Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karlsborgsvägen 243, Sundveda, Sigtuna kommun

Karlsborgsvägen 243

Villa
Sundveda, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
3 895 000 kr
98 + 10 m²
4 rum
281 m² tomt

- VILLA I 1-PLAN! - MYCKET POPULÄRT OMRÅDE! Välkommen till detta charmiga enplanshus i populära Sundveda! Med sina ca 98 kvm är detta ett perfekt hem för den lilla familjen eller paret som vill bo i ett familjärt område med närhet till allt man behöver. Bostaden disponeras över stort och fint vardagsrum med högt i tak, ett renoverat kök med komplett maskinpark, tre med möjlighet till fyra bra sovrum samt tre våtrum varav två av dessa nyligen renoverats. Bostaden ligger mycket fint i området med gaveltomt och med plats för flertalet uteplatser. Den privata uppfarten ger dig möjlighet att parkera två bilar direkt utanför din dörr. Utanför dörren har du även direktaccess till ett varmförråd som du kan inreda till ett extra gästrum eller dylikt om behovet föreligger. Sundveda är ett populärt område med närhet till både centrum och skolor, vilket gör det till ett perfekt val för den som vill ha ett hem där man kan trivas i livets alla skeden. Ta chansen att uppleva allt det här och mer till. Välkommen till ditt nya hem!

Hugingatan 29, null, Sigtuna kommun

Hugingatan 29

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
5 300 kr/mån
21 985 kr/m²

Denna ombyggda 2a disponeras idag som en 3a efter ombyggnad och bjuder b.la på otroliga förvaringsmöjligheter och fin utsikt mot både natur och den välskötta innergården. BRF Granen har trots sin lugna atmosfär nära till både mataffär, skolor, idrottsplats, simhall, centrum och kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda. För den som pendlar med bil så har föreningen både el- och kallparkeringsplatser som går att hyra, dessutom har man installerat ett antal laddstolpar. OBS! bostadsrätten kommer med en inre reparationsfond om 2974kr som en ny lycklig ägare kan använda till sina kommande projekt!

  • Balkong
Hugingatan 7, null, Sigtuna kommun

Hugingatan 7

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 195 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 381 kr/mån
29 146 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välskötta bostadsrättslägenhet på Hugingatan i Märsta. Här erbjuds en bekväm och praktisk boendelösning i en bra förening med stabil ekonomi. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig till både Stockholm, Uppsala och Arlanda. Lägenheten är utrustad med moderna bekvämligheter och har en genomtänkt planlösning. En enrummare som idag disponeras som en tvåa erbjuder en flexibel yta som kan anpassas efter dina behov. Bostaden ligger på bottenvåningen, vilket ger en smidig tillgång utan trappor att ta hänsyn till. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Köket är modernt och välutrustat, perfekt för den matintresserade. Badrummet är stilrent och har alla nödvändigheter. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda. Denna bostad passar perfekt för den som vill bo i en lugn och trygg miljö med närhet till allt. Missa inte chansen att bli ägare till denna moderna bostadsrätt!

Hugingatan 3, null, Sigtuna kommun

Hugingatan 3

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
5 026 kr/mån
21 797 kr/m²

Välkommen till denna påkostade bostadsrättslägenhet belägen på Hugingatan. Med en yta på 64 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade tvårummare en bekväm och trivsam boendemiljö. Bostaden är belägen på andra våningen i en trevåningsfastighet och har en balkong där du kan njuta av frisk luft och förlänga sommaren. Det är lätt att känna sig lugn i denna bostadsrättsförening med stabil ekonomi och bra skötsel. Föreningen har också nära till kommunikationer, vilket gör det enkelt att pendla eller ta sig runt i staden. Denna bostadsrättslägenhet erbjuder dig en bekväm och trivsam boendemiljö med närhet till allt du kan tänkas behöva. Välkommen till Hugingatan 3!

  • Balkong
Uranusgatan 35, Östra Steninge, Sigtuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Uranusgatan 35

Radhus
Östra Steninge, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
2 095 000 kr
116,5 m²
5 rum
7 153 kr/mån
17 983 kr/m²

- FINT LÄGE! - FINT & VÄLHÅLLET HUS! - FAMILJÄRT OMRÅDE! Välkommen till ett fint & välplanerat bostadsrättsradhus i populärt område. Fem rum och kök fördelat på ca 116 kvm i två våningsplan med generösa ytor och fint ljusinsläpp. På entréplan finner vi ett fint renoverat kök med bra maskinpark, öppen hall och en praktisk tvättstuga med arbetsbänk. På detta plan ryms även ett välhållet duschrum och ett av 4-5 sovrum. Vidare på detta plan finns du ett lättmöblerat vardagsrum med fönster som vetter mot grönska och natur. Här finns även en braskamin som ger en härlig mysfaktor och lägre driftkostnader. På övre plan finner du tre bra sovrum varav ett rum som leder ut till en härlig balkong som vetter mot grannskapet samt ett badrum. Vidare på detta plan finns en stor klädkammare med ett litet fönster som kan användas som ett femte rum. Bostaden har för övrigt delvis renoverats löpande under nuvarande ägares långa ägande som sträcker sig ca 35 år tillbaka i tiden. Tomten med två uteplatser är otroligt lättskött och vetter mot skogsdunge och innergård med lekplats, vilket gör denna bostad till ett perfekt boende för barnfamiljen. Förskola har du precis på andra sidan kullen och skolan några tiotal meter bort. Buss mot Märsta station finns i närheten, med den kan du ta dig vidare till Arlanda, Stockholm & Uppsala. Då bostaden är belägen i trevliga Steninge har du promenadavstånd till Mälaren, Steninge slott och härlig natur. Vardagspusslet har aldrig varit enklare! Anmäl dig gärna till visningen, vi ses!

  • Balkong
  • Uteplats
Steningeliden 8, Steningeliden, Sigtuna kommun
Steningeliden 8, Steningeliden, Sigtuna kommun, bild 2
Steningeliden 8, Steningeliden, Sigtuna kommun, bild 3

Steningeliden 8

Villa
Steningeliden, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
5 495 000 kr
157 m²
5 rum
443 m² tomt

- FRI UTSIKT! - SOM I NYSKICK! - CENTRALT MEN LANTLIGT LÄGE! Nu saluförs denna mycket fina villa som ligger magiskt vackert med fri sikt över ängar och grönska. Denna fastighet bjuder på många bekvämligheter då huset är i toppskick samt en mindre villatomt som erbjuder det mesta men ändå inte kräver hög underhållskrav, vilket ger dig tid för familj och annat. Bostaden disponeras över ca 157 kvm fördelat på två plan där entréplan bjuder på öppen planlösning mellan det stora köket och det lättmöblerade vardagsrummet. Vidare på entréplan finner du ett helkaklat duschrum i tidlös design och ett stort och praktiskt klädvårdsrum. På överplan finns ett stort badrum med både badkar och duschhörn, tre sovrum varav ett med egen klädkammare samt ett allrum som vid behov kan skapa ett fjärde sovrum. Denna fina familjevilla bjuder som sagt på många bekvämligheter, och läget är ett av dem. Bostaden ligger endast 3-4 minuters bilfärd från centrum med stort utbud samtidigt som du har naturen utanför dörren. Skolor och förskolor finns i närheten och nås beroende på val av skola på ca 5-10 minuter bilfärd. Nedanför backen och ca 100 meter ifrån fastigheten finns bussförbindelser som tar dig vidare till centrum och vidare till Märsta station. Från Märsta station når du Stockholm, Uppsala eller resten av världen via Arlanda flygplats. Varmt välkommen med din anmälan!

  • Premium
Fågelvägen 35, Ekilla, Sigtuna kommun

Fågelvägen 35

Villa
Ekilla, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
3 995 000 kr
125 + 79 m²
5 rum
774 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa på Fågelvägen i Märsta. Med en boyta på 125 kvadratmeter erbjuder detta objekt gott om utrymme för en familj att trivas och växa. En av de mest attraktiva egenskaperna hos detta hus är den trevliga uteplatsen, som erbjuder soltimmar i överflöd. Perfekt för att njuta av sommardagar och umgås med familj och vänner. Läget är även fördelaktigt när det kommer till kommunikationer. Nära till både buss- och tågförbindelser, vilket gör det enkelt att pendla till både Stockholm, Uppsala och Arlanda. Det finns dock att notera att bostaden har ett visst renoveringsbehov. Detta ger dig möjlighet att skapa ditt hem efter egna preferenser och behov. Tomtarean på 774 kvadratmeter ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Perfekt för den gröna tummen eller de som vill ha plats för lek och rekreation. Sammanfattningsvis erbjuder denna friliggande villa på Fågelvägen i Märsta möjligheten att skapa ditt eget drömhem.

Sätunavägen 21B, Sätuna, Sigtuna kommun

Sätunavägen 21B

Lägenhet
Sätuna, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 595 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 174 kr/mån
21 554 kr/m²

- STABIL BRF! - CENTRALT LÄGE! - BARNVÄNLIGT OMRÅDE! - BERGVÄRME + SOLCELLER! Ett fint och välplanerat boende i ett mycket eftertraktat område! Ta chansen att förvärva denna välplanerad och trevliga 3:a om ca 74 kvm med inglasad balkong i access till ett hemtrevligt kök i en av kommunens äldsta föreningar! Du bjuds in i bostaden och dess hall som leder dig vidare in till ett hemtrevligt kök med gott om förvaringsutrymmen och matplats. Vidare finner du ett stort & lättmöblerat vardagsrum som nås via hallen. Förutom det som redan nämnts så erbjuds två lättmöblerade sovrum samt ett duschrum med tvättmaskin och delvis kaklade väggar. Denna bostad har även hunnit få nya fönster och ny balkongdörr under 2023. På Sätunavägen bor du i närheten till gott om butiker och service, skolor, förskolor samt Märsta station som tar dig vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm. Ett stenkast från bostaden och intill stationen håller man på att bygga fram nya Sätuna torg, som kommer att erbjuda flera butiker av olika slag. Missa inte chansen att förvärva denna trevlig 3:a, vi ses på visningen! Varmt välkommen med din anmälan!

  • Balkong
Åkervägen 22, Rosersberg, Sigtuna kommun
Åkervägen 22, Rosersberg, Sigtuna kommun, bild 2
Åkervägen 22, Rosersberg, Sigtuna kommun, bild 3

Åkervägen 22

Radhus
Rosersberg, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
5 195 000 kr
113 + 14 m²
4 rum
568 m² tomt

- POPULÄRT LÄGE! - RENOVERAD I TIDLÖS DESIGN! - BARNVÄNLIGT OMRÅDE! I ett av Rosersbergs mysigaste lägen, långt in på en återvändsgränd med naturen som granne, ligger detta välplanerade och modernt renoverade parhus. Huset är beläget på en charmig naturtomt endast ett par hundra meter från både barnomsorg och pendeltågstation. Inglasad altan med eftermiddags- och kvällssol möjliggör fantastiska sommarkvällar med familj och vänner. Garage samt uppfart för flera bilar. Huset har under nuvarande ägare fått en omfattande renovering av övervåning, vindsutrymme med tilläggsisolering, ny värmepanna mm. Populära Rosersberg är en idyllisk liten tätort mellan Upplands Väsby och Märsta. Här finner man en lugn och stillsam tillvaro samtidigt som tillgången till pendeltåg och trafikplats till E4:an ger fantastiska kommunikationer till både Stockholm, Arlanda och Uppsala. I området finns bl.a. en liten livsmedelsaffär, frisör och några restauranger. Barnomsorgen lovordas ofta av lokalborna och det finns goda förutsättningar för idrott och friluftsliv för alla åldrar. Området kring Rosersberg utvecklas mycket just nu vilket genererar gott om arbetstillfällen. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Albano 399, Lunda, Sigtuna kommun
Albano 399, Lunda, Sigtuna kommun, bild 2
Albano 399, Lunda, Sigtuna kommun, bild 3

Albano 399

Villa
Lunda, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
7 500 000 kr
230 + 60 m²
10 rum
2 350 m² tomt

- TOTALRENOVERAD! - TRE BYGGNADER! - LÅGA ENERGIKOSTNADER! - EXKLUSIVA MATERIALVAL! Nu har vi nöjet att presentera denna fina fastighet beståendes av totalt tre hus med en totalyta om ca 290 kvm! Med högt i tak och påkostade detaljer ger denna moderna bostad en känsla av rymd och lyx. En perfekt bostad för den som söker en harmonisk och avslappnad atmosfär. Med totalrenoveringar och exklusiva materialval är varje detalj i denna bostad omsorgsfullt utvald. Bergvärme, solceller och tre FTX aggregat fungerar som värmekälla och ger en energieffektiv lösning. Vattenburen värme på samtliga plan i alla byggnader ger en behaglig temperatur året runt. Köket från Ballingslöv är stilrent, exklusivt och modernt, perfekt för den som älskar att laga mat. Eldstaden som vetter mot matplats och kök ger en mysig atmosfär och skapar en extra touch av elegans. Denna fastighet erbjuder förutom huvudbyggnaden även en nybyggd komplementbyggnad med hög standard och ett Attefallshus, vilket ger extra utrymme och flexibilitet, med fina uthyrningsmöjligheter kan du till och med få ett gratis boende. Den trevliga uteplatsen erbjuder många soltimmar och är perfekt för utomhusaktiviteter. Dessutom har du en fri utsikt över omgivande ängar och åkrar, vilket ger en känsla av lugn och ro. Den lantliga men ändå centrala platsen gör det bekvämt att ta sig till kommunikationer och andra bekvämligheter. Varmt välkommen med din anmälan!

  • Premium
Vänortsringen 2, Märsta, Sigtuna kommun

Vänortsringen 2

Lägenhet
Märsta, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 595 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/4
6 384 kr/mån
21 701 kr/m²

- CENTRALT LÄGE! - BYGGNAD MED HISS! - FINT RENOVERAD MED INGLASAD BALKONG! - REPARATIONSFOND OM 15 750 KRONOR! Välkommen till denna moderna och trevliga genomgångs trea belägen på Vänortsringen i centrala Märsta. Med sin fina renovering från 2023 och ljusa inredning erbjuder denna bostad en behaglig atmosfär. Den inglasade balkongen i optimalt solläge ger möjlighet till avkoppling och soliga stunder. Läget är barnvänligt och det finns gott om kommunikationsmöjligheter i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig till önskade destinationer. Dessutom finns ett stort utbud av shopping och nöjen i centrum, som ligger på bekvämt avstånd. Med en yta på 73.5 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrättslägenhet gott om plats för att skapa ett trivsamt hem. Belägen på andra våningen i en fyra våningar hög byggnad med hiss bidrar till en lugn och trygg boendemiljö. Här har du även bekvämligheter i att tvättstuga och förråd finns i samma huskropp, vilket gör att du inte behöver lämna byggnaden för att nå dessa utrymmen. Bra HSB förening som sköter sina byggnader väl och har god ekonomi. Varmt välkommen med din anmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Mejeriets väg 18, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Mejeriets väg 18

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
4 050 000 kr
109,2 + 6,8 m²
5 rum
vån 1
4 374 kr/mån
37 088 kr/m²

- OSLAGBART LÄGE! - LÅG AVGIFT M. RÄNTEGARANTI! - OMRÅDET STÖRSTA BAKSIDA TOMT! PASSA PÅ, HÄR ERBJUDS EV RÄNTEFRI KONTANTINSATS ALT TVÅ ÅRS AVGIFTSFRITT!! Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsparhus som är perfekt för den stora familjen. Med sina 109.2 kvadratmeter och välplanerade ytor finns här gott om plats för alla. Beläget i det barnvänliga området Steninge Slottsby, kan du ge dina barn en trygg och rofylld uppväxt. Dessutom är läget nära till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till och från. Med närheten till ett vackert naturreservat får du en harmonisk och naturnära miljö att njuta av. Den oinredda vinden ger dig möjlighet att skapa det extra utrymme om ca 25 kvm du önskar, kanske ett hobbyrum eller ett extra sovrum som vetter mot den tjusiga naturen. Du kan också vara trygg med att utvecklaren, Hillstone Park erbjuder en räntegaranti, vilket innebär att de täcker eventuella avgiftshöjningar om sådana skulle infalla. En given parkeringsplats intill huset gör vardagen bekvämligare. Närheten till Mälaren och båthamnen ger dig möjlighet att njuta av vackra vyer och härliga båtutflykter. På bottenplan hittar du exklusiva detaljer som ger hemmet en stilfull touch. Och med fri utsikt kan du njuta av en underbar vy varje dag. För den hästintresserade finns även möjligheten att anmäla intresse för den nya ridanläggningen som kommer att uppföras, läs mer på :https://steningeslottsby.se/steninge-ridanlaggning/. Missa inte chansen att bo i denna underbara bostad med närhet till både natur och vatten. Kontakta oss idag för att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hugingatan 16, null, Sigtuna kommun

Hugingatan 16

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 550 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 939 kr/mån
20 667 kr/m²

- GAVELLÄGE! - STAMBYTT BADRUM - STABIL FÖRENING - NÄRHET TILL P- PLATS På våning 2/3 i stabil HSB förening finns denna fina & välplanerade 3:a om 75 kvm till salu! Här har du även en inre fond om ca 19 200 kronor att nyttja för diverse renoveringar som önskas. Väl inne i bostaden möts du av en rymlig & centrerad hall som tar dig vidare in till ett fräscht och praktiskt kök, vardagsrum med extra gavelfönster samt helkaklat badrum förberett med plats för tvättmaskin samt två sovrum. I samband med föreningens stambyte renoverades badrummet då kakel & klinker var en självklarhet! Välskött förening som tar hand om sin fastigheter. På Hugingatan bor du bokstavligen ett stenkast från skolor och förskolor samt allmänna kommunikationer. Ca 350 meter från bostaden finns bussen som tar dig ner till Märsta station som i sin tur tar dig vidare till Stockholm City, Arlanda flygplats eller Uppsala. Märsta centrum finns knappa 5 minuters bilfärd ifrån och bjuder på stort utbud som t ex systembolaget, apotek, restauranger och livsmedelsbutiker m.m. En kort promenad om ca 12 minuter genom skog och natur leder dig till både Steninge slott med omgivning samt Mälaren. Varmt välkommen med din anmälan!

  • Balkong
Hugingatan 31, null, Sigtuna kommun

Hugingatan 31

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 450 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 807 kr/mån
21 324 kr/m²

- TOTALRENOVERAD! - REPARATIONSFOND OM 11 671 KR! - SMIDIGT ATT OMVANDLA TILL 3 R.O.K! Denna tvårummare bjuder bland annat på fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard. En yteffektiv och ljus bostad i mycket fint skick som passar utmärkt för den som letar efter ett boende som är charmig och hemtrevlig. Lägenheten består av en stor och ljus hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och plats för soffa och matgrupp. Köket är topprenoverad, stilrent och ljus med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor, påkostade material och plats för matbord och stolar. Badrummet är stambytt, smakfullt och påkostad med duschvägg, badrumsskåp, handdukstork, golvvärme, spotlights, tvättmaskin och toalett. Det harmoniska och rogivande sovrummet har vita väggar och parkettgolv och erbjuder platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Denna bostad kan enkelt göras om till en 3-rummare, se planlösning för att få en bild på hur man kan göra. På Hugingatan bor du i ett centralt läge med närhet till allt vardagen kräver och lite till. Skolor finns ett stenkast ifrån, likaså med de allmänna kommunikationerna. Här bor du även i en stabil och populär HSB förening som tar väl hand om sina byggnader. Varmt välkommen med din anmälan!

  • Balkong
Murarbo 142, null, Sigtuna kommun

Murarbo 142

Tomt
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
2 295 000 kr
624 m² tomt

Attraktiv möjlighet att förverkliga din dröm om att bygga ditt drömhus på en underbar villatomt om 624 kvm. Belägen som granne i det vackra området Venngarn med historiska anor och härlig natur erbjuder denna tomt en unik kombination av natursköna omgivningar och bekvämligheten av närheten till Siguna Stad och nya Sigtuna Stadsängar. Byggrätten för denna tomt är 25% av tomtstorleken, vilket ger dig gott om möjligheter att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Du behöver inte oroa dig för praktiska saker som vatten och avlopp. Kommunalt vatten och avlopp är redan indraget och bekostats, vilket sparar dig både tid och pengar. Läget för denna tomt är oslagbart attraktivt. Med Siguna Stadsängar bara några minuter bort och Venngarn Slott, kan du njuta av vackra parker, grönområden och promenadstråk. Dessutom finns det en engelsk skola i närheten, vilket ger dina barn en utmärkt utbildningsmiljö. För dina dagliga inköp finns det också en Lidl-butik inom bekvämt avstånd. En av de stora fördelarna med detta område är närheten till Venngarn Slott, med dess rika utbud av aktiviteter och evenemang. Oavsett om det är en trevlig picknick i de omgivande trädgårdarna eller en eleganta bröllopsfest, finns det alltid något för alla att njuta av på detta vackra slott. Åk gärna och ta en titt på tomten, och skulle oklarheter dyka upp eller om du inte hittar rätt så tveka inte att höra av dig! Länk till detaljplanen: https://karta.sigtuna.se/dokument/dp/DPL_307.pdf Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Västra Bangatan 65E, Sätuna, Sigtuna kommun

Västra Bangatan 65E

Lägenhet
Sätuna, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 795 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/3
4 715 kr/mån
23 312 kr/m²

- MYCKET STABIL HSB FÖRENING! - INRE FOND OM CA 15 830 KRONOR! - POPULÄRT FAMILJEOMRÅDE! Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet på omtyckta Västra Bangatan. Lägenhetens 77 kvadratmeter disponeras över fyra rum och fint kök. I lägenheten hittar du ett trevligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, ett fint renoverat kök samt helkaklat badrum och tre bra rum som används som sovrum. I lägenheten finner du mycket förvaringsutrymme i form av garderober och förråd. Lägenhetens inglasade balkong når du via ett av sovrummen! På Västra Bangatan 65E bor du i ett bra läge i föreningen. Du bor med parkering i närheten och lekplats precis utanför. Mycket stabil HSB förening där du som medlem har tillgång till bastu, grovtvättstuga och övernattningslägenhet som går att hyra för besökare. Parkering ingår i avgiften. Observera att en reparationsfond på drygt 15 830 kronor finns för köparen att nyttja! Denna bostad är i grund och botten en 3:a som har totalrenoverats och gjorts om till en bra planerad 4:a. Här bor du i ett bra läge i Märsta med gångavstånd till Märsta station. Från Märsta station tar du dig enkelt med tåg till både Stockholm City och Uppsala. Från stationen går det också direktbussar till Sigtuna och Arlanda. En bit ifrån lägenheten finns Märsta centrum. I Märsta Centrum hittar du allt från livsmedelsbutiker och klädaffärer till gym. I närheten av bostaden finns det både skolor samt förskolor för barnfamiljerna och ett stenkast ifrån ligger också gymmet "Träna mer" för den aktiva. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 16