Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norråvägen 2B, null, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr
Norråvägen 2B, null, Huddinge kommun, bild 2
Norråvägen 2B, null, Huddinge kommun, bild 3

Norråvägen 2B

Villa
Huddinge kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
14 995 000 kr
207 + 37 m²
6 rum
1 620 m² tomt

Villa på 244 kvm totalarea byggd 2010 i två plan på insynsskyddad sjötomt. Fyra sovrum varav en master suite med bastu och sjöutsikt från nästan alla rum. Dubbelgarage med golvvärme och gästhus med alla bekvämligheter. Lugna färger och kvalitativa materialval med klinker samt gedigna trägolv. Sociala ytor på entréplan med rymligt kök, matsal och sällskapsrum i öppen planlösning. Utgång till stor altan som sträcker sig längst med våningsplanets långsida mot vattnet. Nedre plan har även en rymlig hall med klinkergolv med ett badrum i anslutning. Dubbelgaraget nås genom tvättstugan. Separat sjöstuga samt redskapsbod. På övre plan finns ett stort sällskapsrum med balkong mot Magelungen samt en generös master suite med separat badrum med bastu och dressingroom. Sovrummet likväl bastun har strålande sjöutsikt. Stora fönsterpartier på båda planen tar tillvara på den strandnära placeringen och närheten till vattnet. Villan har renoverats invändigt under 2023 med nya ytskikt. Energieffektivt hus med bergvärme, vattenburen golvvärme, 3-glas fönster samt FTX-ventilation. Separat nyrenoverat gästhus från 1934 med nybyggd solterrass i två etage på ca 90 kvm, som också leder ner till bryggan. Tennisbana och badplats via samfällighet.

  • Premium
  • Energieffektiv
Boda Strandväg  163 - 165, Norrtälje - Klemensboda, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj

Boda Strandväg 163 - 165

Fritidshus
Norrtälje - Klemensboda, Norrtälje kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
23 000 000 kr
185 + 120 m²
4 rum
4 764 m² tomt

Med ett eftertraktat läge och anor från mitten av 1800-talet ligger detta charmiga skärgårdshemman. Två helt plana sjötomter med söderläge, fruktträd och syrener. Komplett byggnation med tre boningshus, lada och båthus invid stor brygganläggning. Ett underbart ställe med plats för släkt och vänner i bästa delen av Roslagens vackra skärgård.

  • Plus
Emblavägen 6, Djursholm, Danderyds kommun
Emblavägen 6, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Emblavägen 6, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Emblavägen 6

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
32 000 000 kr
285 + 89 m²
10 rum
2 016 m² tomt

Perfekt belägen familjevilla i Svalnäs med en härlig trädgårdstomt i söderläge. Familjevilla från 1932 mycket smakfullt renoverat och art déco inspirerad. Ett hem med stora sällskapsrum och många sovrum fördelat på tre plan. Välplanerad familjevilla och utrymme för stort socialt umgänge såväl som familjeliv med idag 6 sovrum. Villan har ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster och med härlig atmosfär. Närhet till vattnet och till Djursholms torg som till förskolor och skolor gör detta till ett mycket eftertraktat boende, och väl anpassat för familjeliv. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Midgårdsvägen 2

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
27 000 000 kr
242 + 130 m²
8 rum
2 218 m² tomt

Villa mycket attraktivt och fritt belägen i Djursholm med en underbar insynsskyddad trädgårdstomt som på senare år designats om med hjälp av trädgårdsarkitekt. Kombinationen av trädgårdsarkitektens design och många stora träd gör den speciell, och ger fägring under hela säsongen. Fruktträd, bärbuskar, perenner, pioner, rosor och magnolia är bara några exempel. Altan samt stor terrass med Offerdalsskiffer med pergola, pool och växthus, i bästa syd/sydvästläge. Detta hem har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1935, och vårdats och vidareutvecklats av fyra generationer. Villan om totalt ca 414 kvm, varav 256 kvm boarea har ett fritt läge där hörntomten gränsar mot park och allmänning. Villan har stora fönster i alla väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Familjevillan är välplanerad med plats för stort socialt umgänge såväl som familjeliv disponerad på två plan samt källare. Garage, pool och växthus. Närhet till Djursholms torg, kommunikationer och Sveaviken.

  • Premium
Linnégatan 77, Östermalm, Stockholms kommun
Linnégatan 77, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Linnégatan 77, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Linnégatan 77

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
24 000 000 kr
168 m²
6 rum
vån 1,5
9 240 kr/mån
142 857 kr/m²

Sekelskiftesvåning med ett högt läge med fri utsikt, fyra rymliga sovrum och ett rum med separat ingång. De fyra ståtliga kakelugnarna ger inte bara en unik atmosfär och vackra detaljer. Vackra spegeldörrar och höga golvlister är exempel på detaljer som ger detta hem en tidlös elegans. Läget i denna vackra fastighet från 1896 där du har nära både till Karlaplan och Djurgården, vilket ger dig tillgång till både stadsliv och grönområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsgatan 14, Östermalm, Stockholms kommun

Engelbrektsgatan 14

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 475 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/4
2 114 kr/mån
150 581 kr/m²

Välkommen till denna underbara 2:a som är synnerligen välplanerad och med bästa läge i sydväst mot innergård med balkong. Läget är högt och lägenheten har ett strålande ljusinsläpp samt en genomgående planlösning i ett lugnt och vackert gårdshus. En välskött förening med mycket god ekonomi och goda lokalintäkter i en representativ fastighet anno 1879 i Villastaden. Lägenheten, som är den enda på detta plan, är belägen på plan 4 i gårdshuset och välkomnar med trevlig hall och smart inbyggt utrymme för klädförvaring. Sovrum med mjuk heltäckande matta, plats för dubbelsäng, hel garderobsvägg med gott om förvaring samt fönster mot tyst innergård. Sällskapsrum och kök i en öppen tilltalande planlösning med plats för både soffa och matbord. Pardörrar ut till solig balkong i sydväst mot lugn och grönskande innergård. Köksdelen har vita släta luckor, bänkar av vit marmor, spishäll och ugn från Siemens, diskmaskin, integrerad kyl/frys, spotlights, fläkt och diskho med blandare i mässing. Längs hela väggen finns platsbyggda garderober från golv till tak, vilket ger ytterligare utmärkta förvaringsutrymmen. Totalt finns 10 garderober. Lägenheten är en tidstypisk sekelskiftesdröm som har en genomgående imponerande takhöjd om 3.40 och har en rad bevarade ursprungsdetaljer såsom trägolv, takstuckatur. Fräscht badrum med vitt kakel på väggar och marmorgolv (värme). Bänkskiva av marmor med infällt handfat. Vägghänd wc, tvätt/torkmaskin, duschhörna med dörr av härdat glas samt spotlights. Säkerhetsdörr. Tillhörande stort lägenhetsförråd på plan 3 i samma trapphus. Sammanfattningsvis är detta en pärla för dig som vill ha allt. En otroligt charmig, ljus och väldisponerad lägenhet med balkong i sydväst, ett stenkast från Stureplan.

  • Plus
  • Balkong
Fridhemsgatan 29D, 4&5tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Fridhemsgatan 29D, 4&5tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
14 250 000 kr
117 + 22 m²
4 rum
vån 5/5
7 810 kr/mån
121 795 kr/m²

Här finns möjlighet till 3 sovrum inklusive det stora sovloftet. Vindsvåningen är som en dröm för att bjuda hem stora sällskap. Härliga middagar kan njutas på den stora terrassen under den varma årstiden. Våningen är i mycket gott skick. Två helkaklade badrum. Stor öppen spis på vindsplanet. Välkomna till ert nya drömboende.

  • Hiss
Götgatan 44, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Götgatan 44

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
14 450 000 kr
123 m²
4 rum
vån 2/4
3 548 kr/mån
117 480 kr/m²

Vacker våning med balkong och fyra kakelugnar. Här möts sekelskiftestilen och en modern planlösning med stort kök, upp till tre sovrum och två badrum. Stuckaturer, dörröverstycken, pardörrar och bröstpaneler. Välskött fastighet med höga intäkter från hyreslokaler vilket ger en låg månadsavgift. Ett drömboende i idylliska kvarter runt Götgatan rika folkliv. Här bor du bland kullerstensgator, kulturhistoriska byggnader och närhet till Mosebackes myllrande folkliv med ett rikt utbud av caféer, restauranger och aktiviteter.

  • Balkong
Tyktorpsvägen 30, null, Lidingö kommun
Tyktorpsvägen 30, null, Lidingö kommun, bild 2
Tyktorpsvägen 30, null, Lidingö kommun, bild 3

Tyktorpsvägen 30

Villa
Lidingö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
50 000 000 kr
322 + 178 m²
9 rum
1 397 m² tomt

Exklusiv familjevilla på ett av Lidingös mest eftersökta adresser, Tyktorpsvägen. Här väntar ett lugnt och stilla skärgårdsliv endast ett par minuter från Stockholms city. Med en totalyta av 500 kvm fördelade på fyra våningsplan finns plats för stora familjer och vänner. 5 sovrum, fyra kompletta badrum, flera stora sällskapsrum och dessutom ett gym, ett biorum och vinkällare. Hela huset är riktat mot havet och har stora fönsterpartier med fantastisk utsikt. Lägg dessutom till en pool, en jacuzzi och ett enormt utekök med samma storslagna utsikt. En unik villa på en unik adress!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sibyllegatan 46, Östermalm, Stockholms kommun

Sibyllegatan 46

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
37 000 000 kr
222 m²
7 rum
vån 3/5
10 383 kr/mån
166 667 kr/m²

Topprenoverad sällskapsvåning med stora social ytor och upp till 6 sovrum. Lägg dessutom till tre kompletta badrum, balkong, kakelugn, stjärnparkett och mängder av välbevarade sekelskiftesdetaljer. Ett utsökt exempel på en lyckad renovering med respekt för tidsepoken. Högt belägen på tre trappor med ett fantastiskt ljusinflöde tack vare mängder av fönster mot både Sibyllegatan och Östermalmsgatan. Möjlighet att hyra ut del av våningen som en separat lägenhet med egen ingång och badrum.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Odengatan 45, Vasastan, Stockholms kommun
Odengatan 45, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Odengatan 45, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Odengatan 45

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
28 800 000 kr
203 m²
6 rum
vån 3/5
5 080 kr/mån
141 872 kr/m²

Högt upp i huset med ett centralt men ändå lugnt läge mot Luntmakargatan bjuds extraordinär sekelskiftesvåning med optimal disponering. Hela våningen är minutiöst renoverad med högsta kvalitet i utförande och detaljer. Enastående sällskapsavdelning samt fyra sovrum, där ett av sovrummen även har sovloft, två badrum samt gäst-wc. Våningen har genomgående planlösning och vetter mot Luntmakargatan och innergården. Interiört välkomnar ljus och trevlig hall med schackrutigt marmorgolv samt utgång till balkong med förmiddagssol. Stort kök samt tre underbara rum i fil mot gatan ger vackra perspektiv genom våningen. Magnifikt sällskapsrum med tre fönster, praktfull öppen spis och möjlighet till stora middagsbjudningar. Intill ytterligare ett härligt sällskapsrum med vacker kakelugn och platsbyggd bokhylla. Rummen flödar av ljus via stora fönster och attribut såsom högt i tak, väggpaneler, fiskbensparkett med mahognyfris samt eleganta pardörrar inger atmosfär. Köket är handgjort och platsbyggt, har gott om förvaring och arbetsytor, köksö med elanslutning, vitvaror från Siemens, två vinkylar från Gaggenau, avfallskvarn, kokande vatten direkt från kran samt infällda Bowers & Wilkins högtalare i tak. I andra ändan av rumsfilen Master bedroom med handgjorda och platsbyggda garderober där skjutdörrarna följer utseendet på våningens innerdörrar. Mot innergården tre fina sovrum, varav ett nyttjas som walk-in closet/arbetsrum och där det större har platsbyggda garderober samt separat ingång från ursprungligt kökstrapphus. Två stilrena badrum samt gäst-wc i hall. Det stora badrummet har carraramarmor på väggar och golv, två duschar, ångbastu, vägghängd wc samt kommod med dubbla handfat. Det andra badrummet har dusch samt tvättpelare. Till våningen hör två stora vindsförråd. Stambytt bostadsförening från 1924 med låga avgifter. Vacker fastighet från 1905 med representativ entré. En underbar sekelskiftesvåning i Vasastans eftertraktade kvarter.

  • Premium
Ekfatsgatan 6, Liljeholmen, Stockholms kommun

Ekfatsgatan 6

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 300 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/7
5 624 kr/mån
75 904 kr/m²

Välplanerad bostad med hörnläge och generösa sällskapsytor som ligger i delvis öppen planlösning. Från sällskapsdelen vetter en balkong mot Ekfatsgatan och har utsikt över gatan och ner mot vattnet. Det finns två bra sovrum med master som rymmer rikligt med förvaring. Stort badrum med både tvättmaskin, torktumlare och förvaring. Flexibelt boende med en alternativ planlösning där det går att få till ett extra sovrum intill köket. Attraktiv läge alldeles vid Liljeholmskajen. Här finns allt ifrån grönområden, lekplatser, badplats, restauranger och caféer.

  • Balkong
  • Hiss
Vretlundsgatan 6, Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 27 apr
Vretlundsgatan 6, Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Vretlundsgatan 6, Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Vretlundsgatan 6

Villa
Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
7 950 000 kr
387 + 162 m²
12 rum
1 691 m² tomt

Uppförd 1938 efter ritning av stadsarkitekt Frej Klemming. Tre plan på totalt 550 kvm samt inredningsbar vind. Varsamt renoverad de senaste åren med alla originaldetaljer bevarade. Stora sällskapsytor, terrasser, flera eldstäder och altaner för socialt umgänge. En del kan nyttjas som separat lägenhet. En villa som måste upplevas!

  • Premium
Nybylundsvägen 22, Norrtälje - Rådmansö, Norrtälje kommun

Nybylundsvägen 22

Fritidshus
Norrtälje - Rådmansö, Norrtälje kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
23 000 000 kr
303 + 20 m²
9 rum
39,2 ha tomt

Sjöställe ute på attraktiva Rådmansö i Roslagens skärgård. Större sommarvilla med privat infartsväg och grindar. Plana gräsytor och grusade gångar ner mot havet med stenskodd strandlinje, bryggor och båthus. Fastigheterna har en totalareal enligt skogsbruksplanen om ca 39 ha, varav ca 33 hektar är produktiv skogsmark. Virkesförrådet beräknas uppgå till ca 5 912 m³sk. Jakt och fiskerätt.

  • Plus
Hornsgatan 41, Södermalm, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Hornsgatan 41

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
10 975 000 kr
104 m²
3.5 rum
vån 4/5
5 030 kr/mån
105 529 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun, bild 2
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun, bild 3

Duvedsbyn 185

Fritidshus
Åre - Duvedsbyn, Åre kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 900 000 kr
1 080 m²
10 439 m² tomt

Millestgården driver hotell- och restaurangverksamhet och är beläget cirka 2 km väster om Duved i Åre kommun. Byggnaden, uppförd under 1940-talet, har genomgått renoveringar och moderniseringar de senaste åren. Huvudbyggnaden rymmer en hotell- och restauranganläggning med 26 gästrum samt en restaurangdel med matsal för cirka 60 gäster både inomhus och utomhus i trädgården. Restaurangen fokuserar på närproducerad mat, inklusive röding och ren på menyn. I huvudbyggnaden finns även en konferensavdelning, yogasal, gym och en relaxavdelning med bastu. Dessutom finns en stor magasinbyggnad med loge och en privat lägenhet för ägaren, samt en s.k. Jämtlandslänga.

  • Premium
Öresjövägen 9, Malen, Båstads kommun
Öresjövägen 9, Malen, Båstads kommun, bild 2
Öresjövägen 9, Malen, Båstads kommun, bild 3

Öresjövägen 9

Villa
Malen, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
16 900 000 kr
170 + 110 m²
7 rum
941 m² tomt

Superfräsch Malenvilla från 1926 med pool. I uppvuxna kvarter med många vackra hus från förra sekelskiftet ligger denna underbart trevliga och totalrenoverade villa med pool. Villan, som ursprungligen är uppfört 1926, är löpande restaurerad och moderniserad till absolut bästa skick och har idag en mycket god driftsekonomi med hjälp av bl a solpaneler. Trädgårdstomten om 941 kvm har plana gräsytor, insynsskyddade uteplatser kring poolen med eftermiddags/kvällssol samt gästhus och garage. Trevlig entré med plats för avhängning och gäst-wc. Spatiöst sällskapsrum,i öppen planlösning med kök och matsal med plats för många gäster. Sällskapsrummet har braskamin och plats för flera sittgrupper. Renoverat och välutrustat kök med köksö och gott om förvaring i smakfull vit skåpsinredning, köksö samt bänkskiva i granit. Matsalsdel med plats för det stora sällskapet och utgång till pool och uteplatser. Öppet trapphus med utgång till stor möblerbar altan med morgonsol. På övre plan ses stort master bedroom med gott om garderober och utgång till balkong. Ytterligare två fina sovrum. Elegant badrum med dusch och bastu samt härligt ljusinsläpp via burspråk. Källarplan med trevlig gästavdelning, tvättstuga och förrådsutrymmen. Utgång till trädgård. Gästdelen har sällskapsrum med braskamin samt sovrum samt badrum med dusch och wc i anslutning. I trädgården finns det fullt utrustade gästhuset med två sovrum, sällskapsrum och badrum samt trinettkök. Nyanlagd pool samt garage/förråd. Allt omgärdat av häck/staket Detta hem erbjuder ett bra och elegant villaboende med ett vackert hus i en rofylld trädgård på lugn gata i eftersökta Malen. Restauranger, hamn, affärer och service finns på bekvämt cykelavstånd.

  • Premium
  • Energieffektiv
Hållsnäs Villa Berg, Trosa - Tureholm, Trosa kommun
Hållsnäs Villa Berg, Trosa - Tureholm, Trosa kommun, bild 2
Hållsnäs Villa Berg, Trosa - Tureholm, Trosa kommun, bild 3

Hållsnäs Villa Berg

Fritidshus
Trosa - Tureholm, Trosa kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
23 000 000 kr
352 + 74 m²
5 rum
7 100 m² tomt

Enastående läge och utsikt över Hållsviken ända ut mot obruten havshorisont. Inbjudande byggnation med stor villa i herrgårdsstil, flera flyglar och sjöbod med brygganläggning. En fantastiskt fastighet med byggnation långt utöver det vanliga och plats för både släkt och vänner. Sann livskvalitet och drömboende med närhet till härlig ytterskärgård, fin golfbana och bara 10 minuter med bilen in till sommaridyllen Trosa.

  • Premium
Skogshöjdsstigen 11, Rösunda/Saltsjöbaden, Nacka kommun

Skogshöjdsstigen 11

Villa
Rösunda/Saltsjöbaden, Nacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
27 500 000 kr
296 + 169 m²
10 rum
1 588 m² tomt

Välkomna till en av de högsta platserna i Saltsjöbaden med magisk vy över vatten och kullar med ståtlig och anrik bebyggelse. 10 r o k i utmärkt skick varav 5-6 sovrum. Prunkande trädgård samt dubbelgarage.

Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Williamslund 1

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 495 000 kr
125 + 31 m²
5 rum
1 494 m² tomt

Sällsynt möjlighet att köpa obebyggd tomt med ett nyckelfärdigt hus på totalentreprenad från Trivselhus. Lätt sluttande tomt med närhet till natur och Mariefreds stadskärna. El, va samt fiber är framdraget. Tomten är ej bunden till husleverantör.

  • Premium
  • Nyproduktion
Utflyttarvägen 37 och 39, Båstad/Västra Karup, Båstads kommun
Utflyttarvägen 37 och 39, Båstad/Västra Karup, Båstads kommun, bild 2
Utflyttarvägen 37 och 39, Båstad/Västra Karup, Båstads kommun, bild 3

Utflyttarvägen 37 och 39

Gård/Skog
Båstad/Västra Karup, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
15 900 000 kr
460 + 70 m²
15 rum
3 ha tomt

Välkomna till denna mycket välvårdade gård med ett fritt och naturskönt läge mittemellan Båstad och Torekov. Här gör havet och livet på landet sig påminda från både hus och mark och ger en härlig känsla av livskvalitet. Via en privat infart når ni bostadens entré och här finns plats för flera bilar på en stor gårdsplan. Fastigheten bjuder en modern huvudbyggnad i ett plan om totalt 320 kvm, möjlig att dela i två bostäder, samt det charmiga ursprungshuset om 140 kvm. Stora fönsterpartier mot havet samt flera utgångar till den vackert anlagda trädgården och gårdsplanen ger bostäderna en flytande känsla mellan inne och ute. Här finns också generösa ytor i fina ekonomibyggnader, delvis varmbonade, med möjlighet till verksamhet eller uthyrning. Till gården hör ca 3 ha mark bestående delvis av anlagd trädgård med plana gräsytor och åkermark. Allt vackert inramat av hav och ängar vilket fulländar känslan av livskvalitet och drömboende. Möjlighet finns att köpa till ytterligare 20 ha åkermark i anslutning till gården. Det moderna enplanshuset har två entréer, två kök, fem sovrum, tre badrum samt stora sällskapsytor och en bedårande utsikt över fälten och havet mot Kullaberg. Tre härligt stora sällskapsrum, varav ett med braskamin, binder samman de två enheterna längs hela havssidanoch bjuder in fastighetens omgivningar och natur. Flera utgångar till trädgård och vindskyddade stenbelagda uteplatser med eftermiddags/kvällssol. Ursprungshuset är charmigt rött med vita knutar i klassisk 1½-planslösning. Entréplalnet har fina sällskapsytor och ett välutrustat kök, samt ett rymligt sovrum och badrum i kombination med tvättstuga.En trappa upp finns sällskapsrum samt två fina sovrum och wc. Under huset finns en källare med bl a pannrum. En U-formad ekonomibyggnad härbärgerar isolerade förvaringsutrymmen, verkstad och kontor med tillhörande kök och badrum samt garage. År 2020 byggdes även en fristående modern maskinhall. Här finns goda möjligheter att finansiera sitt boende genom uthyrning eller verksamhet. Gården har en underbar atmosfär med en stor potential att skapa sitt eget drömboende för en stor familj, över generationer eller i kombination med verksamhet eller bostäder och lokaler för uthyrning. Samtliga byggnader är välskötta och i mycket gott skick, trevligt inredda med gott om ytor för både släkt och vänner. Endast fantasin sätter gränser. Sammanfattningsvis en mycket trevlig fastighet på en unik plats med ett naturskönt läge för den som söker det lilla extra, ett paradis på Bjärehalvön. Allt vackert inramat av hav och närliggande gårdar, strategiskt belägen med närhet till det mesta. Hjärtligt välkomna till en plats att trivas på! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Premium
Sönnertorpsvägen 195, Båstad/Bjärehalvön, Båstads kommun
Sönnertorpsvägen 195, Båstad/Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Sönnertorpsvägen 195, Båstad/Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Sönnertorpsvägen 195

Villa
Båstad/Bjärehalvön, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
12 900 000 kr
400 + 130 m²
8 rum
3 389 m² tomt

Välkommen till historiska LINGÅRDEN, en kringbyggd, fyrlängad skånegård på vackra Bjärehalvön. Fastigheten är belägen utanför Hov mitt emellan Torekov och Båstad. Ett ostört paradis med ett högt naturskönt läge och utsikt över böljande landskap. Denna vackra gård, ursprungligen uppfört 1838, är pietetsfullt renoverat till en bostad i en klass för sig. Rekonstruerad under tre decennier efter alla antikvariska principer, men anpassad till nutida standard i avseende på sanitet, kök, värme och andra bekvämligheter. Ytan är fördelad på separata boendeenheter och omfattar över 400 kvm plus 150 kvm biytor. Här finns tre kök, (ett i varje länga) fem sovrum, två badrum m dusch och flera sällskapsrum. Fastigheten har potential i oinredda ytor med möjlighet för nästa ägare kan sätta sin egen prägel och utöka befintliga ytor efter behov för boende eller affärsverksamhet. Den svagt sluttande tomten är på generösa, men hanterbara 3389 kvm. Den historiska trädgården anlades på 1860-talet och har på senare tid kompletterats med ett vinterbonat lusthus (10 kvm) och en vinterbonad gäststuga (2018) m liten snickarbod. Bostad 1: Före detta ladugården. Entréplanet består av stort sällskapsrum med mysiga genuina avdelningar i f d stall och foderkammare, originaldetaljer som handbilade golvtiljor, handslaget tegelgolv, lås, klinkor, gångjärn i smide från 16-1800 talen i en symfoni av tekniska och estetiska lösningar som ger en härligt lantlig känsla. Här finns även 2 rymliga sovrum. Ovanvåning med kök och bad samt ytterligare två sovrum. Bostad 2: Galleri/sällskapsrum med vinterträdgård på över 80 kvm och ca 6 meters takhöjd, större takfönster och gäst-wc. Välutrustat lantkök med väl tilltagen matplats för det stora sällskapet. Bakom en ståldörr i gallerilängan finns en brandsäker vinkällare med förråd/skafferi. Ateljé med helglasad gavel mot norr med egen ingång. Bostad 3: Sällskapsrum, sovrum, kök och badrum. Den historiska trädgården med sina slingrande gångar, buxbom och ursprungliga växter (t ex 36 olika rosor!) är bevarad och ömt vårdad. Innergården har kvar en del ursprunglig stensättning och är i övrigt gräsbevuxen, med vårdträd (Herzogin Elsa med underbara päron) en mullbänk/bihave, fjärilsbuskar, kaprifol o kiwi. Även den ursprungliga brunnen finns bevarad, med rekonstruerad bröstning, samt brunnljung. I väster befinner sig den moderna inhägnade trädgården, med flera fruktträd, bärbuskar och en ”rosengrotta” samt inte minst ett stort valnötsträd! Sommarens fågelliv runt gården, med tranor, gök och näktergal, är för naturälskaren en oas för själen! Sammanfattningsvis en fastighet av unik karaktär med något för den som söker det extra, ett paradis på Bjärehalvön.

  • Premium
Artillerigatan 48, Östermalm, Stockholms kommun
Artillerigatan 48, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Artillerigatan 48, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Artillerigatan 48

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
24 750 000 kr
155 + 6 m²
6 rum
vån 5/5
5 364 kr/mån
159 677 kr/m²

Med ett eftertraktat läge på Artillerigatan ges här ett underbart tillfälle att färdigställa en mycket attraktiv vindsvåning om totalt 161 kvm, varav 155 kvm boa, med genomgående planlösning, öppen spis och solig terrass. Synnerligen ljus våning med stora fönster och fri vy över takåsar. Vid renovering finns möjlighet att riva undertaket för att få fri höjd upp till nock, föreningen ska godkänna detta. Höjd från golv på entréplan till nock är ca 4,75 meter. Juridisk person kan accepteras som köpare. Våningen har tidigare varit tandläkarpraktik och flertalet av väggar på bilder och planritning är tunna innerväggar som kan tas bort och ersättas med nya utifrån önskemål om disponering. Möjlighet att bygga stort kök, flera badrum samt gäst-wc. Välskött bostadsrättsförening med enbart 200 000 kr i lån. Väl omhändertagen fastighet från 1899 med elegant entré. Hiss till 4 tr. Belägen mellan Östermalmstorg och Karlaplan med en kort promenad till Strandvägen och Djurgårdens sköna promenadstråk. Ett sällsynt tillfälle att skapa en högklassig vindsvåning med optimal planering i hjärtat av Östermalm.

  • Premium
Maria Skolgata 93, 7 tr, Södermalm, Stockholms kommun
Maria Skolgata 93, 7 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Maria Skolgata 93, 7 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Maria Skolgata 93, 7 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
4 795 000 kr
37 m²
2 rum
vån 7/19
3 453 kr/mån
129 595 kr/m²

På 7 trappor med utsikt över Södermalms takåsar ligger denna optimalt planerade 2:a med en stor balkong som sträcker sig utefter hela lägenheten. Stora glaspartier mot balkongen ger ett ljust och rymligt intryck som bidrar till att lägenheten känns betydligt större än sina 37 kvm. Absolut toppskick och genomgående exklusiva materialval. Kök och sällskapsrum i öppen planlösning, ett sovrum med stor garderobsvägg och ett stilrent badrum. Föreningen erbjuder fantastiska gemensamma lokaler och har även övernattningslägenheter för gäster. Populär adress med närhet till fina promenadstråk längs vattnet i Tantolunden och Mariatorgets rika utbud av restauranger och nöjen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ytterån 673, Jämtland, Krokoms kommun

Ytterån 673

Gård/Skog
Jämtland, Krokoms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 500 000 kr
207 + 97 m²
4 rum
6,7 ha tomt

Med ett fint läge invid Alsensjön ligger denna genuina fastighet med inbjudande gårdsbild och en vacker huvudbyggnad med tornrum. Ett riktigt naturskönt boende ca 40 minuter till skidåkningen i Åre, ca 20 minuter till Åre Östersund Airport och fint fiske i den inbjudande sjön efter både harr och öring. Ett härligt ställe som erbjuder sann livskvalitet och drömboende.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 41