SkandiaMäklarna Linköping

SkandiaMäklarna Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Knivingsdalsgatan 16, Ljungsbro, Linköpings kommun

Knivingsdalsgatan 16

Radhus
Ljungsbro, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 500 000 kr
148 + 16 m²
5 rum
638 m² tomt

Välkomna till Knivingsdalsgatan 16! Detta mycket välplanerade och fräscha parhus ligger med ett kanonläge nära Göta Kanal. Entréplanet är ett perfekt plan för umgänge, här är det öppen planlösning mellan kök och det fantastiska vardagsrummet med generös fönstersättning och utgång till altan med kanalutsikt. Övre planet rymmer bla tre sovrum varav ett med stor klädkammare. Fastigheten har genomgående parkettgolv, båda badrummen är helkaklade och trädgård/altan ligger med perfekt solläge. Mycket välkomna på visning!

Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Djurgårdsgatan 30A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 750 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 188 kr/mån
36 458 kr/m²

När du kliver över tröskeln och in denna lägenhet möts du av en luftig vindslägenhet på 48 kvadratmeter vars känsla är helt unik. De effektivt utnyttjade kvadratmeterna gör att denna lägenheten utnyttjar boytan på ett mycket effektivt sätt. Tack vare det rika ljusinsläppet suddas gränsen mellan ute och inne ut. Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett harmonisk och ljus sovalkov med fint ljusinsläpp och plats för säng. Köket är fräscht och underbart med generösa arbetsytor, vita skåpluckor, diskmaskin och plats för matbord och stolar. Det mysiga och härliga vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns dusch, toalett och badkar. Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker ett boende i oslagbar omgivning! Här bor du i vackra kvarter med kort promenadavstånd till exempelvis kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Universitetet når du via 15 minuter med cykel. Brf Eldaren 7 är en centralt belägen lägenhet belägen på attraktiv adress. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en härlig och lummig innergård, parkeringsplats att hyra, grillmöjligheter, tvättstuga samt källarförråd. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 100

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 094 kr/mån
22 450 kr/m²

Välkommen till Munkhagsgatan 100 och denna helt inflyttningsklara lägenhet belägen på våning 2. Här finner ni 75,5 smakfullt inredda kvadratmeter med hög standard på material och maskiner i en ljus och charmig bostad med sociala ytor, vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett perfekt läge i hjärtat av Johannelund! Bostaden har ett ljust lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Här finns gott om plats och flexibilitet för möblering och rymmer även en rejäl matplats som är bostadens mittpunkt. Det härliga köket är placerat längst in i bostaden och har bra utrustning och arbetsyta. Sovrummen är lugna och harmoniska, här finns gott om plats för både säng och övrig möblering/förvaring. Badrummet är snyggt renoverat och även praktiskt utrustat med tvättmaskin. Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 4 094 kronor ingår värme, bredband, vatten och tv. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller en trevlig promenad längs med Stångån. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Torparegatan 76, Lambohov, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Torparegatan 76, Lambohov, Linköpings kommun, bild 2
Torparegatan 76, Lambohov, Linköpings kommun, bild 3

Torparegatan 76

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 995 000 kr
150 m²
5 rum
286 m² tomt

Eminent tillfälle att ta vara på. Nu har Ni chansen att förverkliga radhusdrömmen tack vare denna tilltalande hörnfastighet som vi har nöjet att saluföra. Här välkomnas Ni till ett rymligt, familjevänligt hus om 150 kvadratmeter med ett genomgående bra skick. På entréplanet finner ni ett fräscht kök i social planlösning med köksö, vita köksluckor, svart kakel som stänkskydd och integrerade vitvaror. Vardagsrummet bjuder på stora ytor samt utgång till inglasat och vinterbonat uterum om 27 kvadratmeter med tillhörande trädäckad altan och spabad. Det helkaklade och påkostade duschrummet är utrustat med golvvärme, handdukstork samt kommod. Separat praktisk tvättstuga. En trappa upp möts ni av ett fyra stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett exklusivt badrum med badkar och toalett. Sammantaget ett boende som lämpar sig såväl för den lilla som den stora familjen. Huset har ett riktigt toppenläge med hörntomt i ett mycket lugnt och barnvänligt område. Omgivningarna präglas av grönområden, idylliska miljöer och promenadstråk som tillför en rogivande atmosfär. Husets baksida utgörs av en gräsmatta samt större altan på trätrall. Baksidan bjuder på morgon samt förmiddagssol och via den takbelagda framsidan kan ni njuta av eftermiddag samt kvällssol. Till huset hör även ett garage i länga som ligger i direkt närhet till huset. Lambohov är ett idylliskt samhälle som blivit omåttligt populärt tack vare det bekväma avståndet in till Linköping. Det tar ca 10 minuter med bil och 20 minuter med buss in till city. Dessutom finns det cykelväg hela vägen in till stan. Bussförbindelserna är goda med täta avgångar. I samhället finns flertalet grundskolor, lekplatser och förskolor. Det finns även en större välsorterad matbutik vid Djurgården, systembolag samt apotek. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vallgatan 6, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:15
Vallgatan 6, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Vallgatan 6, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Vallgatan 6

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
72 m²
2.5 rum
vån 2
2 423 kr/mån
41 597 kr/m²

Här kommer du in i en exklusiv och luftig lägenhet där takhöjden skapar en rymd som gör att bostaden känns ännu större. Bostaden, som är om 72 välplanerade kvadratmeter, har ljusinsläpp från två väderstreck och stora sociala ytor. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Bostadens stora fönster inger ett härligt ljusinsläpp. Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum, toalett samt ett stort rogivande sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng samt ett lite mindre sovrum med plats för säng. Köket är härligt med vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fiskbensparkett, härliga umgängesytor och generös takhöjd. I duschrummet finns duschvägg, handfat. Intill finns en separat toalett utrustad med handfat samt golvvärme. Här bor du i en mycket engagerad förening med närhet till såväl city som resecentrum samt endast ett stenkast från bostaden finns välsorterad matbutik, flertalet restauranger, caféer, gym med mera. Föreningen har under de senaste åren utfört omfattande renoveringar på fastigheten. Man har bland annat gjort stamrenovering, fönsterbyte samt fasad- och takbyte. Härlig innergård med gemensam uteplats utrustad med sittplatser samt grill. I fastigheten finns gemensam balkong att nyttja, tvättstuga, torkrum samt övernattningslägenhet. Lägenheten är lugnt belägen och tyst tack vare nyare ljudisolerande fönster. Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt. Varmt välkommen!

  • Premium
Skvadronsgatan 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Skvadronsgatan 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 14

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
106 m²
4 rum
vån 3/5
7 588 kr/mån
28 255 kr/m²

Med ett attraktivt läge på Skvadronsgatan 14 i en nyproducerad fastighet finner du denna trivsamma fyrarummare om 106 kvadratmeter med en stor balkong, moderna ytskikt, sociala ytor samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp samt högt i tak som skapar en härlig rymd. Rummen disponeras enligt ett stilrent kök från Marbodal med köksluckor i vitt, laminatbänkskiva som delvis även fungerar som stänkskydd, bra arbetsytor samt rymlig del för matplats. Vitvaror från Electrolux. Totalt tre harmoniska sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för säng. Socialt vardagsrum som rymmer plats för soffgrupp samt separat del för matbord. Tillhörande finner ni även ett helkaklat och modernt duschrum utrustat med dusch, toalett, torkställning samt tvätt och torktumlare med arbetsbänk och separata väggskåp. Separat gästtoalett med dusch. Väl tilltagen hall med förvaringsmöjligheter. Tillhörande bostaden finns en härlig balkong som nås via vardagsrummet. Brf Gläntan 1 är en mycket populär och nybildad förening med goda ekonomiska förutsättningar. Föreningen disponerar över både garage- och parkeringsplatser som de boende kan hyra. I föreningen finns även flera cykelförråd, källarförråd, barnvagnsförråd och en härlig innergård. Södra Ekkällan är ett eftertraktat område som stoltserar med ett attraktivt läge. Här bor ni mitt emellan stadspulsen och naturen, med 5 minuters cykelavstånd till till city och det vidsträckta naturreservatet Tinnerö Eklandskap alldeles intill. På några minuters promenad från porten når ni en välsorterad matbutik, förskola, restauranger samt gym. Bara ett stenkast bort ligger Universitetssjukhuset, Hälsouniversitetet samt Garnisonsområdet och inom cirka 10 minuters cykelavstånd når ni Campus Valla, Linköping Science Park och SAAB. Området erbjuder goda busskommunikationer som tar er till Resecentrum samt till Norrköping för den som pendlar. Inflyttning sker enligt överenskommelse och kan ske i direkt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgården 5 , Skäggetorp, Linköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Storgården 5 , Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 2
Storgården 5 , Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 3

Storgården 5

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
750 000 kr
75 m²
2 rum
vån 3/3
3 925 kr/mån
10 000 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en välskött lägenhet i en stabil HSB-förening, där du kan sätta din egen prägel på bostaden. Lägenheten disponeras på 75 yteffektiva kvm där ett stort ljust vardagsrum med sociala ytor där ditt möblemang med enkelhet får plats, kök, badrum samt ett sovrum. I både sovrum och hall finns praktisk garderobsförvaring och förutom lägenhetens interiöra förvaringsutrymmen följer också ett källarförråd till lägenheten. Till lägenheten finns det en inre fond med ett saldo på 25 737,79 kr som nästa ägare kan nyttja för framtida renovering/ underhåll. HSB Brf Gasellen är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, välutrustat gym, garage och hobbyrum. I månadsavgiften om 3 925 kronor ingår värme, vatten, tv, bredband och källarförråd. På Storgården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
Åbylundsgatan 72, Åbylund, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 16:45

Åbylundsgatan 72

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
2 977 kr/mån
33 250 kr/m²

Denna väldisponerade tvårummare bjuder bland annat på generös takhöjd, stora fönster och mycket dagsljus. En lyxig och stilren bostad i fint skick som passar utmärkt för dig som vill ha nära till allt eller dig som söker ditt första boende. Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell, välplanerad och inbjudande hall med förvaringsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett harmoniskt, mysigt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng samt separat stor klädkammare med flertalet hyllplan. Köket är stilrent, fräscht och modernt med påkostade material, generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk i sten och ljusa stilrena skåpluckor. Det rymliga, trevliga och charmiga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, harmoniska färgval och plats för soffa och matgrupp. I det helkaklade duschrummet finns toalett, handfat, golvvärme, handdukstork, förvaringsskåp och dusch. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten och fint renoverade ytskikt. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens underbara och takbeklädda balkong med sol från sen förmiddag, eftermiddag och kvällen och som bjuder på plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Riksbyggen Linköpingshus nr 10 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och stort utbud av gemensamma aktiviteter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, soprum och cykelrum. I månadsavgiften om 2 706 kronor ingår, tv, vatten, värme, källarförråd samt förråd. Garage och parkeringsplats finns att hyra mot avgift. Tvättstuga finns i samma trappuppgång. Här i Åbylund är det lätt att trivas och läget på Åbylundsgatan är lika eftertraktat som det är fenomenalt, här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Universitetet ligger enbart en kortare cykelpromenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Handelsområdet Tornby ligger enbart en kortare promenad eller cykeltur bort. I området finns matbutik med postombud, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats, perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett boende med närhet till allt. Tillträde kan ske i sommar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ridderstads Gata 34, Berga, Linköpings kommun

Ridderstads Gata 34

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 725 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/7
5 561 kr/mån
34 063 kr/m²

JUST NU BJUDER HSB PÅ MÅNADSAVGIFTEN FRÅN TILLTRÄDESDAGEN OCH 2 ÅR FRAMÅT! Passa på - köp en nybyggd bostad i naturskönt område en kort cykeltur från Linköping city! Denna otroligt fina och påkostade bostad erbjuder en fin planlösning med balkong mot innergården och grönskande Berga Kulle. Stora fina fönster och ett kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns möjlighet att sätta upp en vägg för att dela av kök från vardagsrum. Hela lägenheten har snyggt, parkett som matchas smakfullt med målade väggar. Från vardagsrummet finns utgången till den fina inglasade balkongen i syd-västläge mot innergården och med Berga kulle i blickfånget. Badrummet är stort och har klinkergolv och kaklade väggar. Här finns en duschhörna och möjlighet till badkar finns. Tvättdelen är utrustad med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanpå samt ett väggfast skåp. I hallen finns gott om förvaring bakom skjutgarderoben. Ett fantastiskt boende för dig som vill bo i ett område som har det mesta man kan önska sig av ett modernt boende. Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i det grönskande eklandskapet. Endast ett stenkast bort finns Berga Centrum med dess stora utbud, bland annat finns ICA, vårdcentral, folktandvård, pizzeria, bibliotek mm.

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skogslyckegatan 26, Johannelund, Linköpings kommun

Skogslyckegatan 26

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
3 866 kr/mån
22 160 kr/m²

Låt oss få presentera en totalrenoverad, ljus och exklusiv trerumslägenhet med ett underbart läge i omtyckta Johannelund. Bostaden är inbäddad i en lummig miljö omgiven av skogsdungar och en rogivande atmosfär. Här är det inte svårt att känna sig som hemma! Vi befinner oss på våning två, en och en halv trappa upp i huset. Den här fina trean på 81 kvadratmeter är disponerad på ett optimalt sätt. Här möts du av en inbjudande hall med stilrent klinkergolv och hatthylla. Ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till balkong i västerläge mot lugn innergård. Socialt renoverat kök med gråa köksluckor, rostfria vitvaror och vitt kakel som stänkskydd, med en matplats intill fönsterpartiet. Två harmoniska sovrum på generös yta med fönster i österläge varav ett med en större välplanerad klädkammare. Helkaklat stort duschrum med kaklade väggar och golv, takdusch, golvvärme, tvättmaskin och förvaringsskåp. Lägenheten präglas av genomgående renoverade ytskikt och vackra vitlaserade golv. Mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med låg belåning vilket föranleder den låga månadsavgiften på 3 866 kr (+ tillägg för bredband på 125 kr/mån). Föreningen består av 242 st lägenheter och har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra en bilplats. Det finns även källarförråd, gemensamma tvättstugor, cykelförråd, källsorteringsrum, bastu, övernattningslägenhet och gym. Hela närområdet präglas av lugn. Skogslyckegatan är en återvändsgata och den här föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter återfinns Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på 10 minuter, till Campus US på 15 minuter och till Campus Valla på 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner. Sammantaget en väldigt bra lägenhet som bäddar för ett ett riktigt hemtrevligt boende för den nye ägaren. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Gamla Tanneforsvägen 84E, Tannefors, Linköpings kommun

Gamla Tanneforsvägen 84E

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 195 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 418 kr/mån
31 583 kr/m²

Det är få förunnat att stöta på lägenheter som denna. Rikta era blickar mot citynära Tannefors och denna fantastiskt trivsamma trerummare på Gamla Tanneforsvägen 84E. Här presenterar vi stolt en oerhört tilltalande bostad med fantastiskt fin interiör och ett lugnt, avskärmat läge högst upp i huset med fönster i två väderstreck. Lägenheten är i otroligt bra skick och bjuder på smakfulla färg- och materialval samt generösa ytor för social samvaro. Redan när du öppnar dörren och kliver in möts du av bostadens påtagliga öppenhet med en rymlig entréhall och härliga ljusflöden. Planlösningen är smart utformad med vardagsrum och kök, ett lyxigt stort badrum samt två rymliga sovrum. Från vardagsrummet når man en mysig balkong i söderläge. Lägenheten har ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin, stor kommod, integrerad spegel och dubbelhandfat. Hela lägenheten har under de senaste åren renoverats vilket gör att den är i genomgående bra skick och bostadens höga, fria läget i huset bidrar till begränsad insyn och en privat, avskild känsla. Stabil förening med låg belåning och välunderhållna fastigheter vilket återspeglas i den låga månadsavgiften. Som boende i föreningen kan man nyttja faciliteter såsom gemensamma tvättstugor, övernattningslägenhet, gym och samlingslokal. Sammantaget är detta ett mycket bekvämt och tryggt boende. Här kan man njuta av det korta gångavståndet till Linköpings innerstad, närheten till Stångåns underbara promenadstråk och även Tannefors generösa serviceutbud på butiker och restauranger. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning.

Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Götgatan 30B

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 001 kr/mån
36 442 kr/m²

I hjärtat av populära Vasastaden finner du denna fantastiska tvåa, en optimalt planerad och ljus lägenhet i fint skick med generös takhöjd och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge där du finner stadens puls runt knuten. Hela lägenheten har en fantastisk takhöjd, är genomgående ljus och erbjuder en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo! Detta är den optimala lägenheten för dig som söker ett bra första boende eller som ska börja studera. Bostaden har genomgående vackra golv och ljusa väggar. Här finner man även ett socialt och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp som matbord och annat möblemang. Från vardagsrummet har du en härlig utsikt mot innergården. Bostadens fina kök är smakfullt inrett och erbjuder vita skåpsluckor med mycket förvarning samt utrustning som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, spishäll och inbyggd micro. Du har även gott om plats för ditt matbord samt stolar. Lägenheten har ett mysigt och stort sovrum med garderob och gott om plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är smakfullt och fräscht i genomgående neutrala färgskalor. Till lägenheten disponeras ett mat- samt vindsförråd. Genom föreningen Riksbyggen Linköpingshus nr 5 har du möjlighet att utnyttja tvättstuga, gym, bastu, grillplats och en vacker innergård. I månadsavgiften om 3 001 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt två förråd. En välskött och stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. På Götgatan bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium
Furirgatan 9, T1/ Valla, Linköpings kommun

Furirgatan 9

Lägenhet
T1/ Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 195 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 1
6 454 kr/mån
25 976 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en rymlig marktrea med ett ostört läge i attraktiva T1. Här bjuds du på såväl en väl tilltagen uteplats i bästa solläge och en inglasad balkong med morgonpigg läge, perfekt plats att inta morgonkaffet på. Bostaden är disponerad på 84,5 kvadratmeter och inrymmer två bra sovrum, socialt vardagsrum, snyggt kök med matplats, genomgående fina parkettgolv, stilrent duschrum samt en bra klädkammare. Lägenheten är i gott skick med renoverat kök och badrum vilket gör att detta är ett perfekt tillfälle för dig som bara vill flytta in och trivas från första stund. Hela lägenheten karaktäriseras av generösa och sociala ytor, trevliga ljusinsläpp från fönster åt två väderstreck och en mysig atmosfär. Närområdet är mycket lugnt och rogivande. Den trevliga balkongen vetter åt öster och uteplatsen åt väster, vilket bidrar till många härliga soltimmar varje dag. Bostadsrättsföreningen bildades 1989 och består av 92 lägenheter. Föreningen är ansluten till HSB och har en stabil ekonomi, väl underhållna fastigheter och en etablerad styrelse. I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband. Här bor man med ett strategiskt läge med 10 minuters promenad till Innerstaden och bekvämt cykelavstånd till Universitetet. I närområdet finns en välsorterad matbutik, skolor och förskolor samt goda kommunikationsmöjligheter. Naturen finns inom räckhåll med rekreationsområden som bl.a. Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Björnsbacken 19, Berg, Linköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45

Björnsbacken 19

Villa
Berg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 895 000 kr
172 + 107 m²
7 rum
871 m² tomt

Efter att ha haft samma ägare sedan byggåret är det nu dags för denna fastighet att låta sig bekantas med en ny ägare. Tag vara på denna attraktiva chans att förvärva ett stort, välplanerat hus med mycket stor potential, belägen på en fin hörntomt utmed en lugn återvändsgata i ljuvliga Berg. Fastigheten är högt belägen med en vacker vy ut över sjön Roxen. Huset är disponerat på två plan med källare och en totalyta om hela 279 kvadrat. Här erbjuds fem sovrum, kök, två vardagsrum (ett på vardera våningsplan), två badrum med toalett, gästtoalett, samt källare med gillestuga, tvättstuga, duschrum, bastu och stora, generösa förvaringsutrymmen. Huset har en genomgående tidstypisk 70-talskaraktär där det mesta fortfarande är i originalutförande. Det finns två fungerande eldstäder. Till huset hör ett fristående enkelgarage samt ett uteförråd i anslutning till garaget. På baksidan av huset finns ett inglasat uterum som vetter mot väster och omges av grönska. Trädgården är väl tilltagen och ger utlopp för rekreation, odling och mycket lek & spring. Huset värms upp via fjärrvärme och har kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns indraget. Berg är en idyll med dess natur. Här har ni nära till vatten, skog och mark. Även mycket nära till bad, fotbollsplanerna på Kungsbrohov, förskolor på närliggande gator och gångavstånd till Ica-affären. Med bara några minuters promenad når ni Göta Kanal, slussarna, Kanalkrogen, Fröken Jennys restaurang, glasskiosk och minigolf. Här har ni även nära till bra bussförbindelser. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. I Berg finns tre bra förskolor och en grundskola åk 1-6 som är mycket omtyckt. Definitivt något för den händige. Missa inte denna chans - välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Gamla Ledbergsvägen 17, Malmslätt, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 27 apr kl 11:00
Gamla Ledbergsvägen 17, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 2
Gamla Ledbergsvägen 17, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 3

Gamla Ledbergsvägen 17

Villa
Malmslätt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
5 495 000 kr
201 m²
8 rum
1 529 m² tomt

Upptäck charmen på Gamla Ledbergsvägen 17 - en historisk pärla som förför med sin tidlösa skönhet och imponerande karaktär! Denna bostad från 1852, en gång Malmslätts första skola, bjuder in dig till en unik upplevelse. Det vackra hemmet sträcker sig över imponerande 200 kvm och omfamnar dig med en atmosfär som fångar hjärtat från första ögonblicket. Trädgården, en fridfull oas, omfamnar huset och skapar en privat tillflyktsort perfekt för avkoppling eller sociala sammankomster. Den trivsamma interiören, med sina praktiska utrymmen och vackra detaljer, bjuder in till ett liv i både komfort och elegans. Originalträgolvet och de stora fönstren skapar en luftig och ljus atmosfär, med högt i tak som förstärker känslan av rymd. Detta hem är skapat för att trivas och njuta av vardagslivet såväl som festliga tillfällen. En extra bonus är möjligheten att hyra ut två separata lägenheter, vilket gör detta till en smart investering och ger dig chansen att skapa en passiv inkomst samtidigt som du njuter av din drömbostad. Gamla Ledbergsvägen 17 erbjuder det bästa av två världar - den idylliska lantliga miljön kombinerat med närheten till stadens bekvämligheter. Inom gångavstånd hittar du skolor, barnomsorg, matbutik och vårdcentral, medan stadens pulserande centrum ligger bara en kort bilresa bort. Upplev allt från restauranger och butiker till kulturella evenemang. Välkommen till en visning där du har chansen att kalla detta ståtliga hus för ditt hem! Ta steget in i detta eleganta hem och skapa ditt framtida boende på Gamla Ledbergsvägen 17.

  • Premium
Fårhusvägen 50, Tokarp, Linköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00

Fårhusvägen 50

Villa
Tokarp, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 995 000 kr
149 m²
6 rum
480 m² tomt

Gedigen chans att förvärva en renodlad familjevilla på en attraktiv hörntomt med bästa läget i omtyckta Tokarp! På Fårhusvägen 50 finner vi detta välplanerade hus i 1,5-plan på 149 kvadrat som förvaltats väl av nuvarande ägare som bott här sedan 1998. Allt yttre underhåll är gjort under de senaste tio åren vilket borgar för ett tryggt boende under många år framöver. Invändigt erbjuds här fyra sovrum, två badrum (ett på vardera våningsplan), stort kök med vardagsrum i öppen planlösning, allrum på övervåningen med balkong, tvättstuga, samt inglasat uterum. Hela huset präglas av rymliga ytor samt en lugn, harmonisk hemkänsla, mycket tack vare det fina läget längst in på en lugn återvändsgata. Husets fina hörntomt vetter mot ett grönområde vilket skapar en avskild, privat atmosfär. Trädgården erbjuder gott om plats för lek och spring och det finns ett stort altandäck som breder ut sig i det bästa solläget åt väster på baksidan. Till huset hör ett garage med en tillhörande förrådsdel, perfekt att förvara uteprylar i. Här finns en laddbox installerad för elbil. I Malmslätt/Tokarp finns skolor upp till årskurs nio, flertalet förskolor, ett rikt föreningsliv på Hellgrenshagen med intilliggande elljusspår, fotbollsplaner och padelbanor. Det finns även en vårdcentral med apotek, ICA-butik, bageri och flera pizzerior. Härifrån finns det goda kommunikationer med lokaltrafiken och fina cykelvägar både mot Tornby-området och via Universitet in till Linköping city. Sammantaget en mycket tacksam familjevilla som kommer kunna bli er trygga borg för en lång tid framöver. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Kompanigatan 2, Hagaberg, Linköpings kommun

Kompanigatan 2

Lägenhet
Hagaberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 100 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 225 kr/mån
30 882 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en mycket attraktiv tvårummare i Hagaberg, där stadslivet smälter samman med det fridfulla eklandskapet. Denna bostad erbjuder den perfekta balansen för både unga och äldre med närhet till alla bekvämligheter. Belägen högst upp i huset, i en fastighet med hiss omfattar denna hemtrevliga lägenhet hela 68 kvadratmeter. Den består av ett stort sovrum, ett inbjudande vardagsrum, ett rymligt kök med matplats med fin utsikt över skogsdungen, där vitsipporna snart stolt visar upp sig, samt ett välutrustat badrum med tvättmöjligheter. En fantastisk inglasad balkong om ca 8,5 kvadratmeter i söderläge erbjuder en lugn och avkopplande utsikt över innergården och det natursköna Tinnerö Eklandskapet. Den luftiga och ljusa atmosfären förstärks av genomgående ljusa tapeter och stora fönster i två väderstreck. Med diskret insyn och omgiven av den fridfulla atmosfären i närområdet blir det enkelt att trivas och känna sig hemma. Bostadsrättsföreningen, BRF Majoren, är välskött och stabil med en engagerad styrelse som arbetar för sina medlemmars bästa. Månadsavgiften är förmånlig och uppgår till 4 225 kr, inklusive värme, vatten och sophämtning. Utöver detta tillkommer en obligatorisk månadsavgift på 300 kr för kabel-tv/bredband. Föreningen erbjuder också möjlighet att hyra bilplats och tillgång till ett stort källarförråd samt en gästlägenhet för föreningens medlemmar. I hemtrevliga Hagaberg bor ni med promenadavstånd till Trädgårdsföreningen och innerstan. Ett optimalt läge för barnfamiljen med skolor och förskolor på bekvämt gångavstånd. Det finns även ett utbud på flera småbutiker, bageri, blomsteraffär, frisör, restauranger, bensinmack, träningsanläggningar och livsmedelsaffär i närområdet. Det finns även en ny aktivitetspark med bl.a. fotbollsplan och klätterställningar. Några hundra meter från bostaden finns bron över till Tinnerö Eklandskap vilket innebär att du bor precis i gränslandet mellan staden och naturen.

  • Balkong
  • Hiss
Annagatan 8, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Annagatan 8, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Annagatan 8, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Annagatan 8

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 395 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/5
7 712 kr/mån
32 644 kr/m²

Nu har vi förmånen att sälja en fyra i första etappen av Ebbepark! En nyligen producerad lägenhet där nuvarande ägare med varm hand satt sin egen prägel och skapat ett mycket fint hem. Lägenheten erbjuder tre sovrum, ett stort ljust och härligt vardagsrum och ett rymligt kök med något så ovanligt som ett stort skafferi. Här är gott om plats för matbord. Den härliga uteplatsen nås från köket. Lägenheten har två fina badrum, ett med badkar, tvättmaskin och tumlare och ett med dusch. Vill du bo med närhet till såväl Linköping city som till fina grönområden är det här bostaden för dig! I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla, granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, har en ny stadsdel växt fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service är utmärkande. Här har Stångåstaden byggt bostadsrätter i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Lägenheterna ligger i kvarteret Lugnet som är den mer stillsamma delen av Ebbepark. I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval. Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö. Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Slåttergatan 8B, Tannefors, Linköpings kommun
Slåttergatan 8B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Slåttergatan 8B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Slåttergatan 8B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 250 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
4 329 kr/mån
27 174 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och hemtrevlig lägenhet där du kan flytta rakt in och börja trivas! Lägenheten erbjuder en boyta om 46 kvadratmeter. Det första som möter dig i denna bostad är en funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Köket har på senare år renoverats och är i topp skick, med gott om förvaring och bra arbetsytor är detta en fröjd för en matlagningsälskare. Vidare från hallen når vi det mysiga vardagsrummet här finns plats för soffgrupp, vackra vitlaserade furugolv är en röd tråd genom hela lägenheten. Sovrummet har platsbyggda garderober samt gott om plats för dubbelsäng. Det fräscha badrummet är helkaklat och smakfullt renoverat i samband med stambytet 2016. Här bor du till en låg månadskostnad om 3 900kr/mån där värme, vatten och kabel- TV ingår. Kostnad för bredband tillkommer med 219 kr/mån. Lägenheten ligger i ett lugnt och rofyllt läge i populära Tannefors med omtyckta omgivningar såsom Stångån och dess promenadstråk samt citypulsen. Närhet till busshållplats, gym, ICA, apotek, pizzeria och mycket mera! Tillträde kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
3 145 kr/mån
40 469 kr/m²

Välkommen till ditt nya boende om 32 kvm med en välplanerad planlösning, perfekt för att nyttja varje centimeter av bostaden! Lägenheten belägen på markplan erbjuder uteplats med söderläge in mot innergården och minimalisk insyn. Stig in i hallen som sömlöst öppnar upp mot kök och vardagsrum, med utrymme för matgrupp för fyra personer. Köket erbjuder ljusa och moderna lösningar, diskmaskin, generösa arbetsytor och en öppen planlösning för de sociala ytorna. Allrummet är lättmöblerat och stilrent med ljusinsläpp i en avslappnande atmosfär och estetisk parkett genomgående i bostaden. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum, utrustat med både dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, för ytterligare praktikalitet. Brf Arenan är en välskött bostadsrättsförening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till en fantastisk takterrass samt en gemensamhetslokal. Dessutom finns en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch för de boendes bekvämlighet. Innergården är vackert utformad med sittplatser och utegym, vilket skapar en trivsam miljö för de boende. Södra Ekkällan är ett bekvämt område med bra förbindelser visa buss och cykel-/gångavstånd till både Linköpings City, Tinnerös Eklandskap, Universitetssjukhuset och Garnisonen. Med komfortabelt avstånd till matbutik, restauranger, gym och trevliga promenadstråk erbjuder området allt du kan önska dig. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Rotegatan 2, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Rotegatan 2, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Rotegatan 2, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Rotegatan 2

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 14/14
2 945 kr/mån
39 875 kr/m²

Nu saluförs en bostadsrätt i ett av Linköpings populära bostadshus med slående utsikt och granne med vackra Tinnerö Eklandskap. På våning 14 välkomnar vi nu denna moderna och stilfulla 1,5 rum om 40 kvm. Oslagbar inglasad balkong med en magisk utsikt över Linköping och grönska. Nu finns det möjlighet att förvärva denna unika lägenhet och bosätta sig i ett exklusivt hem utöver det vanliga. Detta hem erbjuder genomgående mycket ljusinsläpp med gedigna fönsterpartier i vardagsrum och sovrum. Här finns det gott om stora sällskapsytor då det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har ni direkt access ut till en stor inglasad balkong som förlänger säsongen då man näst intill kan nyttja balkongen året runt. I övrigt så har ni en välkomnande hall, sovrum med bra förvaring och plats för säng och skrivbord. Lägenheten har ett rymligt helkaklat badrum med vikbara duschväggar och en tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en arbetsbänk praktiskt placerat ovanför. I detta hem finns ett påkostat kök i vitt från HTH och på golvet ligger ekparkettgolv i hela lägenheten. Bostaden stod inflyttningsklar 2015 och är belägen på höjden i populära Södra Ekkällan. På ca hundra meters avstånd ligger en välsorterad matbutik, kvarterskrog samt ett gym. I närområdet finns ytterligare ett gym samt flertalet förskolor och skolor. På några minuters promenad från bostaden finner du Tinnerö Eklandskap med fin natur och härliga promenadstråk. Gångavstånd till universitetssjukhuset och cykelavstånd till Linköping city, Mjärdevi Science Park och universitet. Sammantaget ett bekvämt och bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in och börja trivas från dag ett!

  • Premium
  • Hiss
Blåeldsbågen 43A, Sturefors, Linköpings kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Blåeldsbågen 43A, Sturefors, Linköpings kommun, bild 2
Blåeldsbågen 43A, Sturefors, Linköpings kommun, bild 3

Blåeldsbågen 43A

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
69 m²
3 rum
5 166 kr/mån
23 116 kr/m²

Här erbjuds en optimalt planerad och ljus hörnlägenhet vars generösa ytor ger plats åt allt du önskar. I den här lägenheten kan du ägna all tid åt det du tycker om, här behöver du inte göra någonting annat än att bara flytta in och börja trivas. Lägenheten består av en inbjudande och trevlig hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, öppna och sociala vardagsrummet finns mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt, stilrent och funktionellt med påkostade material, öppen planlösning mot vardagsrummet och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är stort, fint och fräscht med toalett, dusch med duschväggar, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och tumlare. Det stora, ljusa och harmoniska sovrummet har grå väggar och ekparkett och erbjuder en hel vägg inbyggda garderober med skjutdörrar, mao gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en ljus och fin uteplats med trätrall, sol hela dagen och kvällen samt plats för matbord och stolar. Den andra, på framsidan, är en mysig och delvis takbeklädd uteplats som bjuder på härlig morgonsol. Den relativt stora tomten erbjuder plats för odlingslådor och bra gräsytor. Brf Vreta By är en välskött, aktiv och trevlig förening med strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller en trevlig innergård, soprum och fastighetsförråd. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Välkomna på visning

  • Premium
  • Uteplats
Skogslyckegatan 64, Johannelund, Linköpings kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Skogslyckegatan 64, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Skogslyckegatan 64, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Skogslyckegatan 64

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
3 853 kr/mån
23 312 kr/m²

Det är med största nöje som vi nu kan presentera en drömmig trea på våning två med ett lugnt läge i Johannelund. Här erbjuds en lägenhet i toppskick med enorm trivselkänsla och stilfull interiör. Låt er tilltalas av bostadens mysiga balkong med fin utsikt och förmiddagssol med utsikt över grönskande skogsdunge. Invändigt präglas ytskikten av enhetliga golv och målade/tapetserade väggytor i harmoniska toner. Tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge. Hela bostaden har över tid renoverats med stil, finess och fingertoppskänsla. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Mycket stabil och ekonomiskt välmående HSB-förening med låg belåning vilket föranleder den låga månadsavgiften på 3 853 kr inklusive värme, vatten, tv, och sophantering. Föreningen består av 182 st lägenheter och har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra en bilplats. Det finns även källarförråd, gemensamma tvättstugor, cykelförråd, källsortering, gym och bastu Hela närområdet präglas av lugn. Skogslyckegatan är en återvändsgata och den här föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter ligger Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på 10 minuter, till Campus US på 15 minuter och till Campus Valla på 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ridderstads gata 42, Berga, Linköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 17:45
Ridderstads gata 42, Berga, Linköpings kommun, bild 2
Ridderstads gata 42, Berga, Linköpings kommun, bild 3

Ridderstads gata 42

Radhus
Berga, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 295 000 kr
118 m²
4 rum
4 600 kr/mån
27 924 kr/m²

Detta bostadsrättsradhus med hörnläge erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö i det populära området Berga. Med en yta på 118 kvadratmeter och fyra rum är detta radhus perfekt för en familj eller för den som söker extra utrymme. Radhuset ligger på en hörntomt och har en stor gräsmatta med odlingsmöjligheter samt ett praktiskt uteförråd. På entréplanet möts du av en social och välkomnande atmosfär. Det väldisponerade köket är öppet och integrerat i en luftig planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för matlagning och social samvaro. Köket är modernt utrustat med alla nödvändiga apparater och stilrena ytor som underlättar vardagens rutiner. I vardagsrummet finner du en elegant braskamin, vilket skapar en mysig och varm atmosfär under kyliga kvällar. På entréplanet finns även en separat tvättavdelning, vilket gör det enkelt att utföra tvättuppgifter utan att behöva transportera kläder till andra våningen. Detta ger extra bekvämlighet och praktiska lösningar för en effektiv vardag. På övervåningen finns tre sovrum, vilket ger gott om utrymme för familjen eller för att använda ett av rummen som arbetsplats eller hobbyrum. De ljusa och rymliga sovrummen ger möjlighet till avkoppling och god nattsömn. Dessutom finns ett smakfullt badrum på övervåningen, utrustat med moderna bekvämligheter. Radhusets design och praktiska lösningar skapar en idealisk miljö för en modern och aktiv familj. Berga Kulle är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap. Ridderstads Gata är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden såsom skulpturparken med anrik miljö och promenadstråk. Området är barnvänligt med gångavstånd till såväl förskola som skola. Bostaden ligger endast ett stenkast ifrån Berga Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat vårdcentral och barnavårdscentral samt folktandvård. Här bor man även med närhet till ett helt nytt bibliotek beläget i Berga Slott. I centrum finns välsorterad livsmedelsaffär, pizzeria och sushi. Endast en kort promenad bort finns Tinnerbäcken med dess trevlig promenadstråk. Även Vidingsjös motionscentrum ligger nära till hands där finns bra motionsspår, lekplats samt minigolf. På endast 10 min via cykel når man Universitetssjukhuset, 20 minuter med cykel till Mjärdevi och cirka 7 min cykelväg till Saab. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Söderleden 4, Vimanshäll, Linköpings kommun

Söderleden 4

Lägenhet
Vimanshäll, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
895 000 kr
72,5 m²
2 rum
vån 3/3
8 872 kr/mån
12 345 kr/m²

Det finns många fördelar med att bo på Söderleden 4. Det optimala läget med gångavstånd till city samtidigt som Stångån med dess härliga promenadstråk återfinns enbart ett stenkast bort. Högst upp i huset med egen ingång bor man här trivsamt och bekymmersfritt. Denna bostads planlösning är välplanerad där lägenhetens 72,5 kvadratmetrar optimerats på bästa sätt. Stilrent ljust kök med vita köksluckor med attribut som spotlights, diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter, luftigt vardagsrum med plats för soffa och matbord med härligt ljusinsläpp, rymligt och harmoniskt sovrum med gott om förvaring och ett helkaklat duschrum med toalett, handdukstork och handfat. Enhetliga färg- och materialval som skapar en trivsam och behaglig atmosfär. Här bor man i en trivsam och trevlig förening. I månadsavgiften ingår el, värme och vatten. Här finns förråd tillhörande bostaden, cykelförråd samt gemensam tvättstuga. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som söker en väldisponerad bostad med ett citynära läge med goda busskommunikationer och cykelförbindelser. Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Till Universitetet tar det cirka 20 minuter med cykel och Hälsouniversitetet nås via cykel på 5 minuter. Tillträde är flexibelt och sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 86