Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vassevägen 11, Horred, Marks kommun

Vassevägen 11

Villa
Horred, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
2 475 000 kr
162 + 160 m²
7 rum
850 m² tomt

Välkommen in i denna rymliga villa med enastående utsikt över Viskadalens böljade fält! På entréplanet möts av en välkomnande hall med gott om yta och förvaring. Här finns även hela fyra omsorgsfullt inredda sovrum som erbjuder gott om utrymme för vila och avkoppling. Här finns även ett välutrustat kök där kulinariska mästerverk kan skapas och ett mysigt vardagsrum där familj och vänner kan samlas för att dela glädjefyllda stunder och minnen. Källaren bjuder på två generösa rum som kan anpassas efter dina behov – kanske som ett trivsamt sällskapsrum för sociala tillställningar eller som ett inspirerande hobbyrum för kreativa projekt. I TV-rummet finns dessutom en mysig braskamin. Här finner du även praktiska faciliteter såsom en tvättstuga med dusch, pannrum, generösa förråd för förvaring, toalett och ett garage. Utanför huset breder en trevlig trädgård ut sig, komplett med flera sittplatser som bjuder in till avkoppling och njutning av den omgivande naturen. Här finns äppleträd, plommonträd, bigarrå, jordgubbar, svarta vinbär och björnbär. Oavsett om du föredrar att njuta av en lugn stund ensam med en bok eller att bjuda in vänner och familj för en grillkväll under sommarkvällen, så finns här utrymme för att skapa minnesvärda ögonblick och njutbara stunder. Bokad visning, vänligen anmäl dig via hemsidan. Välkommen till ert nya hem!

Byn Rosenlund 1, Skephult, Marks kommun

Byn Rosenlund 1

Gård/Skog
Skephult, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
5 900 000 kr
163 + 140 m²
6 rum

Naturskönt belägen gård vid vägens slut. Stort bostadshus med 3 eldstäder, 2 badrum och golvvärme i hela huset. 163 kvm boarea fördelat på 5 rum och kök med vedspis samt badrum på övervåningen och 118 kvm källare med ytterligare ett rum, gillestuga med öppen spis och bardel i svartek, hobbyrum, helkaklat badrum med bastu, tvättstuga, pannrum och bra förvaringsutrymmen. Uppvärmning sker med jordvärmepump. Ladugård med 2 boxplatser, sadelkammare, fin maskinhall med stor port samt garage och bra loft. Solcellsanläggning med beräknad produktion på 19 000 kWh samt batteri. Äldre lillstuga med 1 rum och enkel köksdel. Det är ca 10 ha varav ca 1,5 ha öppen mark och 8 ha skogsmark varav skogsmarken kan avverkas och göras om till beteshagar. Dagens virkesförråd beräknas uppgå till ca 2 000 m³sk. För mer information se bifogad skogsanalys under dokument. Det finns möjlighet att köpa till ytterligare ca 30 ha mark.

Gökgatan 6B, Kinna, Marks kommun

Gökgatan 6B

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
595 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 543 kr/mån
23 333 kr/m²

Nu har vi förmånen att få saluföra denna stilrena etta med låg avgift och utmärkt läge i Kinna. Här bor du i välskött förening med närheten till allt du behöver i daglig service. Lägenheten ligger bekvämt, endast en halvtrappa upp, och skänker en ljus och inbjudande känsla. Bostaden har nyligen fräschats upp med nymålade väggar i rum och kök, så här kan du flytta in direkt utan att behöva renovera. En uppfinningsrik lösning gör det möjligt att använda toaletten som badrum. Det finns även ett rymligare duschrum i källaren för den som föredrar det. Lägenheten har ett oslagbart läge i Kinna centrum med närhet till allt du behöver. Här har du gångavstånd till mataffärer, restauranger, caféer och andra bekvämligheter. Det finns också utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att pendla kollektivt till Borås, Varberg och Göteborg. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Älvseredsvägen 12, Mjöbäck, Svenljunga kommun

Älvseredsvägen 12

Villa
Mjöbäck, Svenljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
1 095 000 kr
78 + 75 m²
3 rum
1 110 m² tomt

Varmt välkommen till denna välrenoverade villa med fint läge i Mjöbäck! Denna egendom har genomgått goda renoveringar som tex fönsterbyte, bergvärme, badrum med mera, och erbjuder nu ett bekvämt boende. Villan sträcker sig över ett plan med källare. I källaren finner man även ett praktiskt garage. Den privata baksidan lockar med en härlig uteplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Trädgården är både trevlig och lättskött, med en del plana ytor som lämpar sig utmärkt för olika trädgårdsaktiviteter. Dessutom finns det både växthus och en friggebod, vilket ger möjlighet till grönskande odlingar och förvaring av trädgårdsutrustning. Mjöbäck är ett lugnt litet samhälle med mataffär, skola och bussförbindelser bland annat. Här finns fina strövområden, nära till bad, fiske och svampskogar! Huset är besiktigat och säljs med friskrivning mot eventuella dolda fel. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Skulds väg 1, Svenljunga, Svenljunga kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 6 maj kl 17:00

Skulds väg 1

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
1 375 000 kr
98 + 10 m²
4 rum
821 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga och lättskötta fastighet, som erbjuder bekvämt boende utan trappor i huset. Med ljusa materialval och en genomtänkt planlösning inklusive vidbyggd carport, är detta ett hem att trivas i. Här kan du njuta av behaglig vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Den rymliga och välskötta tomten passar utmärkt för trädgårdsaktiviteter eller kanske till och med odling för den som är intresserad. Beläget i centrala Svenljunga, erbjuder fastigheten närhet till alla bekvämligheter såsom matbutiker, skolor (från förskola till årskurs 9), samt bra kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen att anmäla er till visning och upplev detta hem på plats!

  • Plus
Salängsgatan 8B, Skene, Marks kommun
  • Budgivning pågår

Salängsgatan 8B

Lägenhet
Skene, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
1 175 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 422 kr/mån
12 567 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet som sträcker sig över två våningar och erbjuder en harmonisk kombination av modern design och praktiska funktioner. På första våningen välkomnas du av en rymlig hall med en generös klädkammare, perfekt för att hålla ordning på ytterkläder och skor. Den öppna planlösningen leder dig vidare till det ljusa och luftiga köket, som är utrustat med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme. Intill köket finner du det mysiga vardagsrummet, där stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till en trevlig uteplats, perfekt för att njuta av frisk luft och utomhusmåltider under soliga dagar. Ett bekvämt badrum kompletterar den första våningen och erbjuder praktiska bekvämligheter för hela hushållet. På andra våningen finner du två väl tilltagna sovrum, varav det ena har en tillhörande klädkammare för extra förvaringsmöjligheter. Dessa sovrum är designade med fokus på komfort och vila och erbjuder en fridfull reträtt efter en lång dag. Ett ytterligare badrum på denna våning garanterar att bekvämligheten är inom räckhåll för alla boende. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Velingstorpsvägen 36C & D, Kinna, Marks kommun

Velingstorpsvägen 36C & D

Tomt
Kinna, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
575 000 kr
2 079 m² tomt

Vill ni skapa ert eget drömboende på landet, utan att behöva tumma på bekvämligheterna som stan erbjuder? Då har ni kommit rätt! Nu har vi fått förmånen att saluföra två tomter angränsande till varandra i Velingstorp. Här bor man lantligt med utsikt över ängar och skog, samtidigt som centrala Skene och Kinna befinner sig blott en cykeltur bort. Där finns allt man kan tänkas behöva för att få vardagen att gå ihop. Kollektivtrafiken till Borås och Göteborg är mycket god. Här är man inte bunden till någon specifik husleverantör, utan kan välja fritt vem man vill bygga med. Anslutning för kommunalt VA samt fiber finns vid tomtgräns. Utgångspriset gäller per tomt. Velingstorp 7:109 är på 2079 kvm. Velingstorp 7:113 är på 1844 kvm. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller om du vill boka tid för visning. Tomterna kan besökas på egen hand.

Lyckåsvägen 5, Örby, Marks kommun

Lyckåsvägen 5

Tomt
Örby, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
795 000 kr
1 321 m² tomt

Tomt med bra läge i Örby. Här finns möjlighet att bygga hyreshus i 2 våningar med upp till 8 lägenheter eller en egen villa. Troligen kan du även bygga en suterrängvåning. Fritt att välja leverantör. Anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el betalas av köparen. Tomten kan besökas på egen hand. Försäljningen sker genom AB överlåtelse. För mer information kontakta mäklaren.

Visar alla 8