SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rådjursstigen 13, Danvik, Oxelösunds kommun
  • Ons 1 maj kl 10:30
Rådjursstigen 13, Danvik, Oxelösunds kommun, bild 2
Rådjursstigen 13, Danvik, Oxelösunds kommun, bild 3

Rådjursstigen 13

Fritidshus
Danvik, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
995 000 kr
40 m²
3 rum
1 404 m² tomt

Välkomna till fridfulla Danvik! Ett omtyckt och trivsamt fritidshusområde med natur och skärgård runt knuten. Stor härlig naturtomt 1 404 kvm ett stenkast från havet med båtbryggor och badplats. Här finns idag två byggnader med renoveringsbehov samt ett förråd. Här finns möjlighet skapa ditt eget drömboende. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp och fiber finns vid tomtgräns. Detaljplansbestämmelser: Högst 3 byggnader per fastighet: En huvudbyggnad om 150 kvm byggnadsarea samt 2 komplementbyggnader med en sammanlagd byggnadsarea om max 50 kvm. Smidigt avstånd till Nyköping, Skavsta flygplats och E4;an och ca 1,5 timme till Stockholm. Ta tillfället och förverkliga skärgårdsdrömmen. Välkomna på visning!

  • Premium
Grönsaksvägen 76, Arnö, Nyköpings kommun

Grönsaksvägen 76

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 895 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 2/2
4 618 kr/mån
17 962 kr/m²

Väl tilltagen fyrarummare i omtyckt förening. Övre möblerbar hall med utgång till balkong och förråd. Tre sovrum, två badrum, varav ett med tvättmaskin och torktumlare, ljust vardagsrum samt kök med matplats.. På entréplan finns även en nybyggd uteplats som tillhör lägenheten. Kom och upplev bostaden på plats. Välkommen hem!

Regeringvägen 4A, Oppeby, Nyköpings kommun

Regeringvägen 4A

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 575 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
3 713 kr/mån
22 183 kr/m²

Välkommen till en fin trea i absoluta toppskick i trevliga Oppeby! Bostaden är 71 kvm och totalrenoverades 2023 med stilfulla inredningsval. Bostaden erbjuder idag två rymliga sovrum, fint kök från 2023, trivsamt vardagsrum med öppens spis samt lyxigt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här är det verkligen bara att flytta in och njuta. Bo i en välskött och bra förening med en avgift på 3 713:- där värme och vatten ingår. Området är lugnt och trivsamt med många fina promenadvägar. Här har du gång- och cykelavstånd till centrum och tågstation. Nära till skola, förskolor och populär matbutik. Bra bussförbindelser till centrum och Skavsta flygplats. Letar du efter ett stilfullt boende i toppskick där det bara är att flytta in, då är detta lägenheten för dig!

Fada Klippan 1, null, Nyköpings kommun

Fada Klippan 1

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 195 000 kr
70 + 20 m²
3 rum
4 440 m² tomt

Varmt välkomna till Fada Klippan 1 och en högt belägen fastighet på 4440 kvm med vacker utsikt över Fadadammen och fadaåns glittrande vatten. Mitt i naturen med skogen inpå husknuten omgiven av åkrar och ängar står det röda lilla huset med vita knutar byggt 1954 och välkomnar in i en mysig atmosfär. Här är kök och vardagsrum belägna på entréplan och två fina sovrum och toalett finns på övre våningen och dusch, bad och tvättstuga finner vi i källaren. Det här är ett mycket trevligt litet hus med åretrunt standard och stor charm vilket gör det fantastiskt lätt att trivas här. Har du en längtan efter att bo rofyllt mitt i naturen med vackra strövområden och ett rikt djurliv och fina bär och svampskogar runt husknuten? Vill du ha möjligheten att bygga ett nytt drömboende med sjöutsikt? Då kan du ha hittat hem här! Ingenting blir sämre av att det dessutom är mycket goda kommunikationer och endast ca 10 minuters bilfärd in till Nyköping. Varmt välkommen med din intresseanmälan för vackra Fada Klippan 1!

null, Koppartorp, Nyköpings kommun

Tomt
Koppartorp, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
780 000 kr
2 024 m² tomt

Tomt i eftertraktade Koppartorp med högt och ostört läge. Direkt närhet till vacker skärgård. Den påtagliga utsikten över ängarna gör ingen besviken och denna tomt kan nu bli perfekt för ert nya byggprojekt i den sörmländska idyllen. Läget är lite på en höjd och solen strålar långt in på sena kvällen. Några få villor finns i området, alla med fria lantliga lägen. Bo med närhet till vacker natur, Bråviken, Sörmlandsleden och mängder med fina badplatser samt Nyköpings golfbana med 36 hål. 15-20 min till Nyköpings centrum och ca 1,20 h till Stockholm. Sammanfattningsvis är detta ett oslagbart läge i den sörmländska idyllen. Missa inte denna förträffliga möjlighet att bygga ditt drömhus. Välkommen hem! Länk: https://www.hembygd.se/tunaberg

Fotbollsvägen 24B, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Fotbollsvägen 24B, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 24B, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 24B

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/5
6 003 kr/mån
23 873 kr/m²

På Brandholmen återfinnes denna synnerligen trivsamma trerummare. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder två rofyllda sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, ljust vardagsrum, fullt utrustat kök och en härlig inglasad balkong. Smidigt avstånd till både Hamnen, centrala Nyköping och E4:an för dig som pendlar. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Maskinvägen 10, null, Södertälje kommun

Maskinvägen 10

Övrigt
Södertälje kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 950 000 kr
1 200 m² tomt

Välkommen till denna synnerligen praktiska maskinhall. Det finns både gott om kontorsmöjligheter och lager/förvaring. Omklädningsrum, personalutrymme och bra uppställningsyta på tomten. Allt är inhägnat och praktiskt beläget i ett område där du har tillgång till E4:an och Stockholm på bekvämt avstånd. Plåttak Stålstomme Plåtfasad Luftvärmepump och el Kommunalt vatten och avlopp Fiber finns i tomtgräns Kontorsutrymme 66 kvm Lagerutrymme 308 kvm Totalyta 374 kvm

Näsuddsvägen 11D, Danvik, Oxelösunds kommun

Näsuddsvägen 11D

Radhus
Danvik, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 695 000 kr
118 + 10 m²
4 rum
212 m² tomt

Välkommen till detta rymliga radhus på Näsuddsvägen 11D i Danvik, Oxelösund. Här erbjuds en perfekt kombination av närheten till havet och ett barnvänligt läge. Med en bostadsyta på 118 kvadratmeter finns gott om plats för hela familjen. Boendet erbjuder fyra rum och har en tomt på 212 kvadratmeter. Njut av ett stort och härligr kök med mycket generösa arbetsytor. Vidare finner du ett vardagsrum med generöst ljusinsläpp som också leder dig vidare till det härliga uterummet. På övre planer har du den mer privata delen av huet med två stora sovurm, allrum och stort badrum med tvättdel. Med detta boende har der flera stora uteplatser att tillgå och uterummet kan du njuta av året runt. Under uteplatsen finns även ett stort inredd förrådsbyggnad, där du kan förvara dina ägodelar och utöva dina snickarkunskaper i den tillhörande verkstaden. Danviksområdet har en charmig atmosfär och närhet till naturen. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämligheter och service inom räckhåll. Ett stenkast bort från bostaden finns liten badstrand och det finns även flera små badplatser att välja på i området. Garage i länga ingår samt tillgång till gemensam tvättstuga, övernattningsrum och bastu. I området finns även förskola och flera lekplatser och matbutik finns en cykeltur bort. Dessutom har man skola, båtbryggor och andra badplatser en bit bort från bostaden. Detta radhus är det perfekta valet för den som söker en harmonisk tillvaro nära havet. Kontakta oss för mer information och boka in en visning redan idag!

Fornbo Rynkhättevägen 112, Fornbo, Flens kommun

Fornbo Rynkhättevägen 112

Fritidshus
Fornbo, Flens kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 995 000 kr
58 m²
1 684 m² tomt

Mitt i den Sörmländska idyllen återfinnes denna synnerligen trivsamma fritidsbostad. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning med tre sovrum, helkaklat badrum, modernt kök med alla bekvämligheter och ett ljust vardagsrum. På tomten finns både en rymlig förrådsbyggnad och en gäststuga. Ett trädäck, en uteplats under tak och en uppfart med elbilsladdare. Kommunalt vatten och avlopp gör att bostaden med fördel kan nyttjas året om. I området finns både tennisbana, fotbollsplaner, boulebana och badmöjligheter. En kort bilfärd bort finns både Malmköping och Flen med mataffärer och handel. Ca 1,5 h bort finns Stockholm. Detta är en plats som bör upplevas på plats. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem! Nya exteriörbilder kommer inom kort!

Frösängsvägen 28, Frösäng, Oxelösunds kommun
  • Budgivning pågår

Frösängsvägen 28

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 395 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 1/3
5 068 kr/mån
14 920 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen i det lugna och populära området Frösäng. Med en total yta på 93 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa utrymmen och moderna bekvämligheter för dig att trivas i. Vid ingången möts du av en rymlig hall som välkomnar dig hem med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Ett fullt utrustat modernt kök med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder flera rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för familj och gäster att bo bekvämt. Det helkaklade badrummet är utrustat med både dusch och badkar. En av höjdpunkterna med denna bostad är den stora inglasade balkongen, där du kan njuta av lugna stunder och vacker utsikt året runt. Balkongen blir en förlängning av ditt kök och erbjuder en trevlig plats för avkoppling och socialt umgänge. Bostadsrättsföreningen är stabil med en välskött ekonomi, vilket ger dig trygghet och stabilitet i din boendesituation. Med närhet till grönområden, skolor, och goda kommunikationsmöjligheter blir detta en idealisk plats att kalla hem. Kontakta oss för att boka en visning!

Örnvägen 4, null, Oxelösunds kommun
  • Sön 28 apr kl 17:30
Örnvägen 4, null, Oxelösunds kommun, bild 2
Örnvägen 4, null, Oxelösunds kommun, bild 3

Örnvägen 4

Villa
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 485 000 kr
130 + 130 m²
6 rum
782 m² tomt

Ritat av den danske MAA-arkitekten Niels Hovgaard och byggt 1966 är det här ett helt unikt hus med många speciella funktioner som låg långt före sin tid. Med bland annat ett energibesparande värme- och ventilationssystem, intern-telefoner i de flesta av rummen och tvättnedkast till tvättstugan samt ett unikt sopnedkast i köket är det helt klart ett av de mest välplanerade och charmiga hus vi har haft äran att få förmedla. Med många sovrum och möjligheter med hemmakontor där man lätt arbetar ostört trots aktivitet i huset finns det oändligt med möjligheter. På entréplanet finns 4st sovrum av bra storlek, kök, vardagsrum med öppen spis och matsalsdel med utgång till den ljuvliga utemiljön samt två badrum. Planlösningen bjuder in till såväl sociala sammanhang som enskilda vrår för sovrum eller kontor. Det lilla badrummet är förberett för ytterligare en dusch med golvbrunn. I suterrängplanet finns en mysig gillestuga med öppen spis och bra utrymmen för förvaring samt en spa-avdelning med bastu. Då huset är byggt i suterräng finns möjlighet att med små medel gräva ut och sätta in fler fönster eller skjutdörrar för att få ytterligare boarea eller fler sovrum. I källaren finns även en matkällare, med en konstant jämn temperatur perfekt för vinförvaring. Garage finns med egen ingång i huset och en stor garageuppfart. Fin tomt med mycket odlingsutrymme bakom huset och en mysig terrass i kvällssolen sommartid. 2021 renoverades, byttes och målades fasaden Örnvägen 4 är ett hus som behöver upplevas på plats, det finns otroligt genomtänkta och smarta lösningar med en unik planlösning och fin utemiljö. Ett perfekt hus för den som vill arbeta hemifrån eller pendla till Stockholm med närhet till hav och natur och ett lugnt läge i ett av Oxelösunds bästa områden. Ca 200m bort finns småbåtshamnen som öppnar upp för turer i den ljuvliga sörmländska skärgården med S:t Anna och Stendörren en kort resa bort. Alldeles i närområdet finns också Jogersö med fint havsbad och motionsmöjligheter. 300m från huset finns även förskola och skola med f-9 verksamhet samt Ramdalsbadet med tillhörande gym och simhallar. I närområdet finns även tennisbanor såväl ute som inne. Sjönära läge med en strålande utsikt samt naturen och centrala Oxelösund runt hörnet. Smidigt avstånd till Nyköping, E4:an och Skavsta flygplats. Fina pendlingsmöjligheter till Stockholm, som bara ligger 76 min bort enligt GPS. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Trädgårdsgatan 15A, null, Oxelösunds kommun

Trädgårdsgatan 15A

Lägenhet
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
645 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 137 kr/mån
8 836 kr/m²

Välkommen till visning av denna lägenhet på Trädgårdsgatan 15A. Med 73 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök samt en stor inglasad balkong, erbjuder den en välplanerad och funktionell boendemiljö. Upptäck möjligheterna och trivseln hos denna bostad vid visningen. Välkomna till visning!

Lindvägen 1, Jönåker, Nyköpings kommun

Lindvägen 1

Villa
Jönåker, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 550 000 kr
266 + 220 m²
9 rum
2 455 m² tomt

Välkommen till denna pampiga och vackra 1920-talsvilla, som kombinerar härligt stora ytor med energiklass B som ger möjlighet till ränterabatt med Grönt Bolån. Gröna Bolån belönar dig för att ha en bostad med hög energieffektivitet helt enkelt. Du kan bo stort, miljövänligt och energieffektivt samtidigt! Detta fantastiska hus erbjuder hela 266 kvm plus stor källare och en inredningsbar vind. Ett unikt tillfälle att förvärva en fantastiskt vacker grosshandlarvilla från 1921 belägen i vackra Kiladalen utanför Nyköping. I Villa Gärdhem finns alla originaldetaljer som är svåra att återställa om de hade försvunnit kvar så som fönster, originaldörrar, plåtdetaljer och tegeltak. Det är ett hus som genomsyras av all byggnadskvalitet som förra seklets första årtionden stod för. De munblåsta glasen i fönstren reflekterar ljuset på ett särskilt sätt och kalkputsen ovanpå de massiva liggande stockarna ger huset en levande känsla samtidigt som den håller huset varmt om vintern. Rumsindelningen är klassisk för tiden med generösa luftiga sällskapsrum och sovrum samt mysiga prång att inreda för familj och gäster. Det här är verkligen ett hus för både familjeliv och fest! Det första du lägger märke till efter att ha klivit in genom de tunga ytterdörrarna är det härliga ljusinsläppet och den pampiga salongen med sitt vackra burspråk. Bredvid salongen ligger en stor och ljus matsal med plats för många gäster. På nedre botten finns även ett stort lantligt kök med matplats, separat köksingång, dusch/wc, kontor och ett rymligt sovrum. Den vackra trappan leder dig vidare till övre plan där du finner ytterligare tre rymliga sovrum med förvaring i stora kattvindar, gästwc, två stycken luftiga vardagsrum som båda har utgång till varsin balkong. Balkongerna vetter så att du kan äta frukost i morgonsol på den ena och njuta på den andra i härlig kvällssol. På övre plan finns det stora badrummet smakfullt inrett i 20-talsstil och helt platsbyggt. Huset har även en stor vind med full takhöjd med potential att inreda. I källardelen har du gott om förvaringsutrymmen, snickarrum, matkällare samt tvättstuga. Här kan du till och med hitta en fin gammal bakugn som efter besiktning skulle kunna värma huset vid kriser. Huset värms idag effektivt genom bergvärme (2017). I salongen finns även en kamin som både ger extra värme och höjer mysfaktorn. Njut av en fantastisk prunkade trädgård där du finner bärbuskar, vindruvor, päron, körsbär, plommon och hela 8 äppelträd. Tidigt om våren hälsar Magnolian ljuset välkommen, om sommaren blommar ett tjugotal olika rossorter och vill du odla finns alla möjligheter i denna stora trädgård. Här bor du familjevänligt med närhet till skola, förskola och matbutik. I området finner du även golfbana, vackra omgivningar och badplats inom cykelavstånd. Möjligheten till friluftsliv är stor och många olika naturtyper är närvarande i Kiladalen. Kanske en natt i tält på myren för att bevittna orrspel lockar eller varför inte ta kajaken in till stan när Kilaån står högt. Husets läge har goda bussförbindelser in till Nyköping samt bra pendlingsläge till både Stockholm och Norrköping då du är uppe på E4an på två minuter. Till Stockholm kör du på lite mer än en timme. Vill du hellre ta tåget från Nyköping når du Stockholm på runt timmen. Denna villa är verkligen en pärla och en dröm för dig som söker ett unikt hem att förvalta med stora sällskapsutrymmen och en vacker trädgård. Välkommen till ett hus utöver det vanliga.

  • Plus
  • Energieffektiv
Ringvägen 22, null, Nyköpings kommun
Ringvägen 22, null, Nyköpings kommun, bild 2
Ringvägen 22, null, Nyköpings kommun, bild 3

Ringvägen 22

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
675 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
2 299 kr/mån
16 071 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och rymliga 1:a med högt i tak, fint enhetligt golv och nytt kök från 2015. Bostaden är belägen på populära Ringvägen i en mycket bra och trivsam förening. Här bor du med gångavstånd till Nyköpings centrala utbud av restauranger, butiker, hamnen och matbutik samt närhet till Campus. Behöver du ta bussen finns busshållplats precis utanför huset. Bostaden är belägen på andra våningen och erbjuder 42 effektiva kvadratmeter. Rymlig hall med gott om plats att hänga ytterkläder, och bra förvaring i garderober. Fint kök med stor matplats, praktiskt duschrum samt ett stort och härligt rum med fint ljusinsläpp och som rymmer både soffa och säng. Bo i en välskött och bra och förening med en låg avgift på 2299:-/mån där värme, vatten, förråd och tillgång till relaxdel med bastu ingår. I föreningen finns även gemensam balkonger på varje våningsplan, tvättstuga, samlingslokal/motionsrum och låsbara cykelförråd finns både ute gården och nere i källaren. Sommartid kan du njuta av härliga uteplatser. Välkommen hem!

  • Premium
Tellusvägen 18, Stenkulla, Nyköpings kommun

Tellusvägen 18

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 375 000 kr
74 m²
3 rum
vån 5/9
4 557 kr/mån
18 581 kr/m²

I populära Stenkulla återfinnes denna synnerligen trivsamma trerummare. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning med två rofyllda sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, helkaklat badrum och ett fräscht kök med alla moderna bekvämligheter. En strålande utsikt och ett bra läge i området. Cykelavstånd till centrala Nyköping med allt vad det innebär. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Hiss
Strandparksvägen 7B, Arnö Strand, Nyköpings kommun
Strandparksvägen 7B, Arnö Strand, Nyköpings kommun, bild 2
Strandparksvägen 7B, Arnö Strand, Nyköpings kommun, bild 3

Strandparksvägen 7B

Lägenhet
Arnö Strand, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 095 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2
5 183 kr/mån
26 859 kr/m²

Unik och modern och fin trerummare med alla rätt! Här bor ni på 78 kvm fördelat på 3 rok med ett fullutrustat kök och öppen planlösning till vardagsrummet. Här finns två bra sovrum, stort helkaklat badrum med både tvätt och tork samt separat gäst-wc och hall med gott om förvaring i stor klädkammare. Utöver detta och det bästa av allt är den mysiga inglasade balkongen med både morgonsol samt kvällssol och utsikt mot lummig natur nära vattnet. Fönster i tre väderstreck. Här bor ni på en lugn återvändsgata i ett nybyggt område med närhet till vatten och härliga promenadstråk. Till lägenheten ingår förråd på gården. Utanför huset har föreningen uteplats med pergola, där medlemmarna kan grilla och umgås och även boulebana för den spelsugna. Parkering finns att hyra. Perfekt boende för er som vill bo modernt, bekvämt, nära natur och vatten, men med gång- och cykelavstånd till Nyköpings centrum. Matbutiker finns i närheten och det går cykelväg hela vägen till centrum. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjögatan 6B, null, Oxelösunds kommun
Sjögatan 6B, null, Oxelösunds kommun, bild 2
Sjögatan 6B, null, Oxelösunds kommun, bild 3

Sjögatan 6B

Lägenhet
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
545 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 881 kr/mån
7 466 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och moderna 3-rummare belägen på Sjögatan 6B i Oxelösund. Med sin nyligen renoverade inredning erbjuder denna bostad en bekväm och stilfull livsstil. Köket är modernt och nyrenoverat med alla bekvämligheter du kan önska. Här finns gott om plats för matlagning och sociala sammankomster. Lägenheten har två rymliga sovrum som ger gott om utrymme för både avkoppling och förvaring. En solig balkong erbjuder en härlig utomhusmiljö där du kan njuta av solen och ta in den friska luften. Med en yta på 73 kvadratmeter får du gott om utrymme att leva och trivas på. Denna bostad är perfekt för dig som söker en nyrenoverad och rymlig 3-rummare i Oxelösund. Missa inte chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad. Välkommen hem!

  • Premium
Ahlbergers väg 11F, Högbrunn, Nyköpings kommun

Ahlbergers väg 11F

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 650 000 kr
86,3 m²
3 rum
6 033 kr/mån
19 119 kr/m²

Varmt välkomna till Ahlbergers väg 11F och denna mysiga trea. Bostaden befinner sig i markplan med egen ingång samt en stor altan med perfekt solläge att njuta av. Väl inne finner ni 86 välplanerade kvadratmeter fördelade på 3 RoK där man under åren har genomfört en del renoveringar. Bostaden är i genomgående fint skick med parkettgolv i alla rum, två sovrum där det ena har en stor intilliggande klädkammare, kök som totalrenoverades under 2015 och uppdaterades ytterligare med nya golv och diskmaskin under 2021 samt stambytt badrum med tvättdel. Högbrunn är ett lugnt och populärt område med mysiga grönområden och parker. Inom gångavstånd från bostaden finner ni bland annat centrum, tåg-och busstation samt Sunlight Hotel med gym och badmöjlighet. Välkomna Hem!

Herrgårdsvägen 6, Vrena, Nyköpings kommun
Herrgårdsvägen 6, Vrena, Nyköpings kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 6, Vrena, Nyköpings kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 6

Övrigt
Vrena, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 950 000 kr
2 423 m² tomt

Välkomna till denna synnerligen välskötta maskinhall. En stor hall om ca 10,5 x 20,4 meter med gott om möjligheter. Hallen värms upp med hjälp av luftvärmepump och håller således en behaglig temperatur året om. Exteriört sett finns mycket uppställningsplats och utrymme för lagerhållning eller maskiner. Nuvarande ägare har på denna yta långtgående planer på att uppföra en stor förrådslänga för uthyrning av förvaringsutrymme. Bygglovsritningar finns bifogat under dokument. Ta tillfället i akt och kom på besök. Information om byggnaden Utvändigt mått 10,5m x 20,4m Invändig takhöjd 4m Mått Portar 3,5m x 3,5m Stomme trä Trä panel Tak utvändigt plåt Invändigt vägg osb+ gips Invändigt tak gips Plattan är isolerad med cellpast Väggar + tak isolerat med lösull Uppvärmning Luftvärmepump El finns Vatten och avlopp saknas Fiber finns i närheten och går att ansluta mot en kostnad

  • Premium
Kila Rogsta 1, null, Nyköpings kommun

Kila Rogsta 1

Fritidshus
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 295 000 kr
49 m²
2 rum
1 226 m² tomt

Varmt välkomna till idylliska Kila Rogsta 1 utanför Jönåker. Här finns två mindre hus varav huvudbyggnaden som är belägen längst upp på tomten. Bostaden är inredd med kök samt vardagsrum och på den södra gaveln finns en altan med plats för en grill, matplats och ett spabad. Längre ner på tomten hittar vi gäststugan som har plats för säng och ett extra rum till förvaring, man har under senaste året installerat en kamin var i båda byggnaderna. Läget är helt magiskt med utsikt över de sörmländska fälten, fastigheten är dessutom belägen utanför detaljplan vilket gör att det inte finns någon begränsning på byggrätt.

Svärdsklovavägen 63, Svärdsklova, Nyköpings kommun

Svärdsklovavägen 63

Villa
Svärdsklova, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 950 000 kr
120 m²
5 rum
649 m² tomt

Nu är huvudbyggnaden på det som en gång var Svärdsklova gård till salu. Med ett fantastiskt läge invid en stor härlig allmänning ca 100 meter från stranden och med badbrygga och båtplats inom synhåll har du full tillgång till skärgården med alla fina bad öar. Båtplats kan du köpa så den alltid är din. På kort gångavstånd ligger Svärdsklova skärgårdskrog med sin marina för större båtar på besök. Här har du tillgång till fantastisk skärgård, naturen runt husknuten bjuder på svamp och bär skogar, löpstigar och vägar för MTB. Här finns även 2 fina padel banor samt ett ute gym på kort gångavstånd. Bostaden är en klassisk skärgårdsbyggnad med plats för familjen och detaljplanen tillåter ytterligare byggnad om 50 kvm.

Trangången 23, Bryngelstorp, Nyköpings kommun

Trangången 23

Lägenhet
Bryngelstorp, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 695 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/1
4 301 kr/mån
26 693 kr/m²

I populärt område återfinnes denna synnerligen välskötta bostad. Det erbjuds en bra planlösning med en välkomnande entré, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin, kök med matplats, rofyllt sovrum och ett vardagsrum med utgång till inglasat uterum. Bra hörnläge med två uteplatser, praktiskt förråd och ett stenkast till garage och parkeringsplatser. Det härliga spa-badet ingår i försäljningen. Mataffär och skärgård runt hörnet och på smidigt avstånd ligger centrala Nyköping med allt vad det innebär. Välkommen hem!

  • Uteplats
Norrköpingsvägen 5B, Hemgården/Högbrunn, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Norrköpingsvägen 5B

Övrigt
Hemgården/Högbrunn, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
8 000 000 kr
7 312 m² tomt

Industrifastighet med utmärkt affärsläge på Högbrunn i Nyköping. Fastigheten omfattar 7.312 kvm inhägnad tomt samt en byggnad om ca 1263 kvm . Idag finns 2 hyresgäster med korta avtal som kan förlängas. Här finns stora ytor för uppställning av fordon, maskiner osv. Byggnaden består at 2 verksamhetsytor med stora portar samt hög frihöjd under tak. Idag bedrivs gummiverkstad samt marin service i byggnaden. Byggnaden har behov av underhåll och samtidigt stor utvecklingspotential hyresmässigt. Uppvärmning genom fjärrvärme och kommunalt va. Fastigheten har ett logistiskt bra läge men kort väg ut till E4 samt motorväg till Oxelösund.

Aspa Duvholmen 29, null, Oxelösunds kommun

Aspa Duvholmen 29

Fritidshus
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
895 000 kr
40 + 10 m²
2 rum

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget på Aspa Duvholmen i Oxelösund. Med en idyllisk placering på en höjd omgiven av naturskön omgivning, erbjuder detta fritidshus en perfekt reträtt från vardagens stress och bekymmer. Vid entrén möts du av det inbjudande vardagsrummet, med köket direkt till höger och sovrummet till vänster. Här finns gott om utrymme för social samvaro och avkoppling, komplett med en mysig braskamin som bidrar till en varm atmosfär under svala kvällar. Intill vardagsrummet finns ett inglasat uterum, för närvarande omvandlat till ett extra sovrum, vilket ger möjlighet till flexibilitet och extra utrymme för gäster eller familjemedlemmar. På den generösa tomten finns också ett mindre gästhus med en egen uteplats, perfekt för gäster som önskar lite extra integritet eller för ungdomar som vill ha sitt eget utrymme att koppla av i. Dessutom finns en praktisk byggnad med toalett och dusch, vilket ger bekvämlighet och komfort för boendet. För den som älskar att utforska vatten och natur erbjuder fritidshuset tillgång till en båtplats, vilket öppnar upp möjligheter till spännande äventyr längs vattnet och upptäcktsfärder i den omgivande naturen. Sammanfattningsvis är detta fritidshus en perfekt tillflyktsort för den som söker harmoni, avkoppling och närhet till naturen. För att få en ännu bättre känsla för den underbara sommaratmosfären på platsen, rekommenderas det att titta på säljarens egna härliga sommarbilder som finns tillgängliga i slutet.

Prästebolsvägen 9, null, Nyköpings kommun

Prästebolsvägen 9

Tomt
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
500 000 kr
1 172 m² tomt

Denna hörntomt i Vrena utgör en attraktiv möjlighet att förverkliga dina bostadsdrömmar i en lugn och naturskön omgivning med utsikt över Hallbosjön. Med en totalyta på 1172 kvadratmeter och generösa byggnadsrestriktioner ger tomten utrymme för en huvudbyggnad på upp till 150 kvadratmeter och en komplementbyggnad på upp till 50 kvadratmeter, med en maximal byggnadshöjd på 3,9 meter för huvudbyggnaden och 3 meter för komplementbyggnaden. Placerad på en hörntomt, erbjuder fastigheten en balans mellan avskildhet och närhet till omgivande bekvämligheter. Den natursköna omgivningen och närheten till Hallbosjön skapar en fridfull atmosfär och möjligheter till olika utomhusaktiviteter.

Visar 1 - 25 av 109