SkandiaMäklarna Saltsjöbaden

SkandiaMäklarna Saltsjöbaden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skutuddsvägen 10, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Skutuddsvägen 10

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
11 500 000 kr
177 + 4 m²
5 rum
1 132 m² tomt

Välhållen tegelvilla som likt hortensian klättrar längs bergväggen. Kombinationen av tegel och träfasad som vi ser här på Skutuddsvägen var mycket vanligt förekommande byggmaterial på 60-talet och är karakteristiska för byggåret. Övervåningen har vackert ljusinsläpp, fina sociala utrymmen med vardagsrum, matrum och det nyrenoverat kök. Flera fungerande eldstäder, många sovrum, två badrum och gäst-wc. Trädgården är fint planerad, en blandning av naturtomt och uppvuxen trädgård med plana ytor, fina rabatter och många platser att njuta i sol eller skugga helt beroende på vad som känns bäst.

  • Plus
Örnbergsvägen 20, Älgö, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Örnbergsvägen 20

Villa
Älgö, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
13 500 000 kr
190 + 25 m²
7 rum
2 215 m² tomt

Villa från 2019 med högt fritt läge, sjöutsikt, stor terras med pool och ljuvlig kvällssol. Sober Nordisk arkitektur, med rena linjer och klassiska materialval. Fem bra sovrum, tre badrum och bra sociala ytor men sällskapsrum på båda våningsplanen. På nedre plan är det öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här är även stora glaspartier som ger fint ljus och vacker balans mellan inne och ute. Utöver detta finns en fin och välutrustad gästlägenhet - perfekt för uthyrning!

  • Plus
Dörjgatan 7, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Dörjgatan 7

Radhus
Saltsjöbaden, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
4 700 000 kr
139 m²
6 rum
253 m² tomt

Härligt, optimalt planerat och välrenoverat kedjehus i souterräng. Stort socialt kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, med trappan till nedre våningen som distinkt avgränsare. Stora fönsterpartier och utgång till underbar stensatt atriumgård med mycket sol, fina planteringar, växthus och härligt ljus. Två badrum varav ett med kombinerad tvättstuga, ljusa golv, genomtänkta och matchande färgval i hela bostaden. Garage i länga och bra förråd. Bra kommunikationer till Stockholms innerstad med Östervik som närmaste station.

  • Plus
Karl Gerhards väg 23A, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Karl Gerhards väg 23A

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
7 750 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/2
6 599 kr/mån
89 080 kr/m²

Sekelskiftescharm i modern tappning finns i denna ljuvliga bostad i Westmanska Gården anno 1903 belägen på kullarna i Rösunda. Vacker och väldisponerad lägenhet med fina sällskapsytor två bra sovrum, otroligt snyggt kök och access till veranda i nationalromantisk stil. Fönster i olika riktningar ger fint ljus samt en glimt av både slalombacke och kallbadhusen i Hotellviken. Ett par minuters promenad bort finns strandpromenad, havsbad, tennisbanor och mycket trevliga restauranger. I grannfastigheten finns en toppmodernt gym med bra utbud av klasser och traditionell träning. Sammantaget är detta ett fantastiskt boende i hjärtat av Saltsjöbaden, endast 30 minuter från Stockholm City. Varmt välkommen!

  • Hiss
Korsholmsvägen 12, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Korsholmsvägen 12

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
8 400 000 kr
125 + 10 m²
4 rum
2 094 m² tomt

Välkommen till Korsholmvsägen 12, en fin villa med härliga ljusa sociala ytor i en öppen planlösning och stora fönsterpartier i alla fyra väderstreck. Från köket och vardagsrummet har man fin access till den prunkande trädgården med stor gräsmattan och vackra planteringar. Från trädgården bjuds även en liten sjöglimt. Villan har stor potential med möjlighet att inreda råvinden för att erhålla ytterligare våningsplan. Båtplats ingår på samfällighetens brygga med utsikt mot Grand Hotell Saltsjöbaden och Korsholmen. Badplats finns vid bryggan. Älgö ligger i Stockholms innerskärgård, ca 4 km från Saltsjöbaden. På 10 minuter nås centrala Saltsjöbaden med flertalet affärer, skolor, idrottsanläggningar och serviceutbud. Det finns en SL-busshållplats ca fem minuters promenad från tomten. På 30 minuter nås Stockholm city. På ön finns fina grönområden för mysiga promenader och båt- och badmöjligheter erbjuds inom kort promenadavstånd. Man tar sig lätt och snabbt långt ut i skärgården med båt. I närheten ligger Älgö Gård som sommartid har tennisbana, kiosk och servering, sandstrand med lekplats samt klipp/bryggbad. Varje sommar anordnas simskola för barnen på ön. Dessutom finns fina skogsområden för promenader, bär- och svampplockning. I Solsidan finns bland annat anslutning till Saltsjöbanan och en mysig kvarterskrog. I Saltsjöbadens Centrum som passeras på väg in mot City finns butiker och ytterligare närservice. Vid Nacka Forum i Centrala Nacka finns ytterligare ett stort köpcentrum med mycket generöst utbud. Älgö, nära Solsidan är en mycket populär del av Saltsjöbaden beläget nära natur och skärgård samtidigt som kommunikationer och allehanda service finns inom ett bekvämt avstånd.

  • Uteplats

Visar alla 5