SkandiaMäklarna Trosa

SkandiaMäklarna Trosa

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nöckna Hage 10, Södertälje, Södertälje kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00

Nöckna Hage 10

Fritidshus
Södertälje, Södertälje kommun
SkandiaMäklarna Trosa
825 000 kr
50 m²
2 rum
700 m² tomt

Välkommen till ett härligt sommarhus beläget ca 100 m från havet. Sommarhus på arrenderad tomt ( ca 600-700 kvm) med havsvy över Pålsundet. Området bjuder på mycket vacker natur. Här kan man njuta, koppla av och umgås. Inom gångavstånd finns ett flertal badplatser och möjlighet till båtplats vid föreningens gemensamma brygga. Kanske ta ett dopp efter bastubadet vid den gemensamma bryggan? Här är ett skönt sommarviste eller ett ställe där de digitala kontorsmötena kan tas. Förläng helgen året om. Mörkö är bra beläget med närhet till Stockholm, med bil ca 40min och ca 20 min till Trosa.

  • Plus
Korsnäs udde Solnäs, Korsnäs Udde, Trosa kommun

Korsnäs udde Solnäs

Villa
Korsnäs Udde, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
9 950 000 kr
96 m²
4 rum
2 843 m² tomt

Strax utanför den pittoreska skärgårdsstaden Trosa hittar du det charmiga huset på Korsnäs Udde Solnäs. På en grönskande höjd med panoramautsikt över det glittrande havet sträcker det röda huset ut sig. Med grusad uppfart, gäststuga och mindre byggnad med ytterligare sovplatser. Här möts du av klassiska materialval och en omsorgsfullt underhållen fastighet som genomsyras av komfort och kvalité. Vardagsrummet har en fantastisk utsikt över det marina livet utanför och här följer du årets alla skiftningar på allra första rad. Kök, badrum, bastu och sovrum kompletterar boendet. Du kan bo året om eller nyttja som fritidsboende. Alla möjligheter finns för dina önskemål. Du delar brygga med två grannar vilket ger ytterligare möjlighet att omfamna det havsnära livet. Din egna båt tar dig lätt ut för fortsatt upptäcktsfärd av Trosa skärgård. Den frodiga och grönskande tomten ger en oas av lugn och avskildhet, där du kan njuta av härlig trädgårdsskötsel och middagar utomhus. Korsnäs Udde Solnäs är en unik chans för dig som söker ett boende i harmoni med havet och naturen. Fastigheten ligger i sydvästläge så det är sol från tidigt frukost till solnedgång. Varmt välkommen hem!

Landsortsgatan 28, Centralt, Trosa kommun

Landsortsgatan 28

Radhus
Centralt, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
4 750 000 kr
173 + 65 m²
7 rum
360 m² tomt

Välkommen till Nr 28 som ger dig stora ytor, flera sovrum och två våtrum samt tvättstuga. Delvis renoverat där kök och bad genomgått modernisering. Det fina läget med vacker havsvy och den soliga balkongen ger huset det lilla extra. Huset är ett av parhusen i området där inloppet till Trosa glittrar framför dig. Landsortsgatan är en lugn återvändsgata.

Landsortsgatan 10, Centralt, Trosa kommun
  • Tis 2 apr kl 18:15

Landsortsgatan 10

Radhus
Centralt, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
4 495 000 kr
165 + 52 m²
7 rum
607 m² tomt

På lugn gata nära sta´n finns detta 1-plans kedjehus med soutterängvåning. Kök med köksö och separat matrum, 4-5 sovrum, öppet vardagsrum med kamin och utgång till solig balkong. Allrum i soutterängplanet. En familjevilla eller en villa för dig med stort umgänge. Flera soliga uteplatser. Lättsam trädgård och garage. Nära Trosa hamn och torg. Klicka dig in i mäklarens annons för mer info och fakta. Välkommen på visning!

  • Plus
Väsby Ängsväg 4C 2102, Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun

Väsby Ängsväg 4C 2102

Lägenhet
Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
1 995 000 kr
71,7 m²
3 rum
vån 2/2
5 122 kr/mån
27 824 kr/m²

Modern stilren 3:a med stor möblerbar balkong på 10kvm i Vagnhärads populära och trivsamma Väsby. Entré via trapphus till loftgången. Bra planlösning med 2 sovrum, 1 klädkammare och ett stort härligt stilrent kök med gråa luckor och fina vitvaror från Siemens. Dusch/WC och tvättavdelning. Ljust och fräscht. Bara att flytta in. Trevlig utsikt över Vagnhärad. Förråd på gården samt P-plats att hyra.

Bråta Allé 31, Bråta, Trosa kommun

Bråta Allé 31

Lägenhet
Bråta, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
3 350 000 kr
136 m²
5 rum
5 649 kr/mån
24 632 kr/m²

På Bråta Allé 31 väntar ett toppmodernt hus i BRF-form på dig! Med drömkök, sober inredning och stilrena rum. Husen på Bråta Allé är ritade av en av Sveriges främsta arkitekter och all inredning är något av det snyggaste som finns på marknaden. Här bor du i ett unikt hem. Med flera mysiga sällskapsytor och med ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Husets 136 kvm är lika perfekt för den lilla som för den stora familjen, då du har fem rum och kök i öppen planlösning till ditt förfogande. Det finns en tanke bakom varje kvadratmeter. Just för att ge dig en smidig vardag och det där lilla extra för att få ett boende som du älskar. Här kan du dessutom styra din egen förbrukning gällande värme och vatten. Solpaneler och laddstation för elbil är installerat i varje hus. Området är familjärt och mysigt. Med naturen som granne och Trosas charmiga centrum inom cykelavstånd. Bara en kort promenad bort finns gym, Trosas stora matbutik, kommunikationer och en sprillans ny skola. Här kommer du trivas! Välkommen hem!

  • Energieffektiv
Åvägen 16C, Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun

Åvägen 16C

Lägenhet
Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
1 795 000 kr
122 m²
4 rum
vån 1/1
9 860 kr/mån
14 713 kr/m²

I omtyckt förening återfinnes denna synnerligen trivsamma fyrarummare. Bostaden ligger i markplan och erbjuder en skön radhuskänsla samt en väldisponerad planlösning. Tre rofyllda sovrum, helkaklade badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. En fantastisk rymd i kombination med goda ljusinsläpp bidrar till att göra kök/vardagsrum (ca 3,9 m i takhöjd) till bostadens naturliga mittpunkt. I köket finns alla moderna bekvämligheter man förväntar sig i ett nytt boende. Egen uteplats med eftermiddags/kvällssol och parkering ingår i månadsavgiften. Det fina läget vid ån och dess centrala läge i Vagnhärad gör att du lätt når pendling, affärer och annan service på gångavstånd. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Verktygsgatan 2B, Centrala Trosa, Trosa kommun

Verktygsgatan 2B

Lägenhet
Centrala Trosa, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
1 850 000 kr
49,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
4 997 kr/mån
37 374 kr/m²

Välkommen till Verktygsgatan 2B, en ljus 1,5 rok lägenhet med vindsvånings känsla. Huset har hiss där du bor på eget våningsplan. Belägen på tredje våningen i ett modernt bostadshus som är nära till det mesta. Lägenheten präglas av en modern och harmonisk atmosfär med genomgående fin ekparkett och praktiska kvadratmetrar. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror och snygga köksluckor i vitt, som ger ett fräscht och inbjudande intryck. Takfönstren i den öppna planlösningen, sovrummet och matdelen ger karaktär och en känsla av rymd till bostaden. Verktygsgatan 2B ligger praktiskt nära service, kommunikationer och affärer vid infarten till den idylliska Skärgårdsstaden Trosa. Parkeringsplats och fina gemensamma ytor är ytterligare ett plus som finns att tillgå. Här får du det bästa av två världar. Ett lugnt område med både smidiga kommunikationer och stadens utbud bara några steg bort. Allt som ger dig en behaglig och bekymmersfri boendemiljö.

  • Hiss
Römora 1, Rommarö, Trosa kommun

Römora 1

Tomt
Rommarö, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
2 495 000 kr
3 590 m² tomt

Nu ges du en unik möjlighet att förvärva en vacker och generös naturtomt om 3590 kvm belägen i Rommarö mot Källvik, Trosa kusten. Tomten ligger fint i storslagen vacker natur med hundraåriga ekar och med fri vy mot havet. Genom den slingrande vägen mot Rommarö tar du av via en vacker ekbacke och en ny fin grusväg. Kanske du vill bygga ett permanenthus eller ett fint fritidshus att nyttja året om. Omgivningarna ger dig drömmen om det lantliga sköna gröna livet där svamp och bär kan plockas, där koltrastens sång ljuder över nejden i solnedgången och där grannens lamm hörs bräka och kornas råmande hörs i solnedgången. Kanske havsvikens svanar flyger en tidig daggfrisk morgon. Ta chansen och börja planera ditt drömboende i vår. En ny väg finns, men eget vatten/avlopp samt el och fiber anslutningsavgifter tillkommer. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket betyder att du ritar och lämnar in bygglovsansökan till Kommunen för att få bygglov. Förhandsbesked om 180 kvm i 1-plan finns. Granntomten är nyligen såld så nu finns endast denna tomt kvar.

Viktoriagatan 41B, Centralt Trosa, Trosa kommun

Viktoriagatan 41B

Lägenhet
Centralt Trosa, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
2 250 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
3 819 kr/mån
35 714 kr/m²

Välkommen in till Viktoriagatan 41B. En mysig 2:a som kan bli en 3:a. På 63 kvm ger bostaden dig rymlig hall, kök med matrum och stort allrum med utgång till en solig balkong. Sovrum med bra förvaring och badrum. I BRF trädgård kan du njuta av grillkvällar eller sola på det gemensamma trädäcket. I källaren finns det stora förråd och gemensam tvättstuga. P-plats finns till lägenheten. Ta chansen att förvärva en mycket mysig och trivsam lägenhet.

Östra Långgatan 79B, Centralt, Trosa kommun

Östra Långgatan 79B

Lägenhet
Centralt, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
2 750 000 kr
53,9 m²
2 rum
vån 2/3
3 358 kr/mån
51 020 kr/m²

Välkommen in till Östra Långgatan 79B. Här bor du i en stilren och modern lägenhet på ca 54 kvm med vackra materialval. Där funktion, komfort och kvalité går hand i hand. Den generösa balkongen ger dig ett ytterligare komfortabelt utrymme under de ljumma månaderna. Vilket även bidrar till ett underbart boende med det där lilla extra. Lägenheten ligger i de populära Åhusen i centrala Trosa. Här har det byggts utifrån att skapa kvalité hela vägen. Allt från när du kliver in i trapphuset till att du når lägenheten, så har inget lämnats åt slumpen. Alla materialval är av högsta kvalité och målsättningen har varit att skapa en ombonad och varm hemmamiljö utan att kompromissa med varken kvalité eller komfort. Du bor med golvvärme i alla rum och ljus som flödar in genom de maximalt utnyttjade fönstren. Ett smakfullt och modernt kök väntar dig. Och ett stort vardagsrum där utgången till den härliga balkongen gör att rummet är ljust och varmt inbjudande. Lägenheten är i sobra färger och golven är i en ljus enstavig ekparkett från Kährs. Badrummet är pricken över i:et med storådrig marmor på halvkaklade väggar och varm beigegrå färger på väggar och kommod. Sovrummet stort och rymligt. Allt är elegant och stilfullt. Den lummiga innegårdsträdgården har plats för både rekreation, lek och picknick. Det charmiga och pittoreska lilla centrumet ligger bara några meter ifrån lägenheten med allt vad du behöver. Här är verkligen ett boende att njuta av och i. Livskvalité på alla sätt och vis. Välkommen hem till ditt drömboende utmed den vackra Trosa ån!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Byggvägen 2B, Bråta, Trosa kommun

Byggvägen 2B

Lägenhet
Bråta, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
2 995 000 kr
117 m²
5 rum
5 471 kr/mån
25 598 kr/m²

Välkommen in till Byggvägen 2B. Ett fräscht och modernt parhus, där fina inredningsdetaljer och funktionalitet möts på ett hemtrevligt sätt. Bostaden breder ut sig på två plan vilket ger dig både en balkong och en solig uteplats. Perfekt för att få fler möjligheter till utomhusvistelse. Med en kvadratsmart planlösning erbjuds du generösa och sociala ytor. Här kan familjen umgås och skapa minnen tillsammans, samtidigt som det finns utrymme för avskildhet och ro när det behövs. Rummen är ljusa vilket bidrar till en varm och inbjudande atmosfär. Stilrena materialval är pricken över i:et. Det här är perfekt för dig som söker ett modernt, enkelt och bekvämt boende. Bostaden och hela området är relativt nybyggt. På området finns en egen lekplats och gemensamma odlingslådor. Du har nära till gym, förskolor, skola, kommunikationer, ICA-affär och annan service. Du är varmt välkommen hem!

Västra Kyrkvägen 50, Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun

Västra Kyrkvägen 50

Lägenhet
Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
1 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
3 213 kr/mån
24 257 kr/m²

Välkomna till denna synnerligen trivsamma trerummare. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning. Två rofyllda sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, ljust vardagsrum med utgång till balkong i solläge samt ett kök med alla moderna bekvämligheter. Promenadavstånd till affärer, tåg och busstation. Egen parkeringsplats och en välskött förening. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Timmermansgatan 2, null, Trosa kommun

Timmermansgatan 2

Radhus
Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
3 995 000 kr
142 m²
5 rum
464 m² tomt

Välkommen hem till denna välplanerade och trevliga 70-talare. Det röda trähuset ligger i en fint hörnläge på lugna och omtyckta Timmermansgatan. Nära både förskolor, skola, kommunikationer och affärer. Du har även Trosas aktivitetspark, Trosabacken och härliga Tomtaklintskogen med eljusspår och utegym alldeles inpå knuten. En perfekt plats att sätta ner sina bopålar på för dig som gillar naturvistelser och en aktiv vardag utan att kompromissa bort kvadratmeter eller närhet till stadens utbud. Huset är byggt på 70-talet men har genom åren genomgått vissa uppfräschningar. På övre plan finns tre rymliga sovrum och ett badrum. På entréplan har du ytterligare ett rum att disponera och wc tillsammans med kök, vardagsrum med kamin och separat groventré med tvättstuga. Allting är väl omhändertaget och i ett fint skick. Grunden är utmärkt för dig att bygga vidare på utifrån de design- och materialval som du gillar. Här finns också en lagom stor tomt för lek, trädgårdsdrömmar och utevistelse. Hörnläget ger fint utrymme för för sköna sommarkvällar och den takade altandelen ger skugga.

Väsby Ängsväg 3C-1101, Centralt, Trosa kommun

Väsby Ängsväg 3C-1101

Lägenhet
Centralt, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
2 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 507 kr/mån
28 176 kr/m²

I trivsamma Väsby finns nu en 4:a att tillgå. Entré via trapp till loftgång. Uteplats på entrésidan samt solig balkong med fri vy. 3 sovrum, 2 klädkammare och stort härligt kök och allrum i öppen planlösning. Kök med vita luckor och fina vitvaror Dusch/WC och tvättavdelning. Ljust och fräscht. Bara att flytta in. Förråd på gården. Trevlig vy både från köksfönstret och från balkongen.

  • Energieffektiv
Skjuvkärrsvägen, Skjuvkärr, Trosa kommun

Skjuvkärrsvägen

Tomt
Skjuvkärr, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
1 995 000 kr
820 m² tomt

Ta chansen och bygg ditt drömhus i centrala Trosa med vy över åker och det intilliggande området Hagaberg. På Skjuvkärrsvägen finns nu en central tomt om 820 kvm. Anslutningsavgift för VA, el och fiber tillkommer. Fastigheten är en av fyra tomter som delar en gemensam väg mellan sig. Kostnad för denna tillkommer resp tom. Den grusade vägen utanför är enskild och kommer om några år att asfalteras och få belysning. Kommunen väg utredning är ej ännu klar vilket gör att kostnaden för infartsvägen ej gått att få fram. Läs mer om byggrätten för området i Detaljplanen som finns under Dokument på annonsen. Välkommen!

  • Plus

Visar alla 16