SkandiaMäklarna Linköping

SkandiaMäklarna Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Mån 1 apr kl 15:00
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/5
4 368 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till ditt nya boende på Skvadronsgatan 8! Bostaden är belägen på högsta våningen och erbjuder en inglasad balkong med en fantastisk utsikt och härligt ljusflöde från fönster som vetter åt två väderstreck. En otroligt ljus och fräsch lägenhet som ger en lyxig känsla. Innanför entrédörren möts man av en tambur med förvaring i rymlig klädkammare. Intill entrén finns en separat matplats med utrymme för ett matsalsbord för 6-8 personer. Vidare in når vi det kvalitativa köket från Marbodal med smakfull vit skåpsinrening där man bland annat valt ett vitrinskåp med inbyggd belysning som lyser upp och ger mysig effekt i överskåpet. Köket bjuder även på rostfri maskinpark från Husqvarna och god förvaring och bra bänkyta. Det luftiga vardagsrummet erbjuder goda sällskapsytor och utgång till balkong med ett högt, fritt läge. Vardagsrummet smälter samman med bostadens kök och matplats i delvis öppen planlösning. Längst in i lägenheten finns ett mysigt sovrum med gott om förvaring i platsbyggda garderober. Det helkaklade badrummet går i klassiska färgval, stilrent och snyggt. Dusch, wc, tvättsäll med kommod. Tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk över samt väggfasta skåp. Allt detta för bekvämligheten. Brf Arenan är en välskött förening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Här finns tillgång för de boende att nyttja en fantastisk takterass med tillhörande gemensamhetslokal, en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch samt en fantastiskt fin innergård med sittplatser och utegym. Nyligen har föreningen investerat i solceller för egen elproduktion. Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen. Varmt välkommen att kontakt mig för med info! Möjlighet till snabb inflyttning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Musikgränd 3C, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Musikgränd 3C, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Musikgränd 3C, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Musikgränd 3C

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 295 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/4
1 820 kr/mån
64 750 kr/m²

Högt upp i huset med ogenerat och soligt balkongläge erbjuds äntligen möjlighet att hitta hem till den idealiskt planerade bostaden i miniformat. Som klippt och skuren för dig som studerar eller ska köpa din första egna lägenhet! Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på kort cykelavstånd når ni Linköping Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping. Inom en kilometers radie erbjuds ni ett komplett serviceutbud med bland annat välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flera gym. Dessutom har bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap. På våning 3 av 4 finner ni denna ytterst väldisponerade bostad i miniformat. På våning 4 i huset finns endast förråd och vinterträdgård, vilket i praktiken innebär att man bor högst upp utan några boende ovanför sig. Detta kombinerat med det insynsskyddade och härliga västläget på balkongen som bjuder på magisk eftermiddags- och kvällssol gör bostadens läge i huset till det allra bästa! Lägenheten består av 20 generöst tilltagna kvadratmeter och interiören håller en genomgående hög materiell standard med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Här möts du av en smidig entré med plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Här kliver ni direkt in i hemmets hjärta beståendes av ett rymligt, ljust och lättmöblerat rum med utrymme för matplats och med ett smart soffskåp som ingår i köpet och som ger er möjligheten att slippa välja mellan säng eller soffa på den lilla ytan. Det ljusa och ytoptimerade köket är smakfullt och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Innanför köket ligger den inre hallen som erbjuder plats för skrivbord. Här finns även ytterligare förvaringsmöjligheter i två platsbyggda garderober. I anslutning till hallen når du det rymliga och helkaklade badrummet utrustat med bland annat golvvärme samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Brf Paviljongen är en stor och stabil förening som erbjuder sina medlemmar en gemensam vinterträdgård belägen högst upp i ett av husen samt en takterrass som delas med övriga i föreningen. I vinterträdgården är det fritt fram att få sköta sin egen grönsaksodling. På innergården finns en uteplats med grill. Som boende i föreningen har ni även tillgång till ett Felleshus som inrymmer en stor gemensamhetslokal med övernattningslägenhet och pentry. Sammantaget är detta en bekymmerslös bostad i ett område med en unik identitet. Här är det bara att flytta in och trivas till en mycket förmånlig månadsavgift och med idealiska förutsättningar för en hög livskvalitet. Tillträde är flexibelt. Varmt välkomna att hitta hem till er nya drömlägenhet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Atterboms gata 100, Ryd, Linköpings kommun

Atterboms gata 100

Villa
Ryd, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 495 000 kr
149 + 100 m²
5 rum
578 m² tomt

Längst in på lugn återvändsgata, med ett friliggande tomtläge finner vi denna välplanerade KB-villa som vi nu har nöjet att saluföra! Här erbjuds ett stort hus på två plan med källare med en totalyta på 249 kvadrat. Huset är väl omhändertaget och i ett allmänt välvårdat skick även om mycket är i originalutförande sedan byggåret. Utemiljön är trevlig med en väl tilltagen hörntomt, en av de större i området. Tomten vetter mot ett grönområde och är fint inramad av lummiga häckar, vilket bidrar till en lugn och harmonisk atmosfär. Baksidan vetter mot nordväst och har ett fint solläge med eftermiddags- och kvällssol. På framsidan finns en carport och en parkeringsyta för två bilar. Flexibel planlösning med möjlighet till sex sovrum. På entréplanet möts man av en rymlig entréhall med trappa till övervåning och källaren. Här finns två stora sovrum, vardagsrum (som går att avdela till ytterligare ett sovrum), kök med matplats och ett helkaklat badrum. Från vardagsrummet finns utgång till trädgården. På övervåningen finns två rymliga sovrum, förvaringsutrymmen i kattvindar och en toalett. I källaren finns gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga, wc och verkstad/hobbyrum. Källardelen har mycket potential och går att omvandla till sällskapsytor och ytterligare sovrum. Från källaren finns en utgång till husets framsida. I området finns flera grönområden och lekplatser, och dessutom bra gång- och cykelvägar till närliggande skolor och förskolor. I närområdet finns även den populära motionsanläggningen "Rydsspåret" med flera löpslingor och fotbollsplaner. Dessutom bor ni med cykelavstånd till både City, Universitet, Malmen, Mjärdevi och US. Goda bussförbindelser med övriga staden. Missa inte chansen att förvärva detta trevliga hus med potential!

Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun
  • Sön 7 apr kl 12:30
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 100

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 094 kr/mån
22 450 kr/m²

Välkommen till Munkhagsgatan 100 och denna helt inflyttningsklara lägenhet belägen på våning 2. Här finner ni 75,5 smakfullt inredda kvadratmeter med hög standard på material och maskiner i en ljus och charmig bostad med sociala ytor, vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett perfekt läge i hjärtat av Johannelund! Bostaden har ett ljust lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Här finns gott om plats och flexibilitet för möblering och rymmer även en rejäl matplats som är bostadens mittpunkt. Det härliga köket är placerat längst in i bostaden och har bra utrustning och arbetsyta. Sovrummen är lugna och harmoniska, här finns gott om plats för både säng och övrig möblering/förvaring. Badrummet är snyggt renoverat och även praktiskt utrustat med tvättmaskin. Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 4 094 kronor ingår värme, bredband, vatten och tv. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller en trevlig promenad längs med Stångån. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Drottninggatan 38B, Centralt, Linköpings kommun

Drottninggatan 38B

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 495 000 kr
69,5 m²
2.5 rum
vån 1/4
5 220 kr/mån
35 899 kr/m²

Stig in i ditt drömboende mitt i Linköpings hjärta! Denna fantastiska marklägenhet på Drottninggatan 38B är perfekt för dig som längtar efter stadens puls och grönskande oaser. Med Trädgårdsföreningen som närmaste granne kan du njuta av fridfulla promenader och rofyllda stunder mitt inne i centrala Linköping. Denna optimalt planerade marklägenhet är perfekt för dig som vill ha både närhet till stadens puls och grönskande natur. Den optimala planlösningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Bostadens kök är välplanerat och ljust samt bjuder på gott om arbetsyta, plats för matbord och goda förvaringsutrymmen. Ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober och ett mindre rum som nås via vardagsrummet. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin, förvaringsskåp och torkskåp. Badrummet har ett praktiskt badkar, handfat och toalett. Vardagsrummet har plats för soffgrupp samt del i ett avskärmat rum som i dagsläget används som ett barnrum. Från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen där man kan njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Sammantaget en unik bostad med egen uteplats, fräscha ytskikt och gott om förvaring. Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger dig trygghet och gemenskap. Här kan du vara säker på att din investering är i tillförlitliga händer. I denna del av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Drottninggatan är perfekt för dig som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Några meter från bostaden finns Trädgårdsföreningen med sina grönskande och lummiga parker. Några kvarter åt andra hållet ligger stadskärnan med Trädgårdstorget samt Stora Torget och ett rikt utbud av shopping, restauranger och aktiviteter. Från de båda torgen går det också smidigt att resa med kollektivtrafiken till övriga delar av staden. Linköpings resecentrum samt fjärrbussterminalen med sina goda pendlingsmöjligheter ligger även det i närhet till bostaden. Här har ni också nära till vackra promenadstråk längs Stångån, samt bad- och träningsmöjligheter i nyinvigda och imponerande stora Tinnerbäcksbadet, Sveriges modernaste simhall. I området finner ni även restaurang, florist, konditori, välsorterad livsmedelsaffär, vårdcentral, djuraffär, frisör med mera. Detta är en unik chans att få äga en drömbostad i Linköping. Missa inte tillfället att bli ägare till denna pärla av en bostad. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Linnégatan 10, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30
Linnégatan 10, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Linnégatan 10, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Linnégatan 10

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 195 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/5
1 848 kr/mån
54 318 kr/m²

Här finner du en lägenhet som är i fint skick där du inte behöver göra mer än att flytta in. Inredningen i bostaden präglas av sobra färger och ytskikt. Lägenheten erbjuder en boyta om 22 välplanerade kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök och är belägen mot innergården. De öppna ytorna lämnar plats åt allt du behöver för att trivas. Här välkomnas du in i ett mysigt och öppet allrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och plats för soffa, säng och matbord. Optimalt planerat kök med ljusa köksluckor. Bostadens kaklade duschrum har toalett, kommod och dusch. Moderna materialval i vitt samt grått. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare ingår. Bostaden har genomgående stora ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Fransk balkong. Lägenheten är i nästan nyskick och står helt inflyttningsklar. Fastigheten byggdes år 1969. Hiss finns att nyttja samt en härlig takterrass med härliga vyer över staden. I hjärtat av Linköping bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat vackra grönområden, trevliga promenadstråk, bra kommunikationer, matbutik, caféer, restauranger och badbrygga. Stångån ligger runt knuten, citypulsen några meter bort och Centralstation ligger en kortare promenad från bostaden. Till Universitetet tar det cirka 15 minuter cykelväg, Hälsouniversitetet cirka 5-10 minuter och Saab cirka 10 minuter. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 14:15
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells gata 3

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/5
3 033 kr/mån
47 500 kr/m²

Med glädje presenterar vi nu denna 2:a byggd 2017 i populära och lugna Övre Vasastaden. Här bor du i en lägenhet med väl planerade 42 kvadratmeter, optimalt för en organiserad och trivsam vardag. Stig in i hallen som direkt öppnar upp mot vardagsrummet och köket. Här finner du plats för att hänga av dig ytterkläderna. Vardagsrummet erbjuder en öppen planlösning med insläpp av mycket naturligt ljus, samt en fransk balkong. Här får du plats med soffgrupp och matgrupp för minst fyra personer. Sovrummet ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och rymmer plats för säng och skrivbord. I sovrummet finner du även en garderob med skjutdörrar och gott om utrymme för förvaring. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, kommod och WC, fräscht och helkaklat. Bostadsrättsföreningen strävar efter att skapa en hög livskvalitet för sina medlemmar. Utöver den vackra innergården finns tillgängliga faciliteter så som gym och en exklusiv relaxavdelning med bubbelbad och bastu. För gäster från långväga håll erbjuds ett bekvämt övernattningsrum med eget duschrum. Föreningen tillhandahåller även ett parkeringsgarage, cykelrum och lägenhetsförråd. Övre Vasastaden representerar ett eftertraktat innerstadsområde, vilket utgör en förlängning av den redan etablerade och populära Vasastaden. I Brf Vasastaden bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till stadens centrum med dess rika utbud av kultur och restauranger. I närområdet finns grönskande parker och vackra promenadstråk längs Stångån. För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen, med goda kommunikationer via buss och cykelförbindelser till resten av staden. Närmaste matbutik finns bara ett stenkast bort! Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 16:00
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Götgatan 30B

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 001 kr/mån
36 442 kr/m²

I hjärtat av populära Vasastaden finner du denna fantastiska tvåa, en optimalt planerad och ljus lägenhet i fint skick med generös takhöjd och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge där du finner stadens puls runt knuten. Hela lägenheten har en fantastisk takhöjd, är genomgående ljus och erbjuder en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo! Detta är den optimala lägenheten för dig som söker ett bra första boende eller som ska börja studera. Bostaden har genomgående vackra golv och ljusa väggar. Här finner man även ett socialt och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp som matbord och annat möblemang. Från vardagsrummet har du en härlig utsikt mot innergården. Bostadens fina kök är smakfullt inrett och erbjuder vita skåpsluckor med mycket förvarning samt utrustning som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, spishäll och inbyggd micro. Du har även gott om plats för ditt matbord samt stolar. Lägenheten har ett mysigt och stort sovrum med garderob och gott om plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är smakfullt och fräscht i genomgående neutrala färgskalor. Till lägenheten disponeras ett mat- samt vindsförråd. Genom föreningen Riksbyggen Linköpingshus nr 5 har du möjlighet att utnyttja tvättstuga, gym, bastu, grillplats och en vacker innergård. I månadsavgiften om 3 001 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt två förråd. En välskött och stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. På Götgatan bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium
Ridderstads gata 72, Berga, Linköpings kommun
Ridderstads gata 72, Berga, Linköpings kommun, bild 2
Ridderstads gata 72, Berga, Linköpings kommun, bild 3

Ridderstads gata 72

Radhus
Berga, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 250 000 kr
118 m²
4 rum
4 600 kr/mån
27 542 kr/m²

Varmt välkomna till detta supertrevliga familjeradhus i naturskönt område, fördelat på 118 kvm i två plan. Bostaden erbjuder på en luftig och smart planlösning med öppna och sociala ytor. Vi välkomnas av en funktionell och praktisk hall med bra förvaring. Vidare finns ett socialt och praktiskt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är ljust med stora fönsterpartier ut mot uterummet och trädgården. Härlig mysfaktor är den svarta braskamin. I denna del finns gott om plats för soffa och matgrupp. På entréplan finns även en tvättstuga, ett våtutrymme med dusch samt en klädkammare. Entré plan har vattenburen golvvärme, vilket är både behagligt och estetiskt snyggt. En trappa upp finns bostadens tre sovrum samt ett badrum. Det större sovrummet är stort och inbjudande med vacker utsikt, plats för garderob och plats för dubbelsäng, här finns ingång till en egen walk in closet. De andra två sovrum passar utmärkt för såväl barnrum/kontor som för gäster. Sist men inte minst uterummet, ett relativt nybyggt uterum som förlänger årstiderna. Glaspartierna går att skjuta åt sidorna för att öppna upp mot trädgården. På baksidan har du eftermiddags och kvällssol. På framsidan finns en plattsatt uteplats som bjuder på sol hela morgonen och förmiddagen. Tillhörande bostaden hör ett garage i länga samt en parkeringsplats precis framför huset där det finns laddstolpe. Det finns även ett bra förrådet intill huset. Berga Kulle är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap. Ridderstads Gata är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden såsom skulpturparken med anrik miljö och promenadstråk. Området är barnvänligt med gångavstånd till såväl förskola som skola. Bostaden ligger nära Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat vårdcentral och barnavårdscentral samt folktandvård. I centrum finns livsmedelsaffär, pizzeria och sushi. Endast en kort promenad finns Tinnerbäcken med dess trevlig promenadstråk. Även Vidingsjös motionscentrum ligger nära till hands där finns bra motionsspår, lekplats samt mingolf. På endast 10 min cyklar du till Universitets sjukhuset, och på ca 7 min till Saab.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun
  • Imorgon
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 100

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
3 959 kr/mån
23 542 kr/m²

Välkommen till Munkhagsgatan 100 och denna helt renoverade lägenhet belägen på våning 2. Här finner ni 72 smakfullt inredda kvadratmeter med hög standard på material och maskiner i en ljus och charmig bostad med sociala ytor, vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett perfekt läge i hjärtat av Johannelund! Bostaden har ett stort lättmöblerat allrum med utgång till balkong. Här finns gott om plats och flexibilitet för möblering och det gränsar till matplatsen som är bostadens mittpunkt. Det härliga köket är placerat längst in i bostaden och har bra utrustning och arbetsyta. Sovrummen är lugna och harmoniska, här finns gott om plats för både säng och övrig möblering/förvaring. Badrummet är snyggt, praktiskt och utrustat med tvättmaskin. Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 3 959 kronor ingår värme, bredband, vatten och tv. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller en trevlig promenad längs med Stångån. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hammarkindsgatan 32, Gottfridsberg/Tornhagen, Linköpings kommun

Hammarkindsgatan 32

Radhus
Gottfridsberg/Tornhagen, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 995 000 kr
118 + 26 m²
5 rum
809 m² tomt

I ett lugnt och familjevänligt område presenterar vi nu denna otroligt charmiga enplansvilla med fint inramad trädgård och gott om plats för både umgänge och familjeliv. Ett hem med härliga sällskapsytor där ni umgås i det väl tilltagna vardagsrummet, uterummet och i det lättarbetade köket med fönster som fyller rummet med ljus. Bostaden är i ett gyllene skick, där man lyckats bibehålla och återskapa 60-tals charmen. Bostaden har tre bra sovrum, och vi kan också glädja er med dubbla badrumsmiljöer. Vardagsrummet är generöst i storlek och har ett fin ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Från denna del når du ut till uterummet som förmedlar en mysig känsla och som skapar en fin kontakt mellan husets sällskapsytor men det ger också en fin övergång mellan inne och ute. Plan och lättskött trädgårdstomt där man har full uppsyn över barnen samtidigt som läget gör att man kan unna sig en stund i solen. Bilen ställer man bekvämt på uppfarten som ger plats för två bilar, laddstolpe finns installerad till er som har elbil. Här finns även ingång till ett förråd. Gottfridsberg/Tornhagen är ett trivsamt område med närhet till Universitetet, Mjärdevi och Gamla Linköping samtidigt som Linköpings city ligger på bekvämt cykelavstånd. För den som föredrar naturen ligger Vallaskogen inte långt ifrån samt Linköpings golfklubb för den golfintresserade. Goda busskommunikationer in till resecentrum och med matbutiker några minuters promenad bort. Ett boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. I området finns även skola och förskolor. Varmt välkommen på visning!

Bielkegatan 2C, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun
  • Idag kl 17:30
Bielkegatan 2C, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun, bild 2
Bielkegatan 2C, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun, bild 3

Bielkegatan 2C

Lägenhet
Vasastaden/centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 495 000 kr
110 m²
4 rum
vån 3/5
7 915 kr/mån
22 682 kr/m²

Med ett attraktivt läge på Bielkegatan finner du denna stilrena och charmiga fyrarummare om 110 kvadratmeter med balkong, moderna ytskikt, ett nyrenoverat duschrum samt en välplanerad och social planlösning med öppna ytor. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på våning 3 i ett hus med hiss. Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i grått som erbjuder bra arbetsytor, bänkskiva i sten, detaljer i mässing, integrerade vitvaror och rymlig del för matplats. Tre harmoniska sovrum placerade bredvid varandra. Bostadens vardagsrum bjuder på stora ytor, dimbara spotlights i tak, vita väggar samt med direkt utgång balkongen. Via hallen finner ni även ett lyxigt helkaklat duschrum som nyligen renoverats med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, golvvärme samt förvaringsskåp. Hallen är utrustad med delvis klinkergolv samt parkettgolv och förvaring i form av garderob för övriga ytterkläder. Här finns även en större välplanerad klädkammare. Bostaden har genomgående nymålade ytskikt och ekparkettgolv. Här bor du i en mycket engagerad förening med närhet till såväl city som resecentrum samt endast ett stenkast från bostaden finns välsorterad matbutik, flertalet restauranger, caféer, gym med mera. Föreningen har under de senaste åren utfört omfattande renoveringar på fastigheten. Man har bland annat gjort stamrenovering på flertalet lägenheter, nya vindslägenheter samt renoverat flertalet trapphus. Lägenheten är lugnt belägen och tyst trots sitt centrala läge. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Annagatan 8, Centralt, Linköpings kommun
Annagatan 8, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Annagatan 8, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Annagatan 8

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 395 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/5
7 712 kr/mån
32 644 kr/m²

Nu har vi förmånen att sälja en fyra i första etappen av Ebbepark! En nyligen producerad lägenhet där nuvarande ägare med varm hand satt sin egen prägel och skapat ett mycket fint hem. Lägenheten erbjuder tre sovrum, ett stort ljust och härligt vardagsrum och ett rymligt kök med något så ovanligt som ett stort skafferi. Här är gott om plats för matbord. Den härliga uteplatsen nås från köket. Lägenheten har två fina badrum, ett med badkar, tvättmaskin och tumlare och ett med dusch. Vill du bo med närhet till såväl Linköping city som till fina grönområden är det här bostaden för dig! I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla, granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, har en ny stadsdel växt fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service är utmärkande. Här har Stångåstaden byggt bostadsrätter i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Lägenheterna ligger i kvarteret Lugnet som är den mer stillsamma delen av Ebbepark. I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval. Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö. Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Emblagatan 8, Vikingstad, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 12:45
Emblagatan 8, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 2
Emblagatan 8, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 3

Emblagatan 8

Radhus
Vikingstad, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 695 000 kr
122 + 4,5 m²
5 rum
8 336 kr/mån
22 090 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva detta moderna och smakfullt inredda bostadsrättsradhus om 122 kvadratmeter i barnvänliga Vikingstad beläget på attraktiv adress! Här finner du ett yteffektivt hus med stora umgängesytor, generösa ljusinsläpp såväl som fina och noggrant valda materialval. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum ger ett genomgående öppet intryck som öppnar upp för gemenskap. Totalt finns tre harmoniska sovrum att nyttja varav ett större med separat klädkammare. Helkaklat badrum samt duschrum och separat tvättavdelning utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en härlig uteplats på baksidan med trädäck och gräsmatta. Huset har smakfullt valda inredningsval som märks väl, som skapar en trivsam känsla såväl som ett gediget val av ekparkett som går som en röd tråd genom hela bostaden. Denna bostad är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till city och samtidigt ta del av naturen och få känslan av att bo i ett lugnt och tryggt samhälle. I Vikingstad bor ni mitt i omtyckt och trivsamt område, enbart ett stenkast från fina grönområden, med lekplats strax utanför bostaden och enbart en kortare promenad till välsorterad livsmedelsaffär, skola såväl som förskola, stall, grönområden. Utmärkta kommunikationer som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter via pendeltåg och buss. Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt.

  • Premium
  • Uteplats
Slåttergatan 8B, Tannefors, Linköpings kommun
Slåttergatan 8B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Slåttergatan 8B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Slåttergatan 8B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 250 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
4 329 kr/mån
27 174 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och hemtrevlig lägenhet där du kan flytta rakt in och börja trivas! Lägenheten erbjuder en boyta om 46 kvadratmeter. Det första som möter dig i denna bostad är en funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Köket har på senare år renoverats och är i topp skick, med gott om förvaring och bra arbetsytor är detta en fröjd för en matlagningsälskare. Vidare från hallen når vi det mysiga vardagsrummet här finns plats för soffgrupp, vackra vitlaserade furugolv är en röd tråd genom hela lägenheten. Sovrummet har platsbyggda garderober samt gott om plats för dubbelsäng. Det fräscha badrummet är helkaklat och smakfullt renoverat i samband med stambytet 2016. Här bor du till en låg månadskostnad om 3 900kr/mån där värme, vatten och kabel- TV ingår. Kostnad för bredband tillkommer med 219 kr/mån. Lägenheten ligger i ett lugnt och rofyllt läge i populära Tannefors med omtyckta omgivningar såsom Stångån och dess promenadstråk samt citypulsen. Närhet till busshållplats, gym, ICA, apotek, pizzeria och mycket mera! Tillträde kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 16:00
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
3 145 kr/mån
40 469 kr/m²

Välkommen till ditt nya boende om 32 kvm med en välplanerad planlösning, perfekt för att nyttja varje centimeter av bostaden! Lägenheten belägen på markplan erbjuder uteplats med söderläge in mot innergården och minimalisk insyn. Stig in i hallen som sömlöst öppnar upp mot kök och vardagsrum, med utrymme för matgrupp för fyra personer. Köket erbjuder ljusa och moderna lösningar, diskmaskin, generösa arbetsytor och en öppen planlösning för de sociala ytorna. Allrummet är lättmöblerat och stilrent med ljusinsläpp i en avslappnande atmosfär och estetisk parkett genomgående i bostaden. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum, utrustat med både dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, för ytterligare praktikalitet. Brf Arenan är en välskött bostadsrättsförening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till en fantastisk takterrass samt en gemensamhetslokal. Dessutom finns en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch för de boendes bekvämlighet. Innergården är vackert utformad med sittplatser och utegym, vilket skapar en trivsam miljö för de boende. Södra Ekkällan är ett bekvämt område med bra förbindelser visa buss och cykel-/gångavstånd till både Linköpings City, Tinnerös Eklandskap, Universitetssjukhuset och Garnisonen. Med komfortabelt avstånd till matbutik, restauranger, gym och trevliga promenadstråk erbjuder området allt du kan önska dig. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Bataljonsgatan 25

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
4 016 kr/mån
36 944 kr/m²

Med ett attraktivt läge på Bataljonsgatan 25 finner du denna trivsamma markplanstvåa om 54 kvadratmeter med en trivsam uteplats, moderna ytskikt, stort och härligt sovrum såväl som öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd. Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Ett harmoniskt sovrum. Socialt vardagsrum som rymmer plats för soffgrupp samt separat del för matbord. Tillhörande finner ni även ett helkaklat och modernt duschrum utrustat med dusch, toalett, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Tillhörande bostaden finns en härlig uteplats som nås via bostadens framsida. Här kan du ställa upp ett mindre bord samt stolar och njuta av eftermiddagssol. Tillhörande klädkammare som nås via bostadens hall. Brf Arenan 2 är en välskött förening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Här finns tillgång för de boende att nyttja en fantastisk takterass med tillhörande gemensamhetslokal, en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch samt en fantastiskt fin innergård med sittplatser och utegym. Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen. Varmt välkommen till er nästa drömbostad!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Folkets Parksgatan 8, Gottfridsberg, Linköpings kommun
Folkets Parksgatan 8, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Folkets Parksgatan 8, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Folkets Parksgatan 8

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 095 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/5
3 405 kr/mån
41 900 kr/m²

Chans till romans? Det är inte svårt att bli förförd av den här moderna, smart planerade tvåan i hjärtat av Folkets Park i Gottfridsberg. Här presenteras en mycket trevlig bostad på 50 kvadratmeter med stor, inglasad balkong som löper utmed hela lägenheten i soligt söderläge. Bostaden färdigställdes 2015 och andas fortfarande nykänsla. Genomgående ljus och stilfull interiör med kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum, helkaklat duschrum med kombitvättmaskin och smarta förvaringslösningar. Stora fönsterpartier som bidrar till härliga ljusinsläpp. Bostaden har ett trevligt hörnläge med lugna omgivningar och direkt närhet till den intilliggande tallparken. Det är inte svårt att koppla av och känna sig som hemma. Brf Dansbanan består av 51 bostadsrättslägenheter. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet. I källaren finns garage, lägenhetsförråd och cykelförråd. Avgiften ligger på 3 405 kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har tecknat ett kollektiv elavtal, vilket innebär att man köper el som en enda större kund. De boende slipper därmed nätkostnaden, som annars utgör en väsentlig del av elräkningen. Elkostnaden debiteras på den vanliga avin för månadsavgiften, där den exakta förbrukningen tydligt anges för varje månad. Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Lägenheten vetter mot Tallgården med dess nästan magiska och romantiska känsla av rofylldhet och mystik. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö. Det geografiska läget är optimalt - du kan snabbt ta dig till ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. För dig som studerar vid Universitetet eller arbetar i Mjärdevi är det bekvämt gång- och cykelavstånd. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv. Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Högsbacksgatan 53, Harvestad, Linköpings kommun
  • Idag kl 19:00
Högsbacksgatan 53, Harvestad, Linköpings kommun, bild 2
Högsbacksgatan 53, Harvestad, Linköpings kommun, bild 3

Högsbacksgatan 53

Lägenhet
Harvestad, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 295 000 kr
100 m²
4 rum
4 974 kr/mån
32 950 kr/m²

Välkomna till erat nya hem med söderläge om 100 kvm i familjevänliga och lugna Harvestad! Området erbjuder förskola, skola, matbutiker, busskommunikation, närhet till Ekholmens centrum, Landeryds golfbana och endast en kort resa in till stadspulsen. Här erbjuds en välplanerad planlösning med goda förvaringsutrymmen och minimalisk insyn från grannar. Med hörnläge och en mysig trädgård kan ni njuta av lugn och grönska som möter praktikalitet i vardagen. Stig in i den luftiga hallen som öppnar upp mot vardagsrum och kök i en öppen planlösning med sällskapsytor som sömlöst löper samman, hela bottenplan är även utrustat med golvvärme. Köket är både praktiskt med generös kyl och frys och gott om bänkyta men även stilrent i en härlig ljus färg och moderna lösningar, diskmaskin bytt 2021. Genom köket kliver ni ut på baksidan som erbjuder altan och gräsmatta, där finns även ett förråd tillhörande bostaden för ytterligare förvaring och markiser installerade över uteplats och sovrum i söder. På detta plan finner ni ett duschrum men även en tvättstuga utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuder övervåningen tre sovrum, alla sovrum är utrustade med garderob och ett av rummen erbjuder en rymlig walk-in-closet som kan användas utefter erat behov. På denna våning finner ni ytterligare ett badrum med badkar. Bostäderna är byggda år 2018 som skapar ett bekymmersfritt vardagsliv där man lätt kan flytta in och känna sig som hemma. Bostadsrättsföreningen Harvestad Höjd är en förening med god ekonomi och med god sammanhållning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Syréngatan 14A, Valla, Linköpings kommun

Syréngatan 14A

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 250 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
4 163 kr/mån
33 582 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en mycket fin trerummare högst upp i huset i charmig 40-talsbyggnad i attraktiva Valla. På tredje våningen finner vi denna pärla. Den här bostaden erbjuder flertalet fördelar, inte minst det magnifika balkongläget med fin vy ut över villabebyggelsen i soligt västerläge. Lägenheten har fönster i två väderstreck vilket skapar en härlig, ljus trivselkänsla. Dessutom är bostaden fri från insyn. Enhetliga golv och generös takhöjd är attribut som förstärker trivselfaktorn ytterligare. Lägenheten är smart planerad med ett välutrustat Falerumskök. I köket finns goda arbetsytor, generös skåpsförvaring samt utrymme för matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Det större sovrummet rymmer en stor dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns utrymme för garderober. Duschrummet är helkaklat och renoverades i samband med senaste stambytet 2002. Här finns toalett, handfat, dusch och tvättmaskin. Det andra sovrummet är rymligt och kan nyttjas som gästrum eller kontor. Intill det andra sovrummet finns en helkaklad gästtoalett med handfat. Interiören präglas av ljusa, fräscha ytskikt och enhetligt, ljust parkettgolv. Mycket stabil HSB-förening med låg belåningsgrad och väl underhållna fastigheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar faciliteter i form av bl.a. övernattningslägenhet, bastu och en gemensam grillplats. Det finns två generösa tilltagna förråd som hör till bostaden samt gemensamma tvättstugor och cykelförråd. Möjlighet att hyra parkering för 250 kr/mån (finns även laddplats för 350 kr/mån). Läget är optimalt, mitt emellan City och Mjärdevi/Universitetet. Runt hörnet finns närmsta matbutik, det finns flertalet restauranger, bageri, skolor och förskolor i närområdet. Inom räckhåll ligger även Gamla Linköping och Vallaskogen för den friluftsintresserade. Busshållplats med täta avgångar tvärs över gatan och goda cykelförbindelser med övriga staden. Ett tillfälle att ta vara på - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Brandmannagatan 5A, Centralt/Tannefors, Linköpings kommun
Brandmannagatan 5A, Centralt/Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Brandmannagatan 5A, Centralt/Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Brandmannagatan 5A

Lägenhet
Centralt/Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5/8
5 279 kr/mån
40 640 kr/m²

Med svårslaget läge, ett stenkast från citykärnan och med grönskande omgivningar inpå knuten, ligger denna generösa trerummare om hela 86 kvm. Våningen ligger högt upp i huset på våning 5 med stora fönsterpartier åt två håll vilket ger fint ljusinsläpp. Här bjuds det på ett riktigt härligt ljusinsläpp från de stora fönstren, generös takhöjd om 2,50 m samt ett stort och luftigt sällskapsrum med öppen planlösning in mot köket. Två bra sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i form av garderober med skjutdörrar. Den stilrena badrumsmiljön erbjuder dusch samt egen tvättdel. Bostaden har genomgående fin vitlaserad askparkett och släta, vitmålade väggar vilket bidrar till en harmonisk känsla. I anslutning till lägenhetsdörren finns hissen som bekvämt tar er ner till garaget, som finns i huset. Till bostaden ingår även ett rymligt källarförråd. Bostaden tillhör föreningen Brf Brandstationen 1 som bildades 2017 och består idag av totalt 62 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Föreningen disponerar över garageplatser som de boende kan hyra. I området Tannefors finner ni natursköna omgivningar så som vackra promenadstråk längsmed Stångån. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, butiker, restauranger, Östgöta Kök, takbar, Ronaldos Bageri i huset bredvid, gym, sushirestaurangen Norika, fiskaffär och apotek. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med alla dess utbud av shopping samt att man med en kort cykeltur når Resecentrum. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells gata 3

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 095 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/5
3 033 kr/mån
49 881 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna smart planerade tvåa med ett attraktivt läge i Övre Vasastaden. Belägen på fjärde våningen i ett hus byggt 2017 med hiss erbjuder denna lägenhet 42 väldisponerade kvadratmeter. Här hittar du ett komplett boende i ett gediget compact-livingformat. Interiören präglas av exklusiva detaljer, såsom ekparkettgolv och ett stilfullt kök. Det rymliga sovrummet har generös förvaring i en skjutdörrsgarderob och det helkaklade badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är modernt och fullutrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys. Från vardagsrummet når du en charmig fransk balkong med utsikt över en trevlig innergård. Lägenheten är västvänd, vilket garanterar generöst ljusinsläpp. Perfekt för dig som student, den som söker en övernattningslägenhet eller till dig som söker din första lägenhet. Bostadsrättsföreningen strävar efter att erbjuda sina medlemmar en hög livskvalitet. Utöver den vackra innergården har du tillgång till ett gym och en lyxig relaxavdelning med bubbelbad och bastu. För dina gäster från långväga håll finns ett övernattningsrum med eget duschrum tillgängligt. Föreningen erbjuder även ett eget parkeringsgarage, cykelrum och lägenhetsförråd i källarplan. Övre Vasastaden är ett eftertraktat nytt innerstadsområde som utgör en förlängning av den redan etablerade och populära Vasastaden. I Brf Vasastaden bor du lugnt och avskilt samtidigt som du har närhet till stadens centrum med dess rika utbud av kultur och restauranger. I närområdet finns grönskande parker och vackra promenadstråk längs Stångån. För pendlare är det bara några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen, och det finns goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till resten av staden. Närmaste matbutik ligger endast ett stenkast bort! Missa inte denna möjlighet. Kontakta gärna ansvarig mäklare för ytterligare information. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Kompanigatan 28, Hagaberg, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30

Kompanigatan 28

Lägenhet
Hagaberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 150 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/3
4 347 kr/mån
31 618 kr/m²

Nu ges chans att förvärva en mycket attraktiv tvårummare i Hagaberg, där stadsmiljön slutar och eklandskapet tar vid. Ett vinnande boendekoncept för såväl den yngre som den äldre med närhet till det mesta. Denna hemtrevliga lägenhet är insynsskyddad och ligger på andra våningen i hus med hiss och är disponerad på hela 68 kvadrat. Bostaden inrymmer ett stort sovrum, ett socialt utformat vardagsrum, ett rymligt kök med matplats samt ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Det finns en trevlig, inglasad balkong om 8,5 kvm i söderläge som har en rogivande vy ut över innergården och Tinnerö Eklandskap. Nuvarande ägare har precis målat om väggar och golvlister i hall, vardagsrum och kök. Hela lägenheten genomsyras av en fin interiör med målade/tapetserade väggytor, enhetligt ekparkettgolv och härliga ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Här är man med begränsad insyn och detta i kombination med närområdets lugna atmosfär bidrar till att det är lätt att koppla av och låta hemkänslan infinna sig. BRF Generalen är en solid och ekonomiskt välmående förening med en engagerad styrelse som gör mycket gott för de boende. Föreningens fastigheter är välskötta och det finns tillgång att hyra bilplats för den som behöver. Den förmånliga månadsavgiften på 4 347 kr inkluderar värme, vatten och sophämtning. Ett stort plus med just denna bostad är att det finns ett stort källarförråd på 7,5 kvm och tillgång att nyttja en gästlägenhet. I hemtrevliga Hagaberg bor ni med promenadavstånd till Trädgårdsföreningen och innerstan. Ett optimalt läge för barnfamiljen med skolor och förskolor på bekvämt gångavstånd. Det finns även ett utbud på flera småbutiker, bageri, blomsteraffär, frisör, restauranger, bensinmack, träningsanläggningar och livsmedelsaffär i närområdet. Det finns även en ny aktivitetspark med bl.a. fotbollsplan och klätterställningar. Några hundra meter från bostaden finns bron över till Tinnerö Eklandskap vilket innebär att du bor precis i gränslandet mellan staden och naturen. Bara att ta på sig promenadskorna och ge sig ut och njuta av lugnet när som helst!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rotegatan 2, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Imorgon
Rotegatan 2, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Rotegatan 2, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Rotegatan 2

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 14/14
2 945 kr/mån
39 875 kr/m²

Nu saluförs en bostadsrätt i ett av Linköpings populära bostadshus med slående utsikt och granne med vackra Tinnerö Eklandskap. På våning 14 välkomnar vi nu denna moderna och stilfulla 1,5 rum om 40 kvm. Oslagbar inglasad balkong med en magisk utsikt över Linköping och grönska. Nu finns det möjlighet att förvärva denna unika lägenhet och bosätta sig i ett exklusivt hem utöver det vanliga. Detta hem erbjuder genomgående mycket ljusinsläpp med gedigna fönsterpartier i vardagsrum och sovrum. Här finns det gott om stora sällskapsytor då det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har ni direkt access ut till en stor inglasad balkong som förlänger säsongen då man näst intill kan nyttja balkongen året runt. I övrigt så har ni en välkomnande hall, sovrum med bra förvaring och plats för säng och skrivbord. Lägenheten har ett rymligt helkaklat badrum med vikbara duschväggar och en tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en arbetsbänk praktiskt placerat ovanför. I detta hem finns ett påkostat kök i vitt från HTH och på golvet ligger ekparkettgolv i hela lägenheten. Bostaden stod inflyttningsklar 2015 och är belägen på höjden i populära Södra Ekkällan. På ca hundra meters avstånd ligger en välsorterad matbutik, kvarterskrog samt ett gym. I närområdet finns ytterligare ett gym samt flertalet förskolor och skolor. På några minuters promenad från bostaden finner du Tinnerö Eklandskap med fin natur och härliga promenadstråk. Gångavstånd till universitetssjukhuset och cykelavstånd till Linköping city, Mjärdevi Science Park och universitet. Sammantaget ett bekvämt och bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in och börja trivas från dag ett!

  • Premium
  • Hiss
Honnörsgatan 5, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Honnörsgatan 5

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/6
5 594 kr/mån
35 833 kr/m²

I nyligen uppförda och attraktiva kvarter saluförs nu denna fantastiska trerummare om totalt 78 kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tack vare sitt hörnläge får denna härliga bostad attraktiva egenskaper så som fönster åt två vädersträck och balkong i söderläge mot parken. Balkongen i söderläge om 10 kvadratmeter ger många soltimmar och en härlig utsikt. Hallen är rymlig och har goda förvaringsmöjligheter. Sovrummen har plats för dubbelsäng samt övrig möblering och förvaring. Det större sovrummet har också en rejält tilltagen förvaring bakom skjutdörrar. Vardagsrummet är centralt placerat i bostaden och har plats för soffgrupp, tv-möbel samt övrigt möblemang. Vardagsrummet binder samma hela bostaden och har ett väldigt fint ljusinsläpp samt utsikt genom generös fönstersättning. Köket är stilrent och väl utrustat med bra maskinpark och utrymme för så väl tillredning som bakning och matlagning. Duschrummet som nås via hallen är helkaklat och där finner du wc, handfat i kommod, dusch med glasvägg, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och plats för förvaring. I det populära och etablerade området Södra Ekkällan i Linköping ligger brf Timjan. Här finns det mesta runt knuten och alla förutsättningar för att leva ett modernt och aktivt vardagsliv, med närhet till både stad och natur. Här har du nära till city, Universitet, Mjärdevi, Sjukhuset, Stora Coop samt ett generöst lokalt serviceutbud. Får du inte nog av det grönskande grannskapet finns både motionsspår, aktivitetspark, gym och naturreservat med Tinnerö eklandskap precis i närheten. För barnen finns vintertid pulkbacke vid flera av de närbelägna lekplatserna och en skridskobana brukar plogas upp på Tinnerbäcken i närheten. Intill finns attraktiva Ekkälleskolan F-6 och en kort promenad bort finns en helt ny förskola.

  • Plus
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 77