Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 16B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/7
3 799 kr/mån
27 197 kr/m²

Välplanerad och renoverad 2:a i en av Väsbys mest stabila föreningar. Lägenheten har renoverats de senare åren och fördelas över en hall med gott om förvaring i garderober, ett fullstort sovrum med garderobsförvaring och helrenoverat badrum. Stilrent renoverat kök, vardagsrum som möter köket med en naturligt placerad matplats och från vardagsrummet nås utgången till lägenhetens balkong. Det finns även möjlighet att dela av vardagsrummet och skapa ett ytterligare sovrum vid behov. Bostaden är förutom sitt goda utförande även del i en välskött förening i centrala Väsby med mycket låg belåningsgrad! I avgiften ingår dessutom värme, varmvatten, bredband 700-1000 Mbit/s, kabel-TV, förråd och tillgång till föreningens faciliteter. Bostaden har nära till bussförbindelse mot stationen och Väsby centrum, som även nås till fots på ett par minuters promenad. Från Väsby station tar du dig vidare till Stockholm city, Arlanda och Uppsala. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 12:15
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vikingavägen 30

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
8 500 000 kr
158 m²
7 rum
925 m² tomt

Nu kan vi återigen presentera ett av de påkostade och moderna passivhusen på Vikingavägen, ritade av arkitekt Anders Holmberg - ett hus utöver det vanliga! Här bor man med låga driftkostnader i ett hus som är oerhört välskött. Beläget som ett av de sista husen långt ner på Vikingavägen med ett lugnt naturskönt läge. Planlösning är väl genomtänkt och passar såväl den lilla barnfamiljen som den stora tonårsfamiljen som önskar egna ungdomsrum att hänga i utan att störa resten av familjen. De 158 kvm (180 kvm golvyta) fördelar sig över två plan med totalt 7 rok varav 5 möjliga sovrum i varierande storlekar. Ljusa öppna sociala ytor löper längs med hela husets entréplan i anslutning till den skyddade baksidan och dess altan. Den inbjudande trädgården breder ut sig i bästa sydvästläge med soliga uteplatser och generösa gräsytor för barnen att leka på. Här samsas prunkande rabatter med blommande buskar och träd, murar och belysning, allt mycket väl omhändertaget och in i minsta detalj planerat så att det skall smälta in i den naturliga miljön på bästa sätt. Infarten är väl tilltagen och ger plats för flera bilar varav en i carport. Vikingavägen ligger i Bollstanäs - ett av Väsbys mest eftertraktade områden med förskola och skolor inom närområdet samt gångavstånd till "Bippen". Inom ett par minuters räckhåll breder Norrvikens vatten ut sig med dess vackra promenadstråk med möjlighet till bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Varmt välkommen med din intresseanmälan för bokning av privat visning!

  • Premium
Torstunagränd 52, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Torstunagränd 52, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 2
Torstunagränd 52, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 3

Torstunagränd 52

Villa
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 995 000 kr
72 + 72 m²
4 rum
729 m² tomt

Välkommen till denna charmiga friliggande villa om totalt 144 kvm (72+72) belägen i det populära området Brunnby Vik i Upplands Väsby. Här erbjuds en möjlighet att bo på en stor och lummig tomt omgiven av grönska. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för avkoppling och sociala stunder med familj och vänner. Lugnt fint läge längst in på återvändsgränd vilket ger en extra känsla av ro och avskildhet. Här kan barnen leka fritt och utforska den underbara trädgården som rymmer både en lekstuga och ett förråd för extra förvaring. Bostaden är välplanerad med fyra rum fördelat på 1-plan med källare där delar av källaren vetter ut mot fri mark och erbjuder rum med fullstora fönster samt altandörr. Det rymliga vardagsrummet är ljust och inbjudande med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. I källarplanet finns även utrymmen som matkällare, tvättstuga och stort badrum. För den som älskar avkoppling och wellness finns även en bastu att njuta av. Här kan du unna dig själv en stund av välbefinnande och avslappning. I huset har man installerat ett FTX system och bergvärme, vilket ger en komfortabel boendemiljö med låga driftskostnader. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en fantastisk möjlighet att bo i ett barnvänligt område med närhet till natur och grönområden. Med en stor och lummig tomt, trevliga uteplatser med många soltimmar och bastu för avkoppling är detta verkligen en drömbostad att kalla sitt hem. Välkommen till Torstunagränd 52!

  • Premium
Slånbärsvägen 23, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Slånbärsvägen 23, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Slånbärsvägen 23, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Slånbärsvägen 23

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 395 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 1/4
6 953 kr/mån
24 315 kr/m²

Välkommen till denna bostad på första våningen i en välskött fastighet med fyra våningar. Visst renoveringsbehov ger dig möjligheten att sätta din egen prägel i hemmet och skapa en unik atmosfär som matchar din stil. Läget är perfekt för barnfamiljer med närhet till grönområden och lekplatser där barnen kan springa fritt och utforska. Här finns även utmärkta skolor och förskolor i närheten, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Bostaden är välplanerad och erbjuder generösa sällskapsytor samt stora fönster som släpper in mycket ljus och skapar en luftig känsla. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter. Välkommen till Slånbärsvägen – en plats att kalla hemma. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka in en visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vassundagränd 5, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Vassundagränd 5, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vassundagränd 5, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vassundagränd 5

Villa
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 500 000 kr
144 + 17 m²
5 rum
329 m² tomt

Nu har du möjlighet att skapa ditt alldeles egna drömboende i lugnt barnvänligt område med natursköna områden runt knuten. Huset har varit i samma familjs ägo sedan 1970 och är nu redo att byta ägare. Huset kräver en del renovering men har en fin planlösning som går att omfördela och planera på många olika sätt - låt fantasin flöda! Bostaden erbjuder idag 5 rok med möjlighet till fler. Det finns två badrum samt en separat tvättstuga med grovingång. Trädgården som omger huset har två uteplatser i olika väderstreck, uterum samt garage och förråd. På baksidan av huset har man en vacker naturskön utsikt med lugnt fint läge. Vassundagränd är beläget i lummiga, lugna villakvarter med närhet till stora natursköna naturområden. Området är extra populärt bland barnfamiljer då det finns bra förskolor och skolor i närområdet. En ny modern skola är färdigbyggd inom kort. Goda kommunikationer med buss finns till Upplands Väsby station och Väsby centrum. Huset behöver lite kärlek och omvårdnad - ett perfekt boende för den som längtar efter att få skapa och renovera!

  • Premium
Trädgårdsvägen 19, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Trädgårdsvägen 19, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 19, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 19

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 424 kr/mån
26 351 kr/m²

Trevlig och mycket välplanerad 3:a med fritt naturskönt läge och balkong i bästa söderläge. Här bor man högst upp med utsikt över föreningens lummiga innergård och utsikt över det lugna villaområdet bredvid. Från lägenhetens båda håll blickar man ut över området utanför, detta är verkligen ett fint läge! Bostaden är genomgående välskött med en ljus färgsättning och generösa och väl tilltagna rum. Vardagsrummet ligger i ett ljust söderläge och bjuder in till en inglasad balkong i söder med underbar utsikt. Rymligt kök med matplats intill ett stort fönsterparti med även här med utsikt. Föreningen har en stor innergård med härliga grönytor, grill och lekplats.. Runby ligger naturskönt beläget nära Runbyskogen, Edssjön och gångavstånd till Mälaren. Detta är även ett riktigt bra läge för pendlaren som på några minuter når pendeltåget som går vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Söker ni en av riktigt stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad är detta en bostad för dig! Föreningen har dessutom utfört stora renoveringar och underhåll under 2000-talet.

  • Premium
Huddungegränd 33, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 11:45

Huddungegränd 33

Radhus
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 795 000 kr
127 + 43 m²
5 rum
346 m² tomt

Perfekt beläget och stort tvåplanskedjehus på omtyckta och populära Huddungegränd. I denna kedjehuslänga säljs det sällan, och det är lätt att förstå varför. Detta hus med en totalyta på cirka 170 kvm + balkong och uteplats är belägen på en barnvänlig samt lugn gata. Fristående garage vid uppfart. Boendet är i genomgående välhållet/renoverat skick och har stora fönster med fint ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Altanen och balkongen på baksidan av huset och har ett fritt läge med fantastiska soltimmar, gott om plats för lek för barnen och utsikt mot allmänning.

  • Plus
Väsbyvägen 7G, Centralt, Upplands Väsby kommun
Väsbyvägen 7G, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Väsbyvägen 7G, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Väsbyvägen 7G

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 795 000 kr
81 + 15 m²
3 rum
vån 1/4
5 357 kr/mån
34 506 kr/m²

Välkommen till denna moderna och centralt belägna bostad. Med en yta på 81 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för både avkoppling och sociala aktiviteter. Den optimala planlösningen skapar en öppen och luftig känsla. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till kommunikationer. Med bara en kort promenad når du både buss- och tågstationen, vilket gör det smidigt att pendla till jobbet eller ta sig in till city för nöjen och shopping. För de barnfamiljer som söker ett tryggt och barnvänligt läge är detta det perfekta valet. I närheten finns grönområden och lekplatser där barnen kan leka fritt och säkert. Dessutom finns det flera skolor och förskolor i närheten. Bostaden har också fördelen av att ligga på bottenvåningen, vilket gör vardagen enklare och bekvämare. Här slipper du trappor och kan enkelt komma ut i den trevliga innergården. Med modern utrustning och stilrent designade ytor får du en bostad som är både estetiskt tilltalande och funktionell. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vällstavägen 4, vån 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30
Vällstavägen 4, vån 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vällstavägen 4, vån 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vällstavägen 4, vån 3

Lägenhet
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 326 kr/mån
34 653 kr/m²

Ta tillfället i akt och förvärva ett välplanerat boende med ljusa luftiga ytor och en modern planlösning. Här är varje kvadratmeter nyttjat till fullo. Inredningen går i stilrena inslag med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två rymliga sovrum och ett stort badrum kombinerat tvättrum. Rymlig balkong i sydvästläge med sol hela kvällen samt utsikt mot en lugn naturskön baksida med åkermark i blickfång. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Från området finns promenadvägar hela vägen till Runby skola och trevliga omgivningar med Edsjön i närheten. Föreningens moderna fastigheter uppfördes 2020 med ett klimatsmart tänk. Här finns både solceller och bergvärme installerat som bidrar till en låga driftkostnader och lägre avgifter i förlängningen. I föreningen finns parkerings- och carportsplatser, cykelförråd och lägenhetsförråd. För den kräsne är det här ett ypperligt tillfälle för den som har högt ställda krav på sin boendemiljö och vill sätta en extra guldkant på vardagen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Drabantgatan 52, Centralt, Upplands Väsby kommun

Drabantgatan 52

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 275 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/4
2 127 kr/mån
45 536 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en välplanerad 1:a i nyskick med balkong i söderläge. Här bor man centralt i nästa intill nyproduktion med fina faciliteter och med närhet till det mesta man behöver. Lägenheten är utrustad med allt du kan önska av en etta, 280 cm i takhöjd och genomgående god standard på materialvalen. Dessutom finns ett vindsförråd till bostaden. Här bor man i hjärtat av Väsby med gångavstånd till Upplands Väsby station med kommunikationer till både Stockholm, Uppsala och Arlanda. I närheten finns det även gott om restauranger, service, badhus, gym och kaféer. I föreningens byggnad finns garage, bilpool, stort cykelrum, gemensamhetslokal med plats för övernattning samt tre lokaler som hyrs ut externt. Ovan garaget finns trivsamma gemensamma ytor med pergola, grillplats, odlingslådor och soldäck. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Stallgatan 15A, Centralt, Upplands Väsby kommun
Stallgatan 15A, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 15A, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 15A

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/7
3 946 kr/mån
30 227 kr/m²

Smakfullt renoverad 2a i gavelläge med balkong i söder! Välkommen till Stallgatan 15A och denna väldisponerade och rymliga 2:a på 66m². Lägenheten fördelas över en hall med gott om förvaring, ett fullstort sovrum som vetter mot allmänna grönytor, badrum, modernt kök, vardagsrum som möter köket med separat matplats samt utgång till möblerbar balkong i söder.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 2

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 250 000 kr
56 m²
2 rum
vån 6/8
3 862 kr/mån
40 179 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2:a med en oslagbar belägenhet på sjätte våningen. Med sitt gavelläge erbjuder den en unik balkong med fri utsikt och sol från morgon till kväll. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten utan att någon tittar in. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket ger en känsla av rymd och möjlighet att umgås med familj och vänner. Bostaden är smakfullt inredd med ekparkettgolv och ljusa väggar, vilket ger en modern och stilren atmosfär. Dessutom har du tillgång till bekvämligheter som garage, p-platser och hiss. Med pendeltågsstationen inom kort gångavstånd kan du enkelt ta dig till Stockholm, Arlanda och Uppsala på bara 30 minuter. Dessutom erbjuder föreningen fantastiska faciliteter som gym, hobbyrum, barnvagns- och cykelförråd med mera. Detta är verkligen ett tillfälle du inte vill missa! Kontakta ansvarig mäklare nu för att boka in en visning. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Optimusvägen 6C, Centralt, Upplands Väsby kommun
Optimusvägen 6C, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Optimusvägen 6C, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Optimusvägen 6C

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/5
7 679 kr/mån
38 656 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och nyproducerade 4:a med högt läge på våning 4/5. Med sina generösa 93 kvm erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Du möts direkt innanför dörren av det ljus som präglar denna fina bostad, där genomtänkta lösningar och materialval genomsyrar varje rum. Här har tillval gjorts för att höja materialvalen till det bästa, såsom en praktisk rostfri diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Dessutom erbjuds du inte bara en, utan två balkonger – en i österläge och en i västerläge. Perfekt för att njuta av morgon- eller eftermiddagssolen. Lägenheten har också två badrum, varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare och upplevs elegant och modernt. I duschrummet finner du en stilren kommod under handfatet samt duschhörna. Förvaringsmöjligheterna är generösa med ett tillhörande vindsförråd. Dessutom finns det praktiska leveransboxar i ett av trapphusen samt en enklare cykelverkstad inom huset. Läget är optimalt för pendlare, med Väsby station bara några minuter från din nya bostad. Inom gångavstånd finner du även förskolor och skolor samt Centrum med diverse butiker och restauranger. Ta chansen att bli bli den första som flyttar in i denna helt nya bostad, där genomgående parkettgolv och vitmålade väggar ger en fräsch och modern atmosfär. Tillträdet enligt överenskommelse. Tveka inte att boka en visning kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fyrklövergatan 15, Centralt, Upplands Väsby kommun
Fyrklövergatan 15, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fyrklövergatan 15, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fyrklövergatan 15

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/4
5 877 kr/mån
39 124 kr/m²

Denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Fyrklövergatan i centrala Upplands Väsby är verkligen något utöver det vanliga. Med sina generösa 97 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för hela familjen att trivas och leva. Högst upp i huset, på fjärde våningen, njuter du av en fri utsikt och ett högt läge som ger dig en känsla av att vara på toppen av världen. Här kan du verkligen koppla av och låta tankarna vandra fritt medan du tar in den vackra omgivningen. Bostaden är både stor och välplanerad, vilket gör att du får ut det mesta av varje kvadratmeter. Modern utrustning i köket gör matlagningen till en fröjd och ger dig alla möjligheter att laga härliga middagar för familj och vänner. En extra bonus är den härliga balkongen där du kan njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Här kan du odla dina egna örter eller bara sitta och njuta av en kopp kaffe medan du tar in den friska luften. Kort sagt, denna bostad är en dröm för den som söker både komfort och stil. Missa inte chansen att få äga en bit av denna underbara lägenhet. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pepparbodavägen 3, Fresta, Upplands Väsby kommun
Pepparbodavägen 3, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pepparbodavägen 3, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pepparbodavägen 3

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 190 000 kr
143 m²
4 rum
417 m² tomt

Mycket välskött 1-planshus med trevlig atriumgård och skyddade uteplatser. Här bor man med allt i ett och samma plan om 143 kvm! Denna bostad kräver minimalt med insats, här är det bara att flytta in och börja bo. Huset präglas av ljusa generösa sällskapsytor med plats för rejäla möblemang. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger fina möjligheter till samvaro och trevliga tillställningar. Från dessa utrymmen når man två uteplatser/trädgården i olika väderstreck, båda väl skyddade från insyn och bra solläge. Detta är ett bekvämt boende för såväl barnfamiljen som för den det äldre paret. Planlösningen går att förändra efter familjens behov och rummen kan utökas till 7 stycken varav 5 sovrum. Idag erbjuder bostaden fyra rum men går utmärkt att omdisponera. Den skyddade och mycket barnvänliga atriumgården når du från den välkomnande entrén och från köket når man den andra delen av trädgården med altan, uterum och mysig grillplats. Ett stenkast från huset finns det tillhörande garaget i länga samt extra parkeringsplatser. Här på Pepparbodavägen 3 finner ni ett boende som omger sig av fina naturområden, flera bra förskolor och skolor samt hög trivselfaktor bland de boende i området. Varmt välkommen med en visningsanmälan till mäklaren!

  • Premium
Torpvägen 24, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Torpvägen 24

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/4
7 065 kr/mån
25 500 kr/m²

Välplanerade 90 kvm i ett bra läge, stor terrass i västerläge. Lägenheten är välplanerad och disponeras som 4 rum och kök. Lägenheten har även två badrum samt bra förvaringsutrymmen. Kök och vardagsrum med en öppen och social planlösning samt utgång till terrassen. Vacker grönskande utsikt samt ett strålande solläge i söder. Lägenheten är i äldre skick och här finns möjligheten att skap din egen drömlägenhet, precis som du själv önskar. I huset finns hiss och garage finns i porten bredvid, förråd finns på samma våningsplan som lägenheten. Omtyckt förening med en stabil ekonomi. Här bor du med ett fint läge i Bollstanäs nära natursköna områden såsom Norrvikens vatten. På bekvämt gångavstånd ligger även Bredden med dess utbud av affärer och restauranger. Bussförbindelser till Rotebro- och Upplands Väsby station. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bjursvägen 16, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Idag kl 18:00

Bjursvägen 16

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
98,5 m²
4 rum
7 291 kr/mån
25 330 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en mysig och välplanerad 4:a i välskött förening på Bjursvägen i Bollstanäs. Lägenheten har en stor terrass där du får plats med både utemöbler och grill. Dessutom erbjuds kök och vardagsrum med öppen planlösning och fint ljusinsläpp från de stora fönsterna samt två separata duschrum. Bostaden har förråd på samma våningsplan samt hiss hela vägen ner till garaget vilket ger ett mycket praktiskt boende. Lägenheten ha 3-4 sovrum där ena klädkammaren gjorts om till ett rum och just nu nyttjas som kontor/träningsrum. Bjursvägen ligger i Bollstanäs, ett av Väsbys mest eftertraktade områden ca 2,5 mil norr om Stockholm city. Ett naturnära område på bekvämt gångavstånd till Norrviken där du sommartid kan njuta av bad och vintertid ta en tur med långfärdsskridskorna på den plogade banan som tar dig runt sjön. I området finns gott om förskolor samt skolor och inom området ligger Bollstanäs idrottsplats. I handelsväg finns området Bredden/Infra city ett par minuter bort med bilen där det finns både gym, apotek, mathandel, Bauhaus, Biltema mm och ett flertal restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bjursvägen 36, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjursvägen 36, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Bjursvägen 36, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Bjursvägen 36

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 355 kr/mån
36 423 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad med ett härligt läge utan insyn med stor terrass i sydväst. Lägenhetens rejäla sovrum har delats av till två varav det större fortfarande håller en bra storlek. Kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning och fint ljusinsläpp från de stora fönsterna. Från de sociala ytorna vid matplatsen och vardagsrummet har man kontakt med terrassen som blir som ett extra rum under den varma årstiden. Duschrummet är rymligt och erbjuder såväl badkar som dusch. På gården finns tvättstuga och i föreningen finns även tillgång till gästrum för besökare samt kvartersgården Gläntan som även är utrustad med bastu. Till bostaden finns eget förråd och det finns även utrymmen i föreningen för cykel-, barnvagnsrum och gott om garage- och parkeringsplatser. Bjursvägen ligger i Bollstanäs, ett av Väsbys mest eftertraktade områden ca 2,5 mil norr om Stockholm city. Ett naturnära område på badrocksavstånd från Norrviken där du sommartid kan njuta av bad och på vintertid ta en tur med långfärdsskridskorna på den plogade banan som tar dig runt sjön. I området finns gott om förskolor samt skolor och inom området ligger Bollstanäs idrottsplats. I handelsväg finns området Bredden/Infra city ett par minuter bort med bilen där det finns både gym, apotek, mathandel, Bauhaus, Biltema, inredningsbutiker etc.

  • Premium
  • Balkong
Lövängsvägen 2, Hagängen, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Lövängsvägen 2, Hagängen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Lövängsvägen 2, Hagängen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Lövängsvägen 2

Lägenhet
Hagängen, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 050 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 891 kr/mån
25 000 kr/m²

Hjärtligt välkommen till detta välplanerade och renoverade boende om 42 kvm! Bostaden är rymlig och lättmöblerad, här får man plats med den större sängen samt soffa med tillhörande tv möbler. Bostaden är i gott skick då huset totalrenoverades med stambyten och ytskiktsrenoveringar 2010/2011 och är fortfarande i väldigt gott skick. Här finns ett fullutrustat kök, Helkaklat badrum, samt ekparkett i lägenheten. Kommunikationer finns i nära anslutning till fastigheten. Föreningen har ett fast pris på el på 375 kr/mån! Här bor man i lugnt och ostört område, välkomna på visning!

  • Premium
Holmvägen 24, Centralt, Upplands Väsby kommun
Holmvägen 24, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 24, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 24

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 625 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 539 kr/mån
25 794 kr/m²

En mycket välplanerad och hemtrevlig bostad för den som söker en rymlig 2:a med härligt ljusinsläpp och rejäla utrymmet. Bostaden är välskött men har äldre ytskikt. Belägen med ett mycket trevligt läge med balkong i soligt söderläge mot lugn innergård med blomstrande rabatter och trevliga sittgrupper. Bostaden är placerad på första våningsplanet vilket underlättar för den som vill slippa trappor. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Dessutom finns här tvättstugor och andra utrymmet för medlemmarna. Holmvägen erbjuder ett centralt läge med närhet till allt du behöver. Här finner du bra kommunikationer, shoppingmöjligheter och grönområden för avkoppling och rekreation. Med endast tre våningar i fastigheten får du en lugn och trivsam boendemiljö. Säljaren är flexibel med tillträdet men ger möjlighet till ett snabbt tillträde för den som önskar. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Holmvägen  36, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår

Holmvägen 36

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/3
6 878 kr/mån
27 903 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet i centrala Upplands Väsby! Här erbjuds en rymlig och välplanerad bostad om 92 kvadratmeter, perfekt för den moderna familjen eller paret som letar efter extra utrymme att växa i. På andra våningen finner du denna pärla, med en trevlig balkong i sydvästläge där du kan njuta av soliga eftermiddagar och avkopplande kvällar. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Dessutom finns det en uthyrningsdel med egen ingång, perfekt för den som vill ha extra intäkter eller kanske vill ha plats för hemmakontor eller hobbyverksamhet. Möjligheterna är oändliga! Holmvägen erbjuder ett centralt läge med närhet till allt du behöver. Här finner du bra kommunikationer, shoppingmöjligheter och grönområden för avkoppling och rekreation. Med endast tre våningar i fastigheten får du en lugn och trivsam boendemiljö. Tveka inte att kontakta oss för att boka in en visning av denna drömliknande bostad. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Upplysningens väg 15, Centralt, Upplands Väsby kommun

Upplysningens väg 15

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 350 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/4
6 452 kr/mån
36 022 kr/m²

Denna välplanerade och rymliga bostad erbjuder en livsstil i ett centralt läge. Med sina generösa 93 kvadratmeter ger den gott om plats för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. De ljusa och öppna ytorna skapar en inbjudande atmosfär där du kan koppla av och njuta av tystnaden eller umgås med vänner och familj. Om du letar efter en stor, välplanerad bostad med modern utrustning och ett centralt läge, behöver du inte leta längre. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och upptäcka allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda!

  • Balkong
  • Hiss
Slånbärsvägen 47, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Slånbärsvägen 47, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Slånbärsvägen 47, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Slånbärsvägen 47

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 850 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/4
6 592 kr/mån
34 337 kr/m²

Välkommen till en välvårdad och eftertraktad terrasslägenhet i en av Väsbys mest omtyckta föreningar! Med sina väldisponerade 83 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Här finner du ett rymligt vardagsrum, kök och två välplanerade sovrum. Lägenheten är i toppskick och erbjuder två separata kaklade bad- och duschrum, vilket underlättar vardagen för hela familjen. När du kliver ut på den stora terrassen möts du av en strålande sol i söderläge. Här kan du njuta av lugnet och den grönskande innergården med en fantastisk utsikt. Med den platsbyggda trallen får du en stilren och praktisk yta för dina utomhusaktiviteter. Huset är utrustat med både garage och förråd, vilket ger dig extra bekvämlighet och utrymme för dina ägodelar. Dessutom finns det en hiss som tar dig smidigt upp till din våning. Detta är verkligen en unik möjlighet att bo i en fantastisk terrasslägenhet i en av Väsbys mest populära områden. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Årvägen 12, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 13:00
Norra Årvägen 12, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun, bild 2
Norra Årvägen 12, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun, bild 3

Norra Årvägen 12

Villa
Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
5 895 000 kr
119 + 6 m²
5 rum
212 m² tomt

Påkostat och modernt boende i barnvänliga Brunnby Park! Denna stilrena villa, byggd 2014, erbjuder både komfort och elegans. Belägen längst ner vid återvändsplan, kan du njuta av en baksida i fritt söderläge - perfekt för soliga dagar! Huset har låga driftskostnader och är omgivet av natursköna områden, förskolor och skolor - allt inom gångavstånd. Den smarta planlösningen ger generösa sociala ytor på entréplanet och fyra sovrum på övervåningen. Dessutom finns två badrum och ett separat tvättrum. Hög standard genomsyrar hela huset, med ljusa och fina ytskikt samt påkostade tillval från byggstarten. En braskamin ger extra mysfaktor. Framsidan och uppfarten har stenlagts och erbjuder parkering för två bilar med elbilsladdare. Baksidan har en stor och lättskött altan, omgiven av välskötta häckar. Praktiska detaljer inkluderar ett stort förråd på baksidan, väggmonterad belysning runt om huset och en elbilsladdare. Dessutom finns AC för att hålla temperaturen behaglig året runt. Varmt välkomna att kontakta oss för visning!

  • Premium
Krickaslingan 2, Wijk Oppgård, Upplands Väsby kommun

Krickaslingan 2

Villa
Wijk Oppgård, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
6 495 000 kr
148 m²
7 rum
380 m² tomt

Välkommen till detta friköpta kedjehus i nyskick i populära och barnvänliga Wijk Oppgård! Här väntar en hus i toppskick med generös carport och med genomgående snygga och stilsäkra materialval och vattenburen golvvärme i alla tre plan. Entréplanet erbjuder ett stort kök med full maskinell utrustning och trevlig matplats i härligt öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång mot uteplatsen och trädgården. På entréplanet finns även ett påkostat duschrum. En trappa upp finner du fyra väl tilltagna sovrum där ett rum med fördel blir ett extra allrum. Här finns även ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. På husets vindsplan finns idag ett stort allrum som enkelt kan delas av till två separata rum. I området bor mest barnfamiljer vilket inte är så konstigt med tanke på den fina barnomsorg som finns här. Inom gångavstånd finns flera förskola och skola. Även det naturnära läget lockar barnfamiljerna då det är nära till skog och mark. I den natursköna omgivningen finns löpspår och fina skogar att ströva i. Vidare är det gångavstånd till såväl buss som närlivs. Välkomna på allmän visningen alternativt ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Hjalmarsson på 070-455 12 81 för privatvisning!

Visar 1 - 25 av 49