SkandiaMäklarna Mjölby

SkandiaMäklarna Mjölby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Föreningsgatan 27, Mjölby östra, Mjölby kommun
  • Sön 7 apr kl 16:00

Föreningsgatan 27

Villa
Mjölby östra, Mjölby kommun
4 995 000 kr
240 + 178 m²
9 rum
1 242 m² tomt

Tillfälle för dig som vill ha ett rymligt boende med fristående dubbelgarage, inglasat och uppvärmt uterum och mycket fint läge i populära Mjölby Östra! Denna mycket trivsamt planerade 2½-plansvilla med källare erbjuder gott om utrymme för den stora familjen! Planlösningen ger möjlighet till både sociala ytor och avskildhet då exempelvis ungdomar kan ha en egen våning med eget badrum. Det finns även gott om plats för hobbyrum, kontor eller gästrum. I husets entréplan finns rymliga och trivsamma sällskapsytor med ett fint kök samt ett stort utrymme med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrumsdel. Vidare finns en toalett och förvaringsutrymmen. Husets andra våning omfattar två sovrum, ett allrum/tv-rum samt ett fräscht badrum. Ytterligare en trappa upp finns tre sovrum och ett badrum. I källarplanet hittar du en fin relaxavdelning med dusch och bastu, en praktisk tvättstuga, matförråd och förvaringsutrymmen. Nuvarande ägare har sedan 1989 renoverat och underhållit huset löpande. Under senare år har man renoverat tre badrum, bytt fönster, renoverat källare, utfört dränering, bytt avlopp och vattenledning, byggt uterum, garagage och orangeri mm. På fastigheten finns förutom huset ett stort fristående dubbelgarage , ett mycket fint och uppvärmt (golvvärme som kan stängas av) inglasat uterum samt ett orangeri. Byggnaderna är placerade på en stor trädgårdstomt med en fantastiskt fin och insynsskyddad baksida i söderläge. Här bor du bekvämt i ett lugnt villakvarter med närhet till barnomsorg, skolor, resecentrum och centrum samt nära skog, natur, motionsslingor och idrottsanläggning vid Vifolkavallen.

  • Plus
Blåvik Ringsbergsstigen 15, Blåvik, Knappla, Boxholms kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00

Blåvik Ringsbergsstigen 15

Villa
Blåvik, Knappla, Boxholms kommun
5 995 000 kr
125 m²
3 rum
1 330 m² tomt

Välkomna till Ringbergsstigen 15 i Blåvik, där ni finner denna fantastiska fastighet med sjötomt i en naturskön miljö och fantastisk utsikt över sjön Sommen! Denna bostad som är nybyggd/ombyggd 2014 kan utnyttjas både som fritids- eller permanentboende. Husets 125 kvm erbjuder två sovrum, en tvättstuga med groventré, ett fräscht badrum, en välkomnande hall samt ett fint kök med öppen planlösning mot det ljusa och luftiga vardagsrummet som ger er en fantastisk utsikt över sjön. Från vardagsrummet har ni även direkt utgång till den rymliga altanen som även den erbjuder en optimal panoramavy över sjön samt det perfekta läget med många soltimmar på dagen och vackra solnedgångar över sjön på kvällarna. Vidare erbjuder tomten en brygga nere vid vattnet där ni kan njuta av bad och ta er ut på sjön för att utforska allt den har att erbjuda. Båtplats finns vid bryggan samt en mer skyddad båtplats i Blåviks småbåtshamn ca 10 minuters gångväg från fastigheten. Sjön Sommen erbjuder en underbar skärgårdslik miljö med otaliga kobbar och öar där ni kan njuta av sol och bad under sommarens varmaste dagar. Blåvik har ett centralt läge i sjön, och med båt tar ni er enkelt till restauranger på Torpön, Malexander och Tranås, allmänna badplatser, golfbanor och mycket mer. Den generösa tomten om 1330 kvm erbjuder en behändig trädgård med välskötta gräsytor på husets framsida. Här finner ni även ytterligare byggnader såsom en gäststuga på ca 10 kvm och en praktisk carport. Husets baksida erbjuder en charmig naturtomt bebyggd med trappa som tar dig ner till sjön och tomtens brygga.  Detta är det perfekta tillfället för er som söker ett permanent- eller fritidshus med en exklusiv placering vid sjön Sommen. Vänta inte med att upptäcka allt detta unika objekt har att erbjuda!

  • Plus
  • Energieffektiv
Folkungagatan 37, Lundby, Mjölby kommun
  • Sön 7 apr kl 11:30

Folkungagatan 37

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
995 000 kr
68,5 m²
2.5 rum
vån 5/7
3 230 kr/mån
14 526 kr/m²

Välkomna till Folkungagatan 37 och denna mycket fina tvåa på femte våningen med hiss! Bostaden har under 2023 renoverats med nya ytskikt, nytt kök och helkaklat badrum. Bostaden om hela 68,5 kvadratmeter är välplanerad och erbjuder en öppen och luftig planlösning med fint ljusinsläpp. När ni kliver in i bostaden möts ni av en inbjudande hall med plats för avhägningsmöjligheter. Intill hallen finns en klädkammare. Vidare tar ni er till en möblerbar hall med en öppen planlösning mot köket. Till vänster om hallen finner ni ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Till höger finns duschrummet med tvättmaskin och plats för badrumsmöbler. Vidare finns ett ljus och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Köket är smakfullt inrett och har bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Intill köket finns utgång till den inglasade balkongen med förmiddagssol. I den förmånliga månadsavgiften om 3230kr ingår värme, vatten och kabel-TV. Fiber finns i bostaden som bekostas av lägenhetsinnehavaren. Till bostaden tillhör ett vindsförråd samt en matkällare. Lägenheten är i toppskick med fräscha ytskikt och enhetligt golv i flera av rummen. Här är det bara att flytta in! Här bor ni bekvämt med närhet till centrum, skolor, sjukvård, simhall och mataffärer. Endast ca 10 minuters cykelväg från pendelstationen. Brf Riksbyggen nr 6 är en stabil förening med god ekonomi. Som boende i föreningen får du tillgång till förråd, cykelrum, föreningslokal och tvättstuga. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Hiss
Sankt Persgatan 4, Mjölby, Östra, Mjölby kommun
  • Sön 7 apr kl 15:00

Sankt Persgatan 4

Villa
Mjölby, Östra, Mjölby kommun
4 995 000 kr
285 m²
7 rum
892 m² tomt

Denna vackra sekelskiftesvilla, belägen på Sankt Persgatan 4 i Mjölby, öppnar upp för en fantastisk boendemiljö. Med sina imponerande 285 kvadratmeter erbjuder denna friliggande villa generöst med utrymme för hela familjen. Här möts du av en välplanerad planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus i varje rum. De höga taken ger en extra dimension till boendet och bidrar till den luftiga atmosfären. Dessutom har bostaden nyligen fått ett nytt plåttak och bergvärme, vilket ger både trygghet och effektivitet. Trädgården är en oas för avkoppling och underhållning. Här kan du njuta av den uppvärmda poolen och det stora poolområdet med gott om utrymme för solstolar och uteplatser. Perfekt för att samla familj och vänner under soliga dagar. Läget är optimalt med närhet till barnomsorg, resecentrum, centrum och friluftsområden. Här kan du njuta av både stadens puls och naturens lugn. Denna sekelskiftesvilla är en perfekt kombination av bevarad stil och charm, tillsammans med moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem. Välkommen till Sankt Persgatan 4!

  • Plus
Ringvägen 21B, null, Mjölby kommun

Ringvägen 21B

Lägenhet
Mjölby kommun
625 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 938 kr/mån
15 823 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och trivsamma bostaden med ett mycket bra läge på Mjölby Östra! Ringvägen 21B är en charmig 1,5-rumslägenhet med en yta på 39,5 kvadratmeter. Lägenheten är belägen på högsta våningen med ett ostört läge. När du låser upp dörren och kliver in i bostaden möts du av en välkomnade hall med praktisk förvaring, ett öppet och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, ett fint kök med mycket ljusinsläpp och ett fräscht helkaklat duschrum. Vidare erbjuder bostaden ett separat sovrum som även har den praktiska potentialen att användas som matplats. Från vardagsrummet tar man sig ut till bostadens balkong med utsikt över byggnadens trädgård. Den välskötta föreningen erbjuder flera generösa möjligheter för lägenhetsinnehavarna att utnyttja gemensamma utrymmen. Här finns relaxavdelning med bastu, samlingsrum, gym, cykelrum, tvättstuga och torkrum. Föreningen har även utfört flera påkostade renoveringar och förbättringar av byggnaden som stambyte och badrumsrenoveringar 2006, Fönsterbyte 2019, nya lägenhetsdörrar samt uppförande av trevlig uteplats/grillplats i trädgården mm. Månadsavgiften om 2938 kr är väldigt förmånlig då värme, vatten, hushållsel, bostadsrättstillägg bredband och kabel-tv ingår! Avgiftsbelagd parkering finns i anslutning till husen och ett stort antal avgiftsfria parkeringsplatser finns på andra sidan gatan. Bostaden har ett fantastiskt läge på Mjölby Östra som erbjuder det mesta. I närheten av bostaden finns natursköna Måndalen med flera trevliga promenadstigar i den lummiga skogen. I området finns även skola, förskola och servicebutik. Till pendelstation är det endast några minuters gångväg och därifrån kan ni sedan tar er vidare till bland annat Linköping, Norrköping och Motala.

Ledungsgatan 3, Ryttarhagen, Mjölby kommun

Ledungsgatan 3

Villa
Ryttarhagen, Mjölby kommun
3 500 000 kr
172 + 21 m²
6 rum
876 m² tomt

Välkommen till en mycket väl underhållen villa på en lugn återvändsgata i Ryttarhagen! Här får familjen gott om plats i detta trivsamt och praktiskt planerade 1½-planshus om ca 172 + 21 kvadratmeter vilka fördelas på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Vidare finns ett vidbyggt garage samt ett fint inglasat uterum om ca 25 kvm. I anslutning till uterummet finns en uteplats under markis i läge för eftermiddag- och kvällssol. På husets södra gavel finns en uteplats under tak. Huset är placerat på en behändig och lagom stor tomt med en mycket välskött trädgård. Husets entréplan erbjuder trevliga och rymliga sällskapsytor med öppen planlösning mellan det smakfullt renoverade köket, matplats och vardagsrum. Fönster i tre väderstreck ger ett generöst ljusinsläpp. Vidare finns ett sovrum, ett kaklat badrum samt en praktisk tvättstuga med groventré. Övervåningen omfattar ett mysig allrum/tv-rum med öppen spis, tre sovrum, klädkammare och ett fräscht badrum. Här bor du med ett lugnt och trivsamt läge nära barnomsorg och skolor, motionsslinga vid Lundbyvallen samt med närhet till mataffärer, restauranger och affärer vid Viringeområdet mm. Till resecentrum och centrum cyklar du på 10 minuter. Du som pendlar med bil tar dig snabbt upp på E4 och Riksväg 50.

  • Plus
Lilla Harstad Vallstorp 1, null, Mjölby kommun

Lilla Harstad Vallstorp 1

Villa
Mjölby kommun
2 950 000 kr
155 m²
6 rum
1 478 m² tomt

I utkanten av pittoreska samhället Väderstad finner ni detta trevliga hus med landetkänsla. Här finns nu möjligheten för er att förvärva ett hus där stora och påkostade renoveringar är utförda under 2022. Välkomna till Lilla Harstad Vallstorp 1! Här finns nu tillfälle för er som söker ett fint renoverat hus med många rum och ytor att umgås på. Huset om 155 välplanerade kvadratmeter är fördelat på två våningsplan. När ni kliver in i huset möts ni av nya fräscha ytor. En ombyggnation av entréplanet har tillfört huset trevliga sociala och öppna ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Kökets planlösning mot matplatsen och vardagsrummet är den givna samlingsplatsen för vänner och släkt. Vidare erbjuder entréplanet ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, duschrum med wc och groventré med tvättmaskin och torktumlare. Övervåningen omfattar ett stort allrum med en värmande braskamin, två sovrum på höger sida om allrummet samt ytterligare ett rymligt sovrum på vänster sida om allrummet. Husets andra våtutrymme finner ni även på övervåningen. Här finns ett smakfullt renoverat badrum med badkar. Stora och påkostade renoveringar har genomförts med huset under 2022. Bland annat nya ytskikt och enhetligt golv i samtliga rum förutom våtutrymmen, nytt lantligt kök med gråa spegelluckor, nya stommar och vitvaror, nytt helkaklat badrum på övervåningen, nya el dragningar, ny elcentral, ny garageport, behandling av yttertaket, ommålning utvändigt samt tralldäck på baksidan. Huset värms upp via en ny luftvärmepump, nya elradiatorer samt braskamin. Detta hus passar utmärkt för barnfamiljen som söker många rum att disponera. Här är det bara att flytta in! Huset är beläget på en grönskande tomt om 1 478 kvadratmeter med gräsytor för barnen att springa och leka samt buskar och träd som skärmar av. Trädgården på baksidan av huset har en fin utsikt mot böljande åkrar och fält. Till huset finns ett garage med gjuten platta samt ett praktiskt förråd på baksidan. Välkommen med din anmälan!

  • Uteplats
Industrigatan 13, Mjölby Centralt, Mjölby kommun

Industrigatan 13

Lägenhet
Mjölby Centralt, Mjölby kommun
400 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2
2 074 kr/mån
15 385 kr/m²

Välkomna till Industrigatan 13! Denna Centrala etta på andra våningen är perfekt för dig som söker en bekväm och praktisk bostad. Lägenhetens 26 kvadratmeter erbjuder ett duschrum, en entréhall med praktisk förvaring och ett kök med öppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden en inglasad balkong. I Månadsavgiften om 2074kr ingår kabel-tv, bredband, vatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg. HSB Brf Abbedissan är en välskött förening som erbjuder god service till de boende. Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen att använda för de boende såsom tvättstuga, övernattningsrum, samlingslokal och bastu. Med sitt läge mitt i centrala Mjölby har du nära till shopping, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. En kort promenad på 5 minuter tar dig till fina motionsslingor och grönområden samt resecentrum som tar dig vidare till bland annat Motala, Linköping och Norrköping med pendeln.

  • Hiss
Axel Träffs gata 7, Mjölby Centralt, Mjölby kommun
  • Budgivning pågår

Axel Träffs gata 7

Lägenhet
Mjölby Centralt, Mjölby kommun
260 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1
1 623 kr/mån
12 381 kr/m²

Välkomna till Axel träffs gata 7! Nu finns tillfälle för dig som söker ett bekvämt boende med en förmånlig avgift! Bostaden med sitt centrala läge är optimalt för er som vill bo med närhet till centrum, restauranger och matbutiker mm. Området har en vacker omgivning vid Svartån som erbjuder fina promenad och motionsslingor. Från bostaden är det inte längre än 5 minuters promenad till pendeln som tar er snabbt och smidigt vidare till bland annat Linköping, Norrköping och Motala. Lägenhetens välutnyttjade 21 kvadratmeter erbjuder en hall med två garderobsutrymmen, ett vardagsrum samt en kokvrå. Vidare finns ett duschrum inredd med våtrumsmatta. Den tidigare ägaren har installerat ny kyl och frys 2021 samt tvättmaskin 2022 i lägenheten. HSB Brf Abbedissan är en av Mjölbys mest populära föreningar och erbjuder en god service till de boende. Här får du tillgång till samlingslokal, tvättstuga, gästlägenhet och trevliga grönytor mm. I den förmånliga avgiften om 1622 kr ingår uppvärmning, vatten, bostadsrättstillägg samt grundutbud för kabel-tv och bredband via Telenor.

  • Hiss
Industrigatan 11, 59541 Mjölby, Mjölby Centralt, Mjölby kommun

Industrigatan 11, 59541 Mjölby

Lägenhet
Mjölby Centralt, Mjölby kommun
400 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/7
2 160 kr/mån
15 385 kr/m²

Välkomna till Industrigatan 11 och denna fräscha etta med inglasad balkong. Här bor du bekvämt med ett centralt läge nära butiker, caféer, mataffärer och restauranger med bekväma gångavstånd till resecentrum och vackra promenadslingor utmed Svartån. När du låser upp dörren och kliver in i lägenheten möts du av en praktisk hall med garderob samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Lite längre in i lägenheten hittar du ett smakfullt inrett kök med en mycket smart och väl optimerad planläggning. Vidare erbjuder bostaden ett duschrum samt ett ljust och trevligt allrum med plats för både säng och soffmöbel. Från lägenhetens allrum tar man sig ut till bostadens inglasade balkong. Föreningen har under åren utfört vitala renoveringar och förbättringar såsom nya säkerhetsdörrar, målning av trapphusen, inglasning av samtliga balkonger 2004 samt fönsterbyten 2010. I den låga månadsavgiften om 2084 kr ingår kabel-tv, bredband, vatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg. Det finns även gemensamma utrymmen som övernattningsrum, samlingslokal samt en bastu att tillgå i föreningen.

  • Hiss
Carlslundsvägen 10, null, Mjölby kommun

Carlslundsvägen 10

Villa
Mjölby kommun
3 950 000 kr
163 m²
6 rum
783 m² tomt

På en lugn och barnvänlig gata finner ni nu ett nybyggt hus beläget i natursköna Carlslund. Detta fina hem väntar nya ägare! Välkomna till Carlslundsvägen 10! Nu finns möjligheten för er som söker ett nytt och välplanerat hus i ett familjärt område. Huset som är uppfört 2022 har en boyta om 163 kvadratmeter fördelat på två våningsplan. Husets är smakfullt inredd med fina materialval och öppna ytor. Planlösningen omfattar 6 rum och kök med flera sociala ytor att umgås på, perfekt för barnfamiljen. Entréplanet omfattar en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, smakfullt helkaklat duschrum, groventré med klädvård samt ett sovrum. Vidare finner ni ett rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster i olika väderstreck. Planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök är öppen och luftig. Denna del är den givna samlingspunkten i huset. Det stilrena och moderna köket erbjuder goda arbetsytor och här kan ni tillaga maten och samtidigt umgås med familj och vänner. Övervåningen som inreddes 2023 erbjuder ett stort allrum som är öppet till nock och har ett fint ljusinsläpp från takfönstret. Till höger om allrummet finns två sovrum och till vänster finner ni ytterligare ett sovrum samt ett helkaklat duschrum med wc. I anslutning till allrummet finns en rymlig klädkammare. Husets trädgård om cirka 783 kvadratmeter erbjuder flera parkeringsmöjligheter på den grusade uppfarten. På framsidan finns stensättningar och mur som skärmar av mot gatan. På baksidan finner ni en stor uteplats. Välkommen med din intresseanmälan!

Vägstorp Västrum 2, Gammalkil, Mjölby kommun

Vägstorp Västrum 2

Villa
Gammalkil, Mjölby kommun
3 995 000 kr
151 + 27 m²
5 rum
1 501 m² tomt

Tillfälle för dig som vill ha ett fräscht, välplanerat och energisnålt boende (energiklass B) med låg driftskostnad och ett lugnt, ostört läge i naturskön miljö! Här bor du med skogen som närmsta granne endast ca 15 minuter från Mjölby och ca 25 minuter från Linköping (möjlighet till skolskjuts finns). Perfekt för dig som vill ha lugn och ro samt närhet till skog och natur. Huset är placerat på en lagom stor trädgårdstomt/naturtomt vackert omringad av berghällar och skog. Detta Älvsbyhus byggdes 2018 och erbjuder alla bekvämligheter och moderniteter man önskar av ett boende idag. Huset är i mycket bra skick och här kan du flytta in utan att behöva genomföra kostsamma renoveringar. Den trivsamma planlösningen omfattar stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Vid matplatsen finns även en härlig braskamin. Vidare finns fyra sovrum, två badrum och en tvättstuga. Via utgångar i master bedroom och vardagsrum når du den stora altanen i husets vinkel på den skyddade baksidan av tomten. Till fastigheten hör även ett fristående garage om ca 27 kvm med plats för en bil samt vidbyggt förrådsutrymme och vedbod. Huset är anslutet till fibernät. Möjlighet till skolskjuts finns ca 600 meter från huset. Välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Boet Äng 1, null, Ödeshögs kommun
  • Budgivning pågår

Boet Äng 1

Villa
Ödeshögs kommun
1 995 000 kr
184 + 143 m²
6 rum
1 722 m² tomt

Här finns nu för er att förvärva detta charmiga hus i Boet som ligger söder om Ödeshög. Huset är fint inramat av grönskande träd på den vackra av Holaveden på Östgötaslätten. Här finns stora ytor för barnen att springa och leka i en trygg och kreativ miljö. Till huset finns även ett gårdshus med två förråd samt ett vidbyggt garage med plats för både bil och hobbyverksamhet. Huset om en totalyta om 327 kvadratmeter fördelas mellan tre våningsplan där entréplanet och övervåningen har en boyta om 184 kvadratmeter och en källare om 143 kvadratmeter som till stora delar är inredd. Huset passar familjen som söker många ytor och sovrum, samtidigt som huset erbjuder flera härliga sociala ytor! Entréplanet omfattar 3 sovrum, kök med matplats intill, vardagsrum med en mysig braskamin och vackra takbjälkar med belysning. Vidare finner ni ett rymligt helkaklat badrum. Övervåningen erbjuder ett allrum, helkaklat duschrum samt ett sovrum. Nuvarande ägare har löpande genom året renoverat och förbättrat huset och idag erbjuds ett välskött hem. Huset har en fin gårdsbild med grusad uppfart och en ekonomi byggnad med två förråd på framsidan. Den stora trädgården om cirka 1722 kvm erbjuder fina grönytor. Här finns även en trevlig pergola under tak. Vidare finns en jordkällare. Välkommen med din intresseanmälan!

Blåvik Jonas väg 9, null, Boxholms kommun

Blåvik Jonas väg 9

Villa
Boxholms kommun
4 200 000 kr
142 + 71 m²
5 rum
1 523 m² tomt

Mycket fin och påkostad enplansvilla byggd 2018 om ca 141 kvadratmeter om fyra rum och kök samt stor garagebyggnad om ca 70 kvadratmeter med dubbelgarage, sovrum och förråd! Här bor du precis intill den mysiga småbåtshamnen i hjärtat av Blåvik nära bad och båtplats i Sjön Sommen. I fastighetens direkta närhet finns dessutom padelbana, tennisbana och en närbutik/café. Detta smakfullt inredda hus erbjuder en ljus och luftig planlösning med generösa sällskapsytor och öppen planlösning mellan ett mycket fint och välplanerat kök med stor köksö, matplats samt vardagsrummet med braskamin samt stora fönsterpartier och utsikt över hamnen. Vidare finns två stilfullt inredda badrum, tre sovrum och en praktisk tvättstuga/groventré. I den stora garagebyggnaden med dubbelgarage finns även ett sovrum samt ett förråd. Runt tre av husets gavlar finns dessutom ett stort trädäck/altan där du kan njuta av soliga dagar samt ta ett bad i det infällda spa-badet. Tillfälle för dig som letar efter ett fräscht, inflyttningsklart permanent- eller fritidsboende i naturskön miljö och närhet till Sjön. Sjön Sommen erbjuder en underbar skärgårdslik miljö med hundratals kobbar och öar där du kan kasta ankar och njuta av sol och bad under årets varmaste dagar. Blåvik har ett "centralt läge" i sjön och med båt tar man sig snabbt och enkelt till restauranger på Torpön, Malexander och Tranås, allmänna badplatser, golfbana i Tranås och mycket mer. Välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Bosgårdsvägen 6, null, Mjölby kommun

Bosgårdsvägen 6

Villa
Mjölby kommun
1 350 000 kr
40 m²
2 rum
1 248 m² tomt

Nu finns tillfälle för er som söker ett mysigt fritidshus med närhet till sjön! Välkomna till Bosgårdsvägen 6! Här finns nu möjligheten att överta detta mysiga fritidshus med ett bra läge vid Hargssjön! Ni möts av en riktig sommaridyll med en lummig och välskött trädgård som inte kräver mycket tid. Fritidshuset är i gott skick med bland annat nyare fönster, inglasad altan, indraget vatten/avlopp och duschrum. Storstugan är tillbyggt 1999 och omfattar idag 40 kvadratmeter fördelat på hall, kök, sovrum/matplats och ett allrum med braskamin. På fastigheten finns en gäststuga med plats för flera sovplatser och en egen altan med sjöutsikt. Vidare finns ytterligare en byggnad som är inredd med duschrum/wc, diskavdelning samt ett förråd för trädgårdsredskap. Bra parkeringsmöjligheter finns på den grusade uppfarten. Avloppet är gemensamt och är kopplat till kommunalt VA. Vattenkällan är borrad och delas mellan 18 fritidshus. Sedan finns det sjövatten framdraget till tomten. Fiber finns indraget i huset. I närheten finns den gemensamma badplatsen med brygga. Det finns även möjlighet för er att lägga i en roddbåt eller mindre båt bredvid badplasten. Fiskerätt ingår i vägföreningen som varje stugägare är ansluten till. Skogen och naturen finns endast ett stenkast bort. Det finns flera stigar som leder er till både svamp och bär. Välkomna på visning!

Visar alla 15