Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fårakullsvägen 3B, Varberg-Espevik, Varbergs kommun
Fårakullsvägen 3B, Varberg-Espevik, Varbergs kommun, bild 2
Fårakullsvägen 3B, Varberg-Espevik, Varbergs kommun, bild 3

Fårakullsvägen 3B

Villa
Varberg-Espevik, Varbergs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
39 000 000 kr
350 + 350 m²
10 rum
44,7 ha tomt

Med fulländad arkitektur och högsta standard uppenbarar sig detta mycket privata och insynsskyddade drömboende på totalt 700 kvm. Goda förutsättningar finns till avstyckningar. Den exklusiva fastigheten är högt belägen med egen väg till fastigheten med en markarea om 45 hektar, som sträcker sig ända ner till strandlinjen. Bättre än så här blir det inte. Med en fantastisk havsutsikt, integrerad i terrängen omgiven av skog kombineras här häpnadsväckande storslagenhet med modern arkitektur. Villan är byggd i fina material med stora glaspartier mot havet. Havsutsikt från flera rum. I detta arkitektoniska hem med internationell prägel gör sig den nordiska enkelheten påmind i både materialval och rymdkänsla. Sex badrum och två enskilda toaletter hör inte till vanligheterna. Rejäl stenterrass med pool i härligt läge med fin utsikt mot havet. Fastigheten omgärdas effektfullt av skogen. Vidare finns ett garage/festlokal/konferenssal med stora möjligheter. Goda möjligheter till avstyckning av tomter ger en extra dimension.

  • Premium
  • Uteplats
Bollebygdsvägen 41, Hyssna, Marks kommun
  • Sön 28 apr
Bollebygdsvägen 41, Hyssna, Marks kommun, bild 2
Bollebygdsvägen 41, Hyssna, Marks kommun, bild 3

Bollebygdsvägen 41

Villa
Hyssna, Marks kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
4 900 000 kr
175 + 55 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Gård med anor som kan hysa hästar med hagar runt huset på cirka 1,5 hektar. Huset är ett av Marks kommun äldsta hus. Gränsar till ån Surtan och ägare till del av denna. Bra fiske med laxöring, gädda, abborre och ål. Detta vackra timmerhus är på 175 kvm med fyra sovrum, två sällskapsrum, kök, renoverat badrum, tvättstuga och tre kakelugnar. Fina plankgolv i stora delar av huset. Nyrenoverad lägenhet med bastu i ladan. Möjlighet till gym i ladan. Nytt solpanelssystem och ny luft/luft värmepump i denna byggnad. Landvetter flygplats når man på 20 minuter och till Göteborg är det 40 minuter med bil. Här bor man lantligt men har ändå pendelavstånd till Göteborg, Borås och Varberg.

  • Premium
  • Uteplats
Boxvik 220, Nösund, Orust kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Boxvik 220, Nösund, Orust kommun, bild 2
Boxvik 220, Nösund, Orust kommun, bild 3

Boxvik 220

Fritidshus
Nösund, Orust kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 995 000 kr
75 + 35 m²
6 rum
12,4 ha tomt

Charmig fastighet med stor gräsmatta som sträcker sig nästan ända ner till vattenbrynet och som lämpar sig väl för umgänge och lek. Här kan du njuta av en oemotståndlig utsikt över det glittrande havet från din egen grönskande trädgård varje dag. Nere vid vattnet finns en brygga där det bara är att hoppa i havet eller åka ut med båten och upptäcka Västkusten.

  • Premium
Djupviksvägen 90, Tjörn, Tjörns kommun
Djupviksvägen 90, Tjörn, Tjörns kommun, bild 2
Djupviksvägen 90, Tjörn, Tjörns kommun, bild 3

Djupviksvägen 90

Fritidshus
Tjörn, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
15 000 000 kr
72 + 72 m²
2 261 m² tomt

Denna exceptionella tomt erbjuder en sällsynt möjlighet att skapa en drömfastighet i skärgården där man omgärdas av hav på tre sidor av fastigheten. En tomt som sträcker sig ut på en pir i Hakefjorden med stora möjligheter. Här finns ett hus om 144 kvm samt ett köpmanshus om cirka 330 kvm som är ihopbyggda via terrasser. Längst ut på piren finns också en minst sagt rejäl sjöbod i tre plan som hänger ut över vattnet. Från husen och bort till sjöboden sträcker sig en grönskande gräsmatta som inbjuder till lek och umgänge. Mellan husen och garaget bildas en lugn och skyddad plats, perfekt för parkering och även uteplatser. I ett lugnt norrläge har fastigheten också en brygga. Allt är i behov av kraftig renovering / nybyggnation men en rejäl möjlighet att skapa sig en unik fastighet med stora byggrätter precis på havskanten.

  • Premium
Härön Tryckhålet 197, Härön, Tjörns kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Härön Tryckhålet 197, Härön, Tjörns kommun, bild 2
Härön Tryckhålet 197, Härön, Tjörns kommun, bild 3

Härön Tryckhålet 197

Fritidshus
Härön, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
27 500 000 kr
566 m²
518 m² tomt

Klassiska byggnaden Magasinet om cirka 566 kvm totalarea på Härön är äntligen till salu. Detta är en möjligheternas fastighet med flera olika användningsområden och potential att utveckla vidare såväl som njuta av det gedigna arbete som är gjort. Huset är indelat i tre våningar där det på den översta våningen precis har färdigställts två nybyggda lägenheter om 3 rum och kök och cirka 80 kvm vardera. Dessa lägenheter har högt i tak och känslan av en vindsvåning som ligger på vattnet. Våning två byggdes om 2021 till ett mysigt hotell om sex dubbelrum alla med eget badrum och havsutsikt. Allt är fint inrett och numera ingår man i Petit Hotels vilket skapar möjligheter för ytterligare uthyrning. Nedre våningen inhyser den klassiska restaurangen. Här har många underbara kvällar spenderats för restaurangens gäster genom åren. Den mysiga miljön invändigt tillsammans med den rymliga uteserveringen direkt på vattnet är som gjord för att skapa trivsel och sprida glädje. Huset är i gott skick och utanför uteserveringen har man fem båtplatser för gäster att lägga till i direkt anslutning till byggnaden.

  • Premium
Södra Uddens väg 30, Kalvsund, Öckerö kommun
  • Borttagen före visning
Södra Uddens väg 30, Kalvsund, Öckerö kommun, bild 2
Södra Uddens väg 30, Kalvsund, Öckerö kommun, bild 3

Södra Uddens väg 30

Villa
Kalvsund, Öckerö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 950 000 kr
216 m²
7 rum
546 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Dalbergen 18 och 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun
  • Sön 12 maj
Dalbergen 18 och 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun, bild 2
Dalbergen 18 och 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun, bild 3

Dalbergen 18 och 13

Villa
Härön - Tjörn, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
7 500 000 kr
124,6 m²
5 rum
751 m² tomt

Nu säljs två färdiga hus på Härön. Det ena på 159 kvm och det andra på 125 kvm. Utgångspris för det mindre huset är 7,5 miljoner och för det större 9,9 miljoner. Se nedanstående två beskrivningar. Med ett högt och fritt läge gränsande mot naturreservat natura 2000 ligger detta nybyggda skärgårdshus på 125 kvm med gammaldags charm. Öppen planlösning, tre sovrum, två badrum, två balkonger och braskamin är bara något av vad detta hus och läge har att erbjuda. Fina trägolv varvat med klinkergolv i hela huset. Rejält trädäck runt hela huset. Parkeringsplats för bil i Kyrkesund ingår. Fiber indraget. Gångavstånd till badplats och restaurang. Det sjunde huset i området håller just nu på att byggas. Detta är en skärgårdsdröm som mycket sällan dyker upp. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Med ett högt och fritt läge gränsande mot naturreservat natura 2000 ligger detta nybyggda skärgårdshus på 159 kvm med gammaldags charm. Trädäck runt hela huset på cirka 210 kvm ger sol från morgon till kväll. Öppen planlösning, fyra sovrum, två badrum, två balkonger och braskamin är bara något av vad detta hus och läge har att erbjuda. Havsutsikten är makalös och man ser Marstrands fästning från trädäcket. Fina trägolv i vitpigmenterad ek varvat med klinkergolv i hela huset. Parkeringsplats för bil i Kyrkesund ingår. Fiber indraget. Gångavstånd till badplats och restaurang. Det sjunde huset i området håller just nu på att byggas. Detta är en skärgårdsdröm som mycket sällan dyker upp. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Färjan går från Kyrkesund 12.25 och 13.25. Tillbaka från Härön 13.20 och 14.20. Välkomna söndag 12 maj på visning. Parkering sker i Linneviken. Se skyltar. Därefter följer en promenad på cirka 5 minuter till färjan.

  • Premium
Prospect Hillgatan 8, Örgryte - Prospect Hill, Göteborgs kommun
Prospect Hillgatan 8, Örgryte - Prospect Hill, Göteborgs kommun, bild 2
Prospect Hillgatan 8, Örgryte - Prospect Hill, Göteborgs kommun, bild 3

Prospect Hillgatan 8

Villa
Örgryte - Prospect Hill, Göteborgs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
29 500 000 kr
349 + 106 m²
9 rum
1 464 m² tomt

Högt upp på Prospect Hill i Örgryte ligger denna exklusiva fastighet på totalt 455 kvm med en svårslagen panoramavy över hela Göteborg. Villan erbjuder ett fullständigt insynsskyddat och privat boende ihop med ett helt unikt poolområde med infinity-pool med djupdel, bubbelbad, bastu och poolhus/gästhus med kök. Förutom den stora anlagda trädgården har fastigheten ett stort dubbelgarage i huset och en privat utgång till den intilliggande parken. Materialvalen är noga uttänkta och huset rymmer flera sovrum, vardagsrum och vinkällare med berg i dagen. Båda våningsplanen har eldstäder och stora sociala ytor som passar utmärkt för representation. Några minuters promenad bort nås goda kommunikationer och hela evenemangsstråket. Villan är en av Örgrytes mest unika bostäder vad gäller utsikt, storlek och utemiljö!

  • Premium
  • Uteplats
Pölvägen 2, Varberg - Kärradal, Varbergs kommun
  • Tor 2 maj
Pölvägen 2, Varberg - Kärradal, Varbergs kommun, bild 2
Pölvägen 2, Varberg - Kärradal, Varbergs kommun, bild 3

Pölvägen 2

Villa
Varberg - Kärradal, Varbergs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
5 250 000 kr
95 m²
5 rum
1 144 m² tomt

Med bara några hundra meters gångavstånd till havet och en underbar sandstrand ligger denna renoverade enplansvilla om 95 kvm med en öppen planlösning. Huset har generösa sällskapsytor med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Fina trägolv i stora delar av huset. Gäststuga plus tre förråd. Plats för flera bilar på tomten. Gångavstånd till den välkända restaurangen Fridas.

  • Premium
Gustav Alberts väg 41, Åsa - Kläppa, Kungsbacka kommun
  • Sön 28 apr
Gustav Alberts väg 41, Åsa - Kläppa, Kungsbacka kommun, bild 2
Gustav Alberts väg 41, Åsa - Kläppa, Kungsbacka kommun, bild 3

Gustav Alberts väg 41

Villa
Åsa - Kläppa, Kungsbacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 500 000 kr
203 + 29 m²
7 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla, byggd år 2004 om 203+29 kvm, belägen längst in på en återvändsgata med naturen som närmsta granne. Med en öppen planlösning är detta hem perfekt för familjen som vill ha gott om utrymme att trivas på. Här finns fem generösa sovrum och två stilrena badrum för den ultimata bekvämligheten. Läget är oslagbart med endast 10 minuters promenad till pendeltåget i Åsa, som tar dig till centrala Göteborg på endast 28 minuter. En perfekt kombination av lugn och närhet till storstadens puls. Dessutom är det endast 3 km till havet för sköna bad och avkoppling. Detta energisnåla hem är klassat med energiklass A, vilket är extremt ovanligt och ger låga driftskostnader. På en friköpt tomt om 1225 kvm kan du njuta av ett bra solläge och vacker natur runt omkring. Invändigt imponerar huset med fina klinker och trägolv, samt vattenburen golvvärme för extra komfort. Stensatta uteplatser runt stora delar av huset bjuder in till härliga stunder utomhus. Ryggåstak i flera rum skapar en luftig och ljus atmosfär. För den som värdesätter moderna bekvämligheter finns bergvärme och fiber indraget i huset. En mysig tullekivi öppen spis skapar en extra ombonad känsla under kyliga kvällar. Välkommen till ditt drömhem! Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kochs väg 6, Stenungsön, Stenungsunds kommun
Kochs väg 6, Stenungsön, Stenungsunds kommun, bild 2
Kochs väg 6, Stenungsön, Stenungsunds kommun, bild 3

Kochs väg 6

Villa
Stenungsön, Stenungsunds kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
10 950 000 kr
175 m²
5 rum
1 332 m² tomt

På en av de bästa platserna på Stenungsön ligger detta moderna hus som är en utsökt blandning av modern arkitektur och kustcharm. Denna fastighet har en generös boyta på 175 kvadratmeter och erbjuder en lyxig fristad med natur runt om huset, utsikt mot Tjörnbron och precis intill Jungfruviken och dess badplats. Utomhus har man skapat en egen oas designad för avkoppling och rekreation. Höjdpunkten är en glittrande pool, perfekt för att svalka dig under varma dagar och njuta av lugna simturer i en insynsskyddad miljö. Trädgården är lättskött och perfekt för att slappa, äta middag och underhålla i. Oavsett om du njuter av solnedgångscocktails vid poolen eller håller grillfester med vänner och familj, erbjuder utomhusområdet oändliga möjligheter till njutning. Dessutom finns här också ett spabad att nyttja året runt även för de kyligare kvällarna.

  • Premium
  • Energieffektiv
Lilla Madviksvägen 28, null, Alingsås kommun
  • Budgivning pågår
Lilla Madviksvägen 28, null, Alingsås kommun, bild 2
Lilla Madviksvägen 28, null, Alingsås kommun, bild 3

Lilla Madviksvägen 28

Villa
Alingsås kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
5 700 000 kr
98 m²
4 rum
6 784 m² tomt

Villa Sjövik - Inbäddat mitt i den pittoreska omfamningen av naturen, erbjuder denna mysiga fastighet en idyllisk tillflyktsort för de som söker tystnad och lugn och ro i en härlig kombination med skogen bakom dig och sjön och alla dess möjligheter framför. Fastigheten omges av frodig grönska och lugnande ljud från den omgivande naturen. Beläget bara ett stenkast från sjöns skimrande vatten, erbjuder den en känsla av avskildhet samtidigt som den är lättillgänglig via fina vägar och även allmän kommunikation.

  • Premium
Kapellvägen 2, Skärhamn, Tjörns kommun
Kapellvägen 2, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 2
Kapellvägen 2, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 3

Kapellvägen 2

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 750 000 kr
400 + 20 m²
7 rum
1 336 m² tomt

Välkommen till möjligheternas fastighet vid kusten. Inbäddat i kustlandskapets fridfulla skönhet kombinerar denna fastighet sömlöst hemmets bekvämligheter med mångsidiga kommersiella möjligheter, vilket gör den till en unik investeringsmöjlighet eller en fristad för dem som söker en balanserad livsstil. Huset är imponerande totalt 420 kvm så gott om plats finns och havet är inte långt bort. Tomten är stor, solig och har plats för flera bilar, båtar med mera. En rymlig altan i sydväst ger ett optimalt solläge med havet i blickfånget. Huset är idag uppdelat i en bostadsdel och en butiksdel. Här kan man givetvis fortsätta driva en butik, ha som separat kontor, integrera i den nuvarande bostaden för ännu mer yta eller varför inte göra i ordning ytterligare en bostadsdel för generationsboende eller uthyrning. På tal om uthyrning så finns det redan idag en separat lägenhet om cirka 40 kvm med eget kök, badrum och sovrum. Perfekt för gäster eller för uthyrning.

  • Premium
Toredammen 38, Långedrag - Tångudden, Göteborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 12:30
Toredammen 38, Långedrag - Tångudden, Göteborgs kommun, bild 2
Toredammen 38, Långedrag - Tångudden, Göteborgs kommun, bild 3

Toredammen 38

Villa
Långedrag - Tångudden, Göteborgs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
13 500 000 kr
175 + 7 m²
5 rum
482 m² tomt

Med en fin utsikt över havet står denna exceptionella villa med sitt unika formspråk. Denna bostad har en innovativ design och planlösning i flera etage och är en slående blandning av lyx, komfort och fängslande estetik. Denna villa förkroppsligar en blandning av moderna och minimalistiska designelement skapar ett imponerande visuellt mästerverk. Kliv in i en värld av rumslig innovation där varje etage har sin egen unika atmosfär, sömlöst sammankopplad med en skräddarsydd trappa som fungerar som både ett funktionellt element och en konstnärlig mittpunkt. Huset har en lättskött trädgård som främst utgörs av altaner som sträcker sig runt huset så att man kan följa med solen hela dagen lång ända tills den går ner i horisonten.

  • Premium
Hamnen Stora Dyrön, Dyrön, Tjörns kommun
Hamnen Stora Dyrön, Dyrön, Tjörns kommun, bild 2
Hamnen Stora Dyrön, Dyrön, Tjörns kommun, bild 3

Hamnen Stora Dyrön

Lägenhet
Dyrön, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 500 000 kr
141 m² tomt

Fastighet med drömläge i södra hamnen på Dyrön. Fastigheten består av en härlig lägenhet med stor balkong och med magisk utsikt över havet, samt utrymmen för verksamheter.

  • Premium
  • Äganderätt
Södra Bergsgatan 3A, Strömstad, Strömstads kommun

Södra Bergsgatan 3A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
16 500 000 kr
214 m²
5 rum
vån 3/4
12 227 kr/mån
77 103 kr/m²

Högst upp i huset på Södra Bergsgatan 3 i Strömstad ligger denna fantastiska och mycket påkostade penthousevåning, den största i föreningen. Våningen om 214 kvm har generösa sociala ytor och fyra möblerbara terrasser i olika väderstreck med strålande havsutsikt. Genomgående i lägenheten ligger ett mörkt pigmenterat trägolv från Solidfloor i snygg kombination med stilrena och exklusiva materialval samt infälld, välplanerad och påkostad belysning för ett luxuöst drömboende. Här bor man mycket bekvämt i en välskött fastighet med allt vad staden har att erbjuda direkt utanför de två entréerna. I trappuppgången finns en rymlig hiss. Det första man möts av när man öppnar våningens entrédörr är de exklusiva materialvalen samt de generösa ytorna i lägenheten. Hallen har gott om plats för avhängning av ytterkläder i en garderobsvägg från italienska Arrival. Vidare från hallen nås det generösa vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket och matsalen. Från detta rum nås även den gedigna terrassen i sydväst. Köket är stilrent från italienska Arrital med en gedigen köksö klädd med bänkskiva i kalksten samt maskiner från Miele. Köket är inrett med integrerad vinkyl, kyl och frys, diskmaskin ugn, mikro samt spishäll med fläkt. I anslutning till matsalen nås två helkaklade exklusiva badrum, ett som är inrett med både dusch och badkar, WC samt handfatskommod och ett som är inrett med handfat och WC. Båda badrummen är inredda med smakfull interiör och välplanerad infälld belysning. Vidare på entrévåningen finns ett härligt sovrum med vacker havsutsikt och ett bio-rum som även kan användas som kontor. Från matsalen nås även master bedroom-sviten via skjutdörrar. I master bedroom-sviten finns en walk-in-closet med interiör från Jerlov & inredning, en egen terrass i nordväst och en tvättstuga med garderober, diskho samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. Via en gedigen trappa i stål med mörkt pigmenterat trä samt glas-räcken nås den översta våningen. På denna våning finns det en lounge som leder ut till takterrassen, ett badrum med handfatskommod, WC samt dusch och ett sovrum med strålande havsutsikt i två väderstreck. Loungen är inredd med barkök från Jerlov & inredning, vinkyl, kylskåp, diskmaskin från Miele samt diskho. Takterrassen är i två olika nivåer med strålande panoramautsikt över havet, Strömstad och hamnen, den övre takterrassen är klädd i Megawood för minimalt underhåll. På takterrassen finns gott om plats för matsalsbord, soffgrupp samt solsängar. Njut av ett varmt bad i spabadet från Viskan spa i solnedgången på terrassen med strålande utsikt över havet.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 16