HusmanHagberg Härryda /Landvetter

HusmanHagberg Härryda /Landvetter

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gammelgårdsvägen 11, Hindås, Härryda kommun
  • Sön 7 apr kl 16:00

Gammelgårdsvägen 11

Villa
Hindås, Härryda kommun
HusmanHagberg Härryda /Landvetter
7 995 000 kr
290 + 97 m²
12 rum
3 408 m² tomt

Välkommen till underbara Gammelgården med anor från 1870-talet belägen i den vackra och centrala delen av Hindås. Med bevarad charm och imponerande takhöjd får du verkligen en känsla av historia och elegans när du kliver in i detta ljusa och luftiga hem. Huset byggdes som ladugård till Hindås första gård, på 1800-talets senare hälft. Gammelgården användes på 20-talet som förråd till närliggande restaurang, café och pensionat. På 40-talet byggdes huset om till bostad med tre lägenheter och var så när nuvarande ägare köpte det 2007 och registrerade om det till 1-2 familjshus. Huset har genomgått omsorgsfulla renoveringar genom åren där man valt att bevara vackra detaljer för att ge en genuin känsla av historia och tradition. Ett unikt hus med en flexibel användning. Fördelat på 12 rum och 2 kök. En trevlig uteplats i Syd-Västläge ger dig många soltimmar att njuta av, medan den fantastiska utsikten mot Västra Nedsjön från framsidan ger dig en naturlig skönhet som är svår att slå. En stor grönskande inhägnad trädgård med möjligheter för den odlings intresserade samt gott om plats för bollspel och andra familjelekar. Här kan du verkligen koppla av och njuta av naturen på nära håll. Med sina generösa ytor och flera sovrum finns det gott om utrymme för den större familjen eller möjligheten att använda bostaden som två separata lägenheter. Dessutom finns en praktisk verkstad, en matkällare och ett garage för att tillfredsställa alla dina behov. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att förvärva en vacker sekelskiftesvilla med både sjöutsikt och närhet till naturen, samtidigt som du har alla bekvämligheter du kan önska dig på nära håll. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem eller investera i ett generationsboende. Välkommen hem till denna fantastiska villa som väntar på att bli ditt alldeles egna paradis. Här bor du en kort promenad från Hindås centrum där du finner affärer, skola, vårdcentral samt bra kommunikationer med buss och tåg till centrala Göteborg och Borås åt motsatt håll. Välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
Gärdhemsvägen 9, Rävlanda, Härryda kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00
Gärdhemsvägen 9, Rävlanda, Härryda kommun, bild 2
Gärdhemsvägen 9, Rävlanda, Härryda kommun, bild 3

Gärdhemsvägen 9

Villa
Rävlanda, Härryda kommun
HusmanHagberg Härryda /Landvetter
2 650 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
1 083 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på Gärdhemsvägen i Rävlanda. Med en stor och lummig tomt om 1083 kvadratmeter erbjuder denna naturnära bostad en fridfull tillvaro. Här finns gott om utrymme för avkoppling och lek i den trevliga trädgården. Detta hem omfattar 91 kvm och har fyra välplanerade rum samt en källare på 91 kvm. Ett av höjdpunkterna är garaget en trappa ned med plats för två bilar, vilket ger både praktisk förvaring och skydd för dina fordon. Samt plats för att meka och pyssla om bilarna. Eller om man önskar ett hobbyrum.  Det finns en del renoveringsbehov men det ger också möjligheten att själv få sätta sin prägel på sitt nya hem. Uteplatsen är perfekt för solälskare med sina generösa soltimmar. Här kan du njuta av härliga stunder utomhus. Dessutom är läget nära till kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig till och från bostaden. Ta chansen att bli ägare till denna välbelägna bostad med gott om utrymme både inomhus och utomhus.

  • Premium
Träkilsvägen 11, Bollebygd - Töllsjö, Bollebygds kommun
Träkilsvägen 11, Bollebygd - Töllsjö, Bollebygds kommun, bild 2
Träkilsvägen 11, Bollebygd - Töllsjö, Bollebygds kommun, bild 3

Träkilsvägen 11

Tomt
Bollebygd - Töllsjö, Bollebygds kommun
HusmanHagberg Härryda /Landvetter
595 000 kr
1 285 m² tomt

Här är ett tillfälle att bygga ditt drömhus på en tomt högt ljust belägen centralt i Töllsjö. Kommunalt vatten och avlopp är redan betalt! Här får du bygga ett hus på totalt 150 kvm byggnadsarea med högsta antal våningar är tre inkl. suterrängvåning och inredningsbar vind, samt högsta antal våningar är två för komplementbyggnad på 40 kvm inkl. suterrängvåning. Här bor du bra med en kort promenad till förskola, skola, affär, pizzeria, frisör och kommunikationer samt bra pendlingsmöjligheter till Borås, Alingsås, Bollebygd samt Göteborg. Fiber finns framdraget till tomtgräns. Samt möjlighet till bad i Töllsjön och ett spännande grottsystem med klättringsleder. Det går bra att beträda tomten om man önskar åka förbi och titta på tomten och läget. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Dala, Härryda - Dala, Härryda kommun

Dala

Tomt
Härryda - Dala, Härryda kommun
HusmanHagberg Härryda /Landvetter
1 100 000 kr
4 900 m² tomt

Här kan du bygga ditt drömhus nära naturen med utsikt och möjlighet till bad i Björkesjön! Förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus på 200kvm i 2 plan samt garage finns. Denna tomt är Tomt B är på kartan och är på ca: 4900 kvm. Ansökan om avstyckning är påbörjad, tomten säljes med villkor om godkänd avstyckning samt förhandsbesked. Nyproducerade hus är skattebefriade i 15 år. Här bor du lantligt och fint men endast 15 min till Landvetter centrum med bil, där du finner all tänkbar service. Busshållplats finns vid Härrydavägen där 611 trafikerar och tar dig till Landvetter centrum på ca: 11 min och skolbuss som hämtar upp de mindre barnen till Härrydaskolan med upphämtningsplats i närheten av bostaden. Skårtorps förskola ca: 10 min med bil. Det går bra att beträda tomten om man önskar åka förbi och titta på området. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus

Visar alla 4