Wrede Fastighetsmäkleri

Wrede Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torsplan 8, 27 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Torsplan 8, 27 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
13 500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 27
7 805 kr/mån
166 667 kr/m²

Spektakulär unik våning av hög klass och med internationell känsla på 27:e våningsplanet i ett av Norra tornen ”Innovationen” med milsvid panoramautsikt och med sin brutalistiska arkitektur. Våningen har två fantastiska balkonger med glasade räcken och storslagen utsikt i öster och söderläge över hela Stockholms city och Hagaparken. Fönsterpartier från golv till tak ger ett härligt ljusflöde. Optimal planlösning och ingen insyn med generöst vardagsrum med glasade skjutdörrar till stor balkong om ca 10 kvm med belysning. Även det exklusiva köket i ljust grått och sandfärgad kalksten har utgång till en generös balkong om ca 8 kvm. Lägenheten har solgardiner styrda via fjärrkontroll. Två bra sovrum med stora fönsterpartier, varav det ena med platsbyggda garderober och anslutande elegant badrum. Vattenburen golvvärme i hela våningen. Möjlighet till garageplats i fastigheten. Ett mycket eftertraktat boende i Stockholms mest omtalade byggnad, byggd 2018 och ritad av det nederländska arkitektkontoret OMA. Norra tornen tilldelades 2020 The international Highrise Award, ett av världens finaste arkitekturpriser. Fantastiska gemensamma utrymmen i byggnaden såsom biosalong, gästmatsal, gym och yogarum samt gästlägenhet och relax-avdelning med bastu.

  • Balkong
  • Hiss
Riddargatan 28B, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Riddargatan 28B, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Riddargatan 28B, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Riddargatan 28B

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
13 250 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2
4 517 kr/mån
147 222 kr/m²

Belägen i lugnt gårdshus ligger denna välplanerade och toppmoderna trea med västlig balkong med kvällssol. Bostaden har fina tidstypiska detaljer så som bröstpaneler, spegeldörrar, stuckatur och takrosetter. Serveringslucka i köket som släpper igenom ljuset från hallen på ett trevligt sätt. Fina plankgolv och väggar målade i ljusa nyanser. Kombinerat kök och vardagsrum med plats för både sällskapsdel och matbord. Stämningsfull murad öppen spis i ena hörnet och välutrustat kök från Marbodal med svarta luckor och handtag i mässing. Här finns inbyggd kaffemaskin, diskmaskin och en generös vinkyl. Samtliga maskiner är av märket Miele. Spotlights i hall, kök och vardagsrum. I varsin ände av bostaden ligger de båda sovrummen. Till höger ett större sovrum med hel garderobsvägg och till vänster ett mindre sovrum med inbyggda garderober i anslutning. Modernt, helkaklat badrum i grå natursten, med dubbeldusch, handdukstork, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående trevlig lägenhet med mycket hög standard, belägen i hjärtat av Östermalm med närhet till såväl Stureplan och Östermalmstorg som natursköna Djurgården samt allt annat som staden kan erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Styrmansgatan 21, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Styrmansgatan 21, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Styrmansgatan 21, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Styrmansgatan 21

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
7 750 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
2 212 kr/mån
125 000 kr/m²

På eftersökt adress mellan Spiltan och Strandvägen i ostört gårdshus ligger denna välplanerade och ljusa sekelskiftestvåa om 62 kvm med kakelugn och stor balkong i öster. Vackra höga fönster, speglade dörrar och över tre meter i takhöjd skapar en luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval. Lugnt gårdsläge i välhållen och attraktiv fastighet från 1897.

  • Premium
  • Balkong
Skeppargatan 39, Östermalm, Stockholms kommun

Skeppargatan 39

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
6 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
2 126 kr/mån
129 537 kr/m²

I representativ sekelskiftesfastighet anno 1908 på Östermalm återfinns denna välplanerade tvårummare. Lägenheten är totalrenoverad med bevarade attribut från byggåret, såsom takrosetter, stuckatur, bröstpanel, vackra spegeldörrar och slipade vackra plankgolv. Stora fönsterpartier med spanjolettlås och fina elementskydd. Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Trivsamt vardagsrum med platsbyggd bokhylla med belysning. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matplats. Stilrent kök med vita spegelluckor, arbetsbänk och stänkskydd i Cararra-marmor och både blandare och tuff kolfilterfläkt i mässing. Utrustat med inbyggd kyl/frys, inbyggd diskmaskin, mikro och gasspis. Rogivande sovrum med heltäckningsmatta och gott om förvaring i form av platsbyggd garderob/walk-in-closet. Exklusivt helkaklat badrum, med vita väggar, grått golv, utrustat med dusch, tvättpelare samt handfat med kommod med marmorskiva. Sammantaget ett förstklassigt boende i välskött förening på attraktiv adress mellan Östermalmstorg och Karlaplan.

  • Hiss
Stenkroksvägen 16, Danderyd, Danderyds kommun
  • Sön 21 apr kl 13:45
Stenkroksvägen 16, Danderyd, Danderyds kommun, bild 2
Stenkroksvägen 16, Danderyd, Danderyds kommun, bild 3

Stenkroksvägen 16

Villa
Danderyd, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
16 900 000 kr
146 + 32 m²
6 rum
812 m² tomt

I lugna och lummiga kvarter på återvändsgata ligger detta helt nyrenoverad hus med byggår 1922. Villan har under hösten genomgått en gedigen och påkostad interiör renovering där man har uppnått en optimal planlösning med fyra sovrum, två badrum och ett exklusivt kök med braskamin i öppen planlösning med sällskapsdelen. Exklusiva materialval i kombination med tillvaratagande av tidsenliga detaljer och utföranden. En södervänd trädgårdstomt med uteplats, bod, rabatter, buskar, fruktträd och två parkeringsplatser. Möjlighet finns att inreda källarvåningen med separat ingång. Varmt välkommen att bo i detta fantastiska natursköna kvarter med ledande skolor och förskolor i närheten och med direkt närhet till Djursholms Ösby och Mörby Centrum med alla dess service och kommunikationer i form av bl a 13 minuters t-baneresa in till city.

  • Premium
  • Energieffektiv
Barrstigen 6, Högberga, Lidingö, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Barrstigen 6

Villa
Högberga, Lidingö, Lidingö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
12 950 000 kr
138 m²
6 rum
746 m² tomt

Stilren väldisponerad tegelvilla med öppen planlösning och generösa ljusinsläpp. Plan och lekvänlig tomt i soligt söderläge. Tidstypiska attribut från sent 50-tal samsas med villans smakfulla moderna formspråk. Välkomnande stora sällskapsytor i perfekt anslutning mot den södervända altanen och gräsmattan. Ute- och innemiljö möts sömlöst. Inbjudande trädgård med fina äppelträd, rhododendron, stor gräsmatta och praktisk friggebod. Vardagsrum med öppen spis och matplats med plats för stora middagsbjudningar. Elegant kök med skåpsluckor i rostfritt, arbetsbänk i carraramarmor och vitt kakel i halvförband. Pampig spis från Falcon. Tre ombonade sovrum med gott om förvaring. Påkostat badrum med både badkar, dusch och dubbelt handfat. Från hallen nås gäst-wc med målade väggar i grönt. Praktisk separat groventré, kombinerad med tvätt- och pannrum samt diskret platsbyggd förvaring. Uppfart med plats för två bilar och utrustat med laddstolpe för elbil. Bra förvaring i råkällaren på ca 80 kvm. Välkommen till ett hem som uppfyller högt ställda krav på boendemiljö och trivsel med närhet till goda kommunikationer, trevliga skolor och naturen runt hörnet. Varmt välkommen på öppen visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hornsgatan 45, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Hornsgatan 45

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
9 900 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/5
5 353 kr/mån
105 319 kr/m²

Med Mariatorget och Hornsgatspuckeln runt hörnet och med egen utgång till en idyllisk terrass med söderläge ligger denna renoverade och mycket charmiga lägenhet med fungerande kakelugn. Ett stort sällskapsrum, vackert kök med en mindre matplats, två sovrum och ett badrum, med en boarea om 94 kvm och en takhöjd om 3,2 meter. Mycket välskött förening i vacker fastighet från 1907. Man har under 2024 genomfört stambyte i fastigheten vilket är slutfört i denna lägenhet och planeras vara klart i juni månad i fastigheten som helhet.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Boplatsringen 124, Ältadalen, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Boplatsringen 124, Ältadalen, Nacka kommun, bild 2
Boplatsringen 124, Ältadalen, Nacka kommun, bild 3

Boplatsringen 124

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
7 800 000 kr
153 m²
5 rum
3 979 kr/mån
50 980 kr/m²

Välkommen till Botanikern i attraktiva Älta i Nacka kommun. 18 naturnära stadsradhus med fri utsikt över områdets övriga bebyggelse, kringliggande natur samt slänten i dalen. Bostäderna utgörs av tre plan om totalt 153 kvm, varav souterrängvåningen 38 kvm räknas som ”biarea”. Sociala ytor som suddar ut gränsen mellan ute och inne, välplanerade sovrum med god förvaring och generöst ljusinsläpp samt exklusiva badrum i naturliga material. På taket ryms en spatiös takterrass om 61 kvm som badar i sol från morgon till kväll. Privat och avskilt läge i samspel med naturen i vackra Ältadalen. Första etapp om sex enheter säljs med färdigställande och möjligt tillträde vecka 22. För fullständig information vänligen bofaktablad under dokument. Kontakta Johan Derelöv för fortsatt dialog vid intresse.

  • Premium
  • Nyproduktion
Brantingsgatan 50, Nedre Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Brantingsgatan 50

Lägenhet
Nedre Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
16 950 000 kr
145 m²
4.5 rum
7 732 kr/mån
116 897 kr/m²

I lugna och lummiga kvarter invid Tessinparken återfinns denna exceptionella etagevåning med villakänsla och privat entré från Askrikegatan. Ett helt unikt boende i två plan med egen uteplats i söderläge omgiven av vacker grönska likt en oas. Våningen genomgick ett flertal renoveringar mellan 2022-2023 och präglas av sobra kulörer och stilrena material med välbevarade originaldetaljer. Här bor du bland annat med öppen spis, privat uteplats, fransk balkong, holländsk parkettgolv samt fantastiskt ljusflöde genom stora fina fönsterpartier. Våningen disponeras idag som 4,5 rum och kök men kan med enkelhet göras om till 6 rum och kök vid behov. Solid och välskött förening med låg avgift och låg belåning i vackert funkishus invid Gärdets härliga grönska och natur.

  • Plus
  • Uteplats
Idunvägen 22, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Idunvägen 22, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Idunvägen 22, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Idunvägen 22

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
18 200 000 kr
219 + 97 m²
7 rum
1 803 m² tomt

Denna välbevarade 50-talsvilla i Saltsjöbaden ritades av arkitekt Yngve Steen. Placerad högst upp på en lugn gata med Skogsö naturreservat som närmaste granne. Fördelarna är många - huset har genomtänkt planlösning, fantastiska öppna ytor, högt läge och ljus som strålar in från alla väderstreck samt en vacker soldränkt och välutnyttjad tomt med fina uteplatser. Disponerad på totalt 316 kvm med två stora vardagsrum med varsin eldstad samt utgång till trädgården. Fyra bra sovrum med garderober och två dressing rooms. Kök från Puustelli och stort badrum med bastu, dusch och badkar. Två gästtoaletter, tvättrum och ytterligare ett badrum. Praktisk källare med biorum, vinkällare, stort garage och gott om förvaring. Uppfart med plats för 3 bilar. Vacker tomt med etablerade träd såsom tall och björk samt gräspartier. Påkostad pool med omslutande trädäck, utedusch och pooltak, för den som vill bada in på senhösten samt jacuzzi för den som vill bada året om. Närhet till skola, bageri, restauranger och bra kommunikationer.

  • Premium
Norrbackagatan 49, Vasastan, Stockholms kommun
  • 1 ledig bostad

Norrbackagatan 49

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
fr. 3 900 000 kr
34 m²
1 rum
3 055 kr/mån

79 stycken omsorgsfullt arkitektritade bostäder. Inflyttningsklart maj-juli 2024. Läs mer och se samtliga bostäder på www.tilehouse.se.

  • Nybyggnadsprojekt
Grubbenstorget 14, Kungsholmen, Stockholms kommun
Grubbenstorget 14, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Grubbenstorget 14, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Grubbenstorget 14

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
16 900 000 kr
146 + 33 m²
6 rum
13 050 kr/mån
115 753 kr/m²

Unik chans att förvärva ett townhouse om totalt 179 kvm mitt på Kungsholmen. Den gamla stallbyggnaden från 1874 omvandlades 1999 till bostäder med välbevarad charm. Här bor du med villakänsla mitt i city i det pittoreska och medialt uppmärksammade Grubbensområdet. Townhouset är uppdelat i tre plan med ypperlig planlösning och egen uteplats i sydväst. Entréplan med öppen planlösning, stora sociala ytor samt härligt ljusinsläpp. Här bjuds braskamin, platsbyggd bokhylla, ljust parkettgolv och stilrent kök med gott om förvaring samt all önskvärd maskinell utrustning. Helkaklat badrum utrustat med wc och dusch. Övre plan består av fyra välplanerade sovrum, varav master bedroom med synliga takbjälkar samt stor klädkammare. Gemensamt badrum utrustat med wc, handfat, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Valvmurad källare rymmer ytterligare ett sällskapsrum samt ett extra sovrum. Belägen i natursköna kvarter med Kvarnberget och Barnhusviken direkt utanför dörren samt goda kommunikationer, restauranger och butiker via Fleminggatan ett par minuter bort. Välkommen till ett boende långt utöver det vanliga.

  • Premium
  • Uteplats
Norr Mälarstrand 24, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr
Norr Mälarstrand 24, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Norr Mälarstrand 24, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Norr Mälarstrand 24

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
14 500 000 kr
190 m²
5 rum
vån 1/6
11 258 kr/mån
76 316 kr/m²

I pampig sekelskiftesfastighet anno 1909 ges nu möjlighet att skapa sitt eget drömboende. Våningen disponeras för närvarande som hyreslokal men ska ombildas till bostadsrätt med tillträde från juli 2024. Optimal layout med god möjlighet att skapa en planlösning utifrån eget behov. Generöst fördelad med stora vackra fönsterpartier i dubbla väderstreck och två entréer som möjliggör för ett flertal olika varianter av disposition. Här finns vattenstammar och avlopp i olika delar av våningen som i dagsläget inrymmer kök, pentry samt två toaletter. Möjlig eldstad i enlighet med ritning. Välskött förening med stora lokalytor och goda intäkter i representativ fastighet på Kungsholmens bästa läge. Kontakta ansvariga mäklare för att boka visning.

  • Premium
Tyskbagargatan 5, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Tyskbagargatan 5, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Tyskbagargatan 5, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Tyskbagargatan 5

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
9 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/5
3 315 kr/mån
148 359 kr/m²

Elegant sekelskiftestvåa högt upp i huset med balkong. Välbevarade tidstypiska attribut såsom två fungerande kakelugnar, klassiska pardörrar och högt i tak med vacker stuckatur. Ljus och exklusiv atmosfär med fantastisk takhöjd, stora fönsterpartier och social planlösning. Sobert kök och badrum i fint skick. Ypperligt läge på enkelriktad lugn gata. Krypavstånd till några av Östermalms trevligaste restauranger samt välrenommerade bageriet Tösses. Djurgårdens grönska ligger en kort promenad nedför Karlavägen. Mycket bra kommunikationer runt hörnet. Varmt välkommen på öppen visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grevgatan 5, Östermalm, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Grevgatan 5

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
3 950 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/5
0 kr/mån
179 545 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Strandpromenaden 5, Saltsjö-Duvnäs, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Strandpromenaden 5, Saltsjö-Duvnäs, Nacka kommun, bild 2
Strandpromenaden 5, Saltsjö-Duvnäs, Nacka kommun, bild 3

Strandpromenaden 5

Villa
Saltsjö-Duvnäs, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
15 000 000 kr
235 + 25 m²
6 rum
1 200 m² tomt

Med ett fantastiskt läge på Strandpromenaden ligger denna ljusa 50-talsvilla om totalt 260 kvm (235 kvm + 25 kvm) med fri utsikt ner över Duvnäsviken. Mycket generöst vardagsrum i öppen planlösning med matsal, fristående öppen spis, pulpettak, parkettgolv och stort fönsterparti med vacker utsikt ner mot vattnet. Utgång till fint stenlagd terrass i söderläge, vindskydd med härlig utsikt över Duvnäsviken. Hall med avhängningsmöjligheter och gästtoalett. Vitt kök med äldre inredning, matplats och utgång till balkong. Tre till fyra bra sovrum varav ett med garderober och fransk balkong. Helkaklat badrum med badkar. Stort allrum med öppen spis, garderober och utgång till trädgården i suterrängplan. Pannrum, tvättrum och ytterligare ett helkaklat badrum med separat toalett samt bastu. Renoveringsbehov föreligger. Stenlagd gång och trappa samt carport. Mycket trevlig villatomt om 1 200 kvm med plan gräsmatta, uteplatser, syrener, buskage och träd. Ett ypperligt tillfälle att förvärva en fin familjevilla i vilken konstnären Carl Fredrik Reuterswärd tidigare bott, i natursköna omgivningar och med närhet till badplatser, skärgård, båtplatser, skolor, dagis och promenadstråk i naturreservat.

  • Premium
Styrmansgatan 47, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Styrmansgatan 47, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Styrmansgatan 47, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Styrmansgatan 47

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
6 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/5
4 218 kr/mån
122 727 kr/m²

HUSHÅLLSEL INGÅR I AVGIFTEN. Välkommen till denna ljusa och trevliga vinds-tvåa om 55 kvm med hushållsel inkluderat i avgiften. Här bor du på idealisk adress med milsvid utsikt över Stockholms takåsar och möjlighet till terrass. Sällskapsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsdel. Platsbyggd bokhylla och fantastisk vy och ljusinsläpp genom det stora fönstret i sällskapsdelen. Kök med full maskinell utrustning och fönster mot innergård med möjlighet till terrass. Stort sovrum med platsbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Badrum utrustat med dusch, handfat, handdukstork samt tvättmaskin. Hall med praktisk förvaring samt utrymme för avhängning. Genomgående stavparkett i mörka toner. Välskött förening i anrik fastighet anno 1885.

  • Premium
  • Hiss
Prinsvägen 10, Nacka, Nacka kommun

Prinsvägen 10

Villa
Nacka, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
26 000 000 kr
222 + 31 m²
6 rum
827 m² tomt

På ett av Nackas bästa lägen vid Skurusundet ligger denna underbara och ljusa villa om totalt 253 kvm (222 kvm + 31 kvm) med fantastisk vy över vattnet. Stor terrass med vidsträckt utsikt över inloppet till Skurusundet. Insynsskyddat och fritt läge med ett fantastiskt ljus och stora fönsterpartier. Stilren villa med träfasad och puts i vitt byggd 1979. Öppet vardagsrum och matsalsdel med full takhöjd, trägolv, öppen spis, som flödar i ljus samt utgång via glasdörrar till stor längsgående balkong. Stilrent och generöst kök i rostfritt och trä med stor köksö och sittplatser. Tre bra sovrum, varav ett med öppen spis, samtliga med utgång till den fina terrassen med underbar utsikt över båtlivet i sundet nedanför. Stort badrum med inbyggt badkar och dubbla handfat, gästtoalett, förråd och rymlig tvättstuga. Flera härliga uteplatser med underbar sjöutsikt. Stenlagd entré och vackert växthus i grönt. Fastigheten äger del i brygganläggning med tre båtplatser rakt nedanför huset. Plats för två bilar. Ett perfekt hus för en familj som söker en representativ och vilsam villa med ett skärgårdsnära och naturnära läge med sjöutsikt från princip samtliga rum.

Stockholmsvägen 53, Stocksund, Danderyds kommun

Stockholmsvägen 53

Villa
Stocksund, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
29 500 000 kr
371 + 122 m²
12 rum
2 430 m² tomt

Klassisk sekelskiftesvilla med högt och soligt läge och en totalyta på 493 kvm fördelat på fyra våningsplan, varav 371 kvm boarea. Villan kännetecknas av generösa sällskapsytor, stora fönsterpartier med spröjs som förser med rikligt ljusinsläpp i alla väderstreck. Ett smakfullt boende med välbevarade attribut från byggåret 1910 och genomtänkt disposition. Representativt entréplan som inrymmer tre stora sällskapsrum i fil. Härligt kök i lantlig stil med öppen spis och mindre köksö. I den intilliggande matsalen, ser vi parkettgolv, burspråk och kakelugn. Köksentré och extra gästrum samt trappa ner till en stor källare med oändliga möjligheter. Via den vackra svängda trappan kommer man till det övre planet med fyra bra sovrum och två badrum. Även vindsplanet är inrett med fyra rum. Bergvärme. Centralt beläget i Stocksund med närhet till Stocksunds torg och välrenommerade skolor och förskolor samt bara några hundra meter till vattnet med småbåtshamn och badplatser.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Boplatsringen 124, Ältadalen, Nacka kommun
  • 4 lediga bostäder

Boplatsringen 124

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
fr. 7 800 000 kr
153 m²
5 rum
3 979 kr/mån

Välkommen till Botanikern i attraktiva Älta i Nacka kommun. 18 naturnära stadsradhus med fri utsikt över områdets övriga bebyggelse, kringliggande natur samt slänten i dalen. Bostäderna utgörs av tre plan om totalt 153 kvm, varav souterrängvåningen 38 kvm räknas som ”biarea”. Sociala ytor som suddar ut gränsen mellan ute och inne, välplanerade sovrum med god förvaring och generöst ljusinsläpp samt exklusiva badrum i naturliga material. På taket ryms en spatiös takterrass om 61 kvm som badar i sol från morgon till kväll. Privat och avskilt läge i samspel med naturen i vackra Ältadalen. Juridisk person godkänns som medlem med förutsättning att föreningen bibehåller sin status som äkta förening. Första etapp om sex enheter säljs i första skedet med färdigställande vecka 22. För fullständig information vänligen se ritningar mm i bofaktablad och ekonomisk plan under dokument på respektive enhet. Kontakta Johan Derelöv för fortsatt dialog vid intresse.

  • Nybyggnadsprojekt
Edsviksvägen 66B, Danderyd, Danderyds kommun

Edsviksvägen 66B

Villa
Danderyd, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
26 500 000 kr
250 + 100 m²
9 rum
1 004 m² tomt

Arkitektritad dröm som smälter väl in i omgivningen, ritad av Andersson Arfwedson Arkitekter och byggd 2021. Fördelat på sex halvplan med totalyta om cirka 350 kvm, ligger huset i ett högt läge med fin utsikt mot dalens grönområde och sjö. Man har utnyttjat tomtens unika egenskaper och skapat två husvolymer, med fokus på rymd och ljus, sammanlänkade av trappan i husets mitt. Inredningen i huset är övervägande platsbyggd i samråd med inredningsarkitekt, allt i samma genomgående färgsättning. Helautomatiskt ljussystem från Lutron och sensorer kopplade till fast belysning. Entrén återfinns längst ner i huset och sedan stiger man sakta uppåt, ett halvt våningsplan i taget. Entréplanen erbjuder gym, biorum, vinkällare och flera förrådsutrymmen. Här finns även stort badrum med badkar och separat dusch. Mellanplanen har vardagsrum med eldstad, bibliotek, stor matsal och fullutrustat kök med släta köksluckor i mörkt trä och arbetsbänkar i sten. Härifrån nås flera uteplatser via skjutdörrar i tre väderstreck och poolen med soldränkt pooldäck och fin utsikt. Fyra av husets 5-6 möjliga sovrum återfinns högst upp med ett privat läge och utsikt mot grönskan. Huset har totalt 4 badrum samt ytterligare en WC, samt stor tvättstuga. Den naturliga fasaden består av dubbla lager lärkträ och på tomten finns ett dubbelgarage. Trädgården med växter, utebelysning och stenläggningar är skapad av trädgårdsarkitekt. Välkommen till ett boende utöver det vanliga, med många bekvämligheter och exklusiva materialval.

  • Uteplats
Karlbergsvägen 44, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Karlbergsvägen 44, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 44, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 44, 5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
32 500 000 kr
260 m²
5.5 rum
vån 5/6
0 kr/mån
125 000 kr/m²

I pampig Nationalromantisk fastighet ritad av arkitekt Folke Zettervall återfinns denna imponerade våning om 260 kvm och fem rum. Fastigheten byggdes 1912 och har en utsmyckad inbjudande entré i hörnet Karlbergsvägen och S:t Eriksgatan. Våningen är strålande ljus och mycket väldisponerad med generösa och luftiga sällskapsytor, vidsträckt utsikt, högt i tak på ca 3,20m och genomgående hög standard. Flera burspråk, fiskbensparkett, djupa fönsternischer, stuckatur och väggfält erbjuds i våningen. Trivsamt kök med burspråk, generöst med köksskåp och intilliggande skafferi. Vackra sällskapsytor och förberett för eldstad i vardagsrummet. Tre generösa sovrum, stort badrum med både bubbelbadkar, dusch och bastu. Separat tvättstuga och gott om garderober samt trivsam arbetsplats. Balkong mot gården. Fastigheten är helt skuldfri och i mycket god kondition och föreningen har nollavgift.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ymervägen 12A, Djursholm, Danderyds kommun
Ymervägen 12A, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Ymervägen 12A, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Ymervägen 12A

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
23 900 000 kr
282 + 51 m²
8 rum
2 011 m² tomt

I hjärtat av Djursholm tronar denna vackra sekelskiftesvilla med vidsträckt utsikt från ett härligt soligt och insynsskyddat läge med vacker naturtomt. Villan är i behov av renovering, men har en underbart vacker disposition med tre rum i fil på entréplan med matsal, vardagsrum med öppen spis och bibliotek med burspråk. Här finns även herr-rum och kök med serveringsgång samt utgång till solig terrass i syd- och västläge. Övre plan med fyra sovrum och badrum. Klassisk vind och källare med högt i tak i soutteräng. Generöst dimensionerad bergvärme.

  • Premium
  • Uteplats
Ynglingavägen 13, Djursholm, Danderyds kommun
  • Budgivning pågår

Ynglingavägen 13

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
19 000 000 kr
238 + 30 m²
7 rum
1 850 m² tomt

Välkommen till denna trevliga familjevilla på mycket bra läge med en plan och solig tomt i vackra Djursholm. Ett trivsamt och karaktäristiskt hem med effektiv disposition. På Ynglingavägen 13 bor du i ett hus om totalt 268 kvm. 60-tals villan, ritad av Sixten Magnusson, erbjuder stora sällskapsytor, 5 sovrum, goda möjligheter till förvaring och garage. Villan är i gott skick efter underhåll och renoveringar de senaste åren. Hemmet passar för såväl representation, som för familjeliv. Här bor man med närhet till natur, vatten, båtbrygga, Djursholms Torg, golf- och tennisklubb, skolor och goda kommunikationer.

Vikstens backe 5, Fågelbro Säteri, Värmdö kommun

Vikstens backe 5

Villa
Fågelbro Säteri, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
12 750 000 kr
205 m²
8 rum
984 m² tomt

Välkommen till Fågelbro Säteri och ett livsstilsboende invid Fågelbro Golf & Country club. Här erbjuds ett bekvämt och ljust året runt boende med flera byggnader och härliga terrasser intill skyddad natur. Hela trädgården är anlagd med både vacker stenläggning, sköna terrasser i trä och diverse smakfullt planterade växter runt om. I trädgården är det även förberett för en pool. Huvudbyggnaden om 177 kvm är i två plan med ljus och rymd från stora fönster och högt i tak. Ytterligare en liten året runt bostad finns om ca 30 kvm inredd med sovrum, badrum och kök/allrum. Intill står ett förråd eller blivande poolhus om 15 kvm, även detta är isolerat och för golfbilar, bilen eller annat står ett isolerat garage om 30 kvm intill tomtgräns. Vikstens backe och detta trevliga område har en vägbom. Fågelbro Golf & Country Club erbjuder en av Sveriges mest attraktiva golfbanor och en fantastisk natur. Här finns även tennisbanor, paddelbanor, utomhuspool, gym och squash. Gourmérestaurangen Fågelbro Krog knyter samman gemenskapen och det ordnas middagar och fester. I Fågelbro hamn erbjuds båtplatser och det finns en fin sandstrand. Fågelbro stall har både ridhus, hinderbana och boxar för uthyrning. Närliggande hotell Fågelbro Hus erbjuder förmånliga priser för boende i området och har restaurang och SPA-anläggning öppet året om.

Visar 1 - 25 av 40