SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm

SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gårdslötsvägen 70, Gårdslöten, Österåkers kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30

Gårdslötsvägen 70

Villa
Gårdslöten, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
5 995 000 kr
176 m²
5 rum
3 638 m² tomt

Välkommen hem till Gårdslötsvägen 70 - en villa belägen med ett lantligt läge och närhet till både kommunikationer och skola. Stor trädgårdstomt (3 638 kvm) som bjuder på vackra träd, egen damm, flera uteplatser samt växthus blandat i en charmig skogskaraktär. Denna villa erbjuder ett bekvämt och stilla och lugnt boende med sina välplanerade 176 kvadratmeter fördelat på två plan. Entréplan består av vardagsrum med öppen spis, dusch/WC, stort kök samt tilliggande tvättstuga med utgång till altanen. Vardagsrummet kan man dela av om man behöver ett sovrum/extrarum till. Övre plan inrymmer ett stort allrum med utbyggd takkupa, tre sovrum samt ett större badrum och en klädkammare. Här finns även ett stort och praktiskt gästhus om ca 55 kvm som ger extra utrymme för familj och vänner att njuta av ditt sällskap. Dessutom finns ett växthus där du kan odla egna grönsaker och blommor på sommaren samt en förrådsbod som underlättar förvaringen av praktiska saker till trädgården. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en privat visning. [email protected] eller 073-595 08 31

  • Plus
  • Uteplats
Bastugärdesvägen 9, Tråsättra, Österåkers kommun

Bastugärdesvägen 9

Lägenhet
Tråsättra, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
2 795 000 kr
116,5 m²
5 rum
vån 1/2
7 421 kr/mån
23 991 kr/m²

Välplanerat BR radhus i omtyckt område med närhet till skolor och kommunikationer. Entréplan med entré, bra kök med matplats och intilliggande tvättstuga. Vardagsrummet har burspråk för mer ljusinsläpp och utgång till altan. Övre plan med allrum samt tre sovrum. Ett badrum med badkar, WC samt handfat. Huset är i behov av ytskikts renovering.

  • Uteplats
Lövuddsvägen 14, Resarö, Vaxholms kommun
  • Sön 21 apr
Lövuddsvägen 14, Resarö, Vaxholms kommun, bild 2
Lövuddsvägen 14, Resarö, Vaxholms kommun, bild 3

Lövuddsvägen 14

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
14 995 000 kr
144 + 30 m²
6 rum
3 925 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en underbart renoverad och välunderhållen villa från 1920 talet i härliga Lövudden på Resarö. Renoverad och utbyggd (2008) för att bevara charmen och utöka boarean. Fantastisk utsikt över Resaröström med bedårande solnedgångar. Härligt insynsskyddat pooldäck med en oktagonformad pool med inbyggd trappa. Flertalet uteplatser i olika väderstreck samt ett lusthus för lite kyligare kvällar. Bredvid lusthuset finns även ett mindre växthus. Stor tomt med fina gräsmattor, äppelträd plats för odling mm. Infarten består av en stor parkering med plats för många bilar och ett väl tilltaget dubbelgarage med dubbla elportar. Garaget inrymmer, förutom plats för två bilar, även två förråd/kontor samt en nedervåning/källare. Bägge plan med golvvärme, el och V/A. Huset erbjuder en stor hall med en snyggt installerad garderobsvägg för att bli av med ytterkläderna. Fint klinker på golvet med värmeslingor. Direkt till höger finns ett sovrum som idag används som vardagsrum/TV rum. Mittemot finns ett modernt WC/duschrum (2013) samt ytterligare ett sovrum. Sen öppnar huset upp sig med den "nya" delen från 2008 med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt tre meter i takhöjd. Stora fina fönster med ett härligt ljusinsläpp och en vacker vy mot Resaröström och Svinninge. Kök med köksö och stora arbetsytor samt diskho med sjöutsikt! Vardagsrummet med sin höga höjd och stora fönster ger nästan en känsla av att sitta i ett enormt uterum där blickarna dras till sjöutsikten över pooldäck. Övre plan består av ett stort sovrum i den "nordöstra flygeln" samt ett mindre sovrum i den "sydvästra flygeln", en mindre WC, ett allrum med fransk balkong och en klädkammare/förråd. Lövudden ligger på västra sidan av Resarö och är ett lugnt område med stora fina hus och en härlig miljö med ca 500 meter till en mysig badplats. Ca 275 meter till busshållsplatsen, ca 1 km till Överby förskola och ca 2 km till Resarö skola samt ICA Resarö.

  • Premium
  • Uteplats
Stavavägen 4, Stava, Österåkers kommun

Stavavägen 4

Villa
Stava, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
4 000 000 kr
101 + 22 m²
3 rum
2 790 m² tomt

Tillbyggd sommarhus på kuperad skogstomt i lantligt läge med närhet till 276:an för att smidigt ta sig mot Åkersberga eller Stockholm. Med stora renoveringar gjorda samt påbörjade så har huset bra standard utvändigt och behöver endast lite färdigställande inne för att skapa hem att trivas i. Huset har under nuvarande ägare fått taket omlagt från tegel till plåttak samt att man under sommaren 2023 installerade solceller på taket genom Svea Solar. Samtliga fönster är bytta mot SP - Fönster med spröjs. Invändigt så hittar man tillbyggt vardagsrum som har öppet hela vägen till nock med spottar i taket samt köket i anslutning för att skapa sociala ytor för umgänge. Härlig och värmande täljstenskamin i hörnet samt rogivande utsikt mot den egna tomten. Ett sovrum med bra förvaringsutrymmen samt allrum utanför för tex arbetsplats för hemmakontoret. Mindre sovrum kan tillskapas i hallen som är väl tilltagen. Badrum är ej färdigställd och behöver uppdatera samtliga ytskikt för att bli klart. Vatten är påkopplat till duschkabin, handfat samt toalett. Stort Attefallshus om ca 25 kvm med möjlighet till loft kan inredas till bostad för uthyrning, generations boende eller varför inte bastu med dusch samt tillhörande lounge som nuvarande ägare hade planerat från början. Äldre garage precis vid infarten till tomten med plats för flertalet fordon på uppfarten och en inuti eller för tex förvaring.

  • Uteplats
Hagmarksvägen 12, Fredsborg, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår

Hagmarksvägen 12

Villa
Fredsborg, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
7 250 000 kr
144 m²
6 rum
601 m² tomt

Perfekta villan för barnfamiljen med en inhägnad tomt med ett kreativt och snyggt staket samt fin tät Tuijahäck som ger bra insynsskydd. Lugn återvändsgata i Fredsborg med närhet till både Roslagsbanan, bussar, förskolor, skolor och affärer. Fin stenlagd infart med tillhörande carport och förråd. Entréplan bjuder på en hall med översyn över både kök och vardagsrum. Direkt till vänster ligger tvättstugan med tillhörande groventré för att ta in smutsiga små-fötter eller fyrfotingar. Vägg-i-vägg finns ett WC/Duschrum. Vardagsrum och kök integrerar med varandra på ett naturligt sätt och en matplats i köksdelen som är perfekt för vardagens bestyr samt en plats för matbord på andra sidan köket för lite finare middagar. Från vardagsrummet kommer man ut på den väl tilltagna altanen och den terrasserade tomten som omgärdas av ett sobert svart staket som smälter in i naturen på ett behagligt sätt. Övre plan med totalt fyra sovrum, där ett av sovrummen har en Walk-In-Closet med Elfa inredning, ett badrum samt ett allrum Villan är byggd 2018 vilket innebär att den är undantagen för fastighetsskatt fram till 2033. Välkommen att kontakta Simon Palmqvist för mer information, 073-595 08 31, [email protected]

  • Uteplats
Husby gränd 5, Hagbyhöjden, Österåkers kommun

Husby gränd 5

Villa
Hagbyhöjden, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
5 500 000 kr
129 + 8 m²
6 rum
377 m² tomt

Välkommen hem! Det är känslan man får när man kliver in genom den blå dörren till denna trevliga villa i Hagbyhöjden. Huset är uppförd 2005 och har en optimal planlösning med hela 5 sovrum varav ett av sovrum enkelt kan tas bort för att göra plats för ett större vardagsrum. Entréplan präglas av umgänges utrymmen samt ett härligt kök med utgång till frukostbalkongen. Vardagsrummet är idag avdelat för att få in femte sovrummet/kontoret och inrymmer både plats för soffarrangemang, en mysig braskamin från Contura samt utgång till ett vinterbonat uterum där du kan sitta året om. Tvättstuga med egen ingång bredvid entrén. Övre plan med 4 sovrum samt ett badrum med hörnbadkar.

  • Plus
  • Uteplats
Spjutvägen 18B, Margretelund/Söra, Österåkers kommun

Spjutvägen 18B

Tomt
Margretelund/Söra, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
3 295 000 kr
807 m² tomt

Möjlighet att köpa en skafttomt mot allmän skog i ett etablerat område med möjlighet att bygga ett stort hus på lugn återvändsgata i populärt område. Badrocksavstånd till badet i Sätterfjärden samt bryggor i närheten. En kort bit från tomten finns Margretelunds Centrum med ICA favoriten, vårdcentral, apotek, restauranger och det finns fina strövområden i området. Ca 12 min gångväg till närmsta tågstation, Tunagård, för vidare resa till Östra station med Roslagsbanan. Byggmöjligheterna är bra då detaljplanen medger en bruttorarea om 225 kvm och två våningar, (se detaljplan för mer info). Området ligger fint och tomten är på en återvändsgata med minimal trafik, perfekt för barnfamiljen. Väg servitut (förmån) finns över Söra 1:782, (se bild från aktbilagan KA1) Enligt detaljplan får man bygga (se detaljplanen i sin helhet under dokument); B fril II; Bostad, Friliggande hus, Högsta antal våningar 2, max takfotshöjd 6,5 m, garage och gårdsbyggnader max takfotshöjd 2,7 m. e1 225; största bruttoarea om 225 kvm inkl garage och uthus varav garage 50 kvm. e2 800; minsta tomtstorlek i kvm v1; Vind får ej inredas. p1; Huvudbyggnad skall placeras minst 4,5 m från tomtgräns. p2; Garage och gårdsbyggnader skall placeras minst 2,0 m från gräns mot granntomt. Reservation för ev felskrivning, detaljplanen är den som gäller. Anslutningsavgift av V/A samt el tillkommer. Kontakt finns med flertalet hustillverkare om så önskas.

  • Plus
Spjutvägen 18A, Margretelund/Söra, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår

Spjutvägen 18A

Tomt
Margretelund/Söra, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
2 995 000 kr
808 m² tomt

Här finns en unik chans att köpa en av de sista tomterna i ett etablerat område med möjlighet att bygga ett stort hus på lugn återvändsgata i populärt område. Badrocksavstånd till badet i Sätterfjärden samt bryggor i närheten. En kort bit från tomten finns Margretelunds Centrum med ICA favoriten, vårdcentral, apotek, restauranger och det finns fina strövområden i området. Ca 12 min gångväg till närmsta tågstation, Tunagård, för vidare resa till Östra station med Roslagsbanan. Byggmöjligheterna är bra då detaljplanen medger en bruttorarea om 225 kvm och två våningar, (se detaljplan för mer info). Området ligger fint och tomten är på en återvändsgata med minimal trafik, perfekt för barnfamiljen. Tomten belastas av ett vägservitut till Söra 1:114 (se bild från aktbilagan KA1) Enligt detaljplan får man bygga (se detaljplanen i sin helhet under dokument); B fril II; Bostad, Friliggande hus, Högsta antal våningar 2, max takfotshöjd 6,5 m, garage och gårdsbyggnader max takfotshöjd 2,7 m. e1 225; största bruttoarea om 225 kvm inkl garage och uthus varav garage 50 kvm. e2 800; minsta tomtstorlek i kvm v1; Vind får ej inredas. p1; Huvudbyggnad skall placeras minst 4,5 m från tomtgräns. p2; Garage och gårdsbyggnader skall placeras minst 2,0 m från gräns mot granntomt. Reservation för ev felskrivning, detaljplanen är den som gäller. Anslutningsavgift av V/A samt el tillkommer. Kontakt finns med flertalet hustillverkare om så önskas.

Visar alla 8