SkandiaMäklarna Helsingborg

SkandiaMäklarna Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bärnstensgatan 32, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Bärnstensgatan 32, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 32, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 32

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 475 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 6/8
5 601 kr/mån
30 368 kr/m²

På områdets bästa läge, högt upp i huset på våning 6 av 8 kan vi äntligen presentera en av Ättekullas finaste treor! Du kanske har drömt om att bo högt upp med ordentligt ljusinsläpp, sundsutsikt och minimal insyn? Då är denna sällsynta bostadsrätt något för dig. Längst ner bland huskropparna på Ättekulla och alldeles intill Raus lugna åkerfält finner vi porten till Bärnstensgatan 32. Boende i området vittnar om att just denna trappuppgång är något utöver det vanliga. Läget och utsikten som sträcker sig över Öresund och Ven från dom övre våningarna är något helt unikt och sällsynt. Hissen från markplan tar oss smidigt upp till våningsplanet. Väl innanför entrédörren fördelar sig 81,5 kvadratmeter på tre rum och kök. Disponeringen, ljusinsläppet och det fina skicket går som en röd tråd genom hela lägenheten. Köket från Kvik är både stilrent, arbetsvänligt och rymmer gott om förvaring tack vare dom extra djupa lådorna på 71cm. Köket är fullutrustat med vitvaror från Siemens och ligger öppet mot matplats och vardagsrum, vilket bjuder in till en social oas med det inglasade uterummet i anslutning. Vidare har vi två stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med golvvärme och tvätt/tork-maskin från Samsung. Lägenheten bjuder på ett enhetligt parkettgolv, vitmålade väggar och allmänt fina ytskikt. För nästa ägare är det alltså bara att flytta in och njuta i många år av denna extraordinära bostad! Här bor man i en stabil och välskött bostadsrättsförening. Föreningens medlemmar har tillgång till fina innergårdar med grillplats, gym hos grannföreningen, aktivitetslokal samt övernattningslägenhet. För bilägare erbjuds garage och p-plats mot kostnad (separat kö) och till varje bostadsrätt finns ett förråd i källarplan. Från området har man nära till Örby ängar, gårdsbutik på Raus, City Gross och snabbmatsrestaurang. Bussen går med täta förbindelser ett stenkast bort och för pendlaren finns tåg från Ramlösa station. Sammantaget ett praktiskt boende med all tänkbar service nära till hands. Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikingsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 18:00
Vikingsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vikingsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vikingsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
5 395 000 kr
131,5 m²
6 rum
vån 1/4
4 947 kr/mån
41 027 kr/m²

I de charmiga kvarteren, vid vackra Vikingsbergsparken, ligger denna smakfulla premiumbostad. Här kan ni njuta av en ostörd och fri utsikt ända ner till sundet med dess båttrafik och bort emot Danmark. Lägenheten erbjuder tre sovrum som är belägen i en egen liten del av bostaden. Här finns två nyrenoverade badrum som båda gjordes 2022. Köket är rejält och fräscht, med fönster mot innergården. Här får du utan problem plats med ett stort matbord för 8-10 personer. Vardagsrummet är placerat med fönster mot Vikingsparken. Väggen emellan vardagsrummen kan lätt tas ner för att skapa en härlig samlingsplats i bostaden! En varm sommardag kan antingen du ta den korta promenaden nerför Tågabacken till Gröningen och ta ett dopp i havet eller så spatserar du in på på föreningens mysiga innergård som erbjuder en soffgrupp med bord samt härliga olivträd som ger dig utomlandskänslan vi alla vill ha. Senare på kvällen nyttjar du föreningens "Rolls Royce-grill" (Weber givetvis) för en god bit grillat käk. Problemfritt, enkelt och bekvämt! Nu kan du förverkliga din dröm om ett liv i staden men ändå ett härligt lugn, generösa ytor där du har nära till hav, strand och natur. Vill du slippa det pulserande stadslivet för en dag, är du bara en cykeltur från Pålsjö Skog, som är ett av Helsingborgs populäraste skogsområden. Här finns bland annat en säsongsöppen våffelservering, upplysta motionsspår för den hurtige och sportaktiviteter. Är du sugen på en god bit mat så är Pålsjö Krog endast en kort promenad bort! BRF Mars är en mycket välmående förening med stark ekonomi och låg belåning. Många renoveringar är genomförda och inget större är planerat de kommande 5 åren. Ett nyckeltal man ofta ska kolla på är belåning per kvm, och i detta fall är siffran 5243kr vilket anses som riktigt bra. Sneglar man lite kort vad avgiften är för denna storslagna bostad så kan man ganska lätt räkna ut hur stark föreningen är. Här kommer du att trivas som fisken i vattnet! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
O D Krooks gata 74, Stattena, Helsingborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00
O D Krooks gata 74, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 2
O D Krooks gata 74, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 3

O D Krooks gata 74

Lägenhet
Stattena, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 695 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 3/4
3 963 kr/mån
27 339 kr/m²

Välkommen till O D Krooks gata 74! Här bor ni i en välskött och omtyckt förening på bästa läge i en fastighet ifrån 1932. Väl innanför portarna möts ni av ett mysigt trapphus varifrån ni tar trapporna upp till tredje plan för att stiga in i denna välskötta två-rummare. Den väldisponerade boytan om 62kvm erbjuder bland annat ett rymligt och rogivande sovrum av generös storlek med exemplariska förvaringsmöjligheter, ett fräscht och helkaklat badrum, ett rymligt och inbjudande kök, ett vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp samt en välkomnande hall. Vardagsrummet, köket och badrummet renoverades 2017. Här är det bara att flytta in och njuta! Brf Hattmakaren 20 är en lågt belånad förening vilket också avspeglar sig i den låga avgiften för nästa ägare. Till lägenhet hör dubbla förråd varav ett är i källaren, och ett på vinden. Föreningens innergård är jättemysig och här finner du både grillplats samt soffgrupp för långa kvällar med vänner och familj. Denna tvårummare är inte bara ett hem, den erbjuder en perfekt balans mellan funktion och estetik och passar idealiskt för den moderna livsstilen. Missa inte chansen och anmäl ditt intresse redan idag! Här på O D Krooks gata 74 bor ni på en eftertraktad adress i det omtyckta området Stattena. Ni får vardagen att gå ihop med goda förbindelser och service inom promenadavstånd. Bageri och härliga Pålsjöskog nås nära bostaden. Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
Sockengatan 16B, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 10:30
Sockengatan 16B, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Sockengatan 16B, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Sockengatan 16B

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 150 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 893 kr/mån
18 400 kr/m²

Varmt välkommen till Sockengatan 16B och denna ljusa tvårummare med en välplanerad planlösning! Nu har du äntligen möjlighet att köpa denna nyrenoverade tvåa, en perfekt bostad för dig som söker det ultimata boendet med en känsla av både komfort och stil. Lägenheten har de senaste året genomgått en större renovering där man renoverat kök, golv samt ytskikt. Allt går i en röd tråd med moderna och stilrena materialval i åtanke. Vi välkomnas in till den rymliga hallen som tar oss vidare till bostadens alla delar. Här erbjuds ett stort och rymliga vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp som skapar en känsla av rymd och gemenskap. En utmärkt plats för att bjuda in vänner och familj för trevliga middagar och sociala tillställningar. Ett helt nytt IKEA kök har installerats och är utrustat med toppmodern utrustning samt gott om arbetsytor, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Vidare har vi ett rymligt sovrum som har gott om plats för både en dubbelsäng och goda möjligheter för förvaring av kläder samt personliga tillhörigheter. Ni kan nå den trevliga inglasade balkongen från både vardagsrummet och sovrummet. Slutligen är det värt att nämna den generösa klädkammaren, som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. OBS! Nuvarande badrum är i gott skick samt installerad med tvättmaskin. Dock planerar föreningen ett eventuellt stambyte med badrumsrenovering, vilket innebär att nästa ägare har ett nytt badrum att se framemot. Här bor man i en välskött & stabil bostadsrättsförening. I närområdet finner man ett flertal närbutiker, förskolor, skolor 1-9, kollektivtrafik och aktiviteter. Filborna arena ligger ett stenkast från ytterdörren och centrum når man inom 10 minuter med cykel. För pendlaren åker man enkelt och smidigt mot både österleden och motorväg. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
Erik Dahlbergs gata 43, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Erik Dahlbergs gata 43, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergs gata 43, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergs gata 43

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 395 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/5
2 661 kr/mån
43 594 kr/m²

Varmt välkommen till Erik Dahlbergs gata 43 och denna välplanerade 1:a i renoverat skick med en rymlig sovalkov och en härlig balkong. Compact living när det är som bäst! Belägen endast cirka 8 minuters promenad från stadens hjärta finner du det charmiga området Tågaborg och Erik Dahlbergs gata. Nu har du chansen att förvärva denna väldisponerade 1:a med en generös sovalkov som rymmer en säng upp till 140 cm. Trots sin begränsade yta upplevs lägenheten rymlig och luftig, delvis tack vare den smarta planlösningen men även på grund av de stora fönsterpartierna som öppnar upp mot balkongen. Och ja, du läste rätt, det finns även en balkong här, och den är dessutom i ett perfekt västerläge, vilket garanterar sol från tidig lunch till sen kväll. En perfekt extrayta under de varma sommarmånaderna. Detta är helt enkelt en bra förstabostad för den som värdesätter kvalitet i en av Helsingborgs mest eftertraktade områden. Här bor du i en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg. Här bor du med endast några minuters promenad till såväl stranden som Pålsjö skog. Ett par kvarter ifrån finner du vackra Landborgspromenaden, perfekt för morgonpromenaden eller dagens alla promenader med hunden. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. - Det ingår ett vindsförråd samt källarförråd I BRF FlemmingKronan bor du i en välskött och stabil förening med god ekonomi. Länk till föreningens hemsida: https://flemmingkronan.hsbbrfwebb.se/ Föreningen erbjuder 5 garageplatser och 6 carportar för sina medlemmar. Det finns en gemensamt innergård som medlemmarna får nyttja, föreningen har grill och andra tillbehör som kan lånas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sadelmakaregatan 3A, Eneborg, Helsingborgs kommun
Sadelmakaregatan 3A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 3A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 3A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
675 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/4
4 506 kr/mån
13 235 kr/m²

Varmt välkommen till Sadelmakaregatan 3A och till denna välplanerade tvårummare på populära Eneborg! Här bor man i en trivsam tvårumslägenhet där ljusinsläppet är lika påtagligt som den genomtänkta planlösningen. Förgyll vardagen med en härlig balkong i soligt västerläge. Bostaden erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Här erbjuds generösa utrymmen och god potential för renovering, där du har chans att forma bostaden efter dina egna önskemål. Denna prisvärda bostad skapar en utmärkt möjlighet för en klok investering eller som en perfekt första bostad. Sammanfattningsvis en oslipad diamant med perfekt centralt läge! Här bor man med närhet till all önskvärd nöjes- och serviceutbud som underlättar vardagen. För tågpendlaren är järnvägsstationen belägen ett stenkast ifrån lägenheten och för studenten finns campus belägen en kort promenad ifrån ytterdörren. Som medlem i föreningen har du även möjlighet att nyttja föreningens gym, gemensamhetslokal, tvättstuga samt övernattningslägenhet. Missa inte chansen till en affär som förenar bekvämlighet och framtidspotential. Boka visning och låt denna möjlighet bli din!

  • Premium
  • Balkong
Hjärtevägen 4, Viken, Höganäs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Hjärtevägen 4, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Hjärtevägen 4, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Hjärtevägen 4

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 350 000 kr
126 m²
5 rum
6 629 kr/mån
26 587 kr/m²

I ett av de populära radhuskvarteren välkomnar vi nästa ägare till Hjärtevägen 4. En bostad som bara måste upplevas på plats! Ett modernt boende på 126 kvm med genomgående fina materialval, lättskött uteplats på baksidan, förråd och p-plats för 2 bilar med laddstolpe på tomtens egna uppfart. Med andra ord ett ytters bekvämt boende! Entréplan erbjuder en öppen planlösning där kök, matsal och vardagsrum blir ett och skapar en oslagbar social atmosfär i bostaden. De stora fönsterpartierna bidrar med generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den charmiga uteplatsen i sydvästligt läge. Denna insynsskyddade utomhusmiljö erbjuder en trivsam oas som kan avnjutas under alla årstider. Här finner du tillräckligt med utrymme för en grillhörna samt utemöbler med mera. Ett externt förråd kompletterar tomten. Inredningen består av genomgående vackert parkettgolv och ljusa neutrala färger på väggar. Köket erbjuder gott om arbetsyta och mycket förvaringsmöjligheter och utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll, fläkt & micro. Fräsch tvättstuga består av praktiskt klinkergolv, förvaringsmöjligheter, arbetsbänk med vask samt tvättmaskin & torktumlare. Bostaden erbjuder två snygga badrum i tidlösa färger, grått & vitt. Båda badrum erbjuder komplett inredning, ena med duschvägg och den andra med badkar. Förråd med plats för förvaring finner vi under trappan. Från trappan tar vi oss vidare upp till andra våningen där bostadens samtliga sovrum och smarta förvaring, inklusive klädkammare och walk-in closet, väntar. Här erbjuds bekvämlighet och stil i varje hörn, skapat för en optimal boendeupplevelse. I Viken har ni ett strålande utbud med en hel del fritidsaktiviteter som bl.a. golf, segling , kallbad med bastu mm. Vikens fina hav erbjuder dig en utsikt till de långa promenaderna. Ett lugnt och tryggt bostadsområde som allt fler söker sig till. Viken känns kanske mest igen av sina många äldre vackra hus i den gamla delen. Tätorten har kvar sin medeltida form och det finns många gamla korsvirkeshus bevarade. Området är attraktivt och besökarna är många stora delar av året. Med fiskelägets charm som grund och närheten till både Höganäs och Helsingborg har det blivit populärt att bosätta sig här. Dessutom bor du nära till lättillgänglig service, kommunikationer, aktiviteter, skolor och fridfull natur. Läget i Viken är mycket attraktivt, med havet som nära granne och gångavstånd till vacker strand. Här finns även ett utbud av förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, caféer, bibliotek och grym inom räckhåll för en bekväm vardag. För pendlaren innebär det goda förbindelser såväl med buss som bil tack vare väg 111 som knyter an E4 och E6 i Helsingborg. Denna unika möjlighet att förvärva en smakfullt inredd och välplanerad bostad av högsta kvalitet i eftertraktade Viken vill du inte missa. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Uteplats
Erik Dahlbergs gata 53, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Erik Dahlbergs gata 53, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergs gata 53, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergs gata 53

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 850 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 798 kr/mån
34 579 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvårummare i en vacker funkisstil från 1930-talet. Bostaden erbjuder en generös känsla av rymd och ljus, tack vare stora fönsterpartier som låter dagsljuset strömma in. Vi välkomnas in till den rymliga hallen som tar oss vidare till bostadens alla delar. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum som går att möblera efter egna preferenser där mängder av möjligheter finns. Vardagsrummet är den perfekta platsen för sociala sammankomster, härifrån ansluter vi även till den ljuvliga balkongen som ligger mot den härliga innergården i västerläge. Vidare mötes vi av ett stort och bekvämligt sovrum med stora fönsterpartier samt goda förvaringsmöjligheter. Det funktionella köket och det helkaklade badrummet bidrar till en praktisk och bekväm vardag. Sammanfattningsvis en bostad med charm och funktionalitet med härlig atmosfär i stabil bostadsrättsförening. Denna bostadsrättsförening är välskött och erbjuder låga månadsavgifter, vilket ger dig ekonomisk trygghet och flexibilitet i din vardag. På Erik Dahlbergs gata bor man med endast fem minuters gångavstånd till strandpromenaden och havet. Med närhet till vackra Pålsjö skog via landborgspromenaden och centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker har ni allting ni behöver. I närheten ligger Ica Borgen med generösa öppettider och i närliggande gator finner ni ett konditori, frisörsalonger, blomsterbutiker, vårdcentral, apotek etc. Sammantaget är detta ett fantastiskt boende på absolut bästa läge! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Veckogatan 84, 25664 Helsingborg, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Veckogatan 84, 25664 Helsingborg, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Veckogatan 84, 25664 Helsingborg, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Veckogatan 84, 25664 Helsingborg

Radhus
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 900 000 kr
105 m²
4 rum
6 712 kr/mån
18 095 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska radhus i ett trivsamt familjevänligt område, perfekt beläget med närhet till förskolor, lekplatser och vackra grönområden. Denna välplanerade bostad på 104 kvadratmeter sträcker sig över två våningar och erbjuder en bekväm och funktionell livsstil. På bottenvåningen möts du av ett rymligt vardagsrum där ljuset strömmar in genom fönstren och skapar en inbjudande atmosfär. Här finns även en härlig uteplats i soligt läge, perfekt för avkoppling och trevliga stunder utomhus. Det stora och utrustade köket är en dröm för den matintresserade, komplett med kyl/frys, diskmaskin, spisugn och fläkt. Det finns gott om plats för ett matbord där hela familjen kan samlas. Bostaden erbjuder också ett helkaklat och funktionellt badrum med tvättmöjligheter, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. En trappa upp finner vi samtliga sovrum, inklusive det rymliga master bedroom. Det andra badrummet är hållt i neutrala färger och fyller sin funktion på ett stilfullt sätt. Som ett extra plus finns det ett förråd på tomten, vilket är perfekt för förvaring av cyklar, trädgårdsredskap och annat som behövs i vardagen. Bostadsrättsföreningen Brf Hustomten är mycket stabil och erbjuder både garage och parkeringsplatser för de boende. Det geografiska läget är optimalt med närhet till allt du kan behöva. En kort bussresa tar dig till Helsingborgs centrala delar på bara cirka 10 minuter, och med bil tar det endast 5 minuter. Dessutom finns det god tillgång till motorvägen samt närhet till skolor, affärer och butiker, vilket gör vardagen smidig och bekväm för hela familjen.

  • Premium
  • Uteplats
Järnåldersvägen 2, Åstorp, Åstorps kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Järnåldersvägen 2, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Järnåldersvägen 2, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Järnåldersvägen 2

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 395 000 kr
118 m²
3 rum
2 047 m² tomt

Välkommen till Järnåldersvägen 2 i Åstorp! Denna charmiga enplansvilla, belägen på omtyckta Björnås, är mer än bara ett hem. Med sin generösa tomt på 2 047 kvadratmeter erbjuder detta hus en perfekt balans mellan privatliv och närhet till naturen. Vid ankomsten möts du av en fridfull atmosfär då huset är beläget i en återvändsgränd, omgivet av en frodig skogstomt. Här kan du verkligen känna dig avskild från stadens brus och istället omfamnas av naturens lugn. Närområdet är fyllt av härliga grönområden, pittoreska promenadstråk och hästhagar. Dessutom finns det en grundskola (årskurs F-6) i närheten vilket gör detta till ett mycket familjevänligt område. Huset, som uppfördes år 2002, välkomnar dig med sina rymliga och öppna sociala ytor. När du kliver in genom ytterdörren möts du av 118 kvadratmeter fördelade över tre rum och kök. För närvarande finns det två sovrum, men det finns möjlighet att skapa ett tredje sovrum om så önskas. Vidare in i huset finner vi ett stort och helkaklat badrum, tvättstuga, kök och vardagsrum. Köket, som behåller sin ursprungliga charm, har dock uppdaterats med nya vitvaror och erbjuder gott om arbetsytor samt plats för ett generöst matbord och stolar. Vardagsrummet är utan tvekan det centrala samlingsrummet i detta fantastiska hem, här välkomnas både familj och vänner att samlas och trivas. De stora fönsterpartierna låter det naturliga ljuset flöda och man får en känsla av ljus och rymd, braskaminen adderar en extra dimension av värme och charm. Från vardagsrummet öppnar sig dörrarna mot den förtjusande altanen på baksidan av huset med en underbar vy över den grönskande trädgården. Det är som att träda in i en lugn oas av natur och stillhet, perfekt för avkoppling och njutning av utomhuslivet. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Premium
Rosenkransgatan 7, Gustavslund, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 10:30
Rosenkransgatan 7, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Rosenkransgatan 7, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Rosenkransgatan 7

Villa
Gustavslund, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
5 795 000 kr
125 + 7 m²
4 rum
474 m² tomt

Här presenteras en nyproducerad enplansvilla med en härlig premiumkänsla på omåttligt populära Gustavslund! Känslan av rymd och ljus går ingen obemärkt förbi, öppna och sociala ytor i kombination med ett stort vardagsrum med öppet upp i nock ger en exklusiv känsla direkt innanför dörren. När bostaden uppfördes år 2019 lämnades inget åt slumpen, samtliga materialval harmoniserar fint och är noga utvalda med stort fokus på kvalitet. Genom nästan hela bostaden löper ett läckert parkettgolv som nyligen blivit slipat och betsat i en ljusare nyans. Kök och vardagsrum ligger i en öppen men elegant separerad planlösning där en stilfull köksö klädd i Carraramarmor på ett naturligt sätt avgränsar dem åt. Köket från Vedum med uppgraderade luckor i en behaglig antracitgrå kulör harmoniserar fint med bänkskiva och stänkskydd i påkostad Carraramarmor. Vardagsrummet sträcker sig över hela 43kvm med en generös takhöjd och stora fönster som släpper in ljus från alla väderstreck. Här kan enkelt möbleras med både en stor matgrupp och en väl tilltagen soffgrupp utan att tappa känslan av rymd och öppenhet. Lämnar vi den sociala delen av bostaden finns tre sovrum, samtliga av bra storlek och gott om inbyggd förvaring i husets andra ände. Master Bedroom mäter hela 16kvm och ligger längst ner i huset. Ett av bostadens sovrum används i dagsläget som en walk in closet. Förutom sociala ytor och gott om sovrum hittar vi även ett modernt och helkaklat badrum, gäst wc, grovkök/tvättstuga samt klädkammare. På husets mysiga baksida finns ett härligt trädäck med spabad samt plats för både loungemöbler och grill. En lättskött gräsmatta löper från husets baksida vidare längs med husets långsida. På husets framsida finns uppställningsplats för flera bilar där man med fördel kan bygga antingen garage eller carport (bygglov krävs). Ett stort plus för alla som kör laddbar bil är att en laddbox redan finns installerad på uppfarten intill det isolerade förrådet om ca. 7kvm. Sammanfattningsvis erbjuds ett välplanerat och påkostat enplanshus i ett barnvänligt och populärt område. Gustavslund är beläget i östra delen av Helsingborg, ungefär 3 kilometer från stadens centrum och gränsar till det vidsträckta åkerlandskapet i öst. Inom några minuters gångavstånd finns välsorterade ICA Gustavslund, Nordic Wellness, vårdcentral samt BVC. I området hittar vi även omtyckta Gustavslundsskolan som erbjuder årskurs F-9. Ramlösa tågstation erbjuder förbindelser till Malmö i söder och Ängelholm i norr och ligger bara en kort cykeltur bort, cirka 5 minuter. Dess närhet till Österleden gör också området bekvämt för bilburna resenärer. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Uteplats
Linnégatan 40, Kvidinge, Åstorps kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Linnégatan 40, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 2
Linnégatan 40, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 3

Linnégatan 40

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 300 000 kr
205 + 60 m²
7 rum
1 091 m² tomt

Drömbostad där varje detalj andas extra allt! Ett mästerverk från 2005, redo att välkomna en ny familj till ett liv av lyx och komfort. Detta hem är inte bara ett hus, det är en oas av elegans och praktiskt design. Med en enastående tomt på 1091 kvm, är detta hem ett sant paradis för alla som värdesätter utrymme och naturlig skönhet. Dess isolerade dubbelgarage är inte bara en plats för bilar, det är en fristad för dina fordon från väder och vind. Steg in i det öppna hjärtat av huset, där magiska takhöjder möter en smakfullt utformad planlösning. Kök och vardagsrum smälter samman i en harmonisk symfoni av utrymme och ljus, perfekt för både intima middagar och storslagna sammankomster. Det fullt utrustade köket är en dröm för alla matälskare, med moderna apparater och gott om förvaringsmöjligheter & arbetsyta. Bottenvåningen erbjuder även två välbemängda sovrum, varav master bedroom är en fristad av lugn och avskildhet med sitt eget badrum. En trappa upp väntar fyra generösa sovrum och ett allrum som bjuder in till avkoppling och gemenskap. Badrummet, komplett med bastu, erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning. Utanför väntar en trädgård som inte bara är vacker, den är en förlängning av ditt hem - med en välskött gräsmatta, en lugnande damm och ett stort trädäck som bjuder in till sommarkvällar fyllda med skratt och glädje. Detta är mer än ett hus, det är en livsstil - och den väntar på att välkomna dig hem.

  • Premium
  • Uteplats
Piongatan 3, Åstorp, Åstorps kommun

Piongatan 3

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
4 295 000 kr
136 + 9 m²
4 rum
818 m² tomt

In på en av Åstorps lugna och barnvänliga gator kan vi nu presentera detta välplanerade 1-planshus beläget på riktigt bra tomt. Ett gediget stenhus uppfört 2023 med god disponering, påkostade detaljer och riktigt fin finish. Vi välkomnas in till 136 väldisponerade kvadratmeter med goda ytor för familjen att trivas riktigt bra i. Invändigt finner man ett luftigt modernt IKEA-kök med köksö, fullutrustad maskinpark och påkostade detaljer. Köket ligger öppet mot matplats och vardagsrum, vilket skapar en social miljö med plats för stora sällskap. Huset erbjuder tre lättmöblerade sovrum, varav ett master-bedroom med eget helkaklat badrum. Vidare finner man ett badrum närmast entrén, ett litet tv-rum öppet mot hallen samt en separat groventré med tvättmaskin och torktumlare. Huset ombonas av stenlagd uppfart, trädäck och goda möjligheter för den trädgårdsintresserade. På uppfarten ryms upp till två bilar och i anslutning finner vi carport. Samtliga innerväggar är slätspacklade och på golvet vilar ett enhetligt 1-stavsparkett från Kährs. Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständiga närvaro. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns bra service med restauranger, livsmedelsbutiker, affärer och bibliotek. För barnfamiljen finner vi flertalet lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola upp till årskurs 9. För pendlaren finns goda kommunikation med tåg och buss, och för bilpendlaren ligger E4/E6 inom nära räckhåll. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse. Välkommen Hem.

  • Uteplats
Oktobergatan 2, Sofieberg, Helsingborgs kommun

Oktobergatan 2

Villa
Sofieberg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 495 000 kr
123 + 29 m²
5 rum
561 m² tomt

Varmt välkomna till Oktobergatan 2, en fin 1-plans villa med enorma möjligheter som både är förbesiktigad och försäkrat mot dolda fel! Detta underbara hus beläget på omtyckta och mycket populära Sofieberg erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam vardag. Här erbjuds en praktisk planlösning som inkluderar tre rymliga sovrum, perfekta för familjen. Två badrum bidrar ytterligare till ett bekvämt boende. Vardagsrummet rymmer både en matgrupp samt en större soffgrupp för umgänge och avkoppling tillsammans. Köket nås direkt till vänster från entren. Tvättstugan som du når ifrån köket är en praktisk bonus för effektiv hantering av hushållssysslor. Hela fastigheten är försedd med vattenburen golvvärme (fjärrvärme) vilket ger en behaglig värme och låga driftskostnader under årets kallare månader. Det är den perfekta basen för en trivsam och varm atmosfär! När du vill förlänga sommarkvällarna har du dessutom ett rejält uterum i direkt anslutning till vardagsrummet. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner! På husets framsida finns en stor parkeringsuppfart som ger plats åt en bil både ute och en i garaget vilket gör parkeringen enkel och bekväm. Men det är utomhusområdet på huset baksida som verkligen imponerar. Den lagom stora och mysiga trädgården erbjuder massor av potential för lek och utomhusaktiviteter. Sofieberg som är känt för sitt trevliga läge i staden med närhet till flertalet förskolor, grundskolor och gymnasium skapar en trygghet för barnfamiljen. Inom gångavstånd når du ett stort serviceutbud med bibliotek, matbutiker, vårdcentral och mängder av olika aktiviteter. Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Astergatan 11, Bårslöv, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Astergatan 11, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Astergatan 11, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Astergatan 11

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 995 000 kr
160 m²
6 rum
540 m² tomt

Välkommen till Astergatan, där vi äntligen kan erbjuda en komplett bostad som passar perfekt för hela familjen. Denna charmiga egendom bjuder in till en härlig livsstil med en trevlig tomt som inkluderar gräsmatta och trädäck, perfekt beläget i soligt läge. Här kan du avnjuta underbara sommarkvällar tillsammans med dina nära och kära, samtidigt som barnen har gott om plats att leka och umgås. Astergatan kännetecknas även av sin lugna och trygga miljö med minimal trafik tack vare den praktiska vändzonen. Med endast ca 10 minuters bilfärd till Centrala Helsingborg och 5 minuter till Råå är detta hus svårslaget när det kommer till läge och bekvämlighet. För de som pendlar utanför Helsingborg ligger E6 bara några sekunder bort, vilket ger enkel och snabb tillgång till omkringliggande områden. På bottenvåningen möts du av generösa sociala ytor, inklusive ett rymligt vardagsrum som enkelt kan anpassas efter dina behov och önskemål. Köket är både fräscht och fullt av charmiga originaldetaljer, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Här finns även plats för familjens trevliga middagar vid matbordet. Bottenvåningen erbjuder dessutom två väl tilltagna sovrum, inklusive ett master bedroom, ett badrum och en praktisk tvättstuga. På övre våningen väntar ytterligare bekvämligheter med ett allrum, ett extra badrum samt tre sovrum var av ett större som erbjuder gott om plats och komfort för hela familjen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad på Astergatan en perfekt kombination av bekvämlighet, charm och utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Bårslöv erbjuder förskolor, grundskola, affärer och butiker. Råå centrum har stort utbud av affärer såsom Ica Maxi, Lidl, Systembolaget, apotek, Plantagen & mycket mer.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 8

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 695 000 kr
125 m²
4 rum
vån 2/3
8 354 kr/mån
29 560 kr/m²

I denna vackra fastigheten från tidigt 1900-tal på populära Olympia stoltserar denna förtjusande sekelskiftesdröm med en balkong som bjuder in till avkopplande stunder och en garanterad parkeringsplats för din bekvämlighet. Det här är inte bara ett hem, det är en resa tillbaka i tiden där varje detalj berättar sin egen historia. Bostaden har senaste åren genomgått omfattande renoveringar med varsam hand och fokus på att bevara husets ursprungliga charm. De imponerande detaljerna från sekelskiftet, som de 3,2m höga taken med stuckaturer och takrosetter, de vackra fönsterpartierna, dubbeldörrarna och den klassiska fiskbensparketten, ger en atmosfär som tilltalar de flesta. Med en boyta på 125 kvadratmeter erbjuder detta hem generösa utrymmen för både avkoppling och fina stunder för den stora familjen. Här finner du två generösa och rogivande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, ett modernt och funktionellt kök med alla önskvärda bekvämligheter samt ett stilfullt helkaklat badrum med golvvärme. Utöver badrummet så finns även en gäst-wc som nås från hallen. Matsalen, som är av storslagen karaktär med vackert burspråk bjuder in till minnesvärda middagar med familj och vänner. För den som önskar går det smidigt att göra om rummet till ett ytterligare sovrum. Det rymliga och sociala vardagsrummet blir naturligtvis en central plats för familjens sammankomster och gemenskap. Här får du plats med både en stor soffgrupp och annat tänkbart möblemang. I det historiska Jugendkvarteret på Olympia, befinner du dig på en rofylld och stillsam plats med en enkelriktad gata som skyddar dig från omringande trafik. Utöver fastighetens parkeringar finner du flertalet parkeringsmöjligheter i området utan någon extra kostnad. Här bor man på ett av stadens absolut mest centrala lägen och med närhet till allt av det goda som staden har att erbjuda. Nästa ägare har nöjet att inom gångavstånd nå Helsingborgs bästa restauranger, affärer och uteliv. Helsingborg C ligger ca 10 minuter gång från porten och möjliggör snabba förbindelser för pendlaren. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna! Info: -P-plats garanterad (500kr/mån) - Kök från Kvik 2015 - Badrum renoverat 2019 - Ny ugn 2023 - Ny kyl/frys 2024

  • Premium
  • Balkong
Piongatan 42, Åstorp, Åstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Piongatan 42, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Piongatan 42, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Piongatan 42

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 050 000 kr
116 m²
4 rum
vån 0
7 573 kr/mån
9 052 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 4:an på 116 kvm, belägen i Åstorp. Boendet har ett optimalt läge med bekvämt gångavstånd till områdets huvudpunkter och en snabb bilresa till E4:an, vilket är perfekt för de som pendlar regelbundet till sina arbeten. Bostadens första intryck är en rymlig hall, perfekt för att ta emot gäster och ge utrymme för att hänga av sig sina ytterkläder. Till vänster om hallen kommer man till det generösa vardagsrummet, en perfekt plats för sociala tillställningar eller avkoppling framför en bra film. Från vardagsrummet leder vägen vidare till ett allrum, som kan användas både som kontor eller gästrum. Det stilrena köket i tidlösa färger kompletterar bostaden perfekt. Här finns gott om plats för matlagning och utrustningen inkluderar kyl/frys (Samsung), ugn (Electrolux), fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin. En trappa upp från hallen väntar övervåningen med två rymliga rum. Master bedroom och det andra rummet, som nuvarande ägare har omvandlat till ett avkopplande utrymme, erbjuder flexibilitet och möjligheter. Bostaden har två badrum, ett på varje våning. Det första badrummet på entréplanet, om än något mindre, erbjuder toalett, handdukshållare, handfat och spegel. Det andra badrummet på övervåningen är större och utrustat med toalett, handdukshållare, badkar, handfat och spegel. Från köket leder dörren ut till trädgården, där en liten uteplats väntar. Här kan du njuta av god mat eller dryck under sena sommarkvällar. Den rymliga gräsmattan ger extra utrymme. Bostaden har också en fördelaktig funktion i form av ett garage, vilket är särskilt välkommet under vintern för att skydda bilen från kylan. Piongatan har en välskött förening som grundades 1988, med endast 5 466 kr/kvm i lån. Föreningen har valt att binda sina lån på längre perioder, vilket ger trygghet och undanröjer oron för oväntade kostnader. Här finns en möjlighet att bo i ett harmoniskt och välskött hem med närhet till både bekvämligheter och natur.

  • Premium
  • Uteplats
Lundsbäcksgatan 22B, Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Lundsbäcksgatan 22B, Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Lundsbäcksgatan 22B, Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Lundsbäcksgatan 22B

Lägenhet
Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 152 kr/mån
33 750 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna nyproducerade lägenhet, uppförd 2019 av Götenehus, i omtyckta Vasatorp. Bostaden fördelar sina 68 kvm på tre rum och kök, med öppen och social planlösning. Bostaden är planerad med omsorg och erbjuder gott om förvaringsutrymme i form av klädkammare och garderober. Allrummet som innefattar kök, matplats och vardagsrum, möjliggör härliga tillställningar med balkong i anslutning. Master-bedroom med egen klädkammare, rymmer plats för dubbelsäng samt eventuellt annat tänkbart sovrumsmöblemang. Intill finner vi även ett mindre kontorsrum/gästrum. På golvet vilar ett genomgående träparkettgolv, slätspacklade och vitmålade väggar, riktigt snyggt fullutrustat kök från Vedum samt ett helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden ingår ett förråd samt en p-plats i avgiften. Till bostaden har det installera en luft/luft-värmepump, vilket ger hög komfort årets varmaste dagar. Här bor man med närhet till grönområden, natur och aktiviteter. Filborna Arena, närbutiker och serviceutbud ligger inom gångavstånd. Med buss tar vi oss till centrum på mindre än 15 minuter. Sammantaget en bostadsrätt med god standard för köparen som vill bo riktigt bekvämt. Välkommen att anmäla ditt intresse till oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Bjäregatan 13

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/5
4 946 kr/mån
13 769 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på Bjäregatan 13 i Eneborg. Denna charmiga bostad är belägen på 5 av 5 våningen i en byggnad med hiss. Här bor du nära och bra till allt, med ca 10 minuters gång till centrum. När du stiger in via entrén, möts du av ett rymligt vardagsrum, där du både får plats med en soffgrupp och matbord. Här har du tillräckligt med utrymme för att bjuda hem nära och kära på middag eller lite spelkvällar. Från balkongen har du en fantastisk utsikt över taktopparna. Här kan du njuta av sena sommarkvällar eller mysa ner dig i soffan en vinterkväll och kolla ut på taktopparna som täcks med snö. Köket i lägenheten har en tidlös karaktär som ger det en speciell charm. Även om det inte är moderniserat, har du alla de bekvämligheter som behövs i ett kök. Det finns tillräckligt med arbetsyta och förvaringsskåp för att göra matlagningen bekväm och praktisk. Badrummet är utrustat med ett bekvämt badkar, vilket ger möjlighet till att kunna koppla av efter en lång dag. Badrummet är kaklat på väggarna och har en plastmatta på golvet. Badrummet är även utrustat med handdukshållare och förvaring av handdukar. Sovrummet är rymligt och pryds av vackra och färgglada tapeter som ger rummet en personlig touch. Här finns gott om plats för en stor säng. Ljuset från fönstret fyller rummet av dagsljus och skapar en trivsam atmosfär. Sammanfattningsvis är denna 65 kvadratmeter stora lägenhet på femte våningen med hiss och balkong en härlig plats att bo. Den kombinerar en tidlös charm med bekvämligheter och erbjuder en fridfull atmosfär med en fantastisk utsikt över taktopparna från balkongen. Det perfekta stället att kalla hemma!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sadelmakaregatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Tis 30 apr kl 17:00
Sadelmakaregatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 5A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
750 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/4
2 589 kr/mån
22 727 kr/m²

Varmt välkommen till Sadelmakaregatan 5A och till denna välplanerade 1:a på populära Eneborg! Här finner ni en trivsam lägenhet där ljusinsläppet är lika påtagligt som den genomtänkta planlösningen. Förgyll upp vardagen med en härlig balkong i soligt väst. Bostaden har fått enormt mycket kärlek i form av renovering av nuvarande ägare! Du kliver in i rymlig en hall med nya garderober. Köket är totalrenoverat där varje detalj är genomtänkt. Den maskinella delen består av kyl/frys, ugn, spis, integrerad micro,fläkt samt diskmaskin med wifi-uppkoppling. Till sist också en tillagd arbetsbänk i köket som optimerar utrymmet och funktionaliteten. Vardagsrummet är rymligt och ljust med äkta parkettgolv och även detta rum har fått mycket tid och kärlek av ägaren. Akustikpaneler av ek och ljudisolering som skapar en behaglig akustisk upplevelse. Här finns plats att möblera med både soffgrupp & tv samt en sovalkov där du kan njuta av en god natts sömn. Badrummet har nytt badrumsskåp och spegel. Värt att nämna också är att lägenheten erbjuder moderna digitala strömbrytare som kan styras trådlöst via mobil samt en digital display som kan kopplas till de flesta trådlösa enheter i hemmet. Sammanfattningsvis kan man säga att denna lägenhet utmärker sig genom sin genomtänkta planlösning och funktionella boendemiljö! Föreningen erbjuder en privat innergård med grillmöjligheter, för de som har gäster över finns det möjlighet att hyra besökslägenheter till ett billigt pris. Fastigheten erbjuder även gemensamma utrymmen som strykrum, bastu, gym och ett hobbyrum där man kan låna verktyg för egna projekt. På Eneborg bor man med närhet till Campus, stadsbiblioteket, söderpunkten samt flertalet restauranger och närbutiker. Stadskärnan och Helsingborg C når du inom 10-15 minuters gång. Med andra ord ett bekvämt boende belägen med gångavstånd till stadens breda utbud. En utmärkt och billig bostad som man bara kan flytta rätt in i! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
Ättekullagatan 6, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Ättekullagatan 6, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Ättekullagatan 6, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Ättekullagatan 6

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 150 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 749 kr/mån
22 772 kr/m²

Varmt välkommen till Ättekullagatan 6 och denna fantastiska tvåa med låg avgift! Hela lägenheten har genomgått en omfattande renovering, och varje detalj strålar av nytänkande och kvalitet. Det moderna köket utgör hjärtat i hemmet med sina eleganta svarta luckor och moderna bekvämligheter. Alla ytskikt, från väggarna till golven, är helt nya och underlättar för nästa köpare att sätta sina detaljer. Bostaden har generösa ytor som inkluderar ett mysigt sovrum och ett helkaklat badrum i väldigt fint skick. Den stora, inglasade balkongen i sydvästläge ger en vy över den gemensamma innergården och blir en underbar plats att njuta av vardagslivet eller att bjuda in vänner och familj. Föreningen är mycket välskött och ordningsam, med bekvämligheter som hiss. Ättekulla är ett lugnt och trivsamt område med närhet till motionsspår och vackra promenadstigar, vilket gör detta boende till en perfekt match för både den yngre och äldre generationen. Med närhet till matbutiker, trevliga restauranger och goda kommunikationer till centrum, erbjuder Ättekullagatan 6 en idealisk plats att kalla hem. Välkomna på visning och upptäck denna unika pärla! - P-plats: 86kr/Mån - Garage: 330kr/Mån

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Helmfeltsgatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/5
4 615 kr/mån
36 583 kr/m²

Endast en 600 meter härlig promenad ner till havet och svalkande morgondopp, nybakade frallor från caféet runt hörnet och knappa kilometern in till citykärnan och det utbud av såväl restauranger som shopping som väntar - ja, det kan bli din vardag i denna fantastiska bodröm! På förstklassigt läge kan vi nu stolt presentera en ytterst smakfull och rymlig bostad med 2 rum om 60kvm. Högst upp i fastigheten finner vi denna fantastiska lägenhet. Redan när vi kliver innanför dörren nås vi av en härlig känsla av öppenhet och rymd som genomsyrar hela lägenheten. De charmiga snedtaken med härlig takhöjd i kombination med de stora fönsterpartierna genererar ett mycket trevligt ljusinsläpp. Tack vare att lägenheten ligger högst upp i fastigheten är bostaden mer eller mindre helt fri från insyn. I stora delar av lägenheten har den för byggåret tidstypiska parketten bevarats vilket tillsammans med andra tidstypiska detaljer bidrar till lägenhetens fantastiska charm. I entren finner vi en garderob med gott om förvaring. Det kaklade badrummet med en härlig golvvärme erbjuder förutom dusch, handfat och toalett även en egen tvättmaskin. Köket ger ett fräscht intryck och har all nödvändigt utrustning som kyl/frys, spis samt ugn. Vardagsrummet inbjuder även det, med sin rymliga yta, till sociala sammanhang. Här finns gott om plats för en större soffa med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet tar vi oss vidare in i det väl tilltagna sovrummet där du hur enkelt som helst får plats med en dubbelsäng i kombination med mycket annat. Dessutom finner du gott om plats för förvaring i garderoberna. Ett stort plus är den fantastiska balkongen som tillhör lägenheten. Här erbjuds en grym utsikt över innergården samt sol ifrån tidig eftermiddag till sen kväll på sommaren så här spenderar du fördelaktigt sommarkvällarna tillsammans med familj och vänner i en skön loungesoffa och något gott på grillen. Skulle det vankas större tillställningar finns även förmånen att disponera föreningens välskötta och gemensamma uteplats med gott om plats för större sällskap. Föreningen har även ett eget garage med separat kö. Det finns också gott om parkeringsplatser längs med gatorna i området. Letar du efter ett boende som har allt som önskas, genomgående hög standard och närhet till såväl city som stranden - då har du hittat rätt! Till Hemfeltsgatan 7 är det bara att flytta in och njuta av livskvalité när det är som bäst! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kaprifolvägen 40, Viken, Höganäs kommun
  • Imorgon kl 10:30
Kaprifolvägen 40, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Kaprifolvägen 40, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Kaprifolvägen 40

Radhus
Viken, Höganäs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 695 000 kr
129 + 12 m²
5 rum
266 m² tomt

Välkommen till Kaprifolvägen 40 och detta ljuvliga kedjehus i gavelläge, beläget på ett plan i det eftertraktade området Viken! Med 129 kvm fördelade över fyra rum och kök erbjuder denna bostad en trivsam och praktisk planlösning. Redan vid tröskeln till huset möts du av en oemotståndlig välkomnande känsla. Genomtänkta detaljer och en harmonisk färgpalett skapar en direkt anslutning mellan entrén och resten av bostaden. Det naturliga ljuset som strömmar in välkomnar dig in i varje hörn och förstärker den öppna och inbjudande atmosfären. Det mest anmärkningsvärda draget i detta hem är den exceptionella öppna planlösningen som smidigt förenar kök, matplats och vardagsrum. Här har varje detalj utformats för att skapa den perfekta miljön för sociala tillställningar och gemensamma stunder. För den som älskar att laga mat är detta kök en sann fröjd. Med moderna vitvaror, välskapade arbetsytor och en social köksö blir matlagningen i köket till en upplevelse. I anslutning till köket finner vi matplatsen som välkomnar stora sällskap i en ombonad och avslappnad miljö, den öppna spisen adderar en extra dimension av värme och charm. Välkommen vidare in i detta hem och det charmiga vardagsrummet med enorm karaktär, beläget i ett valv som utgör själva hjärtat av huset. Genom vardagsrummet når du en av altandörrarna som leder ut till oasen på baksidan, där en uteplats och trädäck väntar med utsikt över den grönskande ängen. Utöver detta finns tre rymliga sovrum, badrum, toalett och tvättstuga. Med andra ord erbjuder detta hem en fantastisk möjlighet att flytta in direkt! I ett omtyckt och famijevänligt område, beläget nära skolor, förskolor och matbutiker. Dessutom goda kommunikationsmöjligheter och snabb tillgång till 111:an. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Premium
Hjälmshultsgatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Hjälmshultsgatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjälmshultsgatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjälmshultsgatan 15

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 095 000 kr
99 m²
3 rum
vån 5/5
5 893 kr/mån
31 263 kr/m²

Välkommen till en riktigt charmig lägenhet i hjärtat på Tågaborg! Här erbjuds du en välplanerad premiumbostad om generösa 99 kvadratmeter fördelat på två plan. Du välkomnas av ett vackert granitgolv i hallen som leder dig rätt in i vardagsrummet samt köket med en öppen och härlig planlösning. Här blir matlagning en njutning! När solen lyser med sin glans så erbjuds här ett fantastiskt ljusinsläpp. Som en extra finess, finns också en liten mat/vinkällare i vardagsrummet. Det stora sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng som genererar en god natts sömn och här har man dessutom målat en stjärnhimmel som framträder på nätterna eller när det är riktigt mörkt i rummet. I det fräscha badrummet med golvvärme har du både tvättmaskin och torktumlare. Under de kalla vintermånaderna så erbjuder bostaden dessutom en kamin som värmer upp hela bostaden för att skapa lite extra mys, inte illa! Vidare uppför den charmiga spiraltrappan når vi övre plan. Här är det charmiga bjälkar i taket och här finns också stora fönster från Velux, vilket blir takbalkonger när de öppnas, med andra ord, när solen lyser på så har du första parkett till lite extra dos med D-vitamin! Bostadens andra badrum finns här tillsammans med det andra sovrummet. BRF Hjälmhultsgatan 15 är en mycket välskött och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. I avgiften på 5893kr så ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Föreningen erbjuder p-plats på innergården, tillgång till tvättstuga och eget källarförråd. Det bör nämnas att det finns lediga parkeringsplatser, vilket innebär att parkeringsproblemet är löst för nästa ägare. Jag upprepar, du är garanterad en parkeringsplats! Här bor du i en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar. Du har promenadavstånd både till stranden, stadskärnan men också till omtyckta Pålsjöskog, med andra ord ett problemfritt boende. En bostad som helt enkelt bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Hiss
Plutogatan 16B, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Plutogatan 16B

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 549 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvårummare med en lockande balkong och närhet till en rad bekvämligheter i Ödåkra. Belägen i en nybyggd fastighet från 2019, som är uppförd av BoKlok, erbjuder denna lägenhet en modern och fräsch atmosfär med vita väggar och ek-mönstrad laminatparkett. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till social samvaro och gemenskap, perfekt för att laga mat tillsammans medan man njuter av varandras sällskap eller slappar i soffan. Matlagningen blir en fröjd tack vare det välutrustade Ikea-köket och de högkvalitativa Electrolux-vitvarorna. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den stora balkongen, där man kan njuta av frisk luft och den vackra utsikten över det omgivande grönområdet. I det generösa sovrummet finns det gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande garderober. Badrummet fortsätter trenden med bekvämlighet och stil med fräsch design utrustat med både badkar, dusch och tvättmaskin (och plats för en torktumlare också). För den som prioriterar närhet till faciliteter och service finns ett varierat utbud av matbutiker, skolor och förskolor inom bekvämt gångavstånd. Dessutom når man Väla Centrum, ett populärt shopping- och nöjescentrum, på bara en kort promenad. Upplev harmonin mellan modern komfort och naturskön omgivning, som gör denna bostad till ett perfekt val för den som söker både bekvämlighet och livskvalitet. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 61