 30-tal och i lägenheten kan ni känna av de välbevarade detaljerna så som generös takhöjd, vackra fönster detaljer samt fina snickerier. Det rika insläppet av ljus från stort fönsterparti som vetter mot gården och den generösa takhöjden ger en sann känsla av rymd. Lägenheten är i mycket gott skick med nyrenoverat kök samt renoverade ytskikt. I samband med köksrenovering skapades sovalkoven. Bostaden är registrerad som en 1:a men används idag tack vare sovalkoven som en 1,5:a. Till bostaden hör ett förråd. Ta vara på möjligheten att förvärva den här pärlan! Föreningen är stor och stabil med 142 st lägenheter och 13 lokaler. De äger marken och har en belåningsgrad om endast 2311 kr i lån/kvm. Här erbjuds ni som medlemmar en trevlig innergård med grillmöjligheter, övernattningslägenhet, cykelrum samt tre tvättstugor där den närmaste är i samma hus som bostaden ligger i. Området är optimalt! Här finner ni ett väldigt lugnt och tryggt område med väldigt lite trafik tack vare att gatan är endast en vändplats. Ni har vackra promenadslingor längs med vattnet på klassiska Kungsholmen Runt som ni når genom en kort promenad ner till Norr Mälarstrand. För er som vill bada har ni badstrand vid Smedsuddsbadet och Kronobergsbadet med kort promenadavstånd. Det är även bara någon minuts promenad till flertalet parker som till exempel Kronobergsparken, för att inte nämna stadens lunga - Rålambshovsparken, med lekpark, utegym, skatepark och båtklubb. Här erbjuds ni en stor mångfald med populära restauranger och caféer samt flera stora mataffärer och gym. Shopping är också goda med populära Västermalmsgallerian en kort promenad bort. Kommunikationsmöjligheterna är perfekta, en kort promenad till Fridhemsplans både gröna och blåa tunnelbanelinje samt flera busslinjer.

  • Plus
  • Hiss
Lindhagensgatan 69, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun

Lindhagensgatan 69

Lägenhet
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
4 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
2 852 kr/mån
79 537 kr/m²

Här finner ni en otroligt charmig 20-tals 2:a med välbevarade tidstypiska detaljer så som slipade original golv, serveringsskåp samt breda fönsternischer. Bostaden är välplanerad och genomgående med fönster i två väderstreck varav sovrummet vetter mot den lugna innergården. Alla rum är rymliga och lättmöblerade med trevliga detaljer som till exempel tegelväggen i vardagsrummet. Bostaden är registrerad som en 1:a men disponeras idag som en 2:a. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd med möjlighet till gott om förvaring och det finns tillgång till extra källarförråd utan extra kostnad. Här kommer ni verkligen att trivas! HSB Brf Kalkonen i Stockholm är en välskött, stabil och lågt belånad förening med 2140 kr i lån per kvm. Detta är en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsförening med 546 bostadsrätter, 44 hyresrätter samt 4 lokaler och är ritad av arkitekten Sven Wallander. Föreningen tillhandahåller flera tvättstugor, trevliga innergårdar med sittgrupper och grillplatser, övernattningslägenheter, hobbyrum samt cykelförråd. På innergården har ni även tillgång till komplett sopsortering. Thorildsplan, är trots sitt mycket centrala läge på Kungsholmen, en gömd oas där ni kommer bort från trafikerade vägar och in på lugna gator med en härlig grönska. Området kantas av vackra 20-talsfastigheter och här finns mysiga lokala cafén och restauranger. Från lägenheten tar det ungefär 2 minuter att gå till Thorildsplans egna tunnelbanestation på gröna linjen som endast ligger 3 stationer från Odenplan. För att ta sig till blå linjen tar det ungefär 6 minuters promenad till Stadshagens tunnelbanestation. Ungefär på samma gångavstånd har ni till Lindhagensgallerian som bland annat erbjuder Ica Maxi, Systembolaget, apotek samt postservice. Utöver det har ni gym 2 minuters gångväg från lägenheten samt fler gym i den direkta närheten. Lägenheten ligger ett kort avstånd till Fridhemsplan och shopping i Västermalmsgallerian. Det finns även vackra promenadslingor med access till sol och bad längs med vattnet vid Hornsberg Strand, Norr Mälarstrand, Kristinebergsklipporna och Rålambshovsparken.

Pipersgatan 16, Kungsholmen, Stockholms kommun

Pipersgatan 16

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 745 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 4/9
3 141 kr/mån
96 316 kr/m²

Ett stenkast från Piperska muren och med utsikt rakt mot Rådhuset finns denna trevliga etta i mycket fint skick. Här har ni en välplanerad lägenhet med gott om förvaring samt nyligen renoverat med riktigt fräscht badrum stambytt 2020. Vidare är ytskikt spacklade och målade alldeles nyligen. Lägenheten har ett generöst kök med bra förvaring och god arbetsyta. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn och diskmaskin. De stora fönstren i både kök och allrum ger ett fint ljusinsläpp samt vetter mot en lugn gata. Tack vare att lägenheten ligger högt upp i huset ser ni över takåsarna och får en magisk utsikt. Mycket välskött förening som äger marken och har god ekonomi med låg skuldsättning på ca 4 622 kr/kvm. Föreningen är den tredje största föreningen i Sverige med 1031 st bostadsrätter där det bland annat finns 5 takterrasser, gästlägenhet och 3 övernattningsrum. Till lägenheten hör ett källarförråd. Lugnt och ostört läge på enkelriktade Pipersgatan, där denna lägenhet vetter mot den lugna gatan, med tunnelbaneuppgång, mataffär och bageri ett stenkast från porten. Fastigheten har ett ytterst centralt läge där du på en kort promenad når både City, T-centralen och Arlanda Express. Du har här ett rikt restaurangutbud i din närhet samt flertalet caféer, spännande delikatessbutiker och torghandel vid Kungsholmstorg.

  • Hiss
Gyllenborgsgatan 16, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:20

Gyllenborgsgatan 16

Lägenhet
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 125 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 1/4
1 885 kr/mån
91 912 kr/m²

• Vackra välbevarade 20-talsdetaljer • Generös takhöjd om 2,78 m • Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck • Stor, lågt belånad och välskött förening med endast 2140kr i lån/kvm • Låg avgift med förmånligt pris om endast 130 kr för bredband/tv/telefoni • 1 minuter till t-banans gröna linje (Thorildsplan) och 6 minuter till t-banans blå linje (Stadshagen) samt direkt access till buss på Lindhagensgatan • 8 minuter till ICA Maxi, Systemet, apotek och post (Kristineberg) eller Hemköp, Systemet och apotek och post (Marieberg) • 10 minuter till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian • 3 minuter till Friskis och Svettis och flera gym finns i närheten • Stort vindsförråd ingår med möjlighet till extra källarförråd. Nuvarande ägare har både vindsfföråd och källarförråd. • Delat ägande ok • Sol och bad i området vid Hornsbergs Strand, Fredhällsklipporna, Smedsuddsbadet och Rålambshovsparken • Närhet till flera lokala restauranger vid Hornsbergs Strand Varmt välkommen till en charmig och välplanerad lägenhet på Thorildsplan! Här bor ni i en genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck bland annat in mot en vacker innergård i fantastisk 20-talscharm och är belägen på en av de lugnaste gatorna i området. Bostaden har ett genomgående bra skick samt bra förvaring. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd med möjlighet till gott om förvaring och det finns tillgång till extra källarförråd utan extra kostnad. Nuvarande ägare har både vindsförråd och källarförråd. Lägenheten är registrerad som en 1 rok men disponeras som en 1,5:a. Det finns även möjlighet att göra om lägenheten till en tvåa genom att flytta ut köket. HSB Brf Kalkonen i Stockholm är en välskött, stabil och lågt belånad förening med 2140 kr i lån per kvm. Detta är en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsförening med 546 bostadsrätter samt 4 lokaler och är ritad av arkitekten Sven Wallander som även grundade HSB. Föreningen tillhandahåller flera tvättstugor, trevliga innergårdar med sittgrupper och grillplatser, två övernattningslägenheter, hobbyrum samt cykelförråd. På innergården har ni även tillgång till komplettsopsortering. Thorildsplan, är trots sitt mycket centrala läge på Kungsholmen, en gömd oas där ni kommer bort från trafikerade vägar och in på lugna gator med en härlig grönska. Området kantas av vackra 20-talsfastigheter och här finns mysiga lokala cafén och restauranger. Från lägenheten tar det ungefär 2 minuter att gå till Thorildsplans egna tunnelbanestation på gröna linjen som endast ligger 3 stationer från Odenplan. För att ta sig till blå linjen tar det ungefär 6 minuters promenad till Stadshagens tunnelbanestation. Ungefär på samma gångavstånd har ni till Lindhagensgallerian som bland annat erbjuder Ica Maxi, Systembolaget, apotek samt postservice. Utöver det har ni gym 2 minuters gångväg från lägenheten samt fler gym i den direkta närheten. Lägenheten ligger ett kort avstånd till Fridhemsplan och shopping i Västermalmsgallerian. Det finns även vackra promenadslingor med access till sol och bad längs med vattnet vid Hornsberg Strand, Norr Mälarstrand, Kristinebergsklipporna och Rålambshovsparken.

  • Plus
Fyrverkarbacken 25, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Fyrverkarbacken 25

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
4 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/16
4 489 kr/mån
88 182 kr/m²

Med en fantastisk utsikt över glittrande vatten. Tvåa med magisk sjöutsikt över Stockholm och Riddarfjärden. Solig balkong i söder. Generösa ytor med stort sällskapsrum, ett sovrum, renoverat kök med matplats, renoverat badrum. Hela lägenheten är i mycket gott skick. Fönster i två väderstreck och milsvid utsikt över Stockholm. Möjlig garage/parkerings plats i grannföreningen. Idylliskt invid Mälaren. Nära grönska, vatten, allmän service, goda kommunikationer och affärer Denna unika lägenhet måste bara upplevas på plats! Välkomna att höra av Er! Några av föreningen fördelar Stor välskött förening Dolda tillgångar i hyresrätter Övernattningsrum & gym Festlokal & hobbyrum Gemensam uteplats med grill Nära oasen Rålambshovsparken Nära badplatser, bl.a. Smedsuddsbadet

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kungsholms strand 163, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kungsholms strand 163, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsholms strand 163, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsholms strand 163

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
4 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/6
3 374 kr/mån
90 098 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a belägen på anrika Kungsholms strand med en fantastisk utsikt över Karlbergssjön. Lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två väderstreck med stora luftiga rum samt en rymlig balkong i söderläge mot föreningens lummiga innergård. Direkt när man kliver in i lägenheten möts man av en hemtrevlig entré med goda avhängningsutrymmen. Vidare in finner man ett renoverat stambytet badrum med kakel och klinker. Vardagsrummet, som pryds av vackert lagda fiskbensmönstrade golv, har gott om plats för både soffa, tv-hörna samt matplats. Stort fönsterparti med en fantastisk utsikt över Mälaren. Köket ligger i öppenplanlösning mellan sovrum och vardagsrum med mycket goda arbetsytor. Utrustat med Rostfri kolfilterfläkt, induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin samt ljus komposit som arbetsyta. Vidare in finner man lägenhetens sovrum med stillsamt läge. Gott om förvaring i hall intill sovrummet. Här ryms det plats för en dubbelsäng och man har även tillgång till lägenhetens fina balkong. Skuldsättning per kvadratmeter: Just nu ligger den på 6 479kr per kvadratmeter totalyta och 7 152 per kvm upplåten bostadsrätt. Det är de senaste värdena enligt årsredovisningen för 2023 och ~25% lägre än föregående år. Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter endast ett stenkast från Fridhemsplan och livliga Sankt Eriksgatan, ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet. Fastigheten är placerad alldeles invid Karlbergs Kanalen med en perfekt kombination av båtliv, parkområde och promenadstråk. Från lägenheten är det bara en kort promenad till populära Västermalmsgallerian som har ett bra utbud av både service, mat och shopping. Det finns också ett nyöppnat café & vinbar precis nedanför fastigheten som heter ”Insieme” som är väldigt trevligt med en mycket fin uteservering. I närheten finns restaurangen Industrigatan 2- en taqueria av ölbryggeriet Dunder & Krut, populära Boteco da Silvania och det franska bageriet caféet Les Petits boudins. Lägenheten har ett fantastiskt läge ur kommunikationssynpunkt med bara några minuters promenad till gröna och blå T-banelinjerna och endast någon minuts promenad till busshållsplatser som trafikeras av linjebussarna 1 och 4 samt ett flertal andra bussar för att inte glömma buss 65 som stannar precis utanför porten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fridhemsgatan 37, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fridhemsgatan 37

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 395 000 kr
40 m²
1 rum
2 060 kr/mån
84 875 kr/m²

Nu saluförs denna underbara sekelskiftesetta med genomgående planlösning mitt på pulserande Kungsholmen. Belägen i vacker fastighet anno 1901 finner vi denna charmiga och smakfulla lägenhet med fönster i två väderstreck med en mysig gemensam innergård. Här finns många charmiga detaljer såsom generös takhöjd, vackra och massiva trägolv, djupa fönsternischer och spegeldörrar. Genomgående charmig med sina färger och materialval. Den alternativa planlösningen ger möjligheten att få till det till en tvåa (måste godkännas av styrelsen). Centralt kvarter nära Fridhemsplan och några minuter från Norr Mälarstrands mysiga promenadstråk och Riddarfjärdens glittrande vatten. Ypperligt läge nära kommunikationer och all tänkbar service bl. a stans kanske bästa matvarubutiker, systembolag, banker, flertalet gym och Västermalmsgallerian med dess rikliga utbud. Promenadavstånd till grönområden som Rålambshovsparken och Kronobergsparken. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Alströmergatan 32L, 3 tr, Fridhemsplan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Alströmergatan 32L, 3 tr

Lägenhet
Fridhemsplan, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 995 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/4
1 773 kr/mån
106 964 kr/m²

Välkommen till en charmig 1:a med många fina detaljer. Belägen i vacker 30-tals fastighet som bjuder på flertalet charmiga detaljer med mörka furutiljor på golv, 2,70 i takhöjd och generösa fönsterpartier som ger ett vackert ljusflöde. Inbjudande hall med bra avhängningsyta. Vardagsrummet är yteffektivt med utrymme för soffgrupp, dubbelsäng samt förvaring i rymlig klädkammare. De stora fönsterpartiet vetter mot Gjutargatan och tack vare det höga läget i huset så ger det en vacker utsikt över karlbergskanalen och Vasastan. Fräscht badrum med kakel på vägg och linoleum matta på golv. Välskött och solid förening med en fantastisk prisbelönt innergård med såväl grillplatser som fontän och en svårslagen trädgård. I Brf Färjan bor ni med ett attraktivt läge i en trevlig och välskött förening med en av Stockholms finaste innergårdar. Den omtalade och vackra innergården är en oas i staden och här finns en porlande fontän, mycket grönska och en grillplats där ni kan duka upp med långbord. Med Fridhemsplan precis runt knuten finns allt man kan tänkas behöva med butiker och populära Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av shopping. Här finns även ett oändligt antal trevliga fik och välbesökta restauranger. För den som föredrar ett mer aktivt liv finns flertalet gym i området samt parker. Vackra jogging- och promenadstråk vid Kungsholms Strands vatten & Karlbergskanalen. Kommunikationerna är oslagbara med flertalet bussar samt tunnelbanans blå och gröna linje. Välkommen att flytta till ett lummigare och tystare läge mitt i stan!

Alströmergatan 32L, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Alströmergatan 32L

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 995 000 kr
28 m²
1.5 rum
vån 2/4
1 773 kr/mån
106 964 kr/m²

Med magisk utsikt över Karlbergskanalen och Norra tornen hittar du en ytterst välplanerad 1,5:a på 28 kvadratmeter. Lägenheten har en social och öppen planlösning där köket förbinds med sällskapsrummet - perfekt för middagar och umgänge. Det stora fönsterpartiet ramar in en lugnande utsikt över den tysta enkelriktade gatan. Ljusinsläppet är gott hela dagen. Genomgående vackra materialval formar ett distinkt boende som charmar den designintresserade. Köket är smart utformat med välplanerade arbetsytor där köksön både fungerar som matbord och förvaring. Köket är unikt utformat med en gasolspis, inbyggd vinkyl och diskmaskin. Sovalkoven, med utrymme för en 140 cm säng, omfamnas av väggar som ger en känsla av avskildhet och lugn som går att stänga igen med skjutdörr. Sovrummet har även en rymlig garderob med gott om förvaring. Hela lägenheten andas fräschhet och ljus, tack vare takhöjden, nyslipade golv och stora fönster som skapar en inbjudande och rymlig atmosfär. Stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar gjorda. Föreningen äger dessutom marken och har lokalintäkter. Innergården har vunnit pris för finaste innergård i Stockholm med bärbuskar, rabarber och äppelträd som boende fritt kan gå ut och plocka av. Flera sittgrupper, murade stora grillar, lättillgängliga tvättstugor och en vacker pergola finns också. Välkomna till en bostad att bli förälskade i!

Garvargatan 21, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Garvargatan 21, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Garvargatan 21, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Garvargatan 21

Lägenhet
Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
8 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/5
3 040 kr/mån
112 595 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trerummare på en av de mest eftertraktade adresserna på Kungsholmen! Här finner du en välplanerad och välskött bostad med hög standard och en rymlig balkong i sydväst som vetter mot Norr Mälarstrand samt Landstingshuset. Genom dörren möts du av en ljus och öppen planlösning med generösa ytor och fina materialval. Från den stora balkongen det möjligt att njuta av solen från lunch till kväll. Här finns gott om plats för utemöbler, grill och växter. Köket är stilrent och praktiskt med vita skåpluckor, fin bänkskiva och integrerade vitvaror från bra tillverkare. Här finns gott om plats för matlagning och förvaring samt en praktisk matplats som rymmer upp till minst fyra personer. De två sovrummen har goda förvaringsmöjligheter och rymmer dubbelsängar med tillhörande sängbord. Badrummet är fräscht med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handdukstork. Bostaden är belägen i en solid förening med god ekonomi och låga avgifter samt garage. Här finns tillgång till en härlig innergård med lekplats, grill och sittplatser. Dessutom har du allt du kan önska dig på promenadavstånd, inklusive mysiga caféer, restauranger, butiker och flera grönområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Igeldammsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Igeldammsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Igeldammsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Igeldammsgatan 38

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 295 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
2 921 kr/mån
84 487 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga och välplanerade lägenhet belägen i en fantastiskt vacker miljö intill vatten och grönska. Här möts du av ett rymligt vardagsrum med två vackra spröjsade fönster som ger ett ljust och luftigt intryck. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och badrummet är helkaklat med bekväm plats för tvättmaskin. Med närhet till lummig grönska och pittoreska promenadstråk vid vattnet kan du njuta av naturen direkt utanför din dörr. Dessutom är det bara en kort promenad till tunnelbana, bussar samt ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Denna fastighet ägs av en stabil förening med dold tillgång, och möjligheten till flexibelt tillträde gör det till en dröm för både förstagångsköpare och erfarna investerare. Missa inte chansen att uppleva allt detta på nära håll – välkommen på visning! Område mellan Riddarfjärden och Barnhusviken, här ligger härliga Kungsholmen. Ett väldigt mysigt (trevligt) och omtyckt läge. Ca 5 min ner till Karlbergskanalen, där du kan köpa en glass på en av stans bästa gelateria. Slå dig ned på en parkbänk och njut av grönska och båttrafik. Här hittar du även trevliga restauranger med olika inriktning och humana priser. En kort promenad tar dig till Hornsberg eller Kristineberg, med möjlighet till bad från brygga eller klippor. Kanske grilla med några vänner i solnedgången. Önskar du lite mer puls och stadsliv så tar du dig snabbt till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med ett brett utbud av alla slags butiker. Här hittar du även all tänkbar kommunikation! - Ett stenkast från Karlbergskanalen - Våning 3 av 5 - Högt i tak - Fiskbensparkett - Djupa fönsternischer - Dold tillgång - Föreningen äger marken - Äkta förening - Stabil förening - Stambyte skedde 2007 - Goda kommunikationsmöjligheter

  • Premium
  • Hiss
Svarvargatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Svarvargatan 18

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
7 295 000 kr
70 + 9 m²
2 rum
vån 7/7
2 964 kr/mån
104 214 kr/m²

- Accepterat pris! Fantastisk vindslägenhet i skuldfri förening! På lugn och eftertraktad gata mitt i stan, insynsskyddat läge och häpnande utsikt! Välplanerad golvyta om 79 kvm med stora öppna ytor, smakfulla materialval samt rikligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier i två väderstreck. Välplanerat och väl tilltaget kök med vinkyl i en öppen planlösning mot vardagsrummet som med enkelhet rymmer både soffa och matgrupp. Stort sovrum mot den lugna och fina innergården med plats för dubbelsäng samt generösa förvaringsmöjligheter. Badrum utrustat med tvättmaskin. Välkomnade entré med goda avhängningsmöjligheter med tillgång till vinrum som även med enkelhet kan nyttjas som förvaring eller arbetsrum. - Godkänt bygglov för terrass ut mot gården - Vindsförråd på samma våningsplan Mycket stabil och välskött förening som äger marken. Här har man lyckats hålla fastigheten helt obelånad med 4 hyresrätter samt 1 lokal med extra intäkter till föreningen. Sammanfattningsvis en mycket stabil förening i en välskött fastighet. Här bor du på ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen! Ett stenkast från porten ligger Kungsholms Strands vackra promenadstråk längs kanalen mittemot Karlbergs slott. Runt hela Kungsholmen finns båtbryggor och strandpromenader och du har även goda kommunikationer med gångavstånd från porten. På endast några minuter tar du dig till tunnelbanans blåa och gröna linje samt Västermalmsgallerian där det erbjuds ett stort serviceutbud och även ett flertal busslinjer. I området finns flera caféer och restauranger. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Ensittarvägen 5, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ensittarvägen 5

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 700 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
2 536 kr/mån
77 143 kr/m²

Accepterat pris! - VISNING SÖNDAG 21 APRIL 13:00 - 13:30. Denna charmiga lägenhet erbjuds i en tyst och lugn villamiljö med en gemytlig småstadskänsla. Den är en bevarad 30-talspärla med vacker fiskbensparkett och generösa rum, vilket skapar mycket harmoni. Lägenheten har ett nyrenoverat kök, genomgående planlösning och stort ljusinsläpp från fönster som ger en härlig atmosfär. På den rymliga balkongen kan du njuta av en fantastisk utsikt över trädgårdarna i kvarteret. Dessutom ingår två förråd i källaren. Välkommen till en plats där det är lätt att trivas med god gemenskap!

  • Plus
  • Balkong
Stagneliusvägen 30, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Stagneliusvägen 30, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Stagneliusvägen 30, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Stagneliusvägen 30

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 825 000 kr
34,5 m²
1.5 rum
vån 0,5
2 599 kr/mån
81 884 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade tvårummare i populära Fredhäll! Här bor du med närhet både till stadspulsen och grönskande områden som ligger precis runt hörnet. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för att hänga av dig ytterkläder och skor. Vardagsrummet badar i fint ljus och erbjuder tillräckligt med utrymme för en bekväm soffgrupp, soffbord, TV, TV-bänk och matbord. Det mysiga sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och kan enkelt avskiljas om du så önskar. Köket är fullt utrustat och har gott om plats för den som gillar att laga mat. Badrummet är modernt och helkaklat med takdusch. Lägenheten har smarta förvaringslösningar som gör den både funktionell och trivsam att bo i. Här bor du i ett lugnt och lummigt område med bara ett stenkast till fredhällsklipporna för trevliga promenadstråk och sol och bad. Till matvarubutik, gym och systembolag går du på 5-10 minuter och du har goda kommunikationer precis utanför dörren. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Kungsholms strand 135B, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsholms strand 135B

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
5 825 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/9
2 268 kr/mån
109 906 kr/m²

Accepterat pris! - Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till denna välplanerade och ljusa bostad på en fantastik adress med sitt ostörda läge direkt mot Karlbergskanalen, helt nyproducerad och arkitektritad lägenhet från 2022 i anrik fastighet. Pampig takhöjd om 4 meter, stora fönster och en öppen social planlösning vilket skapar en fantastisk rymd med industriell karaktär. Perfekt för dig som tycker om att ha bjudningar. Stor sovrumsdel med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Stilfullt renoverat badrum som ger en känsla av lyx. En sensationell fastighet! Här erbjuds även ett flexibelt tillträde. Stabil förening med god ekonomi. Tvättstuga, förråd och cykelförråd både inomhus och på gården finns att tillgå. Lägenheten har ett centralt och mycket bra läge längs Karlbergskanalen som är ett mycket uppskattad löp- och promenadstråk med bl.a. båtplatser, utegym och parkbänkar. Precis runt hörnet finns bästa shopping och närservice med allt du behöver för ett bekvämt boende. Det är t.ex. bara att gå över bron så har du Rörstrandsgatan som är ett "Eldorado" med alla sina trendiga uterestauranger och caféer som trängs med varandra. Här kan man verkligen uppleva stadens puls och nöjesliv. I närområdet finns även många små pittoreska kvarter och det är inte långt att gå till populära Rålambshovsparken.

  • Hiss
Essinge Brogata 18, null, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Essinge Brogata 18

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 595 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/5
2 250 kr/mån
74 143 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Här bor du på 35 kvadratmeter i en solid förening och en välskött trettiotalsfastighet. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och har ett gott skick. Bra sovrum. Helkaklat badrum samt en balkong med utsikt mot lummig grönska och sjöglimt av Mälaren. Utöver detta finns även ett fräscht och modernt kök från 2017 med luckor även dessa från Superfront som är utrustat med smarta förvaringslösningar samt diskmaskin. Genomgående ljusa ytskikt samt ett härligt golv som går i en ljusgrå nyans. Bostaden är registrerad 1 Rok enligt föreningen men är ombyggd till 2 rok. Bo på charmiga Lilla Essingen med bara några meter till Mälarens vatten. Området erbjuder flertalet bryggor med badmöjligheter samt närhet till all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, caféer, apotek, gym, skräddare, yogastudio, mysiga promenadstråk och flera båtklubbar. Ypperliga kommunikationer dygnet runt. Med busslinjerna 1 och 56 tar du dig snabbt in till city, tvärbanan på Stora Essingen samt tunnelbanestationerna Thorildsplan och Fridhemsplan inom gångavstånd. Pendlingsbåtarna avgår året om från Lilla Essingen. Här kommer du att trivas. Balkong Gott om förvaringsmöjligheter Stilrena materialval Genomgående gott skick Diskmaskin Fönster i fil Ljus och trivsam bostad Välplanerad planlösning Stabil förening med god ekonomi Hiss i huset Närhet till all tänkbar service Lugnt läge nära city Goda kommunikationer Buss 1 & 56 Påtaglig skärgårdskänsla Mysiga promenadstråk Närhet till flertalet badplatser Populära restauranger & caféer

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 21